עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by It1654,

http://www.siz.co.il/my.php?file=ntggmqzzzc5z.jpg וגם פעם אחת הופיע לי NDIS.SYS מה אלו הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by imri,

שלום. הרכבתי מחשב מחלקים שהיו אצלי בבית. Abit d33068 + Amd Athlon. עכשיו, כשאני מחבר את הספק כוח לחשמל, הנורה של הלוח אם נדלקת וכשאני מדליק אותו נשמע הרעש של המאוורר - אבל אני לא רואה שום דבר על המסך! (חיברתי כרטיס מסך עובד בוודאות, אין כרטיס מסך מובנה) מה יכול להיות? יכול להיות שזה בגלל הספק כוח - לא חזק מספיק? תודה.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  3. שלום מיד אחרי שחיברתי מסך חדש של סמסונג 2243 התחילו להיות לי הפעלות מחדש של ווינדוס סתם בהמשלך העבודה. שמתי לב ששניה לפני שהמחשב עושה זאת יש מסך כחול כמו של דוס עם הרבה מלל שאני לא מספיק לראות מה כתוב. כשווינדוס עולה מופיעה הודעה שהמחשב שוחזר אחרי בעיה חמורה: אני לא יודע איך מדביקים פה תמונה.... הבעיה קשורה לקבצים:- sysdata.xml ן- mini062308-01.dmp מישהו יודע למה זה קורה האם זה קשור למסך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gif,

היי ,אני ראיתי פה מלא דרכים איך להיפתר מהמסך הכחול, עם הזכרון דפוק אז ... ואם יש זה.. אז תעשה ככה אפשר סיכום לכל הדברים שרשמתם פה?אז כל מי שיכול להגיב ,יגיב,כי יש מלאאאא שיטות(כל מיני אופציות אפשריות לתקלה ופתרונותם וכו...) תודה.

5. Started by erez_levy,

שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום). המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה. בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP) בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי …

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  6. המחשב לא היה בשימוש בערך כחודש מחשב במצב טוב, נקנה לפני שנתיים בערך... הוא לא היה בשימוש כחודש כי חיבורי ה-IDE (ה-CDROM מחובר ב IDE) נדפקו והיה צריך לפרמט אותו לכן לקח לי זמן לסדר אותו. היום פירמטתי אותו הכל עבד חלק השארתי אותו דלוק והלכתי לישון, אחרי שקמתי אני קולט שהמחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו ככה כל כמה שניות, לא עולה אפילו שום דבר לא, פשוט מכבה ומדליק את עצמו כל כמה שניות.. מה הבעיה כאן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ekmo,

שלום, הבעיה עלתה בפעם הראשונה היום והנה המצב: שיחקתי במחשב כאשר לפתע המסך קפא ובעקבותיו כל המחשב כולו. נאלצתי לעשות איתחול ידני ומשם והלאה אותו הדבר קרה כל כמה דקות של עבודה (בין אם במשחק או סתם בדסקטופ). מעבר לקפיאת המסך הופיעו כל מיני סימנים מוזרים על המסך שנראו כך (הטישטוש בצד ימין מטעמי פרטיות): יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6600 וניסיתי לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. כעת לאחר כיבוי טוטאלי של המחשב זה לא קורה אך אני חושש שזה יקרה שוב או שאפילו יש בעיה עם כרטיס המסך עצמו. יש לציין שלא התקנתי או ביצעתי שינוי כלשהו במחשב בתקופה האחרונה למעט התקנת פיירפוקס 3. אשמח לשמוע את דעתם ועצתם של מביני דבר בנושא. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. כל מיני צבעים ושורות ורודות על המסך, אני כבר מתייאש. עדיין כמובן הכל עובד לאט מבחינת גלילה/גרירה של חלונות, זה חומרתי או מה? פורמט יפתור את העניין? כי כבר מחקתי והתקנתי את הדרייורים מחדש מליון פעם מישהו יכול לתת לי פירוט בבקשה על איך למחוק את הדריוורים ולהתקין מחדש כולל לינק לגרסא טובה לדריוור של 8600 gt?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by daniel0089,

היי, עשיתי בדיקת ראם במחשב ושהדלקתי הופתעתי והווינדוס הפך ללא חוקי, הכונן לא נפתח (והדיסק של memtest בפנים..),local area connection נמחק ואני לא יודע מה עוד... איך אי מסדר את הכונן שיפתח? אם תוכלו לעזור לי בשאר הבעיות זה יעזור מאוד.. תודה..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום... יש לי את המחשב שמתואר במפרט בצד. לפי כמה חודשים התחילו לצצוץ לי כל מיני בעיות: - הסאונד פתאום מפסיק / נתקע - סרטים נתקעים באמצע - העכבר מפסיק לזוז ותמיד אחרי כמה שניות / דקות שאחת מהבעיות האלה מופיעה, המחשב קופא לגמרי, ואפשר רק לעשות Reset. פירמטתי, עידכנתי דרייברים, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זיכרון, הורדתי את הOverClocking, ניסיתי גם בלינוקס. זה עדיין קורה. הבעיות האלה צצות בעיקר כשאני מנגן וידאו / משחק במשחקי תלת מימד, אבל לא רק. יש למישהו רעיון מה גורם לזה / מה אני עושה, חוץ מלזרוק את המחשב לפח? תודה, נדב

11. Started by naor-007,

שלום, יש לי מחשב סלרון מעפן. ניקיתי אבק מהמחשב הוצאתי את הזכרונות,הכרטיס מסך וניקיתי אותם את הסלוטים שלהם, ואת כל שאר המחשב. אחרי הניקיוי בעיה: * המחשב נדלק אך המסך לא (לפעמים שאני נותן מכה למחשב המסך נדלק אך פועל לאט ואחרי כמה זמן הוא נתקע ואני חייב לעשות ריסט ואחרי הריסט המסך בד"כ לא נדלק) * יש לי במחשב כרטיס מסך GEFORCE וכרטיס מסך מובנה ובשניהם הוא עושה את הבעיה , אבל לפעמים כשהוא היה מחובר לג'יפורס לא היו רואים כלום וכשחיברתי לכרטיס המובנה כן ראו (עדיין פעל איטי ונתקע אחר כך).יש לציין שהג'יפורס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין. * לפעמים המסך מגיב להדלקה אך לא מראה את התצוגה של המחשב (הוא פתאום נדלק אבל מופיעה הודעה של המסך שהוא לא זיהה מחשב מחובר) מה יכולה להיות הבעיה??

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  12. יש לי בעיה עם כרטיס הקול שלי. כשפניתי לתמיכה הטכנית ושלחתי קובץ של הsystem info ענו לי שככל הנראה הבעיה נובעת מכך ש-5 רכיבי חומרה יושבים על אותו IRQ כמו הכרטיס קול שלי. השאלה שלי היא: האם יש סיכוי שמשהו ייפגע עקב שינוי IRQ? האם לכל רכיב חומרה אמור להיות IRQ שונה (ומה זה בעצם)? איך אני משנה IRQ? רב תודות

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by gif,

שלום. ראיתי את האתר בפופלר סיינס המחשב שלי היה עובד כרגיל, נדלק כרגיל והייתי עובד איתו כרגיל. יום אחד פתאום כשאני מדליק אותו, הוא נדלק אבל לא מעלה כלום, לא מציג כלום. בהתחלה זה היה מציג את המסך הראשוני של הלוח אם. ואחרי כמה בדיקות והפעלות נוספות, הוא לא מציג בכלל. נראה לי שלפני שזה קרה אני ניקיתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק. והבנתי שבעיה דומה קרתה לקרוב משפחה שלי והבעיה שלו הייתה משהו עם הג'אמפרים. הוא אמר שיכול להיות ששאבתי ג'אמפר. לקחתי ג'אמפר ממחשב אחר שאני לא צריך ושמתי באחד המקומות שם אבל יש הרבה כניסות לג'אמפרים האלו, לכן לא ממש ידעתי לאן לנעוץ אותם. לא נראה לי שזו בעיה עם הכרטיס מסך למרות שניסיתי להחליף באחד אחר וזה לא עזר. הבנתי שזה גם יכול להיות הספק, שהוא חלש מידי …

