תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום,לאחר פירמוט המחשב המחשב לא מזהה את צג הטלויזה (HDMI) לפני הפרמוט המחשב כן זיהההחלפתי כבל ועדיין כלום, בנוסף בדקתי אם הכבל תקול אז הבאתי מסך אחר עם חיבור HDMI והמחשב כן זיההניסיתי לנתק ולחבר את כל הכבלים בטלויזיה(חוץ מחשמל) גם עם המתנה של 10דק' וכלוםלמשהו יש רעיונות?מסך Samsung la32a451 (ישן יחסית)וכרטיס מסך Gigabyte Geforce 750Tiתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב נייח שהמאוורר הגדול שלו מעל לוח האם הרעיש הוא הוחלף על ידי לאחר ההחלפה המחשב אינו עולה הוא נדלק משמיע ציפצופים אך התמונה במסך אינה עולה נורת המתח במארז החיצוני דולקת מה יכולה להיות הבעיה תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
כל משחק שאני משחק בוא גם בהגדרות לא גבוהות המשחק מקרטע זה ממש מתסכל! לא יודע באיזה חלק הבעיה אשמח לקבל עזרה כדיי למצוא את החלק הבעייתי מפרט: AMD 3000+ GeForce 6600GT A-data 512 * 2 תודה
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לפני יומיים זה התחילה הבעיה, בזמן משחק אחרי כמה דקות המחשב פשוט נכבה ונדלק לבד, בלי הודעות ציפצופים וכו' בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא לא עוברת את ה70 מעלות והכרטיס מסך ב75-80 מעלות הרצתי KOMBUSTOR ,הכרטיס מסך הגיע ל77-78 מעלות נשאר שם דקה או שתיים ואז המחשב נכבה עוד פעם... QuadCore Intel Core i5-2300 Intel Woodworth DH61WW NVIDIA GeForce GTX 470 (1280 MB) 4074 MB RAM (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) EPILSON 80plus 500W תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7-SL REV2 והכרטיס קול מובנה NFORCE2 MCP-T פתאום נהייתה לי בעיה מוזרה אם אני רואה סרט או שומע MP3 הרבה זמן נגיד שעתיים לפעמים זה קורה אחרי שעה וחצי ולפעמים קצת מאוחר יותר זה לא קבוע. אם זה בסר אז יש קפיצות קול ואז זה מלווה בקפיצות של ווידיאו. אם זה ב MP3 אז ישנן רק קפיצות קול ואם אני סוגר את ה WINAMP ופותח אותו שוב על אותו המקום בשיר זה מנגן חלק בלי בעיות עד לפעם הבאה שזה מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מאתרים אני צריך לפרמט דרך דיסקט את הדיסק הקשיח שלי, איזו תוכנה צריכה להיות על הדיסקט?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך לא עובד בו והוא מתחמם מהר מאד כך שלא ניתן לעבוד בו. אני רוצה להעביר את התכנים של ההארדיסק מהנייד למחשב הרגיל שלי. האם יש דרך לעשות זאת (איזה קבלים אני צריך)? תודה. עריכה: מצאתי את הפתרון, למי שמעוניין: http://www.lineshop.co.il/sg_product~54545454~26~34.htm
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין win 2000 על P3 450 128RAM. ההתקנה עוברת חלק ובשלב שיש את המסך של העליה(שכתוב WINDOWS 2000 PRO וכו', לפני המסך של הLOGIN)המחשב נתקע. במצב בטוח המחשב עולה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיליתי היום בפורום הזה איך אפשר לנסות לתקן אירועים של מסכים כחולים ודבר ראשון, אכן חיפשתי בגוגל את כל הקבצים הבעיתיים אבל אני לא מרגיש שאני כל כך מבין במחשבים ככה שאני לא רוצה סתם לנסות דברים ואולי להרוס עוד יותר את המחשב. מאז שהרכבתי את המחשב (לפני כשבועיים) הופיעו לי 5 מסכים כחולים סתם ככה פתאום. לפי המדריך שיש בסטיקי פה אלה חמשת הסיבות: - פעמיים memory corruption - פעם אחת עם nv4_mini.sys - פעם אחת עם dxg.sys - פעם אחת עם eamon.sys בינתיים חשבתי על שני דברים שאני יכול לעשות, הראשון זה להעביר בדיקה עם MemTest86 והשני זה להתקין שוב את הדרייבר הכי חדש של nvidia (169.21( מקווה שתעזרו לי להעיף את כל המסכים המעצבנים האלה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הבעיה התחילה שניתקתי את המסך מהמחשב וכנראה שהכרטיס מסך יצא מהמקום.. אז ניתקתי הכל וחיברתי מחדש בהתחלה עשה בעיות הייתה נקודה אדומה על הכרטיס מסך אבל בסוף זה נדלק והכל עבד.. אחרי זה מה שהיה זה שהגעתי לבית מאוחר יותר המסך היה כבוי והמחשב עשה רעש חזק לא יודע מאיפה זה בידיוק הגיע אז לחצתי ריסטרט חכתי שיעלה ולא קרה כלום אז לחצתי שוב ריסטרס ואזזז המחשב פתאום הפסיק לעבוד.. מה שעשיתי זה החלפתי ספק + כרטיס מסך חיברתי הכל הוצאתי את הסוללה לכמה דקות חיברתי בשקע אחר ועדיין שומדבר המפרט שלי הוא כזה: לוח אם של MSI PLATINUM X48 מעבד של INTEL Q9300 כטיס מסך (לפני שהחלפתי) HD 4850 כרטיס מסך (לאחר ההחלפה) HD 4870 ספק כח (לפני שהחלפתי) Enermax 570w 80plus ספק כח (לאחר ההחלפה) לא…
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של Reatlek שבא עם הלוח (יש לי ג'יגה ביט,וכרטיס הקול הוא גם איכשהו קשור לצ'יפסט שלי SIS) עכשיו, משחקים פועלים לי. אבל מה.. מרגע שהתקנתי את הכרטיס קול, משחקים לא עובדים לי עם קול! (משחקים שאמורים לעבוד עם קול) הדבר היחיד שעובד זה הסאונד. יש לכם עצות?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אתמול בבוקר זה התחיל כשהפעלתי את המחשב ופתאום הוא התחיל לעשות קולות מוזרים כאלה כאילו הוא מתכבה ונדלק. אני חושב שהקולות באים מההארדיסק והמחשב כתב משהו על READ ERROR. כיביתי את המחשב ושיחקתי קצת בחוטים והפעלתי וזה עבד. היום בבוקר אני שוב מפעיל את המחשב והכל טוב. אני נכנס לאיזשהו משחק משחק רגיל חצי שעה~ ופתאום אני שוב שומע את הקול הזה והמחשב נתקע. עכשיו החלונות עלה וכתב שה-USERS MAY BE CORUPTED או משהו כזה והעלה לי סתם איזשהו שולחן עבודה. מה הבעיה של המחשב ואיך אני פותר אותה?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200 והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזר ושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייה וכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בה OUT OF RANGE 165.5khz /239hz כשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי אליכם,אני טכנאי מחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה,אולי למישהו פה תמצא תשובה או פתרון. אז ככה הרכבתי מחשב חדש ללקוח, מפרט: duel core e5800 msi g41M p21 DDR3 samsung 500gb gt 430 ddr3 2GB כל השאר לא רלוונטי. ו שתי סטיקים של g.skill ddr3 1333 f3 2GB הבעיה היא כזאת, כאשר יש 2 סטיקים על הלוח אם המחשב מנסה לעלות, ואחרי 3-5 שניות נכבה,ונדלק לאחר 2 שניות שוב...וכך הלאה. כאשר יש סטיק אחד של 2GB או אפילו 4GB!! המחשב עולה בסדר גמור!,וכאשר אני שם 2 סטיקים של 4GB כל אחד המחשב עולה אבל מזהה רק 4 גיגה בביוס ובווינדוס. החלפתי כבר בין המקומות של הסטיקים,החלפתי לסטיקים אחרים גם,החלפיתי אפילו לוח אם לבדוק... הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לשנות כמה פרמטרים בביוס אבל זה לא עזר. אשמח לק…
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן חברים, איך אני מבטל הגנה מפני כתיבה (לא פיסית עם כפתור LOCK לדוגמא) בכרטיס זיכרון SDHC? הוא מכיל וירוסים ואני לא יכול להסיר אותם כל עוד ההגנה פועלת. תודה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נתקע ל י כל כמה זמן.. בעיקר באפליקציות כבדות יחסית.. (יש לי WIN2K SP3) סדרך כלל הוא נכנס למסך כחול ורושם הודעה: MEMOURY DUMP ERROR ואחרי זה איזה קוד הקסודצימלי ארוך... מישהו יודע כיצד אפשר לפתור בעיה זו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, לא מזמן השתמשת בקופון של סטים שלי והורדתי את קאונטר סטרייק, עכשיוו כל פעם שאני מטעין הוא תוקע את המשחק בשלב של PRECACHING RESOURCES. מיותר לציין שהכרטיס שלי הוא רדאון 9600 איקסטי... ד"א, שלחתי מייל לתמיכה הטכנית של וולוו אבל מסתבר שהם לא קוראים מייל כי עבר שבוע ולא קיבלתי תשובה אז מנסה למצוא תשובה מניסיונכם האישי... ד"א(2) , לא ניסיתי להריץ אותו על מחשב אחר זו פעם ראשונה שאני משחק בו מעולם לא העלתי אותו... תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של טושיבה שנכשל בבידקת סמארט מה זה אומר שהוא נכשל בבדיקה הזאת ? יש אופציה לנסות להשיב אותו למוטב?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט חינמי מהאינטרנט עם 31 תרגומים קוראים לו ZEITGEIST MOVING FORWARD זה חינמי להורדה אתם יכולים לבדוק.. עכשיו זה בנוי לDVD ההורדה.. עכשיו הסרט נימצא בקובץ ISO שוקל 7 ג'יגה עשיתי EXTRACT לשתי התיקיות שהיו בISO VIDEO_TS AUDIO_TS בפנים יש את הסרט וכול מיני קבצים לתרגום אוקיי.. עכשיו איך אני בידיוק צורב את זה ככה שהכתוביות יפעלו ואיך אני מצמצם את זה ל 4.7 גיגה כי אין לי דיסק של 7 גיגה.. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2011 בשעה 19:38:40 הצלחתי לא משנה תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את אחד מהמחשבים שהזמנתי ואני בתהליכי הרכבה. הכל הולך די חלק חוץ מכמה בעיות שאני נתקבל בהם בכל הנוגע לנושא ה Connectors, Heades and Switches שבלוח אם. הלוח אם הוא Abit NF7 והמארז - Enermax Cs-3181 עכשיו, את המארז קיבלתי עם מספר חוטים המחוברים אליו, שאותם אני אמור לחבר לנקודות שונות בלוח אם. עם חלקם הסתדרתי ללא בעיה (FPIO1 Headers, חיבורי חשמל, IDE ו FDC) אבל עם האחרים אני קצת מסתבך. נתחיל לפי הסדר 1) SMB1 : System Managment Bus (SM-Bus) Header החיבור הזה נראה כשורה בת 5 פינים, הנקראים כדלקמן 1) SMBCKL 2) No Pin 3) GND 4) SMBDATA 5) +5V לא ראיתי אצלי שום דבר שמזכיר את השמות האלה / יש לו חיבור ל5 פינים 2) IR1 : IR Header (Infrared נראה כמלבן של 2X3 פינים, אשר …
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
בזמן ששיחקתי BURNOUT PARADISE נתקע לי המחשב. כשהפעלתי אותו מחדש- הXP לא מצליח לעלות, אני מקבל מסך "מבולגן" לכמה שניות ואז המחשב עושה ריסטרט. אני כן מצליח להפעיל את המחשב בSAFE MODE, אבל לדעתי הבעיה היא בBIOS - כי האותיות מתבלבלות בזמן האתחול, למשל Q וS מתחלפות, ועוד כמה אותיות. ניסיתי לשחזר את הXP לאתמול, אך ללא הצלחה. מה אפשר לעשות? יש לי מעבד ATHLON 4200, לוח אם S2 של GIGABYTE כרטיס מסך NVIDIA 8500 בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טמפרטורה : http://img145.imageshack.us/img145/8940/fanpn8.jpg זה הזיכרון שכלום לא עובד על המחשב והוא עדיין מנצל 60% http://img213.imageshack.us/img213/3673/provl4.jpg http://img218.imageshack.us/img218/1792/pro2bd0.jpg
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הוספת כרטיס מסך GT430 במקום הקיים יוסיף לביצוי המחשב ? כי יש לי אותו בבית והאם כדאי להוסיף אותו למחשב ? Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : 3 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Microsoft Windows 7 ultimate
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
החלפתי היום את הלוח אם לGA-EP43-UD3L עם אותם זכרונות ומעבד (PD 802 2.6 GHZ ו2*2GB של GSKILL) המחשב עלה כמה פעמים בלי שום בעיה ואפילו שיחקתי שעתיים בלי שום בעיות החלטתי להסתכל בביוס כדי לראות שהכל נעול (ולא AUTO) וגיליתי שהמעבד שלי רץ ב266*20 (5320, יותר מפי 2 ממהירות הסטוק) ישר הורדתי ל133 MHZ (סטוק) ונעלתי את המתחים על NORMAL כרגע VCORE=1.2175 CPU TERMINATION=1.200 DRAM VOLT=1.800/2.100 (ניסיתי שניהם) אפילו ניסיתי להעלות את הVCORE עד 1.23 כדי לראות אם זה יעבוד אבל נאדה... המחשב מנסה לעלות,לא מגיע אפילו למסך שמסביר לך איך להגיע לביוס וישר נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב ואז נכבה שוב וחוזר חלילה עריכה- נפתר! מסתבר שהלוח אם זיהה את הערכים הנורמלים לא נכון כרגע הVCORE על 1…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-