תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב שלי מסרב לעבוד.. התקרית: בערב המחשב עבד באופן תקין, סגרתי את כל התוכניות והשארתי את המחשב דולק. בבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב, המחשב הציג מסך אפור (לא כבוי, כמו צבע אפור עכבר) ללא שום כיתוב. עשיתי ריסטארט למחשב ומאז הוא לא משדר למסך כלום, הודעת no-signal, עשיתי חילוף עם מחשב תקין שיש לי בבית ומקור התקלה במחשב עצמו ולא במסך. יש במחשב כרטיס מסך מובנה בלוח האם ועוד כרטיס מסך שמחובר בPCI, ניסיתי את היציאות (DVI ו-VGA) של הכרטיס שבPCI שבשימוש בדרך כלל, שום יציאה לא הראתה סימן חיים כלשהו. לאחר מכן ניתקתי את כרטיס המסך וניסיתי את היציאה שעל לוח האם(VGA) וגם שם לא היתה תצוגה. ברגע שאני מנתק את הכרטיס שבPCI ההגדרה בBIOS חוזרת מייד כדיפולט לכר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי שלושה כוננים 1 ssd ועוד 2 פנימיים של 2 טרה איך אני נגדיר בידיוק בהגדרות בביוס שכל הכוננים יעלו וה ssd יהיה הכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חזרתי לבית והמחשב פתאום לא נדלק לי הוא רושם במסך השחור לפני הווינדוס INSERT SYSTEM DISK AND PRES ENTER מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, שחקתי משחק במחשב שלי ומשום מה המשחק זיהה לי את הכרטיס מסך המובנה שיש לי של INTEL, יש לי כרטיס מסך של GEFORCE שכמובן מיועד למשחקים, חשבתי שאם אעשה DISABLE על הכרטיס מסך המובנה של INTEL זה יזהה לי את ה GEFORCE במשחקים והכל יהיה טוב.. ברגע שעשיתי DISABLE לכרטיס זה החשיך את המסך ומאז גם אחרי ריסטרט וגם אחרי כיבוי המחשב זה עדיין מסך שחור, כמובן שאי אפשר גם להיכנס ל BIOS, יש אזשהי דרך להציג את המסך? תודה רבה רבה לעונים!! שיהיה לכולם שבוע טוב !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכולם! הגעתי למבוי סתם , ואתם כנראה העזרה האחרונה ואולי למישהו יהיה רעיון. משום מה היום גיליתי שכל תקיית המוזיקה שהייתה לי על המחשב נמחקה. אין לי מושג איך, למה זה קרה.. אבל זה בוודאות קרה במהלך ה-24 שעות האחרונות. אני מחבר את זה לאיזה סינכרון כנראה שעשיתי עם האייפון... בכל מקרה, ניסיתי עשרות תוכנות שחזור מידע שעבר, ובכולם אני מצליח לאתר את התיקייה ולשחזר אותה. אבל משום מה אני לא מצליח להפעיל את קבצי ה MP3 שהיו בה. אני רואה את הקבצים, הם בגודל המקורי שלהם, אבל כשאני מנסה לפתוח אותם קופצת הודעה שגיאה שלא ניתן להריץ קבצים מסוג זה... למישהו אולי יש רעיון איך ניתן לסדר את זה? המון תודה לכולכם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר המון המון זמן שיש לי בעיה של התחממות של הכרטיס מסך 7870XT הבעיה היתה כשהכרטיס נימצא במצב IDIE אז הוא מראה לי שהוא פועל על 90%+ זה הוביל להתחממות של 80 מעלות+ זה היה ממש ממש מציק כי לא יכולתי לעזוב את המחשב ליותר מרבע שעה הכרטיס היה מתחמם יותר ויותר ואפילו הגיע ל90 מעלות! בכלל במשחקים למשל ב assassin creed 3 הייתי צריך לעשות הפסקה כל 10 דקות כדי לתת לכרטיס להתקרר! בקיצור חפרתי באינטרנט ומצאתי פתרון... http://www.tomshardware.com/forum/385979-33-high-idle-usage-7870 מסתבר שההתחממות יתר הזאת זה בעצם וירוס שהתלבש לי על המחשב... הוירוס בא בצורת תהליך בשורת המשימות בשם SVCHOST נכון שזה שם של תהליך ידוע במחשב אבל יש לו המון כפולות... אחת הכפולות שלו זה הוירוס! א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לפני כמה ימים עבדתי על המחשב, ולפתע המחשב קפא - והופיעו פסים ירוקים עליו. הדבר כבר קרה לי בעבר, אבל לאחר reboot הכל חזר לקדמותו. כעת - כשאני מעלה את המחשב, עוד במסך הראשון (שבו ניתן להכנס ל-BIOS) - יש פסים ירוקים על המסך, וכמובן שלאחר מכן בעליית מערכת ההפעלה - יש פסים ירוקים ולא רואים טוב. המחשב ישן, לפני 6 שנים~: AMD 5600+ 2 GB RAM Geforce 8800 GTS האם הכרטיס מסך נשרף? יש אפשרות שזאת בעיה אחרת? איזה כרטיס מסך יהיה תחליף דומה במחיר שיצדיק את הקנייה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! אז ככה, לפני מספר ימים האינטרנט התחיל להתנהג לי מוזר - שמתי לב שההורדות פתאום איטיות יותר משמעותית, והרבה פחות יציבות, כלומר עם פיקים מטורפים לכאן ולכאן. כמובן שזה לא אומר דבר כי כל שרת או טורנט הוא שונה, אבל אז התחלתי לשים לב שגם בדפדפן אני נתקל בתופעות מוזרות - פתאום ישנם דפים שעליי לרענן על מנת שיעלו (אפילו באתרים כמו פייסבוק או גוגל!), סירטונים שמפסיקים להטען באמצע, או אפילו מההתחלה, או שנטענים קצת ואז קורסים (גם ביוטיוב). על שידורים חיים כמעט ואין מה לדבר, מילא נגיד בתוכנה כמו SOPCAST שאיתה אני משתמש לצפות במשחקי כדורגל - התוכנה מגמגמת בצורה נוראית, כשניסיתי לטעון אפילו שידור חיי פשוט כמו שידור רדיו - הפתעה הפתעה, גם שם השידור מגמגם וקטוע! לעיתים …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ חדש יחסית בגודל 13.3" מדגם SAMSUNG NP530UC עם WIN 8. יש בו אפשרויות לשתי רזולציות בלבד: 1366*768 (המומלצת, ובה אני משתמש), ו 1024*768. במסגרת העבודה שלי במחשב אני קורא הרבה טקסטים בעמודי אינטרנט, ואני מרגיש שהקריאה מכבידה לי על העיניים, אולי בגלל הגודל הקטן של המסך. לכן אני חושב לקנות מסך גדול יותר ולחבר את המחשב, אך תחילה ניסיתי לבדוק איך תהיה הקריאה כשחיברתי אותו ב HDMI לטלוויזיה פלזמת של LG מדגם 42PT250 בגודל 42"'. הרזולציה המומלצת לפי הווינדוס במסך זה היא 1024*768, ולכן השתמשתי בה (זו גם הרזולוציה המינימלית האפשרית). הבעיה היא שגם בשימוש במסך גדול זה משהו בטקסט עדיין מרגיש לי קצת מוזר ומכביד על העיניים, ולכן איני בטוח אם קנייה של מסך מחשב גדול יותר…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. התקנתי windows 8 pro. ושאני פותח את הרישמת כוננים במחשב שלי. כונן dvd לא מופיע. ויש לציין שלפני זה היה לי windows 7 ושם כן היה מופיע. והפעלתי את הביוס והוא מופיע שם. יש פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי windows 8 עם לוח אם p5kpl וכרטיס קול מובנה. ולא מצאתי באתר של asus דרייבר לכרטיס קול שמתאים ל-windows 8. מה עושים?. תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מזמן בזק שדרגו אותי ל-100 מגה וכמובן שמיהרתי לעדכן את הספק שלי בזק בינלאומי. ישנה תופעה מוזרה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מה לעשות על מנת לתקן. כאשר בזק מחברים אותי על 50 מ"ב אני מקבל 50, כאשר בזק מחברים אותי ל- 100 מ"ב המהירות נופלת ל-10 מ"ב. היו אצלי 2 טכנאים החליפו בארון ומה לא, ולא הצליחו לעלות על הבעיה המוזרה. העניין הוא שטכנאי בזק הגיע עם המחשב נייד שלו הוא קיבל 70-80 כששאלתי אותו מה יכול להיות אצלי הבעיה שהרי כאשר אני מוגדר 50 אני מקבל. הוא אמר שזה נורא מוזר ולא יודע מה לומר. האם מישהו יש לו כיוון מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה: פתאום, בלי שום התראה (לא זוכר שהתקנתי משהו כזה במחשב), עמוד הבית שלי הפך להיות מנוע החיפוש של delta-home. נכנסתי להגדרות, הסרתי אותו, שיניתי את דף הבית וגם הסרתי את הכתובת שלו מהtarget, אבל אחרי כמה זמן, לרוב פחות מחצי שעה, הכרום כאילו קורס, וכשאני פותח אותו שוב, ה-deta-home הזה שוב מופיע, כמו קודם. אם אני משאיר אותו, הכרום לא נסגר ופועל כרגיל. חיפשתי אם יש איפושהו קבצים של התוכנה הזו במחשב, ואין. מישהו יודע להגיד לי מה נסגר? איך נפטרים מזה? אגב, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש וזה לא עוזר - אותו דבר...
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי הכל מחדש. מאז יש לי שתי בעיות שלא נפתרות - 1. שומר המסך שלי לא עובד והמסך לא נכנס למצב חיסכון באנרגיה. מדובר בעכבר HP אלחוטי שמחובר בעזרת USB למחשב, וזה אותו עכבר שהשתמשתי בו לפני הפירמוט והכל עבד טוב. ניסיתי גם להוריד מהאתר של מיקרוסופט את ה "HID משהו משהו" שאמור לפתור את זה וזה לא עוזר. כרגע כאשר אני לא משתמש אני פשוט מכבה את המסך. 2. יכול להיות שקשור לבעיה הקודמת אבל לא בטוח - לאחר זמן מסויים שהמחשב פועל ואני לא משתמש בו, פתאום המחשב לא מגיב לעכבר. אני יכול להזיז את הסמן ולעשות קליק ימני אבל הקליק השמאלי לא מגיב לשום פעולה ואי אפשר לגשת לשום דבר כגון אינטרנט, קישורים אחרים על שולחן העבודה או אפילו תפריט ההתחל. במצב זה מה שאנ…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב עם לוח תקול של MSI מתקופת 775, נשבע שהחלפתי כבר עשרות לוחות כאלו של MSI, לא יאומן כמה שהם נוראיים. בכל מקרה, לוח זול וטוב שמצאתי הוא intel dg43rk הרכבתי הכל על הלוח, הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס מUSB וקיבלתי מסך כחול (תמונה מצורפת) השגיאה היא the bios in this system in not fully acpi compliant... נסיתי במשך שעה או יותר כל מיני דברים ושומדבר לא עזר. ביטלתי כל דבר אפשרי בביוס, למעשה שיחקתי הם ההגדרות לפה ולשם, לא עזר. ניתקתי את כל הרכיבים, כל מה שנשאר על הלוח הוא כרטיס זיכרון אחד, ומעבד. נסיתי לעדכן ביוס, גם זה לא ממש הולך, אני בוחר בקובץ ביוס שהורדתי לוחץ אנטר ותוך שניה אני מקבל על המסך the computer will restart in 9 seconds... כמובן המחשב סופר עד הס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב ישן יותר מאוור מדגם Alpine 7 AC. פירקתי אותו בשלמותו בשביל ניקוי אבק יותר יסודי ואני לא מצליח להחזיר אותו חזרה. הדגם ישן וקשה למצוא עליו משהו מועיל באינטרנט. הבנתי שאני צריך לפרק את הלוח אם אבל לא בא לי להסתכן בלי תמונות או סרטון הדגמה. מישהו אולי יכול לעזור לי עם תמונות/סרטון או הוראות מפורטות? זה המאוורר: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/cpu/66/alpine-7-pwm.html תודה מראש ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את המארז antec 300 והייתה לי בו בעיה מאז שיש לי אותו, כשמחברים אוזניות לפאנל הקדמי ישנו רעש סטאטי מעצבן ביותר. חיפשתי היום ומצאתי פתרון, את זה: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=208880 יש לציין שעשיתי את זה כשהמחשב היה דולק. יצאת מפגר? לאחר מכן המחשב המשיך לפעול, הלכתי לאיזה חצי שעה וכשחזרתי הוא היה תקוע. עשיתי לו ריסטארט, ומאז לא עולה. כל העסק מסתובב בפנים, כל המאווררים והאורות עובדים, אבל המסך לא מקבל אות. ניסיתי גם עם מסך אחר. ניתקתי כל פיסת חומרה במחשב וניסיתי להעלות בלעדיה, וכלום. חשבתי שאולי הפנל הקדמי מקצר או משהו כזה, וניתקתי אותו לגמרי וניסיתי - כלום. החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כוננים, נאדה. הלך הספק? כמו כן לא היה ריח שרוף כלשהו בכלל…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה. ברשותי מחשב חזק יחסית בן שנתיים המריץ מערכת הפעלה Win7. בחצי השנה האחרונה החלה להופיע תקלה שחוזרת על עצמה בנסיבות שונות. זה התחיל מכך ש-skype הפסיק לרוץ כמו שצריך. כלומר אני פותח את התוכנה, היא עולה ושניה אח"כ קורסת. כך קורה גם עם הגאדג'טים של מייקרוסופט וכן עם אפליקציות נוספות של המערכת (צג הביצועים לדוגמא). כלי האבחון של מייקרסופט לא מצליח לפענח סיבה מסויימת לתקלה אלא כותב "שגיאה כלשהי". יצוין כי המחשב עובד חלק, הוא לא קורס ולא איטי יותר מכשהיה ביום שפתחתי אותו כך שאני מעדיף להמנע מפתרון הפירמוט או השחזור. יש למישהו רעיון מה יכול היה להשתבש? תודה רבה לעונים! עדיאל
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, במערכת מבוססת מעבד Core 2 Quad, לוח אם MSI G31M2-V1 וזכרון 2GB DDR2, התקנתי סטיק זכרון נוסף של 2GB Kingston Value. מאז ההתקנה, לוח האם מסרב לעשות POST ולא מציג כלום על המסך, גם כאשר מסירים את הזכרון הנוסף ונשארים בתצורה המקורית. לוח האם לא מצפצף כאשר מסירים ממנו את כל הזכרונות. ניסיתי לאפס לו את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וע"י ג'ימפור ה- Clear CMOS בלוח, התוצאה נשארת זהה. יש לכם רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
נכנסתי עם חשבון OUTLOOK לאפליקציית 'דואר' ושם בהגדרות הלכתי להוספת חשבונות. גם הג'ימייל וגם המייל של העבודה הוא לא מאשר ואומר שהפרטים שגויים. והם לא! כרגע אני נכנס לג'ימייל ולמייל של העבודה דרך הדפדפן, אבל זה לא נוח לי. מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס diskonkey למחשב אני רואה שכל הקבצים שאמורים להיות בו מופיעים כקיצורי דרך ולא כקבצים רגילים. הקיצור דרך מכוון ל: "C:\Documents and Settings\All Users\..\..\windows\system32\cmd.exe" /c "start %cd%01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 & start %cd%JeFlMDYYAEBKpEv.exe & exit" כאשר זה שם הקובץ: 01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 כשאני לוחץ על הקבצים נפתח לי טרמינל cmd עם הודעת שגיאה שהקובץ JeFlMDYYAEBKpEv.exe לא נמצא ולאחר מכן נפתח הקובץ. בדקתי את הdiskonkey עם אנטי וירוס של מקפי ואין עליו וירוסים אני אשמח לעזרה בנושא תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד להתקין H100i במחשב שלי, ויש לי בעיה קטנה. החיבור חשמל שלו הוא SATA כמו של כונן קשיח רגיל, ויש לי כבר כבל אחד מהספק עם שלושה חיבורים כאלה שאחד מהם כרגע פנוי. אני מעדיף לא להוציא עוד כבל עם שלושה חיבורים מהספק רק בשביל ה-H100i וגם לדחוף עוד כבל מיותר בסידור כבלים. מה שאני צריך זה כבל מאריך SATA שיתחבר לחיבור השלישי הפנוי בכבל שכבר בשימוש, בדקתי ב KSP, TMS, אא מחשבים ואין להם דבר כזה... נראה לי שאני צריך משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/12-SATA-15-Pin-Male-to-Female-Power-Extension-Cable-/161031826927?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item257e3eadef מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ אם בכלל? אם לא אני אזמין מאיביי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי את הארד דיסק עם התוכנה Acronis Drive Monitor והוא תקין . זה הדו"ח שקיבלתי : On Sun 13/10/2013 13:21:08 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\101313-181865-01.dmp uptime: 00:24:13 This was probably caused by the following module: symevent.sys (SYMEVENT+0x14A69) Bugcheck code: 0x1A (0x8886, 0xFFFFFFFF84EC2B90, 0xFFFFFFFF84EC1000, 0x502) Error: MEMORY_MANAGEMENT file path: C:\Windows\system32\drivers\symevent.sys product: SYMEVENT company: Symantec Corporation description: Symantec Event Library Bug check description: This indicates that a severe memory management error occurred. This might be a case of memory corruption. More often…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עזרה דחופה בבקשה!! יש לי על הכרטיס זיכרון תמונות חשובות לעבודה ואני לא יכולה לגשת אליהן.. כשהכנסתי את הכרטיס זיכרון למחשב נלחץ לי בטעות "תיקון דיסק" ועכשיו הוא לא מזהה אחת מהתיקיות שבתוכה התמונות (DCIM). כשאני לוחצת על "מאפיינים" אז אני רואה ששמור עליו 12.5 GB אבל אני לא יכולה לקשת. (התיקייה נראית כקובץ לא מזוהה). מישהו יכול לעזור???
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, קניתי השבוע מחשב נייד של DELL שהגיע מותקן עם windows 8 שלא הסתדרתי איתו לכן התקנתי ביוזמתי windows 7 על המחשב.. אבל!: כעת אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי (כן ניתן להתחבר לאינטרנט קווי) אשמח לייעוץ ועזרה איך פותרים את הבעיה? ההבנה שלי במחשבים נמוכה מאוד(!!!!) לכן אשמח להסבר מפורט תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-