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  14. שלום המחשב שלי: Pentium 4 3.0 1GB DDR Nvidia GEFORCE 6600GT ASUS P4P800 לוח אם בעיה: אני מדליק את המחשב, הכל טוב ויפה, המאווררים מסתובבים, אבל המסך אינו נדלק. ניסיונות לפתרון: אחרי שהלוח שלי התקלקל, החלפתי לוח לאותו דגם, אך המסך אינו עולה, חשבתי שהבעיה נובעת מהספק, וקניתי ספק חדש. גם אז ללא הצלחה. ניסיתי לעשות אלימינציה ולהגיע לחלק שגורם למסך לא להדלק, החלפתי כרטיס מסך, ניסיתי בלי הארדיסק, בלי CDROM, עם זכרונות אחרים. כלום. בבקשה תעזרו לי אני נואש .

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by DanielHatuka,

יש לי מאוורר למארז קצת ישן שעושה הרבה רעש ובדקתי את זה והבעיה היא שהוא רוטט וזה עושה רעש חזק רק שהמאוורר על המארז (הפח רועד כנראה) מה יכולה להיות הבעיה שזה התחיל להרעיש ומה ניתן לעשות כדי לתקן? ד"א קניתי מאוורר מאוורר חדש (Arctic Fan 8L ב-30 מ-KSP אפילו שרשום באתר ב-20 בטח ראו את אבא שלי חשבו שהוא עשיר) שבכלל לא עושה רעש וזה נראה לי דיי דומה לישן בחיבור חוץ מזה שזה חדש.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by garfilld,

קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו עכשיו התקנתי לו שני דיסקים קשיחים אחד של 250 גיגה ואחד של 500 גיגה שניהם של סיגייט עכשיו התקנתי את הויסטה על ה250 גיגה ואחרי שניכנסתי למחשב שלי אז אני רואה רק את ה250 גיגה ואת ה500 גיגה אני לא רואה אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שני הכוננים יש לי לוח אם של "אסוס" דגם p5e והדיסקים הקשיחים הם דגם ה500 גיגה: Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive ST3500320AS ודגם ה250 גיגה: Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive ST3250410AS תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

כשאני מכניס דיסק ריק (dvd-r\dvd-rw וכו'..) הוא כותב לי את ההודעת שגיאה הזאת: H:\ is not accessible incorrect function במנהל התקנים רשום שהכונן בסדר... הכונן יכול לקרוא דיסקים שכתוב עליהם כבר... הכונן שלי הוא 3AD-7173A של nec המערכת הפעלה שלי היא XP 64X אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה...

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  18. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. הרכבתי מערכת חדשה שמורכבת מהרכיבים הבאים: מעבד : Q6600 2.4GHZ לוח אם: ASUS STRIKER 2 NSE זכרונות: 2X2GB OCZ DDR3 1600 MHZ CL7 DUAL CHANNEL KIT כרטיס מסך: BFG GEFORCE 9800GX2 ספק כח: JSP-TECH 1100W התקנתי ווינדוס ויסטה 32 ביט עם כל העדכונים כולל SP1. התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA גרסה 175.19 התקנתי CALL OF DUTY 4 MW אני בא להתחיל לשחק הוא טוען את השלב מסיים ונתקע. ניסיתי להתקין גרסה אחרת לדרייברים של הכרטיס מסך כמו לדוגמא 174.74 אותו דבר נתקע. התקנתי GRID בא להתחיל לשחק טוען את השלב מסיים לטעון נתקע. אני יציין שאני יכול לחזור לסביבת עבודה של הווידוס ע"י CT…

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  19. בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים. אני יגדיר את התקיעות ככה כאשר אני צורב משהו ובזמן צריבה מפעיל סרט אז הסרט פועל בתקיעות כאילו אין לך קודקים ואז כל התמונה בקושי זזה.. אמרו לי לשנות ב Device Manage ושיניתי את כל ה IDE ATA שמסומנים בתמונה ל DMA.. אז זה עזר לי הכל עבד מצויין היה צורב לי דיסקים DVD ב 19 דקות ככה ובזמן הצריבה היתי יכול לראות סרטים והכל ועכשיו שוב אותה הבעיה חזרה והכל בדיוק כמו שהיה לפני רק שעכשיו בדקתי חשבתי אולי עוד פעם ההרד דיסק עבר למצב PIO אב לא הוא על DMA ויש את אותם התקיעות כמו פעם. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכם. כבר שאלתי בעבר איך לחבר את המחשב לטלוויזיה ועניתם לי שכבל DVI TO HDMI יתאים לי. עכשיו יש לי בעייה יש תמונה אבל אין סאונד! אני מחבר מהכרטיס קול שמובנה בלוח האם לקומפוננט או לכל חיבור אאודיו אחר שיש לי בטלוויזיה ואין סאונד! עכשיו למה בטלוויזיה יש שני חיבורי HDMI אחד הוא HDMI IN ואחר סתם HDMI חיברתי לשני.... אני נווב גמור בעיניין אבל (סליחה אם השאלה מפגרת) HDMI מעביר גם אאודיו? תעזרו בבקשה לוח אם ASUS NFORCE 730I כרטיס קול מובנה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by devilface,

תקשיבו אחרי שקניתי מחשב חדש ה DVD הישן לא פועל כראוי! יש דיסקים שהוא קורא ויש כאלה שלא ומציג אותם כדיסקים ריקים. יש לציין שבמחשב הישן הכל פעל פיקס!

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by davenos,

הרמקול הפנימי עושה קולות של אזעקה כל הזמן ואחת לכמה זמה המחשב עושה ריסט באופן פיתאומי תעזורו לי בבקשה ! מה הבעיה ?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by davenos,

כשהמסך במצב המתנה - אור צהוב , ואני רוצה להפעיל אותו אז הוא עושה זמזומים נמוכים , לפעמים רצופים ולפעמים קטועים , וצריך לשבת לידו איזה 10 דק' וללחוץ ולחקות וללחוץ עד שבמקרה הוא נדלק . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת (אם אפשר)? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  24. מעבד AMD AM2 4400 לוח אם M2N-E 2 גיגה זכרון התקנתי הבוקר ווינדוס מחדש ופתאום כשאני משחק BATTLEFIELD 2 עומס החום של המעבד מגיע לגבהים שאני מקבל אזהרות.... התקנתי אז תוכנה שמראה את הטמפרטורה, והיא בסביבות ה50 בIDLE ומריקע לסביבות ה70 במשחק מה לעשות :s05: ?

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by studio,

לגבי הבעיה מהשרשור הקודם - חוסר תצוגה בעת חיבור כרטיס מסך מסוג ATI 2600PRO ללוח אסוס שברשותי עם מסך סמסונג 971P. הנני זקוק לעזרה לאחר נסיונות והתפתחויות: עשיתי נסיון של העלאת קצב רענון המסך מ-60HZ ל-75HZ והתוצאה נתנה תצוגה של הויסטה בלבד - כלומר, לא הייתה תצוגה כלל עד שהויסטה עלתה במלואה. עם הרבה שמחה התקנתי דריבר לכרטיס מסך (עדכני מהאינטרנט כמובן) וברגע שהותקן הדריבר - שוב נעלמה לה התצוגה ולא חזרה. גם עכשיו כשאני מנסה את אותה השיטה - אין תצוגה.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים