עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amit.w1986,

שלום לכולם, לאחרונה יש לחברה שלי בעיה של מסכים כחולים( תדירות משתנה) בין פעמיים בשבוע לפעם בחודש. התחלתי בכול מיני בדיקות שיגרתיות כמו בידקת ב blue screen dump לראות אם יש איזשהו דריבר או חומרה ספציפית שגורמת לבעיה אך כול פעם מדובר על דריבר אחר. ניסיתי אתמול להריץ memtest וקיבלתי ERRORS אבל אני לא יודע לפענח אותם.. אני מעלה 2 צילומי מסך. אשמח לחוות דעת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by alex542,

לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב מכרטיס מסך gt610 לgtx550 ti ונתקלתי בכמה דברים שנראים לי מוזרים כמו באמצע משחק crysis אז אחרי זמן מה המשחק נתקע לשנייה או שתיים לרוב בשמירה של המשחק ומדי פעם בפעולת המשחק עצמו התחלתי לחשוב כנראה שהחום זאת אולי הבעיה. הורדתי את התוכנה MSI Afterburner כי רציתי לעשות oc ולפי שביצעתי המרה כולשהיא בדקתי איך הוא עכשיו מבחינת טמפרטורה במאמץ תוך 5 דקות הוא הגיע לטמפרטורה של 77 מעלות בערך שלפי דעתי זה גבוה מדי בכל מקרה כרטיס המסך הזה אמור להגיע מהר לטמפרטורות כאלה? אם לא תוכלו להגיד לי איך לגרום להקטנת הטמפרטורה במאמץ של הכרטיס

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by AlterEgo,

שלום יש לי את המפרט הנ"ל: amd athlon xp 2600+ abit nf7 2X256 ddr400 xfx 6600gt 128mb agp Hec at300W עכשיו, את הכרטיס מסך קניתי היום .. חדש .. התקנתי כמו שצריך ועידכנתי את הדרייברים מהאתר של nvidia, אני משחק לדוגמה nfs:most wanted ואפילו שאני מוריד ברזולוציה ובהגדרות הכל למינימום ... המשחק מקרטע .. יש לו מין תקיעות קטנות כאלה כל כמה שניות... התקיעות האלה זהות גם שאני משחק על רזולוציה והגדרות גבוהות .. הבעיה הזאת של הקרטועים היתה לי גם לפני שהחלפתי כרטיס מסך (היה לי ati radeon 9200) והיא עדיין ממשיכה .. ממה אתם חושבים שהיא נובעת ? אני מתכנן להחליף ראם ל 2X512 בקרוב ... זה יעזור ?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by lamer4ever,

שלום , יש לי בעיה של מסך שחור במשחקים. לא ביצעתי שום אוברקלוק ועכשיו חורף אז לא נראה לי שזה קשור לטמפ' יש לי מעבד PRESCOTT 2.8 ו6800 LE

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by moshon,

שלום, התקלקל לי המאוורר שיושב על הheatsink של המעבד (e6600), רכשתי תחליף- arctic alpine 11 gt rev 2 לאחר שוידאתי שהוא מתאים לlga775 יש לי מארז p5b deluxe, הheatsink הנוכחי מחובר עם ברגים הוצאתי אותו ואני לא מצליח לחבר את החדש הוא בא עם כאלה פינים. לא חשוב כמה כוח אני מפעיל הפינים האלה שנפתחים לא מצליחים להיכנס לחורים.. אני מבין את העקרון של הפינים האלה וגם בחוברת של הלוח אם בדוגמא הheatsink הוא עם פינים אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... זה אמור לקחת דקה וכבר יותר משעה אני שובר את הראש על זה מה עושים?! תודה מראש משה

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by nemesisx2,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן מיני מחשב Asus PN50-B AMD R5 4500U. קניתי אותו בלי זיכרון וssd. קניתי זכרון וssd שנתמכים ע״י המחשב. הכנסתי הכל לבפנים, מדליק אותו אבל לא רואה במסך שום דבר, no signal. נסיתי בלי הssd, רק עם זכרון אחד וכל פעם שום דבר. האם יש לכם רעיון מה זה יכול להיות או מה עוד אני יכל לבדוק. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by shar00750,

שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by knovious,

שלום, קניתי מחשב חדש המכיל את לוח האם הנל, 8 ג'יגה זכרון ומעבד i7 2600k. המחשב עובד כל הזמן ללא בעיה אבל - וזה ממש מוזר- כמה פעמים בלילה קרה שהמחשב פתאום נתקע, המסך שחור, והלוח אם מצפצף. אם אני מכבה ומדליק הכל תקין. מה שמוזר זה שזה קרה כבר כמה פעמים ותמיד בלילה אף פעם לא עבדתי מול המחשב ופתאום הוא קרס ואני עובד מולו המון שעות. בנוסף, הבנתי שיש בעיה עם sleep mode ולכן כיביתי את המצב הזה ב-windows. המחשב פשוט עובר לשומר מסך שחור או שאני מכבה את הסמך. תודה מראש, לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום ! מדובר בכונן קשיח מתוצרת חברת MAXTOR בעל נפח 300GB בעל ממשק SATA1, 99% מזמן הפעולה הכונן עובד באופן תקין אך פעם בשבוע בממוצע פתאום בוקע רעש מכני מהכונן ומופיע המסך הכחול המפורסם של WINDOWS. הכונן עדין באחריות אבל יהיה לי קשה להוכיח לחנות שישנה תקלה בכונן בגלל התדירות הנמוכה שלה. לכן, אני מבקש שתמליצו לי על תוכנות שעושות אנליזה להרד דיסק על מנת שיהיו לי הוכחות מוצקות על תקלה. בברכה, אלכס.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by mosesgamer,

שלום לכולם, נכנסתי לסרטון ולא הבנתי איך זה עובד אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  11. שלום לכם, קניתי היום חלקים חדשים למחשב לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + ספק ליברטי 400 + זוג זכרונות (ועוד 2 הארד דיסקים ישנים, אחד IDE ואחד SATA, וצורב DVD) כשחיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב, ואת הספק לחשמל.. והדלקתי את המחשב, המסך לא הראה שום דבר, כאילו הוא עדיין ב STANDBY ולא מקבל שום נתונים... זה כבר קרה למישהו? מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי .. נ.ב. יכול להיות שהביוס של הלוח אם לא מעודכן ? בדקתי באתר של ASUS בדגם של הלוח אם M2N-E : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E ולפי מה שרשום שם המעבד שקניתי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5300 נתמך רק בביוס מעודכן\מאוחר יותר .. אני…

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  12. אני מנסה להתקין מערכת הפעלה חדשה - מדיסק און קי - על מחשב שיש בו כרגע מערכת הפעלה קיימת - בכדי להחליף את הישנה בחדשה. כיוונתי את הביוס שיעלה מהיו.אס.בי. הדלקתי את המחשב, הוא אכן ניסה "לחפש" בדיסק און קי, אך מהר מאוד המשיך והעלה את מערכת ההפעלה הרגילה, ללא שיתקין את המערכת ההפעלה החדשה. למה זה קורה? והיכן הטעות? המון המון תודה!!!|4U|

13. Started by scorpions,

יש לי בעיה עם כרטיס קול מסוג creative live 5.1 הבעיה שלי היא כזו ביום בהיר אחד (כן אני זוכר אותו ) הפעלתי את המחשב ואין לי קול ובלוח הבקרה הוא כלל לא הופיע ניסיתי לתת למחשב לזהות אותו לבד הוא זיהה הרצתי את הדריוורים והכל היה טוב ;D למחרת אותה בעיה רק שאני הייתי צריך להיתעקש כדי למצוא את החומרה בעצמי ושוב הרצתי את הדריוורים הכי חדשים שיש והכל עבד טוב רק שזו הפעם האחרונה בה עבד הכרטיס קול מאותו יום המחשב לא מוכן לזהות את החומרה ויהי מה :-[ וכן ניסיתי להעבירו לכל סלוט אפשרי וזה לא עזר במיוחד כרגע אין לי כרטיס קול ככה שאני לא יכול לישמוע כלום וזה מרגיז חבל על הזמן אשמח אם תוכלו לעזור לי אני כבר נואש :-\ אני אמור לקבל מחר כרטיס מחבר creative 16 או משהו כ…

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  14. כעיקרון התקנתי bigwater וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70 התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese . מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by alianyn,

ככה - אתמול ב- 02:40 (כן כן לפנות בוקר) הוזעקתי לחבר שמחשבו הפסיק לפעול. הסימפטומים - עם ההדלקה - הכוננים נדלקים, מבצעים בדיקה עצמית אבל אין post - המסך שחור - כלום נדה... לעבודה... הוצאתי זכרון והכנסתי בחזרה - כלום (גם בניסיון 2 ו 3 כלום ניסיתי גם כרטיסים, ניתוק והוצאה מהחשמל ובסוף בלית ברירה גם את המעבד... כלום לא עזר - כל הזמן אותה תוצאה... השעה : 05:30 לפנות בוקר - אני : "כבר מאוחר ננסה מחר " הוא : "חרררר..... חרררר...... " היום 09:47 - המחשב שכב כל הלילה מפורק לחלוטין - בבוקר חוברו - זכרון, מעבד, כ.מסך, עכבר, מקלדת - המחשב מופעל - הפעם מתקבל צפצוף אחד (עדיין אין Post) והמחשב נכבה. אני : "WTF" הוא : "חררר.... חרררר....…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  16. יש לי סרגל מהאתר ourtoolbar או ליתר דיוק של conduit הוא מותקן אבל מסרב להופיע כאשר אני מנסה לפתוח את ההרחה אני לא רואה אותה לוחץ שוב לפתוח הוא אומר לי ביקשת להסתיר את הסרגל ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך עדיין לא עובד. סרגלי כלים אחרים עובדים כמו שצריך הספציפי הזה הפסיק להופיע פתאום ככה ניסיתי לעשות שחזור מערכת ואיפוס דפדפן לא עזרו בכלל. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים חייב לציין שמדובר בדפדפן ie8

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by emann,

שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ( radeon x850 xt 256 ) בהתחלה השתמשתי בדרייורים של CATALYST 4.48 אם אני זוכר טוב, וכאשר שיחקתי משחקי מחשב ( כגון WORLD OF WARCRART ) , הכל עבד בסדר, אבל אם שיחקתי למשל כמה שעות רצוף , כל כמה זמן הכרטיס ציפצף ( בערך כל 20 דקות ) , ורק כאשר הייתי בתוך המשחק ( אם הייתי עושה מינימייז זה לא היה מצפצף) לא מזמן עידכנתי לגרסה הכי חדשה (6.3 אם אני לא טועה ) של הדרווירים, וכאשר אני משחק, תוך 5 דקות הכרטיס מתחיל לצפצף ולא מפסיק ( כל שנייה שתיים ) וכאשר אני עושה MINIMIZE למשחק הוא מפסיק לצפצף. ובנוסף לפעמים פשוט המסך נכבה ( כל בערך חצי שעה ) כאילו כמו שלא נוגעים במחשב הרבה זמן, ואני רק צריך להזיז את העכבר בשביל שהוא יחזור לפעול, אבל זה עדיין מאוד מעצבן…

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by Gidi Fisher,

היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…

19. Started by עידן20,

אני מצאתי באתר הורדות תוכנות מלאות ..ומצאתי שם בשם windows 2003 אך לא הוריד ..ואני רציתי לדעת אם זה עיסוק או מה מעידן20

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  20. צהריים טובים, זה המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Seasonic G-550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הנה הבעיה שלי - המחשב מדי פעם עולה ללא סאונד ונדרש לבצע Restart בווינדוס כדי שזה יתוקן. הנה הדיבאג שניסיתי עד כה: 1) ביטלתי את ה-FAST BOOT כי שמעתי שיכול להיות שהכרטיס לא מספיק להיקלט במערכת הפעלה איכשהו (???) - לא עזר והחזרתי. 2) הסרתי את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גרסא אחת ישנה יותר. משזה לא עזר, התקנתי 3 גרסאות אחורה וגם פה לא הועיל והבעיה חזרה. 3) כשהבעיה קורית אני מחבר לאון-בורד…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by elad-r,

שלום, הווינדואז לא עולה לי, המחשב נתקע בדוס בשלב שלפני הווינדואז ומופיע מסך שחור עם ההודעה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart מידי פעם הווינדואז כן עולה אבל לוקח לו המון זמן וגם אז הוא בקושי מתפקד אני מנחש שזאת בעיה בהארד דיסק?... תודה!

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by Chiba,

הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  23. אם אני מחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB פשוט האם אני יוכל להעביר ביניהם קבצים כמו לדיסק און קי? כנראה שהמחשבים יהיו ממערכות הפעלה שונות (XP וויסטה)

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  24. היי יש לי כרטיס RTX 2060 TUF של ASUS שאני מחבר DVI, עובד שאני מחבר DIsplayport, עובד אם אני מחבר את שניהם, רק Displayport נותן תמונה. שני המסכים הם Dell. (יש דרייברים של המסכים לווינדוז ועשיתי לשניהם איפוס להגדרות יצרן) עדכנתי את FIRMWARE של לוח אם, עדכנתי דרייבר של Nvidia (וגם ניסיתי אחד ישן יותר) משום מה לא מצאתי שיש דרך לעדכן את FIRMWARE של ה2060 הכרטיס הזה בעבר עבד עם 2 מסכים בוודאות רעיונות? תמונה: Midjourny 5.1

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE מובנה על הלוח ויש בו יציאה לאופטי אבל איך משתמשים בזה ומה זה עושה בכלל????????!?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים