תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב שמותקנת עליו XP PRO SP2 המשמש אותי ליצירת מוזיקה בעזרת התוכנה קיובייס SX 3 (למטה תראו תמונה של המפרט שלו). בזמן האחרון אני מרגיש ירידה בביצועים של המחשב.. עקבתי אחרי זה מעט. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא זכרון מועט, אך לאחר שביררתי ובדקתי ראיתי שבמצב עבודה מלא בתוכנה המחשב השתמש בערך בשלישש מהזכרון (500-600MB מתוך 1.5GB) (למטה תראו תמונה של הביצועים של המחשב) בדקתי את הטמפרטורות וראיתי שהמעבד מגיע ל- 81 מעלות שזה הדאיג אותי מאוד בנוסף לכך אציין שהמאורר של המעבד מגיע למהירות של 4,500RPM והוא עושה רעש חזק מאוד (לא רעש של משהו שמפריע לו אלא רעש של סיבובים) ובנוסף בסכמה המובנית שבווינדוס במצב עבודה מלא ניצול מעבד מגיע ליותר מ 70%). צירפתי גם תמונה שהיא בעצם הפ…
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום... יש לי את המחשב שמתואר במפרט בצד. לפי כמה חודשים התחילו לצצוץ לי כל מיני בעיות: - הסאונד פתאום מפסיק / נתקע - סרטים נתקעים באמצע - העכבר מפסיק לזוז ותמיד אחרי כמה שניות / דקות שאחת מהבעיות האלה מופיעה, המחשב קופא לגמרי, ואפשר רק לעשות Reset. פירמטתי, עידכנתי דרייברים, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זיכרון, הורדתי את הOverClocking, ניסיתי גם בלינוקס. זה עדיין קורה. הבעיות האלה צצות בעיקר כשאני מנגן וידאו / משחק במשחקי תלת מימד, אבל לא רק. יש למישהו רעיון מה גורם לזה / מה אני עושה, חוץ מלזרוק את המחשב לפח? תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שוב אני, ושב תקלה טוב זהל א משמח אותי הפעם אחרי שדפקתי פירמוט חמוד למשחב והכל עובד כשורה, לפתע, אני מתחיל לשחק להנאתי במשחק ומחשבת ותפאום ! הביפר משתגע !! ביפ ביפ ביפ !! כן הבנתם נכון, כל משחק מחשב זה עושה את זה בצורה מטורפת. שאני יוצא מהמשחק הביפר עושה ביפ בצורה פחות כרונית אבל עדיין מעצבן. המסקנה שלי ? המעבד הולך להשרף או הכרטיס מסך ? טוב קצת רקע- מזה פעמים רבות המאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני מסדר אותו כל פעם מחדש, שמתי לב שהוא לא עובד שוב אבל רק ממש לאחרונה הביפר התחיל לצףצף. אני מוריד את אפשרות הוריס כי במארז הקודם שלי זה גם קרה והייתי ממוגן מספיק, אז פשוט ניתקתי את הביפר זה ממש עצבן!. בכל מקרה המעבד שלי הוא p4 1800 northwood מעבד מספיק טוב והמאוור שלו…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עשיתי ניקיונות למחשב ישן, בינהם כיווץ דיסק. עשיתי ריסט והמחשב לא עולה בכלל. כתוב bootmgr is compressed press Ctrl alt del to restart תודה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב הישן נדפק (המעבד נשרף) אבל חבל לי להפסיד את כל המידע על הדיסק הקשיח.. בינתיים קנינו מחשב עם דיסק קשיח חדש עליו התקנו מערכת הפעלה windown XP הדיסק הקשיח של המחשב הישן עליו מותקן XP, בצד מחכה להורדת מידע.. איך אפשר לחבר את הדיסק הקשיח הישן בלי לדפוק משהו וגם לאפשר הורדת מידע לדיסק החדש?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס כבר הרבה פעמים לאתרים הבאים: KSP.co.il walla.co.il pandas.co.il והם פשוט מסרבים לעבוד. אני חושש שזה בגלל ששיניתי את ההגדרות של המודם לראוטר PPPOE... יש לי ECI BFOCUS 270 PR (ADSL וIE 6
