עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Batels,

אמא שלי קנתה מחשב מסוג Asus x555LA והוא ללא ווינדוס. בעבר כבר התקנתי כמה ווינדוס לכמה מחשבים שונים אבל לא מסוג ASUS, שמתי את ההתקנה של הווינדוס בדיסק און קי וחיברתי למחשב החדש, לחצתי מהר על delete וזה הכניס אותי לתפריט, הגעתי שם לBios ושם לpriority אבל זה לא הראה לי את האפשרות של הדיסק און קי, חשבתי לצרוב על דיסק את ההתקנה אבל אין לי דיסק עם גודל מתאים... מה אפשר לעשות? האם יש דרך להתקין את זה? מישהו חווה את זה בעבר? עריכה: ניסיתי לעבוד דרך הסרטון הזה: אבל בגלל שזה לא אותו סוג מחשב זה לא עזר, כאילו הופיע לי מסך חדש עם Intel בצד אבל לא הופיעה לי האפשרות להפעיל את המחשב עם USB, והעדכון של הביוס אצלי הכי גבוה זה 308 ובסרטון הוא אומר שאפשר להתקין עם USB רק מביוס של 500…

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  2. Started by blue24,

שלום רב לאחרונה קניתי מחשב עם הארדיסק 3TB אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 7 מ-BOOT USB. התקנתי כרגיל וגיליתי שווינדוס מכיר רק ב-2 ג'יגה. מסתבר שכדי שווינדוס יכיר ב-3 ג'יגה צריך להתקין בשיטה שנקראת GPT (במקום MBR). לשם כך הבנתי שה-USB שלי צריך להיות מראש מוכן ל-BOOT בתצורת EFI וכך עשיתי (באמצעות תוכנה שנקרא Rufus). הכנתי אותו ואכן ה-BIOS זיהה אותו בתור EFI, אבל מיד לאחר מכן כתב please insert bootable media. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-X58A-UD3R שאני מנסה להתקין עליו windows 7 pro 64 bit הוא לא מזהה את הכונן הקשיח מבקש ממני להכניס דרייברים וכל מה שאני מנסה לעשות לא עוזר לי אני מנסה להקין את זה עם כונן קשיח אחד של סמסונג F3 בלי raid במצב IDE על איזה הגדרות אני אמור לעשות את זה? או איזה דרייברים אני אמור לתת לו? כרגע הכונן מחובר וה DVD מחוברים ליציאות 0 ו 1 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  4. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום מבקש עזרה דחוף... רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הורדתי ווינדוס 8.1 pro מהאתר של מייקרוסופס ורכשתי רשיון. הויינדוס ירד מהאתר בצורת " מדיית התקנה" יש ל usb. כאשר חיברתי את ה usb למחשב החדש התחילה התקנת הווינדוס . התבקשתי להקליד את מס הרשיון ץץ הכל עבד מצויין והרשיון התקבל. לאחר מכן התבקשתי להחליט באיזו צורה אני רוצה להוריד את ווינדוס... שדרוג או מותאם אישית. אני מתקין בפעם הראשונה ולכן החלטתי על מותאם אישית.. המערכת אומרת לי שאין באפשרותי להתקין על שום כונן... לא ממש מבין מדוע.... מה זאת מדיית התקנה? איל אני מתקדם משם?? בכל פעם שאני מבצע עוד פעולה אני חוזר להתחלה וצריך שוב ושוב להקליד את מס' הרשיון... התייאשתי.. זקוק …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Benisto,

שלום יש לי מחשב נייד שהגיע עם ווינדוס 8.1 כשהיה אפשרות לעדכן לווינדוס 10 עדכנתי אותו מאז המחשב ממש איטי ולכן אני רוצה להחזיר אותו לווינדוס 8.1 צרבתי את הווינדוס לusb שאני עושה לו התקנה הוא רושם לי לא נמצאו מנהלי התקנים יש לי אפשרות לעשות סריקה מחדש שגם בסריקה הזאת לא נמצא מנהלי התקן או עיון יש דרך להוריד את מנהלי ההתקנים איך אני מתקדם מכאן?

6. Started by AGK,

ברשותי מחשב נייד אסוס X550CC המחשב הגיע במקורו עם ווינדוס 8 בוצע בו פירמוט והמרת דיסק קשיח ל MBR ואז התקנה של ווינדוס 7 במצב BIOS ישן [לא UEFI] כעת אני מעוניין להתקין 8.1 במצב ביוס UEFI הבעיה היא- אני לא מצליח לסדר את ההגדרות של ה-UEFI שיתן לי נתיב העלאה של ווינדוס 8.1 להתקנה של EFI תודה לעוזרים!

7. Started by עינב,

אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  8. שלום , פרמטתי לחבר שלי את המחשב לפני כמה ימים, אבל כנראה הדיסק שהוא השיג היה פגום והמחשב לא הצליח להתקין סיפרייה בשם DRIVERS.CAB שמן הסתם הכילה דרייברים.. הכל עבד טוב וחשבתי שלא יהיו בעיות, אבל כשניתקנו את העכבר והמקלדת.. וחיברנו שוב, ראינו שזה לא עובד פשוט.. הPS2 והUSB לא עובדים.. המחשבה הראשונה שעולה לי בראש זה שבספרייה שהוא לא הצליח להתקין היו דרייברים של PS2 וUSB.. עכשיו אני צריך להתקין ווינדוס שוב.. השאלה איך אני עושה את זה בלי מקלדת ועכבר.. אמרו לי שבביוס ולפני שהווינדוס עולה , המקלדת תעבוד.. אבל עוד לא בדקתי, זה נכון? :] ואם יש דרך אחרת או שזה בכלל לא קשור לסיפרייה של הDRIVERS - אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Hoobastank,

ברשותי מחשב חדש עם הלוח אם b150m-a ואני רוצה להתקין את המערכת ההפעלה בעזרת DOK. הDOK מחובר למחשב אך לא נפתחת לי שום אופציה להתקין את המערכת ההפעלה. האם יש צורך להגדיר משהו בביוס ואם כן למישהו יש מושג איך לעשות את זה?

10. Started by h_yoav,

שלום יש לי מחשב נייד שהלך לו הסידי רום אז קנינו אחד חיצוני שמתחבר בusb עכשיו אני צריל לפרמט את המחשב מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה עם הכונן החיצוני כי הוא לא מזהה אותו בביוס כמו במחשבים החדשים כי הוא די ישן... שמעתי שאפשר לעשות דיסקט boot לסידי רום החיצוני אבל אני לא יודע איך... אם למישהו יש מאמר או יודע איך אני ישמח להסבר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. היי קניתי מחשב נייד (בארץ) ללא מערכת הפעלה כמו כל הזמן הורדתי ווינדוס נקי מהאתר של מייקרוסופט וכבר בהתקנה הוא לא מראה לי חיבורי WIFI גם לאחר ההתקנה אין WIFI אין גם את האופציה להפעיל ואין גם גישה למשטח העכבר (לא מגיב) הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס (כן בדקתי לפי הדגם) אבל שאני מפעיל את ההתקנות ולא משנה של מה החלון נפתח ונעלם ולא קורה כלום. ניסיתי להתקין עוד כמה גירסאות ווינדוס כולל פרוצות ואותו עניין. שאני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה הרבה דברים מוזרים וגם אם אני מסיר אותם או מבטל אותם הם חוזרים אחרי רענון לא נתקלתי בדבר כזה עדיין. יש מצב שיש בעיה חומרתית? מצרף תמונות תמונה 1 תמונה 2 תמו…

12. Started by Hass,

אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדוס על המחשב ללא הצלחה, קראתי את כל הדברים האפשריים ניסיתי הכל אבל עדיין במבוי סתום.. אני במסך של הכוננים באמצע תהליך ההתקנה ורשום לי כונן 0 שטח שלא הוקצה ועוד כונן שאני יצרתי בשביל ההתקנה של הווינדוס (כונן 0 מחיצה 1) בשניהם אי אפשר להתקין.. אני כבר אחרי כל האיפוסים אתחולים בדיקות בביוס שהכל תקין ואין לא מצליח. יש פה מישהו שיכול לעזור ??

• 36 תגובות
    • 11.9k צפיות
  13. Started by hagaibiton,

שלום. חידשתי מחשב נייד בכונן SSHD. התקנתי WIN 10 TP והכל עבר חלק, אני משתשמש במערכת ויכול לכבות ולהפעיל פעם אחת. בפעם השנייה(וזה קורה בכל התקנה מחדש) המערכת הפעלה נכשלת בעלייה ומודיעה שהקובץ BCD חסר. נסיון להשתמש בדיסק ההתקנה לתיקון אוטומטי מחזיר שגיאה(הוא לא מצליח לגשת לכונן משום מה). נסיון לתיקון ידני בעזרת פקודות CMD גם כושל ומאלץ אותי כל פעם לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש (רק פירמוט בעזרת CMD עובד דרך תהליך ההתקנה זה מחזיר שגיאה שוב). הכונן מסודר ב MBR (המחשב שלי לא תומך UEFI ולכן אין אופציה ל-GPT ). הכונן הוא של חברת SEAGATE מדגם ST500LM000. ניסתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולא חזרו אליי עדיין(עבר שבוע). הכיוון שלי הוא שהכונן מזיז את הקובץ לחלק של ה SSD והמערכת הפעלה מ"…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by eliom,

