תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה של חלונות קופצים,בין היתר מאתרים מפוקפקים. התקנתי ad block plus וזה חסם אבל לא הכל.התקנתי בנוסף superantispyware בגירסה החינמית וזה ניקה לי את המחשב אבל עדיין יש לי חלונות קופצים,מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מושג מזה ההודעה הזאת אבל מאתמול מופיעה לי כמו מין חלון (ריבוע קטן בצבע כתום ובפנים מצוייר מטוס לבן) ואני לא מצליח לסגור אותו. שאני שם את העכבר על המטוס בלי ללחוץ אליו רשום לי: ASUS AI GEAR3: MODE: high performence cpu power:ואז כל פעם מספר אחר ואחריו watt ושאני לוחץ קליק ימני זה רושם: Alow Balloon Tooltip יש לכם מושג מזה??? מאז שהחלון הזה הופיעה המחשב מתפקד בצורה לא טובה הוא בקושי זז משחקים נתקעים לי,לוקח לו שעה להעלות ל-WINDOWS הוא כל שניה נתקע גם בלי שאני ילחץ על משהו אתם חייבים לעזור לי,אין לי וירוסים והטמפרטורות במחשב סבירות מאוד. מזה יכול להיות לפני יומיים המחשב טס ועבד 10 המחשב: q6600 2gb-800 8800gt asus maximus formula מתחנן תעזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש במטרה להפוך אותו למכונת המשחק שלי. המחשב הוא פנטיום 3.4 עם 2 ג'יגה של RAM, כרטיס מסך Winfast PX6600TD (256m ובקיצור, לא מחשב שצריך לעשות צרות כל כך מהר עכשיו הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מריץ משחקים שדורשים ביצועיים גרפיים גבוהים אז המחשב יוצא לדסקטופ או מאתחל את עצמו בצורה ספונטנית אחרי בערך עשר דקות עד שעה של הרצה חלקה לחלוטין של המשחקים. כשנתתי לחנות ממנה קניתי את המחשב לבדוק את הבעיה, אצלם לא הייתה הבעיה שהופיעה אצלי בבית. אפילו הייתי שם בחנות ושיחקתי במשך זמן העולה על הזמן שהבעיה בדרך כלל מופיעה, מה שהוציא את עניין התקלה בכרטיס המסך (שלא נדבר על זה שכבר עידכנתי דרייברים והכל) עכשיו, כשחזרתי עם המחשב הביתה הוא המשיך לעשות לי את הצרות מ…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו מכיר כאלה? באיזור המרכז או תל אביב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום היו לי שני נפילות (היו מלא בעבר...) אחת בגלל הקובץ nv4_disp.dll שאני יודע שזה הגרטיס מסך ואני צריך לעדכן דרייברים אבל הקובץ השני היה portcls.sys שאני לא יודע לאן הוא שייך אם מישהו יודע מהו הקובץ הזה ואיך לפתור איתו את הבעיה אני אודה לו מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור. (קבצי מינידאמפ מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר זמן רב בזמן שאני מנגן סרטון ב youtube או ב BS player בחלקים מסויימים יש לי פס מרצד די דק לרוחב בחלק העליון של המסך אעשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. חדש כאן =] אז ככה.. חבר שלי קנה צורב דיוידי.. חיברנו אותו והמחשב מזהה אותו בביוס והצורב גם מופיע בווינדוס והוא קורא דיסקים שיש עליהם כבר קבצים.. רק כשאנחנו שמים דיסק רגיל ולוחצים על הכונן זה אומר משהו עם "פונקציה שגוייה" וכשאנחנו מנסים לצרוב משהו על הדיסק הריק בתוכנות צריבה(במקרה הזה -nero) אז הכונן לא מופיע כדי שיהיה אפשר לבחור לצרוב בו אלא מופיע רק הצורב הרגיל שמותקן במחשב. מה גורם לזה? ואיך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ישן של msi מהמחשב הישן, ואני רוצה לעשות לא עידכון ביוס, אז ככה כתוב בביוס החדש של הלוח את השיטה לעדכן והם אמרו את זה : WARNING!!!!! DON'T FLASH FROM A FLOPPY DISK!!!! DON'T FLASH WHEN YOUR SYSTEM IS RUNNING FINE!!!! DON'T FLASH IF YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE DOING!!!! אני הבנתי אותם סבבה, אז היה כתוב גם שזה הדרך היחידה לעשות: 7. When you get the A:\ prompt, type the following sequence: C: <enter> cd\test <enter> C:\test> awdfl783m BIOS file (to save or not to save old BIOS is the users decision) שוב אני הבנתי אותם הם אומרים להעביר את הביוס לאיזה שהוא תיקיה בC אז הם אמרו ליצור דיסק הפעלה של ms dos ואני עשתי הכל טוב ויפה אני מריץ תמחשב ואז רוש…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם! :hi: הייתי מעוניין לדעת תיאורטית האם זה אפשרי להחליף סוגים שונים של כרטיסי מסך במחשבים ניידים (אני מדבר על מחשבים חדשים דוגמת פאביליון של HP) תודה.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מארז דיפיין R6 הגרסא עם החלון. במארז קיים חיבור של Type c אני מעוניין לחבר אותו ללוח האם שלי אבל החיבור כבר תפוס וחשבתי אולי קיים מפצל או שאני מוכרח להחליף לוח אם על מנת לחבר אותו? סוג לוח האם הינו Asus rog strix z370-h
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח ישן שקניתי לפני מספר שנים באייבורי המחשב איטי אך מתפקד בסדר גמור לפני יומיים הדלקתי את המחשב ואחרי מספר דקות הוא נכבה, לאחר מכן הדלקתי אותו שנית והוא שוב נכבה, בפעם השלישית הוא לא נדלק. הנורה האדומה שבדרך כלל מהבהבת והופכת לירוקה נשארה אדומה ,ועל המסך לא הופיע כלום. ובנוסף לזה גם לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה לא מכבה אותו. אני צריכה להוציא אותו מהחשמל בשביל שיכבה. (הוא כאילו ממשיך לעבוד על ריק-הנורה האדומה דולקת והוא לא מגיב לשום דבר) מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי, שמתי לב, שמופיעות תמונות של בחורות שזה לינק לאתרי מבוגרים.. זה לוקח אותי ל https://videoplaylive.tk/ איך נפטרים מהדבר הזה? עשיתי full scan ב windows security, מצא כמה דברים, לא עוזר... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב נייד HP ZBook 17 G4 משנת 2018 עם אחריות בתוקף הבעיות התחילו עם מסך שחור כשמחברים תחנת עגינה התקשרנו ל HP וקיבלנו מספר קריאה: , הם דיברו בטלפון וביקשו להתקין מחדש את המחשב, ביקשו לעדכן כל מיני דרייברים, שום דבר לא עזר, הם סגרו את מספר הקריאה. התקשרנו שוב ופתחנו מספר קריאה חדש: , הגיע טכנאי אחרי שבועיים עם לוח אם תקול, הטכנאי גילה שהלוח אם החדש תקול רק אחרי שכבר הכניס אותו למחשב הנייד וחיבר הכל, הוא גילה שחסר חיבור למקלדת התקשרו שוב לתמיכה של HP וקיבלנו מספר קריאה חדש חיכינו עוד שבועיים עד שהגיע לוח חדש, טכנאי הגיע להחליף את הלוח ואחרי זה גילינו שהמחשב נכבה אחרי 10 או 20 דקות של פעולה, גם צילמתי והעליתי ליוטיוב את הבעיה…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה עדכונים חדשים. כשאני מאתחל את המחשב הוא רוצה להחיל את העדכונים האלה, אבל באחד העדכונים הוא נתקע ולפני ההודעה "ברוך הבא" כשאני נכנס למחשב, הוא פשוט תקוע על 0%. לאחר כמה דקות הוא כותב "כשל בעדכון" או משהו כזה ומכניס אותי לשולחן העבודה. בקיצור אני רוצה לדעת מה העדכון הספציפי שגורם לו להיתקע כל פעם מחדש על 0 ומונע ממנו להתקין עדכונים נוספים חשובים, כדי שאוכל להסיר אותו לגמרי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי השבוע את המפרט הבא: דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2V זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN כאשר אני מנסה להריץ עליו את התקנת ווינדוז XP SP2 עוד בשלב הכנת הקבצים (מיד לאחר שהוא נותן אפשרות לF6 למשהו ו F2 לריקוורי) בשניה שהוא אומר windows is starting מופיע המסך הכחול שהמחשב מכבה את עצמו על מנת למנוע …
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לא נדלק במצב עומד, לא היתה תמונה והמנורה של הדיסק קשיל הבהבה בצורקה קבועה, כאילו זה מעיד על איזו שהיא תקלה שהשכבתי את המחשב הוא נדלק טוב, ואחר כך העמדתי אותו הוא לא פעל, אז השכבתי נקתי אבק וכאלו, העמדתי עכשיו הוא עובד. מה זה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כשאני מנסה להזיז דמות עם המקשים הם פשוט זזים ב LATENCY , כאילו אם אני זז שניה עם הדמות אז היא זזה שלוש שניות ורצה לה קדימה לקיבינמט , ממש מעצבן לאללה למישהו זה קרה הבעיה הזאת? זה יכול להיות גם כרטיס מסך , שכאילו הוא לא מספיק לחשב בזמן את הטקסטורות או משהו? לפי מה שקראתי בחיפושי גוגל..אבל אין לי שמן של מוסך..בבקשה תעזרו
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היום קניתי כרטיס חדש של החברה POWER COLOR דגם RADEON9100 וברשותי מערכת הפעלה של WIN2000 וברגע שהתקנתי את הכרטיס המסך מרצד כל הזמן עם כל מיני קווים כאלו....וזה ממש מפריע וברגע שאני מחבר אותו לטלויזיה אז הוא מפסיק לרצד וברגע שאני מנתק אותו יש שוב ריצודים. ומה שעשיתי הורדתי דרייברים חדשים וזה לא פתר את הבעיה. האם יכול להיות שהכרטיס דפוק???ומה שעוד לא הגיוני זה שאני לא רואה חלק בכלל בטלויזיה ולא רואה ברור! מה עלי לעשות!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המחשב דופק לי ריסטים אחרי איזה 5 דקות של משחק... אחרי שזה עושה ריסט הטמפ' לפי ביוס זה 66 צלזיוס על המעבד.. (זה רע? ) קיצר מה גורם את זה ואני אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה? תודה נ.ב. המחשב עכשיו אחרי פירמוט טרי (אני במסיבת רשת)
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
קניתי עכבר חדש אבל הוא איננו פועל. כשאני מכניסה את הUSB למחשב אין תגובה. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בווינדוס 10 וזה קרה לי לצערי הרב ב 2 המחשבים הנייחים ורק כשמחברים את הרמקולים ליציאה הירוקה הזאת מקדימה איפה שיש על המארז אז יש ווליום אבל אם מחברים ליציאה הירוקה מאחורה המחשב אין ווליום ולפני הורדה והתקנה של עדכון 1607 לא היתה בעייה כזאת האם למישהו עוד קרה הבעייה הזאת כי מוזר שבמחשבים הניידים אצלי אין בעייה כזאת וזה ממש מוזר שעדכון משתיק ואף משבית יציאה אחורית של כרטיס קול שעבדה לפני כן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. יש לי בעייה במחשב שאני לא מבין אותה. אז ככה יש לי win xp מעבד שלי הוא: 2800mhz וזיכרון 512ddr עד כאן המפרט של המחשב שלי. 1. יש לי במחשב שתי דפדפנים אחד firefox שהתקנתי לאחרונה, והשני הוא explorer שבא עם המערכת ההפעלה. תראו אני מאוד מרוצה מהדפדפן החדש firefox , אבל יש דברים שאני לא מבין. אז ככה שאני לוחץ ctrl alt delete, נפתח לי החלון שמראה לי את התהליכים שעובדים על המחשב , וגם את הביצועים. השאלה שלי היא כזאת: שאני פותח את התהליכים אני רואה שה- explorer פועל ברקע תמיד גם שהוא לא פתוח , ומה שהוא צורך שאפילו שהוא לא פתוח זה 22,504kb. וברגע שאני פותח את ה- explorer משולחן העבודה, ואז נכנס שוב לתהליכים אני רואה שמה שיש לי עכשיו שתי תהליכים של explorer. אחד זה הרגיל ש…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מעבק קונרו 6400 על לוח ג'יגבייט DS3 בביוס ניתן לקבוע גבול עליון לטמפ' שבה המחשב כבה . כשהמארז פתוח אני עומד על 37 מעלות כשהמארז סגור אני עוד על 51 מעלות ללא מאמץ לפעמים המחשב מרסט עצמו בשל טמפ' גבוה - כנראה שעובר את 60 מעלות. לאיזה טמפ' כדאי לקבוע בביוס כגבול עליון ?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מחשב נייח, המחשב לא באחריות,אין אבק בכלל אני מקפיד על זה , הזיכרון מספיק,והאנטי וירוס לא מוצא כלום. באמצע גלישה או סרט ,פתאום המסך קופא וגם העכבר והמקלדת לא זזים או מגיבים ,ולא משנה מה עושה הוא נישאר תקוע, המחשב לא מתחמם בדקתי, והאפשרות היחידה להוציא אותו מהתקיעה, זה לנתק מהחשמל (כי באותו רגע לא מגיבים הכפתורים)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-