תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג על מה מצביעה התקלה בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הרכבתי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על לחצן ה Power On, קיימת השהייה של 3 או 4 שניות בין הלחיצה לבין הרגע בו המחשב נדלק בפועל. האם מדובר בבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב ישן : P4 1.4GHZ 256RAM ATI 9550 עכשיו בזמן האחרון בסביבות החודש המחשב עושה לי ריסטים פיתאמים בלי שום הודעה לפני זה פשוט פיתאום ריסט , בדקתי מעלות של המעבד בערך לפני ריסט וראיתי שהם בערך על 50 שזה בסדר יחסית , טוב ניקיתי אבק סידרתי את החוטים בדקתי שכול המאוררים פועלים . אבל המחשב בכול זאת מתכבה , ובשבוע האחרון הוא אפילו מתכבה ב-45 מעלות . וגם עוד בעיה מוזרה כשאני מכניס דיסק שיש בו AUTOPLAY המחשב עושה ריסט (לדוגמא דיסקים מקוריים) ובדיסקים שאין בהם AUTOPLAY אין בעיות (לדוגמא דיסק מוזיקה צרוב) . איך אני יכול לתקן את שני הבעיות האלו ? תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זו לא הפעם הראשונה שאני מחליף זכרונות אבל דבר כזה לא קרה לי עוד. הוספתי זכרונות והמחשב פשוט לא עולה, אפילו לא משמיע צפצופים. נדלק, אחרי שניה נכבה ונדלק מעצמו וזהו. לא רואים כלום במסך ואין צפצופים. ניתקתי את הזכרונות וזה לא עזר. כל המאווררים עובדים תקין. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה!
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, המפרט של המחשב של אח שלי: Sempron 2600+ Socket A Epox 8RDA+ כל השאר לא ממש משנה אני חושב בכל מקרה- ניקיתי אותו. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הביוס (המהרה). העלתי את הבאס ל 180 ואת המתח ל 1.7. המחשב לא היה יציב. לאחר מספר משחקים עם מתחים שונים (1.65-1.75) ובאסים שונים (כ 5 דקות) החזרתי את המחשב למהירות סטוק / default). אחרי 10 דקות אח שלי קרא לי וזעק שהמחשב כל שניה עושה ריסט. אני מסתכל קצת.... וקולט שטמפ' המעבד היא 86 מעלות. ישר כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז, נגעתי ב HSF, נשרפתי , הורדתי אותו והבאתי לרכיבים להתקרר. היה קצת ריח שרוף, ד"א. אחרי חצי שעה הדלקתי את המחשב מחדש (עשיתי ריסט לביוס). הוא עוד פעם לא היה יציב. הורדתי את הבאס ל 133 והמחשב נראה דיי יציב ככה…
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את התוכנה HWMonitor וראיתי שם משהו מלחיץ בטמפרטורות של המחשב- תמונה- תתמקדו בבקשה על Tempin2: תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב של DELL לפני כ5 חודשים משום מה יש לי הודאה כאשר עולה המחשב שיש בעיה בסוללה יכול להיות שהלכה הסוללה בפחות מ5 חודשים (זאת סוללה פנימית)
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה. בכל משחק שאני משחק במחשב אחרי כמות זמן רנדומאלית המשחק ממזער את עצמו והמסך מציג לי את חלון שולחן העבודה, כאילו עשיתי את פעולת Alt + Tab, למרות שאני לא עושה את זה... בהתחלה הייתי בטוח שזה משחק מסויים, אך שמתי לב עכשיו שזה קורה בכל המשחקים בתדירויות לא קבועות. מישהו יודע מה הבעייה? חשבתי שאני לוחץ על יותר מידי מקשים במקלדת וזה גורם למעבר לחלון של מערכת הפעלה, אך גם במשחקים שבעיקר משתמשתים בעכבר קורית תופעה דומה. אני אשמח אם תעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עזרה דחוף פתאום אני מתחיל לראות מקורטע ומעוות בווינדוס ובכלל.. מה אני עושה? זה נראה לי רציני!
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
MX 518 Gaming http://www.itreviews.co.uk/hardware/h774.htm ואין ממש הבדלים והוא מזה לא נוח לעבודה למי שיש תעכבר הזה שיומר לי אוליי צריך להגגדיר אותו חשבתי שהעכבר הזה טוב לקאונטר אבל לא משו http://img212.imageshack.us/img212/3438/9004wd.jpgאגב אני חדש פה
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בדיקת מאמץ עם S&M ב 100% USAGE מניבה על L1 שגיאה בשתי הליבות , המחשב ללא OC אבל היה עם OC והורדתי את הOC לפני הרבה זמן. כשעשיתי בזמנו OC בדיקת מאמץ כולל L1 הייתה תקינה. אשמח לעזרה , תודה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
הכרטיס עצמו (חיבור FireWire) תקין, כי עם המחשב השולחני הוא עובד טוב... אבל כשאני מחבר אותו לנייד אז הנייד לא מזהה אותו (עם כבל 6-4 כמובן) חבר שלי הביא לי כבל ממש ממש קצר, ואיתו זה עבד.... אני חושב שזה בגלל שהנייד מוציא מתח ממש נמוך... הבעיה היא שחבר שלי לקח את הכבל בחזרה, ואני לא מוצא בשום מקום בעולם אפשרות לקנות כבל כזה... יש פיתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי לוח P35-DS3L של ג'יגבייט, ניסיתי להתקין את כל הדרייברים וגם הורדתי מהאינטרנט אבל הוא פשוט לא מזהה. יש לי XP SP2 אם זה עוזר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש עם הכרטיס הזה והתקנתי דרייברים וDX9 מהדיסק שהביאו איתו.. ניסיתי להפעיל משחק שהגיע הם הכרטיס (SPELL FORCE2) וכמעט קיבלתי התקף לב...רואים במשחק גרוע...לבן דוד שלי יש X300 ורואים יותר טוב.. מה אני צריך לעשות?
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי מסך כחול ואז קרס המחשב: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: nvlddmkm.sys SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadow…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
בעיה מוזרה במחשב התקנתי מערכת הפעלה חדשה winxp והתקנתי את הדרייברים הנחוצים אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש משום מה הוא כאילו מעלים את החיבור רשת ולא נותן גישה לאינטרנט וכדי שהוא יעבוד אני צריך להתחיל מחדש את המחשב יש למישהו מושג מה הפתרון לבעיה ? אני כבר מיואש...
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי יש יותר מדי תקלות. כשמעלים את המחשב יש את ההודעה הבאה: cmos checksum error- defaults loaded. F1 to continue, del to bios. אני עושה F1 וממשיך כרגיל. הפעלתי היום את המחשב וקיבלתי סדרה של צפצופים. בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להפעיל את המחשב כמה פעם אבל עדיין הצפצופים נמשכו. פתחתי את הפורום כדי לבדוק מה הצפצופים אומרים. חזרתי למחשב כדי לספור כמה צפצופים בדיוק היו, אבל אז המחשב עלה.( היו לפחות 10 צפצופים ממה שספרתי). כשהמחשב עלה, אחד הארדיסקים מתוך 2, פשוט נעלם, אין את הכונן.( זה לא הכונן שמותקן עליו הוידוס). איך אני יכול להחזיר אותו לתחייה? מי יכול להושיע מחשב גוסס?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב הדיי ישן שלי קיימים 4 חריצים לזיכרון RAM. כרגע יש לי שני זכרונות כל אחד של 4GB בסך הכל 8GB, DDR3 - 160MHz של חברת Gskill, לוח אם H87-HD3 של חברת Gigabyte. אני מעוניין מתוך סקרנות להחליף אותם בזכרונות 4GB ישנים שמצאתי בעבודה והמנהל שלי אמר לי לזרוק אותם כי הם ישנים (הם שוכבים אצלנו במשרד כבר יותר משנתיים ויש אצלנו עשרות כאלה). רציתי לדעת - האם אני יכול להחליף את מה שיש לי באותם זכרונות שמיועדים לפח האשפה. כמובן שלא אעשה זאת מבלי לשאול ולבקש אישור שלו, וכמובן שלא אעשה סלט של זכרונות במחשב שלי., כיצד אני בודק האם הם DDR3 או אולי אפילו DDR2 (?) או שאולי קיימים סוגים נוספים? אני רק מעוניין לדעת האם זה יכול לי…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית קצת יותר מחצי שנה. פתאום לאחר כמה חודשי עבודה איתו הוא הפסיק להריץ לי משחקים. אני מפעיל משחק ופשוט לאחר כמה דקות או שניות המשחק נתקע. זה קורה לי בכל המשחקים שלי. ניסיתי לחשוב על דברים שהתקנתי ואולי גרמו לזה ולא עליתי על כלום (גם מחקתי דברים). יש לי RADEON 9700PRO (אפשר לראות את המפרט שלי אם זה יעזור) וחוץ מבמשחקים אין לי שום בעיה הכל רץ חלק. סרטים עובדים תוכנות עובדות.... אני ממש לא יודע מה הבעיה. אולי משהו שקשור רק לתלת מימד......ממש אין לי מושג. אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה.... תודה מראש T.P.U
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, שהיתי כחצי שנה בחו"ל, בניתי שם מחשב ושלחתי אותו לארץ שחזרתי. אתמול הוצאתי אותו מהאריזה (כבר השתמשתי בוא בחו"ל), חיברתי הכל, ואחרי הדלקה זה נתקע במסך הראשוני (!!!) של הBIOS, לצורך העניין איפה שרשום הCPU כמה RAM יש וכו'... פתחתי את המארז והתחלתי לחבק ולנתק מחדש מחשש שמשהו השתחרר במשלוח, שהפעלתי את המחשב אחרי זה, כבר שום דבר לא הוצג על המסך, עכשיו זה לא מראה כלום. דיי ברור לי שזה או המעבד (לצורך העניין A64 3500+ SKT939) או הכרטיס מסך, אבל הכל מסתובב ודולק בכרטיס מסך. יש איזה רעיונות? אני עכשיו בצבא אז אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה, יש איזה מעבדת מחשבים שיכולה לאתר לי את הבעיה? אני כבר דיי נואש במחשבה שהרסתי את המעבד שהזזתי את הHEATSINK שלו, אחרי שהוצאתי לראות אולי משהו …
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים מחוברים במחשב ב-SATA, בדיסק הקשיח הראשון יש לי WIN7 והשני היה ריק, התקנתי בשני XP וכעת המחשב לא מעלה את 7 ורושם שגיאה, XP כן עולה. איך אני מחזיר את 7? ניסיתי לנתק את הכבל מהקשיח של XP וניסיתי לשנות בביוס, הכל מוגדר טוב. הוא מעלה את XP בכל מצב..
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בזמן האחרון כשאני מעלה את הוינדוס אז עולה לי הודעה כזאת: THE NTVDM CPU HAS encountered an illegal instruction cs:... ip:..... choose 'close' to terminate the aplication זה עולה בכזה חלון...אני לא יודע מה זה אומר..אבל אני יודע שזה קשור למעבד בבקשה תעזרו לי... :-\ אני לא יודע להעלות תמונה...אם הייתי יודע הייתי מעלה!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, יש לי איזה בעיה במחשב פנטיום 4 ישן למדי עם כרטיס מסך ATI RADEON 9800 מלפני לא מעט שנים. כבר כחודש שהוא לא עובד ואני חושד שהבעיה נובעת מהכרטיס מסך. העניין הוא שלאחר מספר דקות של עבודה הוא או נתקע ולא מגיב, התצוגה נהיית שחורה והמסך לא מזהה סיגנל, או שהוא פשוט נהיה שחור מיד ללא תקיעה מוקדמת. לעתים רחוקות יותר, הוא נתקע, ואז נותן מסך כחול כאשר אומר שהייתה בעיה עם ה-ati2davg או ati2vag או משהו בסגנון הזה. לא בדקתי אם המאוורר או ה-HS התנתקו מהכרטיס או משו, אבל תהיתי אם למישהו מכם יש רעיון לסיבת הבעיה בהתאם ל"סימפטומים".... תודה רבה נ.ב אחרי תקיעה אחת, תקיעה שניה יכולה להתרחש עוד בשלב של עליית המערכת ולאו דווקא בתוך windows.....
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל כבר הרבה זמן והוא היה שקט ללא רעש הרעש התחיל לפני איזה חודש בהתחלה לא יחסתי חשיבות לעניין ורק בזמן האחרון שהוא באמת מרעיש פרקתי את המחשב ניקיתי את תושבת המעבד והמעבד את המאוור שעליו ואת גוף הקירור ואז רק דבר אחד השתנה שהמחשב מרעיש רק בזמן מאמץ בדקתי את המעלות של המחשב בעזרת התוכנה (לא זוכר את שמה אבל זה עיגול ירוק שבאמצע יש סימן קריאה היא מתחילה באות E באנגלית) וזה מאוד משתנה פעם הוא כותב אפס מעלות ואז קובץ ל20 ואז לשלושים וכך חוזר חלילה אבל הוא לא עובר את ה33 מעלות משהוא יודע מה הבעיה???
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-