תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזור לחבר בשיחזור הרד דיסק חיצוני שמשום מה החליט למחוק את כול התכולה שלו. אחריי שיחזור (לא מוצלח) ויתרו על העיניין ניתקנו את ההרד דיסק החיצוני והמשכתי לעבוד על המחשב.. לאחר כמה דקות המחשב פשוט קפא. עשיתי ריסט הוא נידלק ולאחר כמה דקות שוב אותה הבעיה (קיפאון) החלטתי להשאיר את הבעיה לבוקר.. הבוקר אני מדליק את המחשב והוא אפילו לא מצליח לעבור מעבר לאייקון של וינדוס " starting windows" וקופא. נסיתי להכנס דרך "safe mode" אין תגובה. נסיתי לבצע שיחזור מערכת גם אין תגובה. למזלי כול החומר היה מגובה אז החלטתי לבצע פירמוט למחשב. הכנסתי דיסק מקורי של WIN 7 וכבר מהתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר.. הכול זז מאוד מאוד לאט. לקח למערכת 28 דקות (במדויק) להגיע לחלון ההתקנ…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב ואני רוצה להתייעץ עם המומחים איזה windows 7 כדאי לי התקין x64 או x32 המפרט: מעבד - intel pentium e5200 לוח אם - gigabyte ga-c31m-es2c v1 זיכרון- 2g DDR2-800 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם! בעודי משחק במחשב (לא משחק דורש משאבים NBA) לפתע כבה המחשב..הדלקתי אותו והכל חזר להיות כרגיל. חשבתי שאולי זה עומס כלשהו..לאחר מכן בזמן מנוחה כבה לפתע המחשב ושוב ללא כל סיבה. יש לציין שזה קרה עוד מספר פעמים ופשוט לא שמתי לב כי לא הייתי נוכח (המחשב דולק 24\7) האם יש דרך לדעת מה המקור לכיבויים הללו? (זה קורה בערך אחת לשבוע-חמישה ימים) האם אלה חירחורי גסיסה של רכיב כלשהו?ואם כן אז איזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום חברה יש ברשותי את הלוח אם הבא: asus p6t deluxe bios: 1701 זכרון מותקן: 2*3 ocz gold ddr1333 שמתי לב בשלב מסויים בשימוש במחשב שיש לי רק 4 ג'יגה מתוך 6 ניסיתי לבדוק להוציא ולהחליף בין הזכרונות- ועדיין זה 4 עכשיו גם בדקתי ב2 תוכנות: everest cpu-z זה מזהה שיש לי 6 ג'יגה זכרון הווינדוס והביוס מזהים רק 4 מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי אוזניית בלוטוס למחשב, ודרכה אני שומע מדיה פלאייר ועוד.הבעיה היא שלא את כל התוכנות המשדרות מוזיקה ניתן לשמוע.לדוגמא - אדובי אודישן לעריכת מוזיקה - אני שומע רק ברמקולים, ולא דרך האזניה. וכך עוד תוכנות, ואחת מהן הייתי שומע דרך האזניה של הבלוטוס, ולפני יומיים זה הפסיק. אני שומע רק דרך הרמקולים, הגם שהנגן הרגיל של חלונות עדיין משדר אכן מוזיקה דרך הבלוטוס.למישהו פתרונים??
