תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
חברים יש לי מחשב נייד שקניתי השבוע Dell Inspiron 3537 והwindows כל הזמן שואף ל 100 אחוז (windows 8) עשיתי בדיקת חומרה למחשב והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל השבוע שיחקתי BF4 הכל רץ חלק, ULTRA HIGH, פתאום אחרי שבוע ה FPS התחיל לרדת, לרמות שאי אפשר לשחק בכלל, אני מצרף תמונה מ GPU-Z בזמן מאמץ (BF4 עובד) . תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים, לאחרונה המחשב "חושב קצת יותר מדי" והחלטתי להתקין וינדוס מחדש. יש לי AMD כפול ליבה 3.0GHZ, זיכרון 8 ג'יגה DDR2, כ.מסך ASUS 610GT, והארד דיסק טרה של WD. אני מקפיד לבצע סריקות בתוכנות השונות, כלומר יש לי NOD32 מותקן, CCLEANER וכן SPYBOT. בכל אופן, למשל לפתוח כרום לוקח לי באזור ה8 שניות וזה נראה לי לא סביר. התלבטתי האם- לעשות התקנה מחדש של הוינדוס, כלומר פשוט למחוק את התכנים של הוינדוס הישן לאחר ההתקנה. או שמא, כדאי לפרמט את הכונן C שבו מוכלים הדברים של המערכת. האם מדובר באותו אפקט? אציין שיש לי כונן D שבו נמצאים דברים שלא קשורים למערכת, כדוגמת סדרות, מוזיקה, מסמכים וכו'. תודה מראש, עידן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בלי מערכת הפעלה עם כרטיס מסך של RADEON התקנתי את כל הדרייברים שצריך: כרטיס מסך מובנה והכרטיס מסך של RADEON כשאני עושה DXDIAG הוא מראה לי את הרטיס מסך המובנה אותו דבר בתוכנה CPUZ איך אני יודע שהמחשב קיבל את הדרייבר של הכ. מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד עם שני מחשבים: נייח - הכולל מעבד core i5 בן 3 שנים, זכרון 8 גיגה, כונן SSD , מע' הפעלה Win 7 נייד - הכולל מעבד core i7HQ, זכרון 8 גיגה, כונן SSD (סמסונג Evo 250), 2 כרטיסי מסך (של אינטל ו-Geforce 750M) מע' הפעלה Win 8. התוכנות בשני המחשבים דומות. למרות שהנייד חזק למדי, עדיין באופן יחסי הנייד מגמגם לעומת הנייח. חשוב להבהיר שהנייד לא נתקע, אך הוא מגיב לאט יותר מאשר הנייח. לדוגמא פתיחת מסמך Word זריזה יותר תמיד בנייח. קריאת מייל ב-Outlook אשר דורשת הורדת תוכן חיצוני, בנייח עוברת חלק, בנייד תמיד לאט יותר. אני מנסה להבין מדוע כך הדבר. מע' ההפעלה Win 8 סה"כ אמורה להיות מהירה באותה מידה כמו Win 7 אם לא מהירה יותר. אשמח לתובנות בנושא. תודה, אמיר. כיצד ניתן לבדוק מ
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה עדכונים חדשים. כשאני מאתחל את המחשב הוא רוצה להחיל את העדכונים האלה, אבל באחד העדכונים הוא נתקע ולפני ההודעה "ברוך הבא" כשאני נכנס למחשב, הוא פשוט תקוע על 0%. לאחר כמה דקות הוא כותב "כשל בעדכון" או משהו כזה ומכניס אותי לשולחן העבודה. בקיצור אני רוצה לדעת מה העדכון הספציפי שגורם לו להיתקע כל פעם מחדש על 0 ומונע ממנו להתקין עדכונים נוספים חשובים, כדי שאוכל להסיר אותו לגמרי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד לפני שבועיים dell insperion i5-4200U ולפעמים יש רעש חלש של "קנאק" קטן מאזור הכונן קשיח, שחוזר על עצמו פעם בכמה שניות, וכשאני עושה שיעורים זה פשוט מטריף. זה רעש שאם החדר לא בשקט מוחלט אז כנראה שלא ישמעו אותו... גיליתי עוד משהו - כשאני מפעילה סריקה מלאה של האנטי וירוס הרעש מפסיק (כשהכונן עובד או משהו בסיגנון) כבר פניתי לאייבורי בקשר לזה והחליפו לי למחשב חדש במקום (גם בגלל תקלה שהייתה במסך), אבל הרעש נשאר... מישהו מכיר / נתקל בזה ויש לו פיתרון ? אני מעלה הקלטה שעשיתי ששומעים בה פעמיים את אותו רעש מדובר... http://speedy.sh/rcSHz/noise.3gp
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אנסה להסביר בצורה פשוטה. המחשב מחובר בכבל PL3.5 (אוזניות) לרסיבר. ברגע שאני מגביר מעל עוצמה ממוצעת יש רעש סטטי חזק מהרמקולים כמו כמו "HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM" לא משנה איפה שה PL נוגע בברזל של המחשב (או בכלל שהוא מחובר לכרטיס הקול) הרעש הזה בוקע מהרמקולים. חיברתי את ה PL לפלאפון ואין רעש סטטי הממיר של הוט מחובר לרסיבר - אין רעש סטטי רק שאני מעביר למחשב.. ניסיתי כבל חשמל חדש \ שקע חשמל אחר \ מפצל אחר (לכולם יש הארכה) וזה לא עזר. יש רעיונות נוספים? זה בריחת חשמל בעצם? מה אני אמור לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הכרטיס מסך שלי התחיל להתחמם וקיבל ארטיפקטים. התחלתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהמאוורר הגדול במארז שלי הפסיק להסתובב. פתחתי את המארז וראיתי שגם המאוורר של הCPU לפעמים מסתובב ולפעמים לא (בין ריסטרטים למחשב). חשבתי שאולי קיימת בעיה במאוורר של המארז (מובנה 250 מ"מ), אז חיברתי אותו למחשב נוסף ושם הוא עובד תמיד ומסתובב יותר מהר מאשר אצלי במחשב. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הספק כח של המחשב נחלש (המחשב בן כמה שנים טובות) ולכן המאווררים כבר לא פועלים. ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מארז: enermax chakra אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני גר בבית גדול, כאשר הראוטר נמצא במרתף ולא מגיע לשאר הבית. קניתי ACCES POINT של אדימקס EW-7416APn חיברתי אותו בקומה העליונה של הבית עם כאבל רשת לממיר יס טוטאל של חברת yes. כלומר שהאינטרנט יעבור דרך הממירים של יס. הכל עבד תקין במשך שנה שלמה. היום הגעתי והאינטרנט לא עבד, מבדיקה ראשונית גיליתי שנורת WLAN על האדימקס בצבע כתום, ולא ירוק כמו שאמור להיות. כמובן שכיביתי והדלקתי את האדימקס עצמו, את הראוטר של בזק ואת ממיר היס טוטאל. ממצאים נוספים הם שהממיר שנותן את האינטרנט לאדימקס מקבל אינטרנט בצורה תקינה ומהירה, הVOD עליו עובד, והנורה LAN על האדימקס ירוקה. אנא ממכם עזרו לי, בתודה מראש, תמיר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4178#ov שימו לב שהוא כבר מגיע עם OC מהמפעל עשיתי לו OC עם התוכנה MSI Afterburner והגעתי לזה שהוספתי ל Memory +561 ול Core +69 ככה שבסך הכל: core - 1137 memory - 6008 עכשיו נכנסתי ל BF4 טען לי במהירות את המפה והכל כמו שבחיים זה לא עשה לי ואז התחלתי לראות מלא פסים וצבעים על המסך ואז קיבלתי שגיאה עם ההודעה הזאת: http://puu.sh/7BhxH.png הבנתי שאני צריך להוריד קצת את ה core או ה Memory אבל אני לא יודע את מה וכמה. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ריפטר חדש. בשביל מחשב נייח בחדר אחר. בהתקנה בחרתי בריפיטר מוד (REPEATER MODEׂ) הריפיטר לא מחובר ישירות בכבל, אלא, באלחוטי (יש למחשב כרטיס רשת). לפני ההתקנה המחשב הראה לי רשת בשם של הריפטר, ובסיומה של ההתקנה, המחשב הראה לי את השם המקורי של הרשת, אבל עם קליטה טובה יותר. הבעיה היא שהאינטרנט עובד מאוד מאוד לאט לעומת מחשב אחר בבית. בגם בבדיקה עם ספיד טסט, התוצאות הן הרבה יותר נמוכות. וגם לאחר כמה זמן, אין בכלל אינטרנט. ניסיתי גם לחבר את הריפיטר למחשב ישירות עם כבל רשת, אך במקרה הזה, המחשה מוצא את הרשת ולאחר כמה שניות, מתנתק, מחפש שוב את הרשת, וחוזר חלילה. האם למישהו יש פתרון? תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לא יודע לאיזה פורום זה שייך ללפטופים או תמיכה טכנית. יש לי לפטופ של דל n4050 ו lcd של פיליפס 42 אינץ' 42PFL5604H/12 במשך שנתיים היו מחוברים בכבל hdmi ללא בעיות פתאום הפסיק הסאונד לעבור לטלוויזיה ונשאר ברמקולים של הלפטופ. מה לא ניסיתי.. עדכון דרייברים, שחזור לנקודה ישנה יותר, עדכון גרסא ל lcd, החלפת כבל hdmi אין לא הצלחת למצוא פתרון. מה זה כבר יכול להיות? יש לציין שהתמונה עוברת חלק וללא בעיות רק הסאונד לא עובר ולא מופיע אפילו בלוח הבקרה/סאונד. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. כל פעם שאני מדליק את המחשב. בדיוק לאחר שהמחשב עושה post. הוא עושה ריסטרט. ויש לציין שהמאוורר של המעבד חדש והוא עובד. המחשב נייח. קצב הביט 32. תודה
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום המחשב נדלק אבל המערכת הפעלה לא עולה וגם לא המסך של הביוס. אם אני עושה ריסט פעם פעמיים המחשב עולה רגיל.... איפה יכולה להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משחק מסויים שאני משחק, שאני צריך להריץ אותו ברמת GAMMA כפולה מהרגיל. וכאשר אני לא במשחק אני מחזיר את ה GAMMA למצב רגיל (דרך הדרייברים). השאלה היא: 1. האם המשחק עם ה GAMMA (מגבוהה > לנמוך > לגבהוהה > לנמוך...) יכול לגרום לנזק למסך? 2. האם שימוש במצב GAMMA מוגבר במשך זמן ממושך (נגיד 4 שעות ביום בבמוצע) יכול לגרום לנזק למסך?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה מתסכלת שאני לא מצליח לאבחן ומן הסתם גם לתקן. אז ככה: המחשב נדלק ועולה באופן תקין (לעיתים). לאחר מספר דקות מתחילות להופיע על המסך קוביות אדומות או פסים רוחביים בשלל צבעים. תחילה חשבתי כי הבעיה בכרטיס מסך\חיבורים\דרייבר, לכן ניתקתי את הכרטיס וחיברתי, בדקתי כבלים ועדכנתי דרייבר. כמובן לא עזר. מה שבלבל אותי ממש, זה,שלעיתים, התופעה מתחילה עוד לפני עליית הווינדוס (לדוגמא בBIOS), לכן ששללתי וירוסים וכדומה. ניסיתי גם להכניס ולחבר את זכרון הRAM, לצערי גם ניסיון זה לא צלח. אמשח לרעיונות, צירפתי מספר תמונות. תודה מראש, מישה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הבאתי מחשב חדש ככל הניראה הכל לא כ''כ התחיל טוב, המחשב בעל ספק של סיסוניק(וואטs12II(620 ניראה לי,4770 i7 וr9 290 trix ברעיון הכללי המערכת רצה דיי בסדר (אנשים בפורום אמרו שהספק יספיק) אבל פה ושם קופצים פסים על המסך שעוברים אחרי הדלקה וכיבוי המסך, באותו רגע שמכניסים ומוציאים את החיבור של הטלויזיה מהhdmi קופץ מסך שחור אך כל השאר ממשיך לעבוד (קיים סאונד) לא נראה שהכרטיס מפסיק לעבוד המאווררים עדיין רצים, הדרייבר הוא העדכני ביותר מהאתר שלamd לא בטא, יש לי חשש אישית שהספק לא סוחב למרות שהוא סחב לפניכן 4870 כפול ללא בעיה תקופה מסויימת שגם שואב הספק רציני, אם למישהו יש רעיונות כיצד לאתר מהי הבעיה אני אשמח, תודה ושבוע טוב עריכה לפי ההשוואה שיש בטומאס הרדוואר הכרטיס צורך בסביבות…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך 945G מובנה מהאתר של אינטל המחשב ניהיה כבד הכונן הקשיח " טוחן " האור של הכונן עובד בלי סוף ברגע שאני מסיר את הדרייבר הבעיה נעלמת והשאלה למה ? 1. כרטיס מסך דפוק ? 2.דרייבר דפוק ? אם הכרטיס מסך דפוק איך יכול להיות שבלי דרייבר הוא עובד תקין יותר ? או שהבעיה בזיכרון ? יש לי נפח של 1GB . מעבד - PD 2.8 L2 1X2MB
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב לתיקון שהלוח בו היה דפוק, אז קנינו בשבילו לוח אם יד2 והרכבנו וחיברתי את הכל למחשב, כשאני מדליק את המחשב אז הוא מצפצף פעם אחת והכל תקין. ניסיתי גם לחבר לכרטיס המובנה והמסך עדיין לא נדלק. האם חשוב לחבר את הג'מפרים האלה? http://prntscr.com/3b3p5k כי בעקרון חיברתי את הג'מפרים של ההדלקה, הפעלה מחדש והנורות של הקשיח. מה עוד יכול להיות הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מחשב נייד שאם מחברים אליו מכשיר פלאפון הוא לא מזהה אותו, גם אם מחברים מצלמה וכאלה הוא לא מזהה.. אבל DOK ועכבר הוא כן מזהה.. איך הגיוני? הדרייברים מותקנים כי מלפני כמה ימים הכל עבד. ניסיתי הפעלה מחדש תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוצאתי את הכרטיס מסך ניקתי אותו והחזרתי כמו שצריך המחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס ואז עושה no singal גם במצב safe mode מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון ( חודשים ) יש לי בעיה שהמחשב נתקע אקראית. לפעמים זה יכול להיות כשאני גולש באינטרנט, לפעמים זה יכול להיות שאחרי שהמסך נכבה הוא לא נדלק בלי הפעלה מחדש ( עכבר/מקלדת לא עובדים ), לפעמים יכול להיות ממש איך שהמחשב עולה, קרה לי פעם גם בעליה למצב בטוח, ממש עובד עצות. חשבתי בהתחלה שאולי זו בעיה עם העכבר והמקלדת, אבל חיברתי עכבר ידני והמחשב כאילו לא מזהה כלום ( כמובן שברגיל העכבר עובד ). אין לי יכולת להצביע על משהו ספציפי שגרם לבעיה. השינוי היחיד שאני זוכר במחשב בכמה חודשים האחרונים מסתכם בדרייבר של כרטיס מסך, אבל אני גם לא זוכר בוודאות שבדיוק אחרי שעדכנתי התחילו לי הבעיות. ה HD שלי לפעמים עושה קצת רעשים, הפעלתי היום בדיקת דיסק ( של ווינדוס, לפני שהמחשב עולה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם המחשב עושה לי בעיות, הוא קורס במשחקים, מסך שחור, מחשב ננעל (או שיש ארטיפקטים), הטמפרטורות תקינות, הדרייברים מעודכנים, כולל BIOS (מפרט בחתימה). הנה תוצאות של מבחן ה OCCT, אני צריך עזרה להבין אותן:
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-