עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Benisto,

שלום יש לי מחשב נייד שהגיע עם ווינדוס 8.1 כשהיה אפשרות לעדכן לווינדוס 10 עדכנתי אותו מאז המחשב ממש איטי ולכן אני רוצה להחזיר אותו לווינדוס 8.1 צרבתי את הווינדוס לusb שאני עושה לו התקנה הוא רושם לי לא נמצאו מנהלי התקנים יש לי אפשרות לעשות סריקה מחדש שגם בסריקה הזאת לא נמצא מנהלי התקן או עיון יש דרך להוריד את מנהלי ההתקנים איך אני מתקדם מכאן?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  2. שלום לכם.. אתמול פירקתי את המחשב והוצאתי את הגוף קירור של המעבד שנראה כך : לאחר שחיברתי אותו חזרה פיתאום הוא הפסיק להסתובב (המאוורר עצמו) אז החלטתי להוציא אותו...וניקיתי את המשחה טרמית שמרוחה עליו וגם על המעבד (e6650) שנראה כך : לאחר שניקיתי את המשחה טרמית והוצאתי את הגוף קירור...הדלקתי את המחשב וקיבלתי את התוצאה הבאה : מצורף סרטון המחשה http://www.megaupload.com/?d=3PUFHPK6 תודה רבה לכולם על העזרה ...

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  3. במהלך העבודה במחשב פתאום המחשב נתקע לשניה והקפית הודעה ששני התקנים התנתקו, ( קיבלתי הודעה כמו זאת כשאתה מנתק התקן USB ) קיצור הסתכלתי מה אף ואז אני מגלה שפתאום הלכו לי שני הרדיסקים ?! כיבתי את המחשב הפעתי מחדש הופיעה לי הודעה ב SELF TEST משני הדיסקים המשניים FAILURE, כבתי לגמרי נתתי לו להתקרר, הפעלתי כלום. חשבתי שהלך אולי הלך הבקר ( למרות שהדיסק הראשי כן עבד ) או שאחד מהדיסקים המישניים היציאה לא יודע... קיצור פתחתי את מחשב וחיברתי את שני ההרדיסקים שלא עבדו הפוך עשיתי ועשיתי פוווו סימלי. הדלקתי את המחשב והכל הסתדר כאילו לא קרה כלום. בעצם מה שאני שואל עם מישהו נתקל במשהו דומה ו,או יודע מה גורם לבעיה כדי שזה לא יקרה שוב, אני לא רוצה למצא את עצמי בנות פעם הבאה...

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. יש לי מחשב משני פירמטי אותו מספר פעמים וזה קורה שוב הווינדוס מתחיל לעלות ואז במסך של הטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטרט אין לי שמץ של מושג למה זה אולי וירוס אולי לא למי שיש מושג מה זה ויכול לעזור יבורך לא חושב שזה בעיית חומרה כי גם ב SAFE MODE זה קורה אותו דבר רק ששם הוא נתקע לפני מסך הטעינה תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by pinkmasta,

כאשר אני מתקין וינדוז המחשב נתקע ב SETUP IS STARTING WINDOWS" ב WINDOWS XP והמפרט: amd 2400+ GA-7VARXP מקווה שתוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  6. אהלן חברים, איך אני מבטל הגנה מפני כתיבה (לא פיסית עם כפתור LOCK לדוגמא) בכרטיס זיכרון SDHC? הוא מכיל וירוסים ואני לא יכול להסיר אותם כל עוד ההגנה פועלת. תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  7. הרכבתי את המפרט הזה עם WIN XPPROSP2 וכל העדכוני וינדוס אפדייט ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB WESTERN DIGITAL 80GB SATA Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB כבר בסיום האיתחול יש לי 250 מגה מהזכרון שבשימוש, בדקתי עם WINTASKS ואין שטויות מיותרות חוץ מהבקר RAID שלא ברור לי אם הוא חיוני עבור המפרט הזה כי יש לי רק דיסק אחד ב-SATA והבנתי ש-RAID זה ליותר מאחד. אבל אין אפשרות לעשות לו UNINSTALL כי הוא לא מופיע ברשימה ההסרה\הוספה. (גם כן מופיעהאייקון של הוצאת חומרה באופן שאם לוחצים עליו רואים שהוא מתיחחס להארד דיסק משום מה... וגם אין לי שום דבר שמחובר ל-USB) לגבי הכרטיס מסך, מה המינימום שמומלץ להתקין מתוך הדיסק…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by biggie,

בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by alias,

תראו פתאום המחשב עשה לי היום ריסט אז חשבתי אולי בטעות נגעתי עם הרגל ולחצתי בטעות על הריסט אבל לפני כמה דקות זה קרה שוב וכשהוא ניסה לעלות לונדוס עוד הפעם זה קרה אבל אז התחילו להיות צפצופים כאלו (בזמן שהוא בודק שהכל בסדר (כשהוא בודק כרטיס מסך זכרונות וכו') כיביתי הדלקתי ושוב זה קרה עזבתי אותו לכמה זמן איזה חצי דקה ואז הוא עלה יש למשהו מושג מזה יכול להיות??? ואם זה משנה למשהו אז היום הייתי קצת באינטרנט קצת משחקים והתקנתי כמה תוכנות(Sandra \cpu-z-125\AquaMark3\ואתמול שמתי easy tune5-אם זה בכלל משנה)

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by smoke_man,

אתמול לקחתי את הכונן מהקניה הקבוצתית של קרוסייל איך אני מחבר אותו למחשב יש חיבור קטן ויש חיבור יותר גדול את מה אני מחבר, אחד מהם או את שניהם? תודה וערב טוב

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by potpockey,

שלום היום קיבלתי לוח אם ישן של פנטיום 1 ו amd K6 עם סלוט איי גי פי ופי סי איי וכל הסלוטי החשובים אבל החיבור מקלדת הוא ps1 וכאשר אני מחבר אליו מקלדת הוא מתחיל לצפצף בכזה טרררררררררררררררררררררררררררר ואני לא יודע מה לעשות האם הבעיה היא במקלדת או בלוח? זה בטוח קשור למקלדת כי כאשר אני מנתק אותה הוא לא עושה את זה תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  12. התקהנתי צורב די וי די ואני לא רואה את הצורב הרגיל כאילו במחש ב שלי עכשיו מה שהיה הצורב הרגיל שלי נהיה הצורב די וי די ואני לא יודע איך לעשות ששניהם יעבדו יש לי די וי די במחשב צורב די וי די וצורב רגיל הדי וי די הרגיל והצורב הרגיל מחוברים על אותו חוט עבה כזה אפור שבמחשב והצורב די וי די מובר לחוט האפור העבה שמחובר עם הדיסק הקשיח אני לא יודע איך לעשות שהצורב הרגיל יעבוד לי ביחד איתם כאילו יהיה לי כזה במחשב שלי שאני נכנס

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחרונה נדמה לי שדרכתי על ווירוס. לאחר חיפוש מידע בכל מיני אתרים היו לי כמה פופאפים לא נעימים ומאז המחשב זז ממש לאט. תופעות: תוכניות מפסיקות להגיב איטיות כללית של המערכת. ניתוק מהרשת מידי פעם עשיתי פורמט לכונן C שלי (כונן D עם המסמכים שלי נשארו כנראה שהוא נשאר גם לאחר הפורמט. יש לי ASUS A55V עם המק-קאפי שהגיע איתו. עשיתי סריקה כוללת ולא נמצא שום דבר. משום מה שמתי לב במנהל משימות שיש תהליך ששמו "תהליך לא פעיל" שממלא את הCPU בכל האחוזים הפנויים. מבחינת זיכרון 2G תפוס כבסיס (שזה המון נראה לי לא??) אשמח להצעות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by TheReaper,

החלפתי היום את הלוח אם לGA-EP43-UD3L עם אותם זכרונות ומעבד (PD 802 2.6 GHZ ו2*2GB של GSKILL) המחשב עלה כמה פעמים בלי שום בעיה ואפילו שיחקתי שעתיים בלי שום בעיות החלטתי להסתכל בביוס כדי לראות שהכל נעול (ולא AUTO) וגיליתי שהמעבד שלי רץ ב266*20 (5320, יותר מפי 2 ממהירות הסטוק) ישר הורדתי ל133 MHZ (סטוק) ונעלתי את המתחים על NORMAL כרגע VCORE=1.2175 CPU TERMINATION=1.200 DRAM VOLT=1.800/2.100 (ניסיתי שניהם) אפילו ניסיתי להעלות את הVCORE עד 1.23 כדי לראות אם זה יעבוד אבל נאדה... המחשב מנסה לעלות,לא מגיע אפילו למסך שמסביר לך איך להגיע לביוס וישר נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב ואז נכבה שוב וחוזר חלילה עריכה- נפתר! מסתבר שהלוח אם זיהה את הערכים הנורמלים לא נכון כרגע הVCORE על 1…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שאני רואה סרט למשל כול דקה יש הפסקות של הסאונד כזה , וזה בכול המחשב לא רק סרטים או שירים. מישהו יודע מה איך מסדרים את זה ? תודה. עריכה: הפסקות של 2-4 שניות

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by pinkmasta,

מפרט: CPU - AMD 2400+ mobo - GA-7VRXP v1.1 video card - MSI ti4200 64mb memory - 2 sticks of 2700 256mb בעיה: כאשר אני מתחיל להתקין ווינדוז XP הוא מגיע לשלב שהוא רושם "SETUP IS STARTING WINDOWS ואז הוא נתקע ולא ממשיך WINDOWS 98 עובד פיקס. מה לעזעזאל הבעיה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב AMD 5600+64X2 עם כרטיס מסך Sapphire X1950PRO 512MB. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה שמדי פעם כאשר הפעלתי משחק עם דרישות גבוהות (במקרה שלי-DIRT ו-GRID) המסך עבר למצב STANDBY אחרי בערך 20 דקות של משחק וזה תמיד קרה באמצע המשחק. כשלקחתי את המחשב לתיקון אמרו לי שבדקו אותו תחת עומס ולא מצאו שום תקלה. מה שכן אמרו זה שיכול להיות שהספק חלש מדי. יש לי ספק של 350W. האם זה באמת הספק שמנתק את הזרם רק לכרטיס מסך כשהוא לא יכול לספק לו יותר זרם? מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה, ואם זאת הבעיה אז איזה ספק כדאי לי לקנות? ???

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by maz,

שלום, לאחרונה הדלקתי את המחשב , ומה שקורה זה שאני לא רואה תצוגה על המסך והמחשב לא מצפצף כלל , הוצאתי את הזכרונות ושוב הדלקתי את המחשב והוא צפצף.. נקיתי את החריצים של כל הרכיבים אבל שוב אותה הבעיה הוא לא מצפצף השאלה היא האם הבעיה היא בלוח אם במעבד או בכרטיס מסך? תודה..

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  19. לא יודע מה קרה, פתאום המחשב התחיל להתקע ולהוציא לי מסכים כחולים במשך כל היום. אחרי כל פעם שזה קורה אני צריך לנתק את הכבל של ההרדיסק (SATA) מהלוח אם ולחבר בחזרה, אם לא אז כשאני מנסה להפעיל את Windows הוא ואמר לי שחסר איזה קובץ חשוב (זאת בעיה ישנה שיש לי אותה כבר הרבה זמן והופיעה לפעמים באקראיות אחרי שהיו לי הרבה קצרים בבית) הנה הקובץ MiniDump תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by shlomod,

יש לי מחשב נייד LENOVO T6500 כרטיס מסך NVIDIA 105M מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וכל פעם שאני מפעיל משחק קצת כבד כמו GTA או ASSASIN הוא עובד 2 דקות ואז נכבה לגמרי מה ניתן לעשות

21. Started by zzrxox,

אני עם x1900xt שעושה בעיות בזמן האחרון, הדרייברים המותקנים הם האחרונים שיצאו, הכרטיס עושה לי ריסטרט ( רק הכרטיס, לא המחשב ) הרבה פעמים ופעם אחת גם גרם לקריסה של המחשב וכך יש לי את המינידאמפ. הכרטיס לא עבר המהרה, לא מתחמם והמאוורר תקין. העתקתי את המיני לכאן, אבל אם הוא לא נראה לכם תקין תורידו את הקובץ המצורף. תודה. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102808-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WAR…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  22. במחשב של חבר טוב - היה כרטיס "GAINWARD" 6600. היו רואים בו קשקושים במסך (במסך הדוס הראשוני), כנראה בגלל חימום יתר נשרף. החלפתי כרטיס- קיבלתי כרטיס 6600 מדגם חדיש יותר כי את הישן לא מייצרים. הכרטיס החדש הגיע באריזה. שמתי אותו- שוב אותה בעייה- רואים את אותם קשקושים וחירטושים צהובים במסך. יש לציין כאם אני שם את הכרטיס שלי רואים טוב והכל בסדר, כך ששללתי לוח אם. הגיוני הבכרטיס החדש גם שרוף/תקול? נתקלתפ בתופעה כזו? אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

שלום, לפני כשבוע הייתה לחברתי הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב שלה נדלק רגיל רק ללא מסך. ראוי לציין שהחלפתי ספק כוח, הוצאתי והחזרתי את הזכרון, בדקתי שהכל מחובר כראוי וניקיתי אותו מאבק. היות ויש לה כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ניסיתי לחבר לה כרטיס מסך ישן ואליו את הכבל vga ועדיין כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  24. לפני כמה זמן הצורב שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא דיסקים צרובים.בין אם זה דיסקים שצרבו עליהם כבר או אם אני רוצה לצרוב על דיסק ריק. הוא קורא רק מקוריים לפי מה שבדקתי וגם איתם לפעמים יש בעיות... יש לכם פתרון או שהלך הצורב? תודה

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  25. מחשב עם ספק TT480 Purepower ולוח ASUS P5P800 מראה 2.9-3.0 במקום 3.3V. לפני חודש הכל היה בסדר. מה אתם אומרים? (כרגע המחשב לא עושה בעיות) עריכה: רציתי להחליף ספק, וגיליתי את זה...

• 10 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים