עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שאני יוצא ממשחק הרזולוציה משתנה לי לרזולוציה שהייתה במשחק זה קרה לי בכמה משחקים Crysis RainBow6Vegas ועוד כמה. יש למישהו רעיון למה? והכי מעצבן שעכשיו ב Crysis אחרי שאני יוצא וקורה לי הדבר הזה עם הרזולוציה, אני משנה אותה חזרה, ושאני רוצה להיכנס שוב למשחק זה לא נותן לי (הוא נכנס, מראה מסך שחור לשניה ויוצא), אני עושה restart וזה חוזר...

2. Started by yamdan,

שלום, יש לי בעיה כשאני לוחץ על שולחן העבודה מקש ימני > רזולוציית מסך לא מופיע לי הרזולוציה המומלצת למסך שלי 1400 על 1050 יש לציין שזה מחשב חדש וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך Sapphire 7950 עם זאת המסך דווקא ישן vs11643 viewsonic ויש לו רק יצאה של VGA ואילו לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, display port, hdmi כרגע אני משתמש במתאם VGA display port, ניסיתי גם עם מתאם VGA dvi אך הבעיה לא נפתרה. כמו כן הCCC אומר שהדרייבר עדכני מישהו מכיר אולי את הבעיה ? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by FordF13,

ראיתי סירטון ביוטיוב של איזה חננה גאון והוא הגדיל 8 גיג'ה ל 12 גיגה ללא תוספת זיכרון !!!! חינם לגמרי משהו מטורף אני מת לנסות את זה , השאלה אם זה יכול לדפוק לי את החומרה במחשב / זיכרונות ...?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by Ashand,

שלום אולי לא הפורום המיועד...יש לי שאלה: יש לי NAS של QNAP בעל 4 סלוטים, אני רוצה להרחיב אותו ע"י הוספה של הרדיסקים חיצוניים או קופסאת הרחבה של QNAP (יקר@!) מצד שני יש לי מחשב זרוק בצד (CORE I3 2GB MEMORY ) ומארז דיי קטן שבו אני יכול לדחוף את כל ההרדיסקים השונים שיש לי בעלי נפח משתנה עד כאן סבבה, האם יש אפשרות לחבר את המחשב באיזו שהיא צורה ל NAS וה NAS בעצם ישלוט על המחשב אם זה SLEEP , POWER OFF , FILE ACCESS וכו' ?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by matanha123,

היי! אני לא מבין גדול ולכן מתייעץ פה איתכם. יש לי מחשב Lenovo Thinkpad E590 עם מעבד I5 ו 8GB RAM, ואני רוצה עכשיו להרחיב לו את זיכרון ה RAM לעוד 8 או 16. עדין מתלבט. השיקול להרחבה נעשה כי נכנסתי קצת לעולם עריכת הוידאו - ומאחר והמחשב לא מצויד בכרטיס מסך רציני, אלא בכרטיס המובנה של אינטל (UHD 620), חשבתי שאוכל לחפר על כך עם עוד RAM. (אם אני מדבר שטויות אז תתקנו אותי, שוב, אני חובבן בתחילת הדרך :). מצרף פה שני צילומי מסך - אחד של הזיכרון הקיים אצלי במחשב, והשני של הזיכרון שאני רוצה לרכוש. השאלה שלי היא האם הם מתאימים אחד לשני, ואם אין בעיה עם כך שמדובר בשתי חברות שונות? אשמח לעזרתכם. חג שמח ובריאות לכולם :) מתן

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by Nir x7,

היי, אני מעוניין להרחיב את הזכרון במחשב שלי. לוח האם תומך. הדגם שמותקן אצלי כרגע הוא BLS4G3D169DS3CEU 4 ג''ב של קרושיאל מצאתי באמאזונים למיניהם את הדגם BLS4G3D169DS3 שבעצם זהה, לפי המפרט שלו באתר של קרושיאל. אני יכול לרכוש ולהתקין אותו ללא חשש או שהceu הזה קריטי? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  7. שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  8. Started by promoters,

היה לי זיכרון פנימי של חצי ג'גה והרחבתי אותה לג'יגה ע"י כרטיס נוסף על מנת לעבוד עם תוכנות גרפיקה ואנימציה חזקות. אך מה שקרה זה שהמחשב במקום להאיץ ולעבוד מהר יותר הוא נתקע!! מה הסיבה לכך??

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by shahamf,

היי, יש לי מחשב עם שני סלוטים של זכרון. באחד מהם יש זכרון של 8 גיגה מדגם HX424C12SB2/8. אני רוצה להוסיף בסלוט השני זכרון בגודל 16 גיגה. יש לכם מושג איך אדע אם הם יוכלו לעבוד יחד? המלצה לאחד כזה? תודה, שחם

10. שלום רב, במחשבי כרגע ישנם 8GB זיכרון, שהפרטים הינם בתמונה. הנני רוצה להרחיב בעוד 4GB זיכרון מסוג DDR4, יש פה אחד מאמזון, האם ישנם אופציות נוספות (יותר זול, או אותו מחיר מהארץ)? https://www.amazon.com/Crucial-Single-PC4-19200-Unbuffered-260-Pin/dp/B019FRDKWI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1531414657&sr=8-1&keywords=memory+laptop+ddr4&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A673263011 תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by sub100,

אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי, מדובר על מחשב נייח שהוא קצת ישן(7 שנים), ויש לי רק 2 סלוטים בלוח האם(לוח אם GIGABYTE H81M( סה"כ 8 ג'יגה ,כל אחד 4 ג'גה,-מסוג DDR3 עכשיו הבנתי שעדיף ש-2 הזיכרונות יהיו תואמים עם אותו נפח אם אני מחליף את שני הזיכרונות כלומר ל: 8 ו-8 ג'גיה(הלוח אם נותן עד 16 ג'יגה) אני צריך לשלם הרבה (270 ש"ח כל כרטיס) ולזרוק כרטיס של 4 גיגה שהוא יחסית חדש(שנתיים וחצי) אם אני מחליף רק 1 ל6 ג'גה או 8 גיגה אז הזיכרון השני לא יהיה תואם מה אתם מציעים לי לעשות ועד כמה זה בעייתי 2 זיכרונות ראם שהם לא אותו נפח(האם בכל מקרה המחשב פונה קודם לזיכרון הנמוך יותר ועד כמה זה פוגע בביצועים?) אשמח לתגובתכם כי באמת המחשב קצת התחיל לקרטע בזמן האחרון ורק גוגל כרום עם…

12. Started by שמנואל,

שלום. במחשב Intel Celeron 4, 1700 MHz עם לוח אם ECS P4VMM2 יש זיכרון 96 מגה בלבד. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ע"מ להתקין ווינדוס XP. לשם כך הוצאתי את הסטיק ומצאתי את המספר שלו. העניין הוא שאין כזה מספרר בשום מקום. גם באתר של HYNIX - שהוא היצרן של הזיכרון אין בכלל מספר דומה לזה אפילו, ואין בכלל איזכור לזיכרון 98 מגה. זהו המספר שעל הזיכרון - hynix213ahy57v28820hct-h שאלותי : איך אוכל בכל זאת לשדרג את הזיכרון ? לכמה כדאי ? האם יש עוד משהו שעלי לקחת בחשבון לפני השידרוג ? תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by אלי ואנונו,

בניהול דיסקים לא מתאפשרת ביצוע הרחבת מחיצה .וגם אם אני רוצה למחוק מחיצה d לא מתאפשר ???? ברור שמחיצה d רקה לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. הרחבת מחיצה c לא מצליח להרחיב למרות פינוי מחיצה D ריקה לחלוטין. בניהול דיסקים אני לוחץ ימין על מחיצה C אך סימון הרחבת מחיצה עמום או אינו פעיל , מה עלי לעשות ? תודה.

15. שלום וברכה, יש לי שתי שאלות קודם כל פרטים על המחשב intel core 2 dou e8400 3.00GHZ 4.00GB RAM windows 7 ultimate 64 ביט בעיה ראשונה זה שהמחשב שלי עולה ממש לאט...ביטלתי את התוכנות בMSCONFIG.. יש לציין שעד שהווינדוס עולה לוקח כמה דקות.. משהווינדוס עולה אז כבר הכול בסדר..אין לי הרבה תוכנות..פשוט כשהווינדוס נטען (במסך השחור) לוקח המון זמן...ניסיתי לעשות איחוי לכונן C וD (יש לי שני מחיצות על המחשב בהרדיסק אחד) ניסתי סריקת וירוסים אך הכול בסדר.. בעיה שניה אני רוצה להרחיב את מחיצת C (המחיצה שעליה יושבת מערכת ההפעלה) ראיתי שבניהול הדיסקים אין אפשרות לעשות זאת , אולי מפני שעליה יושבת מערכת ההפעלה..האם בכול זאת יש פיתרון? כי בינתיים יש לי שם רק 2 וחצי ג'יגה פנויים..האם זה גם גורם לא…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by osso,

שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by a_london,

חברים שלום לכולם ברשותי 2 מסכים הבעיה שבכל משחק שאני מפעיל עובד על מסך אחד או להפך עובד בשני הצגים אך זהה אחד לשני, אני רוצה לגרום ל2 מסכים שמחובר לכרטיס מסך אחד לעבור כמסך אחד אשמח לעזרה זה הציוד שיש לי : WIN 10 מסך 1 : Zowie BenQ LED XL2430 מסך 2: Samsung S22B300B כרטיס מסך : NVIDIA GeForce GTX 1070

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן חברים, יש לי נייד של hp דגם hp 15-da0002nj 4av74ea. אני מעוניין להוציא ממנו את הכונן האופטי ולהתקין במקומו כונן ssd 2.5 אינץ'. מצאתי באמאזון את הדגם שמופיע בתמונה. האם הssd הזה יתאים לנייד שלי? יש אופציה טובה יותר להרחבת הssd? תודה מראש.

19. Started by timont,

היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  20. יש סיכוי שבגלל הרכבה לא נכונה של ספק כוח ייגרם נזק לרכיבים במחשב? מדובר בספק 475W של HEC. ו-הרכבה לא נכונה של כרטיס מסך(במקרה שלי ג'יפורס 6600GT) יכולה לפגוע בו? צריך לעשות דברים מיוחדים, כמו חיבור מיוחד לספק, או ללוח אם....? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  21. אני עושה תחלופה בין כמה מחשבים ומעביר מחשב לאבא שלי. תוך כדי לקחתי לוח Abit F-I90HD עם למארז HTPC ישן שלי, Coolermaster ATC-610. בעצם רק העברתי את הלוח בית, והחלפתי את הקירור של המעבד לאחד חדש של Arctic cooling Freezer בפרופיל נמוך. כל שאר החומרה נשארה זהה פרט לאמצעי האיחסון שהשתנו. אותו מעבד זיכרון וספק כח (אנמקס 400W ליברטי אגב). בזמן ההדלקה הראשונית היה קול של פיצוץ, והיה מן אור לבן שהתחיל להבהב באיטיות מתחת לאחד מחיבורי ה-USB על הלוח. כיבתי וניתקתי את ה-Front USB של המארז. הדלקתי מחדש, הרצתי Memtest ויצא תקין, התקנתי Windows 7 RC ונראה שאין בעיות. האור אגב לא חזר להבהב. נראה לי שמה שהתפוצץ היה לד כי האור שהיבהב היה כמו נורה חשופה.. אני מניח שחיברתי את החיבור USB הפוך …

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by jonr,

היי, אני מעוניין להרכיב לבד מחשב נייח... לא יצא לי להרכיב מה דעתכם ? כל עוד אני לא אנסה להכניס עם פטיש חלקים שלא מתאימים - האם אני יכול להרוס משהו ? עצות ? טיפים ? מדריכים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Las@Vegas,

אני רוצה להרכיב לוח אם הבא: GA-G33M-DS2R במארז COMPUCASE 6191B. העניין הוא שאני לא יודע איך אני יודע איפה החיבור של המפסקים ונורות בקרה. תודה יבגני

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by din707b,

שלום אנשים הרכבתי כרטיס מסך AGP8 על לוח אסוס שתומך ב- AGP 4 הכל נראה בסדר גמור מבחינת הגדרות כרטיס המסך, הרטיס מזהה AGP4 אבל אני נתקל בלא מעט קבצי וידאו שלא נפתחים. האם יש פתרון לבעיה? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  25. הרכבת BT על E2180 בלוח P35 DS3L, איך מרכיבים?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.