עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amitle22,

מה אתם אומרים שכדי אקס פי או ויסטה יש לי מחשב חזק RAM 2 ג'יגה מעבד דואל כור 2.66 גיגה כפול ליבה 500 גיגה 32 מהירות כרטיס מסך 8800 אולטרה לוח אמ של גיגה בייט מסך סמסונג LCD מלבני 22 אינץ' הוא יכול להחזיק ויסטה אבל זה יעלה את דרישות המערכת תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by Hotline Miami,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד דגם ASUS N75SL.. בזמן האחרון יש לו בעיה מוזרה.אני צופה הרבה בסרטונים ביוטיוב,מדי פעם הסרטונים פשוט נתקעים לי.אני לא מדבר על תקיעה של כמה שניות אני מדבר על תקיעה של דקות ארוכות שתוקעות לא רק את היוטיוב אלא את כל המחשב.הכל קופא,מערכת ההפעלה לא מגיבה(8.1)כמו שאמרתי לדקות ארוכות והרבה פעמים גם צריך לעשות ריסטרט.למחשב. מה שמוזר בבעיה הזאת שזה קורה רק בדפדפן כרום.בIE ופיירפוקס זה לא קורה.עשיתי הסרה והתקנה מחדש לכל מה שקשור לפלאש במערכת הפעלה.מחקתי את כל ההיסטוריה והקוקיס עם CCleaner.עשיתי סריקה מלאה ב superantispyware וגם Malwarebytes,לא נמצאו שום מזיקים.לבסוף הסרתי את הכרום התקנתי מחדש הבעיה עדיין קיימת. Fuck That אמרתי ופירמטתי את המחשב.נחשו מה? ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by mjnmjn,

יש לי תוכנת רוגלה במחשב האינטרנט אחרי סריקות מרובות עובד כבר טוב אבל כל הזמן מוצא קובץ פרסום מעקב העוגיות וכדומה מה שקשור לעוגיות אני חייב איזה תוכנה חזקה להסיר את מה שמייצר את הקבצים האלה את התוכנת ריגול.... תודה ותבורכו מפי עליון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by DeaglinG,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג dv2125nr של hp המחשב ברשותי כבר 3 שנים. במאמץ הוא מתחמם, משמיע רעשים חזקים ונכבה. יש חשש שהמאוורר שלו נהרס או הפתחים סתומים. איפה כדאי לבדוק וכמה זה עולה? תודה לירון

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by שורטי,

על המארז יש לי לוח טמפרטורה וכרגע המעלות רשומות בפרנהייט איך אני משנה את זה לצלזיוס זה המארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. לפני שיצאתי מהבית, כיבתי את המחשב מהחשמל מהשקע. חיברתי בחזרה, לא היה שום קול שום כלום, היה רק ריח שרוף חלש פתחתי את המארז אני מריח ריח חזק מהספק, פירקתי מהר את הספקפתחתי אותו אני רואה החוטים [שחור אדום] של המאורר דבוקים לאיזה גוף קירור משהו וריח של שרוף חזק. קיצר זרקתי את הספק כח, שמרתי את השם EZCOOL ATX 400 JSP עכשיו אין לי מושג איזה לקנות כי אין לי מושג אם יש את שלי בידיוק בחנות והאם זה משנה אם אני יקנה יותר מ 400W.? היה לי 400 בנוסף, איך אני זוכר לאן לחבר כל דבר? מהר ניתקתי הכל נבהלתי. יש אולי מדריך בנט או יוטיוב? אני ינסע מחר לאיבורי אם למישהו יש המלצה למשהו ספציפי משם אני אשמח לדגם מדויק ומחיר אם ידוע. אני יכול גם ללכת לחנות QCP משהו כזה החנות השניה המוכרת באשדוד. אנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by neta3200,

המחשב הינו נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית קצב הביט, 64 סיביות תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: המעבד שלי הינו E8400 בעל 2ליבות של 3Ghz ופתאום המחשב מראה לי ליבה אחת שהיא 2.67GhZ למה? ממתי התקלה קיימת? שבוע. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? לא.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  8. יש לי מודם usb מסוג ale130 הדרייבר משום מה נדפק לי. ניסיתי להסירו אבל הוא כתב את ההודעה הבאה: can't get registery value: key=software\globespanvirta\adsl value=language אני מבין שמשהו השתבש לו ברגיסט'רי (משהו שקשור לשפה?). העניין הוא שאני לא יכול להתקין את המודם מחדש אם אני לא מסיר את הישן. ניסיתי להסיר ידנית (הורדתי אותו מתפריט ההתחלה ועשיתי ניקוי של הרגיסטרי) אך זה לא עזר. עוד משהו - יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ולמרות כל מה שעשיתי לא ניתן להסיר אותו. עכשיו אני תקוע ולא יכול להסיר אותו (ולכן לא יכול להתקין אותו מחדש). תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 3gh,

כיביתי את המחשב והכנסתי את הWEBCAM לUSB אבל המחשב לא מזהה אותו , כאילו לא חיברתי משהו חדש למחשב , הלכתי גם ללוח בקרה---הוספרת חומרה וזה לא זיהה אותו , בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי.. אה וקודם התקנתי את הדרייברים ואז חיברתי את המצלמה לUSB

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  10. הוא כתב הכול

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  11. אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי תמונה או להסביר לבכתב מה לאפשר ומה לא לאפשר בביוס כי הבנתי שאם אני רוצה UEFI Windows אז אני צריך לבטל CSM ו Secure Boot... אשמח אם מישהו יעזור לי עם זה.ואם זה באמת נכון... בקיצור אני רק רוצה שמישהו יגיד לי האם ההגדרות ביוס שלי מוכנות להתקנת הווינדוס במצב UEFI תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. המשחקים עובדים חלק נמשל משחק חלש למחשב שלי פיפא 2005 אני מגיע לצד של המגרש על זוית 6 הוא מתחיל לגמגם לי לכמה שניות ולחזור לעבוד חלק .... ואני מפעיל פלטרים לא הרבה אבל מפעיל יכל להיות בגלל שיש לי מסך 19 ? והכרטיס מסך שלי הוא 128 זה קשור ? גם בדום 3 יש חלקים שעובד חלק מגיע לאיזה מקום מתחיל לגמגמם ופיפא 2005 ? בכלל לא צריך לעשות לי בעיות זה המחשב שלי 3.06 גגה זיכרון דואל 512 2100 מסך lcd 19 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו ספייר דרייבר 4.9 רגיל drietx 9b ממה יכולה להיות הבעיה זה ממש מעצבן

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. מזה שבועיים יש לי בעיה בכרום, כשהסיסמאות שאני מקיש ומתחבר איתן לאתרים פשוט נמחקות ולא נשמרות בלי סיבה. למשל כאן, בHWZONE, ההתחברתי לאתר, ביצעתי שמור סיסמא, ועוד כמה דקות פשוט אצטרך להתחבר לכאן מחדש כי הסיסמאות ימחקו. ככה קורה לי בכל אתר. ניסיתי איפוס של הכרום וניסיתי למחוק ולהתקין את הכרום מחדש - אותו דבר. מישהו יודע מה הבעיה?

14. Started by iyehuda,

האם יש אתר שבודק ביצועי הכוננים אני שואל את השאלה כי נתקלתי בבעיה יש לי DVD מסוג ASUS X16/X48 יש לי כ 200 סרטי DVIX/S-VCD את כולם אני ללא בעיה פרט לסרט ( Blade 2 ) שאותו אני רואה בקפיצות החלפתי את ה DVD ב CD X24 של TEAC והכל הסתדר האם יש לי בעיה ב DVD או שזה בגלל שזה DVD או ש ASUS פשוט גרועים מה שכן החלפתי גם ל CD X52 ASUS וגם בו ראיתי ללא הקפיצות ברגע שהחזרתי את ה DVD חזרו הקפיצות אך רק בסרט הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. שלום, מחשב נייד חדש לנובו לגיון 5. מודל מדויק 82JK008CIV הגיע ללא מ.הפעלה. הותקנה מערכת הפעלה 10 פרו 64. כיצד אוכל להכריח את המחשב להשתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 4GB GDDR6 ולא בכרטיס המסך הפנימי של INTEL? לא מצאתי את ההגדרה. אשמח להכוונה בבקשה. חשבתי לבטל את הדרייבר של כ.המסך הפנימי אך אני חושש שזה קיצוני מדי. ישנה דרך אחרת? בנוסף, מישהו יודע מדוע מקשי הFN האחראים על בהירות המסך אינם עובדים ואיני מצליח לשלוט כלל בבהירות? היא מקסימלית ביותר.

17. Started by RON12,

יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב עזרה דחוףףף.. תודה רון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by The TrCkeR,

יש לי מסך samsung syncmaster 959nf וכרטיס מסך: Geforce 4 440mx 128mb. כאשר אני מגדיר את הרזולוציה ל-60HZ, רואים תמונה חדה, ולעומת זאת, ב-85HZ התמונה לא ממש חדה. שאלתי היא האם טישטוש זה נובע מחוסר איכות כרטיס המסך או חוסר תמיכתו באיכות גבוהה בתדרים כאלה, או שהמסך פשוט מיטשטש כאשר אני מעלה את קצב הריענון ואין לזה כל קשר לכרטיס מסך... אם הבעיה היא הכרטיס מסך, אז כיצד אדע איזה כרטיס מסך לקנות שיפעל האיכות יותר גבוהה (חברה, סוגי זיכרונות ועוד...) תודה!

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by yossi-R,

שלום,יש לי בעיה מציקה עם הצורב..כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו מהכפתור הוא לא נפתח לי ואז ניסיתי לפתוח אותו בכח,דבר שרק עשה נזק..ועכשיו הוא לא נפתח וגם לא נסגר משו באמצע. בבקשה עזרה. :s05:

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by liormor,

ערב טוב! לפני חצי שנה קניתי מחשב הנה המפרט: מעבד של אינטל 6420 2.13 ליבה כפולה כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט GA965 PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה של קינגסטון ספק ג'נרי 480 W המחשב לפעמים קצת כבד ומקרטע לי מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Sango,

שלום.. יש לי בעיה קטנה במחשב של חבר שלי .. הוינדווס שלו לא עולה אז הוא ביקש ממני לפרמט לו הכל אז הבעיה היא שכשאני מפעיל את הדיסק של וינדווס בזמן שהוא טוען את הקבצים { שלב לפני שאני בוחר כמה מקום יהיה בכל מחיצה } בזמן למטה כתוב "KERNEL DUBUGGER DLL" קוראים מספר דברים: 1. לפעמים זה פשוט נתקע ואז צריך להפעיל את המחשב מחדש 2. רוב הזמן זה כותב שגיעה "FILE ntkrlmp.exe could not be loaded. The error code is 4 ולפעמים זה כותב The error code is 7" Setup cannot continue.Press any keys to exit היה גם פעמיים שזה כן קרא את הקובץ אבל לא ניסיתי "את המזל" ורציתי לעשות REPAIR וזה לא עזר ואחרי זה כבר לא הצלחתי להגיע אפילו לשלב שאני בוחר לעשות בו REPAIR .. עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להחליף …

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by Spectalecy,

אהלן, יש לי הארד דיסק חיצוני WD My Passport.. לא מזמן האנטי וירוס שלי NOD32 החליט שכל הקבצים שם מסוכנים משום מה, ושלח אותם לQUARANTINE.. כאשר עשיתי באנטי וירוס RESTORE מהQUARANTINE, הכל חזר, אבל כל התיקיות הפכו ל"קיצורי דרך" של התיקיות האמיתיות, אבל כל הקבצים היו שם.. שרדתי עם זה, אבל מאז חיברתי אותו למחשב נוסף בטעות וכל התיקיות וקיצורי הדרך נעלמו. כאשר אני מסתכל בPROPERTIES של ההארד דיסק, רשום לי שיש לי 450 ג'יגה מלאים, וכשאני מסמן את כל מה שאני רואה בתוכו, זה שוקל בסה"כ 40 ג'יגה ככה.. דרך חיפוש ניתן להגיע לחלק מהתיקיות.. בכל מקרה רציתי לדעת האם יש דרך לשחזר את המידע מבלי לשלוח למעבדה כי יש לי שם קבצים רגישים פשוט.. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון.... אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב טלויזיה לסלון. (כנראה LED של LG אינץ') המחשב שלי נמצא גם הוא בסלון ולכן ברצוני לחבר אותו למסך הטלויזיה באמצעות כבל HDMI המחשב שלי: I5 760 4GB RAM RADEON 4830 512MB שאלותיי הן: 1. האם במפרט הזה, אני אוכל להריץ בטלויזיה משחקים כמו PES12, BF3 וכדומה ב1920X1080 ? 2. אם אקנה קונטרולר USB למעשה אוכל לוותר על שירותי קונוסלת משחקים...? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  24. שלום רב אנשים יקרים ושבת שלום פירמטתי היום את המחשב של אמא שלי , ולפי זה עשיתי גיבוי לדואר נכנס של האוטלוק לקובץ PST שמשקלו הוא 1.2 גיגה. לאחר הפרמוט הכנסתי את הקובץ לתוך האוטלוק, הכל טוב ויפה, ואז ניסתי להעביר את כל מיילים לתוך התיקיה inbox , האוטלוק התחיל בעברה של הקבצים, ואז פשוט הכל נעלם, אני לא מוצא את כל המיילים. ניסתי להתקין מחדש את האופיס ולאחר מכאן הכנסתי את הקובץ מחדש, ושוב הקבצים לא נמצאים. אני שובר את הראש איפה המיילים, זה ממש חשוב. ניסתי לחפש בכל התיקיותב אוטלוק בלי הצלחה. בבקשה תצילו אותי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  25. OK חבר'ה, נראה לי שמדובר פה באיזו בעיה קטנה שפשוט עברה לי מעל הראש. חיברתי את את המחשב לטלוויזיה באמצעות ממיר Svideo ל-RCI, מה שפתר את בעיית התמונה. זו לא הייתה בעיה גדולה, אלא שעכשיו קצת הסתבכתי עם הסאונד . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם (Nforce 2) ומערכת רמקולים מסוג Cambridge sound works, כלומר 4.1. ניסיתי לחבר את כבלי ה-RCI ישר לכרטיס ומשם לטלוויזיה וניסיתי גם לחבר את הכבלים מהטלוויזיה לחיבור של הרמקולים, כלומר מהמחשב לסאב של הרמקולים ומשם לטלוויזיה, אבל גם זה לא הלך. יש לכם רעיון אחר?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.