עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by belarc,

ברשותי כונן DVD מסוג LG DRD 8160B ובזמן אחרון הוא הפסיק לקרא דיסקים DVD. שמעתי שלאחר מספר פעמים שעובדים עם דיסקים מאיזורים שונים הוא ננעל ומפסיק לקרא DVD. האם משהו יכול לעזור פה?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by BuNKeR,

שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט IntelliMouse Explorer 2 ופתאום בזמן עבודה הוא הפסיק להגיב ולעבוד ניסיתי לכבות את המחשב לנתק את העכבר להוציא את הסוללות לחבר ליציאת USB שום דבר לא עזר יש למישהו אולי הצעה מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף אותו יש לי אותו סה"כ 3 חודשים

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  3. בעיה ראשונה: אוקי אז ככה היו לי שני כרטיסי מסך GTX 470 , אחד נשרף לפני שנה ואחד אני חושב שהשני שנפטר שלשום.... 1.הראשון מת לפני שנה 2. השני - פעם בשעה באופן רנדומלי בלי קשר למאמץ או לא , אני שומע את המאורר עולה לשיא הכוח באוורור למשך 3 שניות ויורד חזרה למצב נורמלי , מה שקורה הוא שבזמן שזה קורה "מעיין ריסטרט" המסך הופך שחור , אני ממשיך לשמוע משחק / סקייפ / מוסיקה , אבל אני לא רואה כלום... אני חושב שהוא גם שרוף?? כרגע אני עם כרטיס 8400GS מהמחסן הבעיה היא שאני פרילנסר מהבית עובד בתלת מימד ואני חייב פתרון דחוף , מישהו מכיר את הבעיה?? בעיה שניה : היו לי 24GB זיכרון , לפני חודש בבדיקה שרירותית שמתי לב שיש לי 20... עם קצת משחקים הבנתי שיש לי סלוט אחד שרוף בלוח אם , כאשר אני מור…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by yurtrez,

שלום, אשמח אם תעזרו לי,אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי אין ספור של בדיקות. התקנתי כל גירסה אפשרית של חלונות 8 ו 7. עידכונים לכל דרייבר עשיתי. עדין לא משנה באיזה משחק אני משחק הוא יוצא מדי פעם או נתקע. חייב לציין שמחשב שלי מאוד חזק. תודה.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. http://img88.imageshack.us/img88/3726/errorjo6.jpg אני מנסה לשחק קצת, יש מסך צבעוני(כל פעם צבעים אחרים) הכרטיס עושה רעש ואז מגיעה ההודעה הזאת לפעמים גם המחשב מרסט ניסיתי להחליף דרייברים, להוריד תגרפיקה למינימום, שום דבר לא עוזר מה עושים?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by __MIKO__,

משהו מאוד מוזר קורה לי במסך. ברגע שאני משחק במשחק ( age of empires) ברזולוציה 1280-1024, מופיעות לי מעין קשתות בצבעי הקשת ע"ג המסך. דבר זה אינו קורה ברזולציה 1020-768 . לא בדקתי עם משחק אחר כי זה עתה פירמטתי המחשב. הקשתות מופיעות על רקעים מסוימים ועל אחרים אינם מופיעות. מה גורם לבעיה? האם זו בעיה במסך \ כרטיס גרפי \ או אחר? נ"ב אגב בעבר נאמר לי פה שאין חשיבות לכך שתחת הגדרות מסך מופיע לי plug and play ןלא שם המסך ואין הבדל אך לאחר שהתקנתי דרייבר למסך ועתה רשום הדגם שם, יש עכשיו אופציה ל 100 HZ ב 800-600 מה שלא היה מקודם.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by ilanb0,

איך אפשר לשתף שני לפטופים להם מערכת הפעלה חלונות 10 כך שבשני המסכים יראו את אותן פעולות שעושה אחד המשתמשים? הכוונה לא העברת קבצים, אלא הקרנה של פעילות משתמש אחד בלפטופ שלו ללפטופ של המשתמש השני. יש כאלו תוכנות חיצוניות של השתלטות על מחשב אבל להבנתי, אפשר לעשות זאת גם בכלים של חלונות 10, רק אין לי מושג איך.. אני צריך את זה לטיסה עתידית ולכן תוכנות חיצוניות לא באות בחשבון.

8. Started by יוספי,

את אותה התוכנה בידיוק התקנתי במחשב אחר והוא עולה חלק למה הווינדוס עולה לי כ"כ לאט במחשב שלי? תודה רבה

9. הי לאחרונה כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים הצריבה לוקחת בסביבות ה40 דקות לכל דיסק. מדובר על דיסקים של DVD במהירות 16, כשהצורב חדש (בן חודש בערך) ומוגדר על המהירות הזו. עד לפני יומיים לא היתה בעיה והצריבה לקחה רק כמה דקות. מה אפשר לעשות בעניין? אני צורב הרבה מאוד דיסקים ולא יכול לחכות כל פעם 40 דקות...

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by bad-sector,

שלום לכם, לדוד שלי יש מחשב עם שני מעבדים והתקני רייד - משהו מאוד מוזר קורה לי שאני מנסה להתקין לו WINDOWS אני שם את כל ההרדיסקים (3 של 60 ג'יגה) על ה RAID, בהתקנה של WINDOWS 2000, אני לוחץ F6 להגדרת ה RAID, מפנה אותו למנהל ההתקן - הוא מאתר אותו ומאשר כי איתר והתקין דרייבר - הבעיה צצה בשלב מאוחר יותר של ההתקנה כאשר הוא אומר לי לבחור כונן להתקנה - ומאחר וההתקנה לא מזהה שום התקן IDE, הוא טוען כי אין כונן תקין להתקין עליו ווינדוז ובעזרת ENTER מאפשר לי לצאת ממהתקנה, אי אפשר לעבוד עם זה הכל על RAID? חייבים שאחד מהם יהיה IDE? כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by SixKiller,

שלום כולם אפשר לקבל קצת עזרה??? אני רוצה לדעת למה המחשב שלי משמיע רעשים??? כאילו של צליעה כזה כאילו הוא הולך למות??? וזה כבר ככה שנה יש מצב לתיקון? אני שומע את זה מהמאורר ורציתי לדעת אם אני קונה עוד מאורר קירור לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by CyberBot,

יש לי RPI שעליו מותקן RASBMC הכל יציב ויפה עד שאני מפעיל סרט מהמחשב אחרי בערך 15 דק' הוא נתקע ואני צריך לעצור את הסרט ואז להפעיל מחדש מהנקודת צפייה אחרונה ושאני עושה סטרימינג נגיד יוטיב/IPTV הכל פועל ללא בעיות גם משך זמן ארוך 90 דק'

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  13. שמח וטוב לב הרכבתי היום מחשב חדש. אחרי שהרכבתי הכל, סידרתי כבלים וכו'. אני מחבר את המחשב לחשמל וקורה משהו מוזר... הנורה על הלוח, שאמורה לדלוק קבוע כשהלוח מקבל מתח, מהבהבת לה בקצב של כ-3 פעמים בשניה. המחשב לא נדלק. בכלל. ניסיתי להוציא זכרון, כרטיס מסך, מעבד (!) וכלום. הנורה מהבהבת ברגע שאני מחבר לחשמל. יש למישהו רעיון? (חוץ מלוח תקול). הלוח הוא ASUS P5K מחובר לספק ANTEC 500W.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  14. הורדתי את הגירסא של הווינדוס.. Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.July.2006.MULTI.IMAGE-ETH0 ויש ברשותי HD SATA 80GB WD עם לוח NF7-SL והכונן דיסקטים שלי נדפק... ככה שאני לא יכול להתקין ווינדוס על הSATA אני חייב גם IDE מחובר ועליו הווינדוס אז השאלה שלי היא האם אתם חושבים שאם אני יעתיק את הקבצים של SATA מהדיסק של ABIT לדיסק של הווינדוס זה יעזור? או שאולי אני לא צריך את הדיסקט והווינדוס בגלל שהוא חדש יותר יש בו כבר תדרייברים???

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  15. היי שלום לכולם יש לי מסך MAG דגם 770T המסך עובד מצויין ואתמול לאחר עבודה של 7~ שעות מול המסך הוא נכבה והלד שיש לו בכפתור ההפעלה מהבהב בכתום וירוק כאשר המחשב מכובה והמסך נמצא בסטנד ביי אז הלד מהבהב בכתום 2 פעימות בשניה~ וכאשר הוא דלוק אז הלד דלוק קבוע בירוק ד"א זה אותו לד ואתמול הוא נכבה פתאום והתחיל להבהב במהירות גבוהה כאשר שני הצבעים נידלקים לסירוגין אבל במהירות גבוהה ניסיתי לכבות אותו ולהדליק שוב לא עזר וכן ניסיתי לנתק אותו מהמחשב על מנת שיבדוק את עצמו ויציג את ההודעה שהמסך תקין אבל או לא הציג כלום היום הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו והוא נידלק ללא שום בעיה בינתיים יש למישהו ניסיון עם מסכים אלו או בעיות מסוג זה אני אשמח לקבל כל רעיון ויש לי ידע באלקטרוניקה אם מ…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

יש לי E8400 GIGABUTE p43-ds3l ווינדוס 7. והיום כבר פעם שנייה שאני מקבל מסך כחול ואחריו המחשב קורס, הנה פירוט השגיאה בוינדוס: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8003C1A160 BCP2: FFFFF880048EF220 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp C:\Users\Timor\AppData\Local\Temp\WER-45084-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the o…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by amitrotem,

המחשב בתקופה האחרונה, מידי פעם ובעיקר במשחקים קורס. ניתקתי את הדיסק והמחשב עבד בצורה תקינה (מערכת ההפעלה לא מותקנת על דיסק זה) הורדתי את HDTUNE ומצ"ב התוצאות. הדיסק הלך?

18. שלום לכולם אני בעל מעבד AMD 2600+ ויש לי 512DDR , בזמן האחרון כל תוכנה שאני פותח הCPU שלי עולה בהדרגה והמחשב נתקע ז"א הוא לא קופא אבל הכל איטי ואי אפשר לעבוד איתו. ממה לדעכם זה נובע? המחשב שלי עבר פרמוט כבר תודה לכולם ולילה טוב.

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  19. ממש הצחקת אותי אם היתה זאת בעיה בקידוד לא הייתי מגיע לכאן בכלל,אינני מכיר את המחשב מהיום בוא נחזור לבעיה לרגע, בקובץ שדיברתי עליו ברגע שאתה פותח אותו אין לך אפשרות לגשת לשום תפריט חיצוני מבלי לסגור את הקובץ, קליק ימני מכניס אותך לתפריט של הקובץ ששם יש אפשרות לשחק עם הזום של התמונה ועוד כמה שטויות קטנות אבל שום קידוד שום אפשרות שפה ושום בטיח, ממש העלבת אותי עם ההצעה לגשת לקידוד, ניסיתי המון אופציות כבר כולל הורדה של ACTIVEX עדכני אבל גם זה לא עזר לי עם הבעיה הזאת לסיום ידידי היקר הואל נא בטובך להחזיר בקשתי הנואשת לעזרה לכאן שמא אולי מישהו נתקל עם זה פעם וידע לעזור,כולי תקווה בכל אופן, תודתי מראש.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  20. היי חבריה שאלה:האם ניתן לתקן/להלחים/להוסיף/ פין שנשבר במעבד? תודה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by CartMan2oo5,

כשאני עושה מאפיינים על כונן D הוא אומר לי שיש לי סה"כ קיבולת מקום בכונן 64 ג'יגה, ואומר לי שיש לי מקום פנוי 12 ג'יגה. עכשיו עשיתי מאפיינים על כל הקבצים שיש לי בכונן D (כולל קבצים מוסתרים וקבצי מערכת) וזה אומר לי שהכל תופס 40 וקצת ג'יגה... חישוב קצר 64-40=24, מישמע אמור להיות לי לפחות 20 ג'יגה פנוי... ולא 12 כמו שזה מציג... אם זה עוזר, מערכת הפעלה XP פורמט כונן NTFS ההארדיסק שעליו מדובר הוא 80 ג'יגה סה"כ, והוא מחולק לכונן C וD, בכונן C יש 10 ג'יגה ובכונן D יש 64.7 ג'יגה. עשיתי את הפעולות הבאות, שלא עזרו: בדקתי שהסל מיחזור ריק עשיתי סריקת שגיאות (סורק דיסק של ווינדוס XP) עשיתי איחוי דיסק (של הווינדוס) בדקתי שהזיכרון הוירטואלי הוא לא זה שתופס לי את המקום מחקתי קבצים זמניים מ…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כחצי שנה רכשתי לוח אם. לאחר שבועיים עבודה המחשב קרס, כששוב עבד למשך שבועיים הוא עשה פריז, לפעמים יש בעיות רצידות ובלוקים שחורים קטנים נמצאים על המסך כשמגלגלים דף אינטרנט למעלה ולמטה ועוד כל מיני בעיות קטנות שקורות לפני הקריסה\פריז. החברה שממנה רכשתי את הלוח העבירה לי קורס שלם בחוסר אחריות ומקצועיות (אמרו לי שהם לא רואים את הבעיה ולכן אין בעיה), כיום לאחר חצי שנה היא נסגרה\פשטה רגל. הלכתי למומחה כדי לראות אם הוא אולי יוכל לעזור לי וכבר בטלפון הוא אמר לי שהוא מכיר את הבעיה וכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת את כל כבלים של הSATA שלי ולהעביר אותם לחיבורים אחרים על הלוח. כך עשיתי ואכן המחשב לא קרס עוד. בשלב הזה אתם אומרים לעצמכם "יופי נו אז הבעיה נפתרה לא?" לא. כש…

23. המחשב מתכבה אחרי 15 שניות מרגע שהוא נדלק מזה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  24. אני צריך מלחם אבל הכרתי מלחמים עם קצה שטוח עד עכשיו: לאחרונה התחלתי לראות מלחמים עם קצה חדה: איזה מלחם כדי לרכוש לעבודות עם אלקטרוניקה? אני יודע ש30W זה טוב אבל איפה אפשר להשיג אחד שיש לו סוויצ' כיבוי והדלקה? אני לא מבין איך אפשר לתפוס חומר הלחמה עם מלחם שיש לא קצה חדה? החומר יפול!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by i,

שלום, המסך שלי לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. אני רואה שהמסך כן מקבל חשמל אבל איך שמדליקים את המחשב מופיע entering power save חיברתי את המחשב לטלוויזיה וגם בה לא ראו כלום. חיברתי מחדש את הכרטיס מסך/זכרונות וזה עדיין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים