עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dudu Abitbol,

שלום לכולם וחג שמח אתמול ניקתי את המחשב הנייח שלי מאבק מיד לאחר שחיברתי אותו התצוגה על המסך השתנה לצבע כחול ( כלומר המסך מונוטוני עם תצוגה רגילה ) ביצעתי מס פעולות : החלפתי כבלים עידכנתי את כרטיס המסך ואיפסתי את ההגדרות חיברתי מחשב נוסף ו התוצאה זהה מה שמצביע על מסך תקול אבל כאשר מכבים ומדליקים את המסך עולה הלוגו של החברה בצבע מלא כנל גם תפריט המסך . אשמח לעזרתכם... תודה רבה

2. שלום חבר קנה כרטיס מסך חדש והביא לי את הישן שלו דגם הכרטיס מסך: 5750 HD של חברת sapphire הכנסתי את הכרטיס מסך ללוח אם שלי ובהדלקה הכרטיס עובד אבל אין לי תצוגה הכרטיס תקין במיליון אחוז כי במחשב של חבר שלי זה עבד. רציתי לשאול אולי הדגם של הלוח אם שלי לא תומך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי: MSI דגם: ms-7369 תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by aviv888,

הלוח ברשותי הוא מסדרת Ultra Durable ומספרו GA-B75M-D3H(בעל טכנולוגיית Dual UEFI Bios) אתמול בעת הפעלת המחשב הקפיץ של מקש ההדלקה של המחשב נתקע, הדרך היחידה לשחררו הייתה ע"י לחיצה עליו, רצה הגורל והשטות הקטנה הזו גרמה לBios Backup לא מכוון אצלי כפי שניתן לראות בסרטון: כעת המחשב נדלק עם מסך Gigabyte אדום של DUAL UEFI BIOS במקום עם המסך האחר והשונה של GIGABYTE שהיה נדלק בשנתיים האחרונות. בנוסף הBios הקודם היה ה"מיושן והטוב"(מסך כחול, BIOS "ישן") וכעת יש לי Bios שונה עם ממשק גרפי "יפה יותר" שנראה חדש יותר(כנראה כעת יש לי גרסה שונה מהמקורית שנמחקה עקב התהליך) בכל אופן עם הBIOS הנוכחי, כשWIN7 מנסה לעלות מתבצע RESET מיידי והוא לא עולה. אני מגיע לבסוף למסך שמאפשר לבחור בי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, המסך של המחשב נכנס למצב שינה ולא נדלק ע"י תזוזה של העכבר או מקלדת רק אם אני לוחץ על הכפתור Exit במסך הוא נדלק שוב יש לציין המחשב לא נכבה או יש שגיאות וזה מחשב חדש שנקנה לפני פחות מחודש. חומרה מסך MAG 23 inch מעבד I7 4790K כרטיס מסך 780GTX TI MSI לוח אם Asus z97 sabertooth mark 1 תודההה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by morx,

היי, אח שלי שיחק בבורדרלנדס החדש והמחשב קרס לו עם מסך כחול, צירפתי את הקובץ של הminidump. מישהו יכול לפענח ולהגיד לי מה הבעיה יכולה להיות? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ירוחם לונג,

והבעיה היא לא בבטריה או במטען. טכנאי אמר לי שהבעיה בלוח אם בלי לפתוח את המחשב, ואף פתחתי דיון בנושא. וחיפשתי עוד באינטרנט ומצאתי שכותבים באיזה אתר שאם הלוח אם לא עובד המחשב אמור להידלק אבל לא אמורים לראות כלום, ואם כן הבעיה היא במשהו אחר. משהו יכול לעזור לי בזה? במידע מי צודק? נ.ב. האתר שממנו ראיתי שאמור להידלק לי המחשב: http://www.homecomp.co.il/computer-parts/14-sample-data-articles/95

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אהלן, קניתי היום דיסק SSD חדש של סמסונג 840 איבו, 250 גיגה. כרגע יש לי דיסק SSD 128 גיגה שעליו מותקן הווינדוס 8.1, דיסק קשיח 1 טרה ועוד דיסק קשיח של חצי טרה. באתי הביתה להתקין את הSSD החדש ומסתבר שאין לי מספיק חריצים בשביל 4 דיסקים, יש לי רק 3 חריצים בלוח. טוב אז אמרתי לא נורא גם ככה אני בקושי משתמש בדיסק של החצי טרה וניתקתי אותו. חיברתי את הSSD החדש במקומו (אותם חיבורים של SATA) והדלקתי את המחשב. המחשב פשוט סוג של תקוע לאחר כניסה למשתמש, במסך של הדסקטופ, לא מגיב לי ללחיצות עכבר. וכשאני פותח את מנהל המשימות אני שם לב לשימוש גבוה 27 אחוז בCPU ממשימת SYSTEM ושימוש דיסק של 5 גיגה. אנע לא יודע מה זה אומר מבחינת מה שהמחשב מנסה לעשות. שמתי גם לב שהשימוש בזיכרון ראם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by lsl,

היי ברשותי מחשב asus מדגם n75vm עם מעבד i7 3610qm, geforce gt630m ושתי 7200rmp 500gb - windows 7 ultimate, 8gb ram אחרי הlogin למשתמש המחשב תקוע ל5-7 דקות בערך, העכבר זז ואני רואה שהתוכנות וכו' נפתחות אבל אני לא מצליח לפתוח כלום גם כמה דקות אחרי שנראה שהכול נטען. רק בערך 5-7 דקות מהlogin כל התוכנות שפתחתי שהמחשב היה תקוע בדרך כלל נפתחות (לפעמים לא). אני לא יודע אם זה קשור אבל השבוע הסמלים בstatus bar של הבטרייה והרמקולים נעלמו, שהגעתי לאיפה שאמורים לאפשר אותם (לא זוכר את השם) היה כתוב על שניהם off וזה היה באפור כך שלא יכולתי לאפשר אותם. הווליום היה על השתק משום מה (לא הייתי אני), ניסיתי הסרה של הדריברים של הsound וrestart למחשב וזה לא עזר. לא עשיתי שום דבר ומשום מה יום ל…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Shaythan,

שלום, לאחרונה נוכחתי לדעת ש-60GB לכונן עם מערכת הפעלה לא באמת מחזיק הרבה זמן, ולאחר שנתיים החלטתי להחליף לכונן SSD חדש. רציתי לדעת כמה זה אפשרי באופן עצמאי להחליף כונן כך שהמחשב יזהה את הכונן החדש עם המערכת הפעלה + כל הדרייברים המותקנים עליו. בעצם אני רוצה להעתיק את התכולה הנוכחית של הכונן 60GB שלי לחדש בלי שיווצרו בעיות ברישום ובדרייברים של המחשב. בנוסף, האם הכונן הזה - [h=1]Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK 240GB[/h]טוב? אם לא, אשמח לדעת למה והמלצות לכוננים אחרים (במחירים של עד 550 ש"ח) בתודה, חנן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם בעיה שמחמירה ומחמירה Mother Board: Asus P7P55D-E Processor: Intel® Core™ i3 CPU 550 @ 3.20GHz Video Card: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 480 RAM: Total 8.2G - 4 * G Skill F3-10666CL9-2GBNQ OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit PSU: M12II-650W הרכבתי את המחשב לפני כשנה קניתי את הלוח ואת המעבד יד שנייה והיו לי בעיות תאימות של הזיכרון בהתחלה המחשב לא היה עולה אם כרטיסים של יותר מ2 ג'יגה אז קניתי סט של 2GB*4 אז הכול היה בסדר ולפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות לי בעיות כמו בהתחלה אם הראם ועד היום לא הצלחתי להפעיל אותו שכל ה4 סטיקים מחוברים אז אני עובד עם 6GB כבר חודשיי…

