תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הבנתי בערך מה ההבדל בינהם פחות או יותר.(אשמח גם להסבר תכלס מפורט) השאלה שלי אם גם registry defrag לא רלוונטי לכונן ssd'תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
החלפתי היום את הלוח אם לGA-EP43-UD3L עם אותם זכרונות ומעבד (PD 802 2.6 GHZ ו2*2GB של GSKILL) המחשב עלה כמה פעמים בלי שום בעיה ואפילו שיחקתי שעתיים בלי שום בעיות החלטתי להסתכל בביוס כדי לראות שהכל נעול (ולא AUTO) וגיליתי שהמעבד שלי רץ ב266*20 (5320, יותר מפי 2 ממהירות הסטוק) ישר הורדתי ל133 MHZ (סטוק) ונעלתי את המתחים על NORMAL כרגע VCORE=1.2175 CPU TERMINATION=1.200 DRAM VOLT=1.800/2.100 (ניסיתי שניהם) אפילו ניסיתי להעלות את הVCORE עד 1.23 כדי לראות אם זה יעבוד אבל נאדה... המחשב מנסה לעלות,לא מגיע אפילו למסך שמסביר לך איך להגיע לביוס וישר נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב ואז נכבה שוב וחוזר חלילה עריכה- נפתר! מסתבר שהלוח אם זיהה את הערכים הנורמלים לא נכון כרגע הVCORE על 1…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שאני רואה סרט למשל כול דקה יש הפסקות של הסאונד כזה , וזה בכול המחשב לא רק סרטים או שירים. מישהו יודע מה איך מסדרים את זה ? תודה. עריכה: הפסקות של 2-4 שניות
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, בעיה חדשה יחסית ומבהילה מאוד, שהאתר הזה הוא מוצא אחרון כדי לפתור אותה. על הנייד שלי (DELL INSPIRON 1520) הייתה מותקנת מערכת הפעלה של VISTA. יום אחד פתחתי את המחשב וגיליתי שכל שימוש שלי ב WINDOWS EXPLORER או ב - INTERNET EXPLORER גורם לרעידות עצבניות במסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית חומרה אבל, כאמור, זה קורה רק ב EXPLORERS (וגם באקסל היו לי שיבושים מוזרים), ובמקומות אחרים זה לעולם לא קורה. כמפלט אחרון פירמטתי את המחשב ואפילו התקנתי גירסה חדשה יותר של הויסטה - WINDOWS VISTA ULTIMATE X86 SP1 JUNE, אבל הופתעתי לגלות שהבעיה נשארה. נראה שמקור הרעידות הוא בשינויים של תצוגת המסך מ - MAXIMIZE - FULL SCREEN ל- MINIMIZE - RESTORE DOWN. ואני שואל - אם זאת בעיית תוכנה, איך זה שהי…
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי אין סוף בעיות עם המחשב, (ראו מפרט בחתימה), הוא נורא איטי, מקרטע, עובד כמו איזה מחשב ישן, וכל דבר עושה כמו צב. במשחקים הוא מציג לי מהירויות שנובעות מהמעבד, (כגון: העברת שקופיות מהירה, טעינת יעד חדש במהירות, וכו'), אבל המשחק עצמו מקרטע,והולך די לאט. יש לי עוד מחשב בבית. מחשב סלרון 2.8, עם 256MB זיכרון של סאמסונג,לוח GIGABYTE פשוט, וכרטיס מסך Ge-Force 4 MX 440 ,והמשחקים שם ממש טסים! (חוץ ממהירויות המעבד), השחקן שבמשחק פועל מהר יותר, זאת אומרת, הכל מהיר יותר ובלי קירטועים. לפני כמה חודשים אמרו לי שיש לי בעיה בלוח. לא טיפלתי בזה, אבל עדיין.. עשיתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005, ותראו מה יצא: בדיקת המעבד - המעבד משתווה ל: Intel Pentium 4-E 530 3Ghz 1ML2 - Win32 x86…
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי מסך כחול ואז קרס המחשב: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: nvlddmkm.sys SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadow…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
המחשב נכבה מספר דקות אחרי ההפעלה, זה קרה לי בעבר וניקיתי אותו מאבק והוא חזר לפעול, ניסיתי גם הפעם אבל זה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט של המחשב בחדש Z390 motherboard GIGA BYTE 32GB RAM win 10 I7 9700K cpu 3.6GHZ intel uhd graphic 630 1GB memory המשחק הוא ברוטל דום, למי שמכיר, המשחק עולה זריז, ואחרי כמה דקות, הוא נתקע , פשוט המסך קופא, או נהיה שחור, הסאונד עובד רגיל, המחשב בן שבוע , אני מריץ עכשיו בדיקה לזיכרונות ולמחשב בתוכנה MEMTEST 86 ונכון לעכשיו אין שום בעיות אני מריץ את אותו המשחק במחשב נייד I7 , יותר ישן, ואין שום בעיות, רץ מצויין, עם פחות זיכרון RAM המחשב הופעל רצוף כמה ימים עם יוטיוב, לא נתקע לא קורס לא כלום, הוחלפו כרטיסי זיכרון לאותו סוג ואותו דגם, ועדיין המשחק נתקע…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס ל-BIOS בגלל שיש סיסמה שחוסמת ממני להיכנס לBIOS ואני לא יודע אותה~ בכל מקרה איך אני מבטל את הסיסמה !!??????? :-* :-* :-*
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחפש עזרה מקווה שזה כאן אני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן הלוח שלי הוא: ex58-ud4p (מעבד i7-920, ו3 סטיקים של 2 גיגה - tripple channel) עידכנתי את הביוס לאחרונה בעקבות כל מיני בעיות בעליה של המחשב ופתאום שמתי לב היום שהווינדוס משתמש רק ב2 גיגה מהזיכרון אחרי ריסט וטיפה משחקים בביוס (לא משהו רציני, לא באמת שיניתי שום דבר) הווינדוס משתמש ב4 גיגה כתוב לי גם שהוא מזהה שיש 6 גיגה.. לא שמתי לב לזה לפני העידכון בביוס אז אני מאמין שזה קשור לאחת ההגדרות שם (אחרי העידכון לפי הManual שלהם הם ממליצים להחזיר את הoptimized settings ועשיתי את זה) אבל מצד שני יכול להיות שזה לא קשור וסתם לא שמתי לב למישהו יש רעיונות איך לתקן את זה ולמה זה קרה? מצורפות כמה תמונות שמראות הכל.. ד"א אם זה באמת איזה אפשרות בביוס שפספסתי בזמן שחיפשתי שם, אז יש איזה…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים מחוברים במחשב ב-SATA, בדיסק הקשיח הראשון יש לי WIN7 והשני היה ריק, התקנתי בשני XP וכעת המחשב לא מעלה את 7 ורושם שגיאה, XP כן עולה. איך אני מחזיר את 7? ניסיתי לנתק את הכבל מהקשיח של XP וניסיתי לשנות בביוס, הכל מוגדר טוב. הוא מעלה את XP בכל מצב..
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. כרגע במחשב מותקן לי 2*1G בדואל .היום ניסיתי להוסיף עוד מודול אחד של 2G של אותו יצרן ודגם ומשום מה ברגע שהוספתי אותו כל הגדרות האוברקלוק התאפסו וחזרו לברירת מחדל גם של המעבד וגם של הזכרונות. ניסיתי להגדיר אותם עוד פעם לאחר שינוי להגדרות ברירת מחדל , שמירה יציאה כניסה מחודשת לביוס והגדרות שהיו לפני הוספת הזכרון הנוסף וכמובן שמירה של ההגדרות החדשות,אבל זה עדיין מופיע כברירת מחדל. את המפרט ניתן לראות בצד. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
היום המחשב התחיל לצפצף לי כל כמה שניות ולפעמים יותר הציפצוף נשמע כמו שלוחצים על מקש הרבה זמן, רק בבודדים כמו תיקתוק שעון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי חברים התחיל להיות לי בעייה עם המחשב שאין לי מושג איך לפתור,ואין לי מושג מה גורם לה אז אני פשוט יתאר את הסימפטומים : אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק- ולא מופיע כלום על המסך . לפעמים אני מדליק והוא כן עושה Boot, אבל אז עושה בעיות בשלב של ה verify DMI pool וכותב "boot file not found. please insert system disc" ולפעמים.. הוא גם עושה טובה ועולה כמו שצריך- אבל אני אף פעם לא יכול לדעת מתי וזה מחרפן אם למישהו יש הצעות אני ממש ממש ישמח לעזרה! תודה!
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך לא עובד בו והוא מתחמם מהר מאד כך שלא ניתן לעבוד בו. אני רוצה להעביר את התכנים של ההארדיסק מהנייד למחשב הרגיל שלי. האם יש דרך לעשות זאת (איזה קבלים אני צריך)? תודה. עריכה: מצאתי את הפתרון, למי שמעוניין: http://www.lineshop.co.il/sg_product~54545454~26~34.htm
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי את ההכרטיס קול 7.1 קישור לאתר החברה לדגם הכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14066 מהרגע שיש לי אותו קצת יותר מחצי שנה כל פעם שאני מתקין אותו פיזית במחשב ואז מתקין דרייברים המחשב נקתע אחרי מספר דקות פשוט הכל נעמד כמו תמונה ואני חייב ללחוץ ריסט. עשיתי עדכונים מהאינטרנט וזה לא עזר לי הבעיה נמשכת כבר ניסו להחליף לי את הכרטיס שוב ושוב וזאת לא הבעיה כנראה לדעתי זה משהו בדרייברים או התנגשות אבל אין לי מושג איך לטפל בזה ומה לעשות... המפרט של המחשב שלי הוא: amd3500 2GB DDR 400 לוח אם gugabyte sli nforce 4 hd 200 sata מערכת הפעלה win xp pro sp2 heb תודה מראש. לירון.
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אוקיי, אז מדובר על מחשב ישן ועייף,כבר בן חמש. התופעה החלה לפני מספר חודשים. בכל פעם שהמחשב נכבה (תמיד עקב הפסקת חשמל,אני משאיר אותו פועל תמיד) ואני מדליק מחדש בוקע מתוך המארז (מהחלק המרכזי או האחורי של המארז,קצת קשה לי לדעת) רעש חזק מאוד וצורמני. בדרך כלל הרעש היה נעלם לחלוטין אחרי שעה או שעתיים אבל הפעם הקול הצורמני (מעיין זימזום/טירטור עולה ויורד) נשאר ולא נעלם. זה ככה כבר איזה יומיים... אני לא מצפה שתעזרו לי לסדר את הבעיה בעצמי (לא מתכוון לפתוח את המארז),אני מתכוון להעיף אותו לתיקון אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש השערה מה יכול להיות מקור הבעיה. *סביר להניח שפנים המחשב מטונף. קשור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
תשמעו משהו מוזר שאני צורב דיסקים פתאום הבאפר יורד באמצע הצריבה וחשבתי שבטח הצורב נדפק אבל זאת הבעיה שזה לא יש לי אפשרות בנרו לעשות שהו יצרוב על המקסימום מהירות שאפשר בלי להרוס תדיסק והוא בדק ושינה לי מ 48 ל 24 והדיסקים מתאימים ל 48! והוא רשם: the source speed is slower from the selected בדתי בתוכנה של נרו אם הכונן דפוק וראיתי שבבדיקה של הצורב הגעתי ל 52 בלי נפילה אחת! אז מה הבעיה, הארדיסק??
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לנובו ideapad 5 14itl05 82fe006wiv. אתמול בלילה בעת שהיה מחובר למטען הוא נכבה ומאז לא נדלק. שום נורה לא מגיבה. ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב אך גם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
היום התקנתי תדריביירם החדשים של ati הקונטרול פאנל על הקונטרול סנטר ,ביצעתי הפעלה מחדש ואני יכול לעות אותו רק במצב vga שאני מעלה אותו במצב רגיל המסך שחור וכלום לא עולה!. מה לעשות למחוק את הקונטרול פאנל? עשיתי שחזור אבל שאני עושה שחזור מערכת זה לא הושלם (לא מצליח)
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי MP4 של SANSA דגם E260. לפני חודש-חודשיים התחילו לי בעיות בחיבור שלו למחשב העניין הוא שזה קורה רק במחשב שלי כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים הכל בסדר. איך שאני מחבר אותו (וזה לא משנהה לאיזה כניסה של USB במחשב, ניסיתי את כולם) המחשב עושה ריסטרט או לחילופין נתקע בלי שום יכולת להגיב לכלום חוץ מלחיצה ארוכה על כפתור כיבוי/ריסטרט. אני לא יודע אם זה בעיה של המכשיר, של הווינדוס, של הפורטים של הUSB, או של הציוויליזציה המודרנית. יש לכם מושג אולי מה זה יכול להיות? אשמח אם תעזרו לי זה משגע אותי תודה רז
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. יש לי מארז עם 2 מאווררים רגילים אחד מכניס אויר השני מוציא. לא מזמן ניקיתי את המחשב ובטעות שברתי כנף של המאוורר שמכניס את האוויר מאז המחשב בקושי נדלק לא בטוח לגמרי שזאת כל הסיבה. אני בטוח שזה איכשהו קשור לכ. מסך שהוא מתחמם יש איזה מסך כחול או יש לי פריז ואז הכל חוזר וכתוב שהמנהל תצוגה הפסיק להגיב וה windows שחזר אותו. אבל הבעיה גם לפעמים שאני נותן למחשב מספיק זמן להתקרר הוא לא נדלק ועושה צפצופים. אני טיפה מבין וניסיתי להדליק את המחשב בלי ראם\כ.מסך לראות מה גורם ל POST להתקע. לפי מה שהבנתי זה הכ.מסך. המחשב בן 3 שנים וקצת אם יש משהו מסויים שצריך להחליף אולי כ. מסך אני מוכן אם זה יפתור לי את הבעיה לגמרי. ולהחליף מאוורר כמובן אבל זה שטויות. תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אנייכול להתקין כרטיס מסך חיצוני עם יציאת HD מבלי לבטל את כרטיס המסך והקול במיוחד שמחוברים onboard בפעם האחרונה לאחר שהתקנתי על מחשב קיים את כרטיס המסך החדש הוא ביטל את כרטיס הקול הקיים והסאונד עבד רק דרך ה-HD האם יש דרך ששניהם יעבדו במקביל לפי בחירה? אני מפרמט את המחשב מחדש ורוצה לדעת לפני התקנת הכרטיס החיצוני תודה
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-