תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד של dell , win8.1 ,64bit עם כרטיס מסך nvidia geforce 920m לאחרונה ראיתי שנעלם לי האופציה במקש הימני בשולחן העבודה של הניהול גרפיקה של נבידה לאחר מכן ניסיתי להתקין דרייברים וקיבלתי שגיאה , ראיתי הרבה מדריכים ניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי תודה וערב טוב !
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, שמתי לב שאני משתמש ב CHROME נוצר מצב שאני מגיע ל 90% + שימוש בזכרון RAM של 4GB וזה בסופו של יום תוקע לי את המחשב ולא מאפשר לי לפתוח עוד יישומים במקביל, אני מצרף תמונת מסך, אשמח לשמוע ממכם מה אפשר וכדאי לעשות, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא שנקנה לפני כחודשיים- WIN 8 Pro X64 Intel Core i5-4570 4X 3.2GHz 6MB 1333MHz ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87-HD3 8GB RAM MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ZALMAN™ Z11 Plus ATX ANTEC™ Power Supply TP-750C 750W Dell 2311h Advice PRD750 אל-פסק מרגע קניית המחשב כל 10 ימים עד שבועיים אני מקבל מסך כחול, בד"כ אחד שונה, בהתחלה זה היה בזמן שהייתי צופה בסרטונים באינטרנט, אחרי שביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION בדפדפנים זה הפסיק לקרות שם, ועכשיו אני מקבל את המסכים הכחולים בלי קשר לכלום (האחרון קרה כפי שניתן לראות בתמונה מטה במצב IDL מוחלט באמצע הלילה) . רעיונות לנושא שמצאתי באינטרנט - - קראתי איפשהו שייתכן שהאל פסק שלי לא מספק מספיק חשמל וזה עלול לגרום ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב 1055T לוח GA 880 UD3H כרטיס GTX 580 ובחודשים האחרונים התחילו להופיע לי הרבה בלשון הרשת BSOD (BLUE SCREEN OF DEATH( כשאשר התקלה המצויינת CLOCK WATCHDOG TIMEOUT . אחרי שיטות ברשת גיליתי שזאת בעיה באחת הליבות של המעבד בתוכנית מסויימת.. מאחר שלא התקנתי שום דבר חדש בחודשים האחרונים אני נוטה להאמין שזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים חזרתי לי מהמילואים ולהפתעתי המחשב נדלק מגיע לווינדוס(8.1 שחכתי לציין) עובד בערך דקה ואז אני מקבל את השגיאה.. אחרי פעמים רצוף שזה קרה המחשב פשוט סירב להידלק פשוט היה נשאר במסך שחור מכאן חשבתי שזה זיכרונות אז ניסיתי להדליק רק עם סטיק אחד (יש לי 4) וכל פעם הוא נשאר על מסך שחור. אחרי שעתיים של מנוחה ניסיתי שוב ועוד פעם מגיע לו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה. לוח אם GIGABYTE ASSASSIN 2 (תושבת 2011) לא מזהה כרטיסי מסך של AMD. חיברתי אליו 7970 ו-R9 280X ואין תצוגה, המחשב גם לא עושה POST ולא משמיע שום צפצוף. חיברתי לו GTX 760 והמחשב הוציא תצוגה אבל נתקע ב-POST. יש למישהו רעיון מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה נרשמתי לשירות אחסון בענן של MICROSOFT וקיבלתי 15GB אחסון חינם, והתקנתי גם את ה CLIENT ובו יצרתי תיקיות משותפות בתוך השרת, בנוסף לתיקיות ברירת המחדל שבאות עם התוכנה. השאלה היא - כשאני מוחק קובץ מהתיקייה המשותפת מתוך המחשב, האם זה מסתנכרן ונמחק גם מתוך ה CLOUD? כי אם כן אז אין משמעות לשירות, כי אם יקרוס הדיסק הקשיח, אז כל התוכן יימחק גם מה CLOUD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברגע ששני המסכים פועלים הרמקולים לא עובדים, ברגע שאני מכבה את המסך הנוסף הכל עובד. אשמח לעזרתכם , תודה רבה, יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה בשמיעה במחשב. אני מחובר למערכת קולנוע עם רסיבר הרמן קרדון, כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב יכול לצאת מצב שסרטון אחד אני לא אשמע, ואם אכנס באקראיות לאחר אז את השני אני אשמע וחוזר חלילה. מה שכן שירים אני תמיד מצליח לשמוע. עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בחלונות 7 ULTIMATE ואני שוקל לשדרג. למי שמכיר את DAZ LOADER לאקטיבציה של חלונות, הוא מציג לי שגיאה: unsupported partition table. לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור להארדיסק בנפחים גדולים ולBIOS ושצריך לעשות שם משהו על מנת שהLOADER יעבוד. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ישנה אקטיבציה עקיפה לחלונות 8.1 שתעבוד עם הארדיסק בנפח 3 TB כי אני מעדיף לא להתעסק עם הBIOS? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי בעיה עם המחשב, לפעמים שאני מדליק את המחשב המסך לא עובד ומראה לי כיתוב של analog digital מספר פעמים כאילו לא מזהה . המסך נכבה ונורית מהבהבת, זה קורה לי רק בהדלקת המחשב . שהמסך נדלק הוא עובד כרגיל לא נכבה באמצע ניתן להסיק שהבעיה לא במסך עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב כמה דיסקים קשיחים , אחד מהם מדי פעם נצבע בצבע אדום ,למרות שהוא מתפקד בצורה טובה ביותר ואין בעיות איתו, אני מעלה תמונה , מדוע הוא נצבע באדום ומה זה אומר ??? נתונים : המערכת היא 7 64 ביט אולטימט בעברית , הדיסק הקשיח 2 טרה מישהו העלה טענה שהמערכת מתריאה בצבע אדום שנשאר 15% מקום בדיסק , אבל זה לא מסתדר , בכונן D שבתמונה מצד שמאל גם לו נשאר פחות מ-15% ו- D לא נצבע באדום ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבוקר פתאום לא עולה. יש הודעה שזה נגרם משינויים שנעשו בתכנה או חומרה. חומרה לא עשיתי כלום. תוכנה התקנתי אתמול עדכוני וינדואס ועדכון אדובי. אבל בסיום ההתקנות ואחרי ריסטרט זה עבד אתמול בסדר.ניתקתי דברים רק ההכרחי. הוצאתי והחזרתי מהחשמל. הוצאתי והכנסתי זכרונות. לא עזר. זה לא עולה גם ב safe mode. כרגע אני מריץ startup repar של וינדואס אבל לא בונה על זה הרבה. כשניסיתי לעשות סיסטם ריסטור זה הוציא הודעת שגיאה 0xfb 78584d memory at 0x00000008 the nemory could not be read החלפתי זכרונות היה לי סט נוסף לא עזר. ניתקתי כונן דיוידי. לא עזר. ניסיתי להעלות ללא עכבר ומקלדת. גם לא. בשלב מסוים עולה גם מסך התראה כחול.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי כבר 3 שבועות בערך ניתוקים באינטרנט לכמה שניות . זה התחיל מאז שהוט התקינו לי את הפייבר בוקס אבל לפי הטכנאי של הוט אין ניתוקים והבעיה היא בין המחשב (נייד) לפיבר בוקס וזה גרם לי לחשוב שאולי הבעיה בכרטיס רשת במחשב (אבל זה קצת מוזר שהבעיה התחילה רק אחרי התקנת הפיבר בוקס) הספק שלי הוא נטוויזן ,תשתית של הוט ..מהירות 30 מגה בלי חייגן . איך אני יכול לוודא שהבעיה בכרטיס רשת ?או אולי משהו אחר ? ונזכרתי בעוד משהו שלדעתי הוא קצת מוזר ,הורדתי קבצים בהורדה ישירה ואף פעם זה לא נעצר(קבצים של 8-9 מגה ).אז אפשר להגיד שהבעיה זה רק בגלישה . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ונתקלתי בשגיאה 0x80070017, יש לי הרבה נסיון עם פירמוטים התקנות וכדומה,לא נתקלתי בשגיאה כזאת קודם לכןניסיתי אפילו להוריד גירסה אחרת של וינדוס - צרבתי כמה פעמים גירסאות שונות של וינדוס 7 64 ביט -על המהירות הנמוכה ביותר, ועדיין באמצע ההתקנה , ב 53% או 77% פשוט מתקבלת השגיאה . אשמח לפיתרון מהיר אובד עצות..
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני כותב את הדיון הזה וצלמתי תמונה והעלתי הכל דרך מסך הפוך... לחצתי במשחק מסויים ALT ימיני +BACKSPACE והמסך התהפך לי כמו בתמונה תבבקשה תגידו לי איך אני יוצא מהמצב הזה ותודה רבה (מחשב נייד אם זה חשוב) עריכה אני מצטער אבל לא רואים את המסך ההפוך (אני ממחשב אחר) ורואה שהתמונת המסך שצלמתי היא בזווית הנורמאלית .. אבל רק כדי להגיד לכם את המצב .. שורת המשימות אצלי היא בצלע השמאלי של המסך (הכל הפוך)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי מפצל HDMI של DYNAMODE. http://www.dynamode.com/english/pages/product/HDMI%20Products/HDMI%20Splitter/HDMI-SP-2.html שני המסכים עובדים ונבדקו ישירות בחיבור מול הלפטופ. לא מצליח להגדיר את שני המסכים שיהיו EXTEND (ללא המסך של הלפטופ, הוא סגור). הלפטופ הוא לנובו Z500. יש עליו שני כרטיסי מסך, אחד ON-BOARD של אינטל 4000HD. והשני NVIDIA GFORCE GT635M. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב במפרט: לוח אם: Asus P8H77-M ספק כוח: Cheiftec ctg-600-80P מעבד i5 3570 כרטיס מסך קואדרו FX - 1800 3 דיסקים קשיחים: 1 טרה של סיגייט 2 טרה של ווסטרןדיגיטל 500 גיגה סיגייט. Disk Management בכלל לא נפתח. 5 מחיצות עולות. 3 מחיצות מוצגות אבל ללא פרטים. כמה תפוס\פנוי, אם בכלל יש חומר... מאיפה להתחיל לבדוק? אגב המחשב פורמט היום ועדיין אותה תופעה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד די ישן 4-5 שנים שאנחנו לא משתמשים בו אבל הוא תכלס עובד טוב מלבד בעיה אחת, זה נראה כאילו מקש אנטר לחוץ או נלחץ כל כמה שניות... וזה קורה באופן אקראי אני יכול לעבוד רבע שעה הכל כרגיל פתאום מתחיל להשתגע כאילו המקש לחוץ (אנילא יכול לחפש לא כלום כי הוא נלחץ כל שנייה) עכשיו שזה קורה אני מנסה להיכנס למקום שרואים אם הכל בסדר עם המקלדת וזה מקשים והכל, ולא רואים שום מקש לחוץ.. על המחשב יש לינוקס.. העברתי מווינדוס אבל הבעיה גם הייתה בווינדוס . אני רוצה להשתמש במחשב כסטרימר אבל בגלל הבעיה הזאת זה פתאום באמצע סרט נכנס להתקף של אנטרים חח
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם אני מנסה להתקין וינדוס 8.1 על ssd samsung evo 840 אבל הוינדוס לא מזהה את הכונן.. הביוס מזהה אותו מעולה ונותן לי לבחור אפילו אם לעלות מימנו את מערכת ההפעלה (הוא ריק כרגע - חדש) אבל כשאני מתחיל תהליך התקנה הוא רושם לי שכנראה דריבר של מדיה חסר מישהו יודע איך אוכל לפתור את זה? מצרף תמונה:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. איך להתקין כרטיס רשת,על לוח אם, עם כרטיס רשת מובנה ? הכרטיס רשת המובנה לא פועל,ואני מעוניין להתקין כרטיס רשת,איך אני עושה זאת ? האם צריך לבצע שינויים בביוס,כדי לעשות זאת ? איך ? לוח האם שלי הוא:DG41RQ של אינטל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחשב נייח Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7601 - 32bit לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9400 כאשר המחשב כבוי (לא במצב Sleep ) לאחר הדלקה, שומעים ש Windows עולה אבל המסך לא מקבל את ה Signal וכביכול נמצא במצב Sleep (את כיתוב ה Dos בעלייה לפני עליית ה Windows לא רואים ומסך ה Windows לא עולה), הזזת העכבר או הקשה במקלדת לא עוזר, הוחלף כבל מסך חדש VGA 15 PIN לאחרונה, גם כן לא עזר, נאלץ לכבות את המחשב בכפתור ההדלקה, מה שממש לא בריא, לאחר 2 נסיונות כיבוי והדלקה כאלו המסך חוזר לעצמו, כרטיס המסך עודכן לגירסת הדרייבר האחרונה דרך GeForce Experience - Driver V 340.52 עוד לפני העידכון בעייה זו החלה, בדיקה האם י…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, החל מאתמול צצה לי בעיה עם הכרום. קבלתי הודעה קופצת קטנה שגורם אחר שינה לי את ההגדרות של הכרום. מאז הכרום פשט שבק חיים, בהתחלה הייתי בטוח שזו בעיית אינטרנט אבל כשאר צרכני האינטרנט\דפדפנים עובדים כראוי. אז ניגשתי לפתרון הברור של רוגלה מסויימת במחשב הרצתי maleware byts יש לי אנטי וירוס bitdefender הרצתי בדיקה מלאה, הרצתי spybot ע"פ המלצת פורומים של גוגל, כלום לא עזר. ניסית למחוק ולהתקין מחדש, לא עבד. אני לא מצליח לעלות על הבעיה.... אני גם לא מצליח למצוא את ההודעה שקפצה לי בחיפושים אינטרנט לא התקנתי שום דבר חדש גם... אולי מישהו נתקל או חשוב על פתרון אני אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
וינדוס 32-7 יש לי כרטיס מסך גיפורס FX9200 עדכנתי אותו וגם את הכרטיס קול אבל לא מופיע לי ההתקן שמע
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה, מה שלומכם? בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בעלייה. אני די בטוח שזאת בעייה חומרתית מאחר וכשאני מדליק אותו אני רואה מסך שחור, כלומר עוד לפני שמגיעים לווינדוס. הוא מצפצף שני צפצופים, ובזה זה נגמר. בנוסף, כשהמחשב במצב שינה, אני מנסה "להעיר" אותו, והמצב דומה - מסך שחור. לרוב אני עושה ריסט ואז יש צפצוף אחד והכל בסדר. בעיה נוספת ששמתי לב אליה במקביל היא כשאני מנסה להפעיל סרטון ביוטיוב בHD הסרטון מקרטע, כאילו הביצועים של המחשב נפגעו. יש לי לוח אם מסוג gigabyte p35 dsl3, כרטיס מסך g8800gt, מעבד q6600. אנא עזרו לי בבקשה למצוא את מקור הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-