שלום. אני רוצה לקנות טאבלט מבוסס אנודראיד. עם מעבד Intel atom השאלה שלי האם אני יוכל להתקין עליו ווינדוס 7 או 8? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by danisrael,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. מנסה להתקין מהusb וינדווס על מחשב חדש עם לינוקס ובביוס המחשב לא מזהה את הusb. לא מאפשר בboot options לבחור את הusb. מה עושים? ציטוט ערוך

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי לפטופ שהגיע עם Ubunutu ואני מנסה כעת להתקין עליו Windows (במקום האובונוטו). הבעיה היא שבשלב שאני צריך לבחור מחיצה להתקין עליה את הווינדוס - הוא לא מאפשר לי להתקין על אף אחת מהקיימות. הבנתי שאני יכול ללחוץ שם על ״מחק״ או ״איתחול״ או משהו כזה אבל אני לא מבין בזה ואין לי מושג גם כמה GB להקצות לכל מחיצה.. נראה לי שאני רוצה סידור קלאסי של מחיצות: מחיצה אחת שתיהיה recovery של ווינדוס, ועוד מחיצה אחרת לשימוש.. מה דעתכם על החלוקה הזו? איך עושים את זה? מצ״ב צילום. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Ran B,

שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של WD בעל נפח של 160GB הכנסתי את הדיסק של WINXP לכונן הדיסקים ועשיתי BOOT מהסידירום והתחילה טעינת הווינדוס. בתחילת הטעינה יש אפשרות ללחוץ F6 בשביל תמיכה בRAID או משהו כזה, ולפי חיפוש שהרצתי בפורום הזה הבנתי שצריך ללחוץ. בנוסף יש לי דיסקט עם דריבר של RAID או משהו כזה שהעתקתי מהדיסק של הלוח אם שלי לדיסקט. (כפי שגם קראתי שהרצתי חיפוש) אחרי הטעינה היה רשום לי בהתקנה משהו כזה : setup xoulnd not determine the type of one or more mass storage devices.... ואז יש לי אפשרות ללחוץ על מקס "S" וזה טוען דריברים מהדיסקט, או ללחוץ אנתר ולהשתמש כנראה בדריברים של הדיסק התקנה של הווינדוס. לחצתי S בכל זאת, וטענתי. לאחר מכן חזרתי לאותו תפריט רק שרשום ל…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by erlich9,

קניתי מחשב חדש ואמרו לי שבהתקנה הראשונה של הווינדואס צריך לפצל את הכונן הקשיח... איך עושים את זה??? האם עושים את זה בתהליך פירמוט ואם כן אז איך בבקשה אני חייב עזרההההה....

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by ARIK1984,

שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח

20. Started by aracer,

שלום לכולם. היום הגיע עלי מחשב לפירמוט על המחשב יושב לוח asrock conroexfire הוינדוס לא זיהה את הארדדיסק הורדתי SATA RAID ואז יכלתי להמשיך את ההתקנה עד נקודה מסויימת שהוא אומר שהוא לא יכול להעתיק את הקבצים מהדיסקט. *ניבדק עם כמה דיסקטים שונים *ניבדק עם כמה כונני פלופי שונים *ניבדק עם הרדיסק שונה *לוח חדש או מחודש(לא ברור) יש אולי הצעות או פתרונות לבעיה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by Yotam.B,

היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מחשב די חדש אני מעוניין להחליף את הלוח והמעבד שלו בלוח חדש ומעבד חדיש יותר השאלה שלי האם אני אצטרך אחרי הפעולה הזאת לבצע פירמוט להרדיסק ולהתקין את הוינדוס מחדש? (ההרדיסק נשאר במקומו)

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by avivboker,

לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  24. אהלן חברים! יש לי מחשב נוסף בבית, לאותו מחשב התקלקל הכונן דיסקים סופית, לא מתפקד. עכשיו אני עם מחשב שעובד, אך ללא כונן דיסקים. כל המחשב מלא בשטויות ומלא דברים שאני רוצה למחוק הכל, מחיקה מלאה, חדש. עכשיו איך אני עושה את זה ללא כונן דיסקים? אני יודע שישנה אופציה של זיכרון נייד. אבל אין לי. אז השאלות למומחים הם: - אפשרי לפרמט את המחשב ממש למחוק הכל הכל רק שהמערכת הפעלה תישאר דרך המערכת עצמה? אולי פעולה כל שהיא, פקודה ב- CMD אני לא מבין בזה. שמעתי פעם שיש דבר כזה פורמט בכונן C. - איזה פתרון אחר יש לי? אני ללא כונן דיסקים וללא זיכרון נייד. חשבתי על להוריד וינדוס לאותו מחשב ולהתקין כמו תוכנה רגילה, זה בסדר? תודה!

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by igor5,

יש לי פלטה של 256mb אבל אני לא יודע איך להתקין אותה אני לא רוצה להרוס שום דבר במחשב תודה ......איגור

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.