עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לדוגמא כשמשחקים במשחקים וכשעושים vertical sync אז התנועה יותר חלקה נכון? ובלי זה כזה מפספס פריים אז ככה יש לי בסרטים זה לא חלק איך אני מסדרת את זה שזה יהיה vertical sync בסרטים? הבעיה הזו מפריעה ברמות כשרואים דמות בסרט רצה אז בכלל יש כזה תנועה לא חלקה. זה הכרטיס מסך: 7850 וזה הלוח: msi p67a-gd65 1155 מעבד I5 3450 חלונות 7

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  2. שלום לכולם בדיוק לפני שעה וחצי פירמטתי את המחשב של לווינדוס XP PRO התקנתי את הדרייבר של NVIDIA את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי חיצוני (TP-LINK) ודרייבר סאונד, הדרייבר סאונד עשה ריסטרט למחשב ובאמצע שהוא הדליק אותו אני כיביתי את המחשב (בלי שום סיבה כמו דפוק!) דרך הכפתור , כדי לנקות את המחשב בתוך המארז (פיזית)... אחרי שניקיתי את האבק שוב הדלקתי את המחשב ואני רואה את ההודעה הזאת:

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by niv251,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי WIN 7 64, אותו התקנתי דרך הDOK. עכשיו יש לציין שקניתי את המחשב החדש והעברתי אליו רק את הכונן ואת ההארד דיסק זאת אומרת שאני חושב שיש בעיה בכונן הישן אבל הבעיה מאוד מוזרה כי דיסקים רגילים (CD) הוא קורא מצויין אבל כשאני מכניס DVD הוא לא מזהה בכלל. אז עכשיו אפילו דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך אני לא יכול להתקין. מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? יש דרך לנסות לתקן או רק ללכת לקנות כונן חדש? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by bora-aa,

היי, הלכתי לחבר כדי לתקן לו את המחשב כפי שהוא הגדיר המחשב נדלק אך לא רואים. אוקיי מדליקים המחשב,אך אין צג לא רואים.יש אור כתום במסך. פירקתי את החיבור של המסך לכרטיס מסך,הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מחדש את הכרטיס. מדליק מחשב מאוורים עובדים,מאוור של הכרטיס מסך עובד אך עדיין לא נדלק. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות שהבעיה זה הכרטיס מסך, פירקתי את הכרטיס מסך וחיברתי במחשב אחר ועבד המסך. לוח אם נראה תקין הכל עובד ויזואלית,כל המאוורים עובדים. במחשבה שנייה חשבתי אולי הצג לא טוב או לא מתאים[למרות שלא הגיוני כי במחשב אחר עבד],ניסתי צג אחר וגם לא נדלק. משום מה אני מנסה לבין למה לא המסך לא נדלק אם הכרטיס מסך תקין ומסך תקין. ** עריכה כמו כן ניסתי כרטיס מסך אחר שכן עובד במחשב הזה ועדיין…

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by novice,

היי לכולם, רכשתי לוח ga-z68x-ud3h-b3 עם מעבר CORE I5 וזכרונות של GSKILL PC3-12800 התקנתי את הכל במארז חיברתי כבל 24 PIN + כבל 12VX4 את המעבד + הקירור שלו (FIRO OCK) הכל היה נראה סבבה ... הדלקתי מכפתור ההדלקה והמחשב נדלק לשניה ואז נכבה ואז שוב נדלק לשניה ונכבה ככה בלופ אין סופי ניסיתי כבר כמה פעמים לבדוק שהכל יושב טוב והמעבד במקום ונעול היטב והזכרונות כמו שצריך אבל כלום פשוט לא ראיתי פעם אחת BOOT כמו שצריך !!! דרך אגב ספק כח 600W של TT ToughPower האם יש לכם עוד עצות ? האם כדי לקחת את הלוח + המעבד + הזכרונות למעבדה ב KSP שם רכשתי את כל הציוד (מלבד ספק הכח והדיסקים הקשיחים שהעברתי מהמחשב הישן) ? מת להתחיל לעבוד כבר על המחשב החדש !!! אז תשובה מהירה תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by x-pac,

אני קם היום בבוקר להדליק את המחשב כרגיל הוא נדלק אבל על המסך לא רואים כלום והווינדוס עולה (שומעים ברמקול) מכך הסקתי שהכרטיס מסך מקולקל החלפתי כרטיס מסך AGP היה קשה להשיג עכשיו הכל טוב ויפה עד שעוד פעם התחילו בעיות רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך החדש והמחשב נתקע באמצע עשיתי ריסטרט המחשב עלה וזה נראה כאילו הדייברים הותקנו עשיתי התחלה מחדש שוב כדי לראות שהכל תקין המחשב עולה אבל עד הווינדוס (החלון של ברוכים הבאים) שם הוא נתקע מראה מסך כחול (לא מסך כחול של שגיאה כחול יותר בהיר של ההתחלה של ווינדוס) ואז המסך נהפך לשחור והנורית של המסך מראה כאילו אין קשר בינה לבין הכרטיס מסך מעין אור כתום וכשזה עובד כשורה זה מראה אור ירוק למצב בטוח זה נכנס כרגיל אבל נתקע באמצע שולחן העבוד…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by efee123,

שלום, קורה לי מסך כחול בצורה רנדומלית לחלוטין! זה קורה אולי איזה 4-5 פעמים ביום. זה משגע אותי. לא הצלחתי לקרוא את תוכן הקבצים מקווה שתעזרו לי. צרפתי את הקבצים 3 מהיום ו-3 מאתמול. לכל אחד יש נפח שונה אז אולי אלו מספר בעיות. מבקש עזרה! תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  8. אהלן חברה.. ביומיים האחרונים המחשב שלי פתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא נתקע לי כבר פעמיים, המסך קופץ מידי פעם ולאחר מכן אומר שהייתה בעיה משו עם הדרייבר ושהוא חזר לפעולה (כבר מחקתי והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של נוידיה). הגלישה באינטרנט לא זזה באתרים עמוסים, משחקים לא רצים טוב... קיצר כל המחשב לא זז. מכיוון שזה עתה רכשתי עוד זוג זכרונות RAM למחשב חששתי שאולי הבעיה בהם אבל מסתבר שלא, הרצתי כל הלילה את MemTest ולא הייתה שום בעיה אחרי 14 שעות שהיא רצה. אני חושש שמע זאת בעיה חומרתית במעבד או בכרטיס מסך. או שאולי תגידו לי אחרת... לכן אני זקוק לתוכנה לבדיקת המעבד ולתוכנה לבדיקת הכרטיס מסך. (ברשותי ווינדוס 7 32 ביט). תודה! עדכון: ניסיתי להריץ בדיקה של OCCT. עשיתי בדיקה …

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שהוא נתקע בעומס כשאני נכנס למשחקים כבדים בעיקר. בדקתי אם זהו הכרטיס שלי, החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס אחר (3870) והמחשב עבד מעולה ללא נפילות (כשהוא נתקע הוא מחייב לעשות ריסט, בנוסף לפעמים רואים כל מיני פיקסלים צבעונייים על המסך וכו'), בזמן שעבדתי עם ה3870 שלחתי את הכרטיס שלי בחזרה לחנות בכדי לממש אחריות כי חשבתי שזהו הכרטיס מסך, אך עכשיו שהייתי בחנות ונתנו לי אותו אמרו לי שהם הפעילו עומס על הכרטיס במעדה כל הלילה והכרטיס עבד מעולה, לאחר מכן הם החליפו מחשב והפעילו עליו שוב עומס ועבד להם גם טוב ללא נפליו, ועכשיו שקבלתי את הכרטיס שוב, הבעיה קורת שוב. מדובר בכרטיס מסך מדגם 4870x2 מישהו בבקשה יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by big454,

שלום, נתקלתי בבעיה בכונן שלי שאני פשוט לא מצליח להשתמש בו אני מחבר אותו והכל , המחשב מזהה אותו . אני לוחץ על סרט והוא לא נותן לי לפתוח בטענה שהוא לא מזהה את החיבור , אין לי אפשרות גם להעתיק מאותה סיבה.. אחרי שניסיתי במחשב אחר לפתוח אותו הגעתי למצב שהוא לא נפתח בכלל. מופיע חלון שבו רשום : d:/ is not accessible inpage שגיאה בביצוע פעולת מה עליי לעשות?? (יש לציין שיש בכונן 450 ג'יגה חומר )

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  11. תודה לכל מי שעזר בנושא הקודם . נדמה לי שזיהיתי את הבעיה , כשאני מוריד את האצת החומרה מ full acceleration ל- basic acceleration המשחקים מפסיקים להתקע ! והכל עובד מצוין , מישהו אמר שאולי אין לי מספיק זיכרון/משאבים כדי להריץ את הקול ב full , יש מושג , לפחות זיהיתי את הבעיה , מה עכשיו? הוספת זיכרון תפתור את הבעיה? או שלהשאיר ב basic וזהו? תודה על העזרה .

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. Started by rweins,

שלום!!! יש לי מערכת ACER VERITON 7200. על הלוח אם יש כרטיס Magic Card של WinBond. "בטעות" איפסתי אותו עם DeBug ועכשיו ה Magic Card לא פועל או לא מזוהה ע"י הלוח... איך אני מחזיר את הMagic Card חזרה לפעול? תודה רבה!!! ולמנהל הפורום מצטער על הכותרת...

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  13. Started by ETB,

יש לי בעיה של חוסר יציבות במתחים לליבה, הולטג' על 1.65, ובתוכנות הניתור הוא מציג מתחים אחרים לגמריי ממה שהוא אמור לעבוד, מה גם שהוא לא יציב בשיט, המתח לליבה נע בין 1.616-1.63 ובמקרים מסויימים הוא אף יורד ל1.600. מה יכול לגרום לנפילות מטח כזו קיצונית. כמו כן המתחים במסילות השונות בספק שלי (HEC-300W), בתוכנות הניטור השונות ובביוס הוא מציג: ה 12V+ = 11.73 ועם מולטי מטר- 11.93 5V= 4.95 ועם מולטי מטר- 5.12 עושה רושם שהלוח מזייף במדידת המתחים (האומנם?) אני חושד שגם הספק הזה מגביל אותי הOC. ועם מישהו נתקל במתחים כאלו בעם הספק של hec.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  14. לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by JediMaster,

היי לכולם! 8) יש לי מחשב Pentium 4 1.3Ghz GeForce2 32Mb 20GB Hard Disk 128RAM אלה נקודות קצת חלשות במערכת... קניתי את המחשב לפני שנתיים והייתי רוצה לדעת למה הכי כדאי לשדרג אבל לא במחיר הכי גבוה. הכיוון שאליו אני שואף הוא כזה: Pentium 4 2.0Ghz (אם בכלל אפשר לשנות את זה) Geforce4 128Mb TI או Radeon 9700 (מה המחיר הכי זול שאפשר לקבל על רדאון?) אני לא יודע כמה היום זה מקום סטנדרטי שמוכרים בHD וכמה זה עולה, אם מישהו יוכל להגיד לי אני אשמח... אני בעיקרון רוצה משהו כמו 60GB 512RAM - אם זה זול אפילו 768... ואם עוד ישאר לי משהו מכל זה אני רוצה גם עכבר אופטי שאין לי מושג כמה הוא עולה... אם יש לכם עוד הצעות יותר טובות, אני אשמח לקבל אותן ואת המחיר הסופי שלהן ואם לא אז בבקשה תגידו ל…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by talns,

אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד אני גורם למסך להיסגר יחד עם המחשב מדובר במסך MAG 17 אינץ LCD בעת כיבוי המחשב המסך נראה סגור אבל כל כמה דקות משמיע ציפצוף מעצבן שלא מאפשר לישון וצריך לקום לכבות את המסך ידני זה מעצבן מאד תודה טל

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. קניתי מדיות לצריבה של SILVER LINE 780MB ניסיתי לצרוב עם נירו 5 אבל התוכנה לא זיהתה שהדיסק 780 ותמיד הודיעה שאין מספיק מקום ! ניסיתי לצרוב 706MB והיא זיהתה אותו בתור 700 ! התקנתי 6.6 התוכנה מזהה שזה 780 MB אבל שאני לוחץ Burn זה לא צורב ! הוא נותן הודעה שאני מנסה לצרוב 706MB ושיש לי בדיסק בפועל 702 פנוי ! אני משתגע חייב עזרה ! תודה.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by MasterDK,

יש לי 128 זיכרון אבל כל תוכנה או לא משנה מה מראה לי תמיד שיש לי 112 זיכרון. עכשיו גלית את מקור הבעיה מצאתי בביוס שיש לי 16MB Shared memory כלוצר 128-16=112 מה זה ה shared memory הזה האם אני צריך אותו?

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  19. החומרה הרלוונטית: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Hec 400TRT MEMTEST86+ 2.01 בתצורת 4 סטיקים הביוס מזהה אותם כ-333MHZ ומבחן 5 עובר. כאשר אני מגדיר ידנית 400MHZ ומעלה את התזמונים בהתאמה ל-3-3-3-8(גם את האחרים לערכי ברירת המחדל), הזוג של ה-OCZ מפיק כ-200 שגיאות במבחן והזוג השני עובר. שאר המבחנים עוברים בלי בעייה. כאשר ניסיתי את זוג ה-OCZ כאשר הוא מותקן לבד הוא עבר בלי בעיות. שאר המבחנים עוברים. ניסיתי להעלות את המתח בביוס ל-2.7V ולהעלות תזמונים לערכים גבוהים משמעותית אך הבעיה נותרת בעינה. האם יש פתרון לעניין? תודה.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by frogface,

הלוח אם שלי הוא הוא Striker II Formula ויציאת המיקרופון לא עובדת יציאות השמע עובדות גם ה USB עובד בבקשה את עזרתכם !

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  21. שלום לכולם לפני ככמה ימים רכשתי כרטיס טלויזיה התנקתי את הדריברים ואת התוכנה שלהם ומסתבר שהדריברים אינם מתאימים לוינדוס ויסטה אז העפתי את הדריברים ואת התוכנה ומאז המחשב עושה לי מסכים לבנים וריסטים העפתי אתמול את הכרטיס טלויזיה עצמו מהמחשב והמחשב עשה לי ריסט בלילה וכשהוינדוס חזר הוינדוס אמר שהוינדוס שוחזר ובלה בלה ובלה כתוצאה משגיאה בחומרה הקטע שלא הוספתי עוד חומרה דווקא הוצאתי את מה שהכנסתי המחשב הוא חדש חדש שדיברתי עם התמיכה של מיקרוסופט הם אמרו לי שזה שגיאה בחומרה והם לא יכולים לעזור לי עכשיו אני לא יודע מה לעשות זה נראה כאילו המחשב צעמו התקלקל והמחשב הזה עלה לי די הרבה 3 אלף ובקושי יש לי אותו שבוע וחצי מה אני יכול לעשות במצבים כאלה אני לא יכול לשלוח את…

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by DarkMoh,

שיחקתי לי במשחק.. נתקע באמצע פתאום ועשה ריסט... עבר לחלון שעושה בד"כ SEARCH FOR BOOT CD בהתחלה של המחשב עשה FAILED TO BOOT PLEASE INSERT SYSTEM CD עשיתי ריסט.. ומעכשיו לא מופיע כלום על המסך. [שוםדבר, מסך שחור] מה לעשות? ;-; עריכה: מדבר עכשיו ממחשב אחר בבית

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by FeedMe,

היי.. לגבי בעיית עיוות הצבעים שהייתה לי, כנראה ומדובר בבעיה ב-REGISTRY של הווינדווז, אני אפרמט ואנסה שוב, תודה לכל מי שעזר. קיבלתי סוף סוף את הenermax המיוחל, אך נדהמתי לגלות שהכרטיס עדיין ב-downclocking, אך הפעם רק של הזכרונות: 340 מגהרץ (680 אפקטיבי) שזה בדיוק חצי מהמהירות שהם אמורים לעבוד בהם. הם מקוררים כרגע על ידי ה-heat spreaders של ה-VF900 ולכן זו לא יכולה להיות הבעיה. ניסיתי להעלות את המהירות קצת כלפי מעלה אבל אי אפשר להעלות מעל 500 בלי לקבל מסך שחור (שאז מרצד וחוזר לרגיל, ושוב שחור, וארטיפקטים ושאר ירקות)... מה לעשות? אני לגמרי הרוג מהכרטיס הזה... תודה!

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by ppe,

רוצה לפרמט נותן הודאה DISK BOOT FAILURE INSERE INSERT SYSTERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER עזרה דחוף מה הוא מבקש? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by הקוסם מארץ עוץ,

עם הלוח הזה מקבלים במתנה חלק PCI עם בננות מה זה ? למה זה משמש ? זה עם אותם יציאות שיש בכרטיס מסך RCA ו SVIDEO לא ? http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 רשום HDTV OUT ליד

• 10 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.