תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
האם זה בסדר ?! הפעלתי תוכנה לבדיקת מעבד והוא עלה ל75 מעלות אני ב OC של באס מ200 ל226.. .גם אם הורדתי OC הוא עדיין נשאר על ה75 מעלות האם זה מוריד FPS ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
צהריים טובים שאלה של אמינות. איפה אני יכול להשיג אינפורמציה כללית בנושא של אמינות מחשבים (חומרה)? כוונתי היא כזאת, בחברה שבה אני עובד, אנו משתמשים במחשבים תעשייתים בתוך המוצר שלנו (שני מחשבים תעשיתיים בכל מוצר) והמחשבים מיתקלקלים מטבע הדברים, המחשבים הם מסוג SBC עם מערכת הפעלה "Embedded", היצרן שלח לי מפרט המכיל בתוכו את ה"MTBF" של המחשב בכללותו (כ 16000 שעות עבודה עד לתקלה ראשונה), אבל אני רואה שזה תאורטי ולא מעשי. רציתי לדעת, כמובן לגבי השנה הראשונה בלבד, מהוא אחוז התקלות שנחשב סטנדרטי (חומרה בלבד)או נורמלי או הערכה כלשהי, לכמות מחשבים שהותקנה (לדוגמה ל 1000 מחשבים בשנה הראשונה, או משהו כזה) בבסיס אני רוצה לדעת למה לצפות " בגדול" והאם מספר התקלות שיש לי כיום הינו בגדר ה…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי יש לי איזושהי בעיה במחשה כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק אין תצוגה על המסך, אין ביפים, המאווררים מסתובבים ומפסיקים ושוב פעם כך כל הזמן גם כאשר ניתקתי את הכל חוץ מהמעבד, אותו דבר (אין צפצוף) אני חושש שהלוח אם נדפק מארז NXZT LEXA אינטל Q6600 לוח אם GIGABYTE P35C-DS3R זכרון OCZ PC2-9200 1150X2 כרטיס מסך MSI 8800GTS 640MB ספק OCZ600SXS כרטיס קול AUDIGY 2 ZS תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני עם x1900xt שעושה בעיות בזמן האחרון, הדרייברים המותקנים הם האחרונים שיצאו, הכרטיס עושה לי ריסטרט ( רק הכרטיס, לא המחשב ) הרבה פעמים ופעם אחת גם גרם לקריסה של המחשב וכך יש לי את המינידאמפ. הכרטיס לא עבר המהרה, לא מתחמם והמאוורר תקין. העתקתי את המיני לכאן, אבל אם הוא לא נראה לכם תקין תורידו את הקובץ המצורף. תודה. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102808-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WAR…
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte 9800Gt 1GB מעבד quad 2400GHz ולוח אם של gigabyte דגם ep45ds3l (דגם חדש דגם ה-hybrid וה- energy saver ) כל פעם שאני מפעיל משחק .. ולא חשוב איזה ... גדול קטן כבד קל חמוץ מתוק חריף מר על המסך מופיעות מלא נקודות ירוקות (באמצע המשחק באופן אקראי) נותן לי 2 3 שניות להמשיך לשחק (עם הנקודות האלה) ואז בום !!!!!!!!!!!!!! המחשב ניתקע לחלוטין (כולל העכבר) המשחק קורס המסך ניכבה והופה איזה כיף לי... מישהו ניתקל בבעיה כזאת ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (עוד קצת ???????????)
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחר התקנת וינדוס והחלפת כונן קשיח יש לי בעיה שבעת כיבוי המחשב או איתחול {דרך תפריט התחל} המחשב נכנס למסך כיבוי ומתחיל לצפצף ולא נכבה מישהו יודע מה זה?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קרה לפני כחודש והיום שוב. כשמפעילים המחשב, המאווררים (כולל הספק) זזים חצי סיבוב - וזהו הכל מת. ניסיתי פעמים רבות עד שהחלפתי הספק. אחרי המחשב עבד חזרתי לנסות הספק הישן ופתאום הוא (והמחשב) קם לתחייה! האם יש הסבר טכני לעניין?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא חומר על ההגנות האלה ואיך הם עובדות?? לא מאמרים על איך לפרוץ. מאמרים איך ההגנות עובדות...
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום! כאשר אני מנסה לכבות את המחשב, המחשב עושה מסך כחול ל3 שניות בערך ואז ריסט. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע קופא ומצריך הפעלה מחדש כל פעם שזה נתקע שומדבר לא מגיב שהוא נתקע מאז שהתקנתי את האינטרנט אני גולש עם נתב אינטרנט אלחוטי 3 פעמים לקחתי את המחשב לתיקון ואיבורי אמרו שהוא בסדר פירמטתי 4 פעמים כבר לפני האינטרנט כל זה לא היה ממה יכולה להיות הבעיה הזאת ? מחשב חדש לחלוטין יש לי אותו רק חודש
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה זמני פתיחה קבצים מכווצים בזמנים לא הגיוניים. יש לי Q6600 וזכרונות 4ג'יגה. אני בינתיים עם XP 32 ביט ככה שהמערכת מזהה 3.35 ג'יגה זכרון. לדוגמא קובץ של ג'יגה שאני עושה לו UNRAR מסתיים לאחר 8 דקות! מה יכול להיות פתרון לבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הבעייה מתבטאת בקיפאון זמני (ממש של שנייה, מקסימום 2 שניות)של המחשב - העכבר והמקלדת לא זזים והמסך קופא, אבל אם נגיד יש שיר ברקע אז הוא ממשיך חופשי. הבלגתי על בעיה הזאת כבר יותר מדי זמן וזה מתחיל לעצבן |: זה קורה לי במשחקים (COD 4 למקרה שהתענינתם - גם ב-SP וגם ב-MP, GTA SA וכד') וגם בשולחן עבודה רגיל, שאני סתם בא לפתוח קובץ או סתם מטייל עם העכבר. הבעיה היא לא בקנה מידה גדול, זה קורה ממש לעיתים רחוקות ובמשחקים כבדים אפילו יותר. במהלך כתיבת ההודעה הזאת, הכל קפא שוב לשנייה והמשכתי לכתוב (למדתי להתעלם) והטקסט שכתבתי במהלך ה"קיפאון" נקלט. בקיצור, מחשב קופא לשנייה וחצי, פעם בשעה-שעתיים ובמשחקים אפילו יותר. E6300 Asus P5VD2-MX NVIDIA 7300LE (די עלוב, אני יודע ) 1GB RAM S…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
המחשב מהנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272764.msg2405675#msg2405675 חזר מבדיקה במעבדות DELL והם טוענים שאת הרמקולים צריך להחליף כי הם נהרסו... ושיש בעיה בדיסק קשיח, של ביסקטורים... התיקון של הרמקולים עולה 25$ ושל הדיסק קשיח 110$ ודמי עבודה 300 שקל. החלטתי בנתיים לא לתקן את הרמקולים כי הם לא הכרחיים אבל הבנתי מהם שהבעיה הזאת של ביסקטורים ממש חמורה ואם לא יחליפו את הדיסק קשיח היא רק תחמיר ותגדל... לכן רציתי לשאול א:מה זה ביסקטורים ב:האם באמנת חשוב להחליף כמה שיותר מהר?? ג:האם זו באמת הבעיה או שהם לא מצאו אותה וסתם לוקחים ממני כסף.... תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
זה בלתי נסבל, שעה של משחק בSOURCE, במפות בסיסיות כמו DD2 או אפילו de_dust2_long והארטיפקטים מופיעים, אחרי 2 דקות המחשב מרסט את עצמו אם אני לא עושה את זה. כ.מסך CONNECT3D X1950 PRO.. אבל לדעתי הבעיה היא דווקא המעבד, Prescott P4, שמתחמם מהר מאוד. הכרטיס עוד באחריות. המארז פתוח עכשיו אז אוורור לא קשור.. איך לבדוק מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים כמעט כל משחק שאני משחק כבד יחסית כמו GENERALS וכדומה הסרטים של המשחק הם נתקעים זזים לאיזה שני שניות ואז נתקע ואז עוד פעם לשני שניות ואז שוב זה ממש מעצבן יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? המפרט שלי בצד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PRO ולאחרונה המחשב כל הזמן "נופל" בהודעת השגיאה שאני מקבל יש המלצה - Disable system caching in the BIOS דבר ראשון, מה זה אומר??? איך עושים אז זה? ו... האם זה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1.מה המהירות של RDRAM , אני מתכוון שמה המהירות שהמספרים האלה מסמלים ב DDR אני יודע PC800 , PC1066 2.במה תלוי מהירות הזיכרון ? אם למשל אני רוצה לקנות זיכרון DDR 400MHZ אילו תנאים אני צריך שזה יעבוד ב 400 ? בלי OC , אם אני לא טועה צריך FSB לפחות 400 ו BUS של המעבד לפחות 400 גם כן .. צודק ?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש בעיה מוזרה.... כשהשתמשתי במחשב בפעם האחרונה, כיביתי אותו בהצלחה, והכל היה טוב...לפני זמן קצר היום, אני מדליק ת'מחשב, הוא נדלק, המאוורים נדלקים, וההרד עושה צלילים שהוא חי...אבל הוא לא(המחשב לא פועל)! לא מצפצף עם הספיקר, לא נדלקות הנורות על המקלדת, והמסך מראה את ה SELF TEST אך לא נדלק!! SO I SAY WHAT DA FUCK? והקטע הוא שאני בעצמי משו כמו טכנאי מחשבים מנוסה, (עבדתי בחנות מחשבים ובעייריה כטכנאי מחשבים) אבל ת'בעיה הזאת אני רואה פעם ראשונה.... פירקתי את כל המחשב לחלקיקים, ניסיתי להוציא ת'ראמ, הוא מצפצף שאין ראמ...ניסיתי להוציא כרטיס מסך הוא מצפצף שאין כרטיס מסך...ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עובד....המממ, הוצאתי את כל הצמות והפאוור קייבלז, וזה לא עוזר, הוצאתי ת'מעבד, החזרתי …
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המדפסת עם דרייברים חדשים. החלפתי ראשי דיו. החלפתי מדפסת. כלום! המדפסת לא מדפיסה בשחור, וצבעוני גם מאוד לא טוב. חשבתי שאולי זה קשור למערכת הפעלה? ידוע לכם משהו? תודה, יונתן.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני אחרי התקנה של וינדוס אקס פי התקנתי רק את הדריברים של הכרטיס בלי שום תוכנות שבאות איתו במערכת שומעים חלש ובאוזניות כמעט ולא שומעים בכלל,בוינדוס הכול מוגדר על הווליום הכי גבוה.
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שלי חזרה. P4 2.6C IC7 512DDR 333 R9800P (חדש ) התעקם אחד הפינים של המעבד והיו צריכים לסדר, אז סידרו והוא פה! חיברתי הכל כמו שצריך, הפעלתי את המחשב והמאווררים נתנו קפיצה כאילו הכל עובד, אבל הוא נכבה. פשוט נדלק ונכבה, המסך אפילו לא מספיק להידלק והמחשב נכבה. STINGER אומר שזה הלוח אם... HELP!!
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-