עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by evgeni_hellboy,

איך אני בודקת תקינות של לוח אם? ושל ספק כוח?

2. לאחרונה החלה בעיה במצב של שימוש של מעל 50% מהזכרון. האם יתכן שאחד הסטיקים של הזיכרון נדפק (ישנם 2) ? האם יתכן וזו בעיית מעבד? אולי וירוס שלא מאובחן? כיצד לאבחן את הבעיה בכלים פשוטים?

3. Started by eliil1,

אין לי את התיקיה C:\WINDOWS\minidump היה רק לפני שעשיתי פורמט נראלי... בכל אופן אולי זה בתיקיה אחרת? אבל חיפשתי , אין יותר =\

4. מה המצב אנשים קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח WD 250GB ואני מנסה להתקין עליו WINXP HOME אני יודע שזה ישן ושזה גרוע ה HOME זה לא מחשב בשבילי זה מחשב שהם רוצים מקורי וזה דיסק מקורי שיש להם אז החלטתי להתקין את המקורי HOME בכל מיקרה הביוס מזהה לי 250GB הכל בסדר כשאני מתקין את הוינדוס בזמן ההתקנה כשהוא רוצה אעשה מחיצות חדשות הוא נותן לי רק 130GB מדוע? זה כונן קשיח בחיבור SATA האם יש למישהו מושג מה הבעיה? בעיה ידועה בHOME? אשמח לתגובות לוח אם :GIGABYTE GA-G31M-S2L כונן קשיח: WD 2500AAKS 250GB SATA תודה על התגובות

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by Raz20,

המחשב שלי נמצא במצב שה- CPU נמצא על 55-65 קבוע וכל הזמן עולה ויורד ובעקבות כך(כפי הנראה) המחשב עושה רעש חזק (יחסית למחשב שקט) מהמאוורר וכל זאת כאשר על המחשב לא עולה שום תוכנית, פשוט כמו שמדליקים את המחשב ולא פותחים אף תוכנה ושום דבר. הרצתי תוכנות כמו : RegistryFix RegCure NoAdware Ad-Aware 2007 וסריקה חיצונית מהאתר של Norton Antivirus וגם סריקה חיצונית של סוסים טרויאנים מהאתר של Microsoft המחשב שלי הא עם ווינדווס XP Professional sp2 זיכרון 1GB , דיסק קשיח 250 GB מה אפשר לעשות ? ומה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by saar3,

שלום! אני בא לעדכן תכרטיס קול ואז באמצע הטעינה הוא עושה מסך כחול!!! מה אני אמור לעשות?!

7. Started by Shiker,

היי חבר'ה יש לי מצלמת אינטרנט, ויש לי ויסטה שאני עובד איתה כבר קרוב ל- 7 חודשים הכל אחלה איתה רק שאני לא מוצא דרייבר למצלמה שלי שיעבוד עם ה - VISTA זה הקישור למצלמה בלוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/480/3378&cl=us,en רשום שם שזה טוב לויסטה אבל איפה הדרייבר? יש לי ווינדוס ויטסה ULTIMATE אנגלית

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by TaL_F,

יש לי מחשב חדש, מיום שבת ומשום מה כשאני משחק משחקים כבדים יחסית כמו Assassin's Creed ו - Need For Speed Pro Street המחשב מצפצף צפצופים ארוכים כל כמה שניות או שהוא פשוט עושה צפצוף ארוך ללא הפסקה. מה יכולות להיות הסיבות לכך?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by saar3,

שיחקתי במשחק ופתאום הופיע לי מסך כחול השתמשתי במדריך והגורם הוא wdmaud.sys ולאחר שחיפשתי הבנתי שזה הכרטיס קול משהו יכול להסביר לי איך לתקן תבעיה?!!! תודה מראש לעוזרים

10. שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...

11. כשאני משחק אחרי כמה זמן קופץ לי מסך כחול ובו רשום: being dumped by physical memory. ואחר כך המחשב מבצע restart קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ומאז שהתקנתי יש את הבעיה הזאת. המפרט שלי בצד. הזכרונות הם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=19543&PHPSESSID=699008e642b2c1e4cbcd4477cb619127 מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  12. אז ככה.....בהתחלה הייתה לי בעיה שהייתי פותח את המחשב המסך לא היה נדלק....הייתי מכבה אותו מחכה טיפה מדליק פתאום זה עובד....אני עושה ריסט המסך לא עובד...החלפתי כרטיסי מסך הבנתי שהכרטיס מסך לא קשור ושהוא לא נשרף.. אח"כ הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאתי על הלוח אם הפעלתי את המחשב פתאום המסך עובד.....עשיתי ריסט המסך לא עובד..... טוב אז החזרתי את הסוללה...חשבתי להחליף אולי ספק... החלפתי ספק בין המחשבים....עכשיו המסך התחיל לעבוד אבל פתאום זה כותב לי Uknown Flash Type ואז זה נעלם הווינדוס מנסה לעלות...ואז בום עושה לעצמו ריסט... ולפני הריסט מראה מסך כחול לשבריר שנייה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ?! בבקשה אני חייב את עזרתכם וקניתי הארד דיסקחדש וזכרון חדש..ככה שאיתם אין בעיה אמ…

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by forMR,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שלי (HP) זה משמיע צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים והמסך שחור וכלום לא קורה, במה יכולה להיות הבעיה? המחשב לא קיבל מכות כלשהן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התקנתי דרייברים וDIRECTX מחדש. מערכת הפעלה XP לא קורה בסרטים ושאר הישומים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התופעה לא מתרחשת בישומים כמו סרטים ואינטרנט. תודה.

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by IG,

אהלן. לאחר כשנתיים שלא פירמטתי את המחשב ( )- הגיע הזמן. רק מה, שמתי שישמת אדמין בביוס כדי שלא ישחקו לי בו אנשים אחרים, ושכחתי אותה ( ). אני רוצה לאפס את הביוס ואין לי מושג איך לעשות את זה... הלוח הוא GB 7VAX-A KT-400 של ג'יגהבייט. הביוס הוא ביוס רגיל כלשהו עם צ'יפ של דיואל ביוס לייד.... מה בדיוק אני צריך לג'מפר שם? (פרוט... אף פעם לא יצא לי לעשות את זה...) דבר שני: פירמוט. יש לי דיסק של וינדוס, אני רוצה לפרמט את C ולהתקין שוב.... בשביל זה אני זוכר שאני צריך לעשות בוט מהCD, נכון? אז איך אני עושה את זה? (מגדיר את הCD ככונן בוט עיקרי וזה רץ משם, לא?) ואני מבקש לא לצחוק. אחרי שנתיים אני קצת חלוד בזה תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 8.4k צפיות
  17. Started by kreeki,

המקלדת פשוט לא עובדת היא מחוברת לPS/2 ופשוט לא מראה מנורות ולא כלום הבעיה היא לא במקלדת, קניתי מקלדת חדשה ועדיין לא עובד מה עושים?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by israelaruas,

כל פעם שאני עושה כיבוי למחשב אז המחשב נכבה כרגיל ואז אוטומטי נדלק לבד אחרי כמה דקות(לא התקנתי שום תוכנה ופירמטתי את המחשב כי חשבתי אולי זה בעיה בווינדוז אבל זה לא עזר) לכן האפשרות היחידה שלי זה לנתק את התקע של המחשב וזה לא בריא למחשב..ולפעמים כנראה עקב זה שאני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק כ2-3 שניות ומתכבה ושום נדלק ומתכבה.. מקווה שתעזרו לי.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by MMi,

הצורב מזוהה בביוס ובwindows (מצורפת תמונה) אך כל דיסק שאני מכניס (CD / DVD) הוא לא קורא אותו וגם אי אפשר לצרוב דיסק ריק. הבעיה התחילה כשהמחשב הריץ Vista ואח"כ עשיתי פורמט ועכשיו היא נמשכת עם XP. למישהו יש רעיונות לפתירת הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by bob24,

קניתי מיקרופון מאופיס דיפו ב10 שקלים חיברתי אותו כמו שצריך והוא לא עובד! בדקתי בהגדרות כל מיני דברים ועדיין לא עובד.. אצל המחשב של אח שלי הוא כן עובד בלי שום בעיה! יש לי windows xp sp2 בעברית.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BoggyB21,

Hi. אנשים נרשמתי לאתר הנ"ל רק בגלל שיש לי בעיה ואף אחד לא מצליח לפתור אותה, אני סומך עליכם אז ככה, יש לי מסך LCD 32 אינץ' של היטאצ'י, וכרטיס מסך ATI radeon 2900xt (דרייבר מעודכן כמובן) http://www.nordichardware.com/skrivelser_img/510/card.jpg שילשום עשיתי פורמט למחשב עקב וירוס שחדר לכרטיס מסך יש 2 חיבורי DVI, כשאני מחבר את הכבל מהמסך לחיבור הלימני רואים לא חלק והצבעים עכורים והכתב קצת מטושטש. בחיבור השמאלי רואים מושלם, אין צורך להרחיב. הבעיה שעכשיו אחרי הפורמט כשאני מחבר לחיבור השמאלי, כותב לי INVAILD MODE רק על הרזולוציה 768*1366 (או 1360), כשאני שם רזולוציה אחרת, גבוהה או נמוכה יותר, החיבור עובד, אבל הרזולוציות לא מתאימות למסך ולא רואים טוב. אז אני נאלץ לחבר ב…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  22. Started by shablull,

לאחר הפעלה של המחשב הוא עובד בצורה תקינה . לאחר מספר דקות הוא נתקע פשוט , העכבר ממשיך לעבוד אבל שום דבר אחר לא עוזר , בנסיונות של ריסטרט לא עוזר כלום ורק כיבוי ארוך למחשב הוא עולה ושוב נתקע . לא ביצעתי עדכון של דרייבר או תוכנה חדשה , (לפני שאני מתחיל לפרק את המחשב וגורמים ) - האם יכול להיות שהתקלה נובעת מהתחממות של המעבד ? אני משמתמש במאוורר של ARTIC COOLER PRO 7 , האם יכול להיות שהוא השתחרר וזה מה שגורם לתקלה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. מפרט מימין מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  24. ??? קניתי מחשב חדש כרטיס מסך 3850 ומערכת הפעלה ויסטה 32 BIT לצערי כמעט בכל יום שהמחשב פועל מופיעה לי הודעה "מנהל התצוגה ATIKMDAG הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה" במיקרים מסוימים המחשב כבה לאחר קבלת ההודעה ונדלק שוב או שתצוגת המסך קופאת . בבקשה תסבירו לי מה הבעיה והיכן ומה אני יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. בוקר טוב לכולם. קצת הקדמה: המחשב שלי נקנה לפני כ 3+ שנים מפרט: Intel Pentium 4 3.0 HT Asus P5P800S 1024MB ram Inno3D Geforce 6600 ExcelStore HD 80GB קירור ג'נרי למעבד של אינטל. הממ לפני כשבוע-שבועיים קרה מקרה שניסיתי להדליק את המחשב כל המאוורים סובבו לשניה, כל הנורות הבהבו לשנייה (כגון נורה שמסמלת שהמחשב דוקל), זה כאילו המחשב נדלק לשנייה אחת במלוא מובן המילה ואז נכבה. נכנסתי לפאניקה פירקפתי הכל הורדתי לוח ובדקי שום דבר לא נשרף (היה לי מקרה דומה במחשב הקודם הוא לא נדלק כי נשרף אחד הגשרים). חיברתי בחזרה והוא נדלק. הבעיה הפסיקה ואז שוב קרתה כמה פעמים, היו גם מקרים שהמחשב נדלק עולה כרגיל ואז נכבה סתם ככה. מה שהייתי עושה בשביל לתקן את הבעיה זה מנתק את הכבלים מהחשמל, חשבתי אולי…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים