תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחשב hp pavilion dv6'n מערכת הפעלה 7 הבעיה-אין קול במחשב יכול להיות שזה קרה אחרי התקנה של 2 דברים 1. BIG-BING 7 THEME.themepack- התאמת התצוגה לצופים ברזולוציה 1920X1080 ממרחק 2. media browser 3. בהתקני השמעה >קול> התקן ATI HDMI OUTPUT>מופיע כי אינו מחובר ניסיתי את כל האפשרויות הידועות לי כולל מחיקת והתקנה מחדש של קודקים,שיחזור מערכת,אגב יש לי אפשרות לשחזר רק לאותו יום . אודה על פתרונות. אהוד
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP I7 כמו שאמרתי ויש לי בעייה מוזרה המחשב בזמן מנוחה 77 מעלות בזמן גלישה ושמיעת מוזיקה ודברים כאלה קלים מגיע בקלות 89 - 91 מעלות. אין מושג מה קורה זה לא היה ככה יכול להיות אבק ? לקנות בקבוק אוויר דחוס ולנקות את המאוורר מהצד ? עזרה מכם חשוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי משחק *לא אציין איזה* שאני רוצה להתקין אותו ומכניס את הדיסק לכונן שום דבר לא קורה ושאני מנסה להיכנס למחשב שלי זה טוען שעתיים וכלום לא קורה פשוט הטעינה נתקעת מה אפשרי לעשות? אין דרך אחרת להתקין את אותו המשחק
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני צריך את העזרה שלכם פה, כי אני כבר עומד להשתגע. בזמן שימוש במחשב - נגיד צריבה, סריקה של אנטי וירוס או לפעמים סתם ככה, המחשב עושה רעש מוזר שנמשך 2-3 שניות ואז נכבה. עצמאית ללא התערבות או משהו. שום דבר לא קופץ לי, שום דבר לא מתריע. אני אפילו לא מצליח להשלים סריקת אנטי וירוס מלאה. זה כבר מחרפן אותי, ניסיתי כבר הכל. אולי אתם תוכלו לעזור לי . אשמח לכל הצעה בנושא . בתודה, אלעד!
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LG FLATRON L1960TR ופתאום סתם אני גולש באינטרנט המסך נכבה ויוצא לי חלון : Digital : Power Saving Mode כביתי ת'סמך והדלקתי אותו לא קרה כלום, ניתקתי את הכבלים- והרקבתי בחזרה כלום לא קרה, עכשיו אני על המסך הישן שלי !!! אני לא יודע מה לעשות !
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אחד הכוננים שלי הפך בצורה מסתורית ל-write protected. לא נגעתי בשום הגדרות. לא של הביוס ולא של מערכת ההפעלה. למישהו יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אבל שאני מכניס את הדיסק של הווינדוז כשאני מפעיל את המחשב המקלדת לא מגיבה ואני לא יכול ללחוץ Enter [היא מגיבה רק אחרי שהווינדוז עולה - וזה לא עוזר] ניסיתי כבר את ה-F12 בהתחלה אבל גם אז המקלדת לא מגיבה, וניסיתי לשנות בBIOS את ה-Boot Priority ושמתי את ה-CD-ROM בתור הדבר הראשון וגם אז המקלדת לא הגיבה. יש בוט ל-CD אבל המקלדת לא מגיבה... אם למישהו יש פתרון אני אעריך את זה ם:
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עולה בצורה רגילה יש את השלב שהוא טוען את ווינדוס xp וגם אותו אני מצליח לראות, אבל אחרי זה פתאום המסך נכבה (כמו שאתה לא נוגע במחשב הרבה זמן) מה זה?? (יש לציין שכל זה בא אחרי ניסיונת בלתי פוסקים לחבר את המחשב לטלוויזיה שלי בלי לראות בשחור לבן, העברתי את המחשב ליד הטלוויזיה (בשביל שקבל שהבאתי יגיע), ופתאום שהחזרתי כל זה קרה ) :s05: :s05: תודהה רבהה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית, לא ידעתי היכן הכי נכון לרשום על הנושא הזה, אז אם יש שיקול של המנהל להעביר אז אשמח. לאח שלי יש מחשב נייד של dell והוא רוצה לחבר מקלדת חיצונית לעבודה על המחשב, שיהיה לו יותר נוח לפעמים כשהוא בבית. אז יש לו מקלדת ps/2 רק אין חיבור כזה במחשב הנייד, אבל יש לו חיבורי USB. נכון, יש מקלדות USB די זולות אבל הסיפור הוא אחר. הוא מצע בחנות אלקטרוניקה כלשהיא ממיר מps/2 לusb (למי שמכיר את הממירים הירוקים האלה לעכברי usb, זה פשוט אותו דבר רק הפוך. במקום להתחבר לps/2 זה מתחבר לusb). הוא חיבור את הממיר לusb ואת המקלדת לממיר, אבל זה לא עבד. חשבנו על אפשרות שאולי צריך דריבר, אבל לא מצאנו. לכן אולי למישהו מכם יש פתרון לעניין, מישהו אולי מכיר דריבר ע"מ לחבר את המקלדת ps/2 ל…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היה לי מותקן XP בPATA.. קניתי SATA והוא לא זוהה בתוך הווינדוס ככונן קשיח נוסף למרות שהוא זוהה בBIOS. התקנתי עליו ווינדוס (דרך BOOT CD) אבל זה רק סיבך עוד יותר את המצב, כי כמו שאמרתי במערכת ההפעלה של הכונן הקשיח שהיה לי, לא ראו את הSATA החדש. אבל בווינדוס שהתנקתי עכשיו על SATA, כן רואים את הכונן הקודם שהיה ואת תכולתו. אני לא רוצה לעבור למערכת ההפעלה החדשה לא משום שצריך להתקין תוכנות ולהגדיר כל מיני דברים, אלא משום שהDRIVE LETTER שלו היא F וזה מסבך לי את החיים. מאוד, יש לציין. אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אשמח מאוד.. אני השתגעתי כבר..!!
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב. ביצעתי סריקה עם "ספייט בוט" במצב בטוח- להלן תוצאות בתמונות. מה למחוק ומה להשאיר? מטריד אותי בעיקר "מיקרוסופט אנטי וירוס- מרכז אבטחה"- מה זה אומר? עריכה: מחקתי הכל, רק לא את האנטי וירוס. האם למחוק? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עם ה 5200 הכל היה מצויין אבל אחרי החלפה ל5700LE רואים את הסרט במעין אפור שקוף כזה ... ליפעמים בכלל זה ניראה כאילו זה מציג את הסרט אם איזה 4 צבעים תמונות להמחשה עוד כמה דקות . אוקיי זה נהיה אפילו מוזר יותר ... אם אני מצלם SS או קובץ וידאו הכל ניראה תקין :bash:
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מחשב עם ספק TT480 Purepower ולוח ASUS P5P800 מראה 2.9-3.0 במקום 3.3V. לפני חודש הכל היה בסדר. מה אתם אומרים? (כרגע המחשב לא עושה בעיות) עריכה: רציתי להחליף ספק, וגיליתי את זה...
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מאתרים אני צריך לפרמט דרך דיסקט את הדיסק הקשיח שלי, איזו תוכנה צריכה להיות על הדיסקט?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים מעבד AMD 3400+ 64BIT לוח אם ABIT KV8 כרטיס מסך ALBATRON GEFORCE 6600GT HD WD 160GB 7200RPM רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעייה? האם זה בעייה במעבד, בלוח אם או במאוורר המעבד? המאוורר כל הזמן על 2760 סל"ד, לא עולה על זה, המאוורר של טרמנטק (Tt). כשקניתי את המחשב נשרף לי המעבד, והביאו לי חדש במסגרת האחריות. תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה כאשר במהלך הבוט, המחשב נתקע במסך של יצרנית לוח האם (גיגהבייט) ולאחר מכן פרמטתי. עכשיו אני נתקל בבעיה שלפתע המחשב מבצע אתחול על דעת עצמו. בדקתי טמפ' והכל נראה תקין, לפי manage event הבעיה היא יותר מדי גנרית: + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power …
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס, ולא XP מה אני יכול לעשות??? :s05: תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום! תמיד שאני מכבה את המחשב הספק של TT ממשיך לפעול והוא נותן כוח למקלדת ואז בעזרת CTRL F1 אני מפעיל את המחשב.. עכשיו אני לא רוצה שהספק ימשיך לפעול בגלל הבלאי אחד כאן אמר שאפשר לבטל זאת בעזרת הביוס אבל אני לא רואה שם אפשרות כזאת!א איך קוראים לזה? תודה רבה לכם!
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עובד ממש לאט שהאתרים נתקעים\נסגרים שהתוכנות לוקח הרבה זמן לעלות(WORD,EMAIL ) וגם אני שומע לפעמים רעש שהמארוור מוציא (אני יודע איזה רעש הוא אמור להוציא וזה לא רעש רגיל) רעש כמו חריקות -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב יש לי כבר איזה שבועיים איזה 5 וירוסים שהנורטון לא מוחק -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב אז יש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול לפתור את הבעיות הנ"ל 2) איזה תוכנות להוריד? 3) איך אני יכול להגן על המחשב מפופ ואלו שנדבקים למחשב 4) איך אני יכו…
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לאחר כמה חודים טובים קניתי דיסק חדש והעברתי אחד ממה שהיה לי למחשב הקודם שלי ואזז אני בא להפעיל אותו והוא נדלק אבל עושה חלופים של ריסרטים והוא אפילו לא מראה לי את ההתחלה של הביוס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדיסק עבד יפה מאוד על המחשב החדש-ישן. מה אני עושה ? :-[
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התקהנתי צורב די וי די ואני לא רואה את הצורב הרגיל כאילו במחש ב שלי עכשיו מה שהיה הצורב הרגיל שלי נהיה הצורב די וי די ואני לא יודע איך לעשות ששניהם יעבדו יש לי די וי די במחשב צורב די וי די וצורב רגיל הדי וי די הרגיל והצורב הרגיל מחוברים על אותו חוט עבה כזה אפור שבמחשב והצורב די וי די מובר לחוט האפור העבה שמחובר עם הדיסק הקשיח אני לא יודע איך לעשות שהצורב הרגיל יעבוד לי ביחד איתם כאילו יהיה לי כזה במחשב שלי שאני נכנס
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש ברשותי שני H.D של W.D אחד 120G והשני 80G בשניהם יש מערכת הפעלה XP PRO וכל אחד עובד בניפרד מצויין רציתי לחבר את שניהם למחשב אך ללא הצלחה חיברתי את כל החיבורים בסדר ( גם ה SLAVE ו MASTER ) והמחשב כן מזהה את שניהם כשהוא מציג מה יש בכול IDE על ההתחלה שמפעלים את המחשב , אבל מי שם הוא פשוט לא ממשיך , לא נראה לי שהוא נתקע הוא כאילו סורק משהו ומחפש אבל מערכת ההפעלה לא עולה המפרט של המחשב מצויין פה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את אחד מהמחשבים שהזמנתי ואני בתהליכי הרכבה. הכל הולך די חלק חוץ מכמה בעיות שאני נתקבל בהם בכל הנוגע לנושא ה Connectors, Heades and Switches שבלוח אם. הלוח אם הוא Abit NF7 והמארז - Enermax Cs-3181 עכשיו, את המארז קיבלתי עם מספר חוטים המחוברים אליו, שאותם אני אמור לחבר לנקודות שונות בלוח אם. עם חלקם הסתדרתי ללא בעיה (FPIO1 Headers, חיבורי חשמל, IDE ו FDC) אבל עם האחרים אני קצת מסתבך. נתחיל לפי הסדר 1) SMB1 : System Managment Bus (SM-Bus) Header החיבור הזה נראה כשורה בת 5 פינים, הנקראים כדלקמן 1) SMBCKL 2) No Pin 3) GND 4) SMBDATA 5) +5V לא ראיתי אצלי שום דבר שמזכיר את השמות האלה / יש לו חיבור ל5 פינים 2) IR1 : IR Header (Infrared נראה כמלבן של 2X3 פינים, אשר …
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, קניתי את העכבר הזה לפני איזה כמה חודשים ובזמן האחרון הוא עושה מלא בעיות, פעם בכמה זמן כל יום הוא מתחיל להשתגע, לקפוץ ממקום למקום במסך ללחוץ על דברים וכל מיני דברים כשאני רק מזיז אותו קצת... ואז זה מסתדר כעבור כמה שניות. רציתי לדעת קודם כל אם זה בעיה בעכבר, בדרייברים של העכבר, או בכלל במחשב ( יש לי מחשב גרוע מאוד... 128 זיכרון , 600 מג"הצ, ווינדוס ME), כי אם זה בעיה במחשב אז אין טעם להחליף את העכבר. דרך אגב זה עכבר אופטי פשוט מאוד שעלה איזה 50 שקל...
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-