תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הביטס שלי מודיע על כך שהשתנו נתונים והם לא תואמים לחומרה וצריך לאשר או להחזיר נתונים ניסיתי לאפס את הלוח אם עם הסוללה ועכשיו זה מבקש אישור של האיפוס וכו ובכל המצבים האלה המקלדת האלחוטית שלי לא מגיבה וגם העכבר הלא אלחוטי לא מגיב יש דרך לעקוף את זה?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אחים שלי, יש לי פה לוח אם Biostar u8568 ואני לא מוצא דרייברים לכרטיס קול שלו!! חרשתי כבר על כל התוצאות שגוגל נתן לי ואין! יש רק מכירות אבל אני לא מוצר מקום עם דרייבר, יש איזה אתר לדרייברים שאני אמצא שם משהו? איפה עוד יש לחפש? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המחשב שלי קופא - לפעמים בboot עצמו,לפעמים לאחר שכל המערכת עובדת. לפעמים כמה לאחר כמה דקות פעולה ולפעמים יותר. לא רק זה, אלא שיש לי שני כרטיסי רשת בלוח אם והציון של אחד מהם בוינדוס נעלם. בדקתי עם מקאפי ואין וירוסים. לפי everst אין בעיה של טמפרטורה, מה גם שניקיתי את המחשב לפני זמן לא רב. למישהו יש השערה?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אנשים עזרה בבקשה אני לא מצליח להכנס לביוס המחשב מתחיל עם צפצוף פנימי ואחרי כמה שניות עובר להתחלת הוינדווס אין שום אופציה להכנס לביוס ניסיתי ללחוץ על DEL אבל שום דבר לא עוזר חשוב לציין שאין בכלל מסך עם נתונים כגון זכרון כוננים וכו' כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ואחריו מתחיל הוינדווס מה עושים?????
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אתמול ביקשתי את עזרתכם לגבי איך לספק לכרטיס מסך שלי יותר חשמל.. אמרתם לי לחבר את ה6 פינים הזה..והראתם לי תמונה.. אחר כך פתחתי תמחשב וראיתי שמחובר לכרטיס מסך שלי חיבור חשמל...אך הוא מפוצל לעוד מקומות.. מה אני צריך לעשות...? אני מקווה שהבנתם אותי- אם לא תגידי לי ואני יסביר
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים אחד ההרדיסקים (WD 160GB Sata) נדלק ונכבה בלי הפסקה עד שהוא מגיע ל- Blue Screen of Death. זה לא קורה כל הזמן, אבל קורה פעם ביום-יומיים. בנתיים החלפתי את חיבור החשמל מהמולקס לחיבור שנראה כמו חיבור Sata רחב. נראה לכם שזה יעזור? זה אומר שההארדיסק הולך להתפגר? אם אני אשלח אותו לנועה למימוש אחריות נראה לכם שהם יסכימו להחליף? (זה לא קורה כל הזמן לכן אני לא בטוח שהם ישקיעו מספיק מאמץ בשביל למצוא את הבעיה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי לוח מעט ישן Gigabyte K8NF-9RH כמדומני עד לאחרונה היו בו 4 זיכרונות של 512 והמחשב זיהה יפה 2 ג'יגה התחילו קריסות מוזרות, הוצאתי את הזכרונות כדי לוודא, ואז הוא התחיל פתאום לצפצף כשהזכרונות הוכנסו, כאילו הוא לא הצליח לעבוד איתם לפני כמה דקות. (כמובן כל ההוצאות וההכנסות בוצעו כשהמחשב כבוי ומנותק). בודדתי את הבעיה שיש סלוט אחד שבו סיכויי העבודה טובים יותר עם הזכרונות, בעוד שיש סלוט בו לפעמים הוא פשוט מתעלם מהזיכרון שהוכנס אליו, ויש אחד בו בדרך כלל יהיה צפצוף אם יהיה בו משהו. בעקבות הגיל של הלוח אני מודע לזה שיתכן שהבעיה היא אבק, אין לי בנמצא ספריי קונטקט או ספריי לחץ אוויר, יש לי מברשת שיניים ואלכוהול 96% או בנזין רפואי שהשתמשתי פעם לניקוי קורוזיה, אך עולה השאלה, אם באמת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברההה יש לי מעבד E6600 ולפי מה שהבנתי אני יכול להפעיל ווינדוס 64 BIT אז באתי לעשות בדיקה להתקנה עם התוכנה Microsoft Virtual PC ולהתקין את הוינדוס אז הוא רושם שאין לי מחשב 64 BIT אני מאוד לא יודע למה... אז אחרי זה באתי להתקין וינדוס לא 64 BIT וזה נתן לי.. איך זה הגיוני שאין לי 64 BIT עשיתי אפילו בדיקה ב CPU-Z והיה רשום שם 64BIT
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר דרך מהירה להוציא את כתובת mac address ללא כניסה לחשבון המשתמש במערכת הפעלה 7 או XP . כלומר מצב נתון שאין גישה למחשב והמחשב נעול בסיסמה ולא ניתן להכנס להפעלה ולהפעיל CMD ולרשום IPCONFIG /ALL האם אפשר על ידי תוכנת Hirens למשוך את הכתובת או דרך אחרת שאתם מכירים . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזכרונות הקודמים גרמו למחשב לקרוס וכו' אז החלפתי אותם. יש לי עדיין את הזכרונות הישנים ורציתי לדעת אם זה אפשרי לשים אותם בחזרה... זה יגרום למחשב לקרוס? זה יהרוס את הזכרונות האחרים? או שזה יוסיף עוד קצת?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום כולם, אז החלטתי להיות אח טוב ולהביא לאחותי את המחשב שלי לסופ"ש, אל תעשו את זה!!!!! קיצור זה מחשב נייד של אסוס kv55m וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס ישר (עוד לפני הווינדוס) לתוך איזו תוכנת שיחזור של אסוס, העניין שאם אני ממשיך עם השחזור הוא יפרמט לי את הHD ואני לא רוצה את זה. אני לא מבין איך לצאת מזה, ניסיתי לשנות את המיקום של הבוט ואני מוריד עכשיו אובונטו וינסה לראות אולי יהיה אפשר לחלץ את כל הקבצים לייב מUSB או משהו. בכל מקרה למישהו יש רעיון או יודע איך מפסיקים את השחזור הזה?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן () למארז, למרות שהכרטיס מסך בעל 2 מאווררים "דוחף" אוויר לכיוון הספק כוח והשלישי לא יודע מה דעתכם ? כי לי אין לי מושג תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הדיסק של הווינדווס ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אני לוחץ להתקין windows xp בקיצור הוא אומר לי בגלל שיש לי גרסה יותר חדשה במחשב מאשר שבדיסק אני לא יכול להתקין ככה, ואז זה כותב שבישביל לפרמט אתה צריך לפרמט את זה מהבוט יענו כשאני מהתחל את המחשב בקיצור מה שאני רוצה לשאול אותכם חבר'ה זה איך אני מפרמט דרך הבוט של המחשב, אולי דרך הביוס.. כי בהתחלה המחשב לא מזהה את המחשב רק כשהוא מגיע למערכת ההפעלה עצמה מה עושים? תודה מראש חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, יש לי נייד של דל לא מעט שנים. המאווררים שלו כמעט אף פעם לא מופעלים, אולי פעם ביום-יומיים כשיש ממש הרבה מאמץ. שלחתי את המחשב לניקוי מאווררים לפני כשנה במעבדה מקצועית. בימים האחרונים המאוורר דלוק כל הזמן, גם אם אני לא נוגע במחשב במשך שעות, וזה עושה רעש מעצבן. בspeedfan כתוב HD0 38 ובשאר פחות מ-50 מעלות והכל על צבע ירוק. בtask manager אין שום דבר חריג והcpu usage יכול להיות גם על 0-1 אחוז במשך שעות. והמאווררים נדלקים אחרי כמה דקות מהדלקת המחשב. אז למה זה כך ואיך אני מחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שחלקכם יודעים, רכשתי מחשב שנפל במשלוח ולכן הוחזר לחנות. המצב כרגע הוא שיש לי SSD שנקנה ממקום אחר עם מערכת הפעלה וכל התוכנות שאני צריך ועם הדרייברים של המחשב הקודם. הזמנתי היום מחשב חדש. המעבד אותו מעבד אך שאר החלקים שונים (לוח אם של ASUS במקום ג'יגהבייט וכו'). האם יש לי דרך פשוטה למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין את החדשים או שעדיף כדי לא ליצור בעיות עתידיות לפרמט את הכונן ולהתקין הכל מחדש?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, התקנתי עכשיו לוח חדש למפרט שמימין הלוח הוא asus p5q pro turbo הכל חובר (24 פין, 8 פין, כוננים, פאנל קידמי, מסך, מתח לגרטיס מסך) אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הספק נדלק המאוררים מסתובבים אבל אין פוסט, אין ביפים והמסך שחור... אני אודה על כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 3, של COMPAQ והוא יום אחד החליט שהוא לא עובד, שמפעילים אותו רואים שיש איתחול ביוס במקלדת אבל הוא לא עושה יותר כלום, ואחרי דקה של פעילות הוא משמיע צפצוף אחד מהיר ושניים ארוכים וזהו אח"כ אין כלום מה לעשות???? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נוספה לי אזהרה כזו (ראה תמונה) אשר לא היתה קודם, מה זה אומר? מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, יש בעיה בשמע. לא רק במשחקים אלה בהכל, פשוט אין שמע. זה לא בעיה של החיבורים עשיתי דבל צ'ק על הכל. וגם בדקתי עם רמקולים אחרים, שיש לי במחשב השני. Volume Control בדקתי שהכל מורם למעלה. הכרטיס קול שלי הוא SB LIVE. WIN XP PRO. התקנתי גם את הדרייברים שלי מחדש, מהדיסק המקורי. אם יש למישהו רעיון אחר, אשמח לישמוע(גם במחשב). בתודה מראש. נ.ב. אם צריך עוד פרטים, אני אוסיף.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אם הלוח Gigabyte 8SQ 800 ויש לי הרד דיסק של 80 ג'יגה שלא עובד על המחשב החדש הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל כשאני מנסה להתקין ווינדוס המחשב נתקע אז בדקתי את ההרד דיסק אצל חבר והכול עבד כמו שצריך בדקתי את ההרד דיסק של אח שלי 30 ג'יגה וגם לא עובד ואצלו זה כן אז לקחתי מהמגירה הרד דיסק של 13 ג'יגה חיברתי אותו והכל רץ מצויין אז אמרו לי שיכול להיות שהלוח שלי לא תומך בהרד דיסקים גדולים ושאני צריך לעדכן את הביוס בינתיים שלחתי את ההרד דיסק לחברה שיחליפו אותו אבל נראה לי שהוא לא יעבוד גם כשיחליפו אותו אז מה לדעתכם כדאי לי לעשות? כי אני לא יכול להסתדר רק עם 13 ג'יגה אתם חושבים שלעדכן את הביוס יעזור? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
1.יש לי dvd-rom של LG, שאני מנסה לפתוח אותו אז נורה דולקת וזה עושה רעשים כאילו זה רוצה להפתח, אבל זה לא נפתח. אם אני מנסה לפתוח אותו ואז מיד כזה מרים את המחשב טיפה ועוזב אז הוא נפתח וגם אז לא תמיד 2.הצורב גם של LG 16x10x40x, שאני צורב משהו זה צוב מקסימום בסביבות ה10x, ולפעמים זה צורב נורמלי לכמה זמן ואז עוד פעם מתחיל לעשות ביות המחשב זה p3 933mhz@1050mhz לוח אם asus tuv-4x אני חושב 256 sd-ram כונן אחד של 20 ג'יגה,ואחד של 80 ג'יגה, של wd הספק 400w אני חושב, החלפתי אותו לא מזמן אבל העייה הייתה גם לפני זה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום מישהו אולי נתקל בבעיה כשאר באמצע העבודה במחשב נפתח הדפדפן באופן אוטומטי כל פעם באמצע העבודה הוא קופץ לבד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-