עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר שחוזר על עצמו מספר פעמיים ביום בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  2. Started by זאק,

יש לי 2 מחשבים ניידים קטנים (10 אינטש) שכל פעם שאני מנסה לפרמט אותם (בעזרת דיסק און קי) הם לא מזהים את ההתקן.. שיניתי את ההגדרות בביוס שיעשו boot מההתקן הנייד ועדיין לא מזהה.. מישהו מכיר את התופעה?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by Jack_g,

יש לי לוח ABIT NF7-SL REV2 והכרטיס קול מובנה NFORCE2 MCP-T פתאום נהייתה לי בעיה מוזרה אם אני רואה סרט או שומע MP3 הרבה זמן נגיד שעתיים לפעמים זה קורה אחרי שעה וחצי ולפעמים קצת מאוחר יותר זה לא קבוע. אם זה בסר אז יש קפיצות קול ואז זה מלווה בקפיצות של ווידיאו. אם זה ב MP3 אז ישנן רק קפיצות קול ואם אני סוגר את ה WINAMP ופותח אותו שוב על אותו המקום בשיר זה מנגן חלק בלי בעיות עד לפעם הבאה שזה מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by DsDs,

שלום, יש לי בעיה בהדלקת המחשב, במצב רגיל, בהדלקת המחשב, ישנו צפצוף (כנראה של כרטיס המסך), ואז המחשב עולה באופן רגיל.. הבעיה היא, שהרבה פעמים בהדלקת המחשב אין צפצוף, ואז המחשב ממשיך לעלות, אבל לא רואים כלום על המסך (הנורה של המסך מהבהבת אך לא רואים כלום, המסך מנסה להסתנכרן).. בכדי לפתור את הבעיה הזאת, אני מוציא את שקע החשמל מהמחשב, מחבר אותו חזרה, ומדליק שוב את המחשב, הפעם המחשב תמיד(!) עולה באופן תקין, כמובן לאחר שנשמע הצפצוף.. ניסיתי לפתוח את המחשב, ולחזק את חיבורי כרטיס המסך והזיכרון, אך אלה לא עזרו לפתור את הבעיה.. רק לעתים רחוקות המחשב עולה באופן תקין בפעם הראשונה.. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס מסך? זיכרון? לוח אם? אולי בכלל ספק כוח? הבעיה היא לא במסך עצמו, כי הוא חדש, וניס…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. היי חבר'ה ושלום רב לכם ! שמעו יש לי 2 בעיות במחשב. דבר ראשון: המחשב עושה לי הרבה פעמים ריסט ואני בכלל לא נוגע בו. יש לי מעבד AMD ואמרו לי שהוא בדר'כ מתחמם והטמפ' אולי גבוהות ולכן זה עושה ריסט. זתומרת אני משאיר את המחשב דלוק יום-יומיים רצוף הוא בדוק יעשה ריסט. למה? ויש איזשהו פיתרון? לדוד שלי למשל יש אינטל כבר 5 חודשים דולק, אין שום בעיה, לא עושה ריסט. עזרה דחופה! בעיה שניה: שיוצא לי לשחק במחשב כל משחק שיצא לי לנסות המשחק פשוט יוצא לי לווינדוס. אם אני באמצע משחק המשחק יצא לווינדוס, אין מצב שאני ישחק באישזהו משחק ואני ישחק חלק כי המשחק יצא מתישהו לווינדוס. מה הבעיה? זה קשור איכשהו אולי לבעיה הראשונה שהמחשב יותר מדי חם ולכן זאת הבעיה שאני מקבל גם בקשר למשחקים וכד"? תודה לעוז…

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by moshe4410,

יש לי את הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/H61MA-E35--B3-.html#/?div=Detail עכשיו קניתי SSD והוא קורא וכותב עד 200-220 עכשיו הבנתי שזה מגבלת SATA 3 ישר אבל אני מחובר ישר לSATA 6 שהיא ה 6GB אבל עדיין לא עובד עכשיו שמתי לב לזה • SATAIII controller integrated in Asmedia® 1061 chipset- Up to 6Gb/s transfer speed. - Supports two SATAIII ports (SATA5~6)

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by TomB,

DVD חדש (165H) של LITEON, בן פחות משבוע, התקנתי אותו, הכל עבד מצויין. עדכנתי FIRMWARE לC11 REGION FREE עבד מצויין. סגרתי את המחשב, החזרתי אותו למקום.... ואני חושב שרק אז התחילו בעיות (לא זוכר אם הוא עבד אחרי שסגרתי הכל, בטוח שעבד לפני זה). הDVD מזוהה כמו שצריך בכל מקום אבל כשאני מכניס דיסק, כל דיסק - מקורי, צרוב או DVD, המנורה של הDVD נדלקת לשניה וזהו. לא רואה דיסק. ניסיתי כל מה שאני יודע לעשות - בדקתי הגדרות בWIN, חיבורים, החלפתי כבל, עדכנתי לFIRMWARE C11 רשמי - העדכון עבר חלק. כלום. שום דבר לא עובד. הבעיה היא לא רק בתוך WINDOWS, גם כשאני מכניס BOOT CD כלשהו ומאתחל את המחשב, הDVD לא רואה את הדיסק וWIN מתחיל כרגיל. פעם אחת נתקע לי המחשב כשהכנסתי דיסק לDVD אבל אני חושב שזה…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  8. Started by TheMajestic,

לאחרונה קניתי כונן קשיח חדש, Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD. הכונן הזה החליף את הכונן הישן שלי של Fujistu בעל 5400 סל"ד ו-15GB. הבעיה שלי היא שהביצועים של הכונן החדש פשוט נמוכים והוא מאוד איטי, אפילו יותר מהקודם. כפי שניתן לראות באתר של IBM (יצרנית המחשב שלי) המחשב שלי תומך תמיכה מלאה בכוננים של עד 127GB. לינק מצורף: http://www-3.ibm.com/pc/support/site.wss/DETR-3ULLPZ.html (שלי: 2173). הבעיה שלי היא כנראה ב-BIOS. בביוס עדיין כתוב משום מה שהכונן המותקן הוא ההוא של ה-15GB למרות שה-80GB מותקן. שיחקתי עם הג'מפרים, עשיתי פורמט ושום דבר לא עזר. אמרו לי שכדאי לי לעדכן את הביוס אבל אני לא מוצא שום עדכון. הלוח שלי הוא IBM 2178B3G וגירסת הביוס היא PJKT31AUS. מ…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  9. שלום למי שהחליט לעזור לי : ] דבר ראשון יש לי מחשב פנטיום 3 500 , לוח אם של SIS 5600 3slots PCI + 1 AGP קניתי איי-פוד 20G U2 PHOTO ושאני מחבר אותו לUSB אז המחשב מציין שזה חיבור איטי 1.1 ולא 2.0 אז החלטתי לקנות כרטיס פייר-וייר שיעבוד יותר מהר. קניתי כרטיס וייר -פייר התקנתי במחשב, המחשב שלי זיהה אותו הכל טוב ויפה (ציין שזוהתה עוד רשת בנסף לכרטיס רשת שלי) וברגע שאני מחבר את הכבל פייר וויר לכרטיס ואז לאייפוד , המחשב מוסיף את האייקון הקטן של SAFE REMOVE ואחרי שניה עושה ריסט למחשב, וכך כל פעם שחיברתי את איי-פוד הוא עשה ריסט. ובכן ניסיתי להחליף מקום לסלוט אחר וגם לא עזר. אשמח אם תעניקו לי פתרון. בברכה אלדר.

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by manly,

ברשותי מסך LG Flatron995ft 19" ב WINDOWS2000 כל שטח התמונה של המסך זז קצת. אפילו שזוהי תזוזה קטנה דבר זה מאוד מציק. זה לעולם לא קרה לי במערכות הפעלה אחרות. התמונה פשוט רוטטת ללא הפסקה!!!!! אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא gf2 mx200 כל עזרה תתקבל בברכה. נ.ב מדוע לאחר שאני נרשם באתר, אני לא מצליח להכנס עם השם והססמא שלי??? אני נאלץ להרשם כל פעם מחדש

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by jj516,

העכבר עובד מצויין מלבד העובדה שהוא מתנתק לכמה שניות לעיתים דיי קרובות, ואני מקבל הודעה לפעמים שאפילו אומרת לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED. העכבר הוא בן 3 שנים בערך, ולא אין לי אפשרות לחבר אותו ל PS2. האם זה אומר שסופו הגיע? או שמע יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by shibie,

יש לי בDRAM CONFIGURATION שבביוס להגדיר T1/T2 מה זה?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  13. היי, יש לי במחשב 2 מחיצות , בC יושבת מערכת ההפעלה וחוץ מזה יש לי הארדיסק נוסף (D). בזמן שגלשתי הערב בכרום, הווינדוס התריע על תוכנה זדונית, מיד סגרתי את האתר. לאחר מכן באתי להכנס לכונן D , אבל הוא לא היה קיים. ריסט גם כן לא עזר, ואחרי בדיקה בביוס נראה שהוא נעלם. במחשב היו מותקנות 2 תוכנות AV ,אחת של AVG השניה של מקאפי. הרצתי סריקה בAVG והוא מצא את התוצאה המצורפת בתמונה. עשיתי REMOVE SELECTED וזה לא עזר. לאחר מכן, אחרי חיפוש בגוגל , החלטתי להסיר את המקאפי, ובסיום כאשר ביצעתי ריסט למחשב, כונן D חזר. מישהו יכול לשער מה הסיבה? זאת התנגשות של 2 האנטי וירוסים? או איזה וירוס ש'התלבש' על המקאפי? תודה!!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  14. אני מפחד לגרום נזק בטעות , קראתי בחוברת לאן מתחברים -?+ אבל אני לא יודע לפי הצבעים נראה לי שהלבן זה מינוס Reset sw סגול+ לבן- ? Power led ירוק+ לבן- ? Hdd led כתום+ לבן- ? Power sw שחור+ אדום- ? המארז הוא Compucase 6A19B Midi Tower תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  15. לפני שבוע בערך הסט האלחוטי של מקלדת ועכבר התחיל לא לעבוד לסירוגין.הוצאה והכנסה לUSB לפעמים היה עוזר.עד שאחרי כמה ימים הסט הפסיק לעבוד.למחרת כל המחשב לא נדלק.המחשב בן שנתיים.כבר החליפו לו ספק ולוח אם פעם אחת.גם הפעם החליפו את הספק וגם ראו שמאוורר האחורי של המארז לא עובד והחליפו אותו גם.אחרי שהחזרתי את המחשב גיליתי שהמדפסת לא עובדת.התקנתי דרייבר מחדש כמה פעמים וכלום עד שהבנתי שהמחשב לא מזהה את המדפסת בשום חיבור USB.בדקתי את כל היציאות כולל בסלוט נפרד שלא שייך ללוח אם.גם הסורק והמצלמה לא עובדים.שום התקן שמתחבר בUSB לא עובד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בDEVICE MNGR כל היציאות USB נראות תקינות. תודה מראש זה המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 …

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שהוא נתקע בעומס כשאני נכנס למשחקים כבדים בעיקר. בדקתי אם זהו הכרטיס שלי, החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס אחר (3870) והמחשב עבד מעולה ללא נפילות (כשהוא נתקע הוא מחייב לעשות ריסט, בנוסף לפעמים רואים כל מיני פיקסלים צבעונייים על המסך וכו'), בזמן שעבדתי עם ה3870 שלחתי את הכרטיס שלי בחזרה לחנות בכדי לממש אחריות כי חשבתי שזהו הכרטיס מסך, אך עכשיו שהייתי בחנות ונתנו לי אותו אמרו לי שהם הפעילו עומס על הכרטיס במעדה כל הלילה והכרטיס עבד מעולה, לאחר מכן הם החליפו מחשב והפעילו עליו שוב עומס ועבד להם גם טוב ללא נפליו, ועכשיו שקבלתי את הכרטיס שוב, הבעיה קורת שוב. מדובר בכרטיס מסך מדגם 4870x2 מישהו בבקשה יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by chacho007,

אהלן, אחרי ניתוח של קבצי DUMP שנוצרו לי בעקבות הרבה ריסוטים ומסכים כחולים, יתכן ואני אצטרך לשדרג את גרסת ה- BIOS שלי. איך אני יודע אם ה- BIOS שלי בגרסה מעודכנת או שאני צריך לעדכן אותו?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by avz,

יש לי מחשב עם לוח האם הנ"ל. הלד הירוק על לוח האם דולק. הבעיה היא שלחיצה על לחצן ההפעלה לא גורמת למחשב להתחיל לפעול. אם אני מחבר ג'מפר על החוט הירוק והשחור (לשם מתחבר לחצן ההפעלה) במחבר של ה-24 פינים שמספק מתחים ללוח האם - המאורר שעל המעבד מתחיל להסתובב, אבל רק כל עוד הג'מפר נמצא. ברגע שאני מסיר אותו, המאורר מפסיק לעבוד. האם מישהו מכיר/נתקל בבעיה כזו והאם יש לה איזה פתרון (מלבד להחליף את הלוח, כמובן)?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. Started by royk,

היי, התקנתי WindowsXP Pro אחרי פורמט, ללא תוכנות נוספות למעט דרייברים. ישר עם עלייה ראשונה של המערכת (בכל פעם) אני מנסה להפעיל יישום ע"י ה - shortcut מה - taskbar וה - icon נראה לחוץ אך תקוע למשך כ - 15 שניות ???. במקביל אני עדיין יכול לפתוח בחופשיות חלונות אחרים, כגון My Computer. החלפתי לוח אם (Abit IS7-G), פסלתי בעיית זיכרון (1GB Kingston), דיסק קשיח (WD 120Gb) נבדק ונמצא תקין. יש לציין שאחרי ה - 15 שניות hold - המחשב עובד פגז! תודה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by Wingedbull,

מפרט: Q6600 2.4GHZ 4GB בימים האחרונים חלה בעיית איטיות ותקיעות, כלומר אחרי ניסיון כניסה לפיירפוקס או אקספלורר הוא עולה בכבדות ונתקע. גם סיור במחשב, לתיקיות וקבצים זה סרט. אי אפשר לעבוד על המחשב, זה מעיק. היום החלטתי לפתוח את המארז, ונדהמתי כמה כמות של אבק הצטברה לה שם. מישהו שמבין בדק לי את החום והטמפ', ויש סבירות שהארדיסק גוסס או משהו כזה. בנוסף, כנראה הלך שם מאוורר ואני לא הצלחצל לעלות על הבעיה אבל אני עדיין מנסה להבין מה לעשות כדי לפתור אותה. אני אשמח לעצות בנושא.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by tomy669,

שאלה בנושא שחזור מערכת עקב מסך כחול. אם אבצע שחזור מערכת כל הקבצים שלי יחמקו- תמונות, מסמכים, סרטים, תוכנות וכד'? כל המסמכים שמורים על c

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by shimon956,

היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם לאחרונה סידרתי את הקבלים שלי בתוך המארז אם חבר שלי והוא ראה שהקבלים לא היו מסודרים טוב הקבלים היו בצורה כזות ההרד דיסק היה מוחבר לcdrom וללוח אם .....וההרד דיסק השני שלי מחובר לצורב ולוח אם מה שלא ידעתי שברגע שמחברים את זה בצורה הזאות אז ההרדיסקים עובדים על ultra dma 2 ושלי היו אמורים לעבוד על 5 טוב בקיצור חיברתי את שתי ההרדיסקים לחוד ואת הצורב וה-cdrom לחוד ואז התחלו הבעיות הכול מוגדר כמו שצריך בsetup של המחשב אבל כאשר אני מפעיל את המחשב אז אני צריך לעשות כמה פעמים ריסט כדי שהוא יגלה את ההרדיסק הראשון כי לפעמים הוא מגלה לי את השני ואז זה לא עולה אבל רק אם אני עושה כמה וכמה פעמים ריסט אז איכשהו זה מסדר אני לא יודע איך אז אני מבקש ממכם לעזור לי אם תוכלו מה לע…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  24. שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by avraham711,

שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? ולמה זה קורה בכלל?

דיונים חדשים בפורומים