עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by e-vol,

יש לי את הלוח הזה http://www.pcpartner.com/layout/847-857.gif יש עליו יציאה לשני USB עם שתי שורות של 4 (!) פינים הייתי בחנות והראו לי כבל USB עם 5 פינים (לכל יציאה) האם הכבל יתאים לי, איך לחבר את הכבל? למישהו יש ניסיון בחיבור כבל כזה ליציאת USB (באותו אופן שמחברים את COM1)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. ההתקן תומך ב microUSB v2.0 אבל יש לו מתאם קיר שמאפשר לו טעינה יותר מהירה. אם זה משנה מדובר על LG G2

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yonik31,

מנסה לחבר כבל אופטי בין המחשב לרסיבר כדי לשמוע סאונד 5.1 או לפחות סטריאו בסרטים.חיברתי ביציאת המחשב וברסיבר כבל אופטי, כיצד אני מגדיר ברסיבר לשמוע את הסאונד מכניסה זו ? רסיבר דנון AVR 3300. כרגע אני שומע דרך כבל HDMI שמחובר למחשב ולמסך. תודה.

4. Started by Bartleby,

יש לי יציאת מולקס על הלוח שאפשר לחבר אליה כבל ע"מ לקצות תוספת מתח לכרטיס המסך. בחוברת של הלוח כתוב שזה נדרש כשעובדים בתצורת SLi. יש לי את ה-7950GX2 שמאכלס בעצם רק סלוט אחד אבל בתכל'ס הוא מורכב משני כרטיסים. מומלץ לחבר את הכבל בכל זאת? אותה שאלה לגבי החיבור 12V של המעבד. יש שתי כניסות על הלוח, האם מומלץ לחבר כבל מתח לשניהן? [attachment deleted by admin]

5. Started by gerdamen,

שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?

6. Started by gandolf,

טוב אז ככה חיברתי את הכונן DVD למחשב והפעלתי אבל משום מה במקום שהוא יזהה אותו הוא עכשיו לא מזהה אף כונן ניתקתי את הקבל והכול עובד כרגיל עכשיו ניתקתי את הצורב DVD חשבתי אולי אם אני יפעיל את ה DVD לבד נימצא את הבעיה אולי משהו בחיבור דפוק אבל משום מה גם כאן נתקלתי באותה בעיה שהוא לא מזהה את אף אחד מהכוננים כולל ההרדיסק עכשיו סמתי בשניהם שהכבל יקבע אם הם סלייב או מאסטר אבל עדיין לא עבדו כאשר הוצאתי את ה DVD וחיברתי רק את הצורב שוב נתקלתי בבעיה שהוא לא מזהה אף כונן שניתקתי גם את הצורב הוא מזהה את ההרדיסק וזהו מאחר שגם ניתקתי את הכונן DVD וגם את הכונן רשת יש מצב שהכבל דפוק זה מחשב חדש בן חצי שנה בערך ואני חייב דחוף את הצורב DVD עבור פרויקט שאני אמור להגיש ביום שלישי אשמח לעזרה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לאחרונה רכשתי כונן נוסף למחשב וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכונן הקיים. המחשב שלי בעל שני חריצי IDE - מחריץ מספר אחד יוצא כבל אשר מחובר לשני כונני הדיסק הקשיח אחד מהם MASTER והשני SLAVE. הכבל מהחריץ השני היה מחובר עד כה רק לצורב הישן אשר הוגדר כMASTER ועכשיו חיברתי אליו גם את הכונן הנוסף כSALVE אך משום מה המחשב המחשב לא קיבל את החיבור ולא זיהה את הכוננים הקשיחים כשהדלקתי את המחשב. רק לאחר שניתקתי את הכבל שמחובר לחריץ 2 מהכונן DVD החדש המחשב עלה. איך עלי לחבר את הכונן הנוסף בצורה שהמחשב יוכל לעבוד עם 2 כוננים צורבים ושני דיסקים קשיחים באמצעות 2 כבלי IDE???? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by lempsar,

שלום קניתי כונן dvd-r מסוג lg h55nk עם חיבור sata2. אני מעוניין לחבר אותו ללוח abit an7 (מכיל שני חיבורים של sata1). בעבר כבר חיברתי דיסק קשיח SATA1 והכל היה תקין. כעת כשאני מחבר הלוח מנסה לבצע איתחול מהכונן החדש ולא מצליח. ללא הכונן החדש, המחשב מאתחל כרגיל. סדר עליית כוננים בביוס הוא של hard disk first. כונן dvd-r היה מסוג PATA (nec 4550) שסיים את חייו המפתיע. אשמח לקבל תשובות כיצד לחבר (הטכנאי במעבדה אמר שהכל צריך להתחבר ללא בעיות). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Yossi18,

היי מחר מתכוון לקנות את ה- nvme evo 970 plus של samsung והבנתי שזה די פשוט לחבר אותו , בדקתי שיש לי מקום על הלוח אם והכל. רציתי לדעת מה קורה לאחר שאני מחבר ? איך אני מפעיל אותו ? הוא פשוט מופיע לי לבד על המחשב ? האם אני צריך להתקין דברים מסויימים שקשורים אליו ? שכחתי לציין שכבר יש ברושתי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת ורציתי להתקין עליו משחק מסויים.

10. Started by פרקדוש,

שלום, 1. האם ניתן לחבר כונן (SATA SSD (SAMSUNG 850 EVO לשקע M.2 על לוח האם (ASUS H110M-A/M.2)? 2. אם כן, לאיזה שיפור בביצועים אפשר לצפות אם בכלל? תודה מראש.

11. Started by yarivot26,

חבר שלי קנה כונן SATA של WD. הוא רוצה להגדיר אותו ככונן ראשי (שעליו יישב הווינדוס) אבל שאני נכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא לא מזהה את הכונן ומביא שגיאה (בBIOS אני רואה את הכונן) יש לו לוח אם ASUS P4S800D. עזרה?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by tomer2004,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי שתי כוננים : 1)WD 120GB 8MB SATA 2 ) WD 80GB 8MB ATA הכונן של ה 120 גיגה אמור להיות המאסטר אבל כאשר שאני שם אותו במאסטר ואת ה 80 גיגה הוא ניתקע במהלך העליה לווינדוס הוא פשוט עושה מסך שחור ולא עולה... הלוח אם שיש לי הוא Abit IS7 -E .. תןדה מראש

13. שלום לכולם, אני רוצה לחבר כונן CD נוסף למחשב שלי של HP. כעת מותקן כונן CD אחד שהוא גם צורב של LG. איך עושים זאת? הכבל מידע יוצא מהלוח אם ומתפצל לארד דיסק ולכונן CD. כבל מידע נוסף (קטן יותר) יוצא ומגיע לכונן פלופי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by avz,

האם ניתן ואם כן איך, לחבר כונן קשיח 3.5 SATA למחשב נייד? ברור שהחיבור יהיה חיצוני. אני רוצה לחבר את הכונן כדי להוריד חומר שיש לי על הכונן הפנימי של המחשב הנייד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, יש ברשותי כונן קשיח עם חיבורי SATA אני מעוניין להשתמש בו ככונן גיבוי ולאכסון. שאלתי היא האם צריך את חיבור החשמל בשביל להפעיל את הכונן או שהוא יכול לקבל את מתח ההפעלה שלו מחיבור הנתונים שלו? אשמח לדעת אם זה יעבוד: http://www.ebay.com/itm/SATA-7-15-Pin-22Pin-to-USB-2-0-Adapter-Cable-For-2-5-HDD-Laptop-Hard-Disk-Drive-/271688330317?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f41e2ec4d או שאני צריך לרכוש סט עם מקור מתח לכונן, כמו זה: http://www.ebay.com/itm/New-HD-HDD-Hard-Drive-Adapter-Converter-Cable-USB-2-0-to-IDE-SATA-S-ATA-2-5-3-5-/191213078591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8530083f תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by piston,

שלום, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, כבר התקנתי עליו ווינדוס 7. רציתי לחבר את ההארד דיסק של המחשב הישן שלי (המחשב כבר לא עובד) בנוסף להארד החדש שקניתי עם המחשב למחשב החדש. אם זה מהשנה החדש 1TB והישן 500GB. מותקן עליו ווינדוס XP, מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו למחשב החדש? האם זה בכלל אפשרי?

19. Started by rberkner,

שלום לכולם מותקן אצלי במחשב צורב ו- DVD. שאני רוצה להעתיק דיסק שלם (בתוכנת "נרו" 5) כאשר דיסק המקור ב- DVD והדיסק הריק בצורב, התוכנה מודיעה לי שהצורב וה- DVD מחוברים על אותו ה BUS וזה עלול לגרום בעיות (הניסיון הוכיח שהתוכנה צודקת). כאשר שאלתי את מעבדת השרות במקום ממנו רכשתי את המחשב, האם ניתן לחבר את הצורב על אותו ה- BUS כמו הדיסק הקשיח נאמר לי שזה יאיט את הדיסק הקשיח למהירות הצורב ולא עושים דבר כזה. שאלתי היא, א. האם נכון הדבר? ב. כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה רוני

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  20. אהלן לכולם, יש לי מארז קיים עם כרטיס 1050 שאני רוצה להחליף בכרטיס 1070 שחבר הביא לי. שתי שאלות קטנות - 1. האם ההספק של הספק מספיק לדעתכם? 2. הכרטיס החדש דורש כבל כוח נפרד בחיבור, האם זה הכבל שמחובר בתמונה? ובעצם, האם יש לי מקום במארז כזה לכרטיס יחסית גדול? *** הסתדר****

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by thekingofquality,

היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה. יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים) אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by tidan,

שלום! רכשתי מאיץ גרפי של asus דגם: x1950xtx crossfire מהכרטיס יוצא כבל עם שני יציאות מתח אני מחבר אותו לחריץ ולאן אני אמור לחבר את המתח יש על הלוח חריץ של מתח עם 4 פינים האם אני אמור לחבר אחד מהכבלים או שאני אמור לחבר את שניהם למקום אחר על הלוח תעזרו לי נ.ב. הכבל שיוצא מהכרטים בא עם 4 פינים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. שלום, הכרטיס מחובר ב-DVI למסך LCD וב-VGA לטלוויזה LCD (תצוגת ה-extended display). הכל פעל ונראה מעולה, עד התקלקל ה-System HDD (עליו היה מותקן Win7). התקנתי מחדש Win7 ב-HDD אחר, וכעת בטלויזיה מוצגת התמונה פחוסה שבוודאות אינה 1366x768 (כפי שהיתה לפני). Display Properties מתיגים 1360x768, אך זה גם רחוק מן המציאות ... . הסרתי והתקנתי GF8500GT drivers, אך זה לא עזר. האם ניתן לפתור את הבעיה ? תודה זאב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hike101,

שלום. יש לי בעיה לחבר את כרטיס המסך שלי, ATI RADEON 9800 PRO, לטלויזיה עם חיבור S-VHS. חיברתי את המחשב לטלויזיה, אני נכנס להגדרות תצוגה->מתקדם->תצוגות, אפשרות הפעלת תצוגת טלויזיה איננה מאפשרת הפעלה, כלומר היא בצבע אפור, כלומר אי אפשר ללחוץ על הכפתור הזה. האם מישהו יודע כיצד לאפשר את האפשרות הזו? תודה.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by danielm741,

אני מחבר את המחשב לטלוויזיית LED ומשתמש בכבל hdmi וכדי שהוא יעביר קול בגלל שזה כרטיס מסך של nvidiaצריך לחבר את הכרטיס מסך ללוח אם עם הכבל שמגיע ביחד בקופסה אני לא יודע לאן לחבר את הכבל בלוח אם הכרטיס מסך הוא nvidia n9500gt תמונה של הלוח אם ושל הכבל: תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים