תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש של לנובו. אם נתונים די חזקים , מעבד AMD 7 זיכרון 16 RAM. ומשום מה יש לי בעיה עם האינטרנט. הורדתי FIFA 22 אני משחק אונליין נגד אנשים מהעולם ופעם אחר פעם האינטרנט פשוט מתנתק לי באמצע משחק וזה רושם לי שיש בעיה עם החיבור אינטרנט. אני יוצא מהמשחק ורואה באמת את הסמל של הWIFI נעלם ובמקומו יש סמל של עיגול שאומר שאין אינטרנט. עד עכשיו התקשרתי לתמיכה של PARTNER 4 פעמים , כל פעם אומרים שמסדרים לי את זה, אבל זה חוזר. רציתי לשאול האם יכול להיות שזה בעיה שלא קשורה לאינטרנט אלא למחשב עצמו? אולי להרשאות? במחשב הקודם שלי , אני לא זוכר ניתוקים כאלה פעם אחרי פעם, והייתי גם עם פרטנר. אבל אני פשוט לא מבין את זה, כל פעם החיבור נופל וחוזר נופל וחוז…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המחשב היה מחובר לטלוויזיה דרך הכרטיס מסך (RADEON 6870) והכל עבד, כרגע יש רק תמונה ללא קול. הפעולות שבוצעו ולא עזרו: 1. הוצאה והחזרה של כרטיס המסך 2. חיבור בכבל HDMI אחר / ליציאה אחרת בטלוויזיה 3. רענון דרייברים של לוח האם / כרטיס מסך 4. בדיקת הגדרות OUTPUT לסאונד (מראה כאילו הוא כן עובד אבל בפועל לא). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מדובר בקירור סטוק לINTEL. על ההיטסינק יושב מאוורר שמחובר עם ברגים ארוכים וקפיץ, לא ניתן להבריג אותם החוצה. המאוורר בקושי מסתובב ואני רוצה לשמן את הציר שלו או להחליפו באחד אחר, אבל לא הצלחתי לפתוח את הברגים. האם התכנון שלו הוא כזה שצריך להחליף את כל היחידה? תמונה:
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס7. ram 2 ג'יגה. המחשב נקי מרוגלות מוירוסים, רג'סטרי תקין בלי קבצים מיותרים וכ'. המאווררים כולם ניקיים ועובדים יפה גם של המעבד גם שבתוך הספק. תיאור הבעיה: המחשב עולה וניפתח באיטיות רבה. כול ספריה או קובץ שארצה לפתוח לא ניפתח והמחשב מודיע : "מחשב לא מגיב". המחשב ממשיך לנסות לפתוח את הספרייה או הקובץ ואחרי כדקה או יותר היא ניפתחת. והמחשב כמעט עובד תקין. אך שוב אם ארצה לפתוח קובץ או סיפרייה המחשה יתקע ולא יפתח רק אחרי זמן רב. אגב המחשב עובד תקין בגלישה באינטרנט. אשמח לקבל מכם הצעות. תודה- נסים.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, ברגע שאני מעתיק קבצים דרך-USB 3.0 במחשב הנייד שלי (DELL VOSTRO 3450) ההעתקה מפסיקה באמצע וכל חיבורי ה USB 3.0 נהיים לא מזוהים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
היי חברים התחיל להיות לי בעייה עם המחשב שאין לי מושג איך לפתור,ואין לי מושג מה גורם לה אז אני פשוט יתאר את הסימפטומים : אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק- ולא מופיע כלום על המסך . לפעמים אני מדליק והוא כן עושה Boot, אבל אז עושה בעיות בשלב של ה verify DMI pool וכותב "boot file not found. please insert system disc" ולפעמים.. הוא גם עושה טובה ועולה כמו שצריך- אבל אני אף פעם לא יכול לדעת מתי וזה מחרפן אם למישהו יש הצעות אני ממש ממש ישמח לעזרה! תודה!
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה. למחשב שלי היה לוקח 5 דקות לעשות boot, והוא היה נתקע לי כשהעברתי קבצים, וגם לפעמים בלי סיבה מיוחדת, וזה שיגע אותי, אז החלטתי לפרמט. אחרי הפירמוט ראיתי ששום דבר לא השתנה, ועדיין לוקח לו המון זמן, בלי אף תוכנה. התחלתי לחפש גורמים אחרים שיכולים לגרום לבעיה. כשראיתי שהמחשב ממשיך להתקע כשאני מעביר קבצים מכונן ספציפי (במחשב יש 3 כוננים), הורדתי את תוכנת הבדיקה של WD לHDD הספציפי, (500aaks) והוא נתקע לי בתחילת הסריקה המהירה. הוא הוציא הודעה: "quick test on drive 1 did not complete status code = 07 (failed read test element) failure checkpoint = 65(error log test) SMART self-test did not complete on drive 1! הרצתי את אותה בדיקה גם על כונן נוסף במחשב של WD, כדי לראות שהתו…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחשב חדש שהרכבתי לאחי כל החלקים חדשים לוח אם - Intel® Desktop Board DZ68DB ומעבד I7 2600K זיכרון של G SKILL 8GB ספק כח 620W של סיסוניק מודולרי כרגע אין כרטיס מסך הטמפרטורות מראות דרך האוורסט על מצב טוב בIDLE דרך EVEREST\AID 64 אבל לאחר שאחי התקין את הווינדואז 7 גם X86 וגם X64 הוא קורס ומראה מסך כחול כמו שמצורף להלן רשום PAGE FAULTY IN UNPAGED AREA וכמו כן רשום שנתגלתה תקלה עם שם הקובץ DXGSMMS1.SYS (דיירקט איקס) יכול להיות שעשה כמה עדכונים לוינדואז אבל כשמגיע למסך של הביוס - ממורי צ'ק וזיהוי כוננים המסך נתקע עד שלא עושה ריסטרט ואז זה ממשיך רגיל עד ששוב מגיע לווינדואז ועובד כמה רגעים בסדר, ואז שוב פעם קורס מה זה יכול להיות? יש מצב אם יעדכן את הביוס זה יעזור? או אולי בעיה ב…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי! עשיתי 7/DUAL BOOT XP התקנתי XP על הארד דיסק מספר 0 (הגודל שלו 320GB SATA ,מפוצל ל50GB כונן C ,והשאר D ). לאחר מכן קניתי הארד דיסק של 500 ,והתקנתי עליו WINDOWS 7 (יותר מדוייק פיצלתי 100GB לכונן C ושם הווינדוס 7 , וכל השאר D ). עכשיו מתחילה הבעייה כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אין בחירה של XP ו7 , אבל כאשר אני מנתק את הארד דיסק של 320GB ונשאר רק ה 500אז הווינדוס 7 עולה, וכאשר אני מנתק את ה500 ונשאר רק עם 320 אז XP עולה.. אז מה אפשר לעשות כדי שיהיה DUAL BOOT תקין ? נ.ב: ניסיתי להשתמש בתוכנה EASYBCD 2.01 ועכשיו יש תפריט כזה :WINDOWS 7XPשאני בוחר בווינדוס 7 הכל עובד תקין אבל שאניי בחור ב XP אז הוא כותב NTLDR MISSING .. ניסיתי לפתור את זה יום שלם .. אשמח אם תוכל…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! המחשב היה עובד טוב מאוד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא עושה הפעלה מחדש ומודיע תהודעה הזאת הוא עושה שחזור זה יכול לקרות כמה פעמים ביום ויום אחרי יום מדובר במערכת הפעלה ווינדוס 7 בהודעה רשום ווינדוס ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפיוי או משהוא דומה לזה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: 89956FFC BCP2: 00000001 BCP3: 849BC7D0 BCP4: 00000001 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product:256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\081312-16796-01.dmp C:\Users\ישראל\AppData\Local\Temp\WER-39125-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו …
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הצורב שלי עבד כרגיל ולא היו בעיות עד שצרבתי איזה משהו ואז הוא הפסיק לי באמצע הצריבה ומאז אותה בעיה גם ניסיתי למחוק תNERO ולהתקין גירסא אחרת גם לא עזר... הוא לא מראה לי תבחירה של מהירות הצריבה וגם לא נותן לי ללחוץ על הכפתור BURN הבעיה היא רק כשאני מנסה לצרוב CD אין בעיה לצרוב DVD
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב. אתמול כיביתי את המחשב שלי לאחר זמן ממושך שהוא היה דלוק כשהלכתי לעבודה. המחשב היה תקין ועבד ללא שום בעיות ברגע הכיבוי. לאחר העבודה חזרתי והדלקתי אותו. המחשב נדלק אך לאחר כמה שניות נכבה ואתחל את עצמו מהתחלה. וככה בלופים אינסופיים עד שהוצאתי אותו מהחשמל. פעולות שעשיתי לאחר מכן: 1. הוצאת כל רכבי חיוני לאתחיל מחשב למעט מעבד וזכרון.לא עזר- עדיין מאתחל את עצמו 2. בדיקת מאוורים- ברגע ההדלקה המאורר של המעבד כאילו מתחיל לפעול אך לאחר שנייה נכבה. הבעיה היא לא במאורר כי החלפתי שלושה מאוורים, כששניים מהם תקינים לחלוטין. 3.הוצאת סוללת לוח אם והחזרתה. כנ"ל- שום עזרה. לפי הבנתי 3 גורמים יכולים להוות בעיה- ספק, לוח אם או מעבד. אשמח לעזרה מהמומחים. ד"א אין שום ריח שרוף במארז.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD 5600+64X2 עם כרטיס מסך Sapphire X1950PRO 512MB. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה שמדי פעם כאשר הפעלתי משחק עם דרישות גבוהות (במקרה שלי-DIRT ו-GRID) המסך עבר למצב STANDBY אחרי בערך 20 דקות של משחק וזה תמיד קרה באמצע המשחק. כשלקחתי את המחשב לתיקון אמרו לי שבדקו אותו תחת עומס ולא מצאו שום תקלה. מה שכן אמרו זה שיכול להיות שהספק חלש מדי. יש לי ספק של 350W. האם זה באמת הספק שמנתק את הזרם רק לכרטיס מסך כשהוא לא יכול לספק לו יותר זרם? מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה, ואם זאת הבעיה אז איזה ספק כדאי לי לקנות? ???
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום חברים . קניתי מחשב חדש ואני נהנה ממנו אבל תאמת כאשר אני משאיר אותו דולק לפעמים בלילה כדי להוריד מהשהוא אני לא סובל את הרעש שהוא עושה מהמאווררים .. אתם מבינים זה לא כל כך גבוהה אבל זה מעצבן מה אני עושה ?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהוא שולח לי BSOD שיחקתי אובליביון ופתאום הוא קפא לגמרי אחרי איזה 3-4 דקות של קיפאון הוא מתכווץ לשולחן עבודה ומראה לי שגיאה של שלח/אל תשלח של ה MSN אני לוחץ CTRL+ALT+DEL אחרי שנה יוצא לי שגיאה שמנהל המשימות לא יכול היה להפתח אני לוחץ אוקי ועוד פעם הוא קפא אחרי איזה עוד 2-3 דקות BSOD אחרי הריסט אני בוחר בתפריט של ש GRUB את האפשרות של ווינדוס והוא שולח לי איזה שגיאה שם נמאס לי אז הוצאתי את הדיסק של לינוקס ועשיתי FIXBOOT עכשיו הסתדר הווינדוס (בנתיים, מי יודע מתי יבוא עוד איזה BSOD נחמד) מישהו יודע ממה יכולה לבוא הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שמתי לב שאכן הרבה פונים עם בעיה של איכות וגרפיקה גרועה במהלך משחק . גם אני קניתי לפני שבוע מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך 8600GT -> התקנתי את הדיסק שמגיע עם הכרטיס משחק NeverNight משהו כזה התקנתי לצורך בדיקת איכות . התפלתי לראות איכות כזאת גרועה לאחר ששיחקתי עם כל ההגדרות שמה . מדובר במחשב שקיבלתי במחיר של דילר שזה המחיר הכי זול ועלה לי 6000 ש"ח . אין לי כח לרשום את כל המפרט אבל באמת מחשב חייתי !!! מה אתם חושבים שזו הבעיה ? במהלך המשחק אם אני בתזוזה אני רואה את התמונה חדה וחלקה -> אם אני עוזר אז פתאום נהייים קווים כאלה מגעילים על השחקת ולא רואים את הקווים כפלס. זה ככה גם במערכת הפעלה VISTA וגם ב XP . שמתי לב שהרבה מגדמי ה Geforce החדשים נתקלים באותה בעיה .
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בדיקת מאמץ עם S&M ב 100% USAGE מניבה על L1 שגיאה בשתי הליבות , המחשב ללא OC אבל היה עם OC והורדתי את הOC לפני הרבה זמן. כשעשיתי בזמנו OC בדיקת מאמץ כולל L1 הייתה תקינה. אשמח לעזרה , תודה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה במחשב שלי . כל פעם כאשר אני מפעיל לחץ על המחשב , כלומר כשאני מדליק תוכנה כבדה כגון משחקים או בדיקת וירוסים עם אנטי וירוס , המחשב משמיע קל מוזר מהמארז ולאחר מכן נתקע לכמה שניות ואז שוב חוזר לעבוד. כלומר כאשר אני מריץ משחק ואני מפעיל את השמירה שלי מפעם שעברה ששיחקתי הוא נכנס למשחק אבל אז הוא משמיע את הקל המוזר הזה ואז נתקע ואז המשחק ממשיך לעבוד . ואז אני משחק וכעבור 5 דקות שוב יש את הקל הזה המשחק נתקע וממשיך. וככה אני משחק עם תקיעות כל הזמן. וכמובן זה לא רק במשחקים , אני שמתי לב שזה קורה כל פעם שאני מעמיס על המחשב. אבל זה לא היה ככה בעבר. אני בדקתי טמפרתורות של הכרטיס מסך ושל המעבד. הכל תקין. מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 3.0 GHz…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
במהלך העבודה במחשב פתאום המחשב נתקע לשניה והקפית הודעה ששני התקנים התנתקו, ( קיבלתי הודעה כמו זאת כשאתה מנתק התקן USB ) קיצור הסתכלתי מה אף ואז אני מגלה שפתאום הלכו לי שני הרדיסקים ?! כיבתי את המחשב הפעתי מחדש הופיעה לי הודעה ב SELF TEST משני הדיסקים המשניים FAILURE, כבתי לגמרי נתתי לו להתקרר, הפעלתי כלום. חשבתי שהלך אולי הלך הבקר ( למרות שהדיסק הראשי כן עבד ) או שאחד מהדיסקים המישניים היציאה לא יודע... קיצור פתחתי את מחשב וחיברתי את שני ההרדיסקים שלא עבדו הפוך עשיתי ועשיתי פוווו סימלי. הדלקתי את המחשב והכל הסתדר כאילו לא קרה כלום. בעצם מה שאני שואל עם מישהו נתקל במשהו דומה ו,או יודע מה גורם לבעיה כדי שזה לא יקרה שוב, אני לא רוצה למצא את עצמי בנות פעם הבאה...
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקול במחשב הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרט במחשב אני שומע קול כמו שצריך אולם בXP אין שום קול כמו למשל כאשר מדליקים את המחשב או מכבים הסרתי את ה DRIVER של הכרטיס ולא עזר ( זה SOUND O/B ) גם במאפיניי קול סומן WINDOWS DEFULT כאשר הסימן של הרמקול בחלון הצלילים כבוי אני מיואש מה זה יכול להיות??????????
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי כאן Hard Disk - Western Digital - 10.2GB הוא ישן מלפני שלוש שנים בערך. הוא עומד למות כשמחברים אותו למחשב אז הוא עשה רעש מוזר כזה "טק טק טק טק טק..." עכשיו יש לי עליו חומר מאוד משמעותי בשבילי שאני חייב לגבות בדרך כלשהי (עבודות שהכנתי וכו'...), נסיתי לחבר אותו חברתי ואז נכנסתי למחשב שלי ולכונן הזה וזה נתקע. איך אני יכול לגבות את כל החומר שיש בו? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היום המחשב התחיל לצפצף לי כל כמה שניות ולפעמים יותר הציפצוף נשמע כמו שלוחצים על מקש הרבה זמן, רק בבודדים כמו תיקתוק שעון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-