עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MasterMan,

לפני כשובע יהיה הכל בסדר הרצתי משחקים עבדו טוב אחרי איזה יומיים אמרתי לעצמי "אני הולך לעבור לVISTA" וכך עשיתי התקנתי אותה לאחר מכן אחרי שסיימתי להתקין אותה ואת כל הDRIVERS של הלוח אם עברתי להתקין את ה-SP1 של VISTA אחר כך התקנתי את הכרטיס מסך ופה התחילה לי כל הבעיה כאן מתחילה אחרי שסיימתי להתקין את הDRIVER של הכרטיס מהאתר של NVIDIA התקנתי איזה משחק כשאני נכנס למשחק פתאום אני רואה כל מיני עיוותים כאלה ואחרים (ARTIFACTS) כאלה ניסיתי להתקין מחדש את כלומר למחוק דרך DRIVER CLEANER PRO ואז התקנתי מחדש לא עוזר עכשיו בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא: מצב מנוחה 51 מעלות צלזיוס ובמצב מאמץ 61 מעלות דרך אגב המערכת היא WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1 יש מצב שיש ספציפית עם המערכת הזאת בעיי…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by alfus73,

מחשב שלי בן 3 שנים. כבר 3 חודשים עושה אתחולים מחדש לאחר הופעת מסך כחול. הרצתי תוכנות לבדיקת זכרון, דיסק קשיח וכו'. זה לא נתן לי הרבה. האם מישהו מספיק בקיא לנתח לי את קובץ ה- MiniDump שצרפתי? תודה מראש. נ.ב-שיניתי את הסיומת ל- TXT מ- dmp [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by shabis,

יש לי בעיה מחשב AMD 5200 לוח ASUS M2N-Xנקנה לפני חודשיים עובד עם XP PRO SP3 סה"כ המחשב בסדר אבל לאחרונה רציתי להעביר חומר מדיסק ישן למחשב השתמשתי בהתקן USB 2 TO IDE CABLE בעת החיבור יוצאת לי הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחברו לUSB 2 במחשב יש 6 פורטים של USB ובכולם יוצאת אותה הודעה ההגדרות בביוס תקינות אותו התקן במחשב דומה עם לוח גיגהבייט אבל עם XP PRO SP2 עובד בסדר לפני שאני רץ למעבדה אבקש לשאול האם SP3 יכול לגרום לבעיה האם יש לחכמי הפורום עצה לפתרון הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  4. אוקיי זה העניין - בתקופה האחרונה המחשב שלי התחיל לקפוא כל כמה שעות מעצמו... בדקתי חום של כל הדברים בזמן שהמחשב קופא, המעבד יחסית סבבה על 30 מעלות פחות או יותר אבל הכרטיס מסך מגיע בקלות ל-74 בזמן עבודה שגרתית (אינטרנט + מוזיקה). פתחתי את המחשב וניקיתי הכל, לא עוזר. פירמטתי (היום, עם ווינדוס XP) ושוב נתקע. עכשיו בקשר לכרטיס מסך, יש לי הרגשה שהדרייוור שלו הוא זה שעושה את הבעיות. כי בדקתי את החום בכרטיס מסך לפני שהתקנתי דריוור, והחום של הכרטיס מסך היה בסביבות 46. ישר איך שהתקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי ריסט החום של הכרטיס מסך היה 64 והמשיך לטפס עד סביבות ה-72. (ראוי לציין שיש לי ראדון X800 - הדרייוורים הכי חדשים מהאתר של ATI). יש למישהו רעיון? מכיר את הבעיה? יש לו רעיון אחר למה …

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. לקחתי מדודה שלי את המחשב שלה ולקחתי גם את המחשב של אחותי , לשתיהם עשיתי ניקוי אבק , ניקיתי מאוררים ( גם של המעבדים ) , 2 המעבדים הם אינטל סלרון 2.66 , מחשב אחד עם גיגה זכרון ואחד אחר עם 512 . בכל מקרה , שתי המחשבים נדלקים ונכבים ישר אחרי 20-30 שניות , במחשב של אחותי הצלחתי לגרום לו לא להכבות דרך הביוס , עשיתי לו סוספנד , המעלות שלו על 75 מעלות +- ( לפני הניקוי היו 100 !!! ) והמחשב של דודה שלי פשוט נדלק מגיע לתפריט הראשוני ( אפשר גם להיכנס לביוס ) ופשוט נכבה אוטומטי אחרי 20-30 שניות ... = מה יכול היה לגרום לבעיות האלה ? אולי לא חיברתי משהו נכון ? למרות שלא נראה לי ... תודה על העזרה אנשים זה דחוף ...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. היום פירמטתי לחבר תמחשב היתקנתי הכל עשיתי כמה ריסטרטים ואז היתקנתי DAEMON TOOLS אני עושה ריסטרט ואז פתאום רק התמונה הראשונה של הלוח אם עוברת וואז מופיע מסך שחור ולמעלה בצד שמאל יש קו אחד כזה _ שמהבהב ועל כל כפתור שאני לוחץ יש ציפצוף של שנייה וזהו אני לא יכול להתקין וינדוס מהתחלה ולא כלום..אז חשבתי אולי בעיה בזיכרון אז פתחתי תמשחב יש לו שני זיכרונות כל פעם הוצאתי אחד ונסיתי עם האחרת להפעיל ולהפך ואותה הבעיה והמחשב יחסית חדש אני לא זוכר בדיוק מפרט רק לוח אם של אינטל מעבד נראה לי ארבע ליבות וכרטיס מסך 7300GS וגיגה זיכרון 2X512 ואני כבר בביאוס ישבתי אצלו מלאה שעות התקנתי תוכונות דברים ואז בום זה מה שקרה..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. שלום לכולם , הורדתי את התוכנה siw הכי עדכנית .בדקתי איתה טמפ',voltages ומהירות מאווררים . אפשר חוות דעת על התוצאות (גרועות,טובות,מצוינות וכו' וגם אם אפשר פירוט קצר) . תמונה של הבדיקה: http://www.siz.co.il/up.php?file=lmyzyzqzzng3.jpg תודה לעוזרים נ.ב הבדיקה נעשתה שלא היה משהו פועל ברקע ושום תוכנה לא הייתה פתוחה .

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Scorp!on,

אין לי מושג מזה ההודעה הזאת אבל מאתמול מופיעה לי כמו מין חלון (ריבוע קטן בצבע כתום ובפנים מצוייר מטוס לבן) ואני לא מצליח לסגור אותו. שאני שם את העכבר על המטוס בלי ללחוץ אליו רשום לי: ASUS AI GEAR3: MODE: high performence cpu power:ואז כל פעם מספר אחר ואחריו watt ושאני לוחץ קליק ימני זה רושם: Alow Balloon Tooltip יש לכם מושג מזה??? מאז שהחלון הזה הופיעה המחשב מתפקד בצורה לא טובה הוא בקושי זז משחקים נתקעים לי,לוקח לו שעה להעלות ל-WINDOWS הוא כל שניה נתקע גם בלי שאני ילחץ על משהו אתם חייבים לעזור לי,אין לי וירוסים והטמפרטורות במחשב סבירות מאוד. מזה יכול להיות לפני יומיים המחשב טס ועבד 10 המחשב: q6600 2gb-800 8800gt asus maximus formula מתחנן תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  9. שלום לכם. כבר שאלתי בעבר איך לחבר את המחשב לטלוויזיה ועניתם לי שכבל DVI TO HDMI יתאים לי. עכשיו יש לי בעייה יש תמונה אבל אין סאונד! אני מחבר מהכרטיס קול שמובנה בלוח האם לקומפוננט או לכל חיבור אאודיו אחר שיש לי בטלוויזיה ואין סאונד! עכשיו למה בטלוויזיה יש שני חיבורי HDMI אחד הוא HDMI IN ואחר סתם HDMI חיברתי לשני.... אני נווב גמור בעיניין אבל (סליחה אם השאלה מפגרת) HDMI מעביר גם אאודיו? תעזרו בבקשה לוח אם ASUS NFORCE 730I כרטיס קול מובנה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DanielHatuka,

יש לי מאוורר למארז קצת ישן שעושה הרבה רעש ובדקתי את זה והבעיה היא שהוא רוטט וזה עושה רעש חזק רק שהמאוורר על המארז (הפח רועד כנראה) מה יכולה להיות הבעיה שזה התחיל להרעיש ומה ניתן לעשות כדי לתקן? ד"א קניתי מאוורר מאוורר חדש (Arctic Fan 8L ב-30 מ-KSP אפילו שרשום באתר ב-20 בטח ראו את אבא שלי חשבו שהוא עשיר) שבכלל לא עושה רעש וזה נראה לי דיי דומה לישן בחיבור חוץ מזה שזה חדש.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. כל מיני צבעים ושורות ורודות על המסך, אני כבר מתייאש. עדיין כמובן הכל עובד לאט מבחינת גלילה/גרירה של חלונות, זה חומרתי או מה? פורמט יפתור את העניין? כי כבר מחקתי והתקנתי את הדרייורים מחדש מליון פעם מישהו יכול לתת לי פירוט בבקשה על איך למחוק את הדריוורים ולהתקין מחדש כולל לינק לגרסא טובה לדריוור של 8600 gt?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by It1654,

http://www.siz.co.il/my.php?file=ntggmqzzzc5z.jpg וגם פעם אחת הופיע לי NDIS.SYS מה אלו הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by ArZi17,

יש לי זיכרון 1G 667 שבא עם המחשב ולא מזמן קניתי עוד 1G 667 ורציתי לדעת איך אני מחבר אותם שיעבדו בDual Channel? הינה תמונה של הלוח אם http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2006/2133/foxg965_top.jpg אם תשימו לב יש לי 4 חיבורים של זכרונות - 2 בצבע צהוב ו2 בצבע כחול. בנתיים 2 הזיכרונות מחוברים אצלי בסט אחד של כחול וצהוב...זה הדואל צ'אנל? ואם לא אז לאן לחבר את הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dok1234,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by gif,

היי ,תקשיבו יש לי בעיה חמורה: אני מדליק את המחשב ואז יש לי מסך שחור שאומר לי שהווינדווז לא יכול לעלות בגלל שחסרים קבצים או שהם הרוסים הוא הביא לי רשימת קבצים:משהו של סיסטם 32 ועוד כמה קבצים מה לעשות???הווינדוז לא עולה גם עם הסייף מוד! איך אני יכול לתקן את זה בלי לפרמט את המחשב??? תודה!זה מזה דחוף!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. לאחרונה המחשב עובד לאט ונתקע כשאני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע מכונן לכונן. זו לא בעיה של פירמוט כי לפני כמה ימים פירמטתי. יכול להיות שיש משהו (הארד דיסק, לוח אם, מעבד) שכבר לא עובד טוב או לא מותקן נכון ואני צריך תוכנה שתבדוק לי את זה.. יש למישהו מושג? אני מכיר תוכנה שנקראת SANDRA אבל אני חושב שהיא רק נותנת פרטים טכניים על המחשב ולא בעיות ודרך לתקן אותן. תודה ערוך/הסר הודעה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. שלום לכולם יש ברשותי דיסק און קי 4G החלטתי והצלחתי להעלות עליו ERD2005 בוט ABLE לצורך העניין הקצאתי פרטישיין של גיגה מתוך ה-4 עכשיו אני לא רואה 3 גיגה חסרים גם דרך ה PARTITION MANGEMENT יש מקום לא מאוכסן כל נסיון לפרמט אותו לא נוגע ב 3 גיגה הנותרים גם PARTITION MAGIC לא רואה בכלל את ה USB מה עלי לעשות???

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by AntiFlag,

cpu :intel pentium cpu 4 1.7 ghz Main Board:intel p4i65g (isa pci imb usbi2c/smbus ,asrock inc 82865g) video card: nividia geforce 4 400 mx ram :512 mb ddr sdram pc3200u hardisk: wdc 80 g soundcard: c-media wave device v5.10 screen: ProView Modem : EES ES56T - PI data fax modem microsoft windows xp service pack 2 שלום המחשב נכבה באופן לא סדיר לפעמים הוא יכול להחזיק יום ולפעמים לא שעה,על פי בדיקתי אין קשר לעומס שאני יוצר על המחשב כי לפעמים הוא נתקע סתם בהפעלת אתר או קובץ וורד ולפעמים במשחק כבד באותה תדירות בדקתי בסנדרה טמפ מחשב ויצא שהמעבד 35 לוח אם גם 35 וספק 65 שעל פי הסנדרה נחשב לגבוה,הורדתי עוד תוכנה אבראסט ליתר ביטחון וכאשר אני מפעיל אותה החום מראה על 65 של הספק ולאחר…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by mr.eke,

אהלן .. כל פעם שאני במחשב או סתם באינטרנט פתאום המחשב נתקע ולא זז הוא יכל להשאר כך חצי שעה והוא לא יזוז הדבר היחיד שיש לי לעשות זה ריסטרט וזה דיי מעצבן כל פעם לעשות וגם זה יכל להרוס.. למישו יש פיתרון? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. אהלן יש לי בעיה מוזרה בכול פעם שאני מאתחל את המחשב הוא כותב לי שהוא מחפש חומרה חדשה ואז הוא מוצא כביכול "כונן דיסקטים" [floppy disk] הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים [יודע שזה מוזר אבל אין] תודה לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by joniar,

יש לי כונן עם מלללאא מידע מהמחשב הישן -הארד דיסק הוא ישן מאד-6-5 שנים אני רוצה לחבר אוותו למחשב החדש הבעיה שאני מחבר אותו הוא מגדיר את הישן כ-MASTER ואני רוצה שהארדיסק החדש יעלה כמסטר ואני לא מצליח לשנות!! פלייז עזזרה דחוף

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by soulfly81,

שלום לכל התותחים יש לי בעיה קטנה ביצעתי עדכון ללוח אם שלי ומאז כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שעוצרת את תהליך העלאת המחשב שאומרת כך: unknown cpu . need to unleash full power הוא לא ממשיך הלאה אלא אם כן אני מקיש F1 ואז הוא ממשיך רגיל. המעבד הוא Q9300 . אשמח לעזרתכם...

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by Sickp,

כמו בכל חודשיים ניקיתי את המחשב שלי רק שהפעם הוצאתי את כל הכרטיסים (וניקיתי אותם גם) כמובן שהחזרתי אותם למקום ניסיתי להוציא גם את הקרור של המעבד אך ללא הצלחה (תירתרתי אותו מצד לצד וניסיתי להוציאו אך ללא הצלחה) ובסוף סגרתי את הקליפסים והרכבתי הכל חזרה. חיברתי את המחשב חזרה ואת כל הציוד ההיקפי. כאשר הידלקתי בהתחלה הופיעה מסך ציבעוני מעצבן, חשבתי לעשות ריסט אך זה לא עזר. המסך לא נידלק... ניתקתי הכל, פתחתי את המחשב חיזקתי את כל הכרטיסים והחיבורים הרכבי בחזרה והדלקתי אחרי האדלקה המחשב עשה ציפצופים ארוכים ולא רצה להידלק (גם אחרי הקללות והגידופים ) מפרטישן מאוד) לוח אם- Asus p4b-m מעבד- 1.6 GHz אנא מכם טענו ברצינות ולא תגובות של" חבר שוב ותנסה להדליק" תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב חדש צורב DVD של פיוניר X20, הוא לא קורא חלק מהדיסקים הצרובים גם במחשב הקודם שלי היתה לי את הבעיה הזאת, והדיסקים לא דפוקים, מחשב אחר כן קורא אותם בלי בעיה.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. יש לי שתי בעיות עיקריות. 1) כשאני מעביר הרבה קבצים מ- HDD אחד לאחר, המחשב קורס/ מקבל מסך כחול. 2) קניתי אתמול HDD נייד של 500 ג'יגה, וכשאני מעביר אליו קבצים המחשב קורס/ מקבל מסך כחול, שמתי לב היום שגם כשהוא מחובר למחשב ולא עושים כלום על המחשב, הוא עדיין יתקע! למה זה קורה לי?! המפרט שלי: A64 3800+ X2 DFI NF4 1GB ראם DDR 400 ASUS X1950PRO 256MB ספק כוח של HEC של 300 וואט. חשבתי שאולי הבעיה היא בספק, אולי הוא לא מזרים מספיק חשמל, איך אני יכול לבדוק? תודה מראש חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.