11. Started by chric,

שלום רב ,לפני כשבוע רכשתי מסך של דל p2414h,יש לי כרטיס מסך דיי ישן של radeon 4800 hd,והמסך מחובר עם dvi לכרטיס מסך, נשארו לי 2 יציאות במסך שזה ה vga ו dp, אין לי טלויזיה ממזמן ויש לי ממיר הוט מג'יק פנוי בחדר עם יציאת hdmi , מה שרציתי לברר זה מה האופציות שיש לי לחבר במקביל את המסך לממיר? אני יכול פשוט לקנות מתאם dp-hdmi ולחבר עם כבל hdmi בין המסך לממיר?איך זה יעבוד במקביל גם עם מחשב וגם ממיר,ועוד משהו שאני לא כ"כ מבין מה עם האודיו? יש לי רמקולים של harman kardon sound stick 3 עם חיבור יחיד נראה לי רק למחשב,יש אופציה להוציא אודיו גם עם הממיר? אני מבסוט מהמסך והכל אבל כבר מתחיל לחשוב שהיתי אולי צריך לקנות משהו עם יציאת hdmi ורמקולים מובנים אולי....מה הכי כדאי לי לעשות ואם א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by avilev,

מה ההבדל ואיך אפשר לדעת אם הלוח תומך בזה או בזה והאם במאפיינים של המחשב אפשר לראות שהזכרון הוא מסוג הדואלי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by marzipanov,

הי חברים בואו תחוו דעתכם. כבר הרבה זמן כשאני מנסה להיכנס אל אתרים שדורשים אבטחה גבוהה (גוגל, פייפאל) דפדפן פיירפוקס מתריע שהוא לא מזהה את האתרים ( get me out of here). ולמה אני חושב שזה קשור לאנטיוירוס? כי כשאני מכבה אותו אני מפסיק לקבל את ההתראות האלו. טוב אז האמת היא שדי נבהלתי ופירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (גם את ההתקנות הורדתי מחדש). אבל זה לא השתנה. איך אני יכול לדעת אם זו התראת שווא או שיש פה בעיה. עזרה בבקשה, כי בינתיים אני לא משתמש בגימייל ולא בפאיפאל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב: AMD 4200+ בתושבת 939 האלמותית עם 2GB DDR1 400 , לוח מבוסס nforce4 , כרטיס מסך 8800GT 512MB. מארז Antec 900 עם המאוורר העליון מושבת, ומאובק לחלוטין. +קירור למעבד מסוג Ninja אאל"ט (זה שמחברים עם ברגים מהצד השני של הלוח). +1TB+1.5TB SATA סבירים מאיזור 2009. התקלה- לאחר כחודש בחו"ל כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיברתי הפעלתי ויצאתי מהחדר, לאחר כמה שניות היה רעש של פיצוץ קל מהמחשב ומאז אין תמונה על הצג. זה לא הזכרון (יש לי 2 סטיקים, כך שחיברתי כל אחד מהם בנפרד מה שלא פתר את התקלה), ולכן להערכתי זה אחד מהריבוע- , לוח , ספק, כרטיס מסך ומעבד(בסדר סיכוי יורד). אין לי ממש גישה לציוד על מנת שאוכל לבדוק אחד אחד מה החלק הדפוק (אם מישהו רוצה להלוות לי חלקים מתאימים מאיזור המרכז זה יכול…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ad2007,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לעלות את virtual box זאת ההודעה שאני מקבל ****אני מנסה להעלות אותה כאשר המחשב במצב בטוח ,האם יש קשר ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכם. ביצעתי פרמוט מחשב והתקנת ווינדוס XP.לפני כן האינטרנט עבד בסדר. יש לי כרטיס רשת על לוח האם. 1. כשניסיתי להקים חיבור רשת חדש המחשב רושם לי שהוא לא מזהה את חומרת הרשת שלי. 1. כשהעליתי את המחשב ב-device manager לא מופיע כרטיס הרשת.אין קטגוריה של כרטיסי רשת וזה גם לא נמצא תחת "התקנים אחרים". 2. אגב כשהכבל רשת מחובר האור הירוק והכתום מאחור דולקים. 3. מצאתי ב-bios הגדרה onboard lan boot rom שבמצב disabled. הפעלתי את זה אבל עדיין לא רואים כרטיס רשת במחשב. 4. בנוסף ניסיתי למצוא דרייבר לכרטיס רשת async ras עפ"י התוכנה "מידע מערכת". יש לי אגב מחשב נפרד שיש לו רשת כך אני שיוכל להוריד אליו דברים אם תגידו לי. הנה תמונות: http://i.imgur.com/I6bV7LC.jpg http://i.imgur.com/lK4a…

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את כל העידכונים ועשיתי ריסטרט פתאום המקלדת והעכבר לא עובדים לי. שמתי אותם בכל יציאת USB שיש לי וכלום. לא עובדים. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by azuri,

אהלן, לאחרונה כל כמה דקות יש ניתוק של העכבר אבל האור שלו נשאר דולק, כלומר אני שומע את הצליל במחשב של ניתוק חומרה אבל משום מה הלייזר שלו עדין פועל. אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מחפש מקום אמין ולא יקר, שעובד במהירות. אשמח להמלצות למקרה שזה לא המקום לשאול את זה, אתם יכולים להעביר את זה למקום הנכון, הרבה זמן לא פירסמתי פה. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי מחשב אשר יש לו רמקולים מסוג: Logitech Z506 5.1 (בוקסה 1 גדולה ו- 5 רמקולים צדדיים) אשר נקנו מזמן בחנות של Ksp - http://ksp.co.il/?uin=11889 הבעיה שלי נובעת מכך שאין באפשרותי לשמוע מוזיקה עם כל כלי אשר משמיע Audio כלשהו במחשב (אינטרנט, תוכנות, משחקים וכו'). אני חושב שהבעיה נמצאת בחומרה של המחשב, זה הגיוני? (החיבור מאחורה לא מצליח להשמיע קול וכן גם החיבורים שיש מעל המחשב- הכוונה בחיבור עגול= רגיל. הוא עושה קולות שכאילו מנסה להשיג קול אך בעצם זה "כמו" רעש של רדיו ישן אשר לא עובד ועושה רעש לא מובן של גרררררררררררננננווווווווווווווווווו (קשה לתאר את הקול במילים). * איננו חיבור USB , פשוט חיבור רגיל. אין לי חיבור USB ברמקולים הנ"ל, אך יש אפשרות לחבר במחשב, הא…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש שכולל את המפרט הבא: I5 4690 Gigabyte h97 hd3 Kingston 8 giga fury Hitachi 1Tb Gigabyte gtx 560 ti Seasonic s12ii 520w ופתאום אני מקבל הודעה מווינדוס שביצועי המחשב איטיים ומומלץ להחליף לערכת צבעים בסיסית במקום ערכת aero של ווינדוס. יש לציין שבמשחקים שאני משחק כגון assassins creed black flag שפועל על הרמה הגרפית הכי גבוהה המשחק רץ חלק ומצויין. אני אשמח לקבל תשובה מדוע אני מקבל את ההודעה הזו מווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by T-boon,

שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-2MB בשניה, נראה לי איטי מאד לכן הורדתי דריברים מהאתר של גיגהבייט אך זה לא שינה כלום. למשהו יש רעיון לסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mjnmjn,

יש לי תוכנת רוגלה במחשב האינטרנט אחרי סריקות מרובות עובד כבר טוב אבל כל הזמן מוצא קובץ פרסום מעקב העוגיות וכדומה מה שקשור לעוגיות אני חייב איזה תוכנה חזקה להסיר את מה שמייצר את הקבצים האלה את התוכנת ריגול.... תודה ותבורכו מפי עליון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ShaharSi,

האם יש אופציה של ביטול המתח של חיבורי ה usb3 כאשר המחשב מכובה? הארד דיסק החיצוני שלי ממשיך לעבוד והרעש שלו משגע אותי!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. היום התקנתי מחשב חדש שהחליף את הישן. התמונה במסך שונה מהמוכר לי. יותר גרעינית/יותר מט מבעבר. התמונה נראית לי גם יותר קעורה.. איך אני משנה זאת? או שאין באמת מה לשנות והכל בתחושה... מערכת הפעלהWindows 7 Home Premium 64-bit יע"מ Intel Core i3 4340 @ 3.60GHz 26 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 17 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 24 °C 7GB SanDisk Cruzer Force USB Device (USB) כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.