עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ambaman,

שלום אני חדש!!! יש לי בעיה יש כמה משחקים חלק ישנים חלק חדשים לא בכל המשחקים רק בחלק אני משחק ופתאום מופיע מסך כחול שכתוב בערך ככה: יש בעיה וינדוס יעשה ריסט עכשיו אולי צריך לעדכן את הביוס או לבטל אפשריות מתקדמות של הביוס כמו : caching וshadowing (נכנסתי לביוס וחפשתי ולא מצאתי משהו כזה). ולמטה כתוב תחילת נפילת זיכרון חופשי של המערכת ושורה אחר-כך סיום הנפילה וזהו אז ריסט. עכשיו יש לי לוח אם ישן מאוד אני לא יודע מה הדגם ובתוכנה הזאת שבודקים כתוב unknowen יש לי amd 1200+ וראדאון 9200 ו256 זיכרון. עכשיו כל המשחקים האלה עבדו לי שהיה לי וינדוס 98 ועכשיו לא והם לא כל-כך ישנים(2001,2002) גם החלפתי כרטיס מגיפה 4 לראדון 9200 באותו זמן שהתקנתי את הוינדוס תודה רבה לעוזרים!!!!!!! ;

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  2. כשאני מנסה לצרוב משהו הוא נתקע ב 5% איזה 3-4 דקות ואז מציג לי ארור... נוסו 2 דיסקים מחברות שונות וכן מידע שונה. הפירמוור עודכן לגרסה האחרונה. למישהו יש פיתרון?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by ma nishma?,

אנימעוניין להחליף בעצמי את כרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס עם חיבור AGP והכרטיס החדש הוא PCI מה עלי לעשות ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by y_i_c,

זה לוח שמבוסס על VIA ורציתי לדעת אם הוא תומך בזיכרון SDRAM החדש או שצריך לחפש זיכרון שמתאים במיוחד ל P3 אם אני לא טועה זה קשור לתמיכה של הזיכרון בציפים מסויימים 16/32 מגה אני לא ממש זוכר.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by pinkmasta,

כאשר אני מתקין וינדוז המחשב נתקע ב SETUP IS STARTING WINDOWS" ב WINDOWS XP והמפרט: amd 2400+ GA-7VARXP מקווה שתוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by gshhar,

לאחרונה יש לי כל מיני קריסות של המחשב. גם האקספלורר נסגר ויש לי את ההודעה המעצבנת הזאת וגם כל מיני ריסטרטים. פירמטתי את המחשב שלי כבר 3 פעמים ועדיין יש לי את אותה הבעיה. בדקתי וירוסים אבל לא מצאתי כלום. בסה"כ יש לי מחשב חדש: בארטון 2500,רדאון 9600 פרו,אסוס A7N8X דלוקס ושלושה סלוטים של זיכרון 256M 3200 (שניים של קורסייר ואחד של ווידבונד). ממה הבעיה הזו יכולה להיות אולי אחד החלקים שלי נדפק ואם כן אז איזה בד"כ גורם לבעיות כאלו ואיך אני מגלה איזה בדיוק? מה שכן אני גם נזכר שזה התחיל לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה את הדרייברים של ATI 3.1. האם לעוד מישהו זה קרה?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by ilanb0,

איך אפשר לשתף שני לפטופים להם מערכת הפעלה חלונות 10 כך שבשני המסכים יראו את אותן פעולות שעושה אחד המשתמשים? הכוונה לא העברת קבצים, אלא הקרנה של פעילות משתמש אחד בלפטופ שלו ללפטופ של המשתמש השני. יש כאלו תוכנות חיצוניות של השתלטות על מחשב אבל להבנתי, אפשר לעשות זאת גם בכלים של חלונות 10, רק אין לי מושג איך.. אני צריך את זה לטיסה עתידית ולכן תוכנות חיצוניות לא באות בחשבון.

8. Started by moti30,

שלום האתר mast.co.il (אתר של עיריות וכדו', למי שלא מכיר), לא עולה לי בדפדפן, דהיינו הדפדפן מנסה להעלות את האתר שוב ושוב ללא הצלחה. אני גולש דרך סטיק סלולרי, וכשהעברתי את הסים לטאבלט, האתר עלה. (חוץ מאזהרת אבטחה) דיברתי עם מפעיל הרשת הסלולרית (פרטנר) וכנראה הבעיה לא אצלם. ניסיתי ברשת של הוט במחשב נייח, והאתר עלה מצויין. אני משתמש בדפדפן כרום באופן קבוע, ניסיתי בדפדפן מייקרוסופט אדג', והאתר עובד כרגיל. מה יכול להיות הבעיה?

9. שלום, ברשותי מחשב בן כ3 שנים עם 32GB זכרון. אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב אבל הדגם שיש לי כבר לא קיים למכירה. אפשר בבקשה עזרה בזיהוי סוג/מהירות הזכרון שיש לי מול מה שאני מעוניין לרכוש? זה מה שיש לי היום: מהקבלה של המחשב: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengance LPX Red CMK32GX4M2B3000C15R לוח אם: Gigabyte Z370 HD3P מעבד: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray מCPUZ: וגם הCPU: מה אני אמור לבחור מהרשימה? - 16GB 3000x2pcs Black ? https://www.aliexpress.com/item/32994905547.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.61d45b6azSktEx&algo_pvid=c7df6177-2154-40d2-be8e-d47744443cd0&a…

10. Started by Shaka,

שלום לכולם! יש לי מחשב בן 7 שאחרי שהובלתי אותו מסרב להידלק. הרצתי כמה בדיקות ואני נוטה להאמין שזה הלוח אם אבל אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאפשר לבצע על מנת לוודא. עד כה ניסיתי לעקוף את המתג(שבהתחלה חשבתי שהבעיה בו) ולהפעיל את הספק ע"י קיצור של החוט הירוק והשחור וראיתי שהספק עובד(גם בדקתי עם מולטימטר שיש מתח על הקווים) וגם שהכוננים הקשיחים נדלקים וכל המאווררים של הרכיבים השונים(מעבד כרטיס מסך וכו') עובדים גם הם(אבל הנורה שבקדמת המחשב לא נדלקה). לפני שאני קונה לוח אם חדש(ישן), האם יש סיכוי שהבעיה היא בכלל ברכיב אחר? תודה לכל עוזר!

11. Started by yyy123,

יש לי gtx 750 ti 2gb i5 6400 skylake 12gb ddr3 ram לוח אם h110 על איזה הגדרות גראפיקה יעבוד לי המשחק batman arkham origins? אני מתכוון לשחק על רזוולוציה 1024 כפול 768 או 1280 על 1024 הגדרות גבוהות?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  12. Started by panda2004,

אהלן, אשמח בבקשה לחוות דעת בקשר לתקלה מוזרה מאד שקורית במחשב של ההורים שלי. להלן הממצאים: לאחר שלב ה Boot (אחרי ש Windows עולה וכתוב "ברוך הבא") - המסך כותב Lost Sync ונכבה. לא ניתן להשתמש בפועל במחשב. אבא שלי קנה מסך חדש (!) והבעיה נמשכה. הגעתי לאבא שלי, נכנסתי למצב בטוח, נכנסתי למנהל ההתקנים (Device Manager) וביטלתי את ה Driver של כרטיס המסך המותקן (Disable). לאחר ריסוט המחשב - התקלה למעשה נפתרה. שמתי לב שאם מעלים את רזולוציית המסך הגדולה ביותר האפשרית - מופיעים מיד קרטועים במסך, לפעמים אפילו עוד לפני שלב ה Boot. אז השארתי את הרזלוציה על 1024 על 756 ונראה שבד"כ זה לא עושה בעיות. להלן תמונות (התמונות באיכות טובה, פשוט…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  13. ברצוני להוסיף דיסק פנימי קשיח של 4 טרהבייט ומעלה למחשב (עם מערכת הפעלה WIN10 pro 64 bit) מבוסס לוח אם של Gigabyte מ2010 ערכת שבבים P55 P55A-UD3R עם שבב marvel 9128 הדיסק החדש ישמש בעיקר לצורכי אחסון תמונות RAW, ולא ישמש כדיסק איתחול/מערכת בפעלה - היא יושבת על ה SSD. (כרגע מותקנים SSD למערכת הפעלה, שני דיסקים של 1T ואחד של 2T) (הביוס מוגדר כעת כ IDE - ולא AHCI - אני יודע שזו לא ההגדרה המיטבית, אבל לא בא לי להתקין הכל מחדש) א. באתר של אייבורי כתוב עבור דיסקים קשיחים 3TB ומעלה, שהם עובדים רק עם לוחות מבוססי P61 ומעלה. (באתר של KSP לא מוזכרת הסתייגות כזו בכלל, וגם לא הצורך במערכת הפעלה 64 ביט.) האם יש באמת מגבלה כזו כ…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by ctx,

היי לכולם יש לי SSD 1TB שהחיבורים שלו קצת דפוקים (הוא כל הזמן מתנתק מהמחשב - אז אני מצמיד אותו בכוח עם איזולירבנד) מישהו מכיר מעבדה מומלצת באזור המרכז שמתקנת דברים כאלו? המון תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by eitan10,

שלום לכולם. לפני שבוע הופיע לי מסך כחול, המחשב נכבה ולא עלה והשמיע צפצופים. רק כעבור כמה שעות עבד. כעת קרה לי שוב. מסך כחול, נכבה , לא עולה ומשמיע צפצופים. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by ofird,

די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  17. שלומות שוכני פורום תמיכה, הבעיה שלי היא כזו : היום קניתי כונן דיוידי חדש (הישן כבר הפסיק לצרוב טוב) בכול מקרה , התקנתי את הכונן , מדליק מחשב ואז הבעיה ; המחשב לא עולה. המסך נשאר באותו החלון שבו הווינדוס עולה , שבו יש את הסמל של וינדוס אקס פי ולמטה יש את פס הטעינה שכול הזמן רץ משמאל לימין. וכך זה נשאר , חיכיתי בערך 5 דקות או כך (המחשב בדרך כלל עולה בתוך פחות מדקה) ועשיתי ריסט. ביקצור שיחקתי קצת עם הכבלים וכדומה , וזה קורה רק כאשר הכונן החדש מחובר. ניסיתי בלי הכונן הישן וכדומה. בנוסף שמתי לב כי כאשר החלון הראשון עולה , החלון המראה אילו כוננים יש לי ומהיא מהירות השעון של הCPU כאשר הוא מעלה את הנתונים של הכוננים , לוקח לו מעט יותר זמן מהרגיל. בכל מקרה בכדי שיהיה על מה לדבר א…

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שבוע טוב! לפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מעצבנת - כל כמה זמן ( בד''כ בזמן שימוש במחשב , אני לא בטוח , אבל נראה לי שככל שהפעולה מסובכת יותר הוא "קופא" לזמן ארוך יותר - כך למשל פתיחה של קבצי rar גדולים או התקנות של משחקים תוקעות אותו יותר מאשר הקפיאות שיש מדי פעם שאני גולש באינטרנט. ) בזמן שהוא "קופא" הנורית חיווי של הכונן הקשיח דולקת קבוע, מה שגרם לי לחשוב שהבעיה בכונן קשיח. התקנתי תוכנה לניטור הקשיח ( ברח לי השם כרגע... אולי Hdlife משהו... לא משנה,) ולפיה הקשיח היה בסדר - חוץ ממדי פעם שהייתה מתריאה לי על התחממות - אבל הטמפ' הייתה באזור ה30 מעלות - ובמנוחה באזור ה20 מעלות. אח''כ הורדתי מהאתר של WD את התוכנה לHD הספציפי ולא נמצאו סקטורים פגומים או משהו. לאחר בדיקה של~4 שע…

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  19. שלום, יש לי במחשב שלי הפרטי בעיה, כל פעם שאני מתקין תוכנה או משחק במחשב ואחרי זה שאני איתחול למחשב הוא מסרב לעלות, הוא מתחיל להריץ איזה 10-15 שניות ואפילו פחות והוא ישר מתכבה, אני תמיד מחכה איזה רבע שעה - עשרים דקות ואז מפעיל אותו רגיל, אני בודק גם אם הוא מתחמם דרך תוכנה האוורסט אבל שם הוא מראה שהוא בסדר, איך אני יכול לעלות על הבעיה ? אם אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש אולי הבעיה תיפתר?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  20. אז הוא לא מפעיל לי אותו כך שאני לא יכול להתקין ווינדוס בדקתי בביוס ושמתי את האפשרות הראשונה של הCD ROM מישהו יכול לעזור לי יש לי מקורי אולי משהו בביוס לא מוגדר טוב ובגלל זה אני לא מצליח כי במחשב הישן זה עובד אני מנסה לחשוב ואני לא מצליח להבין מה הבעיה???

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  21. ברשותי מחשב P4 מהדגם הראשוני של אינטל עם הRDRAM שם הלוח ep-4t2a של EPOX מחשב ישן בקיצור המצב כרגע הוא שהמחשב ברגע ההדלקה לאחר כמה שניות נותן צפצוץ עולה ויורד ללא הפסקה כמו של אמבולנס הצפצוף הוא לא כמו של בעיית כרטיס מסך החשד שלי הוא שהבעייה זה הספק אבל כאן יש לי בעיה רצינית לבדוק את זה משום שמי שזוכר הספקים שמתאימים ללוחות האלו צורכים גם כן 6-PIN חוץ מה20PIN וה4PIN הספק שכרגע נמצא במחשב הוא Macron Power MPT-301 שככל הנראה אני חושב שהוא הבעייתי אז הבעיות שלי הם כאלה: א.אני לא בטוח מה הבעיה שלי ב.במידה והבעייה היא אכן הספק איפה אני משיג כזה ספק (מברור קצר שעשיתי גליתי שקשה מאד למצוא כזה היום. אני אודה מאד למי שיוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. שלום לכולם יש לגיסי מחשב שהכרטיס מסך שלו עלך לעולמו,לכן ראיתי יציאה נוספת לחיבור הכבל מסך ,חשבתי שאולי יש ללוח אם כרטיס Ob ניכנסתי לאתר של הלוח ולא הבנתי .לכן אבקש את עזרתכם .שם הלוח Asus p4s800 mx קישור לאתר . http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=199&l1=3&l2=12&l3=42

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by Jack_g,

יש לי לוח ABIT NF7-SL REV2 והכרטיס קול מובנה NFORCE2 MCP-T פתאום נהייתה לי בעיה מוזרה אם אני רואה סרט או שומע MP3 הרבה זמן נגיד שעתיים לפעמים זה קורה אחרי שעה וחצי ולפעמים קצת מאוחר יותר זה לא קבוע. אם זה בסר אז יש קפיצות קול ואז זה מלווה בקפיצות של ווידיאו. אם זה ב MP3 אז ישנן רק קפיצות קול ואם אני סוגר את ה WINAMP ופותח אותו שוב על אותו המקום בשיר זה מנגן חלק בלי בעיות עד לפעם הבאה שזה מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  24. הורדתי אנטי וירוס וזה הוריד לי קובץ bin וקובץ cue את מה אני צורב ??? תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by v_ilan,

איך מבטלים את הסיסמא בכניסה למחשב (Bios).(פשוט שכחתי אותה ) הסיסמא מופיעה מייד איך שהמחשב גומר לספור את הזיכרון, ולא ניתן להגיע ל Bios מחשב נייד ThinkPad 660E IBM

• 2 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.