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן חברים, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Duo E6750 3GB RAM ATI HD 4850 גרסאת "ספיר" עם אוברקלוק מובנה שבא איתו 10%+מאורר של זלמן עליו הבעיה היא כזאת: אני משחק קצת במשחקים שהם יותר "כבדים" כמו ה MEDAL OF HONOR החדש או BATTLEFIELD 3 אז אחרי מספר דקות הוא פשוט מציג לי מסך שחור ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב. גם שאני מוריד את ההגדרות ל LOW זה ממשיך לקרות, מה יכולה להיות הבעיה? הבעיה היא בכרטיס מסך? למרות שזה לא הגיוני..הכרטיס הזה חייב להריץ אותם בלי שום בעיות
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי נתקע במשך כל השבוע ושיגע אותי, החלטתי שאני נכנס באמא שלו-לקחתי שואב אבק(מעפן אומנם) והוא לא הצליח לגרד אפילו את הקצת של הקצת. כמובן שהתעצבנתי, והדכאון של לפרק כל חלק ממש לא בעניין של יום שישי בבוקר. אחרי שנרגענו, חשבתי איך לעזאזאל כל הפריקים של המחשבים משלמים בשביל המדחס אוויר הזה? ואז ראיתי בלון. כל מה שצריך לנקות את המחשב זה בלון! נפח אותו-ושחרר את האוויר על הביפנוכו. חזור על התהליך עד שהמשחב נקי. קל ופשוט(אחרי זה צריך לאסוף את האבק מסביב אבל זה כלום). בהצלחה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אתם ממש המוצא האחרון שלי לא הצלחתי למצוא שום פתרון, אז ככה: היום קיבלתי את המחשב המפרט: windows 7 ultimate 32bit i7 3770 cooler intel 1155/1156 copper gigabyte z77M D3H Sapphire ATI 6850 GDDR5 PCI-E HDMI עכשיו ככה, ניסיתי כל אפשרות התקנתי את הדרייבר הורדתי עדכונים, הרזולוציה המקסימלית שאני מקבל היא 1600X900 ויש עוד שלל רזולוציות נמוכות יותר שפשוט לא מתאימות למסך 20" של LG מדגם E2041T המצב שנוצר הוא שאני צופה בסרטים וסדרות והתמונה מתוחה על כל המסך בצורה חסרת פרופורציה, כנ"ל באתרי אינטרנט. אשמח לעזרה, פשוט לא נעים לעבוד כך על המחשב תודה וערב טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר שחוזר על עצמו מספר פעמיים ביום בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב יחסית ישן, הכרטיס מהסך הוא ATI 5770 יש לו 2 יציאות HDMI, ויש לי טלויזיה של טושיבה מסוג Regza, הטלויזיה תומכת ב1080i \1080p \ 720p וכד'.. חיברתי את הכבל HDMI מיציאה בכרטיס לטלויזיה, עשיתי פשוט הרחבה של הדסקטופ בדרייברים של הכרטיס ברגע שהטלויזיה נמצאת על מצב HDMI וברגע שאני מעביר איזה טאב לטלויזיה ומריץ את מה שאני רוצה לנגן (למשל סרטון ביוטוב) אפשר לראות שיש לאג\דיליי בין האדיו לוידאו, כמו סוג של בעיית סנכרון, שומעים את האודיו לפני שרואים את הבעת הפנים או הדיבור בוידאו. ביוטוב זה כמעט ולא מורגש אבל שאני מנגן סדרה או סרט בסטרים באתרים כמו putlocker/sockshare הבעיית הזאת מאוד נראת לעין. עידכנתי לדרייברים החדשים של ATI, ניסיתי לשנות את היציאות של הכבל HDM…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, לפני כחודש וחצי החלה לי בעיה מעצבנת במיוחד, בזמן משחקים(רק בזמן משחקים) לאחר כמה דקות המסך פשוט מתפצל לשתים... לפעמים מזיז את התמונה שמאלה ואז החלק שאמור להיות בצד שמאל מופיע בצד ימין, לפעמים חלק מלמטה מופיע למעלה, בינהם יש פס שחור. לאחר שאני יוצא המשחק המסך נשאר ככה עד שאני עושה ריסטארט. אם אני נשאר במשחק לאחר כמה דקות אני מקבל מסף כחול. אם אני לוקח סקרין שוט, הכל נראה תקין. לאחר מחשבה של מספר דקות וחיפוש