עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני מספר ימים החלפתי כרטיס מסך במחשבי, חיברתי את כל הכבלים הדרושים וכאשר הדלקתי את המסך הכל נראה כרגיל אך כאשר זה הגיע למצב שבו הוינדוס עולה המסך נעשה שחור לכן הייתי צריך ללחוץ על הכפתור SOURCE הנמצא על המסך על מנת להחליף את הערוץ לאנלוגי ובעקבות זאת פעל כרגיל. מה אני צריך לעשות שהערוץ יהיה דיגיטלי גם לאחר הפעלת הוינדוס או לפחות שלא אצטרך להחליף ערוץ כל פעם שאני מדליק את המחשב. תושה מראש.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  2. כמו שנכתב בכותרת, יש לי בעיה בתקופה האחרונה שמפעם לפעם חלק מהמסך לא מגיב לעכבר. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני ממזער את כל החלונות, ואז לוחץ Alt + F4. את הפתרון לבעיה מצאתי באינטרנט ובהסבר נכתב שיש כנראה איזה תוכנה בלתי נראית שרצה על השטח ההוא ולכן העכבר לא מגיב בשטח, לאחר שממזערים הכל ומשתמשים ב-Alt + F4 התוכנה בעצם נסגרת. השאלה שלי האם יש דרך לראות/לגלות מהי התוכנה הזו שנסגרת, אולי איזה דרך לראות מה התוכנה שנסגרה אחרונה ? הבעיה הזו חוזרת על עצמה די הרבה בזמן האחרון ואני פשוט לא מוצא את מקור הבעיה... (הרצתי סריקת וירוסים ושום דבר לא נמצא). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by solari0,

יש לי מחשב חדש ואני שם לב שבהרבה הורדות ישירות מאתרים מוכרים(אתרים חוקיים של תוכנות להורדה בחינם) ההורדה מסתיימת אבל זה רושם לי את הדבר הבא מצד ימין למטה: http://i40.tinypic.com/f2t2zn.jpg

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by LazyBurger,

הורדתי שתי פרקים של הבורר מהדיון הרשמי מFXP. איך שהפעלתי זה הביא לי את השגיאה הבאה: C:\Documents and Settings\שוקי\שולחן העבודה\פרקים- הבורר\Haborer.S01E01.avi::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by zerocool15,

הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  6. שלום.הוספתי עוד מחיצות חדשות כשאני מוריד סרט בכונן החדש הוא לא מוריד רושם שגיאה ( מצב הורדה לא תקין נסה לחדש) ובכוננים הישנים מוריד בלי שגיאה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by Ilan Mermelstein,

הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?

8. Started by aran44,

הלאפטופ שלי מוציא קרינה חזקה לכל הכיוונים (דיסק ?) האם זה אופייני ללאפטופים ? יש פתרון לבעייה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. תודה לעוזרים מראש. סליחה אני יודע שזה לא שייך לפה אני מעביר לפורום כוננים קשיחים, מצטער.

10. תמצתתי את הבעיה בכותרת. פרמטתי והתקנתי הכל מחדש. בדקתי את החיבורים הפנימיים + ניקיתי אבק. הבעיה עדיין קיימת. החשוד המיידי מבחינתי הוא הכרטיס מסך, אבל איני בטוח. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by abr328,

שלום רב, למחשב שלי מחוברת מדפסת לייזר XEROS PHASER 3240 PCL 6 לאחרונה איני מצליח להדפיס כי המחשב מדווח על "שגיאה" במדפסת, המדפסת עצמה לא מודיעה על תקלה כל שהיא, שמתי לב שלאחרונה הצבע של ההדפסות היה חלש, האם יתכן שזו הסיבה ל"שגיאה" ואלי לרכוש מחסנית דיו חדשה ?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by sh_idan,

שלום לכולם! המחשב שלי פוט התפוצץ פתאום. תוך כדי שימוש, שמעתי בום והבזק של אור. פתחתי אותו וראיתי שהגוף קירור של הגשר צפוני בלוח אם התנתק חלקית, כנראה כתוצאה מהפיצוץ. לא בדקתי עוד שומדבר כי אני מחכה לביטוח. יש למישהו מושג למה זה יכל לקרות ?? אולי זה קשור לUPS שלי שקצת מקרטע לאחרונה ? למרות שלא הייתה נפילת מתח בזמן הפיצוץ תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. היי חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם ZenBook-Flip-14-UX461. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדווס 10 של 64 ביט. הווינדווס מראה שאין זיהוי לרשתות כלשהן. יש לי מחשב נוסף והוא כמובן כן מזהה את הוייפיי וגם את הרשת הקווית כשמחברים את כבל הרשת. ניסיתי להוריד פחות או יותר את כל הדרייבירים שניתן להוריד להבנתי ובפרט מהאתר הרשמי של אסוס ושל אינטל: https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-14-UX461/HelpDesk_Download?model2Name=ASUS-ZenBook-Flip-14-UX461UA https://downloadcenter.intel.com/download/30057/Windows-10-Wi-Fi-Drivers-for-Intel-Wireless-Adapters באתר של אסוס הורדתי והתקנתי את כל הדרייבירים כולל זה …

14. Started by shahar3000,

אני לא בטוח שזה המקום לשים את זה אבל אני כמעט בטוח שזאת בעיית זיכרונות: היו לי זיכרונות של 512X2 שדרגתי אותם לזיכרונות של 1024X2 ומאז המחשב קורס (נכבכה ונגל' מעצמו או רק כבה ולא אחרי זה איזה מסך כחול - כאילו עשיתי לו RESTART) בכל פעם שאני עובד עם PF גבוהה (גם לא ממש גבוה אלא 1.70GB ככה) לקחתי לחברה שממה קניתי כבר פעמיים לתיקון והבעייה לא מסתדרת!!! למישהו יש מושג מה זה?! תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  15. התקנתי על מחשב מפורמט ווינדוס 98 ובעת ההתקנה העכבר לא היה מחובר רק לאחר שהוא סיים להתקין ולהעלות את הוונידוס בפעם הראשונה שמתי לב שהעכבר לא היה מחובר גם אחרי שחיברתי אותו הוינדוס ממשיך לתת הודעה כאילו הוא לא מחובר!!! מה לעשות? נסיתי להתקין את העכבר שוב בהתקנות חומרה לא עוזר הפעם זה באמת דחוף בבקשה נסו לענות לי בהקדם

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by RUJI,

הכניסת pci של הנייד תפוסה בכרטיס רשת אלחוטי.... אין דרך אחרת שבכל זאת יהיה לי usb 2.0 הנייד הוא IBM r40 תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. ועוד כמה תוכנות חיוניות ועדכניות דיסק שמריצים אחרי פירמוט - מישהו מכיר ?!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by Lakers24,

יש לי ווינודס 7 והמחשב מאוד איטי, הדפדפנים קורסים עם הרבה פופ אפים שהשתלטו עליהם ולא מעט תוכנות שהתקנתי הם יש אפשרות לתקן את המצב(עם תוכנות מתאימות) לפני שאני עושה פירמוט?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Sheirf,

ניסיתי לעדכן ביוס ללוח-אם בעזרת התוכנה AsusUpdate אבל זה לא מצליח תראו בתמונה: למישהו יש מושג מה עושים?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Som0,

המחשב שלי מרעיש כבר בערך מהחודש הראשון שלו (הוא כבר בן 4 בערך) לי אישית זה לא מפריע , אבל קניתי מחשב חדש ואני מעביר אותו להורים שלי רציתי לדעת איזו דרך יש לי לברר בדיוק מה מרעיש ניסיתי פשוט להאזין אבל הספק שלי , המאוורר של המארז + המאוורר של המעבד נמצאים באותה נקודה אז קשה לי להבדיל בדיוק מי גורם לרעש העיקרי , בנוסף נראה לי שהכונן של הצורב גם עושה הרבה רעש (אבל לא קרוב לכמות הרעש באזור של הספק והמאווררים) בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך להוציא פירוט על בדיוק מה יש לי על המחשב (לוח אם , מעבד וכו') כדי שאם אני מחליף פה משהו אולי אני אשדרג גם וכמובן שאני אדע כמה הספק אני צריך אם אני מחליף את הספק כוח וכו' תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ברגע שאני מעט מעמיס על המחשב הוא מתחיל להפעיל רעש של מן אזעקת אמבולנס מכוון המארז, השערה שלי או כרטיס מסך או ספק. זה קורה ברגע שאני אפכיל משחק או שיותר מדי דברים יהיו פתוחים בו זמנית. איך אני יכול לבדוק את זה ומה עלי לעשות. בתודה מראש,לירן

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  23. יש לי ראוטר של LevelOne מדגם WBR-3400TX. כל המחשבים מחוברים ישירות לראוטר (ולא אלחוטית). במחשבים שיש לי בהם XP אני צריך להתקין NetBios כי אם לא אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. במחשב החדש שלי עם ויסטה, לגלוש באינטרנט אני יכול, ואפילו לראות מחשבים אחרים ברשת לפעמים, אבל כשאני מנסה להכנס לתקיה המשותפת שלהם אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר אליהם. התקנתי NetBios גם בויסטה אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. המחשב שלי נדלק אבל זה לא מראה לי אץ התבנית שאני צריכה לרשום את הסיסמה זה מראה לי רק את העכבר ותמונת הפתיחה

25. נכנסתי עם חשבון OUTLOOK לאפליקציית 'דואר' ושם בהגדרות הלכתי להוספת חשבונות. גם הג'ימייל וגם המייל של העבודה הוא לא מאשר ואומר שהפרטים שגויים. והם לא! כרגע אני נכנס לג'ימייל ולמייל של העבודה דרך הדפדפן, אבל זה לא נוח לי. מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.