עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החלפתי היום את המעבד ואת הזיכרון , המפרט בצד ימין המעבד החדש הוא Phenom II 720BE הזיכרון הוא 4GB KIT OCZ REAPER DDR2 1066 PC8500, שני סתיקים של 2 גיגה. יש לציין כי את הזיכרון החדש הרכבתי לתוך 2 סלוטים שונים, לא אותם סלוטים שבהם הייה הזיכרון הישן בגלל הקירור של המעבד. כאשר אני מדליק את המחשב , הוא משמיע ביפ אחד ארוך כל כמה שניות. עריכה: אוקיי , אחרי קצת בדיקות גיליתי כי הבעיה נוצרת בגלל הזיכרונות , הזיכרונות הקודמים שלי היו מחוברים ל סלוטים 1 ו 2 , את החדשים ניסיתי לחבר ל 3 ו 4 , ביגלל הגובה של הקירור הם לא יכנסו פיזית לסלוטים 1 ו 2. ניסיתי לחבר את הזיכרונות הישנים לסלוטים החדשים , והמחשב עולה בלי שום בעייה , אבל כאשר אני מחליף לזיכרונות החדשים הוא לא עולה , ומשמיע …

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  2. אהלן, אחרי לילה סוער אמא שלי התלוננה על זה שהמחשב שלה נכבה לאחר מספר רגעים - ואפילו Windows לא עולה. היא לקחה אותו ל KSP לבדיקת מעבדה (חשבנו שיש אחריות) והם אמרו שלוח האם כנראה "מפוצץ" מה שקורה זה שמספר רגעים אחרי שעולה הלוגו של XP - המחשב נכבה. ניסיתי לעלות עם BootCD של BartPE ו ACRONIS וגם כשהם עולים - המחשב נכבה. אז חשבתי לעצמי - טוב, נתקין מחדש Windows - ולאחר שעושים את הBoot הראשון (שההתקנה מחייבת) - המחשב נכבה. יש למישהו עיצה מה לעשות? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by BHXHO2,

http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90952258.jpg הןו גם עושה לי ציפצופים מישהו יודע איך אני יכול לעלות קובץ zip עם קישור לקובץ תודה ניסים

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  4. שמעתי משהו על גימפור זה נכון ואם לא יש דרך אחרת תודה מראש

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by asafasaf,

שבת שלום אני רוצה לעשות מחשב שיהיה בסלון ויתחבר לטלויזיה וינגן סרטים ומוזיקה, עכשיו הוא לא כל כך נכנס לאן שרציתי שהוא יכנס.. אז פירקתי את הלוח האם מהמארז ואת כל החלקים שצריך.. כולל הכפתור הדלקה של המחשב וחיברתי הכל כמו שצריך.. ספק והכל.. אבל משום מה אני לא מצליח להדליק אותו.. חיברתי את הכפתור הפעלה כמו שצריך.. מה עוד פספסתי? תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by SG,

התופעה הזאת התחילה לא מזמן אבל לאחרונה היא חוזר לעיתים קרובות יותר. המחשב מכבה עצמו בזמן לא קבוע ויכול להכבות לאחר שעה 20 שעות 10 דק ומתי שבא לו. אחרי שהוא נכבה אני מנסה להדליק אותו, הוא נדלק אבל לאחר 3 שניות שהוא מפעיל את עצמו הוא נכבה שוב. זה יכול לקרות הרבה פעמים ורק לאחר שאני מחכה זמן של 5 דק או מנתק אותו מהחשמל הוא נדלק שוב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל האבק אז ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק אבל זה לא עזר. יכול להיות שזה בגלל התחממות יתר אבל בגלל שזו תופעה די חדשה אני לא חושב שזה בגלל זה. יש לי פנטיום 4 3 גיגה, 512 זיכרון כרטיס מסך של רדאון 9600 XT עם 256 זיכרון. יכול להיות שזה בעיה עם הלוח אם או הספק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  7. אני קונה את הלוח הזה: http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htm ויש עליו כבר כרטיס קול. מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci. האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך? אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד. כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM . אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  8. יש לי כאן Hard Disk - Western Digital - 10.2GB הוא ישן מלפני שלוש שנים בערך. הוא עומד למות כשמחברים אותו למחשב אז הוא עשה רעש מוזר כזה "טק טק טק טק טק..." עכשיו יש לי עליו חומר מאוד משמעותי בשבילי שאני חייב לגבות בדרך כלשהי (עבודות שהכנתי וכו'...), נסיתי לחבר אותו חברתי ואז נכנסתי למחשב שלי ולכונן הזה וזה נתקע. איך אני יכול לגבות את כל החומר שיש בו? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by !!LIDOR,

שלום ! כשאני מכניסה דיסק לכונן E, המחשב לא קורא את הדיסק בכלל.... איך ניתן לטפל בזה ? כמו כן, זה כונן E תודה !

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  10. Started by nati86,

שלום לכולם, טוב אז ככה: יש לי מקלדת ועכבר ששניהם PS2, הם המתחברים לממיר של USB ומוארכים ע"י כבל USB מאריך - 5 מטר. להלן הבעיה המוזרה: עכבר עובד טוב. ובמקלדת (שהיא מולטימדיה) המקשים של המולטימדיה עובדים תקין אולם המקשים הבסיסיים אינם מגיבים, מה גם שהNUM LOCK והCAPSLOCK לא מגיבים - אין תאורה במקלדת. בSAFE MODE המצב תקין לחלוטין. יש לי WINDOWS 2000. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  11. לאחרונה המחשב התחיל לקרוס (מסך כחול, IRQL less or equal to) בלי שום סיבה שאני יכול לחשוב עליה (עד עכשיו המחשב עבד מושלם) לא הייתי בבית 21 יום (צבא) ועכשיו זה קורה מדי פעם (נדיר) פתחתי את הקובץ minidump אבל לא מצאתי מה הבעיה... מישהו מוכן לעזור לי? עריכה - דרך אגב, לא אמור להיווצר קובץ dump לכל קריסה? יש שם רק אחד ולאחר בדיקה עם המשפחה הוא כבר קרס 4 פעמים (ביומיים, מסתבר שהקריסה הראשונה הייתה אתמול שאני הייתי עליו) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by shimoncc39,

שלום קניתי מחשב של DELL לפני כ5 חודשים משום מה יש לי הודאה כאשר עולה המחשב שיש בעיה בסוללה יכול להיות שהלכה הסוללה בפחות מ5 חודשים (זאת סוללה פנימית)

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  13. יש לי את המחשב במפרט ושני הזיכרונות שעובדים בDUEL, כאשר אני שם סטיק שלישי המחשב עושה ריסט כאשר הווינדוס עולה, או שלפעמים הוא עושה ריסט בפוסט, גם אחרי שהווינדוס נטען לאחר כ3-5 דקות הווינדוס נתקע. שללתי בעיה של הזיכרון עצמו על ידי זה שבדקתי את כול הסטיקים, המחשב פשוט מסרב לעבוד עם שלושה סטיקים אבל עובד מצויין בDUEL.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  14. MX 518 Gaming http://www.itreviews.co.uk/hardware/h774.htm ואין ממש הבדלים והוא מזה לא נוח לעבודה למי שיש תעכבר הזה שיומר לי אוליי צריך להגגדיר אותו חשבתי שהעכבר הזה טוב לקאונטר אבל לא משו http://img212.imageshack.us/img212/3438/9004wd.jpgאגב אני חדש פה

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by gagu,

יש לי מחשב חדש חדש אני גולש להנאתי ולעיתים תכופות נתקע לי כך שאני לא יכול לעשות כלום גם לא cntr+alt+del ואני חייב לעשות ריסט ידני מה אני צריך לבדוק? תודה מראש שלומי.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by elabet,

יש לי לוח P35-DS3L של ג'יגבייט, ניסיתי להתקין את כל הדרייברים וגם הורדתי מהאינטרנט אבל הוא פשוט לא מזהה. יש לי XP SP2 אם זה עוזר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום . היום המחשב התחיל להתחרפן כל כמה זמן (משהו כמו כל שעה חצי שעה) המחשב נתקע ורק ריסט עוזר . כשהמחשב נתקע שומעים מהרמקולים מין רעש כמו גרררררררררררררר ואז חייבים לעשות ריסט. כמובן שזה לא עוזר לכם . איזה בדיקות צריך לעשות ? וממה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. עידכנתי היום את הביוס של ה לוח אם ו כשהמחשב עלה קיבלתי error: windows could not start bcuase of a computer disk hardware configuration problem could not read drom the selecetd boot disk check boot pathe and the selecetd hardware בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by n00kie,

לאחרונה אני מקבל BSOD לאחר זמן מסוים שאני משחק במשחקים (רנדומלית) בו כתוב - stop: 0x0000008e(oxc0000047,0x804fcef0, 0xb84cfa0c, 0x0000000) חיפוש בגוגל העלה רק ניחושים ולא תשובות. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by babushka,

שלום, ברשותי מחשב נייד Asus ROG 751JT ואני מעוניין לבצע ניקוי במחשב, בעיקר ניקוי במאוורים בקרביים של המחשב. ראיתי כמה סרטונים בyouYube והחלטתי שפירוק של המחשב הנייד, פעולה שגדולה עליי. מחפש מעבדה טובה שאתם יכולים להמליץ לי עלייה, בסביבת אשדוד, שניתן לפנות אלייה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  21. אהלן. ההארדיסק הזה ממש לא חדש. 40GB של WD משנת 2004, אבל עובד מצוין בכל מחשב שאני מחבר אותו אליו. כל פעם שאני מעביר איתו קבצים למחשב שלי הוא יורד ואחרי כמה שניות חוזר חזרה. הלכתי למנהל ההתקנים ובדקתי ששום וי לא מסומן ב"ניהול צריכת חשמל". לא יודע מה לעשות ??? אני רק אציין שהמחשב שלי חדש יחסית (בן שנה וקצת), והספק לא ג'נרי. (compucase) אולי זו הגדרה בביוס שצריך לשנות ? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  22. אני חושד שהספק אולי לא מספיק חזק. יש לי ספק 350W מעבד P2.4 כ.מסך NVIDIA 6200 זיכרון 1GB DDR ו 2 HD קיימים (הנוסף הוא כבר השלישי) האם אני צודק או שיכולה להיות בעיה ב HD הנוסף?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by zagreb,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by koby058,

יש לי מעבד פנטיום 3.0 ghz עם לוח asus p4p800 deluxe וזכרונות kingston 2x256 בעבר היה לי את אותו מפרט רק עם מעבד 2.8 פרסקוט הבעיה היא שכאשר המחשב נמצא הרבה זמן על חום בינוני (49 מעלות)הוא פשוט לא זז הוא לא עובד טוב ואפילו החץ לא זז טוב כלומר החץ זז קצת ונתקע לדוגמא המחשב עבד כל השבת עם אימיול בלבד ושוב הוא לא עובד תקין במוצ"ש יש לציין כי המחשב פורמט לאחרונה וכמו כן בעיה זו לא היתה עם מעבד הפרסקוט בנוסף כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק הבעייה נפתרת דרך אגב החום אצלי במנוחה הוא: 36 מעלות במעבד ו-33 מעלות במארז צריך את עזרתכם אז בבקשה!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by shlomib14,

שלום, אני אנסה לפרט כמה שאני אוכל כדי שתוכלו לעזור לי עם הבעיה... יש לי מסך LG w2486l, Full HD1080P בעל שני חיבורי HD. רזולוציה 1920x1080 קניתי כבל HD וחיברתי אותו בן המסך לכרטיס המסך (HD5850), כאשר אני משה מה DVI ל HDMI 1 שזה החיבור שחיברתי את הכבל - הכל עובד אבל הבעיה שהמסך שינה רזולוציה לבד, זאת אומרת, הרזולוציה עדיין על המסקימלית (1920x1080) אבל המסך עצמו יותר קטן, אם המסך 24" אז התמונה עצמה תופסת רק 22"... אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, בחיבור DVI הכל עובד טוב וזה תופס את כל ה 24" זאת אומרת, אין מסגרת שחורה מסביב כמו ב HDMI... אני אשמח לקבל עזרה, למה זה די מעצבן, זה מקטין את הכול בגלל שזה מראה את זה קטן יותר וגורם לפונט להיראות שונה וכו'... תודה, שלומי.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים