עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lee.,

לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  3. ברצוני להעביר מידע שיש לי בכונן במחשב נייד לככונן חדש שקניתי איך עושים זאת דרך כבל דרך מה כי אי אפשר להרכיב שני כוננים במחשב נייד

4. Started by OrBen91,

שלום לכולם, אני משדרג במחשב הנייד שלי כונן רגיל לכונן SSD, המחשב במקור הגיע עם וינדוס 8, וכרגע מותקן עליו וינדוס 10, על התחתית של המחשב יש מדבקה שכתוב windows 8 ללא סריאל, אני מעוניין להתקין וינדוס 10 חדש ונקי על הכונן החדש, יש דרך להוציא את הסריאל נאמבר מהכונן הנוכחי? או שאין מנוס מלעשות קלון לכונן החדש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Chenitbit,

בוקר טוב אשמח לעזרתכם אני רוצה להעביר זיכרון מכונן d לכונן c מצאתי כמה מדריכים אבל אף אחד מהם לא צלח... מה שהבנתי שצריך לעשות זה לקחת זיכרון קיים מהדיסק d להקצות אותו לשטח פנוי ואותו להעביר לc אך אין לי אפשרות בכלל להגדיל את שטח האחסון בתודה חן

• 16 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. Started by eliyaex,

שלום חבר שלי ביקש ממני לעשות לו תדברים האלה להתקין לו במחשב הישן הארד דיסק של 500 ג'יגה , לשמור את הנתונים מההארד דיסק הישן על החדש , ולהתקין ווינדווז 7 קודם כל יש לו אקספי כרגע ומחשב די ישן(נראה לי פנטיום 4) אז קודם כל אני הולך לגבות את כל החומר על דיסק חיצוני נכון?זה ישמור לי גם תהתקנה של הוינדוס או רק תנתונים? ואחרי זה מה אני עושה מתקין קודם תוינדוס 7?ואז מוציא את החומר על הוינדוס 7? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אורח אברהם
    Started by אורח אברהם,

שלום לכולם המחשב נייד שלי התקלקל כתוצאה מקצר חשמלי המטען התחמם ופשו קיצר ומאז המחשב לא נדלק א) האם ניתן לתקן ב) איך אפשר להעביר את החומר שנמצא על הדיסק קשיח למחשב אחר 9

8. שלום! יש לי כרטיס TV.. ואני רוצה להוריד אותו לחריץ למטה יותר כדי לפנות יותר מקום לקירור כ. מסך.. השאלה היא.. האם אני אצטרך להתקין אותו מחדש? והסיר את הקודם? תודה רבהה!!

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  9. היי, אני מעוניין להעביר את חיבור האינטרנט (DSL) מהסלון לאחד החדרים. בחדר יש גם שקע טלפון אך כרגע הDSL פעיל בשקע הטלפון בסלון. איך ניתן לשנות את החיבורים כך שנקודת האינטרנט תהיה בחדר?

10. Started by law89,

היי האם יש דרך להעביר חלונית ממסך למסך בצורה שהיא תעבור למסך השני ותהיה על מסך מלא? כרגע אני מעביר ואז צריך גם להגדיל אותה למסך מלא. בנוסף, יש סייד אפקט לדבר הזה והוא שכל פעם משתנה לי הגודל והמיקום של החלוניות המוקטנות (מעדיף שכשאני מקטין זה יהיה לאזור מסוים ובגודל מסוים). עריכה: מישהו יודע איך ניתן לחפש משתמש באתר? אני רוצה לשלוח הודעה פרטית ל-caveman

11. יש לי מחשב נייח ישן, האם יש אפשרות להעביר את הכונן DVD למחשב נייד באמצעות כבל SATA החיבור היחיד שיש לכונן DVD הוא החיבור של SATA. תודה רבה

12. Started by נתנאל אשטמקר,

קניתי חלקים למחשב חדש חוץ מ כונן ssd דיסק קשיח עכשיו את הכונן ה ssd ודיסק קשיח יש לי מהמחשב הישן ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש מערכת ההפעלה הווינדוס 10 נמצאת ב ssd השאלה שלי אם זה אפשרי להעביר את הכונן ssd עם מערכת ההפעלה ווינדוס 10 למחשב החדש וכך לא אצטרך לקנות מערכת הפעלה חדשה ואם זה אפשרי אשמח להסבר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום יש לי מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס 7 (32 ביט) על כונן SSD. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מיני NUC ) 64 ביט. אם אעביר את הכונן SSD עם הווינדוס שמותקן עליו למחשב החדש - האם המערכת הפעלה תעבוד? האם אפשר להעביר ואז להתקין גרסת שדרוג של ווינדוס 10 ל-64 ביט? תודה שאול

14. Started by Amitaiit,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם H61m וקיבלתי לוח אם Z77 עם מעבד חדש יותר. האם אני יכול להעביר את הכונן הקשיח ישירות או שיש צורך לעשות משהו לפני כן? כרגע מותקנת מערכת הפעלה Win10.

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by Guy950,

אהלן, בתקופה האחרונה המחשב המזדקן שלי התחיל להראות סימני מאמץ, אבל אחרי טיפול ותחזוקה הוא חזר להיות אלוף! אך בכל זאת עלתה לי תהייה שהייתי שמח לקבל תשובה מפורשת לגביה, במידה והמחשב המזדקן שלי לא היה חוזר לאליפות והייתי מרגיש צורך להחליף אותו - האם אני יכול להעביר את הכוננים שלי (3 SSD ו2 HDD) כמו שהם למחשב החדש מבלי לאבד מידע? או ליתר דיוק, האם אפשר להעביר את הכונן C מבלי לפרמט או להתקין את מערכת ההפעלה מחדש? באחד הסרטונים של היוטיובר JayzTwoCents הוא אמר שניתן להעביר SSD עם מערכת הפעלה בין מערכות מורכבות ושהמגבלה היחידה שאי אפשר לעשות זאת במחשבי מותג כגון HP, DELL וכדומה, אבל בתגובות לא הסכימו איתו ממה שאני זוכר. אז מה המסקנה …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. קינתי היום מחשב חדש בשעה טובה! (Dell z15) ואני מעוניין להעביר אליו את כל תוכן הHP הישן שלי. אם יש אפשרות כזאת, הייתי מעוניין להעביר אליו גם את האופיס והתקנות תוכנה שימושיות נוספות מבלי לעבור שוב את הפרצדורה המסובכת של למצוא את כולם מחדש. יש אפשרות כזאת? להעתיק את כל תוכן המחשב הישן שלי כמות שהוא (חוץ ממערכת ההפעלה עצמה) למחשב החדש? אם כן, אשמח להפנייה לתוכנת הגיבוי המתאימה ומדריך להשתמש בה. תודה!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  17. נתקתי את הכרטיס רשת USB של TP-LINK שברשותי מפורט USB אחד וחיברתי לאחר ואז נתבקשתי להתקין את הדרייבר מחדש. כשהחזרתי לאותו פורט הוא מזהה דרייבר. הדרייבר מותקן במערכת הפעלה, למה הוא לא דורש התקנה חדשה כשאני מחבר לפורט אחר ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אשמח לקבל עזרה בשחזור או ניוד (migration) של מחיצת recovery. יש לי היום דיסק קשיח m2 במחשב הנייד וקניתי דיסק בנפח גדול יותר שאני רוצה להחליף איתו. הבעיה שאין לי מתאם m2 ל-usb או ל-sata ולכן אין לי אפשרות לחבר את שני הדיסקים בו זמנית למחשב. יש תוכנה שמאפשרת להתמש ב-DOK כדי לנייד את המחיצה אחרי בוט עם הדיסק החדש? (ללא ווינדוס) יש לי DOK בנפח מספיק גדול כדי להכיל את כל הדיסק אם זה נדרש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by avigdo,

האם קיימת איזושהיא פקודה שנועלת את הראשים של הדיסקים הקשיחים לפני שמעבירים אותם בדרך חתחתים?

20. שלום לכולם, יש לי מחשב שנקנה לפני קצת יותר משנה ורק עכשיו אני שם לב לבעיה מסויימת. כשאני רוצה להעביר מידע מהמחשב לדיסק און קיי או ההפך המהירות איטית ברמה בלתי נסבלת, אני מדבר על 2-4 מגה בייט בשניה (!) מה שאומר שכשאני רוצה להעביר סרט HD אני יכול לחכות שעה וחצי עד שיעבור סרט. הדיסק און קיי היה מסוג SANDISK CRUZER אבל אני לא חושב שזה קשור לדגם כי ניסיתי להעביר גם להארד דיסק נייד שמתחבר בUSB וגם לעוד סוג של דיסק און קיי. הלוח אם שלי הוא מדגם GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H. ד"א ניסיתי גם ביציאות USB הקדמי וגם באחוריות, אותה מהירות איומה. יש למישהו רעיון איך לעזור לי? תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by שחפון,

שלום לכולם.. אני שחף ואני רוצה לעשות העברה של כל התוכן הנמצא לי על הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי למחשב החדש שלי אז איך עושים זאת ואשמח לקבל מדריך שאוכל לעשות זאת בעצמי אפילו.. תודה רבה ושבת שלום שחף

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by biotech326,

אהלן חברים, מברר בשביל ידידה. יש לה מחשב נייח עם הארד דיסק פנימי, היא רוצה לחבר אותו ללפטופ. יש אפשרות לעשות את זה? מן הסתם אין להארד דיסק חיבור usb האם יש איזשהו מתאם או משהו? יותר פרטים מזה כרגע אין לי .. אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מע' הפעלה ווינדוס 7. כאשר מעביר מסמכים בקופי-פייסט או גרירה בין תיקיות - נתקע לשניות ארוכת וחלון הפולדר נהיה שחור עם כותרת חלון "לא מגיב". אותה התקיעה קוראת כשמשנים שם למסמך.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LenComputer,

שלום לכולם. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה Windows 10 על כונן קשיח רגיל. קניתי כונן SSD חדש ואני רוצה להעביר אליו את כל מערכת ההפעלה *בשלמותה* בדיוק (!), כולל כל התוכנות, ההגדרות והקבצים. כל זאת כדי לא להתעסק עוד פעם עם התקנה מחדש של המערכת. האם קיימת דרך כזאת? תודה רבה לכולם :-)

25. Started by Ronen Mars,

היי, המפרט של המחשב הוא: לפטופ מחברת ACER, דגם Aspire 5735Z כרגע ההארד דיסק שיושב במחשב הוא סמסונג 300GB, הארד דיסק ישן שעומד אוטוטו למות (ועובד בצורה איטית להחריד). אני מתארגן להביא מKSP אילת SSD 60GB בשביל המחשב הזה, הוא יעבוד מספיק מהר לשימושים שלי (תוכנה פשוטה יחסית + השתלטות מרחוק על מחשב נייח חזק יותר) עם ווינדוס XP. האם אני יכול לקחת IMAGE מהכונן הקיים ולשים אותו בכונן החדש ? האם הדבר מומלץ, כיצד ניתן למנוע בעיות ? תודה

• 12 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.