עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nadav1379,

אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …

2. Started by moty2007,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד לונובו 3000 , ומה שקרה שהתקע שמתחבר לנייד מהמטען הוציא גיצים ונשרף . עכשיו יש לי את הכבל עם קצה אחד עם החוטים שאפשר להלביש עליו את התקע . השאלה היא האם זה אפשרי ולא מסוכן להלביש על הכבל תקע חדש ? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול למצוא שם תקעים לניידים מכל הסוגים , אני מאיזור תל אביב רמת גן גבעתיים . תודה לכל העוזרים

3. Started by domuzy,

הHD חובר בהתחלה כMASTER ל-IDE1 וזוהה כשהמחשב עלה (זוהה, כלומר בDETECTING MATER DRIVE בעמ' הראון שמדליקים את המחשב). ע"י דיסקט הפעלה מA: ניסיתי להגיע לדרייבר עצמו של הHD אבל כלום לא עזר- ניסיתי את כל האותיות והוא לא נמצא. ניסיתי לפרמט מ:A אבל הוא רשם לי משהו על NTFS ו עוד 4 אותיות תוך כדי שהוא מסביר שהוא לא יכול למצוא את הדרייבר. גם צ'קדיסק, סקאן דיסק וFDISK לא עזרו- הוא פשוט לא נמצא. ללא מוצא חיברתי אותו כSLAVE לHD השני שלי (שאיתו אין בעיה) דרך IDE2. קיוויתי שדרך "המחשב שלי" הוא יזוהה ואז אוכל לעבוד עליו. כלום! הוא מזוהה דרך הDEVICE MANAGER, כלומר המחשב יודע שהוא שם, אבל אין לי גישה אליו. וגם אם תהיה לי, אני לא יודע מה לעשות כשהוא סלייב. מה עושים? איך אני יודע אם הוא NTF…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  4. קיבלתי מחשב חדש השבוע, intel quad 8800gt 2gb ram.. כאמור המחשב אמור לעבוד יחסית מהר, אבל מאז שקיבלתי אותו אני מרגיש שהוא לא מפקד כמו שצריך, ומיד שמתי לב שההארד דיסק עושה רעשים חזקים כשהוא כותב או עובד.. אני לא יודע אם אלו רעשים שאמורים להישמע, או שהוא לא בסדר, כמובן שיש לי אחריות, אבל לפני כל הסיפור של להחליף, אני רוצה לדעת בוודאות שהוא אכן יוצר את הבעייה. הפעלתי את התוכנה MHDD וקיבלתי תמונת מצב, לצערי אני לא כל כך מבין אם המצב שם הוא בסדר או לא. ההארד המדובר הוא מדגם wd3200aaks עם SATA 2 ו 16MB CACH.. הנה התוצאות:

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  5. שלום, מרגע ששלחתי קובץ מסוים להדפסה המדפסת מוציאה דפים לבנים בלי סוף, ועוצרת רק כשמכבים אותה. למעשה הדפים לא בדיוק לבנים- מודפסות על חלקם 4 או 8 נקודות שחורות בטור במרווחים שווים ביניהן. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  6. בד"כ אני לא מכבה את המחשב אלא מעביר אותו לשינה וכנראה זאת הבעיה. מצידי לכבות לגמרי את התאורה במקלדת אבל אני לא יודע איך. יש רעיונות?

7. מחשב חדש שהרכבתי לאחי כל החלקים חדשים לוח אם - Intel® Desktop Board DZ68DB ומעבד I7 2600K זיכרון של G SKILL 8GB ספק כח 620W של סיסוניק מודולרי כרגע אין כרטיס מסך הטמפרטורות מראות דרך האוורסט על מצב טוב בIDLE דרך EVEREST\AID 64 אבל לאחר שאחי התקין את הווינדואז 7 גם X86 וגם X64 הוא קורס ומראה מסך כחול כמו שמצורף להלן רשום PAGE FAULTY IN UNPAGED AREA וכמו כן רשום שנתגלתה תקלה עם שם הקובץ DXGSMMS1.SYS (דיירקט איקס) יכול להיות שעשה כמה עדכונים לוינדואז אבל כשמגיע למסך של הביוס - ממורי צ'ק וזיהוי כוננים המסך נתקע עד שלא עושה ריסטרט ואז זה ממשיך רגיל עד ששוב מגיע לווינדואז ועובד כמה רגעים בסדר, ואז שוב פעם קורס מה זה יכול להיות? יש מצב אם יעדכן את הביוס זה יעזור? או אולי בעיה ב…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  8. זה לא יכול להיות בגלל המשחק כי ניסיתי כבר שתי גרסאות

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by philip_s,

שלום, אני מסה לצרוב דיסקים של אודיו וכל פעם הצריבה נכשלת. אני משתמש בתוכנה נרו והנה הלוג של הצריבה: בבקשה תנסו לעזור ליי

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by bbking,

שלום יש לי מחשב חדש ואני לא מצליח להבין למה הוא קופא, הרצתי בדיקות חומרה עם כל מיני תוכנות בevent viewer הוא כותב לי בcritical קוד 41, ראיתי ביוטיוב את הבעיה ועדיין לא פתר לי כלום אני חושב שזה קשור לספק שהוא בלי נצילות בכלל ואני לא יודע למה עשיתי את השטות הזאת, עוד יום יומיים אני מחליף גם ספק gold 80 plus אני עם קירור הסטוק, יכול להיות שזה גם הבעיה שהוא מתחמם? בבקשה עזרה כבר נשברתי תודה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  11. Started by Leonardo Goldshtein,

שלום לכולם!!! סיפור או אגדה אתם תחליטו. במחשב נייד סמסונג דגם RC-510 (שנת קניה 2011) לאחר שכיביתי את המחשב בערב בבוקר שלמחרת מופיע ההודעה OPERATING SYSTEM NOT FOUND. הדלקתי את המחשב מחדש ולחצתי על F2 בכדי להיכנס ל BIOS שם גיליתי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח הוצאתי אותו וחיברתי למחשב נייח וגם שם הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. הלכתי וקניתי דיסק קשיח חדש. לאחר התקנתו אני מדליק את המחשב ונכנס ל BIOS ורואה שהכל תקין. יש חשבתי לעצמי !!! עכשיו אוכל להתקין את W7 אבל לצערי שמחתי בטרם עת אני מדליק את המחשב ושם את HBCD בשביל פירמוט וחלוקה של המחיצות ובמקום זאת על המסך מופיע 2 סימני קריאה ( ! ! ) נגעתי במחשב למטה והרגשתי שהוא קצת ח…

12. אני מקבל חדש על המקום!? כי אני לא רוצה ליסוע עד לפנדה ובסוף שלא יחליפו לי אותו... פנדה עושים בעיות עם הדברים אלה

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב מבוסס סלרון 1000 טולטין עם 256 K זיכרון מטמון ובאס של 100, המעבד יושב על לוח מתוצרת ASUS דגם: TUV4X. 1) כאשר אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה הוא קורס לי כל הזמן, עדכנתי את הביוס לגרסאות הכי חדשות ולא עזר, (גרסא רשמית ובטא חדשה יותר), יש עליו 256 מ"ב זיכרון תקינים. בנוסף כל פעם שמכניסים כרטיס לאחד הסלוטים המחשב נתקע בפוסט - רק אם הוא ללא כרטיסים חוץ מ AGP הוא עולה בסדר. יש למישהו רעיון או ניסיון עם הלוח הזה? 2) איך המעבד הנ"ל לעומת פנטיום 3 1000, שניהם עם אותה מהירות, אותו גודל זיכרון מטמון רק באס שונה 100 לעומת 133, האם יש הבדל משמעותי בביצועים?

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by chenke,

אני בא לצרוב בצורב דיסק DVD בתוכנת נרו גרסה 7.0.0.0, וכאשר אני לוחץ על burn, הוא רושם שהוא ממתין לצורב וככך נשאר. לא נותן לבחור מהירות צריבה או לצרוב. להלן צילום מסך של מסך הצריבה: http://rotter.name/User_files/nor/450af2d11a871c5b.jpg יש לציין שעד הזמן האחרון הוא עבד כשורה.ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, אבל זה לא עזר. כמו כן, ניסיתי לצרוב בדיסק רב פעמי והוא הצליח לצרוב. מדיות שהוא צרב בעבר הוא מצליח לקרוא. למשהוא יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש, חן.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  15. שלום רב, קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו WIN7 מדיסק און קי. השתמשתי בתוכנה של מיקרוסופט והעברתי את ההתקנה לדיסק און קי. כשאני מפעיל את המחשב , לאחר ששיניתי את הסדר בביוס, אני מקבל את השגיאה: a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart. במחשב הישן ישנה אותה הבעיה (pentium 4). לעומת זאת בנטבוק שיש לי ההתקנה עולה כשורה. המחשב samsung f3 500gb, core i3 2100, gigabyte h61m d2 . המחשב הגיע ללא מערכת הפעלה. הדיסק און קי הוא של transcend 8GB . אשמח לכל עזרה, ארז

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  16. שלום, יש לי כרטיס זיכרון של 2GB 800HZ על המחשב. רציתי להוסיף לו עוד כרטיס, והוצאתי כרטיס קצת יותר ישן של 500 MB DDR400 כשהדלקתי את המחשב אחרי שחיברת את הכרטיס השני, הוא השמיע ציפצופים, ולא התחיל לעבוד. אני מניח שזה בגלל שהכרטיסים לא תואמים אחד לשני, אבל לא באמת בטוח. האם יש דרך לחבר את הזיכרון השני בכל זאת?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  17. אני משחק במשחקים בינוניים גבוהים כאלה...כמו פיפא, סימס, NBA וכדומה.. עד היום לא היו לי בעיות בכרטיס מסך..(FX5200 128 של GIGABYTE) פתאום אני נכנס לNBA 2006 החדש..והמשחק ממש מקרטע... אפילו על ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציה הכי נמוכה.. בסופו של דבר מתברר שאבק(שלא ניקיתי שנתיים) תקע לי את המאוורר על הכרטיס מסך.. אז ניקיתי אבק מכל המארז כולל מאווררים ושימנתי את כל המאווררים.. והמשחקים זזים בסדר.. אחרי בוא נגיד רבע שעה המחשב שלי נתקע..או מרסט את עצמו עם מסך כחול לחצי שניה.. במקרה קרה שהוא לא ריסט את עצמו..וצילמתי את המסך הכחול... עכשיו עדכנתי את הדרייבר...בכל מיני גירסאות שלו...ועדיין הבעיה קיימת.. אני חושש שזו בעיה של התחממות.. הלוח אם שלי(ASUS P4P800) במנוחה בצהריים בטמפ' של 40…

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by imac,

אז ככה המחשב בן שנה כמעט... מאז ומתמיד גם בשביל Celeron 2000 הוא עובד איטי עם 256 זיכרון DDR וכבר לפני כמה חודשים פעם ב... הוא היה נתקע אבל בזמן האחרון זה ממש בלתי נסבל המחשב לאחר 15-20 דקות של עבודה נתקע.. וזה לא אותה הבעיה כמו אצל הבחור שכתב הודעה מתחתיי כי הסאונד לא ממשיך ואף אחד לא משחק במשחקים במחשב הזה.. הוא יותר לגליה באינטרנט ומוזיקה... יכול להיות שזה התחממות? אם כן למה פתאום זה התחיל מה יכול להיות שהשתנה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  19. היי לכולם. היה לי מעבר AMD 3500+ במחשב ועכשיו קניתי מעבר 5200+ Dual Core. הלוח אם שלי הוא C51PV-M2 DFI עם תושבת AM2. משום מה אחרי שחיברתי את המעבר החדש המחשב לא רוצה לעלות. אפילו אין מסך ואין אפילו את הביפ המפורסם כשהוא נדלק. עקב כך אני לא יכול אפילו להיכנס לBIOS ולראות מה קורה. ניסיתי לאפס את הלוח אם ע"י משחק עם הCMOS אבל זה גם לא עזר. כשאני מדליק את המחשב ישנה נורה ירוקה שמהבהבת ללא הפסקה. כשאני מחבר את המעבד הישן הנורה הזו דולקת בצורה קבועה ולאחר מכן המחשב עולה. כרגע אני מאוד נואש ואני מפחד שהלוח אם לא תומך במעבד. מקווה שתעזרו לי, ארז

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by Dethmyst,

כונן קשיח מסוג MAXTOR DIAMONDMAX PLUS D740X - מספר דגם 6L0J02 - התחיל להשמיע רעשים, כמו של מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה, אותם רעשי SPIN UP שמושמעים כאשר מדליקים את המחשב. האם להתחיל לדאוג, או שזה בגדר שחיקה רגילה (הדיסק כבר בן למעלה משנתיים)...?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by orengore2,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט GA-Z77-HD3 וכרטיס מסך 7950 של ספיר כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה או לרמקולים הסאונד לא איכותי כלל וצורם מאד. ניסיתי גם לשחק בהגדרות וזה לא עוזר. כמו כן, אם יש אפשרות שהטלווזיה והרמקולים יעבדו במקביל אני אשמח (אני יודע שזה אפשרי) תודה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  22. Started by sbtgn1,

לקחתי לוח אם תקין של חבר שעליו היה E2200 קניתי E5300 חדש ספק חדש וכרטיס מסך שעובד אבל אני לא רואה כלום על המסך ההשערה שאני נוטה אליה אחרי בדיקה באתר של אינטל שהביוס הנוכחי שתומך ב E2200 לא תומך ב E5300 וצריך לשדרג את הביוס הבעיה שהמחשב לא עולה האם יש דרך לשדרג ביוס כאשר הביוס לא תומך עדיין במעבד כל הצעה כולל ניסים תתקבל בברכה חוץ מלהחליף למעבד שתומך ואז לעדכן.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by ABL,

לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד Intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה GSKILL מסך 22 אינץ ספק sesonic W750 בזמן משחקים (STARCRAFT,COD וכדומה) המחשב נתקע המוסיקה נתקעת והאפשרות היחידה לצאת מזה זה ללחוץ על כפתור הריסט (לפעמים לאחר הריסט גם הוינדוס לא עולה אז אני מכבה את הספק ומדליק אותו שוב ואז זה מסתדר). בבקשה עזרו לי...

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  24. החלקתי לחלק את ההארדיסק שלי ובאמצע החלוקה היתה אצלי נפילת מתח ועכשיו הוא לא מצליח לזהות אותו ב פי קיו מג'יק... הוא רואה אותו כ PQRP הוינודס בכלל לא רואה את הדיסק ניסיתי כמה תוכנות וכל התוכנות רואות מה שיש עליו אבל אף אחת מהן לא נותנת לי לשחזר את ה דיסק עצמו למצב הקודם -רק קבצים או אימג' מישהו יודע בעזרת איזו תוכנה אפשר לשחזר את הדיסק?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by Peri228,

יש לי DVD של טושיבה (דגם SD-M1612), ווינדוס XP, עליו שלושה יוזרים. אני לא מצליח לקרוא תוכן של דיסקים מהיוזר שלי, אבל מיוזרים אחרים אני יכול... אם לאותו דיסק יש הפעלה אוטומטית הדיסק עובד, אבל אני עדיין לא יכול לקרוא מה שיש בתוכו, רק לראות (ולהתקין) את ההפעלה האוטומטית. עזרה בבקשה נ.ב חיפשתי דרייורים אחרים, אבל לא ממש מצאתי ...

• 1 תגובה
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים