עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי לוח חדש של אלבטרון דגם PX865CE PRO V2.0 והבעיה איתו היא שהווינדווס לא מצליח לכבות את המערכת בצורה נורמלית, במקום שהמערכת תתכבה מוצגת הודעה כמו בווינדווס 95 שבה כתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב בבטחה" (רק באנגלית) אני מאמין שאני מפספס איזו הגדרה שאני לא יודע מה היא כי בחיים שלי לא התעסקתי עם דבר כזה, חיפוש כבר עשיתי אבל לא מצאתי משהו שמתייחס ללוח הזה ספציפי תודה מראש נ.ב. ווינדווס XP למי שמתעקש...

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by montigo,

כבר חודשיים שאני רודף אחרי הבעיה הזו... אני מחזיק 2 פרטישנים עם Windows XP SP2: 1. מערכת הפעלה עבור הלחנה (ווינדווס "שחוט" באמצעות XPLite, הרבה Registry Tweaks וכו') - היא אף פעם לא קפאה לי. 2. מערכת הפעלה "ראשית" עבור אינטרנט, בידור וכו' - שבחודשים האחרונים החלה "לקפוא" מדי פעם. הקפיאות הן כדלקמן: ללא כל אזהרה מוקדמת, התמונה קופאת, כולל העכבר, המחשב לא מגיב לשום דבר פרט ל-Reset. מאפין חשוב: לרוב בזמן הקפיאות יש רעש של "תקליט שבור" מכרטיס הקול הפעיל בווינדווס. אין שום חיווי לגבי סיבת הקפיאה. אין Blue Screen ואין שום שאיריות ב-Event Viewer. הקפיאות קוראות כמעט תמיד בעת כתיבה בפורומים או ב-Instant Messenger כלשהו, אז עלה בי החשד שזה קשור לאינטרנט. הן לא קורות תחת עומס, אלא …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by zvikap,

חברים שלום, כשהיה לי תוכנת הפעלה ווינדוז xp pro הטלוויזיה החכמה שלי היתה מחוברת למחשב ויכולתי לראות חומר מהמחשב בטלוויזיה (חיבור אלחוטי בעזרת דונגל). עברתי ל-8.1 ואני מקבל הודעה במסך התקנים ומדפסות "התקן לא מאושר ע"י ווינדוז. כיצד להתגבר על הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אהלן חברים אני וחבר ניסינו להתקין MAC OSX על מחשב נייד HP PAVILION DV6 שמותקן עליו ווינדוז רצינו לעשות dual boot הצלחנו להגיע למסך ההתקנה של המאק.. ושם בניהול דיסק ניסינו לפרמט את המחיצה שיצרנו למחיצה תומכת מאק (MAC Os X journaled). כתוצאה מכך, יצאנו קירחים מכאן ומכאן - גם לא הצלחנו להתקין את המאק על המחיצה משום מה, וגם הווינדוז לא עולה. המחשב לא מזהה את המחיצה של הווינדוז. כאילו היא פשוט נעלמה. ולא מחקנו אותה! ניתן לראות אותה מחלון ההתקנה של המאק. בנוסף, הצלחנו להפעיל אותה דרך המאק וראינו את מסך טעינת הווינדוז, ולאחר כמה שניות היה מסך כחול שמעיד על בעיה בדיסק הקשיח. אנחנו נורא לחוצים, היה על המחשב מידע חשוב. ניסינו ווינדוז ריפייר מדיסק של ווינדוז, אבל הוא לא קולט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ben N,

אהלן. יש לי במחשב 4 ג'יגה ראם, והתקנתי כעת ווינדוס 7 של 64 ביט והוא רושם לי Installed Memory (RAM): 4.00GB (3.12GB Usable) משום מה ואני לא מבין למה.. קצת פרטים על המחשב (מחשב כבר דיי ישן אבל צריך לקבל את זה בלי לעשות בעיות..): מעבד - Core 2 Due E6400. לוח אם - Asrock ConroeXFire eSata II. זכרונות - 2GB של Kingston ו-2GB של OCZ. כרטיס מסך - Gefore 8800GT צירפתי פה תמונה מEverest לכל מקרה עם המפרט. כמו שראיתם הזכרונות מחולקים ל-4 סטיקים (2 מכל סוג) והם יושבים כמו שצריך על הלוח אם לפי המיקום של ה Dual Channel.. אני יודע שהלוח אם ישן אבל יש לי עדיין את הקופסא המקורית שלו ורשום שהוא תומך עד 4GB ככה שלא אמורה להיות הבעיה הזאת.. מה יכולה להיות הבעיה שהוא מזהה את הזיכרון אבל ל…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום לכולם! אתמול הייתה לי בעיה במחשב עם דיסק C, והBOOT לווינדוס לא עבד (דיסק ישן של WD, אני מתקין עליו רק מערכת הפעלה) אחרי שעשיתי לו CHKSDK הבעיה נפתרה והווינדוס עלה, אבל עכשיו הוא לא נותן לי להכנס לדיסק הראשי שלי ומבקש לפרמט אותו (דיסק של 1TB!!) יש לי שם המון דברים, איך אפשר להמנע מזה? הדבר היחיד שעשיתי זה להוציא את הכבל SATA ולהחזיר כדי לבודד את הבעיה הראשונה ועכשיו זה מה שזה עושה לי הצעות?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by ANTONIO,

שלום, אני מחפש איפה אני יכול לקבל שליטה או להגביל את שעות השימוש של הילדה שלי באינטרנט בווינדוס 10 ואני לא מוצא.... בווינדוס 7 היה. הילדה כבר מוגדרת במחשב ולא צריך להוסיף אותה כחדשה. ב"משפחה ומשתמשים אחרים", כאשר אני לוחץ על המשתמש שלה יש לי אפשרות "שנה את סוג החשבון". אבל האפשרות היחידה שיש לשנות היא ממשתמש רגיל ( זה מה שהיא עכשיו ) ל מנהל מערכת.... כרגע אני מוגדר במחשב שלה כמנהל מערכת. מישהו יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 9.5k צפיות
  8. Started by davraham,

שלום, יש ברשותי מדפסת משנת 2008 Office jet J4580 עבדה נהדר תחת וינדוס 7. החלטתי לשדרג לווינדוס 10. מערכת הפעלה מצויינת אגב. אבל, המדפסת לא עובדת, המחשב טוען שאין דרייבר מותקן וגם לא מוצא אותו בעצמו. כאשר אני מוריד ומנסה להתקין דרייבר מאתר HP תהליך ההתקנה נתקע בשלב של "בודק את מערכת" ולא ממשיך (שעות) הסרתי כל זכר לתוכנות HP וניסיתי שוב ושוב. כלום, נתקע תמיד באותו השלב. מישהו יכול לעזור? תודה דורון

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by הלל ארואס,

שלום וברכה היום אני עשיתי עדכון למחשב הישן שלי שהיה בו גרסה ישנה של ווינדוס 7 ועדכנתי אותו עם ווינדוס 10 והמחשב לא נותן לי לעדכן את ההגדרות של המחשב כי הוא אומר שהווינדוס לא מופעל האם יש פתרון לזה תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ehh,

שידרגתי לא מזמן את מערכת ההפעלה לווינדוס 10, הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האזניות לא מזוהות. אני צריך לנתק אותן ולחבר אותן כדי שהמחשב יזהה אותן (razer megalodon USB). יש דרך לגרום למחשב לזהות אותן מבלי לנתק ולחבר כל פעם? אם זה משנה, הלוח אם הוא gigabyte z170-d3h. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Oz Harel,

הי, מה יכולה להיות הסיבה שהווינדוס לא מזהה את כרטיס המסך? ולא ניתן להתקין את הדרייברים של NVIDIA? מצ"ב צילום מסך תודה רבה

12. Started by cjtmfor,

בקצרה, מה שקורה כשאני מדליק את המחשב זה שהוא מגיע לשלב בו יש את הלוגו של ווינדוס ואת השבשבת, ואז עובר למסך שחור ממנו הוא לא ממשיך לשולחן העבודה. בהינתן שכנראה יש קשר למה שעשיתי קודם לכן, הנה פירוט של הדברים: מתוך כוונה להתקין לינוקס במקביל לווינדוס 10 שכבר יש לי על המחשב, ועקב העובדה שכבר היו לי 4 מחיצות Primary, גיביתי את המידע שהיה לי על כונן D בדיסק קשיח חיצוני ומחקתי אותו (דרך Gparted בLiveCD). הרעיון היה למחוק את כונן D, להגדיל מעט את C ובמקום הנותר ליצור מחיצה Extended ובתוכה מחיצה אחת ללינוקס ומחיצה שנייה לקבצים, אך בכל אופן Gparted לא נתן לי להגדיל את C אז מה שעשיתי היה להעלות את ווינדוס ודרך הDisk Management להגדיל את C. עד כה לא הייתה בעיה, אבל לפני שהכנסתי…

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. היי חברים, קיבלתי מחשב חדש וביצעתי עדכון ביוס דרך האפליקציה @BIOS שהגיעה באפליקציות של הלוח אם שלי ( gygabyte A320-S2H V2) מגרסת ביוס F2 לF32. העדכון בוצע בהצלחה והווינדוס עלה והכל היה בסדר. אחרי ריסטרט נוסף במהלך היום קיבלתי הודעת eror שיש קבצים פגומים או משהו כזה והווינדוס יתקן אותם...ומאז לא קרה כלום..ביצעתי מאז כמה ריסטרטים - כל פעם זה מגיע למסך העליה של הווינדוס 10..יש את העיגול נקודות המסתובב הזה שמראה שהווינדוס טוען..וזהו הוא ממשיך להסתובב לעד ולא קורה כלום. הביוס עולה כרגיל כשאני מנסה להיכנס אליו...וגם הכנסתי קובץ גיבוי על המחשב של הביוס הקודם לפני העדכון...יש דרך להגיע אליו או פתרון אחר שאתם מכירים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שלום לכולם, בשבוע שעבר עדכנתי את הלפטופ(Lenovo g510) לעדכון האחרון של ווינדוס 10. מאז העדכון הלפטופ הפך לבלתי נסבל, מלא בבאגים ובתקלות שבחיים לא נתקלתי בהן. קודם כל, המחשב קורס ומגיע למסך הכחול-להבנתי מדובר בבעיה ידועה ומקורה בדרייברים לא מעודכנים. הבעיה הכי חמורה בכל הסיפור, שלא משנה איזה דרייברים אני מתקין או איזה שינויים אני עושה במחשב, הוא מתאפס לגמריי אחרי הריסטרט. כל הקבצים שהותקנו נעלמים, וכל מה שנמחק חוזר למקומו. אין לי אפשרות לבצע שום עדכון כי המחשב קורס ומתאפס. ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס דרך usb אבל אני מקבל שגיאה שאי אפשר להמשיך בהתקנה בגלל שהדיסק הקשיח ssd לא בתצורת GPT. גם בנושא הזה קראתי מדריכים וניסית לל…

15. היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?

16. Started by assaf972,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד אם ווינדוס 7 מקורי בלי דיסק ואני מעוניין לפרמט את המחשב הנייח לאותה מערכת הפעלה כמו שיש לי אל המחשב בנייד האם יש אפשרות של לצרוב מערכת הפעלה מהנייד ולהעתיק אותה לנייח?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. Started by saargold,

בתיקית D רשום שיש לי מעט זיכרון ( מצורף תמונה ) איך אני מוחק קצת מהזיכרון שם? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. למישהו יש מושג מה הבעיה הזו ? אני חושב שזה חומרה... ישמח לדעה ממישהו שמבין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אחרי כמה ימים של חיבור לאינטרנט דרך טלפון האנדרואיד באמצעות חיבור usb tethering המחשב משום מה הפסיק לזהות את החיבור ונתקע בidentifying network בווינדוס 7. מישהו נתקל בבעיה? לא מוצא פתרונות באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, הדלקתי את המחשב ואני מקבל חלון שחור שאומר: bootmgr is missing (חלון זה מופיע עוד לפני הטעינה של הווינדוס עצמו) אני אפרט את סדר הפעולות שעשיתי עד לקבלת חלון זה: 1. אתמול קניתי כונן SSD חדש והתקנתי אותו על המחשב 2. כאשר התקנתי אותו פיזית במחשב הוא פעל כראוי ומיד נכנסתי להגדרות ניהול אחסון דרך חלון המחשב שלי כדי להגדירו. 3. בהתחלה לא כל כך לא הבנתי איך להגדיר את הכונן החדש אך לאחר חיפוש קצר באינטרנט מצאתי הסברים איך כן להגדירו. 4. כנראה שבטעות ביטלתי באחת מהאפשרויות שהתעסקתי בהן שהווינדוס לא יעלה דרך הכונן הישן שבו הוא מותקן ומכאן הבעיה. ניסיתי לסדר זאת בעזרת יצירת: windows repair disk, ברגע שאני מפעיל את הדיסק הוא בהתחלה נותן לי חלון שחור של טעינת קבצי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Bentel,

שלום המחשב נדלק אבל המערכת הפעלה לא עולה וגם לא המסך של הביוס. אם אני עושה ריסט פעם פעמיים המחשב עולה רגיל.... איפה יכולה להיות בעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lilo007,

שלום אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לתקלה שיש לי במחשב. היום כאשר הדלקתי את המחשב הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס. דרך האפשרות של מצב בטוח הוא נכנס ללא בעיה.\ לאחר קריאה בפורומים שונים הבנתי שאחת הבעיות הנפוצות זאת בעיית זכרון ואכן כאשר הוצאתי את אחד הזכרונות המחשב עלה שוב. כאשר החלפתי בין שני הזכרונות המחשב עדין עלה בלי שום בעיה(גם כאשר החלפתי בין הסלוטים השונים) הרצתי את "כלי אבחון בעיות זכרון בווינדוס" שלא מצא בעיה ואת התוכנה MEMTEST86 שגם שם לאחר ההרצה של כל הבדיקות לא נמצאה תקלה בזכרון. השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה שהווינדוס לא עולה עם שני הזכרונות ביחד אבל עולה עם כל אחד מהם בנפרד קצת פרטים : מעבד I5 2500 לוח אם ASUS P8H67M ׂB3 זכרונות G-SKILL F3 2X4GB 1333 M…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים בתעתי אתחול למחשב ומאז לוקח לו איזה כמה דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה אנא עזרתכם , יש לציין כי זה מערכת ברשיון. ואני לא מעוניין לפרמט ישר. לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. שלום, אני לאחר פירמוט למחשב והתקנת ווינדוס 7 הכל פועל בסדר גמור רק כשמעלים את המחשב הווינדוס מציע גרסאות נוספות, כאילו קיים עוד ווינדוס במחשב (כשבפועל לא קיים) תמונה: http://jpg.co.il/view/52dd0bfd91f22.jpg אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש שהכל הלך בו חלק האיטרנט המשחקים הכל לפני כ3-4 שבועות התקנתי עליו את הווינדוס 7 התקנתי לו את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב אבל יש לי בעיות עם משחקים יש לי את המשחק GTA IV אמיתי ושאני מנסה להתקין אותו הוא כותב לי שיש לו בעיות גם שאני מחבה את המחשב זה כותב לי מתקין עידכונים וזה תמיד נכשל איך אני יוכל לתקן את הדברים האלה כי קניתי את המחשב למשחקים ואני כבר חודש בילעדייהם תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.