עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי לא מזמן תמחשב הזה: GA-K8N NF-4 U-9 6600GT AMD 3200 winc הייתה לי הרבה זמן בעיה עם משחקים, הגראפיקה נראית מגעילה (גם עם פילרים) כול משחק שאני מריץ עובד גרוע (גם CS 1.6 עם תקיעות) ניסיתי לבטל את ה VERTICAL SYNC וגם לעשות אותו על ON ומושב וכלום לא פותר. מה שעשיתי הוא שהחלפתי עם חבר תכרטיס מסך שלי ל X500\600 READON וזיכרונות של 256*2 במקום ה 512 שלי, והמשחקים עבדו בגראפיקה מדהימהה בלי פילטרים ראוו תתמונה מדהים. מה שקרה שהתקיעות נמשכו לי עדיין ב CS1.6, והתוצאות ב3DMark06 היום נמוכות יותר מה 6600GT. מה אני יכול עוד לעשות במצב כזה?? הגיוני שבשני כרטיסי מסך יש אותה בעיהה?, אוו שהבעיה היא נגרמת מהמעבד\לוח\HD שלי???

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  2. שלום לכם אני כותב עכשו מהמחשב הנייד של אבא שלי בגלל בעיה במחשב שלי אז ככה: יש לי מחשב חדש שנקנה מKSP לפני כחודש עכשו המחשב החדש נקנה בגלל שהיה לי מחשב ישן אבל בעיקר כי הוא עשה בעיות ולא היה נדלק זאת אומרת שהייתי מדליק אותו המחשב נדלק והמסך לא {יש חשמל} והוא מראה כיאלו המחשב מכובה בקיצור עבר חודש והמחשב החדש לא עשה ביות חוץ מזה שהמעבד היה חם מהרגיל שבדקתי {50 מעלות במנוחה והכרטיס מסך 47 ובמאמץ 60 והכרטיס 70} עכשו אני לא מכבה את המחשב שלי והוא עובד במשך השבוע גם בלילה בגלל שאני אדם דתי ושומר שבת אני מכבה אותו פעם בשבוע משישי עד מוצאי שבת והיום במוצאי שבת באתי להדליק אותו וקרה בדיוק אותו דבר המחשב נדלק והמסך לא למרות שיש חשמל וזאת לא בעיה בכבל כי החלפתי אותו לפני שבוע לDVI…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  3. שלום, אז זה לוח האם שלי: Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI MOBO: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp ויש לי 2X2GB RAM שיושבים בחריצים האלו: (בחריצים הכחולים) אז מאחר וכל אחד מכרטיסי הזכרון הוא בנפח של 2GB, אני שואלת *אם אוכל להוסיף עוד כרטיס אחד של 1X4GB או 1X8GB? *האם החריצים הלבנים הם אידיאלים או אצטרך לשנות את מערך כרטיסי הזיכרון (מאחר והנפח או החברה יהיו שונים?) - (לשנות המערך מתכוונת לסדר בו הם נמצאים כרגע) *בהנחה שהתדר של התוספת (8GB או 4GB) יהיה אותו דבר כמו הזכרונות הקיימים (1600MHZ), האם יש חסרונות לכך שהכרטיסים שונים בנפח שלהם? ועוד שאלה חשובה: מאחר ובמפרט הלוח כתוב: "Dual channel memory arc…

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  4. שלום. לא מזמן רכשנו מחשב ומסך LCD חדשים. שמנו לי שהמחשב הרבה לעשות ריסטרט והמסך מרצד. חיש מהר לקחנו את המסך לחנות המחשבים,שם המסך עבד כמו קסם! לאחר כמה שבועות לקחנו גם את המחשב,שגם הוא עבד באורך פלא יומיים רצופים מחובר למסך. אך כאשר החזרנו את הסט הביתה הבעיות נמשכו. בחנות אמרו לנו שהסיבה יכולה לנבוע מהחשמל אצלנו בבית,שאולי הוא לא תקין. יתכן וזה נכון כי מחוברים עכשיו 2 מחשבים חדר ליד חדר(אותה נקודת חשמל,לא התקע.. אלה על אותו כבל ראשי בקיר) אך גם שהמחשב שלי מכובה והמחשב השני דולק המסך עדיין מרצד. מה יכולה להיות הסיבה להתנהגות המוזרה הזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by Gidi Fisher,

היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…

6. מצורפים 2 קישורים לנושאים דומים שמצאתי בחיפוש באינטרנט שלא העלו פיתרון. זה מפריע לי, וזה צורך חשמל - מהסוללה של המחשב או מהחשמל דרך הספק ? TEAC optical ps/2 mouse Gygabyte 945p-s3 ואני לא רוצה להסתבך עם שום דבר כמו עדכונים שונים ללוח אם. תודה http://www.pcspot.co.il/community/viewtopic.php?t=8002&highlight=&sid=c873a817b204c7c7831da865f101c91d http://nana.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=779414&page=0&scrollTo=ReplyAnchor11294944#ReplyAnchor11294944

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  7. בעיה ראשונה: אוקי אז ככה היו לי שני כרטיסי מסך GTX 470 , אחד נשרף לפני שנה ואחד אני חושב שהשני שנפטר שלשום.... 1.הראשון מת לפני שנה 2. השני - פעם בשעה באופן רנדומלי בלי קשר למאמץ או לא , אני שומע את המאורר עולה לשיא הכוח באוורור למשך 3 שניות ויורד חזרה למצב נורמלי , מה שקורה הוא שבזמן שזה קורה "מעיין ריסטרט" המסך הופך שחור , אני ממשיך לשמוע משחק / סקייפ / מוסיקה , אבל אני לא רואה כלום... אני חושב שהוא גם שרוף?? כרגע אני עם כרטיס 8400GS מהמחסן הבעיה היא שאני פרילנסר מהבית עובד בתלת מימד ואני חייב פתרון דחוף , מישהו מכיר את הבעיה?? בעיה שניה : היו לי 24GB זיכרון , לפני חודש בבדיקה שרירותית שמתי לב שיש לי 20... עם קצת משחקים הבנתי שיש לי סלוט אחד שרוף בלוח אם , כאשר אני מור…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by yurtrez,

שלום, אשמח אם תעזרו לי,אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי אין ספור של בדיקות. התקנתי כל גירסה אפשרית של חלונות 8 ו 7. עידכונים לכל דרייבר עשיתי. עדין לא משנה באיזה משחק אני משחק הוא יוצא מדי פעם או נתקע. חייב לציין שמחשב שלי מאוד חזק. תודה.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  9. היי, זהו בעצם לתקן לוח אם חדש שהפסיק לעבוד, ולפני שהולכים וקונים לוח אם חדש הייתי מעוניין להתייעץ. לוח האם הוא בסך הכל בן חצי שנה, והסיבה שאני לא מחליף אותו במסגרת האחראיות היא שהחנות שממנה קניתי אותו, הראתה לי שיש עליו "נזק פיזי" ועל כן הוא לא באחריות. מדובר בשני פינים עקומים בתושבת של המעבד שהתעקמו כנראה בעת פירוק המעבד לצורך מסירת לוח האם לבדיקה. אני טוען שהבעיה לא בפינים מאחר והמחשב עבד נהדר במשך חצי שנה עד להשבתתו הפתאומית. לפני מסירתו של לוח האם לבדיקה, המחשב עוד היה נדלק אבל לא מגיע לביוס. כרגע המצב הוא שהוא לא נדלק בכלל. יישרתי את הפינים, אבל זה לא סייע לכלום כצפוי. ניסיתי לדבר אל החנות שיחליפו לי בכל זאת, אבל הם מסרבים בכל תוקף. לפני שאני קונה לוח חדש, האם יש אפש…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by Mustang,

המפרט: מארז HEC 6A19b ספק HEC 450W מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 DUAL CORE X2 830 775 לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO כרטיס מסך gigabyte 7800 GT שתי זכרונות DDRII 667MH 512 MB דיסק קשיח WD SATAII 200GB 7200RPM 8MB קיצור ברגע שאני מריץ F.E.A.R או CS ישר המחשב מתחיל לעשות רעש קודח שפשוט מטרף את השכל יש סיבה מיוחדת? אני כבר לא מפעיל CS בגלל הרעש!! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  11. שלום רב, ברשותי כמה כרטיסי מסך מסוג rx 470 כאשר חלקם אינם מעלים תמונה כלל בחיבור וחלקם עם מאווררים שלא מסתובבים, הייתי רוצה המלצה למעבדה אמינה / איש אלקטרוניקה שיכולים לבדוק את הכרטיסים ברמת הלוח ואולי להחזיר את חלקם לחיים. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by __MIKO__,

משהו מאוד מוזר קורה לי במסך. ברגע שאני משחק במשחק ( age of empires) ברזולוציה 1280-1024, מופיעות לי מעין קשתות בצבעי הקשת ע"ג המסך. דבר זה אינו קורה ברזולציה 1020-768 . לא בדקתי עם משחק אחר כי זה עתה פירמטתי המחשב. הקשתות מופיעות על רקעים מסוימים ועל אחרים אינם מופיעות. מה גורם לבעיה? האם זו בעיה במסך \ כרטיס גרפי \ או אחר? נ"ב אגב בעבר נאמר לי פה שאין חשיבות לכך שתחת הגדרות מסך מופיע לי plug and play ןלא שם המסך ואין הבדל אך לאחר שהתקנתי דרייבר למסך ועתה רשום הדגם שם, יש עכשיו אופציה ל 100 HZ ב 800-600 מה שלא היה מקודם.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600GTS ואליו מחוברים מסך LCD של LG בעזרת כבל DVI, וטלויזית LCD של SHARP עם כבל אנלוגי ומתאם ליציאה השניה של ה-DVI בכרטיס המסך. יש לי חלונות ויסטה. כשאני מדליק את המחשב אז דווקא על הטלויזיה המחשב בוחר להראות את מסך הפתיחה של לוח האם, אבל מהר מאוד זה נעלם וכתוב לי על הטלויזיה unsupported format, ואז שני המסכים לא מראים כלום עד שמגיע מסך ה"ברוך הבא" ואז כבר רואים במסך שמוגדר כמסך הראשי (בין אם זה הטלויזיה או מסך ה-LCD הרגיל). המסך הרגיל מחובר לכניסת DVI מספר 1 בכרטיס המסך, והטלויזיה לכניסה מספר 2. כל זה התחיל רק כאשר חיברתי את הטלויזיה באופן קבוע לכרטיס המסך. עקב הבעיה הזו אני לא יכול להכנס לביוס (כי אני לא רואה אותו בשום מסך) וכ…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by bad-sector,

שלום לכם, לדוד שלי יש מחשב עם שני מעבדים והתקני רייד - משהו מאוד מוזר קורה לי שאני מנסה להתקין לו WINDOWS אני שם את כל ההרדיסקים (3 של 60 ג'יגה) על ה RAID, בהתקנה של WINDOWS 2000, אני לוחץ F6 להגדרת ה RAID, מפנה אותו למנהל ההתקן - הוא מאתר אותו ומאשר כי איתר והתקין דרייבר - הבעיה צצה בשלב מאוחר יותר של ההתקנה כאשר הוא אומר לי לבחור כונן להתקנה - ומאחר וההתקנה לא מזהה שום התקן IDE, הוא טוען כי אין כונן תקין להתקין עליו ווינדוז ובעזרת ENTER מאפשר לי לצאת ממהתקנה, אי אפשר לעבוד עם זה הכל על RAID? חייבים שאחד מהם יהיה IDE? כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by ff10,

שלום לכולם קניתי ליפני שבוע את המשחק battlefield bad company 2 ( משחק ענק !!!!! ) ואז התחלתי לשים לב לבעיות בגרפיקה ובסאונד מצד הגרפיקה אני רואה את התקסתורות של הריצפה מישתנות בקצב מהיר ומשגע חושים חח ומצד הסאונד אני שומע ברמקול ימיני קידמי כאילו הוא רמקול אחורי ??? המפרט שלי הוא ככה : מעבד E6750 כרטיס מסך X1950 PRO לוח אם GIGABYTE P35 והכרטיס קול מובנה התיכנון שלי זה לקנות כרטיס מסך חדש ( HD 5770 ) אבל לגבי הסאונד אני לא יודע מה לעשות :-\ תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש (לפני שבוע). מהיום הראשון שהמחשב אצלי הוא עושה את אותה הבעיה: 1. הדלקה חלקה אבל ללא הודעה מוקדמת הוא מבצע איתחול. 2. האיתחול הספונטני הזה יכול להתרחש בכל שלב (אפילו עכשיו!). 3. ההשלכות לכך חמורות וידועות לכולנו. 4. דיברתי עם המוכר והוא אומר שייתכן ומדובר בספק. אני לא סומך על המוכר הזה ולכן אני פונה אליכם: 1. איך אפשר לבודד את הבעיה הזו (איזשהי בדיקה שתוכל להוכיח שמדובר בספק). הודה לכם מאוד על עזרה דחופה בנושא. :'( chesl

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  17. שמח וטוב לב הרכבתי היום מחשב חדש. אחרי שהרכבתי הכל, סידרתי כבלים וכו'. אני מחבר את המחשב לחשמל וקורה משהו מוזר... הנורה על הלוח, שאמורה לדלוק קבוע כשהלוח מקבל מתח, מהבהבת לה בקצב של כ-3 פעמים בשניה. המחשב לא נדלק. בכלל. ניסיתי להוציא זכרון, כרטיס מסך, מעבד (!) וכלום. הנורה מהבהבת ברגע שאני מחבר לחשמל. יש למישהו רעיון? (חוץ מלוח תקול). הלוח הוא ASUS P5K מחובר לספק ANTEC 500W.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by DjMorpheu5,

פירקתי תמחשב, הוצאתי תמעבד וכ. מסך וניקיתי אותם והכל ניקיתי והרכבתי בחזרה. המחשב לא עולה. יש רק כתוב במסך Stand By , Power Sawing ועוד משהוא על GZ- 70 - 85 או משהוא, ככה בשורות ובצבע כחול, והכל דולק במחשב כמובן. אז עכשיו מחוברים רק הדברים הבסיסיים + איפוס ביוס ובדקתי זיכרונות גם ועדיין אותו דבר בידיוק. בזמן שאני מוציא זיכרון או כ. מסך, אז יש צפצופים. איך אני יכול לבדוק תמעבד ? אולי יש מצב שעשיתי לו משהוא, אני הרתבתי קצת איפה שמחברים אותו ללוח אם עם בוסם כשניקיתי.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by Riki Rosenfeld,

הי! אני משתמשת בWindows 7 professional. כשאני מנסה להתחבר לנקודת וויפיי (נקודה חמה מהטלפון הנייד) הוא לא מתחבר. לעומת זאת, חיבר ישיר של נטסטיק, כן מתחבר. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  20. היי שלום לכולם יש לי מסך MAG דגם 770T המסך עובד מצויין ואתמול לאחר עבודה של 7~ שעות מול המסך הוא נכבה והלד שיש לו בכפתור ההפעלה מהבהב בכתום וירוק כאשר המחשב מכובה והמסך נמצא בסטנד ביי אז הלד מהבהב בכתום 2 פעימות בשניה~ וכאשר הוא דלוק אז הלד דלוק קבוע בירוק ד"א זה אותו לד ואתמול הוא נכבה פתאום והתחיל להבהב במהירות גבוהה כאשר שני הצבעים נידלקים לסירוגין אבל במהירות גבוהה ניסיתי לכבות אותו ולהדליק שוב לא עזר וכן ניסיתי לנתק אותו מהמחשב על מנת שיבדוק את עצמו ויציג את ההודעה שהמסך תקין אבל או לא הציג כלום היום הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו והוא נידלק ללא שום בעיה בינתיים יש למישהו ניסיון עם מסכים אלו או בעיות מסוג זה אני אשמח לקבל כל רעיון ויש לי ידע באלקטרוניקה אם מ…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  21. לוח אם גיגהבייט h55m- usb 3 מעבד i3 530 עד כה עבדתי עם סט זכרונות 2x2gb ddr3 1600 mhz (בפועל עבדתי על 1333) בתיזמונים 7-8-7-24, שהם התיזמונים הרשמיים שלהם. הוספתי היום סט של 4x2 גיגה, שהוא 1333 mhz ותיזמונים 7-7-7-21 . השילוב של כל ה-4 עובד טוב ומראה את כל הנפח, בדואל צ'אנל. אחרי שהרכבתי את החדשים התיזמונים הפכו ל- 9-9-9-24 . למרות ששיניתי בביוס ושמרתי שינויים, כשאני מפעיל בחזרה שומעים צפצופים כאלו ואתראה המודיעה שנעשה שינוי במתח או אוברקלוקינג. לאחר שהמחשב עולה נשארים התיזמונים 9-9-9-24. מישהו יכול לעזור ? נ.ב , אני בודק עם תוכנת cpu-z . המתח הרשום של שני הסטים הוא 1.35 וולט, לא שיניתי בנושא הזה כלום. עריכה: שיניתי בביוס למצב auto ואז זה הראה לי שם את התיזמונים 7-8-7-24…

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  22. אהלן. יש לי מחשב Dell Precision Tower 5810 שאם אני מוסיף לו כרטיס מסך Nvidia Quadro NVS 295, בנוסף ל- NVS 310 שבא עם המחשב, אני מסוגל לחבר לו 3 מסכים ואני רואה תצוגה בשלושתם. הבעיה מתחילה כאשר אני מפרמט את המחשב, מתקין דרייבר של Nvidia עדכני, והוא משדר תצוגה רק או מכרטיס אחד או מהשני, כשאת האחר מערכת ההפעלה מנטרלת בטענה שיש שגיאה. איך אפשר לגרום לכך שהמחשב יעבוד עם 2 כרטיסי מסך כמו במערכת הפעלה שבאה מהמפעל? מדובר על Windows 7 sp1 מעודכן.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום קניתי מחשב עם המארז 69U6 והלוח אם שלי (אם זה משנה) ??K8NF-9 ואני רוצה לחבר את הUSB הקידמי שיש לי במארז אז אתם יכולים להסביר לי אך לחבר את זה בדרך קלה וברורה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום לכולם התקנתי את המשחק COD : Black Ops לאחר פירמוט וכשאני מפעיל את המשחק הוא עובד עד שהשלב נטען לאחר מכן מופיע מסך כחול לשניה והמחשב מאתחל את עצמו. לפני הפירמוט המשחק עבד מצוין. אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  25. בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437890.0 כבר אבדתי עצות, ובדקתי כמעט הכל. הרצתי 12 שעות בדיקה לזכרונות עם memtest 86, בדיקה לכל הקשיחים 3 פעמים, פירמטתי את המחשב(ובהתקנה הוא קפא לי 6-7 פעמים), ועוד הרבה קפיאות בלתי פוסקות (לא חובה לקרוא את האשכול) עכשיו המצב הוא כזה: שמתי לב שהגוף קירור שיש על הלוח שלי, רותח ממש כלומר בחצי מאמץ של מחשב מגיע ל70-80 מעלות, אם לא יותר (שמים את האצבע ואחרי כמה שניות זה כואב ויכול לעשות כוויה קטנה) הלוח הוא EP45-UD3LR(המשך מפרט בצד) אני מנסה לבדוק בEVEREST Ultimate Edition(גירסה 4.5), והוא פשוט כל מזייף לי טמפ' לצ'יפ. גם ניסתי גירסאות אחרות הלכתי לאתר של ג'יגה בייט בשביל לחפש תפריט שיגיד לי טמפ' נורמ…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים