תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי דיסק קשיח 3TB של סיגייט חדש בתוך מגירה נשלפת, במחשב שיש בו עוד 3 דיסקים פנימיים. לאחר כתיבה וגיבוי, העברתי את הדיסק למחשב אחר גם כן בתוך מגירה. להפתעתי המחשב לא יכל לקרוא את החומר בדיסק והציע לפרמט אותו. כשהחזרתי אותו לשרת שהיה בו לראשונה, גם שם לא היתה אפשרות קריאה ושוב המחשב הציע לפרמט. אני מבקש לציין שהתקלה חזרה מספר פעמים עם דיסקים אחרים באותו נפח. מעקכת ההפעלה היא win-7 ,usv
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הכרטיס עצמו (חיבור FireWire) תקין, כי עם המחשב השולחני הוא עובד טוב... אבל כשאני מחבר אותו לנייד אז הנייד לא מזהה אותו (עם כבל 6-4 כמובן) חבר שלי הביא לי כבל ממש ממש קצר, ואיתו זה עבד.... אני חושב שזה בגלל שהנייד מוציא מתח ממש נמוך... הבעיה היא שחבר שלי לקח את הכבל בחזרה, ואני לא מוצא בשום מקום בעולם אפשרות לקנות כבל כזה... יש פיתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לוח אם:GA-M55S-S3 Gigabyte מעבד:AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+ הבעיה: יש לי בעיה שכל נגיד 5 שעות שאני משחק(אני גימר) אז כל המשחק מתחיל לזוז במהירות שלא אמור להיות כאילו אובר מהירות וכשאני מעביר את המשחק שיעבוד על מעבד אחד ולא שתיים אז זה חוזר להיות נורמאלי יש לזה אולי פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
החלטתי להוא את אחד הזיכרונות המחשב עדיין מאד איטי אך עכשיו הוא לא נכבה ואין מסכים כחולים בנוסף שמתי לב שהמאוור של המעבד ש בקושי מסתובב
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום, פעמיים היום בעת שאני צופה בסרטון יוטיוב המחשב פשוט קפא והתמונה התמלאה עיוותים וצבעים (והרמקולים השמיעו צפירה ואז חדלו) ממה יכולה לנבוע הבעיה? אני צפיתי ב-1080P בעייה מסוג זה קרתה בעבר, אבל פסקה לאחר שהחלפתי פלטפורמה. הנה המחשה: יש לציין שהמקרה קרה בשני סרטונים שונים, הייתי צריך לעשות ריסט מהכפתור כדי להחזיר את המחשב
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מחשב של גיגהביט והוא לא היה בשימוש כבר שנה ומעלה, כאשר ניסתי להדליק אותו הוא לא עבד, אז בהתחלה הייתי בטוח שזה הספק כוח אז החלפתי, ראיתי שזה לא עוזר ושמתי לב שרק שאני מוציא ומחבר את הכבל של המעבד הוא מתחיל לעבוד אבל אז אחרי שימוש של יום שאתה מכבה אותו אתה צריך לעשות את זה מחדש(עם המעבד), אני חייב עזרה יש למישהו מושג פשוט אני לא רוצה הלחליף אותו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד מק שמחובר כרגע לדוקינג סטיישן ואליו מחוברים 2 מסכים ויש לי עוד מחשב נייך שאני רוצה לחבר ל2 המסכים האילו ולהחליף בין המחשבים על אותם המסכים מה הכי נכון והכי טוב שאני אקנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני נתקל בתופעה הבאה: קו האינטרנט שלי מסוגל לספק 50-70MB ב- Download. המחשב שלי, לאחר שהרצתי בדיקת מהירות - בקושי מגיע ל- 25MB ב- Download. הרשת שלי היא קווית. חיברתי במקומו שני מחשבים אחרים, כל אחד מהם אכן מגיע ל- 55-60MB ב- Download. יש למישהו עצה מה עלי לבדוק במחשב שלא מצליח להגיע למהירות הזו ? בעיה ב- Bios Setup ? הגדרה ב- Windows ? כרטיס האם / מרכיב התקשורת תקול ? אחר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי במחשב איזה 10 התקנים על IRQ 9 ! אני משתמש ב WIN XP PRO SP1 עכשיו שהמחשב עולה אז רואים שההתקנים מפוזרים על כל מיני IRQ-ים מיניהם (בטעינה של ה BIOS) אך שאני נימצא בווינדוס רוב ההתקנים על IRQ 9, כאילו שהוונדוס משנה את כולם ל 9 (או לא כאילו אלא באמת) ניסיתי לשנות את ה IRQ דרך המאפיינים של כל התקן אך האפשרות לא ניתנת (האופציה צבועה באפור) עכשיו אתם שואלים בשביל מה אני צריך לשנות את ה IRQ של התקן ? יש לי כרטיס טלויזיה והוא עושה בעיות של איטיות בהקלטה לפי התמיכה של החברה אני צריך לשים את הכרטיס טלויזיה ב IRQ ניפרד מכולם אך מה לעשות שהווינדוס החליט שהוא שם אותו ב IRQ 9? למישהו יש פתרון ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
יש לי מודם שאני מנסה לחבר למחשב כדי לשלוח פקס מדובר בחברת Dynamode וצ'יפ של NetoDragon, כתוב עליו MDV92XP יש לי דיסק עם דרייברים והתקנתי(עובר חלק..) אבל בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב עליו אי-אפשר לגשת אליו או לשלוח פקס.... צריך לציין שפעם עם winxp sp1 לא היו בעיות(עכשיו יש לי media center 2005 sp2(
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שכשמדליקים את המחשב המאוורר שמוציא אוויר מסתובב קצת ומפסיק והמנורה בקדמת המארז דולקת לכמה שניות ומפסיקה גם היא הלוח אם שלי:asus p5kpl-cm מעבד intel e5300 וזה עם 2 ג'יגה ראם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם זה אמור להיות ככה ? אני ממש לא חושב אני יודע שכשהכרטיס מגיע ל70 הוא עושה כיבוי או משהו ואז התמונה במסך יעני נתקעת ואני חייב לעשות ריסט הבעיה היא מה אני עושה? למה זה עולה לטמפ' כזו גבוהה כששא המערכת לא עולה על 31? ???
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי WIN 7 64, אותו התקנתי דרך הDOK. עכשיו יש לציין שקניתי את המחשב החדש והעברתי אליו רק את הכונן ואת ההארד דיסק זאת אומרת שאני חושב שיש בעיה בכונן הישן אבל הבעיה מאוד מוזרה כי דיסקים רגילים (CD) הוא קורא מצויין אבל כשאני מכניס DVD הוא לא מזהה בכלל. אז עכשיו אפילו דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך אני לא יכול להתקין. מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? יש דרך לנסות לתקן או רק ללכת לקנות כונן חדש? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש וחלקים למחשב חיברתי הכל וזה עובד מצויין עכשיו יש בעיה קטנה הנורה של ההרד דיסק עובדת בהדלקה לכמה שניות ונכבת עכשיו כשההרד דיסק עובד המנורה צריכה להבהב והיא לא עובדת הלכתי למעבדה ניסו לסדר את זה ולא הצליחו תענו שחיברתי לא טוב וכנראה שרפתי את המגע הזה חלקית . לי זה לא מפריע במיוחד אבל זה מוזר שזה נדלק בהתחלה תקין ואחר כך לא מתפקד . ניסיתי את כל צורות החיבור שאפשר לא עובד מה עושים? יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום. יש לי מסך של IIYAMA. דגם: LS902UT. לפי הגדרת היצרן, אני אמור שלהיות מסוגל לשים את המסך על 85 H, ואילו כשאני שם את זה אצלי ככה, זה נהיה שחור, לחלוטין, כאילו המסך כבוי (אבל הנורית דלוקה), ומתי שאני מחזיר, הכול בסדר. הוא מצליח רק עד 75..... מה אני יכול לעשות?! יש אולי תוכנה, חוץ מזו שמובנית בווינדוס, שאפשר דרכה לקבוע את מהירות הריצוד? כלומר, יותר אפשרויות מאלו שניתנות ע"י ווינדוס. בתודה, גבריאל.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי וינדוווז XP :מה קורה שה HARDWARE לא מזהה את כרטיס הטלויזיה שהכנסתי התקנתי כבר את התוכנהוז הכנסתי את הHARDWARE וגם להיפך השאלה הגדולה :איך גורמים למחשב לזהות את הHARDWARE ?(אגב נכנסתי ל"מנג'ר דיווייס" ואין שם סימני אלה! זה פשוט לא מופיע שם!)
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, לאחר נפילת מתח ברשת החשמל המחשב הדליק עצמו מחדש והחלה הבעיה: המחשב מציג את מסך הפתיחה של הלוח אם למשך כמה שניות ארוכות מהרגיל, עושה restart וחוזר חלילה. בפעם הראשונה ניתקתי אותו מהחשמל לשעה, חיברתי מחדש והוא עלה רגיל לגמרי אבל קרס ללא BSOD לאחר שעתיים, לאחר הקריסה שוב לא נדלק. ככה המחשב כבר כמה ימים לפעמים עולה ולפעמים לא וכאשר עולה - קורס לאחר פרק זמן. מפרט: e8400 + ac freezer extreme ep45c-ds3r 4gb ddr2 adata 800mhz hd4870 wd 500gb wd1tb asus xonar d1 corsair 550w כל הדרייברים מעודכנים. מערכת windows 8 pro 64bit שהמחשב עלה ביצעתי בדיקות שעברו בסדר: מאמץ למעבד היה תקין, מאמץ לכרטיס תקין, בדיקת זיכרון של וינדוס תקינה, HDD תקינים, בדיקת מאמץ ספק של OCCT תקינה. הטמפרט…
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה היום בבוקר היייתה לנו הפסקת חשמל אחת בבית והמחשב נפל שום זה לא קרה למחשב ככה אני מקווה,המחשב לא נתקע לא עובד לאט לא קורס או משהו כזה אבל רציתי לדעת אם חלקים יכולים להיפגם או משהו בלי שאני ידע תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב ואיך אני יכול למנוע כלאו דברים,
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מה לעשות? למחשב שלי כניראה נטיות אובדניות, כי כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה, כעבור מספר שניות אני מתחיל לשמוע זימזום, אחר כך פיצפוצים קלים, ולאט לאט העוצמה גוברת. הצליל של הפיצוצים אינו של התנגשות מתכת או פלסטיק במשהו, אלא פיצוצים של ממש! כשאני משאיר אותו הרבה זמן דולק הוא ממש מעלה עשן!!! מ-ה ל-ע-ש-ו-ת??
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, צרות בצרורות. אחרי עדכון מ-8 ל8.1 נוצרו 3 בעיות חדשות: 1: כול תפריטי הWIN+X לא עבדו = התפריט עולה, לחיצה על הקישור לא עושה כלום. 2: הרשאות ADMIN לא עובדות לדוגמה לא ניתן לגשת לCMD כ ADMIN למרות שהיוזר מוגדר כADMIN. 3: המחשב לא רוצה לישון, רוצה להשתגע = לא נרדם מעצמו לפי הPOWER PLAN, והפעלת שינה ידנית של שינה או HIBERNATE מרדימה את המחשב למשך זמן רנדומאלי, אבל המחשב מעיר את עצמו. אחרי ניסיונות כאלה ואחרים, נמאס, עשיתי REFRESH לווינדוס. 1-2, נפתרו. 3 לא. ניסיתי לעשות ריבוט נקי, עשיתי DISABLE לכול הסרביסים שאינם של מיקרוסופט וביטלתי עליה אוטו' של כול התוכנות צד שלישי - לא עזר. ניסיתי להריץ : powercfg -lastwake ישר אחרי שהוא מתעורר וקיבלתי : Wake History Cou…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מדובר ב-XP. לאחרונה התקנתי אופיס2007 ומאז התחילו הבעיות. למרות שאני מאפשר למחשב להתקין עדכונים אני מקבל את אותה הודעה פעם אחרי פעם. איך אני יכול לבדוק איזה עדכונים הותקנו לאחרונה? כי יכול להיות שזה בגלל שביקשתי בהתחלה לא להתקין את כל האופיס (רק וורד ופאוורפוינט), ובנוסף לא אפשרתי להתקין שום עדכונים שקשורים לאופיס פרט לעדכוני אבטחה. יכול להיות שזה קשור? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום חברה יש ברשותי את הלוח אם הבא: asus p6t deluxe bios: 1701 זכרון מותקן: 2*3 ocz gold ddr1333 שמתי לב בשלב מסויים בשימוש במחשב שיש לי רק 4 ג'יגה מתוך 6 ניסיתי לבדוק להוציא ולהחליף בין הזכרונות- ועדיין זה 4 עכשיו גם בדקתי ב2 תוכנות: everest cpu-z זה מזהה שיש לי 6 ג'יגה זכרון הווינדוס והביוס מזהים רק 4 מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה מאד בכרטיס קול, לפני יומיים כאשר פתחתי את המחשב, הסאונד במחשב פשוט לא עבד, לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהמחשב לפתע פשוט לא מזהה את הכרטיס קול.. הוא לא מופיע במנהל ההתקנים.. ובאפשרויות סאונד בלוח בקרה רשום שלא קיים כרטיס קול, ניסיתי להתקין דריברים אבל זה לא מתקין אותם בגלל שהמחשב משוכנע שאין כרטיס.. ניסיתי גם הוספת חומרה וזה לא עבד.. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-