עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ImAllMostAwake,

הוא נתקע שאני מעביר נתונים או אם הנתונים גדולים מידיי הוא לא מעביר איטי בקריאת והעברת נתונים מה אני עושה, אפשר לבדוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by kalda01,

רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by rooten,

כבר איזה שבועיים שהמחשב נכבה לי כשאני מפעיל משחקים. שלשום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק(והיה הרבה). אחרי שניקיתי אותו, התדירות של הכיבוי עלתה בהרבה, ועכשיו הוא נכבה כל 10 דקות למרות שלא רצות תוכנות כבדות ברקע. (רק האנטי וירוס והדפדפן פועלים) יש רעיונות לפיתרון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by yamamoto,

והבנתי שאם אני עושה את זה אז אני גם צריך להגדיר בביוס מחדש את התזמונים והמתחים של הזיכרונות וגם את זה אני לא יודע לעשות...

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  5. Started by satlan1,

יש לי מחשב די חדש ובזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו יש רעשים די חזקים מהמחשב. אחרי 20 שניות בערך הרעשים נפסקים... חשבתי שזה בא מאחד המאווררים אז ניקיתי את כל האבק שם ושימנתי את המאווררים, וכולם מסתובבים חלק, אבל הרעשים עדיין נמשכים. ממה זה יכול להיות?

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  6. שלום, יש לי בבית מחשב יחסית ישן, הכרטיס מהסך הוא ATI 5770 יש לו 2 יציאות HDMI, ויש לי טלויזיה של טושיבה מסוג Regza, הטלויזיה תומכת ב1080i \1080p \ 720p וכד'.. חיברתי את הכבל HDMI מיציאה בכרטיס לטלויזיה, עשיתי פשוט הרחבה של הדסקטופ בדרייברים של הכרטיס ברגע שהטלויזיה נמצאת על מצב HDMI וברגע שאני מעביר איזה טאב לטלויזיה ומריץ את מה שאני רוצה לנגן (למשל סרטון ביוטוב) אפשר לראות שיש לאג\דיליי בין האדיו לוידאו, כמו סוג של בעיית סנכרון, שומעים את האודיו לפני שרואים את הבעת הפנים או הדיבור בוידאו. ביוטוב זה כמעט ולא מורגש אבל שאני מנגן סדרה או סרט בסטרים באתרים כמו putlocker/sockshare הבעיית הזאת מאוד נראת לעין. עידכנתי לדרייברים החדשים של ATI, ניסיתי לשנות את היציאות של הכבל HDM…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  7. יש לי מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר שחוזר על עצמו מספר פעמיים ביום בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  8. שלום לכולם המחשב שלי נתקע השבוע כבר פעמיים (כאשר את המוזיקה גם נעצרת או סתם עושה רעש של הצליל האחרון לפני התקיעה באופן רצוף) אני מתחיל להיות קצת פרנואיד בנושא כי זה מה שלקח ממני את המחשב הקודם ושרף לו את הלוח. בינתיים אני חושד בספק (ג'נרי של חברה בשם SPIRE, בטענה שזה מה שהיה לאייבורי במלאי) ובקירור למעבד שלא מונח טוב (פריזר 7 פרו) נראה לי יותר שזה הספק, מה אתם חושבים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  9. אז ככה: החלטתי שה- P4 הגרוטאה שלי חייב ניקוי די רציני של ההיטסינק, וכן החלפת משחה טרמית (עברו משהו כמו 4 שנים מאז עבר ניקוי באזור זה). זו פעם ראשונה שיוצא לי לנקות את חלק מחשב זה, לכן השתמשתי במדריכים הנמצאים באתר וכן, במדריכים הנמצאים באתר של Arctic Silver, להחלפה יעילה של המשחה. ניתקתי את כבל החמשל שמגיע לספק, ניתקתי את כל הרכיבים המחוברים ללוח האם (זיכרונות, כ.מסך), ניתקתי את כל הכבלים וניגשתי לעבודה. לאחר מלחמה לא פשוטה עם התושבת המעצבנת של ה- P4 (קליפסים מכל צד אפשרי) הצלחתי לגשת למעבד, ניקיתי אותו בעדינות מירבית, וכן את היטסינק, מרחתי את המחשה הטרמית והחזרתי למקום. עכשיו צצה לי בעיה קטנה, נכון יש את הכבלים שבאים מקדמת המארז? להדלקה, ריסט, הרמקול המובנה, כבלי ה-U…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by Hitman_47,

אז ככה מחשב של אחי עושה בעיות ככה יש ריח של שרוף מהספק אבל הוא עובד במחשב נידלק הסידירומים לא עובדים 1 סידירום רגיל 2 צורב ו Rdisk sata ה Sata עובד הסידירומים לא עובדים זיכרון בסדר כרטיס מסך בסדר חבר אומר שהספק דפוק ספק זול של 300W מה אתם אומרים זה הספק ליקנות חדש..?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by erez_levy,

שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. חשוב לציין כי המחשב חדש ועוד לא הותקנה בו מערכת הפעלה. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. לאחר מכן ניסיתי לבדי להתקין שוב את הווינדוס, הכל הלך טוב ויפה עד שזה הגיע לקטע שהווינדוס צריך לעלות, ואז קפצה לי ההודעה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה? תודה …

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  12. שלום. לוח אם סוקט 1136 ): פינים עקומים על לוח האם - בשני מקומות שונים. האם אפשר לתקן זאת? או שהלוח מת? תודה!

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by vald95,

שלום, אחרי שהצלחתי לאתר ולתקן את בעיית התקיעות, יש לי עוד בעיה, הפעם זה המסך שהופך לשחור (על השולחן עבודה), ואז חוזר לעצמו, או מסך שחור וכתוב NO SIGNAL עד שאני עושה רסטארט למחשב, או בכלל תקיעה אחת ענקית ביחד עם הסאונד (שנתקע על איזה צליל) עד שאני מפעיל מחדש. הנה תצלום מסך של HWMONITOR עם כל הטמפ' והמתחים (שאגב לא נראלי שזו בעיית התחממות מן הסתם הטמפרטורות פה נורמליות לחלוטין) http://www.*צונזר*/my/mwmmkjtymndz.jpg זה מצנזר את הלינק, תכניסו שם SIZ אחרי הWWW נקודה CO.IL דרייברים מעודכנים (חזרתי לדרייבר שיש על הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך בעקבות הבעיה, כי ראיתי בEVENT LOG שהדרייבר היה קורס וכתוצאה מכך הייתי מקבל את הNO SIGNAL) ועם הדרייבר שעל הדיסק (גרסאת 280) יש לי ת'מס…

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

חבר שלי קנה מחשב וביקש ממני להתקין לו XP , ההתקנה הראשונה שניסיתי (דיסק שאני משתמש בו בדרך כלל להתקנות שלי) הפסיק ב 53 אחוז עם ההודעה setup cannot copy the file.. ניסיתי להתקין xp home מדיסק מקורי ועדיין ההתקנה נתקעה בערך באותו שלב על קובץ אחר עם ההודעה "setup cannot copy the file" אני מנחש שהבעיה היא בהרדיסק, מה דעתכם? עוד דבר מוזר, בתחילת ההתקנה שמתי לב שהארדיסק כבר מחולק ל 3 מחיצות (המחשב הודלק כביכול פעם ראשונה על ידי), המחשב נקנה מ KSP ובתור המחשב הלפחות 4 שאני עוזר לחברים להתקין מאותה חנות זאת הפעם הראשונה שאני רואה מחיצות מוכנות מבעוד מועד. אולי הארדיסק משומש? או אולי נדיבות של הטכנאי במעבדה? בהארדיסק אין מידע תודה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  15. ערב טוב לכולם, אתם ממש המוצא האחרון שלי לא הצלחתי למצוא שום פתרון, אז ככה: היום קיבלתי את המחשב המפרט: windows 7 ultimate 32bit i7 3770 cooler intel 1155/1156 copper gigabyte z77M D3H Sapphire ATI 6850 GDDR5 PCI-E HDMI עכשיו ככה, ניסיתי כל אפשרות התקנתי את הדרייבר הורדתי עדכונים, הרזולוציה המקסימלית שאני מקבל היא 1600X900 ויש עוד שלל רזולוציות נמוכות יותר שפשוט לא מתאימות למסך 20" של LG מדגם E2041T המצב שנוצר הוא שאני צופה בסרטים וסדרות והתמונה מתוחה על כל המסך בצורה חסרת פרופורציה, כנ"ל באתרי אינטרנט. אשמח לעזרה, פשוט לא נעים לעבוד כך על המחשב תודה וערב טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by onetwo,

שלום, כשאני מדליק מחשב נייד vostro של דל בן כשנה וחצי הוא ישר עובר למסך הזה - https://ibb.co/D1NgBD0 ואז הוא עובר למסך הזה - https://ibb.co/7NDyHyb והוא נכבה. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה!!!

17. Started by rafi k,

פתאום העכבר לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייבר של העכבר מחדש ולזה עדיין לא עובד מה עושים?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  18. מה אפשר לעשות חוץ מלגבות? [attachment deleted by admin]

19. היי לכולם לגיסי יש בעיה עם המחשב . המחשב מפעיל את עצמו מחדש מידי פעם.לפעמים פעם אחרי פעם .מידי פעם המערכת עוברת לרזולוציה מאוד נמוכה עם הודעת שגיעה של האקספלורר היו גם הודעות שגיעה על חוסר יכולת לכתוב לכתובת מסויימת בזכרון. פעם המחשב התחיל להריץ תהליך בדיקה עצמית (הוא מריץ ובודק את כל הקבצים שבדיסק). האם תופעות אלו יכולות להגרם בגלל משהו שאני גרמתי ? בחשב החדש היתה מותכנת גירסת אנטי וירוס של NOD32 שהופעלה רק כשנכנסו לאינטרנט. לא מצאתי בדיסק או בהוספה והסרה שום סימן להמצאות התוכנה בדיסק בקשיח.רציתי לבדוק שאין על המחשב וירוס. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של אנטי וירוס ולא הצלחתי .התחלתי להסיר את NOD32 מהרג'סטרי וראיתי ששם באחד המקומות היתה הפניה לאתר האנטרנט של נוד. ברג'סטרי במ…

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  20. יש לי WIN XP SP3 ולוח אמ מסוג Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 יש לי 2 G של זכרון במחשב כשאני נכנס לביוס וגם דרך הוינדואז זה מראה רק 1.5 אבל בתוכנות חומרה כמו לדוגמא " PC WIZARD, " זה מראה לי את כל ה2 G חבר אמר לי שאולי אני צריך לעדכן את הביוס. הורדתי עדכון מהאתר של MSI וכשאני מנסה להקין אותו אני נתקל בשגיאה. אני חושב שאני עושה את הפעולה לא כמו שצריך כי אני מנסה להתקין אותו דקך הוינדואז.. איך בדיוק אני עושה את התהליך הזה אני צריך לצרוב את הקובץ ואז לעשות BOOT לCD? אשמח להסבר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by ablabl,

שלום לכם! בעודי משחק במחשב (לא משחק דורש משאבים NBA) לפתע כבה המחשב..הדלקתי אותו והכל חזר להיות כרגיל. חשבתי שאולי זה עומס כלשהו..לאחר מכן בזמן מנוחה כבה לפתע המחשב ושוב ללא כל סיבה. יש לציין שזה קרה עוד מספר פעמים ופשוט לא שמתי לב כי לא הייתי נוכח (המחשב דולק 24\7) האם יש דרך לדעת מה המקור לכיבויים הללו? (זה קורה בערך אחת לשבוע-חמישה ימים) האם אלה חירחורי גסיסה של רכיב כלשהו?ואם כן אז איזה? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by bennyriz,

לטכנאים שבינינו שבטח נתקלו יותר מפעם אחת בבעיות של נפילת מתח או ברקים בחורף ששורפים ספקי כוח (בעיקר גנרים) השאלה שלי האם מה שנתקלתי בו הוא תופעה או שזה צירוף מקרים ? התסריט הוא כזה שני מחשבים שונים עם אותו לוח (gigabyte-8s648fx) ועם ספק גנרי שהפסיקו להדלק נשמע כמו בעיה בספקים נכון ? אבל.. בשני המחשבים הספק לא נשרף והבעיה נתפרה לאחר שניתקתי את הכבל מתח מהספק ללוח. מיד לאחר שהחזרתי את המתח ללוח הלוח נדלק. האם זה בעיה בלוח שבנפילת מתח משתבש משהו בלוח בצורה כזו שהספק לא נדלק ? הרי מוזר שלאחר שמנתקים את המתח מהלוח הכל חוזר לקדמותו.. ויותר מעניין זה שאפילו אם מנתקים את המתח מהספק ומחזירים אותו הבעיה נשארת.. יש לי חשד שזה בעיה בלוחות האלה של גיגהבייט למרות שזה סיכוי הרבה פחות נ…

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  23. למישהו יש כרטיס טלויזייה PCI בדגם flyTV Prime 30 של חברה life view. היתקנתי דרייבר כרטיס טלויזייה. ואח"כ תוכנה TVR בשביל צפייה ערוצים טלויזייה, מחובר למסך טלויזיה בבית. אני חושד בתוכנה TVR שהיתקנתי היא עושה בעיות, נותנת שגיאות בעליה ב- XP. אם אני לא מתקין TVR לא יהיה לי צפייה טלוייזיה וגם לא שלט. כאשר אני מסיר תוכנה TVR, ועושה הפעלה מחדש. בעליה ב- XP אין שגיאות עשיתי 3 פעמיים הפעלה מחדש. נמצא תקין. אני לא יודע איך פותרים את הבעיה שנותן בעליה הודעות שגיאות. אני שלחתי אימייל לחברה תמיכה בחו"ל. הם לא חזרו אלי תשובה. אפילו נסיתי להחליף כרטיס חדש אחר אותו דגם. זה לא בעיה בכרטיס טלויזיה. המקור הבעיה היא תוכנה TVR. למישהו יש לו כרטיס טלויזיה כמו שלי. והאם מישהו הצליח ליפתור את ה…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  24. התחדשתי במערכת I5 ואני צריך קצת עזרה עם ההגדרות בביוס. המערכת הקודמת אשר התעסקתי לה בביוס וביצעתי בה O.C. הייתה P4 2.8C על לוח ABIT וכאן העניינים קצת שונים. זה המפרט: אין כל מטרה לבצע O.C. הדבר היחיד שאני רוצה רוצה זה לוודא שהכל מוגדר בסדר מבחינת מעבד (תדרים ומתחים) ומבחינת הזכרונות (מתחים, תזמונים ותדר שאמור להיות 1600). אשמח אם תעזרו לי בשלב זה לדעת את המתח בו אמור להיות המעבד (כרגע סביב ה1.15-1.3) ואני מאמין שאת התדרים אני יכול להשאיר על AUTO וזה יהיה בסדר. בנוגע לזכרונות, על איזה מתחים הזכרונות האלה אמורים לעבוד? 1.65? הלוח נותן להם בAUTO 1.58 וכשאני עובר שם לאופציה של X.M.P (אגב, אשמח להסבר לגביה), מופיעים התזמונים 7-8-7-24 והמהירות 1600MHz אך המתח עומד על 1.6…

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by Culandur,

המסך הוא CTX 1555E תודה רבה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.