תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מחשב אחד שמחובר לתשתית בזק. אני רוצה לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי. האם עלי לרכוש נטב+כרטיס רשת אלחוטי בחיבור usb? האם ברגע שמחברים את הנטב בעצם אפשר לוותר על המודם של בזק,או שצריכים לחבר בין הנטב למודם? תודה
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מעוניין לחבר LAPTOP אשר יש לו את כל היציאות למחשב AIO. למחשב AIO יש יציאות: 2 USB USB SS HDMI OUT. האם יש דרך לשתף את המחשב הנייד על גבי המחשב AIO ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 2 מחשבים בחיבור USB או משהו כזה... תודה......
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, איך לחבר 2 מחשבים לראוטר אחד?כולם נמצאים באותו חדר.צריך לשנות הגדרות במחשב? היום מחשב שני מחובר דרך WI FI ואני רוצה לבטל חיבור הזה ושיהיה חיבור דרך כבל בלבד. האם חיבור של 2 מחשבים נייחים ושימוש באינטרנט בו זמנית מוריד מהירות גלישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מסך טלויזיה רגיל ועוד מסך של SMART TV , אני מנסה לחבר אותם למחשב בצורה הזו : לטלויזיה הרגילה חיברתי HDMI עם החיבור הרגיל ולסמארט חיברתי HDMI שמתחבר בDVI המחשב שלי קולט את שני החיבורים וכל אחד מהם יכול לעבוד בנפרד אבל שאני מחברת את שניהם בו זמנית למחשב רק הראשון שחיברתי תופס נכנסתי לרזולוציית מסך ומוגדר שם רק מסך אחד למרות שלחצתי על ''זהה'' אני ממש חייבת לחבר את שני המחשבים במהירות , מישהו יכול לנסות לעזור ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 9600 לכרטיס יש כניסה AVG+DVI היום המסך שלי מחובר ב DVI רציתי לדעת איך אני יכול לחבר 2 מסכים על 2 היציאות ושאני עושה את זה איך אני יכול לדעת איזה מסך יהיה המסך הראשי ואיזה יהיה המשני תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכם, 2 מסכים לחבר למחשב אחד זה פשוט, האם ניתן לחבר למחשב אחד 2 עכברים ומקלדת נוספת שתהיה רלוונטית רק למסך ספציפי? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי לטפון ASUS TP510UQ שרכשתי לפני 3 שנים. יש לו יציאת HDMI אחת ויציאת USB-C, וכן יציאות USB. יש לי כרגע מסך שאני מנסה לחבר אליו את המחשב דרך USB-C ומשום מה אין אות למסך, המסך גם אמור להטעין את המחשב וזה גם כן לא מתבצע. ובנוסף אני מעוניין לרכוש 2 מסכים שיהיה אפשר לחבר אותם למחשב זה, בלי קשר למסך הנ"ל, חדר עבודה אחר, איך ניתן לעשות את זה? הבנתי שאולי יש אפשרות להוציא כבלים משתי היציאות במחשב ולשני המסכים, אך כרגע משום מה USB-C לא מגיב למסך הנוכחי. או לחילופין יש אפשרות לעשות שרשור בין מסכים? או כל דרך אחרת. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד מק שמחובר כרגע לדוקינג סטיישן ואליו מחוברים 2 מסכים ויש לי עוד מחשב נייך שאני רוצה לחבר ל2 המסכים האילו ולהחליף בין המחשבים על אותם המסכים מה הכי נכון והכי טוב שאני אקנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4200 שהטלוויזיה מחוברת אליו ל-HDMI. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך מחשב חדש שקניתי, איך עדיף לחבר אותו: 1.עם כבל VGA 2. או לקנות מפצל HDMI אקטיבי שייכנס למחשב וממנו כבל HDMI-DVI למסך מחשב? (והטלויזיה גם תתחבר למפצל עם כבל HDMI) ? אורך הכבל צריך להיות 3 מטר. (לחבר מסך אחד ל HDMI ואת המסך שני ל DVI לא עובד, הכרטיס הזה לא יודע להוציא 2 יציאות דיגיטליות במקביל, אז אחד מהם צריך להיות דרך ה VGA (או לפצל את ה- HDMI כמו שאמרתי)) אז מה עדיף מבין השתיים? תודה..
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום בדיוק לשאול, בכרטיסי מסך או מסכים, אז שאלתי פה.. לעניין, אני רוצה לחבר למחשב הנייד שלי 2 מסכים. למחשב יש חיבור אחד של VGA וחיבור אחד של HDNI. בהנחה ששני המסכים ישנים ויש להם רק כניסה של VGA, מה מומלץ לי לעשות? האם יש מפצל לVGA או מתאם VGA to HDNI? אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה ולא להכפיל את המסך, ובבדיקה בגוגל ראיתי שלא כל הפתרונות תומכים בזה, לכן אני שואל פה, כדי להיות בטוח. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי טוב אחרי כמה ניסיונות כושלים... במחשב(לא זה שבחתימה) יש אופציה לחיבור דרך ה onbord ואופציה לחיבור דרך הכרטיס אני רוצה לחבר 2 מסכים שיראו את אותה התצוגה בדיוק (בכרטיס agp אין אופציה לחבר 2 מסכים זה כרטיס עתיק) קראתי שאפשר לחבר לשני המקומות למרות הנעילה האוטומטית של ה Onbord ואפשר לקנפג דרך תוכנה או בווינדוס ששני המסכים יעבדו במקביל מישהו מכיר איך לעשות את זה???? זה דחוף .תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי 2 סידירומים ואני מעונין שיפעלו ביחד.. (אחד צורב השני רגיל) עכשיו יש לי בעיה אני שאני מחבר את שניהם ביחד לIDE זה רושם לי שIDE1 - ומשהו כזה מחורבש.. חלק מהשם של הסידירום הראשון וחלק מהשני... וכשאני מחבר רק אחד אין בעיה גם בראשון וגם בשני.. מצאתי כבל כזה שבא עם הצורב שלי פעם מצאתי ב"מפה" של הלוח אם שלי CD_IN הכנסתי לשם את הכבל הזה בדיוק היה , והיה לו כבל ארוך שבסוף הוא מתפצל ל-2 אותו הדבר.. אין לי מושג איך קוראים לו... חיברתי את הכבל ל2 הסידירומים והכנסתי מאותו הIDE כמו תמיד , הIDE מפוצל כאילו אם לא הבנתם.. וגם לא הלך אותו החירבוש ולא פועל אומר לי שיש לי device חדש אך הוא אפילו לא נותן לי להתקין אותו או לנסות להיכנס לאנשהוא שקשור לזה האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי …
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני בטוח שטחנו את השאלה הזו, אבל אני לא מסתדר עם החיפוש באתר לוח עם חיבור 24 פינים וגם חיבור 4 פינים משני, אני יודע שהלוח עובד בצורה של 20+4. אם אני מחבר לו ספק 24 פינים, האם עדיין צריך לחבר את החיבור 4 פינים הנוסף? (24+4)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכים למחשב בעל יציאת VGA ןDVI איך ניתן לחבר מסך שלישי וראיתי שתמונות שאנשים עושים את זה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב מסוג: Acer Aspire AM3970G-UW10P במחשב יש 3 יציאות למסכים (כרטיס מסך) ובנוסף יש עוד 2 יציאות בלוח אם מובנה (HDMI וגם VGA). אני רוצה לחבר מסכים אך החיבור שמובנה בלוח אם לא פעיל ואני לא יודע למה. רק החיבור בכרטיס מסך עובד. אשמח שתעזרו לי בבקשה. אני רוצה סה"כ לחבר 3 מסכים למחשב. תודה לעוזרים בברכה איתי
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כרטיס מסך 580 GTX שכרגע מחובר לשני מסכים בDVI יש לו עוד יציאה של מיקרו HDMI אבל כשאני מחבר את שלושתם זה מזהה את שלושת המסכים אבל יש אפשרות להציג רק ב שני מסכים יש אפשרות לחבר את המסך השלישי? אולי גם עם מתאם או משהו כזה? תודה ענקית לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! נכון לכרגע יש לי 2 מסכי מחשב מחוברים למחשב, אחד ל dvi והשני לhdmi . יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם ואין לו יציאות נוספות ואני מעוניין לחבר למחשב טלוויזיה כך שהתוצאה הסופית תעבוד, מבחינה טכנית, כך: כלומר, ששלושת המסכים יתפקדו כאילו הם מסך אחד שאפשר להעביר בין כולם את העכבר. הדגם של הלוח אם שלי: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/59505/intel-desktop-board-dh77eb.html?fbclid=IwAR3qh-ajOGEATcHUwQ5lahsPdvzVW0j2Npv9KaqPUJXtKmJzW3RZClYhsEI נאמר לי שהלוח אם תומך רק ב2 מסכים, זה נכון? האם יש פתרון חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש? האם מפצל dvi יכול לעשות את העבודה? מפצל hdmi כלשהו? hub usb כלשהו? חי…
-
- 3 תגובות
- 9.2k צפיות
- 1 follower
-
-
החבר שלי טוען שזה בגלל שהוא מחק תוכנות, אבל לא נראה לי הגיוני כי הוא מחבר את המיקרופון לחיבור והוא לא פועל, הרמקול לעומת זאת כן פועל.. אז אני לא יודע, מה האפשרויות שיכולות להיות לזה? (כולל מיקרופון מקולקל, דרייברים, ETC)
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: Gigabyte GT710 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E מ-KSP בעל יציאות: HDMI *1 DVI *1 VGA *1 קניתי את הכרטיס הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37510&gclid=CjwKCAjw3_KIBhA2EiwAaAAlii_jRZdWDyU9BJw1mY3Uye6W2b1szxUJEXNa22Yv95O_z_cC20Xd0xoCQ94QAvD_BwE שהוא עם אותם נתונים בדיוק, אך עם 4 יציאות HDMI. מצורפת תמונה של 2 הכרטיסים. שאלה ראשונה: הכרטיס הקודם חובר ל-PCI-EXPRESS x16 והחדש מתחבר ל-PCI-EXPRESS x1. האם זה אומר שהוא פחות מהיר? האם ניתן בכל זאת לחבר אותו לחריץ ה-x16 ? כשהפעלתי משחק שהוא לא כבד אכן הייתה ירידה משמעותית בביצועי…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה המחשב שלי שבק. פתחתי אותו והתחלתי troubleshooting . הגעתי למקור הבעיה: כל עוד אני לא מחבר את החיבור של ה-4 פינים ללוח אם הכל עובד טוב (המאוורר של הספק עובד והמחשב מקבל מתח), ברגע שאני מחבר את ה- 4 פינים המחשב כאילו מקצר את עצמו, והדבר היחיד שמקבל כוח זה הנורה הקטנה על הלוח שאומרת שיש מתח כלשהוא. ניסיתי בלי ה- 4 פינים (משאלת לב) וכמובן לא עובד. אני יכול להבין מזה שהלוח אם נדפק? , והאם יש תקווה לתקן אותו ? תודה רבה, מקווה שהגעתי למקום הנכון
-
- 21 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי קהילה, אז הסיפור שלי הוא כזה. יש לי חשבון בUNLIMITED של 500/50. כל הכבלים שלי הם CAT 6 חדשים! בחיבור ישיר למחשב, מהקיר אליו, אני מקבל מהירויות היסטריות (לא נופל מ500 ולפעמים אפילו יותר), ברגע שאני מחבר את הקיר לסוויצ' ואת הסוויצ' אליי (שוב, בחיבור קווי) אוט' לא עובר את ה100Mbps. להלן הדברים שאולי תשאלו, ואני כבר ניסיתי. - כבלים מיצרנים שונים - switch של tplink חדש שתומך עד 1500mbps - חיבור לראוטר (גם הוא תומך במהרויות גבוהות) של tp link ac1200 מה עוד אני יכול לעשות? שוב, בחיבור ישיר לקיר (מחשב - כבל - קיר) אני מקבל יותר מ500Mbps!! ברגע שעוברים לסוויצ' או לראוטר - שוב נופל. אגב, הכל עבד נפלא עד אתמול, כשניתקתי את אחד הכבלים וחי…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה:[youtube]qK_NeRZOdq4[/youtube]זה קליפים שיש בהם הרבה " בלאגן" כמו שאתם רואים.המקום גדול (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות.אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.אחרי בירורים הגעתי להבנה שאני צריך מרחיקי hdmi או hdmi extender עם כבל רשת ומפצל hdmi ל6. 2 טלוויזיות 40 מטר 3 אחרות 15-20 מטר 1 נוספות 10 מטר מה שאצטרך זה 6 מרחיקי hdmi, מפצל, כבלי רשת לכל טלויזיה מהמפצל. משהו מכם מבין בזה? ויכול לעזור? מאיפה לקנות? איזה סוגים? איפה הכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשתי asus gtx 1070 strix ודרושה לו כניסה אחת של 8 פינים. ברשותי ספק כוח בערך בן 5 - seasonic ss-600ht active pfc f3. יש לו יציאה אחת של שמונה פינים בלבד (שחיברתי ללוח אם). יציאה של 6 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. האם אני יכול לקנות מחבר להמרה בין ה6 פינים ל8 פינים? (או אולי עם שילוב עם ה4 פינים). האם יש דרך איכשהוא לגרום לכרטיס מסך לעבוד עם הספק הזה או שאני חייב לקנות ספק כוח חדש?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה לחבר אוזניות לחיבור audio שנמצא בקדמת המארז- המחשב לא מזהה שחיברתי את האזניות וכמובן שלא שומעים. המחשב חדש יחסית המארז-HEC 6A19 לוח אם - P43-DS3L יכול להיות לעשות enable לחיבור? לא מצאתי בשום מקום תודה
-
- 7 תגובות
- 9.3k צפיות
-