עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by domuzy,

ניסיתי לחבר אותו בכבל רשת למחשב הנייח שלי, לא הצלחתי להגדיר ובפועל לא שונה שום דבר או הגדרה. פתאום הוא מתקע וכלום לא הגיב. ניתקתי בין המחשבים, כיביתי, הדלקתי, נשמעו שני צפצופים לא מוכרים וניתנו לי האופציות ללחוץ F1 FOR RESUME או F10 FOR SETUP. בF1 הוא רושם לי שורה של תקלה 104: התגלה התקן LAN לא מוכר- להסיר אותו ולרסטרט. ומשם חוזר חלילה למרות שהכבל לא מחובר. בF10 הוא מכניס אותי לSETUP ששם אין לי מושג אם ומה לשנות. אז מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  3. Started by RobiNooB,

אין טרוג'נים אין וירוסים אין כלום הכל ניבדק.... הוא יכול לפעול 3 דקות ולהכבות בבום (כמו הפסקת חשמל) או אחרי חצי שעה וגם לפעמים שעה יישר קישרתי לספק ....אבל בדר"כ תופעות של ספק המחשב פשוט לא נידלק בכלל אגב גם אין שום כרטיס על הלוח . מוזר יש למישהו פתרונות ? תודה. נ.ב פ4 2.6 256MB

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by cordoba30,

ברצוני לדעת איך להסיר את הנטמיטיינג מהחלונות XP ואז להתקין שוב

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  5. החלטתי להוא את אחד הזיכרונות המחשב עדיין מאד איטי אך עכשיו הוא לא נכבה ואין מסכים כחולים בנוסף שמתי לב שהמאוור של המעבד ש בקושי מסתובב

6. Started by stone cold,

לא רואים תתפריט התחלה מישהו יכול לעזור לי בזה כי אני לא רוצה להתקין מיחדש דריבר ישן יותר

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by יהודיתד,

צפיתי בסרט שלי ע"י ריל פלייר. רציתי להריץ את הסרט אז לחצתי על הלחצנים המשולשים למטה שאני יודעת שהם מריצים. מה שקרה זה שבעצם כל הרצה ביטלה לגמרי את הקטע שדלגתי עליו. עכשיו הסרט קצוץ לגמרי. מה עשיתי לא בסדר ואיך מחזירים את הסרט לאורגילני. מה שמוזר יש לי את הסרט גם במקום אחר. פתחתי אותו שם והוא התנהג אותו דבר. מחכה לעזרתכם

8. Started by ccc,

זוכרים את הכרטיס קול עם הגיים םואט שלא עובד ? יפה, אני יודע שהוא משתמש במשאב מסויים כדי לעבוד, עכישו, המשאב הוא תלוי בכרטיס קול או שכל כרטיס קול גם המוזר ביותר ישתמש באותו משאב על המערכת שלי בקיצור אם אני יחליף לכרטיס מחברה אחרת הגיים פורט ישתמש במשאב אחד?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  9. חיברתי ספק כח חדש והמחשב לא מפסיק לצפצף ויש נורה בלוח אם שנדלקת מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  10. שלום לכולם קבלתי הרגע את המחשב שלי החדש מTMS { כמו שאפשר לראות בפרטים שלי } אני הוספתי לו SSD של CRUCIAL M4 64 GB SATA3 והוספתי את הדיסק הקשיח שלי של כל ההורדות ,שירים, משחקים וכו' מהמחשב הקודם הדגם שלו הוא SEAGAGE BARACUDA 2TB SATA 2 ניסתי לנתק את ההארד דיסק הקודם מהמחשב הקודם ולא עזר עשיתי ריסטור לדיפולט של ה ביוס לא עזר *חשוב להדגיש שעוד לפני שבאתי להתקין את הוינדוס הוא עשה לי LOADING WINDWS SYSTEM וגם שאני בא להתקין את הוינדוס מחדש אז הוא נותן מספר הודעות כמו בתמונות הבאות: http://imageshack.us/photo/my-images/535/img0233uf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/16/img0234yn.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/163/img0235yh.jpg/ תודה רבה לעוזרים מראש !

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  11. עידכנתי היום את הביוס של ה לוח אם ו כשהמחשב עלה קיבלתי error: windows could not start bcuase of a computer disk hardware configuration problem could not read drom the selecetd boot disk check boot pathe and the selecetd hardware בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by Holography,

היי, בזמן האחרון כל משחק שאני משחק מוצג בצורה גרועה ואני צריך למחוק אותו, לדוגמת Juiced,Hitman 3 אך לא כאן העניין,כי את על המשחקים האלה אני יכול לוותר. (יש לציין שבדקתי אם דום3 עובד אצלי והוא עלה על מסך מלא ללא בעיות,אך בFPS נמוך אך זה כבר לא משנה) היום,יצא גילטי גיר XX רילוד קניתי את המשחק וגם בו אני נתקל בבעיה המוזרה. להלן תמונה: כפי שאתם רואים,אני רואה חצי מהמסך :\ בדקתי אצל שכן שלי וזה לא אמור להיות ככה. אתם יודעים לסדר את זה? -בתודה,XPloiT.Codebase

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by amisha,

לאחר כמה חודים טובים קניתי דיסק חדש והעברתי אחד ממה שהיה לי למחשב הקודם שלי ואזז אני בא להפעיל אותו והוא נדלק אבל עושה חלופים של ריסרטים והוא אפילו לא מראה לי את ההתחלה של הביוס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדיסק עבד יפה מאוד על המחשב החדש-ישן. מה אני עושה ? :-[

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. דף החיפוש של Babylon מופיע בכל פעם שאני פותח לשונית חדשה בפוקס.הסרתי כל זכר לBabylon ברגיסטרי והוא עדיין מופיע לי.איפה הוא עוד יכול להשמר?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by hagay21,

מחפש דרייבר ל logitech mx-500 דרייבר ספציפי לא הדרייבר הכללי שלהם

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  16. שלום, לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך של POWER COLOR מדגם Radeon HD4850 512MB. לאחר שהמחשב התחיל להתחמם (שמתי לב כי הוא פשוט נכבה כל כמה זמן), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר במארז לא עובד טוב, אבל יותר מוזר- גם המאוורר של הכרטיס מסך לא עבד. עכשיו, זה לא שהוא רק לא עבד.. הלהבים ממש היו מחוץ למסגרת ונתקלו בה! דיברתי עם החנות שמכרה לי, IQPC, והם אומרים שהיבואן, CD LOW (נדמה לי), לא יסכים לתקן את זה במסגרת האחריות משום שזה נזק פיזי וזה נראה שהתעסקו עם הכרטיס מסך. חשוב לי לציין שממש לא התעסקתי עם הכרטיס מסך/בכלל נגעתי במארז בשנה האחרונה. האם מישהו יודע אולי ממה דבר כזה יכל להיגרם? אני גם אודה אם מישהו יכול לתת לי המלצה מה אני אמור לעשות במצב כזה, שכן יש לי אחריות ובאמת הכרטיס נראה פ…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  17. Started by dor18,

הי חברים . שלשום קיבלתי את המחשב החדש והכול טוב ויפה. אבל יש לי בעיה אחת... למארז הזה יש אור כחול כזה שמאיר מקדימה וגם עוד שתי מאוררים מאחורה שגם הם מאירים . המארז עצמו שקט מאוד!, אבל האור די מפריע בלילה יש איזה דרך לכבות אותו בלילה???

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by babushka,

שלום, ברשותי מחשב נייד Asus ROG 751JT ואני מעוניין לבצע ניקוי במחשב, בעיקר ניקוי במאוורים בקרביים של המחשב. ראיתי כמה סרטונים בyouYube והחלטתי שפירוק של המחשב הנייד, פעולה שגדולה עליי. מחפש מעבדה טובה שאתם יכולים להמליץ לי עלייה, בסביבת אשדוד, שניתן לפנות אלייה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by v_ilan,

איך מבטלים את הסיסמא בכניסה למחשב (Bios).(פשוט שכחתי אותה ) הסיסמא מופיעה מייד איך שהמחשב גומר לספור את הזיכרון, ולא ניתן להגיע ל Bios מחשב נייד ThinkPad 660E IBM

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by adam99,

שלום! היום אני מדליק את המחשב ופתאום יש לי מסך כחול (אחרי שיש את הלוגו של ווינדוס ואת הפסים הכחולים) שאומר שיש בעיה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ניסיתי להעלות במצב SafeMode ואותה שגיאה, גם ב Last Known Configuration קורה לי אותה שגיאה. לפי מה שקראתי באינטרנט זה בעיה עם הפקד RAID... יש לי הארד דיסק SATA של 80 ג'יגה של חברת ExcelStore והלוח אם Biostar P4VMA-M. מה אני עושה? תודה!

21. אהלן. ההארדיסק הזה ממש לא חדש. 40GB של WD משנת 2004, אבל עובד מצוין בכל מחשב שאני מחבר אותו אליו. כל פעם שאני מעביר איתו קבצים למחשב שלי הוא יורד ואחרי כמה שניות חוזר חזרה. הלכתי למנהל ההתקנים ובדקתי ששום וי לא מסומן ב"ניהול צריכת חשמל". לא יודע מה לעשות ??? אני רק אציין שהמחשב שלי חדש יחסית (בן שנה וקצת), והספק לא ג'נרי. (compucase) אולי זו הגדרה בביוס שצריך לשנות ? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  22. שנה טובה חברים יש לי נייד טושיבה ישן מאוד דגם SATELLITE A15-S129 שמערכת הפעלה לא עולה אני צריך לפרמט ובשום אופן הוא לא נכנס לביוס כדי להפעיל את הביוס יש בתחילה 4 אייקונים עם עליית לוגו המחשב צורה של כמה דיסקים צורה של דיסק אחד צורה של משהו מרובע שנראה כמו דיסק קשיח וצורה של משהו שנראה כמו רשת מחשבים כל מה שאני מנסה לא מכניס אותי לביוס פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללת ביוס כדי לאפס אבל זה לא עזר לי בכלום אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. Started by Aviram,

לפני כשעה עבדתי במחשב והייתה הפסקת חשמל לבערך חצי שעה. מיד כשהיא קרתה חסמתי את החשמל מהספק כוח ע"י הכפתור שלו מאחורה (אם זה בכלל עוזר במשהו ) בקיצור, האם הפסקת חשמל יכולה ליפגוע במחשב אם הוא דלוק כשהיא קורת?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  24. * יש לי לוח אם- AMD::ABIT::NF7-SL-S/nforce2. חלונות XP. יוצאים לי מהמחשב ציפצופים מעצבנים כאשר אני לוחץ על דיליט למשל (שאין אפשרות למחוק) או סתם כאשר אני עושה דברים שאי- אפשר. קורה מלא פעמים באיי סי קיו למשל שאני מוחק דברים ואז שאי- אפשר למחוק יותר זה עושה את הציפצוף הזה. זה לא בעיה כ"כ קשה, אבל אם אפשר לבטל את זה אז למה לא? למישהו יש מושג כיצד אני מבטל את הציפצופים שיוצאים מהלוח- אם? כי זה קצת מציק. בביוס אין לי מושג איפה יש אפשרות לבטל את זה, יש אפשרות לבטל את זה דרך Windows? או לפחות להגדיר מתי זה כן ומתי זה לא יצפצף? תודה מראש! .

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by shlomib14,

שלום, אני אנסה לפרט כמה שאני אוכל כדי שתוכלו לעזור לי עם הבעיה... יש לי מסך LG w2486l, Full HD1080P בעל שני חיבורי HD. רזולוציה 1920x1080 קניתי כבל HD וחיברתי אותו בן המסך לכרטיס המסך (HD5850), כאשר אני משה מה DVI ל HDMI 1 שזה החיבור שחיברתי את הכבל - הכל עובד אבל הבעיה שהמסך שינה רזולוציה לבד, זאת אומרת, הרזולוציה עדיין על המסקימלית (1920x1080) אבל המסך עצמו יותר קטן, אם המסך 24" אז התמונה עצמה תופסת רק 22"... אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, בחיבור DVI הכל עובד טוב וזה תופס את כל ה 24" זאת אומרת, אין מסגרת שחורה מסביב כמו ב HDMI... אני אשמח לקבל עזרה, למה זה די מעצבן, זה מקטין את הכול בגלל שזה מראה את זה קטן יותר וגורם לפונט להיראות שונה וכו'... תודה, שלומי.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים