תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היה לי וירוס בדיסק חיצוני שהסתיר את התיקיות לקבצי מערכת ונתן קיצורי דרך במקום, האנטי וירוס מחק את הוירוס, אבל התיקיות עדיין מוסתרות ללא יכולת להפוך ללא מוסתר, האם יש דרך להפוך לתיקייה רגילה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היום הורדתי כנראה וירוס בטעות, כל פעם שאני פותח את כרום/אקספלורר הוא פותח את הדף הזה: https://mail.ru/ וגם לפעמים תוך כדי שאני גולש פתאום נפתח דף חדש עם כתובת אחרת. עשיתי סריקה של האנטי וירוס והתוכנה Malwarebytes וזה כן מצא וירוסים ומחק אותם אבל לא פתר את הבעיה מה עלי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
האם מישהו שמע על וירוס תולעת שתקף היום מספר אתרי אינטרנט מובילים וכמו כן ספקי אינטרנט???? אם כן תרשמו כאן מה אתם יודעים עליו...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהבוקר קופצות לי הודעות בצד של נורטון אנטי-וירוס שהוא חוסם כול פעם משהו בשם bitcoinminer activity 6 לפי מה שאני הבנתי זה תוכנה שמישתמשת לך במשאבים של המחשב לצורך כריית ביטקוין הוא משתמש כול הזמן ב50% מהCPU ובגלל זה אני לא יכול לשחק שום משחק וגם כול פעם שאני מכבה אותו הווינדוס מראה הודעת שגיאה ומהתחל את עצמו לפי מה שהצלחתי לעקוב אחריב הוא יושב לי ב C:\Windows\SysWOW64 על קובץ בשם svchost אני לא יכול למחוק אותו משום מה וג אם אני ימחק זה כנראה יפגם בווינדוב והוא לא יעבוד כבר וגם היא אפשר להפסיק אותו כי אז המחשב קורס יש עכשיו התקנתי ESET וכול פעם שאני פותח אותו הוא קורס אחרי שנייה ואני חושב שזה בגלל הוירוס והנורטון לא מוצא כלום לא משנה איזה סריקה אני עושה ראיתי תוחנה לא…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... כל יום בשעה 8.22 בבוקר המחשב קופא ולא מגיב כלום וזה כל יום אותה שעה אין מצב שעה אחרת מה זה?! :o
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
פתאום היום שבאתי המחשב עלה כאילו משהו עשה לו ריסטרט עכשיו בהמשך היום המחשב הציג לי מספר פעמים תהודעה הזאת http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603071517237905/untitledssdsd.JPG שהובילה לריסטרנט כעבור דקה מה זה יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי התקשר אלי. והוא אומר שהמחשב שלו פתעום עשה ציפצופים של ה ביוס וכבה. הוא הצליח להדליק אותו ב עזרת LAST KNOWEN CONFIG ושם לב לקבצים 01.EXE ו 02.EXE על שולחן העבודה. רגע או שתים אחר כך המחשב כיבה את עצמו. מה לעשות?? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
פתחתי איזה קובץ שתקע למחשב שלי איזשהו וירוס או תוכנת ריגול, הסימפטומים הם איטיות נוראית של המחשב והאינטרנט, ובנוסף פתיחת אתרי סקס למינהם!!!! מה אני צרי ך לעשות, יש לי אנטי וירוס NOD שזיהה אותם אך זלא עוזר!! ניסיתי להשתמש בSPYBOT ללא הצלחה.... הוירוסים\תוכנות ריגול ל יודע מה ההבדל הם : vbstat.j trojan Adware.BHO.V בבקשה עזרו לי להסיר אותם!! זה הורג אותי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הבעיה כאן היא לא שלי, אלא של אבא של חבר של אחותי. הוא התחבר לאינטרנט בכבלים וכל זה, קיבל כמה וירוסים שגרמו לו לפרמט בא אליו איזה בחור, כנראה טכנאי, ופירמט לו את הכל (הוא טוען שביסודיות) אחרי הפירמוט, הוא פשוט לא מצליח להתקין את הXP, והבחור (טכנאי?) אמר שכנראה הוירוס נשאר בביוס. זה לא נשמע לי כל כך הגיוני- זה בסה"כ וירוס מהאינטרנט הוא מצליח להתקין ME, אבל לא מצליח לשדרג לXP ולא מצליח להתקין XP בהתחלה חדשה אז מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה NOD32 על מחשב שהוא מפוצץ וירוסים \טוראנים יש מצבים שהוא כותב לי שהקובץ נגוע בכמה סוגים של וירוסים ופה ושמה וזה מסוכן ובלתי אפשרי למחוק תקובץ וזה וזה קרה לי כמה פעמים. אני זוכר אבל שקיימת מערכת כולשהי של אנטי וירוס שעובדת דרך DOS יענו שצורבים בבוט סידי ומפעילים איתה תמחשב והיא עושה ניקוי מלא למחשב דרך ה DOS משהו יודע על מה אני מדבר או תוכנה שיכולה לעשות את זה בצורה ממש מקיפה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה רק אני..אבל אני עברתי עכשיו למחשב החדש , פנטיום 4 , 256 רדירם , לוח d850mv של אינטל. בכל מקרה...יש לי צורב פלקסטור x16 IDE עם ברנפרוף כמו שכולכם יודעים.. עכשיו , כשאני צורב , הבאפר נשאר אל 90-100% אבל המחשב איטי בצורה מחרידה...במחשב הקודם היה לי לוח של אסוס שעובד על VIA אז הורדתי את כל התיקונים המופלצים מהתחת שלהם שיוצאים כל יום (4in1 , ide fixes..) והבעייה תוקנה..המחשב עבד , הבאפר היה גבוה , והמחשב היה מהיר.. (זה היה פנטיום 3 800 , 256 סדיראמ , ואקס פי פרו..).. השאלה אם יש אותם תיקוני IDE לאינטל? כי נכון לעכשיו הורדתי בערך את כל התיקונים שלהם..והבעייה עדיין צצה...אולי זה חיבור פיזי לא נכון , אבל לא נראה לי , כי עד היום את כל המחשבים שלי אני הרכבתי …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יכול להסביר לי איך זה קרה:
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא יודע איפה לרשום את זה אין פורום הארדיסקים.. אז אני כותב פה. קניתי מחשב לפני 10 חודשים ובלה בלה בלה כל חודש הוא בתיקון..כמו שפתחתי את האשכול הקודם לפני איזה חודשים. אחרי שחזר אליי מתיקון של 3 שבועות, שוב יש לו את אותה הבעיה. המחשב מחברת YardenPC שבתל אביב, כל חודש הוא בתיקון. כל פעם יש בעיה אחרת במקרה הזה יש פעמיים את אותה בעיה, והיא - המחשב לא מזהה את ההארדיסק! מה שהכי מוזר זה. אני מוציא את התקעים של המחשב ומחכה איזה שעה שעתיים. פתאום המחשב כן מזהה אותו !! אבל למשל אני משחק בסיאס. באמצע משחק המחשב יכול להיכבות וזה לא יזהה את ההארדיסק.. אחרי שהוא נכבה עושה מסך כחול ואז ריסט, מגיע למסך שחור שכתוב בו משהו - Select boot davice ניסיתי הכלללל אבל הכללללל!! החברה שקניתי גם ל…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני 2-3 ימים חיברתי מאורר חדש הוא לא עשה בעיות הכל סבבה. היום בבקור אני מדליק את המחשב פתאום רעש בילתי נסבל כמו של מטוס סילון. חיביתי והדלקתי שוב הכל בסדר. לפני כשעה שוב הדלקתי את המחשב (אחרי שהוא היה מכובה כ 3-4 שעות) ושוב רעש. חיביתי והדלקתי לא עזר. ניתקתי את המאורר הדלקתי את המחשב ואז הוא עושה לי הודעה מפחידה: Overclocking failed ועוד משהוא press F1 to enter to the menu חיביתי פתחתי את המחשב בדקות שלא ניקתי איזה חוט או משהוא אני מדליק הכל בסדר. חיברתי את המאורר שוב בנתיים הכל עובד בסדר. אבל זה מדאיג אותי ממנה הייתה ההודעה הזאתי? ולמה המאורר מרעיש? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המחשב שלי P4VXASD2 P4 @ 1.7GHz 320 אסדיראם @ 100 TNT 2 XP proffesional מדי פעם מסיבה לא מוגדרת המחשב עושה memory dump....ואחרי זה כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס שורת המשימות לא נטענת, רואים רק את קווי המתאר וצבע הרקע שלה, והמחשב נתקע.... הדרך היחידה לסדר את זה היא להתקין מחדש את הווינדוס, ונמאס לי לעשות את זה כל פעם למה זה קורה בכלל? שמתי לב שהdumps התחילו לקרות עם בוא הקיץ, אני מאמין שהמעבד מתחמם יותר מדי ( עם ההיטסינק המקורי שבא איתו) הטמפרטורה שלו זה בסביבות ה45 מעלות. כדאי לי להחליף לווינדוס 98? שמעתי שהוא דורש פחות מהמעבד והזיכרון. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פיירוואל של ווינדוס פועל ויש לי אנטי ווירוס ( אני לא חושב שהוא עוזר במשהו, אבל יש ) ובאים לי החלונות האלו: איך אני חוסם אותם? יש לציין שהחלונות מגיעים רק לשרת שלי וכל פעם שאני בודק מה נשמע איתו יש הודעה כזאת, האם זה איזה שהוא פורט פתוח? האם זה אפשרי בכלל שיהיה פורט פתוח כשהפיירוואל של ווינדוס עובד?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום וברכה אני צריכה עזרה קבלתי מחשב נייד ישן אלה הפרטים- ibm דגם e50r המחשב עבר פירמוט, עובד טוב אבל הסאונד לא עובד וקליטה של וייפאיי לא עובדת. אשמח לקבל לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לYNET עולה לי הMALWAREBYTES כמו שתראו בתמונה http://jpg.co.il/view/545b570c23206.jpg/ ולא מותקן תוכנה בעייתית,אין הרחבות פעילות וזה לא עולה כל הזמן.. איפה הבעיה?האם זה בכלל בעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הצורב דיוידי ללוח אם שלי עם הכבל של הHDD זה יכול לפגוע בביצוים של הצורב או של המערכת עצמה? החיבור הוא IDE והHDD שלי הוא SATA2 תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר שנשארים כל הזמן דלוקים גם אחרי שאני מכבה את המחשב אז אני מכבה את המחשב דרך הספק כוח שהאורות לא ידלקו זה בסדר לכבות כל יום את המחשב דרך הספק או שזה יכול להרוס?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בדרך כלל הוא על 6.01- אבל לפעמים כשהמחשב טוען משהו אז זה עולה ל6.70- לפעמים וגם לעיתים רחוקות זה יורד פתאום ל5.70- זה תקין או שמשו דפוק בספק שלי??
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. קיבלתי את המחשב לפני שעתים עכשיו התקנתי איזה דריבר שמשהו נתן לי לכרטיס מסך! ושאני יורד עם הגלדלת יש איזה גל התמונה יורדת מי למעלה למטה מה זה?? זה איזה בעיה בדריבר
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
מחשב של חבר שלי מצפצף בלי סוף כל פעם שמדליקים אותו הוא לא מעלה את מערכת ההפעלה והמסך לא נידלק ואני צריך את עזרתכם מהר!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-