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי DVD של LG מקליט (200$ בדיוטי-פרי) שהעינית נדפקה. בחברה רוצים מחיר גבוה מאוד ולא משתלם (לפחות 350 ש"ח וצפונה). גם טכנאי מעבדדה אמר סדר גודל כזה. אני מנסה לברר בהרבה מקומות ללא הצלחה אפשרות שאחליף את העינית DVD לעינית של צורב ע"מ שאוכל להמשיך ולהקליט כרגיל. מישהו ניסה זאת בעבר? זה מעניין לדעת אם אכן אפשר לקנות צורב LG ב150 ש"ח , עם עינית הרבה יותר איכותית ולהשתיל אותה במקום. תודה תודה ותודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לציין שעכשיו קיבלתי את המחשב אבל כבר יש לי ניסיון עם TVOUT במחשבים קודמים... קודם חיברתי הכל הכל ואז ניסיתי להפעיל ופתאום הופיעה תצוגה של המחשב על הטלוויזיה לשנייה בצורה מרצדת כזאת ואז זה נעלם ולא ראו כלום בטלוויזיה. במחשב הכל עבד פיקס. נחשבתי אולי הבעיה בטלוויזיה אבל גם שהחלפתי טלוויזיות זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מאוורר חדש לגוף קירור של המעבד. בזמן ה-BOOT מתקבלת הודעה של תקלה ב- CPU FAN וצריך ללחוץ F1 להמשך". בפועל אני המאוורר עובד וגם כשהווינוס עולה רואים דרך תוכנה של הלוח שהמאוורר עובד. הלוח הוא Asus P6x58D Premium. Windows 7 Ultimate 64 Bit מאוורר של SKYTHE עם PMW (עם בקרת מהירות סיבוב) - עם ארבעה פינים מחובר לתקע CPU FAN בלוח. לפני זה היה מחובר מאוורר ללא PMW ולא הייתה שום הודעה. יש למישהו רעיון לפתרון הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
בגלל שיש לי בעיה בכרטיס מסך נוכחי אני צריך לשלוח אותו והוא יעדר מס' ימים. לכן אני צריך לשים איזה משהו ישן במקומו. יש לי ATI rage 3D ואת הS3. את הRAGE אני לא יכול לחבר כי בחוברת של הלוח אם טוענים שכרטיסי AGP2X ישרפו את הלוח ולכן ... צריך לנסות את השני. הצלחתי פעם אחת להכנס איתו לווינדואז אבל הכל נראה מזוויע אז ניסיתי להעלות את רמת הצבעים ובאותו רגע התמונה לא השתנתה יותר. מאז כל פעם שאני מפעיל XP הכרטיס ממשיך להציג את תיקון השגיאות למרות שנשמעים כבר הקולות של הווינדואז. מה עלי לעשות? יש איזה דרייבר מיוחד בשבילו או הגדרה? הברירה היחידה שלי לבינתיים היא להתקין WIN98? :'(
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שבת שלום אני רוצה לעשות מחשב שיהיה בסלון ויתחבר לטלויזיה וינגן סרטים ומוזיקה, עכשיו הוא לא כל כך נכנס לאן שרציתי שהוא יכנס.. אז פירקתי את הלוח האם מהמארז ואת כל החלקים שצריך.. כולל הכפתור הדלקה של המחשב וחיברתי הכל כמו שצריך.. ספק והכל.. אבל משום מה אני לא מצליח להדליק אותו.. חיברתי את הכפתור הפעלה כמו שצריך.. מה עוד פספסתי? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התופעה הזאת התחילה לא מזמן אבל לאחרונה היא חוזר לעיתים קרובות יותר. המחשב מכבה עצמו בזמן לא קבוע ויכול להכבות לאחר שעה 20 שעות 10 דק ומתי שבא לו. אחרי שהוא נכבה אני מנסה להדליק אותו, הוא נדלק אבל לאחר 3 שניות שהוא מפעיל את עצמו הוא נכבה שוב. זה יכול לקרות הרבה פעמים ורק לאחר שאני מחכה זמן של 5 דק או מנתק אותו מהחשמל הוא נדלק שוב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל האבק אז ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק אבל זה לא עזר. יכול להיות שזה בגלל התחממות יתר אבל בגלל שזו תופעה די חדשה אני לא חושב שזה בגלל זה. יש לי פנטיום 4 3 גיגה, 512 זיכרון כרטיס מסך של רדאון 9600 XT עם 256 זיכרון. יכול להיות שזה בעיה עם הלוח אם או הספק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
הבעיה במחשב השני (של אחותי) PEN 2 400MHZ מה זה יכול להיות ??? ואיך אפשר לתקן את זה אם בכלל???
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מתעסק ב-PDF גדולים (מעל 1500 עמוד) מלאים במודלים וגרפים באיכות גבוהה. כל פעם שאני מגיע לעמוד בטקסט שבו יש מודל עם רמת פירוט גבוהה, התוכנה מתחילה לזחול כל הפעולות על אותו עמוד (גלילה, סימון טקסט וכו') מגיעות בדיליי של כמה שניות, נראה שהמחשב ממש משרטט כל פעם מחדש את המודל במיקום החדש שאליו גללתי. רק כשאני עובר לעמוד פחות עמוס, הכל חוזר לקדמותו וגם אז האיטיות ניכרת כל עוד המסמך הנתון פתוח. לא חשבתי שמעבד Phenom X6 וכרטיס GTX570 יריצו משחקים על המקסימום אבל יגמגמו בהצגת מודלים תלת מימדים בקובץ PDF אולי הבעיה היא אחרת?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
SATA, הוא בן שנתיים, והוא מרעיש כאשר מכניסים אליו דיסק והוא מנסה לקרוא אותו מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ממש רעש חזק חצי בית שומע אותו מה אפשר לעשות בשביל להחליש תרעש? או שזה בגלל הכרטיס מסך או המעבד?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה במשחק. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו את המשחק. סיימתי את שלב ראשון בצורה חלקה, והכל עובד פצצה. משום מה כאשר עברתי לשלב שני המשחק נתקע. עכשיו המשחק עולה רגיל, הוא טוען לי את המשך המשחק מהנקודה האחרונה בה עצרתי. הוא רושם לי ללחוץ ENTER להתחלת המשימה וכאשר אני לוחץ זה נתקע על מסך שחור. זה ממש מוזר מפני שעד השלב הזה המשחק עבד חלק ללא שום בעיה. מה זה יכול להיות? אם זה משנה משהו, זה המפרט שלי: [TABLE=class: cms_table, width: 620] [TR] [TD]מוצרים מוזמנים [TABLE=class: cms_table, width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט[/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T[/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש Bracket לחיישן טביעת אצבע ל HP Probook 450 G6. מדובר על Bracket kit L45097-001 כמו בתמונה המצורפת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אפשרות לקנות אותו. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
(לא ידעתי אם לפרסם הודעה זו בפורום תמיכה טכנית או פורום לוחות אם ומעבדים. החלטתי לבסוף לפרסם את ההודעה בפורום תמיכה טכנית - אם ההודעה מותאמת לפורום לוחות אם ומעבדים, אני מתנצל) שלום, לאחרונה עשיתי שדרוג למחשב, ומסגרתו קניתי מעבד AMD Athlon XP 2500+ ולוח אם MSI K7N2 Delta-L. כאשר אני מפעיל את המחשב תחת הגדרות ברירת המחדל של הביוס, המחשב מזהה את המעבד כמעבד 1800MHz. ב- Windows(חלונות 2000), בלוח הבקרה, אני רואה גם כן Athlon XP 2500+. אבל, כאשר אני מריץ את 3DMark2001, הוא מזהה את המעבד כמעבד Duron, ורושם כי ה- Internal Clock שלו הוא 1.77MHz אמנם ה- Internal Clock Maximum הוא 2.20MHz. בביוס, ה- FSB הוא 166MHz. האם אני מפעיל את המעבד במהירות נמוכה מדי? ה- FSB לא אמור להיות 333…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
פעם קודמת שהוא עשה לי את זה(לא מוצא את האשכול בגלל החיפוש של הפורום) אז הוצאתי את הבטרייה וזה הסתדר היום אני מכניס דיסק לצורב ופתאום אני שם לב שהוא לא מופיע לי בכלל במחשב שלי וגם הדיסק לא עולה איך אני פותר את זה פעם אחת ולתמיד?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס אקספי ולפני יומיים התחילה הבעיה המוזרה הבאה : כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור איזה יוזר אני רוצה (יש לי רק 1,עד כאן הכל כרגיל) אני בוחר את היוזר והוא רושם שהוא טוען את ההגדרות האישיות שלי(עדיין הכל כרגיל),כעבור כחצי דקה של טעינה הוא רושם שהוא לא הצליח לטעון את ההגדרות והוא משתמש בפרופיל ברירת מחדל וזה ממש מעצבן כי נמחק לי כל השולחן עבודה וכל האייקונים הופכים לענקיים ואין קיצורי דרך וזה מעצבן להגדיר כל פעם הכל מחדש אז לכן באתי אליכם . מה לעשות?הרצתי סריקת ספייוור,מצא משהו,מחקתי,לא עזר. מה עכשיו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון?רק המשחק הזה גורם לי לריסטרט.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את התוכנה HWMonitor וראיתי שם משהו מלחיץ בטמפרטורות של המחשב- תמונה- תתמקדו בבקשה על Tempin2: תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-