באינטרנט, הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא: HD 6950 2G (לא עשיתי שום אוברקלוק) של ספאייר. Sonic2 620w bronze Mother Board: Gigabyte z68ap-D3 Intel I5 8g Ram -כן אני יודע שזה דפוק על 32 ביט. עידכנתי את הדרייברים- לא עזר. ל…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אין זמן מוגדר למתי ו/או איך. לעיתים קרובות יותר יש תקיעות קטנות שיכולות להתארך עד קריסה (יש לציין כי החלפתי מעבד ולוח אם וכמובן פירמוט ל64 ביט עם הדרייברים העדכניים) זה מה שמופיע לי: ביותר קרוב: מפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בcomputer management הוא כותב עליו FAILED. מה עושים?? מצורף תמונה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש תוכנה שהתקנתי פעם ולאחר הטרייל מחקתי אותה מהמחשב, נרשמתי אליה עם מייל אחר וסיסמה אחרת ושניסיתי להתקין היא כתבה לי שכבר עבר הזמן שלי. איך אני מוחק את המידע על התוכנה מהמחשב שלי? איך היא יודעת שהייתה כבר מותקנת?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן אני כבר הרבה זמן בסיטואציה הזאת. אני יספר את הסיפור, ביום בהיר אחד החלטתי שבאלי על מארז חדש, קראתי ביקורות והחלטתי ללכת על הANTEC 302 מKSP, הרכבתי הכל היה טוב ושקט עד שאחרי כמה זמן הבחנתי ברעשים של אתר בנייה מהמחשב, לקח זמן לברר מה הבעיה וגיליתי שזה היה הכונן קשיח, על מנת לוודא שזה לא בעיה בכונן קשיח עצמו ביצעתי מספרים בדיקות. הנחתי את הכונן קשיח על היד והוא היה מאוד שקט, בדקתי עם תוכנות כמו HDDLIFE וכל אלה והכל נירא תקין, התקנתי כונן קשיח אחר למארז וגם הוא רועש, הגעתי למסקנה שזה בגלל שתי המסילות שלא מונעות רעד. מה שיש עכשיו זה שהכונן קשיח מונח על ספוג וקשור עם מסקינטייפ, וזה עובד, לא שומעים אותו הכל פרפקט, אבל מצד שני זה מאוד מבאס כי אני מתכנן להוסיף כוננים קשי…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז יש לי בעיה מוזרה במחשב.. יש לי 4 זיכרונות (כולם של Kingston - מהם 2 מדגם KVR800D2N5/1G ו-2 מדגם KVR800D2N6/1G-SP) ו4 סלוטים לזיכרונות. הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P35C-S3. הכל עבד טוב ויפה (המחשב עבד במשך שנים בלי בעיות עם ארבעת הזיכרונות מחוברים) עד שיום אחד המחשב כבר לא נדלק. החלפתי ספק כוח ושמתי לב שעדיין ישנה בעיה - המחשב נדלק ומייד נכבה וחוזר חלילה. לבסוף הבנתי שהבעיה קשורה לזיכרונות והתחלתי בנסיונות: דבר ראשון בדקתי כל אחד ואחד מהזכרונות והסלוטים בנפרד וכולם תקינים. כאשר זיכרון אחד מחובר (לא משנה איזה, כולם תקינים) - המחשב עובד רק אם הזיכרון מחובר לסלוט השמאלי. אם הוא מחובר לסלוט אחר - המאוורר נדלק אבל כלום לא קורה. כאשר שני זיכרונות מחוברים - המחשב ע…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום למי שהחליט לעזור לי : ] דבר ראשון יש לי מחשב פנטיום 3 500 , לוח אם של SIS 5600 3slots PCI + 1 AGP קניתי איי-פוד 20G U2 PHOTO ושאני מחבר אותו לUSB אז המחשב מציין שזה חיבור איטי 1.1 ולא 2.0 אז החלטתי לקנות כרטיס פייר-וייר שיעבוד יותר מהר. קניתי כרטיס וייר -פייר התקנתי במחשב, המחשב שלי זיהה אותו הכל טוב ויפה (ציין שזוהתה עוד רשת בנסף לכרטיס רשת שלי) וברגע שאני מחבר את הכבל פייר וויר לכרטיס ואז לאייפוד , המחשב מוסיף את האייקון הקטן של SAFE REMOVE ואחרי שניה עושה ריסט למחשב, וכך כל פעם שחיברתי את איי-פוד הוא עשה ריסט. ובכן ניסיתי להחליף מקום לסלוט אחר וגם לא עזר. אשמח אם תעניקו לי פתרון. בברכה אלדר.
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי WD Raptor 36GB, צורב DVD של LITEON ן CD-ROM חדשים. התקנתי את כולם במחשב והתחלתי בתהליך של פירמוט המחשב במטרה להתקין את ה windows על הכונן החדש במקום על ה maxtor 80GB הישן שלי. המחשב כל הזמן עושה לי מסכים כחולים ותהיתי אולי זה קשור בעובדה ששני הכוננים הקשיחים שלי מוגדרים כmaster.. אם כן, האם הקוניפגורציה שלהם תלויה בג,מפרים שנמצאים בגבו של כל כונן? ראיתי שיש שם 4 זוגות של ג'מפרים אך אין לי מושג מה הם אומרים... עיזרו לי בבקשה! :s05:
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
תראו עד לפני 4 ימים החלפתי תDDR שלי לDDR2 קניתי סטיק אחד של זכרון 1GB חיברתי הפעלתי הכל טוב ויפה היום הלכתי לקנות עוד סטיק (פשוט לא היה בחנות בפעם הראשונה),בדיוק אותו דבר והכל אז אני מחבר אותו גם (עכשיו יש לי2GB..) ואז התחילו הבעיות כל פעם BLUE SCREEN אחר אבל המרכזי היה הארור 0x00000050 ממה שראיתי באינטרנט זה אומר שזה בעיה בזכרונות אז ניסיתי לעשות תwindows memory diagnostic על סטיק אחד (הראשון שהגיע אלי) וזה היה פסדר ,העביר את כל הבדיקה הארוכה (11 מבחנים) עכשיו כשעשיתי על שתיהם ביחד (עובדים בDC) הוא עשה לי שגיאה בבדיקה מספר 10 , כל השאר העביר. שם הבדיקה שהוא נכשל היה ERAND לא יודע אם זה יעזור אבל קחו את שאר השורה adrress:044ff9fc expected:73de8bae actual:7bde8bae עכשיו ר…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
זה מחשב כבן 4 שנים פנטיום 3 866 אינטל(לא סלרון), זו בעייה שלאחרונה צצה, הוא לא נכבה לאחר פעולה מסויימת(ואז מתבצע איתחול- כאילו נלחץ כפתור reset),אלא בזמן אקראי לחלוטין-המחשב יכול לעבוד 4 שעות\10 דקות\חצי שעה ופתאום להתכבות. מה זה יכול להיות , מה עליי לבדוק ? חשבתי שאולי זה חום, עם איזה תוכנה אני בודק זאת ,איזה חלקים, מה הטמפרטורות בתחום התקין? למעבד נדמה לי בBIOS יש שם כבר את הטמפרטורה, מה התחום שם? תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה בזמן שאני משחק, לאחר כחצי שעה של משחק, המחשב קופא לחלוטין. אין לי כל אפשרות להחזירו לפעילות מלבד ביצוע RESET. ניסיתי למצוא פתרון אך לא הגעתי למסקנות. אני משתמש בדרייברים מעודכנים והמחשב נקי מוירוסים. אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ארטיפקטים על המסך מהרגע שבו windows עולה לראשונה. הבעיה נמשכת בערך יומיים שאחר כך אפילו לא הצלחתי לאתחל את המחשב, הוא פשוט נשאר במצב שבו המסך אפילו לא נדלק - כאילו אין שום אות מכרטיס המסך. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס המסך עד שכבר הייתי מוכן לקנות אחד חדש. קצת לפני הקנייה עשיתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר שידוע לי שעובד מצויין. ועדיין המסך לא נדלק. לכן חשבתי על בעיית זיכרון והוצאתי והכנסתי את הזכרונות והפעלית מחדש. הפעם המחשב עבד (עם הכרטיס מסך המקורי) אבל בעיית הארטיפקטים נשארת. הארטיפקטים עצמם הם מן נקודות לא שמופיעות על המסך שבהתחלה לא נראות מזיקות יותר מידי אבל ברגע שאני עושה גלילה (הכוונה למשל page down) הכרטיס מסך המדובר דרך אגב הוא asus geforce…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני אתקין פלופי עוד מעט למחשב חדש לחלוטין. עכשיו האם אני צריך לעדכן משהו בביוס או שהמחשב כבר קולט אותו לבד ? אם כן, אשמח לקבל הסבר קצרצר איך לעדכן ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-