עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. אני ממש בספק שזה אכן העניין, מאחר שבעבר כבר קרה לי מקרה דומה עם כרטיס דומה (אבל לא זהה). שמעתי שישנה דרך להתגבר על הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. המפרט למטה. מותקן כרגע חלונות 10 32 ביט וזה מאוד איטי ולא יציב. המחשב הזה עושה הרבה בעיות אז החלטתי להתקין חלונות מחדש. יש לי כמה שאלות: 1. איזה חלונות 10 או 7 להתקין? 64 ביט או 32 ביט? Home ,Education או Pro? 2. האם להתקין את הגירסה הכי עדכנית של חלונות 10 או גירסא ישנה יותר שהורדתי לפני שנה? מה פחות יעמיס על המחשב? 3. האם יש תוכנות שאתם ממליצים להתקין למחשב הזה? 4. יש המלצות מה לעשות לאחר ההתקנה כדי שהמחשב יעבוד כמה שיותר טוב? 5. אם אני רוצה לשמור את כונן D ולפרמט רק את C מה עלי לעשות? 6. מאיפה אני מוריד את הכלי שמכין התקנה של חלונות 10 או 7 על דיסק און קי?

3. צרבתי ווינדוס 7 (הורדה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט) צרבתי לדיסק אבל ממחשב שדיי בטוח שהיה נגוע האם ברגע שאתקין את הווינדוס על דיסק קשיח חדש והדיסק נגוע , אהם מערכת ההפעלה אוטומטית תתוקן ותיהיה נגועה? 2. אני השתמשתי בדיסק און קי ,ואני מניח שיכול להיות וירוסים בדיסק און קי , האם ניתן לעשות משהו שהוא לא יעביר לי על המחשב? פעם מישהו אמר לי שניתן לבטל אוטרון במחשב וככה הוא לא ידבק. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. נדמה לי שעם ההתקנה זה נותן את שתי האפשרויות. ואם אני זוכר נכון הצפנת כל הדיסק מאיטה את עליית המחשב? במידה ואני מתקין מחדש על דיסק שכבר יש עליו חלונות לצד לינוקס. אני מניח שאת ההתקנה החדשה של הלינוקס אני יכול לעשות על שטח הלינוקס הקודמת בלבד נכון?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  5. יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yaheli,

שלום. איך להתקין על CD, תוכנה כלשהי - לא קבצי מדיה: סרטים, תמונות מוסיקה ולא וינדוס - להפעלה מדיסק שגם יהיה דיסק איתחול (Bootable), ולהתגבר על זה שהתקנה רגילה של התוכנה בכונן (C) שותלת קבצים ב - Registry וב – Windows>System 32 ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום למרות המדריך המושקע עשיתי טעות והברגתי את הברגים הארוכים גם לגוף המארז כמובן שלא נכנסו עד הסוף ולאחר מלחמה איתם הבנתי את הטעות והחלפתי לברגים הקטנים . ואז הבחנתי טיפה שמנוניות על אחד הברגים האם פצעתי את הרדיאטור והכל הלך או שיש סיכוי שלא קרה כלום האם אפשר לבדוק נזילה שכל כבוי או רק שמערכת עובדת יש נזילה. Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב אז יש לי לוח P5VD2-MX SE . יש לי במחשב כבר כרטיס מסך מובנה שאני צריך לבטל בשביל להכניס את הכרטיס שקניתי לשימוש . עכשיו הבעיה היא כזו . שאני שם את הכרטיס שקניתי על הלוח אם המחשב שלי לא נדלק בכלל . שאני מוריד אותו המחשב עובד רגיל . יש למישהו פיתרון?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. צריכה את עזרתכם. קניתי מחשב יד 2 מחברה שנסגרה. על המחשב מותקן אופיס, אך הרישיון שלו הושבת. כלומר, לא ניתן להשתמש בו. אני רוצה להתקין את הגרסה שהשתמשתי בה במחשב הישן (ששבק חיים) ושאותה רכשתי במיטב כספי העניין הוא שמדובר ב- Office Small Business 2007 וכשאני מנסה לעדכן את הרישיון, מיקרוסופט לא מזהים אותו, כי זה מוצר שכבר אין לו תמיכה. ממש לא בא לי להשקיע עוד פעם ברכישת רישיון ואין לי צורך בגרסה עדכנית של האופיס. 2007 זה מספיק טוב בשבילי. יש לכם רעיון מאיפה אני יכולה להוריד את התוכנה ולהתקין עם ה- product key המקורי שבידי? או כל פתרון יצירתי אחר (וחוקי). תודה מראש למשיבים

10. בעייה עם התקנת ה via4in1 ו idetool על win2k לוחgiga byte GA7-VAX. יש לי דיסק של westran digital 80 gig 8mb buffer. התקנתי את המחשב החדש ואת כל הדרייברים של הלוח וכל הבלאגן שכולכם מכירים בהתקנות טריות. היה לי מותקן ה idetool של VIA. העניין הוא שהוא זיהה את הדיסק החדש בתור ATA66. הדיסק הוא ATA100 הכבל הוא ATA133 והדיסק נמצא לבד על בקר ה IDE. התוכנה נותנת לשנות את ההגדרה, מבקשת restart אבל אז חוזרת ל ATA66. חוץ מיזה ברשימת ה device manager הופיעו לי 4 בקרי IDE. הרגילים ועוד שתיים של VIA (זה לוח בלי raid) הרגילים היו עם סימן קריאה בגלל שאלו של ה VIA לקחו להם את המשאבים. בקיצור לא מצב שאתה רוצה להשאר איתו. הורדתי את ה 4in1 מהאתר של VIA והתקנתי. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. עשי…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by amish,

שלום, התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 לא חוקי שה-KEY שלו היה לא תקין ולא הצלחתי להמשיך אחרי הבקשה של הKEY ... השגתי דיסק אחר עם KEY אחר וניסיתי להתקין אותו אך גם אותו הוא לא מקבל וכל פעם המחדש עולה ומגיע למסך שהוא מבקש KEY. השאלה שלי היא: אך אני מחזיר את המצב למצבו ההתחלתי של התקנה רגילה חדשה (המחשב חדש)?? יש לציין שאין לי פלופי כמו כן הביוס מכוון על כך שיעלה קודם דרך הCD. בבקשה עזרה דחופה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם asus p5kc, ללוח האם כניסה אחת מסוג PS2 למקלדת (סגולה) בביוס, ב BartPE ובהתחלה של ההתקנה של Windows XP (לפני הריסט הראשון), המקלדת עובדת נהדר, אבל בזמן התקנת Windows XP, אחרי הריסט, המקלדת מפסיקה לעבוד ובגלל זה אני לא יכול להתקין Windows XP (צריך להכניס מספר סידורי) מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה' Teapot

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by SteelCat,

אני מנסה להתקין XP על מחשב ישן. אחרי שהמחשב עושה startup מדיסק ההתקנה ובוחן את החומרה מופיע מסך המוות הכחול. אני לא מצליח לעשות כלום. אפילו לא פורמט. המחשב עבד מצויין לפני זה. מה שכן, שמתי לו HD ישן של 6GB שמותקן עליו כבר XP וכל שאר הפריטים נשארו זהים: 512+256MB Ram. AMD 1.6Ghz Ati Radeon 9100 Asus A7s motherboard יש לציין שהXP הנוכחי שמותקן על המחשב עובד כרגיל למיטב ידיעתי אבל אני מעדיף לפרמט בכ"ז. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. שלום לכולם, בעקבות פוסט הקודם שלי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491522.0 הבנתי יותר לעומק מה הביעה ויש לי שאלה. יש לי לוח אם GA-P55A-UD4 Gibabyte שלא שמתי לב בכלל שיש 6 כניסות של SATA2 ושני כניסות של GSATA3 בחנות בו קניתי מחשב עם דיסק קשיח חדש התקינו לי אותו על GSATA3_0 ועכשיו אני רוצה להוסיף הרד דיסק הישן שלי עם כל הנתונים בתור דיסק השני (בלי לעשות RAID) אבל הסתבכתי עם ההתקנה שלו. כפי שציינתי בפוסט הקודם ה-BIOS מזהה את שני הדיסקים אבל לא רוצה לעלות מהדיסק החדש שבו מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7. פעם אחד ווינדוס עלה וזיהה את הדיסק הנוסף שעבד מצויין, אחרי כיבוי והדלקה למחרת שוב אותו סיפור של לופ ולא רוצה לעלות וונדוס. עכשיו השאלה - אני מניחה ש…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  15. התקנתי רגיל מדיסק של בוט וזה נתקע בשלב הזה....לא עובר אותו ניסיתי כמה עותקים שונים של אקס פי אבל לא עזר... מה יכול להיות הבעיה? ( זה מחשב שלא היה עליו אקס פי ..) אחרי שדרוג... שהוחלף לוח אם מעבד וכ.מסך ..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אנשים ברשותי Dell vostro v130 מדובר במחשב נטול כונן דיסקים. כאשר רכשתי אותו, נאמר לי כי ישנו עותק מקורי של ווינדוס במחיצה פנימית במחשב, וכי באם אני רוצה להתקין מחדש, כל שעליי לעשות הוא לגשת למחיצה זו. לאחרונה נהרסה לי ההתקנה של ווינדוס ועל כן ברצוני לפרמט ולהתקינו מחדש, ואמנם, אני לא מבין כיצד אני אמור לגשת למחיצה זו. כיצד אני אמור לעשות זאת? דרך הביוס אני לא רואה דבר שיכול להעיד על booting דרך אותה מחיצה, ואני לא מוצא שום קומבינציה של כפתורים שעליה אני אמור ללחוץ בעת הפעלת המחשב ע"מ להפעיל את ההתקנה אודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by leli,

היי, במחשב שלי מותקן וינדוז XP ואני מעוניינת להתקין וינדוז 8 או 10. האם אוכל להתקין על המחשב עם הנתונים הבאי: AMD ATHLON ׂTMׁ64X2 DUAL+CORE PROCESSOR 4000 RAM של 1.87 GB 2.09 GHZ פשוט חבל לי לקנות סתם, אולי פשוט אעדיף להחליף מחשב. תודה רבה

18. אני מנסה להתקין WINDOWS 7 על מחשב "חדש" - ibm z60m וברגע שנכנסים להתקנה, היא לא מזהה את הדיסק הקשיח ומופיעה ההודעה device drivers were found ומציעה לי לטעון דריברים מתאימים שכמובן לא ניתן למצוא בשום מקום. גם לשנות את המצב של בקר הדיסק קשיח לא ניתן כי אין הגדרה כזו בBIOS. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. שלום, הרכבנו עכשיו מחשב S775 עם כרטיס XFX 5750, הותקנו כל הדרייברים של הסאונד, רשת וכרטיס מסך. עדיין ישנו התקן PCI לא מזוהה.. יש למישהו רעיון מה מדובר? שמעתם על משהו עם הלוחות החדשים שאולי צריך לסדר?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by shaks,

כרגע כאשר מתקינים תוספת היא מסונכרנת בין כל המחשבים שעליהם מותקן כרום ומחובר למשתמש שלי. איך אני מונע מתוספת מסויימת להסתנכרן (אני רוצה שתוספת תהיה מותקנת רק במחשב אחד בלבד) וששאר התוספות עדיין יסתנכרנו עם שאר המחשבים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב שהרבה התקנות לתוכנות שאני מוריד לא עובדות בכונן D ורק כשאני מעביר התקנה לC שעליו מותקנת המערכת היא עובדת. זה רושם לי כל פעם משהו אחר למשל: "error lunching installer" טעות בנושא הם לא עובדות בD

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אתמול התקנתי לוח NF4 SLI INFINITY של DFI. ישנם בין 7 ל-8 (זה תמיד משתנה) התקני PCI לא מזוהים במנל ההתקנים של ווינדוס. אני בווינדוס XP עם SP2. יש לי בסה"כ 2 כרטיסי PCI: רשת וקול ושניהם מוגדרים כראוי. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  23. הכל עבד יופי עד אתמול, אבא שלי בא לחבר את הDOK שלו והמחשב לא זיהה את ההתקן (למרות שהוא חיבר אותו בעבר). הכנסתי את הDOK שלי ועבד, אז אמרתי לעצמי שצריך לפרמט את המחשב כי יש עליו הרבה זבל שמאט אותו . אחרי הפירמוט (היום בצהרים) גם הDOK שלי לא עובד יותר). חשוב לציין מספר דברים בקשר לבעיה: 1. התקנים אחרים כמו עכבר USB עובדים שלי בעיות, כמו כן ניסיתי לחבר את הDOK ע"י כבל מאריך ולא עובד . 2. גם הUSB הקדמי לא עובד. 3. יש לי כרטיס הרחבה (PCI) של USB (יש עליו 4 חיבורים של USB2) וגם הוא לא עובד. 4. במנהל התקנים במאפיינים של הUSB רשום 0 Mha או איך שאומרים את זה, ורק באותו התקן של העכבר רשום שיש מתח (לא זוכר כמה אבל יותר מ0) מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Alon32,

יש לי 3 מכשירי mp3 ישנים שמשמשים אותי כ-DOK'ים ולפני מס' חודשים כשחיברתי אחד מהם, הוא לא הוצג ב-my computer כפי שתמיד קרה, בדקתי גם עם השניים האחרים והתופעה חזרה על עצמה. כשמחברים אותם יש את הצלצול הקטן הזה שנשמע כשמחברים התקן Usb (ל-XP לפחות, לא יודע איך זה במערכות אחרות) ומופיע אייקון קטן ליד השעון בשורת המשימות ואז מיד נעלם וההתקן עצמו מראה שיש חיבור למחשב. לוח האם שלי הוא MA770-UD3 אם זה משנה. וחיבורים אחרים כמו מצלמה ופלאפון כן פעלו. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Sp0ck,

אז ככה... ניקיתי את המאוור של המעבד ואת המחשב כולו מאבק כשבאתי להפעיל את המחשב הוא עלה אך כל מה שהיה מחובר להתקן USB כמו עכבר מצלמה מדפסת... לא עובדים, מ שמוזר זה שהמצלמה מקבלת מתח מהתקן ה USB כי הנורית שלה דולקת אבל לא יותר מזה אין הודעת שגיאה מהמחשב אין כלום שכחתי לציין שגם עדכתי את הביוס לפני שזה קרה....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.