תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כשאני נכנס למשחק מסויים הוא מתחיל לצפצף לי .. הצפצופים כל הזמן משתנים ואף פעם לא קבועים זה מעצבן אותי כי אני לא יכול לשחק..ניסיתי את כל ההגדרות בוינדוס להנמיך את הקול או להשתיק אותו אבל לא הצלחתי.. אני צריך את עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ( radeon x850 xt 256 ) בהתחלה השתמשתי בדרייורים של CATALYST 4.48 אם אני זוכר טוב, וכאשר שיחקתי משחקי מחשב ( כגון WORLD OF WARCRART ) , הכל עבד בסדר, אבל אם שיחקתי למשל כמה שעות רצוף , כל כמה זמן הכרטיס ציפצף ( בערך כל 20 דקות ) , ורק כאשר הייתי בתוך המשחק ( אם הייתי עושה מינימייז זה לא היה מצפצף) לא מזמן עידכנתי לגרסה הכי חדשה (6.3 אם אני לא טועה ) של הדרווירים, וכאשר אני משחק, תוך 5 דקות הכרטיס מתחיל לצפצף ולא מפסיק ( כל שנייה שתיים ) וכאשר אני עושה MINIMIZE למשחק הוא מפסיק לצפצף. ובנוסף לפעמים פשוט המסך נכבה ( כל בערך חצי שעה ) כאילו כמו שלא נוגעים במחשב הרבה זמן, ואני רק צריך להזיז את העכבר בשביל שהוא יחזור לפעול, אבל זה עדיין מאוד מעצבן…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהתקנתי WIN XP התקנתי את הדרייברים של הלוח מהדיסק שקיבלתי...אבל המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס קול... המחשב מזהה PCI DEVICE, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין שוב את הדרייבר וזה לא עזר... הלוח הוא GA-M51GM-S2G
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי בעצמי. אז הנה מפרט ואח"כ סיפור מוזר ביותר. לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400 ספק TT ToughPower 750W זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: EVGA GTX260 Core216 55nm 896MB הבעיה שכשאני מדליק מחשב אין תמונה על מסך, המאוורר על הכרטיס מסך לא פועל. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך דפוק אך בדקתי אותו בלוח אם GIGABYTE עם צ'יפסט P35 במחשב ישן של חבר, והכרטיס עבד יופי - גם המאוורר עבד מרגע ההדלקה וגם הייתה תמונה על המסך מההתחלה וגם הWINDOWS עלה בלי בעיה. לקחנו את הכרטיס הישן של החבר - 8800GTS (שכמובן עובד אצלו) - וחיברנו למחשב שלי. המאוורר של 8800GTS מתחיל לעבוד אך אין תמונה על המסך. לצורך בדיקה ניתקנו כבל חשמלי (6-PIN) מה-8800GTS והלו…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכשאני רוצה לעשות פורמט לכונן (קליק ימני וכו') הוא מביא לי את ההודעה הזו. ניסיתי לסגור את כל התוכנות,עשיתי ריסטרט וכלום לא עוזר. מה אני יכול לעשות.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מחפש LIVE CD טוב שמבוסס על לינוקס ומכיל כלים "להצלת המחשב" חשוב שביניהם יהיה גם אנטי וירוס. תודה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפני שבאתי לצרוב דיסק בWMP שמרתי את הרשימה איפשהו. איך אני טוען את אותה הרשימה בתוכנה? עריכה- נפתר.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג LG DRD 8160B ובזמן אחרון הוא הפסיק לקרא דיסקים DVD. שמעתי שלאחר מספר פעמים שעובדים עם דיסקים מאיזורים שונים הוא ננעל ומפסיק לקרא DVD. האם משהו יכול לעזור פה?
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מחוברים אצלי במחשב שני כוננים קשיחים פיזיים כשכל אחד מהם מחולק ל2 . פתאום לאחר הדלקת המחשב, win מזהה רק כונן אחד (:c) במקום ה4 שהיו (שני הכוננים הפיזיים מזוהים ע"י הביוס בזמן האיתחול). מה עושים? לא הייתי מוכן לזה (כמובן...) וישנו חומר לא מגובה על שני הכוננים :'( לא ידוע לי על בעייה פיזית בכוננים וגם לא היו בעיות או סימנים מקדימים... יש פתרון לבעייה ? חיים
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש השבוע, intel quad 8800gt 2gb ram.. כאמור המחשב אמור לעבוד יחסית מהר, אבל מאז שקיבלתי אותו אני מרגיש שהוא לא מפקד כמו שצריך, ומיד שמתי לב שההארד דיסק עושה רעשים חזקים כשהוא כותב או עובד.. אני לא יודע אם אלו רעשים שאמורים להישמע, או שהוא לא בסדר, כמובן שיש לי אחריות, אבל לפני כל הסיפור של להחליף, אני רוצה לדעת בוודאות שהוא אכן יוצר את הבעייה. הפעלתי את התוכנה MHDD וקיבלתי תמונת מצב, לצערי אני לא כל כך מבין אם המצב שם הוא בסדר או לא. ההארד המדובר הוא מדגם wd3200aaks עם SATA 2 ו 16MB CACH.. הנה התוצאות:
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, התקנתי אתמול את המשחק ושמתי לב שהגרפיקה ממש נוראית, שמתי את ההגדרות על מדיום/אקסטרה והבעיה עדיין לא נפתרה יש לציין שב-BF4 המשחק עבד לי די טוב על מדיום ביחס לכרטיס מסך שיש לי.. המפרט שלי הוא: לוח אם Asrock h77 משהו כזה מעבד i5 3470 זיכרונות 8gb ddr3 כרטיס מסך HD7850 1GB
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם מסכים כחולים, היה פעם ז"א לפני שנה לערך (לא יודע את הסיבה) והפסיק, עכשיו לאחר התקנת ה SP2 של VISTA זה שוב חזר, אני רוצה לדעת את הסיבה שלהם לכן אני מעלה את ה Minidump האחרון, היום זה כבר קרא לי איזה 4 פעמים. מדובר במחשב נייד של חברת ZT , VISTA , אם יש עוד פרטים חשבים שאלו. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איך אני מעדכן את זה ?? עוד שאלה .. איך אני מעדכן ביוס לכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לאחרונה נכנסתי לאתר כרטיסי ביקור. דבר אחד לא הבנתי שם. מה זה המושג "טמפלטים"? האם מישהו יכול להסביר לי את זה?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ההיגיון אומר שמן הסתם אחד המאווררים התקלקל או נתקע, אבל הייתי רוצה לדעת אם יכולות להיות סיבות נוספות. עכשיו, בהנחה שבאמת אחד המאווררים נתקע בגלל הצטברות של אבק או משהו, איך אני אמור להסיר אותו? שמעתי שאפשר לקנות באופיס דיפו מיכלים עם אוויר דחוס שאמורים לנקות את הדברים האלה. הם בכלל שווים משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
רוב הפעמים מתי שאני מכבה תמחשב לאחר 15 שעות שהוא היה פתוח אז הוא לא נכבה לי המחשב גם אחרי 40 דקות פעם גם השארתי שיכבה והוא לא נכבה גם אחרי 5 שעות!!!!!!!!! מה הבעיה? לפי דעתי הבעיה היא בספק בגלל שיש לי ג'נרי אבל אני רוצה לדעת 100%מ שזה הספק לפי שאני קונה ספק חדש
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אתמול כשבאתי לכבות את המחשב שמתי לב שכשאני עושה התחל >>כיבוי>>כיבוי.. וOK הוא פשוט לא מבצע את זה. לא כשאני לוחץ ניתוק ולא כשאני לוחץ ריסטרט. הוא ממשיך כאילו לא עשיתי כלום. סרקתי בסימנטק אנטי וירוס קופרייט 8 מעודכן. סרקתי ADAWARE SPYWARE איחוי.. וכדומה. כלום. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד HP pavilion בן כמה שנים. בעת האיתחול ויסטה מפסיקה לפעול באמצע מסך הטעינה, עוברת למסך שחור ואין שינוי. היישומים "תיקון האיתחול" ו"שיחזור המערכת לנקודה קודמת" לא פתרו את הבעיה. מצב בטוח (safe mode) גם הוא לא עולה - נתקע בעת טעינת crcdisk.sys. פרטי הטעות לפי הודעת השגיאה בתיקון האיתחול: StartupRepairV2 AutoFailover 6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 6 917518 xfe0 xfe0 0 2 WrpRepair 2 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 תודה מראש על כל עזרה שתינתן!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד INTEL QX9770, כרטיס מסך 8800GT וזיכרון 2GB של OCZ. המארז הוא ANTEC SONATA 3 וספק 500W. המחשב נטה לעשות בעיות ואחרי הPOST של הלוח אם הוא לא עלה בכלל. התקנתי את הווינדוז מחדש ועכשיו הוא גם עושה ריסטרטים סתם ככה וגם מסכים כחולים ולפעמים המחשב לא עולה בכלל לווינדוז. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני משחק במשחקים בינוניים גבוהים כאלה...כמו פיפא, סימס, NBA וכדומה.. עד היום לא היו לי בעיות בכרטיס מסך..(FX5200 128 של GIGABYTE) פתאום אני נכנס לNBA 2006 החדש..והמשחק ממש מקרטע... אפילו על ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציה הכי נמוכה.. בסופו של דבר מתברר שאבק(שלא ניקיתי שנתיים) תקע לי את המאוורר על הכרטיס מסך.. אז ניקיתי אבק מכל המארז כולל מאווררים ושימנתי את כל המאווררים.. והמשחקים זזים בסדר.. אחרי בוא נגיד רבע שעה המחשב שלי נתקע..או מרסט את עצמו עם מסך כחול לחצי שניה.. במקרה קרה שהוא לא ריסט את עצמו..וצילמתי את המסך הכחול... עכשיו עדכנתי את הדרייבר...בכל מיני גירסאות שלו...ועדיין הבעיה קיימת.. אני חושש שזו בעיה של התחממות.. הלוח אם שלי(ASUS P4P800) במנוחה בצהריים בטמפ' של 40…
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם Windows XP Pro ולפני כמה זמן ילדים שחקו בו, וכשילדים משחקים הם לפעמים הורסים. יום אחרי אני מנסה להעלות את המחשב והוא טוען את הווינדוס אבל כשהוא מגיע לפני פתיחת שולחן העבודה הוא עושה RESTART לא לפני שהוא מציג את הודעת המוות הכחולה. ניסיתי להכניס את הדיסק של ההתקנה של ווינדוס אבל הוא לא מזהה שיש מערכת הפעלה על ההארד דיסק. וגם הוא לא מזהה את הסוג של מערכת הקבצים של ההארד דיסק (NTFS). ניסיתי עם ERD COMMANDER כדי להוציא את הלוג של השגיאות אבל הוא לא מזהה שיש נערכת הפעלה ואומר שההארד דיסק ריק. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב גם בSAFE MODE הוא לא עולה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה,כל פעם שאני מתקין משחק ההתקנה רושמת לי שאין לי מספיק מקום בכונן,כשאני בודק כמה מקום נשאר לי אני רואה שיש לי 8 ג'יגה פנויים : אז אני לוחץ "המשך" / retry /מה שזה לא יהיה... וההתקנה לפעמים ממשיכה ולפעמים עוד פעם מופיעה ההודעה הזאת..כשעשיתי ריסט למחשב אז הביוס אמר לי (כן,כן בלוח שלי יש ביוס מדבר 8)) שהוא לא מוצא הארדיסק והמחשב רשם : disk boot failure please insert system disk and press enter אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס (יש לי מילניום) ובחרתי לעשות בוט מההארדיסק, אז הוינדוס עלה והתחיל לעשות סריקת דיסק ונתקע באמצע ??? ובכלל בזמן האחרון אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה בוינדוס (כל המשחקים עובדים מעולה) , למשל לכל חלון דפדפן לוקח 15 שניות להפתח ובזמן הפ…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היה לי לוח אם שך MSI AGPX8 DDR הכול רגיל ועם שני חיבורי SATA היה לי גם דסק 200GB של WD SATA אבל הוא נהרס לי אז החלפתי אותו ועכשיו אני לא מצליח להתקין אותו... נכון שלפני ההתקנה של הווינדוס צריך ללחוץ על F6 ואז להתקין את DRIVER של SATA!!! אז אחרי שאני עושה את כל זה והוא מגיע לחלון שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין את וונדוס אז ללחוץ על ENTER אם אני רוצה לתקן את הדיסק ללחוץ על R וכו.... אני לוחץ על ENTER ואז הוא מראה לי חלון שבו הוא אומר לי המחשב לא מזה שום דיסק קשיח מותקן!!!! איך זה יכול להיות???? יכול להיות שהלוח אם הלך? נסיתי גם לשנות את החיבורים של הSATA (יש לי 2).... תודה אני מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מיני מחשב Asus PN50-B AMD R5 4500U. קניתי אותו בלי זיכרון וssd. קניתי זכרון וssd שנתמכים ע״י המחשב. הכנסתי הכל לבפנים, מדליק אותו אבל לא רואה במסך שום דבר, no signal. נסיתי בלי הssd, רק עם זכרון אחד וכל פעם שום דבר. האם יש לכם רעיון מה זה יכול להיות או מה עוד אני יכל לבדוק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר עכבר אופטי ומקלדת אל חוטיים של חברה ג'נרית כלשהי על ממש USB. יש לציין שהעכבר עובד ב100 אחוז מכיוון שעל מחשב אחר אין איתו שום בעיה. לדעתי יש איזושהי בעיה עם הדריוורים הבסיסיים של העכבר בווינדוז מכיוון שכאשר העכבר מחובר הוא לא מופיע ברשימת הDevice Manager כלל. תחתית העכבר האופטי דולקת אבל הוא פשוט לא מופיע שם ולא מגיב. יש לציין שכאשר חיברתי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט הוא גם לא עבד עד שהורדתי דריוורים מאתר מיקרוסופט לאותו עכבר.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-