עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by catsmonster,

התקנתי את הכרטיס האלחוטי במקום כרטיס ישן יותר שהיה בתקן G כדי לקבל מהירות גבוהה יותר, לא עשיתי מחיקה מיוחדת של דרייברים ישנים, רק התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס החדש (הדרייברים הישנים שייכים לווינדוס ולא התקנה מיוחדת, הדרייברים החדשים כן דרשו התקנה מיוחדת). בהתחלה המחשב לא קלט את הרשת האלחוטית, אבל לאחר כמה זמן הוא הצליח לקלוט אותה והתחברתי. החיבור היה רחוק מיציב והתנתק פעם אחר פעם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס, וניסיתי גרסאות אחרות של הדרייברים אך זה לא עזר. היום פירמטתי את המחשב כדי לשלול התנגשות דרייברים, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס, אבל הבעיה עדיין קיימת. הפעם התוכנה הצליחה להתחבר מיד לרשת האלחוטית, אך היו המון packet loss ואי אפשר באמת לגלוש בצורה כזאת או להור…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by sabosal,

אז ככה. למחשב שלי היה לוקח 5 דקות לעשות boot, והוא היה נתקע לי כשהעברתי קבצים, וגם לפעמים בלי סיבה מיוחדת, וזה שיגע אותי, אז החלטתי לפרמט. אחרי הפירמוט ראיתי ששום דבר לא השתנה, ועדיין לוקח לו המון זמן, בלי אף תוכנה. התחלתי לחפש גורמים אחרים שיכולים לגרום לבעיה. כשראיתי שהמחשב ממשיך להתקע כשאני מעביר קבצים מכונן ספציפי (במחשב יש 3 כוננים), הורדתי את תוכנת הבדיקה של WD לHDD הספציפי, (500aaks) והוא נתקע לי בתחילת הסריקה המהירה. הוא הוציא הודעה: "quick test on drive 1 did not complete status code = 07 (failed read test element) failure checkpoint = 65(error log test) SMART self-test did not complete on drive 1! הרצתי את אותה בדיקה גם על כונן נוסף במחשב של WD, כדי לראות שהתו…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by HoBGoblin,

כבר השארתי פה הודעה מתישהו לגבי זה אבל עכשיו יש לי חידוש... הבעיה: כאשר אני מעלה את ה- WINDOWS (אחרי שבטלתי את הריסט האוטומטי) אני מקבל את המסך הכחול ובו רשום: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME... יש לכם מושג איך פותרים את הבעיה הזו?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by GamBush,

היי היום שיחקתי במחשב וקצת צעקתי וירקתי טיפות קטנות של רוק לעבר המסך והם פגעו במסך ואולי במקלדת.. אני מפחד שזה יכול להיכנס לחריצים של המסך או של המקלדת וזה מסוכן או יכול להרוס.. המקלדת לא ראיתי טיפות אבל על המסך כן. בנוסף רציתי להניח את הטלפון שלי על הפד אבל בטעות הנחתי על העכבר שהיה הבדל של 2 סנטים בגובה ואז זה נחת על העכבר g pro איפה שהסמל של לוגיטק ונתן כמו מכה מפחד שיכול לקרות משהו לעכבר.. מה יכול לקרות ממה שאמרתי? מבקש תשובה על כל מקרה ולא ספאם בבקשה. תודה!!!!!

5. צהריים טובים שאלה של אמינות. איפה אני יכול להשיג אינפורמציה כללית בנושא של אמינות מחשבים (חומרה)? כוונתי היא כזאת, בחברה שבה אני עובד, אנו משתמשים במחשבים תעשייתים בתוך המוצר שלנו (שני מחשבים תעשיתיים בכל מוצר) והמחשבים מיתקלקלים מטבע הדברים, המחשבים הם מסוג SBC עם מערכת הפעלה "Embedded", היצרן שלח לי מפרט המכיל בתוכו את ה"MTBF" של המחשב בכללותו (כ 16000 שעות עבודה עד לתקלה ראשונה), אבל אני רואה שזה תאורטי ולא מעשי. רציתי לדעת, כמובן לגבי השנה הראשונה בלבד, מהוא אחוז התקלות שנחשב סטנדרטי (חומרה בלבד)או נורמלי או הערכה כלשהי, לכמות מחשבים שהותקנה (לדוגמה ל 1000 מחשבים בשנה הראשונה, או משהו כזה) בבסיס אני רוצה לדעת למה לצפות " בגדול" והאם מספר התקלות שיש לי כיום הינו בגדר ה…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by nati88,

יש לי לוח GIGABYTE AB350M-DS3H V2 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf ומאורר למארז פשוט CoolerMaster SickleFlow 120 ARGB https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/case-fan/sickleflow-120-argb/ רציתי להוסיף מאורר למארז, או לפחות להחליף את הקיים שמובנה במארז אני רואה שיש רק חיבור אחד על הלוח, אז החלפתי, ושחברתי זה פועל, אבל RGB לא פועל. צריך בשביל זה בקר או משהו? אין לי צורך לשלוט על התאורה או מהירות המאורר, רק שהתאורה תדלק ושהיו על 100%, תודה

7. Started by srolik,

אני צריך מידע להרכיב את המעבד על הלוח (שזה נראה לי החלק הכי קריטי בהרכבת מחשב) בצורה הכי טובה ממה להיזהר (זה מעבד AMD 2400 ולוח של GIGABITE) אם קיים באינטרנט מדריך טוב להרכבת מחשב (עם תמונות) אז אני אשמח לקבל את הכתובת תודה רבה לכל מי שיעזור ....

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by dotans75,

הרכבתי מחשב חדש עבור לקוח. המחשב עבד בסדר אבל מדי פעם עשה דברים מוזרים במהלך ההתקנות. בסופו של דבר הווינדוז עבד תקין לרוב אבל כל נסיון לשנות רזולוציה ישר מאתחל את המחשב. גם בגלישה באינטרנט ישנם כל מיני תקלות מוזרות. בדקתי דרייברים והכל תקין. החלטתי שבגלל שהתקלות נראות לא קשורות בכלל אחת לשניה לעשות בדיקה לזכרון. הרצתי MEMTEST ובאמת מלא תקלות. מאד שמחתי שמצאתי את התקלה (סוף סוף) ורציתי לבדוק איזה מהצ'יפים של הזכרון (2 צ'יפים של 256MB שעובדים בדואל צ'אנל) אינו תקין. הוצאתי אחד והרצתי בדיקה והכל נראה בסדר. חשבתי שזהו, שהזיכרון שהוצאתי הוא מקור הבעיה. ליתר בטחון החלפתי ביניהם והפלא ופלא גם השני תקין. החזרתי שוב את שתי הזכרונות ושוב מלא תקלות. ניסיתי גם להעביר לזוג החר…

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by KaPuT,

אני אחרי התקנה של וינדוס אקס פי התקנתי רק את הדריברים של הכרטיס בלי שום תוכנות שבאות איתו במערכת שומעים חלש ובאוזניות כמעט ולא שומעים בכלל,בוינדוס הכול מוגדר על הווליום הכי גבוה.

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by Player9,

קניתי מחשב חדש בלי ווינדוס כמובן ואני בא להתקין ווינדוס XP אחרי שזה טוען את כל הקבצים פתאום רשום: Setup is loading windows משהו כזה ואז בום מסך כחול . במסך הכחול רשום משהו עם Viruses וכאלה .. בקיצור זה לא קרה לי בחיים איך פותרים את זה ?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by inrock,

שלום לכולם המפרט שלי בצד. היו שמתי לב לטמפרטורה גבוהה, קרוב ל 70 מעלות במצב המתנה, המאורר עובד תקין הכרטיס בן פחות מחודש. עד היום הטפרטורה היתה על 30 מעלות במנוחה. (בדקתי במספר תוכנות ניטור כך שהבעייה לא בתוכנה (הכרטיס חם למגע) אין משהוא שרץ ברקע ומעמיס על הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. שלום לכולם. ראשית, לא ידעתי היכן הכי נכון לרשום על הנושא הזה, אז אם יש שיקול של המנהל להעביר אז אשמח. לאח שלי יש מחשב נייד של dell והוא רוצה לחבר מקלדת חיצונית לעבודה על המחשב, שיהיה לו יותר נוח לפעמים כשהוא בבית. אז יש לו מקלדת ps/2 רק אין חיבור כזה במחשב הנייד, אבל יש לו חיבורי USB. נכון, יש מקלדות USB די זולות אבל הסיפור הוא אחר. הוא מצע בחנות אלקטרוניקה כלשהיא ממיר מps/2 לusb (למי שמכיר את הממירים הירוקים האלה לעכברי usb, זה פשוט אותו דבר רק הפוך. במקום להתחבר לps/2 זה מתחבר לusb). הוא חיבור את הממיר לusb ואת המקלדת לממיר, אבל זה לא עבד. חשבנו על אפשרות שאולי צריך דריבר, אבל לא מצאנו. לכן אולי למישהו מכם יש פתרון לעניין, מישהו אולי מכיר דריבר ע"מ לחבר את המקלדת ps/2 ל…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  13. שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by wiz,

זה יכול להגרם כתוצאה מהרס המעבד? כי האמת שנרמח לי טיפה בצד (מעבד AMD XP אז יצא טיפה מהמסגרת הקטנה הבולטת..), ניקיתי את זה טוב טוב, המחשב עושה רעש של הרצה רגילה.. אין סימנים מסוימים, אבל המסך פשוט מסרב להדלק.. ניסיתי להכניס שוב את מעבד, להכניס את הכרטיס מסך, עשיתי ריסט לביוס, הוצאתי את הבטריה, הוצאתי את החיבור של הספק ללוח אם.. מה יכולה להיות הבעיה? אם הרסתי את המעבד זה יכול להיות סימן לזה? או שזה לא צריך להשפיע?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by moshepsh,

שלום לכולם שמי מושיק יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט כונן ssdשאני מיעד להתקנת תוכנות בלבד וכונן קשיח לאיכסון יתר הקבצים התקנתי אאוטלוק 2010 ואני רוצה שהתיקיות שמאכסנות את ההודעות כגון דאר ניכנס, טיוטות ,פריטים שנישלחו וכל היתר יותקנו בכונן הקשיח כדי לא למלא את הssd אני לא מבין גדול לכן אבקש הסבר צעד צעד איך לבצע האם ההודאות יעברו אוטומטית לתיקיות בכונן הקשיח? בברכה פסח משה

16. Started by elicbelic,

במחשב נייד hp pavilion ze4900 שנתנו לי לבדוק, המחשב עולה ומיד לאחר המסך הראשון כותב שתי שורות: PXE-EG1: Media test failure, check cable. PXE-M0F: Exiting PXE ROM. ב-bios (שהוא שונה קצת ממה שאני מכיר מנייחים - אין מסך בו יש פירוט של כונני IDE) יש איזשהי אפשרות לעשות בדיקה עצמית לחומרה, ניסיתי לעשות אבל הוא אומר שאין לו מה לבדוק או משהו כזה. דיסק התקנה של xp אומר שהוא לא מזהה הארד-דיסק. לא נעשו שום שינויים בחומרה/בהגדרות עד כמה שידוע לי. האם בטוח ההארדיסק נדפק, ואם לא מה ניתן עוד לבדוק?? תודה!!

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by alidanon,

שלום, יש לי בעיה במחשב. אני לא יכול לשחק במשחקים. המחשב עובד מצוין אך כאשר אני מפעיל משחק [והמחשב מתאמץ כביכול] אחרי עשר דקות אני מקבל מסך שחור והמחשב נתקע. *שזה קורה פתחתי את המחשב וראיתי כי המאוור של הכרטיס מסך נכבה. מה אני צריך לעשות? המפרט שלי הוא: E6750 2.66GHz X1951Pro 512mb 2 gb Ram אני משתמש בוינדוס 7.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by Charybdis,

שלום, לפני יומים קניתי צורב DVD שעובד והכל תקין הוא מזוהה בביוס צורב, קורא וכו'. הבעיה היא שכשאני מכניס לו דיסק בוטאייבל לא מתקבלת ההודעה של הבוט מהדיסק. אני יודע שהדיסק הוא בוטאייבל והוא טוב מכיוון שהוא עבד בעבר עם הכונן השני. נתונים רלונטיים: לוח אם : ASUS P4SP-MX צורב: Aopen DSW20112PA-28 * לוח האם עבר עדכון ביוס לגירסא האחרונה (1005)

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by idash6,

שלום , יש לי מחשב כבר כמעט 3 שנים . המפרט בקצרה - i5 750 2.66 ghz gigabyte p55-ud3r g.skill 4 GB sapphire ati radeon hd 5850 לפני שבוע הכל עבד כמו שצריך , יום אחד שמתי לב פתאום שדיסק שהכנתי לא מזוהה . ואז שמתי לב שהמחשב בכלל לא מזהה כונן דיסקים מחובר . אני יודע בוודאות שהבעיה לא בכונן עצמו , גם בגלל שניסיתי לחבר אחד אחר והוא לא עבד וגם כי לא הצלחתי ליצור כונן וירטואלי גם בדיימון טולס . ניסיתי לעדכן דרייברים מהאתר של GIGABYTE , והם לא עבדו , גם בדיסק הדרייברים שקילבתי עם המחשב אני לא יכול להשתמש כי אין לי כונן דיסקים . עידכנתי גם את הביוס . מה עוד אפשר לעשות חוץ משלוח את המחשב לבדיקה בKSP ? יש לי עוד חודש לאחריות על הלוח אם אז אני צריך להחליט עכשיו אם לתקן או להחליף . תו…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. נתוני מחשב לוח Gigabyte GA-H55M-UD2H HDMI מעבד Intel Core i3 540 מצלמת USB רשת SILVER LINE I CAM850 כרטיס רשת אלחוטי USB TP-LINK 54Mbps TL-WN321G הבעיה נוצרת כאשר אני מבצע שיחות רשת בכל תוכנה תחיל לעבוד ולאחר מספר שניות קטן המחשב נתקע בדקתי את המצלמה וחיברתי כל פעם USB אחר ורק שחיברתי את כרטיס הרשת זה שוב נתקע

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני חושב כי הצורב שלי נשרף. צרבתי דיסקים על הצורב והמקסימום זמן שהוא צרב זה היה 5 דקות לא יותר. בזמן האחרון זה הגיע למצב כזה שהצורב כל הזמן נתקע, ומגיע ל20 דקות ואפילו לא מסיים את החצי, לפעמים גם היה נתקע על אחוז מסויים ואז המחשב היה פשוט עושה ריסטרט - חשוב לציין שלא נגעתי במחשב וכיביתי את כל התוכנות. את המפרט תוכלו לראות בצד. עכשיו הצורב נדפק נראלי, הוא לא קורא דיסקים בכלל, אז איך אפשר לצרוב? הנורה עדיין מהבהבת אם זה עוזר במשהו אבל הוא לא קורא דיסקים שום דיסק - ניסיתי על מחשבים אחרים והם עבדו. האם יש משהו לעשות? לבדוק איכשהו כדי לדעת בוודאות שהוא הלך? עכשיו הכי חשוב לי זה לדעת מה גרם לזה, מה שהצגתי בפניכם זה מה שקרה הצורב פשוט הגיע למצבים שהוא סתם נתקע.. בפעם…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  22. Started by rantri,

החלפתי את ההיטסינק של המעבד p4 - 2.4 ל sp94 . בשביל זה הייתי צריך לפרק את הלוח. יש לי לוח- GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P לאחר שהרכבתי את הכול בחזרה, המחשב נדלק אבל ישר התכבה. המאוור של המעבד מקבל מתח, ולפי דעתי הלוח מכבה את המחשב כאמצעי הגנה. בדקתי שזו לא בעייה במאוורר - הוא עובד. וגם חיבורים אחרים של מאווררים על הלוח עובדים ויש בהם מתח. האם למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  23. שבוע טוב! לפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מעצבנת - כל כמה זמן ( בד''כ בזמן שימוש במחשב , אני לא בטוח , אבל נראה לי שככל שהפעולה מסובכת יותר הוא "קופא" לזמן ארוך יותר - כך למשל פתיחה של קבצי rar גדולים או התקנות של משחקים תוקעות אותו יותר מאשר הקפיאות שיש מדי פעם שאני גולש באינטרנט. ) בזמן שהוא "קופא" הנורית חיווי של הכונן הקשיח דולקת קבוע, מה שגרם לי לחשוב שהבעיה בכונן קשיח. התקנתי תוכנה לניטור הקשיח ( ברח לי השם כרגע... אולי Hdlife משהו... לא משנה,) ולפיה הקשיח היה בסדר - חוץ ממדי פעם שהייתה מתריאה לי על התחממות - אבל הטמפ' הייתה באזור ה30 מעלות - ובמנוחה באזור ה20 מעלות. אח''כ הורדתי מהאתר של WD את התוכנה לHD הספציפי ולא נמצאו סקטורים פגומים או משהו. לאחר בדיקה של~4 שע…

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by tavor21,

יש לי בעיה אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  25. ניסיתי להפעיל את המחשב, ועל המסך לא מופיע כלום, הכרטיס מסך בסדר, וגם הכונן הקשיח זז, אבל לא מופיע כלום, ואין צפצופים, במה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים