עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bengo5,

כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר כמה דקות הוא נתקע ומופיעות לי כאלה תמונות של המשחק בעיוות כזה.. כשאני בא לצאת המחשב קופא לכמה שניות ואז חוזר לפעולה אך הפעם קפץ לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט.. הכרטיס מסך הלך?<

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  2. היי שלום לכולם יש לי מסך MAG דגם 770T המסך עובד מצויין ואתמול לאחר עבודה של 7~ שעות מול המסך הוא נכבה והלד שיש לו בכפתור ההפעלה מהבהב בכתום וירוק כאשר המחשב מכובה והמסך נמצא בסטנד ביי אז הלד מהבהב בכתום 2 פעימות בשניה~ וכאשר הוא דלוק אז הלד דלוק קבוע בירוק ד"א זה אותו לד ואתמול הוא נכבה פתאום והתחיל להבהב במהירות גבוהה כאשר שני הצבעים נידלקים לסירוגין אבל במהירות גבוהה ניסיתי לכבות אותו ולהדליק שוב לא עזר וכן ניסיתי לנתק אותו מהמחשב על מנת שיבדוק את עצמו ויציג את ההודעה שהמסך תקין אבל או לא הציג כלום היום הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו והוא נידלק ללא שום בעיה בינתיים יש למישהו ניסיון עם מסכים אלו או בעיות מסוג זה אני אשמח לקבל כל רעיון ויש לי ידע באלקטרוניקה אם מ…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  3. יש לי מחשב עם מעבד INTEL QX9770, כרטיס מסך 8800GT וזיכרון 2GB של OCZ. המארז הוא ANTEC SONATA 3 וספק 500W. המחשב נטה לעשות בעיות ואחרי הPOST של הלוח אם הוא לא עלה בכלל. התקנתי את הווינדוז מחדש ועכשיו הוא גם עושה ריסטרטים סתם ככה וגם מסכים כחולים ולפעמים המחשב לא עולה בכלל לווינדוז. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  4. שלום לכולם קניתי אתמול את הלוח אם z270 mark 2 ואת המעבד i5 7600k ושתי זכרונות ראם. התקנתי הכל כמו שצריך לפי מה שלמדתי ובעזרת מדריך של tomshardware וההוראות שהגיעו איתו כמובן. מחבר הכל מדליק לפי ההוראות. הכל נדלק אבל אין דיספליי. 1. ניסיתי לחבר את הדיספליי בכל סוג חיבור אפשרי לכ. מסך וללוח אם ללא הצלחה. 2. אין שום סוג של ביפ במהלך ההדלקה ולא נראה שהמחשב מרסטר את עצמו 3. יש לו 4 נורות אינדיקציה ויש פטרן קבוע שהנורה של הראם דולקת ל5 שניות, כבה, היבוב לרגע של נורת המעבד ושוב 5 שניות של הראם וחוזר חלילה. התייאשתי מלקרוא ברשת ותאמינו לי שקראתי כל דבר אפשרי. מבעיות בספק הכוח ועד לכל דבר אחר. תודה רבה בכל מקרה Asus FUT Z270 Mark…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  5. אני אוטוטו קונה מחשב חדש. רוצה לנסות ולהרכיבו לבד. פירקתי מחשב ישן, (פנטיום 1) ואני חושב שאני די סגור על איך להרכיב את החלקים. האם עלי לשים לב למשהו חשוב שכנראה לא עליתי עליו מבחינת ההרכבה? מעבר להרכבה הפיזית, האם עלי לדעת עוד דברים לגבי הגדרות וג'ימפורים שונים? אם שרפתי בטעות חלק, אז יש לי עליו אחריות במקרה כזה? ובכלל, ממליצים לי לנסות ולהרכיב מחשב למרות שאין לי בכלל נסיון??

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by alexrta,

האם אפשר להחליף את ה-PCI ב-AGP בלי להחליף את לוח האם?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  7. חיברתי הכל , המחשב עובד, כל המאווררים עובדים חיברתי את המסך ואין כל תגובה במסך לא מקבל שום אות

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by tomerbs,

לפני שבוע שרפתי בטעות את הספק ומאז ששמתי ספק חדש המחשב נכבה יוצא ממשחקים ומתנהג מוזר, כנראה שאחד מרכיבי החומרה ניזוק. יש לי כמה שאלות 1. האם ההגדרה של מצב בטוח בביוס מורידה מהביצועים של המחשב, האם יש הבדל בין מצב בטוח למצב אופטימלי? 2. האם יש איזה דרך שאני אוכל לבדוק את הרכיבים של המחשב? כל אחד בנפרד כמובן על מנת לזהות את מקור הבעיה ולתקנה אם אפשר, או שיש איזו תוכנה שתבצע לי את הבדיקה? בבקשה תעזרו דחוף. המפרט שלי הוא כזה: Amd Athlon XP 2400 Gigabyte KT400 AGPX8 512 Muskin Western Digital 80G Cd-Rom Asus x52 Cd Writer Hp 9100 Leadtek Geforce 4 Ti4200 AGPX8 Computer Temp 32-49 והדגם של הספק הוא: VORSICHTI 450

9. היי חבריה שאלה:האם ניתן לתקן/להלחים/להוסיף/ פין שנשבר במעבד? תודה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by danielblum,

המחשב לא מקבל את הסיסמא שלי אז נאלצתי לעשות PASSWORD RESET DISK על מנת לקבוע סיסמא חדשה. לאחר שאני מקליד את הסיסמא אני לוחץ אישור ואז מופיעה לי ההודעה הבאה an error occurred while the wizard was attempting to set the password for this user account יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  11. Started by amit501,

התקנתי את XP PRO ואני צריך דרייבר לכרטיס הקול הבא sis 7012 audio device זה מה שהשגתי לפי AIDA32 ולפי התוכנה driverguidetoolkit הדברים הבאים נמצאים במחשב שלי: 1.unimodem half duplex audio device service: modemcsa version:5.1.2535.0 2. legacy audio drivers service: audstub 3.microsoft kernel system audio device הבעיה היא כזאת שהורדתי הרבה גרסאות של ה-SIS 7012 וזה נותן לי את אותה שגיאה: http://tennis.bravehost.com/sisSoundCardInstallationError.jpg משהו יודע מה זה אומר? האם יש דרך טובה יותר לוודא שזהו סוג כרטיס הקול שלי? ומהם התקני הקול האלה של MICROSOFT ואיך זה מתקשר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  12. אני מנסה לחבר עכבר אופטי ומקלדת אל חוטיים של חברה ג'נרית כלשהי על ממש USB. יש לציין שהעכבר עובד ב100 אחוז מכיוון שעל מחשב אחר אין איתו שום בעיה. לדעתי יש איזושהי בעיה עם הדריוורים הבסיסיים של העכבר בווינדוז מכיוון שכאשר העכבר מחובר הוא לא מופיע ברשימת הDevice Manager כלל. תחתית העכבר האופטי דולקת אבל הוא פשוט לא מופיע שם ולא מגיב. יש לציין שכאשר חיברתי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט הוא גם לא עבד עד שהורדתי דריוורים מאתר מיקרוסופט לאותו עכבר.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by knovious,

שלום, קניתי מחשב חדש המכיל את לוח האם הנל, 8 ג'יגה זכרון ומעבד i7 2600k. המחשב עובד כל הזמן ללא בעיה אבל - וזה ממש מוזר- כמה פעמים בלילה קרה שהמחשב פתאום נתקע, המסך שחור, והלוח אם מצפצף. אם אני מכבה ומדליק הכל תקין. מה שמוזר זה שזה קרה כבר כמה פעמים ותמיד בלילה אף פעם לא עבדתי מול המחשב ופתאום הוא קרס ואני עובד מולו המון שעות. בנוסף, הבנתי שיש בעיה עם sleep mode ולכן כיביתי את המצב הזה ב-windows. המחשב פשוט עובר לשומר מסך שחור או שאני מכבה את הסמך. תודה מראש, לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  14. מידע חדש: סמן העכבר קופא כל כמה זמן, ניסיתי להחליף מ ps2 ל usb, אבל עדיין הוא קופא. לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב, אז לאחר ההצגה של הסמל של winxp (הטעינה) מופיע לחלקיק שנייה מסך כחול והמחשב מבצע איתחול. לאחר האיתחול אני בוחר באפשרות start windows normally והוא עולה כרגיל. הבעיה מופיעה ברוב הפעמים כשאני מפעיל את המחשב. קצת מידע: לא שינתי חומרה במחשב winxp מכוון לא לבצע איתחול כאשר יש מסך כחול - אבל בכל זאת קורה איתחול. לא נוצר minidump . אין מידע ב event viewer (הוא עדיין לא מספיק לעלות, כאשר האיתחול מתרחש). אולי זה קשור לאחד העידכונים שהגיעו דרך windows update (פשוט זה הדבר היחיד שהשתנה במערכת לדעתי)? בתודה לעוזרים, ערן.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by sashakrik,

שלום ! מדובר בכונן קשיח מתוצרת חברת MAXTOR בעל נפח 300GB בעל ממשק SATA1, 99% מזמן הפעולה הכונן עובד באופן תקין אך פעם בשבוע בממוצע פתאום בוקע רעש מכני מהכונן ומופיע המסך הכחול המפורסם של WINDOWS. הכונן עדין באחריות אבל יהיה לי קשה להוכיח לחנות שישנה תקלה בכונן בגלל התדירות הנמוכה שלה. לכן, אני מבקש שתמליצו לי על תוכנות שעושות אנליזה להרד דיסק על מנת שיהיו לי הוכחות מוצקות על תקלה. בברכה, אלכס.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  16. קרה איזה משהו מאד מוזר- עזבתי את המחשב לכמה זמן והיה שומר מסך, ואחרי זה חזרתי אליו, הקשתי את הסיסמא ונכנסתי, ופתאום אני רואה שסמלים של כל מיני קבצים השתנו לסמל כזה של הקובץ הלא מוכר הזה שלא ניתן לפתיחה. ואי אפשר להחליף סמל- אני נכנס לשינוי סמל וכל לבן... וגם הסמל של "המחשב שלי" הפך לסמל של קובץ כזה.... וגם אי אפשר לגרור תיקיות בשולחן העבודה... וגם כל מיני קווים נעלמים- למשל כשאני פותח את התחל אמורים להיות קווים מפרידים כאלה בין תוכנית תוכנית.... וגם סמלים של כל המשחקים השתנו למשהו אחר .. :-\ מה לעזאזל?!? למה זה קרה ואיך אני מחזיר את זה???? :'( :'( :'( סרקתי כרגע עם AD-AWARE והוא לא מצא כלום.. עזרה.... :s05: וואלה עכשיו נזכרתי, זה קרה בדיוק אחרי שהורדתי את SANDRA- הורדת…

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by Slither,

במחשב החדש יש לי כונן אחד, C: של 80 ג'יגה. איך אני מפצל אותו ל-D: ו-C: ?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. אני מאמין שזו בעיית חומרה, אבל אני לא בטוח. מידי פעם בזמן עבודה עם המחשב אני שומע שה HD נכבה ונדלק מיד לאחר מכן (אותו רעש מהHD כמו שעושים reset). כאשר זה קורה כמובן שהמחשב קופא, לרוב הוא מתאושש אבל לפעמים הוא מרסט את עצמו. איך אני יודע אם הHD עושה בעיות או שאולי זו בעיית תוכנה (windows משתגע או משהו שכזה) הבעיה התחילה לפני כשבועיים - מאז אני מגבה את כל הדברים על HD חצוני אבל כמובן שזה לא לעניין. יש איזה רעיון מה לבדוק, או לפחות איך להתחיל?

19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אני רוצה הלתקין וינדוס אל ההרד דיסק החדש 120גיגה של WD ... עכשיו חיברתי הרד דיסק 40 גיגה ועוד את ה-120גיגה הזה והמחשב לא מזהה את שני ההרדים!! :-\ אני מחבר רק את ה-120גיגה והוא מזהה אותו... עכשיו חיברתי 10 גיגה ואת ה-40גיגה הזה והוא רואה את שתיהם!! מה יכול להיות הבעיה? :-\

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  20. בס"ד ערב טוב, מדובר בנייד dell latitude e5430, הוא בא במקור עם לינוקס, פורמט והותקן עליו ווינדוס דרך CD. בנסיון להתקין עליו ווינדוס מDOK, לאחר בחירת usb device ב boot menu, מתקבלת הודעת השגיאה שבכותרת. הDOK נבדק על מחשבים אחרים ומזוהה כהתקנת ווינדוס (מפורמט לNTFS, שום דבר עליו מלבד הווינדוס). המחשב מעלה את הווינדוס המותקן על הHDD. זה רלוונטי כי אני שוקל להחליף את כונן הדיסקים בHDD נוסף. תודה!

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני צריך עזרה דחופה בעדכון ביוס או יותר נכון החזרה לביוס ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע... יש לי לוח של ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 והוא עושה לי בעיות עם הכרטיס מסך רדיאון 9500 פרו לכן כחלק מהניסיונות שלי לפתור את הבעיות ( בעיות של גלים בתמונה ) חשבתי שעדכון ביוס אולי יפתור ת'בעיה אבל ההפך קרה , עכשיו יש לי את הביוס האחרון שהוא בעצם גירסת בטא והבעיות החמירו בהרבה ... במשחקים יש לי מריחה של התמונה לגמרי עד שהוא ניתקע , לפעמים אחרי אתחול או כשאני פותח ת'מחשב הוא לא מדליק לי בכלל את המסך... יש לי הבהובים שחורים כאלה כל פעם שחלונות עולה.. בקיצור בלאגן שלם ואני כבר דיי מיואש כי בתוכנה של ASUS LIVE UPDATE הוא לא מסכים לעדכן לי ביוס לאחד ישן יותר ממה שקיים אצלי כרגע…

22. Started by benni81,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי בעצמי. אז הנה מפרט ואח"כ סיפור מוזר ביותר. לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400 ספק TT ToughPower 750W זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: EVGA GTX260 Core216 55nm 896MB הבעיה שכשאני מדליק מחשב אין תמונה על מסך, המאוורר על הכרטיס מסך לא פועל. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך דפוק אך בדקתי אותו בלוח אם GIGABYTE עם צ'יפסט P35 במחשב ישן של חבר, והכרטיס עבד יופי - גם המאוורר עבד מרגע ההדלקה וגם הייתה תמונה על המסך מההתחלה וגם הWINDOWS עלה בלי בעיה. לקחנו את הכרטיס הישן של החבר - 8800GTS (שכמובן עובד אצלו) - וחיברנו למחשב שלי. המאוורר של 8800GTS מתחיל לעבוד אך אין תמונה על המסך. לצורך בדיקה ניתקנו כבל חשמלי (6-PIN) מה-8800GTS והלו…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by Gidi Fisher,

היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…

24. אני מחפש LIVE CD טוב שמבוסס על לינוקס ומכיל כלים "להצלת המחשב" חשוב שביניהם יהיה גם אנטי וירוס. תודה

25. כיצד אפשר לדעת במחשב ישן את הדגם המדוייק של המעבד, לוח-אם, וזכרון (איזה דגם, כמה DDR, כמה MHz וכו')? כמובן ע"י תוכנה, ללא פתיחת המארז. תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים