תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לעדכן הביוס והכל עובד בסדר עד שהמחשב עושה ריסט ואז במסך שחור מופיעה השגיאה הבאה: CMOS Checksum Error מה זה אומר ואיך אני מתקן את הבעיה?...
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכל פעם שאני משחק וגם שלא פעם בכמה שעות ניהיה לי מסך כחול וכתוב שם משהו על BIOS אחרי 2 שניות המחשב עושה ריסט לעצמו(קורה מידי פעם לא תמיד) וזה מעצבן כי לרוב זה מתי שאני משחק מישהו יודע מה הבעיה? חשבתי אולי אני צריך לעדכן את ה BIOS דרך ASUS UPDATE תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חיברתי לבד את הספק corsair 550vx ואת הקירור TR120 EXTREME בהפעלה הראשונה המחשב עלה הגיע לווינדוס ונתקע הפעלתי מחדש וכל פעם שאני מגיע לדף טעינה של ה XP הוא מראה מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש ווינדוס וויסטה 64 ביט, לאחרונה יש לחבר שלי מסכים כחולים , אז בקשתי ממנו שיצלם לי וביינתים אני מחפש פיתרון לבעייה (התמונה כלולה למטה) ממה שהבנתי לפי כמה חיפושים מצאתי שיכול להיות שזה מדרייבר של מודם USB ואני זוכר שהתקנו לו דרייברים של מודם אבל הם לא היו תואמים , אבל הסרתי אותם אחר כך , בכול מקרה, ביקשתי ממנו להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח אם ולכרטיס מסך אך עדיין יש את הבעיה, אשמח אם תנסו לעזור, ביינתים אני עוד מחפש , ואם אני יבוא עם תשובה אני אפרסם פה, אשמח לעזרה, תודה! המערכת : Vista 64BIT SP1 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס מסך של חברת INNO3D 1GB הכרטיס GEFORCE 8600 SERIES לאGT וכל הזמן במשחקים הוא נתקע נגיד בפיפא הוא נתקע לאיזה 5-7 שניות וחוזר אבל במשחק סאמפ הוא נתקע לי וזהו אני צריך לעשות ריסט אמרו לי אולי להחליף דרייבר מה אפשר לעשות תודה רבה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בזמן האחרון היו לי בעיות עם המאווררים במחשב - המאוורר של המעבד כבר בעייתי זמן-מה, אבל אפשר להפעיל את המחשב בלעדיו בסדר (ac freezer 64), אבל שלשום הלך לי גם ה 120 מ"מ האחורי (לא לגמרי, הוא פשוט התחיל לעשות רעשים ועובד ב RPM הרבה יותר נמוך). זה גרם לזה שהמחשב מתכבה לפעמים כשמפעילים דברים כבדים, אבל אחרי זה הוא עובד בסדר יחסית... אתמול הפעלתי איזה משחק, אחרי דקה בערך המחשב נתקע (חומרתית כזה, לא של הוינדוס) ו"נכבה" - מה שהיה על המסך נעלם, זה נראה כאילו המחשב דלוק, אבל כלום לא קורה. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (הנורות דלוקות, מה שנשאר מהמאווררים עובד, יש ביפ בהתחלה), אבל שום דבר אחר לא קורה: המסך ב Stand-By (כאילו המחשב מכובה) וזהו. איפה יכולה להיות הבעיה? -…
-
- 12 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
המפרט שלי מימין כשאני משחק במשחק כבד כמו Crysis יש זמנים ארוכים של טעינה, המשחק נתקע לעתים קרובות אך כאשר הוא עובד הגרפיקה מצויינת זה הביא אותי לחשוב שיכול להיות שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי COD2 ולאחר כמה דקות של משחק המחשב פשוט קופא ואין מה לעשות חוץ מלכבות ולהדליק מחדש. ניסיתי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואין שינוי.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה, מפרט 1024 DDR gforce 6600 MB - gigabyte GA8I915G-MF
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המחשב הבא: מעבד - Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz לוח אם - ASUSTeK P5VD2-VM זכרון - 2048 MB כרטיס מסך - VIA Chrome9 HC IGP הרדיסק - WDC WD1600AAJS-22PSA0 160GB במבחני זכרון של Everest הוא קיבל מקום טוב באמצע, אבל משומה, הוא משתמש במחשב לעריכת וידאו (Premier Pro 2), והמחשב פשוט ז-ו-ח-ל... למשל, כאשר צריך לרנדר אפקטים בפרמייר, הוא מבצע אותם פריים אחרי פריים, וכל פריים לוקח בין 3 ל5 שניות. תעשו את החשבון לבד... בכל אופן, המורה של אותו חבר אמר לו שמה שהוא צריך זה לקנות הרדיסק חדש, ולפצל אותו ל2. אז המחשב יעבוד יותר מהר. ואני שואל אתכם: מה באמת יעשה הבחור, ומחשבו יעוף כמו מטוס סילון? תודה על כל עזרה שתגיע, אם תגיע...
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לפני שבוע המחשב נכבה, ומסרב להידלק . חברתי את החוט הירוק עם השחור בספק והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה, חזרתי על אותו סיפור והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה ! מהי הבעיה בדיוק ? בדקתי את הטמפרטורה והיא נראתה נורמלית (למעבד, כרטיס מסך, הרדיסק )- אין שינוי במה שהיה קודם הערה : המחשב עובד כל היממה מבלי לכבות אותו (רק אם יש הפסקת חשמל הוא לא נדלק) ספק שלי 450W כרטיס מסך 7300Gt הרדיסק 250 רגיל ומעבד 65 נמ' ולא יותר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חיברתי לוח אם חדש, עם מעבד שאיני בטוח שהוא תקין והמחשב לא נדלק. יכול להיות שזה בגלל שהמעבד לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שכיביתי את המחשב אתמול בלילה(בצורה סדירה), היום בצהריים כשאני מדליק אותו, בזמן ה BOOT הוא רושם לי שחסרים קבצים של WINDOWS. ההודעה המדוייקת: Windows Cannot start, File Missing or Corrupt, \Windows\System32\Config\System עכשיו מה שיש לי זה: 2 250GB ב RAID0 מחולקים ל2 מחיצות. בהן ה BOOT. 1 X 160 GB SATA נוסף לגיבוי. מה עשיתי? התקנתי WINDOWS XP HOME EDITION שהיה לי על הדיסק הנוסף(שפורמט בשביל כך). זו כרגע מערכת ההפעלה (הזמנית) שלי. אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם אני רואה את 2 המחיצות של ה RAID0. הבעיות : 1: כשאני עושה CHKDSK דרך ה WINDOWS לדיסק ה BOOT המקורי, הוא נתקע בשלב הרביעי באמצע וההארד דיסק עושה רעשים של נתקע. 2: משום מה , למרות שהתקנתי דרייב…
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היום בבוקר המחשב שלי כבה ואז הוא מסרב להידלק... למרות שיש לי ידע ממוצע בכל הקשור לחומרה, פתחתי בניסיון לחפש משהו שרוף, אבל הכל ניראה לי תקין... על הדרך ניקיתי אותו לחלוטין מאבק (אולי פיתרון יותר פסיכולוגי ממעשי), אבל עדיין המחשב לא מצליח להידלק. אולי משהו נוסף שיעזור לכם לעזור לי, כשהמחשב היה פתוח וחיברתי את הספק בניסיון להדליקו נישמע צליל מוזר וחלש (לא צפצוף), והמאוור האחורי זז סנטימטר או שתיים... תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט מה זה אומר, זה מצביע על תקלה בזכרון, אבל אני לא רואה שום סיבה שהיא תגרם. קניתי מחשב חדש, הוצאתי מהישן את ההדריסק והספק ושמתי בחדש. המחשב סתם עמד בחדר בצד. הבאתי את המחשב לחבר והוא חיבר לו ספק והרד דיסק. כשהוא הדליק את המחשב הנ"ל קרה. הזכרון בסדר, הכל ניראה בסדר. אבל זה עושה את הציפצופים =\ הוא ניסה לשחק עם הזכרונות אבל כלום לא עזר. רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אמ [ הכרטיס קול מובנה ] וזה אומר לי שאין לי כרטיס קול, אין בקרת עוצמה ולא כלום ! גם כשאני נכנס למשחקים , GTA וכל מיני אז אי אפשר להיכנס בגלל שאין כרטיס קול , ממה יכולה לנבוע הבעיה ? ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, פרמטתי את המחשב ומאז הבעיה הזאת התחילה... אני שם את המחשב במצב המתנה וכאשר מחזירים אותו לפעולה רגילה הלוח אם מתחיל לצפצף (כמעט תמיד הוא עושה 4 צפצופים כאלה...) ממה הבעיה יכולה להיות? נ.ב.. שאני מחזיר את המחשב למצב רגיל ממצב המתנה המחשב מתפקד כראוי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מחשב שנוטה להכבות מעצמו, נתחיל בזה שכל המאווררים עובדים ותקינים, נמשיך בזה שהכיבויים ללא כל רצף הגיוני (לא קורה לאחר זמן מה שהמחשב דלוק, יכול להיות שבוע שלם ללא כיבוי, ויכול להיות כיבוי כל חמש דקות או חצי שעה) מה שגורם לי לחשוד בספק עצמו, או רכיב כלשהוא שמקצר. האם ההמלצה המיידית תיהיה להחליף ספק קודם כל בשביל לבדוק את הנושא הזה? לנתק זכרונות אחד אחד.. ? מה נראה הגיוני לנסות? בנוגע ללוח האם - בדקתי את הקבלים והם תקינים , יכול להיות שזה משהו אחר בנוגע ללוח ? תודה רבה -אדם.
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב(נייד) עם עליית המחשב הוא עושה מסך כחול ועושה ריסטרת ונישאר במעגל כזה.. המחשב חדש ואין עליו וירוס בטוח זה מחשב שהייתה איתו בעיות כאלה מהיום הראשון והוא הוחזר כמה פעמיים ובכל זאת אני רוצה לדעת עם יש משהו שאני יוכל לעשות כי אין לי כוח להם יותר. דרך אגב הוא כן עולה במצב בטוח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. יש לי שאלה:אם עכשיו אני הולך לעשות ביקור אצל מישהו,והמחשב שלו לא מעלה את הוינדווז ז"א שהוא לא נכנס גם לסייף מוד ולא מעלה את הוויזדווז עצמו. עכשיו,איזה פתרונות אתם מציעים לי בשביל ל"החיות לו את המחשב"(שיעלה בחזרה)? אני חשבתי על microsoft windows recovery console ועל windows PE (מערכת הפעלה ניידת עם כלים שימושיים)ואין לי מושג איך אפשר "להציל את המחשב" עם זה... אז מה שאני צריך ממכם זה שתביאו לי עוד אפשרויות לבעיה שלי(ז"א פתרונות לבעיה\עוד כלים להצלת המחשב) וגם איך אפשר "להציל את המחשב" עם windows PE? תודה. נ.ב אני רוצה גם תשובות מהמנהלים היקרים שלנו
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם הבעיה במחשב הם הזכרונות? (זו שאלה כללית, אין לי כרגע בעיה ספציפית) אם המחשב נדלק ןכעבור כמה שניות (5+) הוא נכבה ספונטנית מעצמו (בין אם הוא הגיע למערכת ההפעלה ובין אם לא) על מה מעידה התקלה? האם הבעיה בספק הכח של המחשב? אם ישנה בעיה בספק הכח של המחשב, המחשב ידלק בכלל? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. עכשיו ביררתי וצריך לחבר את הIDE , ג'מפר, אודיו לפעמים וPOWER יש גם יש לי כבר כונן במחשב ופתחתי את המחשב וראיתי שהכונן מחובר רק לכבל IDE ו לכבל של POWER . הכונן שקניתי בא בלי שום כבלים סתם ככונן אז יש דרך להוסיף אותו עכשיו? או שצריך לקנות כבל IDE אחר והאם צריך לג'מפר את שניהם או רק את החדש? או שבכלל כדאי להחליף וזהו. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש קווד קור בן שנה לערך קיית בו תקלה קבועה שלא הצליחו לתקן אותה למרות שהחליפו כבר מע' הפעלה, ספק, זכרון, מעבד, ולוח אם התקלה היא שפתאום ללא שום סיבה הניראית לעין המאוורר מתחיל לפעול במהירות מוגברת למשך שניה אחת ואז המחשב נכבה ונדלק מחדש וכאשר הוא מתחיל הוא עושה את זה בפרקי זמן קבועים (כל שעה למשל) וזה יכול להמשך כך במשך ימים ללא הפסקה. כאשר הוא מפסיק את שרשרת הכיבויים ללא שום סיבה הניראית לעין הכל נרגע למשך מספר ימים ואז הריטואל חוזר על עצמו הוחלט על התקנת מע' הפעלה חוקית מלפני יומיים וכעת מחכים לריסט הבא האם יש למי שהוא איזה רעיון לתיקון הבעיה? יגאל lagi90@hotmail.com 054-6558998
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מפרסם פה. אני מנסה להפעיל משחק רשת בשם Shaiya וגם A3 אבל המשחק נתקע לי בגעה למשסך החיבור והכל נתקע גם הווינדוס . המחשב לאחר פירמוט התקנתי את הדרייבר מהאתר פה וגם את הדירקטקס ועדיין העיה לא נפתרה פרטי המחשב לפי קובץ הDxDiag System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 …
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, יש לי זכרון בבית של twinmos 512X2 667Mhz DDR2 וחיברתי אותו למחשב ישן (לפני 7 שנים...) ובהתחלה המחשב לא נדלק.. אחר כך הייתי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ואז הוא התחיל להידלק אבל התחלתי להריח ריח שרוף אז ניתקתי אותו מהחשמל ובדקתי שהכל היה מחובר כראוי... ניסיתי לחבר את הזכרון הישן אבל גם אז אותה בעיה... אמא שלי לקחה את המחשב לטכנאי והטכנאי אמר שלוח אם שרוף.. מכיוון שהמחשב לפני 7 שנים אין כבר מה לעשות איתו... אבל אני רוצה לדעת איך זה קרה... את הזכרון של ה-TWINMOS הוצאתי בינתיים ואני רוצה לדעת האם הוא נשרף גם?האם אני יכול לחבר אותו למחשב אחר? (אני פשוט מפחד כי אם אני מחבר אז זה למחשב חדש ויקר ואני לא רוצה שמשהו ישרף גם פה..) מישהו מוכן להסביר לי למה כל זה קרה, א…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-