תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני פותח בו קבצי שירים (MP3 ו WMA) הוא פשוט קורס.. כמו התמונה וגם הדפדפן אותו דבר מתי שאני מנסה לפתוח איזה שהוא סרטון ב Internet Explorer ניסיתי למחוק את המדיה ופלייר ולהתקין מחדש וזה לא עוזר.. אפילו מחקתי פלאגינס לא נחוצים וזה עדיין עושה את הבעייה הזאת במקום הלבן רשום: Windows Media Player has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה שמתי סיסה לביוס וכעת אני רוצה לבטל את הסיסמה ואני לא מצליח איך עושים זאת
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זהו המחשב של חבר שלי. הבעיה היא שהמחשב שלו עושה בעיה בבוט, כלומר אין בוט. סימפטומים: 1. אם מוציאים את המעבד מהתושבת ומחזירים המחשב עושה בוט, אבל תוך כיבוי-שניים הבעיה חוזרת. 2. אם מזיזים את המארז קצת המחשב נתקע לגמרי. עוד משהו, בשני המקרים, גם אם אין בוט וגם אם המחשב נתקע המחשב עושה מין מנגינה מוזרה .. כמו סירנה של אזעקה. פרטי המחשב: P4 1.8 Asus P4B266C Kingston 256MB 266MHZ
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חבר של אחותי הביא לפה את המחשב הנייד שלו אחריי שהוא קנה חדש, ויש הודעת שגיאה, מה פשר הדבר? ERROR 0188:Invalid FRID Serualzation Information Area ot Bad CRC2. מה זה יכול להיות? לא הצלחתי להיכנס לביוס ולא הצלחתי להיכנס לריקוברי.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הקפיץ שתופס את צלעות קירור המעבד אין לא מקום אחיזה, כיוון שקצה תושבת המעבד נישבר. למשהו יש רעיון מעשי,איך אפשר לתפוס את הקפיץ.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT 128M DDR3. משהו קרה לכרטיס והוא מקצר את המתח של הספק. כאשר הכרטיס בסלוט ה-PCI-e של לוח האם (Gigabyte 945P-S3) לא ניתן להדליק את המחשב. מצאתי כרטיס ATI ישן שמתחבר ל-PCI ואיתו המערכת עולה, כך שזו רק בעיה של כרטיס המסך או, פחות סביר, של סלוט ה-PCI-e. הכרטיס של Galaxy ולא באחריות. למעשה זה כרטיס P216 של Nvidia ש-Galaxy רק שמו עליו את הקירור של Arctic Cooler. על הכרטיס לא מצאתי סימנים שלי משהו שרוף (גם מתחת לקירור). יש למישהו מושג מי יכול לבדוק או לתקן כזה כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן רכשנו מחשב ומסך LCD חדשים. שמנו לי שהמחשב הרבה לעשות ריסטרט והמסך מרצד. חיש מהר לקחנו את המסך לחנות המחשבים,שם המסך עבד כמו קסם! לאחר כמה שבועות לקחנו גם את המחשב,שגם הוא עבד באורך פלא יומיים רצופים מחובר למסך. אך כאשר החזרנו את הסט הביתה הבעיות נמשכו. בחנות אמרו לנו שהסיבה יכולה לנבוע מהחשמל אצלנו בבית,שאולי הוא לא תקין. יתכן וזה נכון כי מחוברים עכשיו 2 מחשבים חדר ליד חדר(אותה נקודת חשמל,לא התקע.. אלה על אותו כבל ראשי בקיר) אך גם שהמחשב שלי מכובה והמחשב השני דולק המסך עדיין מרצד. מה יכולה להיות הסיבה להתנהגות המוזרה הזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
את אותה התוכנה בידיוק התקנתי במחשב אחר והוא עולה חלק למה הווינדוס עולה לי כ"כ לאט במחשב שלי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
בס"ד ערב טוב, מדובר בנייד dell latitude e5430, הוא בא במקור עם לינוקס, פורמט והותקן עליו ווינדוס דרך CD. בנסיון להתקין עליו ווינדוס מDOK, לאחר בחירת usb device ב boot menu, מתקבלת הודעת השגיאה שבכותרת. הDOK נבדק על מחשבים אחרים ומזוהה כהתקנת ווינדוס (מפורמט לNTFS, שום דבר עליו מלבד הווינדוס). המחשב מעלה את הווינדוס המותקן על הHDD. זה רלוונטי כי אני שוקל להחליף את כונן הדיסקים בHDD נוסף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי Windows 7, ואני משתמש באקספלורר שמגיע איתו. אני לא מעוניין להחליף דפדפן. אני מנסה להכנס לאתר שמציג מצלמות אבטחה במפעל שלי, נכנסים לזה ע"י הקלדת כתובת IP בשורת הכתובת ואז צריך להקליד שם משתמש וסיסמה. לפני הפירמוט זה עבד יופי, אבל עכשיו אחרי שאני מקליד שם משתמש וסיסמה, זה נתקע ומופיע לי "אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול". מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בעת הרכבה מחדש של המחשב, אחרי שהפעלתי אותו הרחתי ריח שרוף, שמתי לב שהמאוורים של הקירור של הכרטיס מסך לא מסתובבים, החלפתי קירור וניסיתי שוב, תצוגת המחשב לא עולה אבל כפתור הNUM LOCK במקלדת לא נדלק (מה שרומז שהמחשב נמצא בPOST), למרות שהמאוורים (בעיקר של הקירור של המעבד) נראים כאילו הם עובדים יותר מהרגיל (בדרך כלל הוא ממש מעפן, אולי 500 RPM, מה שמוזר לי כי ראיתי אותו עובד על 1400 RPM כמו גדול) אבל לא כמו הPOST, המאורר של הכרטיס מסך זכור לי שהוא היה עוד יותר רועש, הלכתי על BEADBAKING והתוצאות זהות, פיצים של הלוח אם לגילוי התקלות (אין רמקול פנימי ללוח אם, יש LEDים) לא מזהים כלום, כפתור הMEMOK לא ממש משפיע גם כן, ניסיתי את מצב TPU ומצב EPU ושניהם ביחד בשילוב עם הMEMOK, אני מניח …
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם. שאלה חשובה: אם קניתי מחשב חדש וכשהדלקתי תמחשב הוא שואל אותי: start widows normally? במידה ולוחצים כן אז עולה אשף תיקון בעיות. האם זה אומר שמכרו לי הרדיסק משומש??? ההרדיסק corsair force 3 128 ssd דחוף מאוד. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הזה : E8400 3.0MHZ 2GB 9800GT 512 חדש מאתמול (מימשתי אחריות לאחר שהקודם נפטר) לפני שהביאו לי את הכרטיס הזה הייתי עם 9600GT וכל המשחקים עלו כמו שצריך בלי בעיות עכשיו עם החדש לא עולה לי כלום.. באטמן החדש מופיע כמסך שחור, פיפא 09 ו10 עולות לי שגיאות שקשורות לדרייבר של נבידיה שהוא לא נקרא טוב וחייב לעשות ריסט וכך תוקע את המחשב, בדקתי טמפרטורות של כל הרכיכים וכולם מתחת ל55 מעלות ! אין לי מושג מה הבעיה פה.. יש לי ספק כוח 500W ג'נרי בן שנתיים.. ואני חושד בו ספק כוח שלא עובד כראוי יכול לגרום לתקלות כאלה ? עריכה : ניסיתי עוד משחק, RESIDENT EVIL 5.. המשחק נכנס רגיל ונתקע אחרי כמה שניות
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחד המחשבים אצלי בבית לא עולה עם המסך כשמפעילים אותו... אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס מסך שעושה את הבעיה (אין לי כרטיס אחר שמתאים ללוח אם ) אני לא יודע את הדגם שלו רק שהוא של asus . ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם אבל החיבור היחיד שדומה לחיבור מסך זה חיבור עם הפינים החוצה .. איך אני יכול לחבר את המסך samsung 931bw למחשב בכל זאת? האם יש מפצל כלשהו שיהפוך את החיבור המוזר לרגיל ? תודה רבה וערב טוב..
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD דגם NEC DVD _RW ND- 3500AG הבעיה היא שהוא לא מזהה דיסקים של DVD,אני מכניס לו דיסק קופץ לי החלון של ההפעלה האוטמטית אבל בתכלס הוא לא מראה מה שיש בדיסק,כשאני מכניס דיסק אחר (רגיל) הוא כן מזהה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, זהו בעצם לתקן לוח אם חדש שהפסיק לעבוד, ולפני שהולכים וקונים לוח אם חדש הייתי מעוניין להתייעץ. לוח האם הוא בסך הכל בן חצי שנה, והסיבה שאני לא מחליף אותו במסגרת האחראיות היא שהחנות שממנה קניתי אותו, הראתה לי שיש עליו "נזק פיזי" ועל כן הוא לא באחריות. מדובר בשני פינים עקומים בתושבת של המעבד שהתעקמו כנראה בעת פירוק המעבד לצורך מסירת לוח האם לבדיקה. אני טוען שהבעיה לא בפינים מאחר והמחשב עבד נהדר במשך חצי שנה עד להשבתתו הפתאומית. לפני מסירתו של לוח האם לבדיקה, המחשב עוד היה נדלק אבל לא מגיע לביוס. כרגע המצב הוא שהוא לא נדלק בכלל. יישרתי את הפינים, אבל זה לא סייע לכלום כצפוי. ניסיתי לדבר אל החנות שיחליפו לי בכל זאת, אבל הם מסרבים בכל תוקף. לפני שאני קונה לוח חדש, האם יש אפש…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי תקלה מוזרה, המחשב קופא מידי פעם- אני יכול להזיז את העכבר ולעבור בין תוכנות אך התוכנות עצמן תקועות. בזמן שזה קורה נורת הדיסק קשיח דלוקה קבוע. לאחר שנורת הדיסק קשיח ניכבת אפשר לעבוד כרגיל. מדובר בwindows 7 32bit המותקן על דיסק קשיח 320G מסוג SATA. התקנתי מחדש את ה windows7 והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח אחר מסוג SATA והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח ישן מסוג IDE ושם אני לא נתקל בבעיה. לוח אם כבר לא באחריות (מעל 4 שנים), מה עושים? אם אני אקנה כרטיס PCI SATA זה יפתור לי את הבעיה? תודה לכל העוזרים. ירון.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
הי, יש לי מחשב שאמור להיות תותח, ואחרי תקופה ארוכה שהוא איטי התקנתי ויסטה מחדש, ועדיין הוא איטי, הוא לא עולה מעל 10% אפילו בפתיחה של RAR או בעבודה עם תוכנת עריכת וידאו. לכן אני מעריך שיש בעית חומרה, או הגדרות ביוס לא נכונות או ...ביצעתי BELARC כדי שאוכל להראות לכם את כל הפרטים. אשמח לעזרה ועצות ואפילו לשלם עבור עזרה שתוציא אותי מהאטיות הזו. הגדרתי בביוס את הזכרון 800 מגהרץ. שמתי לב שכתוב שהוא עובד עם מכפיל 9. והזכרונות מוגדרים 4 5 4 15 (מקווה שבמקומות הנכונים בביוס - בראשונים מלמעלה) אלפי תודות מראש!!! חגי הנה ההגדרות של בלרק: Operating System System Model Windows Vista Ultimate (build 6000) No details available Processor a Main Circuit Board b 2.40 gigahertz Intel…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם Adobe Flash Player לא משנה כמה אני מתקין את התוכנה דרך האתר מהקישור הזה http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash או מפה http://fpdownload.macromedia.com/get/flash...lash_player.exe אני לא מצליח לראות קבצים שנמצאים על אתרים , ולא משנה כמה הם שולחים אותי להוריד את התוכנה הזו, אני פשוט לא מצליח לראות, ככה זה בכל האתרים הדומים שדורשים Adobe Flash Player יכול להיות שאיזה משהו חוסם את התוכנה או משהו אחר ? יש לי אקספלורר 6 (אני מאמין שמעודכן כי יורדים לי עידכונים מהאינטרנט) ובעברית וגם ניסיתי להיכנס ל"כלים" - "אפשרויות אינטרנט" - בלשונית "אבטחה" - "רמת ברירת מחדל" וגם זה לא עזר... מה אפשר לעשות ? תודה מראש לאלה שעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום. חיברתי כרטיס רשת חדש שקניתי. והוא לא מזוהה! כשאני מחבר כבל רשת אליו נדלקת נורה כתומה, אך הוא לא מזוהה ואין לי אפשרות להתקין את הדרייבר שבא עם הדיסק. מה אני עושה? ניתקתי אותו וחיברתי אותו מספר פעמים כדי לבדוק אם החיבור חזק מספיק. הכרטיס: linksys 10\100\1000 EG1032
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם P4P800E של אסוס. שני רכיבי SATA מחוברים ליציאות SATA ה"רגילות" של הבורד. על הבורד יש שתי יציאות נוספות של SATA שמופיע לידם RAID. האם אני יכול להשמיש אותן כיציאות SATA "רגילות" גם כן?! אם כן, כיצד אני עושה זאת?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם, הבעיה היא כך, כשאני מחבר מקלדת קומפי היא לא עובדת וגם כשאני מחבר את הגיים-פד של לוג'יטק (הצ'ילסטרים) הוא נדלק לרגע ונכבה, ובנוסף הוא גורם לשאר חיבורי הUSB במחשב לא לעבוד יותר עד שמאתחלים את המחשב. כשלקחתי את הגים-פד לבאג, הוא עבד על המחשב שלהם. יש גם מדפסת וזכרון ניד שאני מחבר דרך הUSB ולא עושים בעיות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
סליחה...שאלה פשוטה.... כבל ה- USB מחובר בקצהו האחד למדפסת - אבל עם תפס כזה שלא יוצא !!! איך אני מנתק אותו ?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-