תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע מת לי המודם (Pine עם צ'יפסט של ESS)... בשמחה ובששון קניתי לי מודם חדש - Pine V92 מדגם PF-X01A 11424 עם צ'יפסט של Conexant (לשעבר Rockwell), הורדתי מהאתר את הדרייברים החדשים ביותר ל-WinXP, והתקנתי אותו... פתאום, שמתי לב לדבר מוזר... כל פעם שאני מפעיל את DScaler (התוכנה שאיתה אני משתמש בכרטיס טלוויזיה, FlyVideo98, שכולל למיטב ידיעתי גם הוא צ'יפסט של Conexant) בייחד עם חיבור פעיל לאינטרנט - בום - המחשב נתקע, ואין שום פיתרון חוץ מ-RESET פיזי.. יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת \ יודע איך לתקן אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כבר שנים שיש לי כרטיס טלויזיה PCI ישן עם ציפ של BT שעובד מצויין. עכשיו, ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט USB TRUST SpaceCam 120, נראה שההתקנה צלחה אבל יש 2 בעיות. 1. תוכנות שונות (מסנג'ר..) מזהות לי את הכרטיס טלויזיה כמצלמת האינטרנט ומשדר למי שאני עושה איתו שיחה את מה שאני רואה בטלויזה, שזה נחמד אבל לא קשור. 2. פתאום אני רואה בטלויזיה רק שחור לבן. רעיונות? דני
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני זורק את הסוגיה באוויר - לא מאמין שזה פתיר... (אגב בפוסט יהיו המלצות על תוכנות) יש לי התנגשות בין אפליקציות (חינמיות) שמשגעת אותי. אז ככה: יש ברשותי את התוכנה Xmouse button control - מאפשרת לשלוט בצורה מדהימה בעכבר. יש לי את תוכנת עכבר הגיימינג שלי, Logitech G603. נקראת Logitech gaming software - גם היא מאפשרת לתכנת את העכבר, אך מאחר והפונקציות של XMOUSE הרבה יותר רלוונטיות אליי - אני משתמש בה רק כדי לפתוח באמצעות כפתור אחד בעכבר (שXMOUSE כלל לא מכיר בקיומו) -כדי לפתוח את החלון של ווינדוס. עוד ברשותי - Task bar hide . ווינדוס הרי מאפשרים רק למזר את שורת המשימות, אבל אם אתה מרחף עם העכבר קרוב לשם - שורת המשימ…
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת C4283 של HP ברגע שאני מתקין לה את הדרייבר של המדפסת כל התקני ה USB מפסיקים לעבוד, ברגע שאני מוחק את הדרייבר של המדפסת הכול תקין. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר. תודה מראש אליאור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר את ההרד דיסק הישן של ואז חיברתי אותו בדקתי שהכל טוב מבחינת slave-master אבל בכל זאת שהוינדוס 2000 עולה הוא עושה מסך כחול-התנגשות HELP כל המידע החשוב שםםםםםםםםם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.התקנתי מחדש את המחשב על שני דיסקים קשיחים.השינוי היחיד שעשיתי הוא הגדרת בקר רייד של סיליקון אימג' כבקר פעיל וממנו עולה המערכת הפעלה.לאחר ההתקנה שמתי לב שגם אחרי התקנת הדרייברים החדשים והישנים הכרטיס קול שלי [emu 1212M] מזוהה ורשום במנהל התקנים של חלונות אבל אינו עובד כלל והתוכנה אינה רואה אותו ועוד מתריעה לי שאין כרטיס קול על המחשב. שאלתי היא האם הבקר רייד שהגדרתי יכול לגרום להתנגשות IRQ ולשיתוק של הכרטיס קול והאם החלפת סלוט תפתור את הבעיה. עריכה : הכל עובד.התבלבלתי ביו כפתור האפקטים והיציאות ouputs את האפקטים עוד לא התקנתי..
