עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם. בניתוח המחשב של חבר שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350011.0) בעזרת תוכנת AIDA - מתקבל הרפורט הבא: מה שמעניין אותי הוא מה זה בדיוק צריך להביע כל הUnknown האלה? כלומר במקום אחר, למשל תחת DMI, התוכנה כן כותבת את כל השמות: מעבד Intel, לוחאם של Asusteck, ועוד ועוד. אז למה ומדוע ברפורט הבסיסי הוא מוציא לי UNKOWN על כל אלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום לכולם אני דיי חדש כאן ויש לי מחשב של חבר שרצה שאני אסדר לו אותו וכאשר אני פותח אותו הוא רושם לי: reboot and select propet boot device or insert boot media selected boot device and press key אני לא מבין מה זה אומר ומה צריך לעשות כאשר אני מנסה להכניס דיסק לפירמוט הוא לא נותן הוא אומר לי לצאת ושאין אפשרות להמשיך. תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  3. בעיה - אני מדליק את המחשב הכל בסדר וזה אני מגיע לשלט הכחול ברוך הבא (xp) שולחן העבודה עולה ואחרי כמה שניות (2-3) המחשב קופא , מפסיק לזוז עושה סימן של טוען והעכבר והמקלדת והכל לא מגיב וירוס ? מה אפשר לעשות עכשיו לפרמט האם יש דרך לשנות את זה ? מישהו מכיר בכלל את התופעה? תודה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:04:49 ד"א גם השעון בצד מפסיק לעבודפשוט ניתקע על תמונה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:06:48 אני גם מצליח להיכנס לביוס ליפני שעולה הווינדוס ועוד משהו היום שיחקתי עם הכרטיס מסך , כיאילו הוצאתי אותו וניקיתי אותו אבל זה לא ניראלי קשור[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:08:08 שמתי לב שהמאורר מיתחתיו לא עובד ממש טובעובד חלש מה לעשות :'( חידוש - המחשב עולה ועולה תמו…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  4. ניסיתי כבר הכל, בהתחלה הייתי משתמש עם SVIDEO של 4 פינים אחרי זה קניתי כבל של SVIDEO 7 פינים הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים עשיתי force tv detection לא רואים כלום, ניסיתי טלוזיוית שונות וכלום לא עזר כשאני מחליף כרטיס מסך לכרטיס הישן שלי (geforce 4 mx440) אני כן מצליח לראות (פה היציאה 4 פינים) אבל נמאס לי כבר להחליף כרטיס כל פעם שאני רוצה לשחק/לראות סרט. מה לעשות?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום.. לאחרונה פקדו את ביתי כמה הפסקות חשמל ברצף, שגרמו כנראה לקלקול של הספק כח הג'נרי במחשב של אמא שלי. קניתי ספק חדש, וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב, נדלקת רק המנורה של ה POWER בקידמת הפאנל וזהו. המאווררים לא פועלים, הדיסק קשיח לא פועל, הכוננים לא פועלים. כלום. מה הבעיה? יכול להיות שהספק לקח איתו גם את הלוח אם? לוח אם של ASROCK מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core 3800+ כרטיס מסך OB ספק ג'נרי 450W

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Erez360,

שלום לכולם. נתקלתי בקריסה של המערכת ועם ניתוח של קובץ הdump התקבל כיוון הבעיה הבא: לאחר מכן ניתקתי את מודם הusb והמערכת קורסת שוב עם שגיאה אחרת: זה לוקח לכיוון של רשת או לאן? אחרקי השגיאה , כדי להדליק את המחשב אני לוחץ על הכפתור כרגיל והמחשב נדלק ל3 שניות נכבה , ומפעיל את עצמו מחדש. כשהוא נכבה לאותה שניה אני מכבה את הספק מאוחרה , מדליק אותו-ואז המחשב עולה ולאחר זמן מסויים שוב מתקבלת השגיאה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by extra-g,

אנ מנסה להחליף כרטיס זיכרון במחשב. כשאני מחליף ומדליק את המחשב הוא נותן לי כמה צפצופים (שאני יודע שמשמעותם היא בעיה עם הזכירון), הכל כאילו ממשיך לפעול אבל אני לא מקבל כלום במסך. ניסיתי להחזיר את הקודם והכל היה בסדר. ניסיתי להוסיף לו את הכרטיס זיכרון השני שאליו אני מנסה להחליף ככה שיהיו סניהם ואז אני אוריד את הראשון אבל גם אז יש אותה בעיה. לא משנה באיזה סלוט אני שם אותו. חפרתי בביוס ולא מצאתי שם פיתרון. ניסיתי להחזיר אותם לברירות המחדל וזה גם לא עזר. רעיונות? תודה.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by kobi63,

Hi, I recently started getting VPU Recover errors when playing games. It all started when I tried to play Crysis with some extreme config that was probably to much for my PC. I said OK, let's remove the driver and reinstall, it didn't work. After i got frustrated I formatted my PC and I still got the message. I tried turning ATI Overdrive off and it worked, but the problem is I want to turn it on so I can get better results from my graphics card playing games, and it wasn't like that before, I used overdrive many times before and this message didn't appear until that damn Crysis config.... What should I do? is the card damaged? my pc specs are: Processor: Intel Core 2 QUA…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by leapu,

שלום רב לכם היה לי קצר חשמלי שבעקבותיו ,כנראה ,אין המחשב מזהה את הכוננים: g , d עליהם היו תיקיות החשובות לי...רק לחלקן יש לי גיבוי. מה עושים מעבר לכיבוי ניתוק מהתקע וכו'? מקווה שהגדרתי נכון את הבעיה. איני אשת מחשבים. אנא, עזרו לי. בכבוד רב לאה פו

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  10. מה נסגר עם החיבורים בלוח הזה? אחרי שנה יציאת המדפסת שלו פשוט שבקה חיים ועכשיו החיבור של הסאונד נדפק... מזל שיש לי גם יציאת אוזניות מקדימה אז אני משתמש בזה בינתיים אבל זה עדיין לא נוח ומעצבן אפשר לתקן את החיבורים האלה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by star010101,

שלום לכל המומחים! אודה לכם מאוד אם תתיחסו לבעיה שלי: יש לי לוח אם P4P800SE [865[ של ASUS , מעבד 3.0 פרסקוט וכרטיס מסך 9600PRO של POWERCOLOR 256 מגה. לפעמים קורה מצב שהמחשב פשוט לא עולה ויש צפצוף אחד חלש. הפתרון לבעיה הוא להזיז למעלה למטה את הכרטיס מסך וזה מסתדר אחרי כמה פעמים או מייד. היום, הפעלתי את המחשב והוא נתקע במערכת הפעלה (XP SP3) עצמה בDESKTOP , עשיתי RESET והוא לא עלה רק עשה צפצוף מעצבן. הזזתי את הכרטיס מסך למעלה למטה הוצאתי אותו, החזרתי ואז זה עבד , אבל לפני הLOG IN למערכת הפעלה קיבלתי מסך כחול. ניסיתי להזיז את הכרטיס מסך ולהפעיל - לא עזר נתן מסך כחול בשנית. לקחתי מטלית וניקיתי את המגעים של הכרטיס מסך, הכנסתי אותו ועכשיו הכל עובד. אפשר להבין איפה הבעיה פה? בכרטי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. פתאום היום שמתי לב שהמנורה של הדיסק הקשיח לא מפסיקה לפעול, היא כל הזמן ב100% נסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר, הדבר קורה גם מחוץ לווינדוס, גם בביוס, בכל מקום! מה זה יכול להיות?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by thePony,

אשמח מאוד אם תעזרו לי עם זה כי אני כבר אובד עצות! אז ככה: קניתי את המחשב שלי באוקטובר 06 אחרי 3 שנים שלא התעדכנתי בשוק המחשבים (צה"ל), וסמכתי על זה שמכר לי (עסק פרטי) שירכיב לי מחשב וכנראה זו הייתה טעות. בכל אופן מאז שקניתי אותו עד עכשיו המחשב עושה לי את אותן בעיות ואני כבר לא יודע מה לעשות.. זה המחשב: מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz לוח אם Asus P5RD1-VM זכרונות Kingston 1024 DDR1 X2 כ.מסך NVIDIA GeForce 7600 GT ה.דיסק WesternDigital 250G 7200Rps קשה קצת להסביר את הבעיה אז אני מקווה שזה יהיה מובן.. הבעיה היא שמשחקים ובכלל קטעי גרפיקה עולים כל פעם במהירות אחרת.. כלומר אני יכול לעשות אתחול, להעלות משחק והוא ירוץ בנזונה, להוציא אותו, לחזור אליו אחרי דקה ופתאום יה…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. היי, זו פעם ראשונה שאני מנסה לבצע הרכבה בעצמי ולכן עזרתכם חשובה ! ועכשיו.. הכרטיס כבר בבעלותי, ללא הוראות.. אני צריך לחבר אותו ליציאת PCI1 ? תנדבו מידע ככל שתוכלו בנוגע להרכבה, או קישור למדריך... (: המון המון תודה ! אה, ד.א הלוח - Asus P5ND

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. מאיפה הם באו? עשיתי עליהם כבר פעם UNINSTALL ב-DEVICE MANAGER אבל הם חזרו.. מאז שהם הופיעו יוצאת כל כמה זמן הודעה כזאת: זה הופיע אחרי שניסיתי לשחזר קבצים עם התוכנה GetDataBack - NTFS עריכה: ניראלי שזה קשור יותר לפורום תוכנה.. אשמח אם תעבירו..

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. Started by destinyy,

שיחקתי במחשב ביום שבת בבוקר ופתאום הוא עשה קול צפצוף באוזניות (הקול לא יצא מתוך המחשב אלא מהאוזניות, לא יודע אם זה עוזר או לא..) ואז הוא נכבה.. כשניסיתי להדליק אותו שנית הוא עלה ממש לשניה ונכבה שוב במהירות, ככה ניסיתי פעמיים. החלטתי לפתוח את המחשב ולנסות לקרר אותו ולנקות אותו בעזרת פאן לשיער (יוצא קור לא חום לא לדאוד וזה לא הורס כלום אני כבר כמה שנים עושה ככה) הלכתי לישון אחרי זה ונתתי לו לנוח קצת אמרו לי פשוט הוא התחמם, כשקמתי ניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא נדלק אבל הוא לא משמיע את הצפצופים בהתחלה ורק והמאווררים עובדים אבל המסך מראה שחור וזהו והמחשב לא עולה, כשפתחתי אותו והדלקתי את המחשב חיפשתי את האור שאמור להיות על הלוח אם ולא מצאתי יש רק את האור הירוק הזה שרואים מבחוץ …

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. Started by My_Name,

יש לי פה איזה מחשב שכבר מותקן עליו XP וה-Windows עולה בלי שום בעיות. שאני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו XP מחדש, בזמן שהוא עושה BOOT מהדיסק, לפני שהתפריט בחירה של הכוננים מופיע - אני מקבל BSOD: שלפי מה שהבנתי מעיד על בעיה כלשהי ב-HD. אז לקחתי את ה-HD למחשב אחר וניסיתי לפרמט - עובד בלי בעיות. הבאתי HD אחר כדי להתקין עליו - לא עובד. החלפתי כבלים של IDE - לא עובד. החלפתי את החיבור (IDE1, IDE2) - לא עובד. אני חושד שזה כנראה הלוח, מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  18. אהלן כולם, קצת פרטים... לאחר שבשבוע שעבר קיבלתי מחשב ישן לפירוק לצורך שידרוג המחשב (הגם מאוד ישן) שלי, פירקתי את המחשב שלי ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור . הרכבתי למחשב שלי כרטיס זיכרון נוסף (יש לי עכשיו שלושה כרטיסים של 128 במקום שניים שהיו לי בעבר) והחלפתי את הכרטיס שהיה לי (G force2mx200 32 MB) בכרטיס שהיה במחשב לפירוק (Gforce2mx400 64MB). בקיצור, הפעלתי את המחשב והווינדוס לא עולה. עולה לי הודעה שחסר קובץ או שהוא פגוע (file missing or currupted): system32/DRIVERS/pci.sys מישהו יכול לעזור לי בבקשה????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by silky,

שלום רב, בבדיקת שערכתי באמצעות HD tune Pro 3.1 נמצאו 7 סקטורים פגומים ב 2X250GB ב RAID0 שלי. האם יש דרך לתקן את הסקטורים הנ"ל? או שמא עליי לממש אחריות ולהחליף אותם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מנסה להשמיש מחשב ישן (פנטיום 4, בן 4 או 5 שנים). פעם הוא עבד, עד שיום אחד הוא עבד אבל לא ראו כלום במסך ולכן שיערתי שזה כרטיס מסך דפוק ושמתי אותו בצד, למקרה שיצא לי להתקל בכרטיס מסך ישן (לא רציתי להשקיע כסף). עכשיו אני מנסה להפעיל את המחשב, ואחרי רגע הוא מפסיק לפעול. באופן מעניין, דווקא כשאין כרטיס מסך מחובר, הוא ממשיך לפעול, אבל אפילו לא מגיע ל BOOT (לא שומעים את הביפ). מכיוון שאנחנו בעידן הווב 2.0 (עד כמה שהביטוי שחוק) העליתי ליוטיוב סרטון קצר שמתאר את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל להציץ ולייעץ מה צריך לעשות: http://www.youtube.com/watch?v=EUKHsbJculQ בתודה מראש, אלון

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום אתמול הרכבתי מערכת חדשה הבנויה מ: 625W MODU ENERMAX E8400 P5E 2x2GB 1066 OCZ REAPER 4870 כבר מההפעלה הראשונה היו בעיות, נתחיל מהראשונה ועד לאחרונה: עוד בהתקנת הויסטה64 ההתקנה קרסה עוד בשלב מתקדם של ה expanding files למי שמכיר. אחרי מאמצים רבים וחשדות הצלחתי להתקין את הויסטה כשכל המערכת עובדת על הגדרות סטוק: 2 הסטיקים של הזכרונות בסלוטים הצהובים בלוח CHA1A+CHA1B על 1066. ממש בהפעלה הראשונה עוד לפני הדרייברים, הארד דיסק שקניתי לפני שבוע וחצי שעשה לי בעיות מהיום הראשון, מת, הוגדר בביוס כ0MB (מתוך 320 ג'יגה) והויסטה בכלל לא הגדירה אותו, בדקתי במחשב אחר - אותו דבר, הדיסק נפטר, ועליו כל הדרייברים מהאינטרנט שהורדתי לכבוד המחשב החדש. אחרי התקנת הדרייברים ללוח אם …

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by אדן,

שלום רב לא מזמן לאחר סאגה שלמה של ניסיונות הצלה, ויתרתי על המחשב הישן והחלטתי לקנות חדש.הבעיה במחשב הישן היתה כנראה שריפה של הלוח אם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש, הכל היה טוב ויפה בלילה כיבית אותו והלכתי לישון.היום התעוררתי השתמשתי בו מעט ולפתע כבה המסך ועלה עשן מהמחשב.שמתי לב שהמתג האדום של הספק כן דלק.כשאני מחבר דברים לשקע הזה הם עובדים.כיצד אדע את מקור הבעיה?האם היא חשמלית-תקע בעיתי או קפיצות מתח של חברת החשמל?האם בחנות יסכימו לתקן את הנזק אולי זה בכלל באשמתם? הוצאתי המון כסף ואני ממש עצוב עכשיו אנא עזרו לי

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by gil13,

אני נכנס ל-DMC4 ואחרי דקה בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר 4 פעמים... עדיין לא ניסיתי משחקים אחרים כי לא הספקתי להוריד (מחשב חדש ). לאחר שאני אבדוק אם גם בהם זה קורה אני ארשום פה. תודה. עריכה: ניסיתי במשחקים אחרים ושם זה פועל פיקס.

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by haristo,

יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה: אני לא יודע למה זה לא מראה בתמונה אבל מצד ימין למעלה יש מין צבע סגול שזה מתחיל טיפה משמאל וניהיה יותר ויותר סגול

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by Enable,

עכשיו הצלחתי לפתוח את כל 5 הקבצים שיש לי שם וקבלתי את השגיאות האלה nv4_disp.dll nv4_mini.sys win32k.sys זה משהו ארוך לא ידעתי מה להראות אז הנה הרוב Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 1000008E, {c0000005, 80633356, b9c28bdc, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mssmbios.sys Followup: MachineOwner ואותו דבר המחישי הנה se !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e0b0347a, 0, 8054a51a, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WA…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים