תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הדיסק הקשיח של 20 ג'יגה המחשב קורא אותואבל הוא לא מופיע במחשב שלי הוא מופיע בחומרה אני מודה לכל מי שיעזור לי תוווודה רבה WINDOWS XP PRO בעברית אני במצוקה נוראית יפצה את מי שעוזר לי
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום,הודיעו לי כי מצב מנוחה למחשב הוא מסוכן... רציתי לשאול את דעתכם לגבי מצב המנוחה שיאפשר לי להדליק את המחשב במהירות של שניות (או אפשרות נוספת חוץ ממנה) תודה יום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התוכנה הזו שינתה לי כל מה שצריך להיות כאילו פונט בצבע שחור לאדום! והאיכות נפגמה! אוי ידעתי לא להתחיל עם אוברקלוקינג לא רציתי רציתי כולה לשלוט במאווררים! איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל תעזרו לי בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
במאמץ כרטיס המסך מגיע ל90 מעלות. במנוחה 78. משחקים כבדים קורסים אחרי כרבע שעה בגלל החום הזה כנראה, מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, פתחתי פה נושא לפני כמה זמן על בעיה אחרת ואמרו לי לעשות התקנת תיקון לווינדווס. לקחתי את המחשב לחנות קטנה בהרצליה כדי שיעשו את זה. עכשיו, המחשב חזר עם שתי בעיות: 1. כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ישר, אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו במקלדת ואז הוא מתחיל לעלות. 2. אחרי שהוא עלה והגיע למסך של בחירת המשתמשים רק העכבר עובד והמקלדת לא. ניסיתי להיכנס למצב הבטוח אבל אני לא יכול, כי אני צריך לעלות למעלה עם החצים כדי להגיע לאפשרות המצב הבטוח.. ניסיתי גם לחבר מקלדת אחרת שבטוח עובדת, אבל עדיין הייתה אותה בעיה, סימן שכנראה הבעיה היא המחשב. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן AMD ATLON XP2660 ולוח אביט כלשהו ובמשח הרבה זמן הוא סתם בלי מסך כחול או משהו עושה ריסט זה קורה אם אני סתם פותח תיקיה נכנס לאינטרנט או משחק אז חשבתי שהוא מתחמם ניקיתי אותו הוא היה די מלוכלך אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כמעט [בלי עין הרע..] לא עשה בעיות, עד ליום ראשון - מאז מופיעים המון מסכים כחולים והמחשב מרסט [ביטלתי את הריסט האוטומטי, והעלתי לrapidshare את קבצי ה-dump האחרונים. אשמח אם מישהו יגיד לי מה כנראה הבעיה.. תודה מראש לינק - http://rapidshare.com/files/126616136/Minidump.rar.html
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב , הUSB שלי כאילו לא מזהה שום דבר וכשהוא מזהה יש בעיות ובסופו של דבר זה לא עובד או עובד לא טוב... אני חייב להשתמש ב USB במחשב שלי .. יש לי עכבר MX518 ומקלדת G15 שתיהם עם USB.. לא זוכר איך הכל התחיל אבל אני ייתן דוגמא.. הכנסי דיסקאונקי למחשב, לא קרה כלום ,כאילו לא הכנסתי שו USB למחשב... ניסיתי בפלטופ שאני כותב בו עכשיו (אין לי מקלדת במחשב הרגיל..) הכל עובד פיקסץץץ הוא קולט את הדיקאונקי ישר והכל טוב ויפה... עשיתי את ה כפתור ימני על המחשב שלי ניהול והסרתי את כל הUSB כביכול ריסט לUSB במחשב (פעם אמרו לי לעשות את זה פה) אבל זה לא עבבד , לא שינה כלום. שאני מכניס לדוגמא את העכבר למחשב אז פעמים זה קולט אותו ולפעמים לא. זה עושה ל בדרך כלל שגיאה עם סימ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי דיסק און קי 4G החלטתי והצלחתי להעלות עליו ERD2005 בוט ABLE לצורך העניין הקצאתי פרטישיין של גיגה מתוך ה-4 עכשיו אני לא רואה 3 גיגה חסרים גם דרך ה PARTITION MANGEMENT יש מקום לא מאוכסן כל נסיון לפרמט אותו לא נוגע ב 3 גיגה הנותרים גם PARTITION MAGIC לא רואה בכלל את ה USB מה עלי לעשות???
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, שמפרטו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ThermalTake Blue ORB FX AM2/775/939 Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC SONATA III 500W ZALMAN ZM-F3 120mm KINGSTON DDR2 2GB 800MHz PC6400 x2 Seagate 500GB Sata II 32MB TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הוספתי לו צורב DVD מהמחשב הקודם, ודיסק קשיח (שעליו במחשב הקודם הייתה מותקנת Windows Vista Ultimate) בעיקר לצורך העברת קבצים מהמחשב הקודם. התקנתי במחשב החדש (על הדיסק הקשיח החדש) Windows XP SP2, העברתי והתקנתי הכל אבל יש כמה בעיות רציניות: 1. הרבה פעמים כשהמחשב עולה וכבר אפשר לראות את מסך הטעינה של הווינדוס, הוא עושה לעצמו בשלב זה ריסטרט פתאומי, ולאחר מכן מציג הודעה בסגנון: We're sorry fo…
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי כונן מסוג כונן optiarc DVD RW AD-5170A יכול לצרוב DVD , יכול לקרא DVD מקורי - סרט, יכול לקרא CD-rom אבל לא DVD צרוב, ואפילו לא משאני צרבתי בעצמי. האם חסר לי דרייבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ללחוץ על הכפתור POWER כמה פעמים ובכל מיני צירופין כדי שהוא יצליח לעשות בוט הבעיה לא בספק החלפתי ספק זה עדיין ככה גם לא בעיה בהספק הכפתור בסדר גמור למישו עולה רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשחקים(לא יוצא ללחוץ במקביל בדברים אחרים) , כאשר לוחצים על כמה מקשים במקביל המחשב עושה ציפצופים מעצבנים ... יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב עובד לאט ונתקע כשאני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע מכונן לכונן. זו לא בעיה של פירמוט כי לפני כמה ימים פירמטתי. יכול להיות שיש משהו (הארד דיסק, לוח אם, מעבד) שכבר לא עובד טוב או לא מותקן נכון ואני צריך תוכנה שתבדוק לי את זה.. יש למישהו מושג? אני מכיר תוכנה שנקראת SANDRA אבל אני חושב שהיא רק נותנת פרטים טכניים על המחשב ולא בעיות ודרך לתקן אותן. תודה ערוך/הסר הודעה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייד dell inspiron 1520: core 2 duo t7300, 2gigs ram, 8600gt. הצלחתי להריץ עם הנייד את cod4 ברזולוציה 1024x768 עם הגדרות גרפיות בינוניות והייתי מקבל 125fps יציב (380 מקסימלי). לפני כחודש התחלתי לחוות תקיעות מטורפות אחרי כמה דקות של משחק וה-fps היה נופל ל-40-30 אחרי 15 דקות משחק. חשבתי שזה משהו שלא קשור לחומרה אז פשוט הורדתי את כל ההגדרות הגרפיות למינימום והורדתי את הרזולוציה ל-800x600, ואכן הצלחתי לקבל שוב 125 fps יציב. הבעיה היא שגם כאן לאחרונה התחלתי לחוות נפילות fps ל-15-35. דבר נוסף ששיכנע אותי לתלות את הבעיה בהתחממות כרטיס המסך הוא שכאשר ה-fps התחיל ליפול הייתי מקבל גם artifacts נוראיים בתוך המשחק וכל הטקסטורות היו משתגעות, חלקים …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לסדר מחשב נייח שהגיע אלי כביכול לפירמוט עקב איטיות (לא כולם מכירים את האפשרות של למחוק זבל ) חיברתי את המחשב למסך מקלדת עכבר ספק כוח המחשב עצמו נדלק אבל המסך לא מציג לי תמונה המסך הוא שלי והוא עובד מאה אחוז (עכשיו הוא מחובר למחשב אחר ועובד 100%) הHDD של המחשב נדלק, שאני נוגע בו אני מרגיש תזוזות והוא גם מתחמם המאוור של המעבד נדלק וגם הוא מתחמם ההיטסינקים של הצ'פסטים למינהם גם מתחממים אבל התצוגה לא נדלקת המסך מחובר לכרטיס מסך (שדרך אגב נראה די חדש, אין עליו כמעט אבק) ניסיתי את 2 הכניסות של הכרטיס מסך אף אחת לא עובדת חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו לחכרטיס מסך המובנה של הלוח גם לא עובד ניסיתי להצויא את הזכרונות ולהכניס אותם מחדש …
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היתה לי בעיה. לאחר שכיביתי את המחשב לכמה שעות לא הצלחתי להדליקו שוב. לחצתי על כפתור האתחול ולא היתה שום תגובה קראתי בפורום שיש לנתק את הספק וללחוץ על כפור האתחול כמה פעמים כדי לפרוק את הקבלים. עשיתי זאת - וזה עבד השאלה שלי כרגע היא מה לא בסדר במחשב? האם צריך להחליף משהו?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הלוח הבא : ASUS P5LD2 SOCKET 775 הורדתי את הדרייוור של הצ'יפסט אבל עדיין החיבורי USB בלוח לא עובדים על USB2 מה אני צריך לעשות כדי שהחיבורים יעבדו על USB2? תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי ,הדלקתי את המחשב והופיע לי מסך שחור שכתוב שם שחסרים לי קבצי מערכת כמו:סיסטם32 וכו... אז הכנסתי דיסק של windows xp וניסיתי לעשות ריפר למחשב שלי כדי שיעתק את קבצי המערכת... אבל בהתקנה כשאני לוחץ אנטר,במקום להופיע לי המסך של"אני מסכים"וכו... אז ההתקנה אמרה לי שהוא לא מזהה את ההר דיסק!!! מה לעשות??(לפני יומיים המחשב עבד טווווב!)
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
העבירו לי במעבדה דיסק קשיח ממחשב ישן לחדש וכשאני מנסה להפעיל אותו אז מופיעה ההודעה הזאת : אין גישה אל J:\. אין אפשרות לבצעה את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט . התקשרתי למעבדה והם אמרו שאין מה לעשות , מה השטויות האלו? מישהו יכול להציל אותי ועוד מיני רבים של קבצים חשובים ? תודה מראש . נ.ב - למחשב יש 3 דיסקים קשיחים כולל הדיסק הסורר . עריכה : פתאום שמתי לב שהמחיצה השנייה כן עובדת כלומר רק חצי כונן לא עובד , זה נהייה מוזר מרגע לרגע...
-
- 27 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היי לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי צריבות אני עושה עם נרו 8 אבל באופן די תכוף התוכנה מודיעה לי על כשלון בצריבה. אין לי מושג למה זה קורה? ניסיתי סוגי דיסקים שונים והתופעה חזרה בכולם. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עזרה. לאחרונה מחשב שלי התחיל להתקע בזמן שאני מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא שקשורה לוידאו כמו ריאל או למיניהן. מחשב חוץ מזה מתפקד בסדר. וכשאני מנסה לפתוח קובץ עם סרט מחשב עושה צליל מוזר (אפילו אם רמקולים לא עובדים). ונתקע אני לא יודעת מה בעיה, הרצתי אנטיוירוסים במחשב( NOD32 ו AVAST). כלום לא נמצא וכמו שאמרתי מחשב עובד רגיל. מה יכולה להיות בעיה? או שביעה עם קודקים או עם כרטיס איזשהו בתוך המחשב. אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במחשב בעיקר crysis אבל גם משחקים פשוטים יותר, מתחילים אחרי כמה דקות קולות צפצופים קצרים וארוכים אבל בעיקר מרגיזים מתוך המחשב. אני משער שלוח האם אחראי להצקות. זה פשוט מרגיז ומציק. מישהוא יודע מה הבעיה? איך אפשר לפתור אותה? מפרט: CPU E7500 MB GA-P35-DS3R MEM CORSAIR 2GB 800MHZ VID FOXCON 8800GTS 320MB WD 320MB COOL MINI TYPHOON
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לשדרג את המחשב הישן שלי והחלפתי את הכרטיס מסך ל-9600GT של inno3d המחשב הישן כולל: לוח אם ga-k8nf-9 של Gigabyte מעבד amd 3000+ שעשיתי לו overclock קל ל-2200MHZ 2 זכרונות 512MB של kingston מסוג DDR 2 כוננים קשיחים אחד WD שמחובר ב-SATA ואחד MAXTOR שמחובר ב-IDE וספק HEC-350AR-TF כשחיברתי בהתחלה את הכרטיס מסך החדש הכל עבד בסדר ופתאום הכונן הקשיח של WD הפסיק להגיב כשניסיתי לפרמט אותו זה ממש נתקע. ואז כשביצעתי אתחול הוא לא הופיע ברשימה ב-BIOS והכונן הקשיח השני לא הצליח לעלות את המערכת הפעלה מסיבה לא ברורה. ואחרי שניסיתי להתקין מערכת הפעלה מחדש דרך דיסק אתחול של WINDOWS גם הכונן השני קרס וכשאני מפעיל את המחשב עכשיו הוא משמיע רעש של תקתוקים מוזר והמחשב נתקע בשל…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-