תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני משדרג את המחשב שלי כרגע, בהתחלה רציתי לשים 32 ואז להוסיף בעתיד אבל אמרו לי שאתה לא יכול להוסיף בddr 5 וכל פעם שאתה רוצה אתה צריך לקנות קיט חדש מההתחלה, אז השאלה שלי האם לשים 64? בהתחלנה חשבתי 128 אבל אמרו לי שזה סתם יאמץ את המעבד, כדאי לי להתקין שניים של 32 כל אחד וזהו?
-
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לשלב 2 קיטים של זיכרונות, שניהם 1600, שניהם קינגסטון היפר x האחד 9.9.9 cl9 והשני 10.10.10 cl10.. איך אני יכול להתאים בניהם? לעשות downclock לזיכרון 10 ל9?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל ואיך אפשר לדעת אם הלוח תומך בזה או בזה והאם במאפיינים של המחשב אפשר לראות שהזכרון הוא מסוג הדואלי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי זיכרון ddr3 של 1600 הרץ 8 גיגה. של adata במחשב שלי קיימים שני זיכרונות של 2 גיגה בתדר של 1800 הרץ. לאחר התקנה של הזיכרון החדש בנוסף לקיימים המחשב לא מזהה אותו. אשמח לעזרה. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYE 785GT - UD3 זיכרון - ocz 2*2GB 1600. כשאני מעלה את מהירות הזיכרון ב BIOS ל X8 1600, ה WINDOWS 7 מתחיל להשתגע... אני ציך לשנות עוד משהו ב BIOS או ב WINDOWS 7 כדי שזה יעבוד תקין? יש זיכוי שזו תקלה או חוסר תמיכה של אחד מהרכיבים? במהירות 1066 הכל עובד תקין
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: I7 930 2.8 לוח GIGABYTE GA X58A UDR3 זכרונות: PATRIOT EXTREME 3X2 DDR3 ( pvt36g1333llk שתי סטים(12GB זיכרון) כ.מ: GTX470 קירור: מוגן 2 ספק: SEASONIC 620W שמתי סט אחד של 6GB וגם את שני הסטים ובדקתי אותם בגיקבנצ' והם מזוהים כ 533MHZ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
-
אהלן קראתי בכמה מאמרים שיש אפשרות ב VISTA להפוך התקן USB לשימוש לזיכרון RAM - יש לי HD חיצוני של 250GB ואני רוצה להשתמש ב -2 GIGA ממנו למטרת זיכרון RAM . האם זה אפשרי? אם כן אשמח לדעת איך ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי 16GB של זיכרון RAM, ומשום מה הם כמעט תמיד מלאים יותר מידי. למשל כרגע תפוס לי 11.3 גיגהבייט (71%), ומה שפתוח אצלי זה: - 8 כרטיסיות אינטרנט, מתוכן אחת ביוטיוב - סקייפ - uTorrent (ברקע) - TeamViewer (ברקע) - תוכנת הדרייבר של העכבר (ברקע) - OneDrive (ברקע) אני משתמש ב Windows 8.1 64 bit. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זיכרון sd 64m samsung thbbu nzuvv g"h vnjac
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי זיכרון SDRAM חדש שעובד ב-PC133 וקיבולתו 256MB במחשב שלי (ראה "מפרט מחשב") הוא מזוהה כ256MB ועובד כמו שצריך ללא בעיות. הבעיה היא, שאת הזיכרון קנינו בשביל המחשב של אבא שלי, אצלו הזיכרון מזוהה, משום מה, כ-128MB. המחשב שלו זה פנטיום 2 350 מג"ה, לוח של אינטל אני חושב, כרטיס מסך voodoo banshee 16mb בנוסף, ניסינו להעביר את ההארדיסק הישן שלי (60GB של IBM) למחשב של אבא שלי, אך ההארדיסק לא מזוהה בביוס כלל... כשאני נכנס לזיהוי התקנים בביוס, כשהוא מנסה לזהות את ההארדיסק, הוא פשוט נתקע. אצלי במחשב ההארדיסק עובד מהר וללא שום בעיות. רציתי לדעת כתוצאה ממה 2 בעיות אלו נגרמות? האם ללוח יש מגבלה כלשהי של כמות? כעת יש לאבא שלי הארדיסק 6.4 ג'יגה. כמו כן, ניסינו לחבר את הזיכרון ללוח אחר…
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש דבר כזה זיכרון TURBO ? קניתי זיכרון TURBO PQ1/I ויש לי הרגשה שזה סתם גימיק שיווקי .. יש הבדל בין זיכרון רגיל לטורבו ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שמתי לב שככל ששמים יותר זיכרון במחשב ככה המערכת ההפעלה אוכלת זיכרון סתם , הווינדוס בזבזני בצורה הזויה עבדתי עם 16 גיגה במחשב הקודם והמחשב הגיע בקלות ל 4-5 גיגה וקפץ ל 8-10 ועכשיו שאני עובד באותה צורה עם 4 גיגה המחשב מגיע ל 3-3.5 גיגה ולא ל 10 איך זה יכול להיות ? מוסיפים זיכרון והמערכת ההפעלה טיפשה לא יודעת להשתמש בנפחים גדולים נכון .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברה היום שמתי זיכרונות 2 של 512 kingston 533 mhz cl4 על המ זה אמור להשפיע?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי שני זיכרונות של KINGSTON 512 DDR אני חיברתי אותם ללוח אם(יש לי 2 מקומות כחולים כאלה, מתוך 4 והם לא אחד ליד השני. שמתי כל אחד בכחול שונה), ואז לא הצלחתי להדליק אותו, מה שעשיתי הוא להוציא את אחד הזכרונות, ואז זה פעל. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון או שאני צריך לשים אחד בכחול ואחד בשחור? נ.ב זו הכותרת הכי טובה שמצאתי...
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הזיכרון על 78% במנוחה חוץ מטורנט לא פועל שומדבר מישו נתקל בבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ניתן לראות את המפרט שלי ב'מפרט'. אוקי אז ככה אני משחק משחק MMORPG פשוט למדי לא צורך יותר מדיי.. הזיכרון יורד ל80% שימוש ויש לי 1GB וכך זה גם בהורדות ולפעמים יותר. המחשב איטי בכללי ובכלל במשחק הוא יותר איטי אני כבר אומר זאת לא בעיה של ספייוואר וירסוים רג'יסטרים או בעיה בדיסק קשיח אני בדקתי תקלות.. תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד I7 920 עם זכרונות של OCZ 1333 עם 1024 DDR3 X GOLDEN EDISTION לפעמים המערכת עובדת ב30 אחוז ולפעמים היא עובדת ב50 אחוז והמחשב חנוק ובקושי זז תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבינה במחשבים אז אשמח להסברים בשפה פשוטה.... המחשב שלי כל הזמן נתקע, הזיכרון במנהל המשימות כל הזמו נע בין 75%-95%. יש לי רק 4 חלונות פתוחים עכשיו בגוגל אבל במנהל המשימות זה מראה בסוגריים את המספר 18, מה זה אומר? כאילו 18 חלונות פתוחים?? עשיתי ניקוי של המחשב מהסטוריה וקוקיס וכל ההצעות באינטרנט- לא עזר. צירפתי כאן צילומי מסך של המנהל משימות (צילמצי הכל) - בבקשה אם מישהו מבין אולי יש משהו שתוקע את המחשב. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי כותה לי כל הזמן את השגיאה הזאת(באנגלית) מה אני עושה ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לפני משהו כמו 2 חודשים קניתי עוד DDR 256 ומישהו אמר לי איך לבטל את הזיכרון הוירטואלי אבל היום שרציתי לעשות את זה חיפשתי בפורומים ולא מצאתי איך ... מישהו יכול לעזור לי איך לבטל את הזיכרון הוירטואלי ??? תודה.
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי לאחרונה להשתמש בזיכרון וירטואלי. המחשב שלי הוא p3 1000 עם RAM 384 . ווינדוס XP הדיסק הקשיח 40GB מחולק לשני כוננים שווים בנפחם. לכל אחד מהם הקצבתי 1024 מגה. רציתי לשאול בכלל עד כמה עוזר או לא עוזר הזיכרון הוירטואלי. כי אם כן אז אולי כדאי להוסיף יותר מגה לקובץ הזיכרון הזה... אודה למי שיזרוק קצת אור על הנושא המוזר מבחינתי...
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום היום שיחקתי בFEAR ואחרי שיצאתי ממנו היה כתוב לי הודעה,משהו על הזיכרון הוירטואלי. עכשיו לפני כמה זמן הוספתי סטיק של 512MB כך שיש לי 1GB אבל לא שיניתי את ההגדרות של הזיכרון הוירטואלי :s05: אז הרצתי חיפוש ואני רואה שחלק אומרים לשים את הזיכרון הוירטואלי פי 1.5 מהזיכרון RAM (אז אני אמור לשים על 1536) וחלק אומרים בכלל לבטל,מה אני אמור לעשות? תודה ;D
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-