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקי אז ככה - קניתי CREATIVE LIVE 24BIT התקנתי הכול סבבה. הסרתי דרייברים של הכרטיס קול המובנה שלי (AC97) והכול עבד טוב. בזמן האחרונה אני חזרתי לשחק BATTLEFIELD2 ומה אני מגלה - שהוא עושה לי ים בעיות. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בכרטיס מסך - המשחק נתקע לי או שהיו לי מסכים שחורים (לא רואים תמונה) ועיטיות (צניחת FPS). היום חזרתי לכרטיס קול הישן שלי המובנה - הסרתי לגמרי את ה CREATIVE הוצאתי אותו מהמחשב ורוב הבעיות נעלמו. אבל אני רוצה להשתמש בכרטיס - מישהו יודע איך אני יכול לפתור בעיה זו? ניסיתי לשחק אם הדרייברים (הסרה והוספה) אפילו ביטלתי את ה AC97 מה DEVICE MANAGARE וזה עדיין עשה לי בעיות רק הסרת הכרטיס של CREATIVE פתר לי את הבעיה. הצילו
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הייתה לי הודעת שגיאה מאוד מעצבנת שעולה אחרי מספר ימים,בערך 3 ימים,אז הדריכו אותי דרך פורום זה על הורדות התוכנה "WinDbg",אשר קוראת את הקבצי שגיאה"Minidump",באמת הורדתי וזה הראה לי שקובץ השגיאה הוא:gv800v3.sys והקובץ הזה אומר שמשהו במערכת שלי Geovision 800 גירסה 7.2 ,לא תקין(זאת תוכנה לצפייה+הקלטה ממצלמות אבטחה),כדי לנסות ולפתור תבעיה החלפתי תכרטיס הdvr לאותו כרטיס רק חדש,ועדיין יש אותו בעיה,אמרו לי שיכול להיות שזה התנגשות חומרה. מה עוד ניתן לבדוק כדי לדעת בדיוק מה מקור הבעיה? הוספתי פירוט של הרכיבי חומרה במחשב שלי: e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz =מעבד ATI Radeon HD 4350 =כרטיס מסך 2000MB Dual DDR2 SDRAM=זכרון ASUS . P5GC-MX =לוח אם ועוד 250 גיגה דיסק …
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
למחשב של הבן שלי היה כרטיס פנימי של טלויזיה שאליו חיברתי את הממיר + חיבור אלחוטי לאינטרנט עם אנטנה שהתחברה ל USB והכל עבד פיקס מכייון שאין יותר כרטיסים פשוטים פנימיים לטלויזיה קניתי לו חיבור USB עם כניסות לכבל שממיר יתחבר אליו כזה http://ksp.co.il/?uin=19865 ויש לו גם אנטנה כזאת לאינטרנט http://ksp.co.il/?uin=11008 ומשום מה שניהם לא יכולים לעבוד במקביל איך מסדרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על מחשב P4 ומערכת הפעלה XP כרטיס של קריאטיב CT4830 לצורך שימוש בפורט משחקים שלו (יש לילד שלי ג'ויסטיק והגה המתאימים לפורט הישן). המחשב זיהה את הכרטיס, התקין דרייברים לבד וביקש איתחול, איתחלתי (RESTART) והמשכתי לעבוד. כשהפעלתי סקייפ נשאלתי האם אני רוצה להשתמש בכרטיס החדש ועניתי שלא ואכן כל השיחות והמוזיקה נותבו למערכת הקול הישנה על לוח האם. לאחר 24 שעות המחשב נתקע וסירב לעלות, הוצאת הכרטיס שיחררה את הבעייה והמחשב מתפקד מצויין. טכנאי אמר לי שכפי הנראה כתובת פורט המשחקים מתנגשת עם משהו אחר ויש אפשרות לסדר את הכתובת הזו (תמורת תשלום, מכיר את הטכנאי והוא הגון אבל רחוק ממני). 1) האם אני יכול לשנות את כתובת פורט המשחקים בכרטיס וכיצד? 2) האם הגיוני שזו הבעיה? בתודה, …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108781.0 תיארתי בעיה שהמחשב קופא ואתם כיוונתם אותי לכיוון בעיה בכרטיס המסך. הדיאגנוזה היתה נכונה - כרטיס המסך גורם לבעיה. הכרטיס הוא voodoo 3 3000 מסתבר שלוח האם שהטכנאי התקין לי גורם להתנגשות עם כרטיס המסך. ברגע שעשיתי disable לכרטיס - נעלמה בעיית הקפיאות. לעומת זאת אני מוגבל לקצב רענון מסך של 60 HZ ותנועות על המסך (למשל גלילה של דף אינטרנט) עובדות לאט לאט. אני לא יודע מה בדיוק דגם לוח האם, זה מה ש-aida32 הביא לי: איך פותרים את הבעיה ? יכול להיות שזה לוח אם עם כרטיס מסך עליו ? בהתקנת הדרייברים היה כתוב משהו כמו All in one. תודה על העזרה. --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]-------------------…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, מעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BO לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET (משתמש בכרטיס המובנה בלוח) זכרונות Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 בעיקרון הרצתי את FF כמה 3-4 פעמים, ב2 חלונות היה טאב אחד, ובאחרים עבדתי, לפתע הכל נתקע, גם כשניסיתי לסגור ממנהל המשימות לא הייתה תגובה (ניסיתי להרוג את התהליך), בעיקרון המסך ניהיה לבן (משהו ב-7 כנראה שתוכנה לא מגיבה), אז אמרתי שבינתיים אני אפתח אקספלורר, המחשב אמור לסחוב, באותו הרגע המחשב נתקע לחלוטין (אחרי פתיחת ה-IE), ז"א שלא הייתה בכלל תגובה, העכבר לא זז כמה דק', ויתרתי ועשיתי ריסט פיזי. במצב אחר אני משתמש במסנג'ר ומתכתב עם אנשים, לטקסט לוקח 1-2 שניות להופיע…
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי, התקנתי ווינדוס 7 עם כל העדכונים על מחשב חדש (i7-4770K, 16gb ram, Seagate 7200.14 1TB). בסך הכל, אין לי קריסות, התחממויות, או כל דבר תקין. הבעיה שנתקלתי בה קשורה לתיקיות ולהתנהגות של האסקפלורר. קשה לי קצת להסביר, אז אני אתן דוגמאות: א. בפתיחה של המחשב שלי לדוגמא, לוקח זמן לכוננים להופיע. ב. במחיקה של קבצים, לפעמים רק האייקון עצמו נשאר, והקובץ עצמו בפועל כבר מחוק. ג. בהעברת קבצים, למרות שהקבצים עברו, המעבר לא מופיע עד לעשיית רענון. ועוד כל מיני בעיות דומות. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא ההארד דיסק, אבל מבדיקה בhddtune, המצב שלו תקין. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך מחשב. התנעה ועצירת מקרר מכבה לשניה מסך מחשב. שקע מקרר מחובר ישירות ללוח חשמל,ושקע מחשב ומסך מחוברים למעגל חשמלי אחר. (הם לא יושבים על אותו מעגל של מקרר) יש לי שתי מחשבים נייחים מיני.ההבדל ביניהם במעבדים I7 ו I9. כשלמחשב עם מעבד I7 מחובר מסך הכל עובד חלק,וברגע שמסך מחובר למחשב עם מעבד I9 אז מסך מושפע מפעילות מקרר. בעיה מוזרה,אשמח לקבל עזרה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים קניתי לפטופ Asus UX305UA אחרי שכמה חברים וקרובים קנו מהסדרה הזו של האולטרה-בוקים. לאחרונה שמתי לב שכיסוי המתכת באיזור המקלדת ומשטח העקיבה מנופח קצת. כתוצאה מכך, משטח העקיבה קצת משוחרר ומשמיע קליקים כשנוגעים בו, ולדעתי גם לא מגיב תמיד מספיק טוב. שירות הלקוחות של אסוס אומר שזה נזק מסוג "שבר באחריות לקוח", על אף שכך קיבלתי את הלפטופ, ומעולם לא הפלתי אותו או הרטבתי אותו. אילו הייתי שם לב בתקופת האחריות של 14 ימים ראשונים, אולי אפילו היו מחליפים ללפטופ חדש. אני מניח שאין הרבה מה לעשות אם אני בכל זאת רוצה לתקן, מלבד לשלם מאות ש"ח, אם זה בכלל בר תיקון. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך להתקין כרטיס מסך על הלוח אם EVGA 560TI בכל מקרה יש לי חוט שמחבר את הספק ללוח אם ה 4PIN שמפריע לי. יש אפשרות ליצור "גשר" מעל הכרטיס מסך אבל שהחוט יגע בכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו עם ספריי לחץ אוויר ושכחתי שיש מאוורור שנמצא על הדופן של המחשב (שמפרקים אותה כדי לראות את הבפנים שלו) והמאוורור הזה היה מחובר לאנשהו מן הסתם ואני לא יודע לאיפה לחבר אותו חזרה עכשיו... הנה תמונה של הדופן: והנה תמונה של החיבור: אני יכול להוסיף תמונה של הבפנים של המחשב אם צריך וזה עוזר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני סובל מזה כחודש מהתנתקויות באינטרנט בהתחלה חשבתי שזה נסע מהראוטר של אורנג' אבל עכשיו החלפתי לראוטר אחר שהיה ברשותי וגם בו התנתק אחרי שעתיים . מודם גם הגיע טכנאי להחליף למודם אחר ..( מודם של הוט ) בהגדרות כרטיס הרשת רשום פועל כראוי . יש לציין שהחיבור לאינטרנט חוזר אחרי ריסט למחשב . למישהו יש רעיון ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט בתדירות לא קבועה, האינטרנט לא חוזר עד לאחר ביצוע ריסט למחשב גם כשאני משתמש בפותר התקלות של ווינדוס 7. המחשב מחובר בכבל רשת חדש ובזמן ההתנתקות שאר הרשת בבית עובדת כשורה. ניסיתי לסרוק ווירוסים בעזרת AVG,VIPRE ולא מצאתי כלום, אשמח לקבל עצות לפתירת התקלה!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי לפטופ לנובו יוגה 13, דור ראשון, בימים האחרונים במהלך הגלישה, אני מקבל הודעות שגיאה שאין לי חיבור אינטרנט ולאחר מספר נסיונות של תיקון פותר הבעיות, לפעמים האינטרנט חוזר לי לכמה דקות ואז שוב מתנתק. נסיתי את הבדיקה הזאת גם על הרשת הסלולרית שלי, והבעיה זהה שאני מחובר לסמארטפון שלי . מאז שפרמטתי את המחשב לפני כשנה, לצערי מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר התחברות ראושנית לווייפי, לרוב עליי לבצע תיקון שגיאות ופתרון בעיות של וינדוס, ולאחר תיקון הבעיה אני מצליח לגלוש ללא בעיה. לרוב הוינדוס מודיע שהשגיאה הינה באיפוס מתאם ה-WIFI, או שער ברירית מחדל. אשמח אם תוכלו לייעץלי בנושא כדי לפתור תבעיה.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בעייה.......אני משאיר את האינטרנט בערך יום יום וחצי דולק ואז פתאום הוא מתנתק....(פעם הייתי יכול להשאיר אותו דולק יומים -שלוש..) אולי זה יעזור לכם אבל אני גם משתמש באימיול....ובאוו זמן גם האימיול עובד.....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל לפרט את הבעיה.. בבית ישנם 2 מחשבים וכמה טלפונים ניידים שמחוברים לראוטר. המחשב הנייד שבו אני משתמש בו הבעיה הוא רץ על WIN 7 , ברגע שיש עומס במחשב, כמו הורדה של מספר רב של מידע (סביב ה 3 GB), הכרטיס רשת מאבד קשר עם הראוטר (החיבור הוא ב WIFI). זאת למרות שכאשר אני בודק בחיבורי רשת כתוב לי שיש חיבור לרשת, אך אין חיבור לאינטרנט. כאשר אני מנסה לעשות פינג לראוטר אין תשובה, כלומר זה אומר שתכלס אין בכלל רשת. הדרך היחידה שאני מצליח להחזיר את האינטרנט היא הפעלה מחדשה, או ניתוק פיזי (כפתור בלאפ טוב לניתוק הכרטיס רשת) וניתוק הכרטיס במנהל התקנים והחזרתו. המחשב עבר פירמוט לפני כשבועיים. אשמח לפתרונות , לפני שאצטרך לפרמט מחדש. תודה!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר דרך bezeqint ב- ADSL 750kb אני משתמש במודם USB ale 130, וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט לאחר כמה זמן של שימוש, זה לא מתנתק ואז כשאני סוגר את המחשב או עושה ריסטארט אז זה סוגר לי משהו בשם connection tray, ואז זה לא עושה ריסטארט אלא נתקע ב- saving bla bla bla למישהו זה קרה פעם? מישהוא יודע איך לתקן את זה?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מייד עם עליתה של תוכנת ה"חלונות" המסך מתנתק. ניתן לראות את כל תהליך העליה של התוכנה ואולם לפני שניתן לעשות משהו (כמו לנסות לעבור ללוח הבקרה)כבר המסך עובר למצב standby רעיונות לפתרון? תודה !
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-