תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלומות שוכני פורום תמיכה, הבעיה שלי היא כזו : היום קניתי כונן דיוידי חדש (הישן כבר הפסיק לצרוב טוב) בכול מקרה , התקנתי את הכונן , מדליק מחשב ואז הבעיה ; המחשב לא עולה. המסך נשאר באותו החלון שבו הווינדוס עולה , שבו יש את הסמל של וינדוס אקס פי ולמטה יש את פס הטעינה שכול הזמן רץ משמאל לימין. וכך זה נשאר , חיכיתי בערך 5 דקות או כך (המחשב בדרך כלל עולה בתוך פחות מדקה) ועשיתי ריסט. ביקצור שיחקתי קצת עם הכבלים וכדומה , וזה קורה רק כאשר הכונן החדש מחובר. ניסיתי בלי הכונן הישן וכדומה. בנוסף שמתי לב כי כאשר החלון הראשון עולה , החלון המראה אילו כוננים יש לי ומהיא מהירות השעון של הCPU כאשר הוא מעלה את הנתונים של הכוננים , לוקח לו מעט יותר זמן מהרגיל. בכל מקרה בכדי שיהיה על מה לדבר א…
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם כדאי להשאיר את המחשב דלוק בחוסר פעילות, או שמא לנתקו? שמתי לב שיש מחלוקת בעניין ואין דיעה ברורה. מה אתם אומרים? טוב ל HD ? טוב לחומרה, רע לחומרה? צריכת חשמל גבוהה, נמוכה.. אני מבולבל. אז מי עושה סדר בבלאגן :s05: ON ? OFF ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מקום להכניס זכרונות OCZ Reaper 2x1024MB CL4 ללוח של ASUS P5Q בסלוטים הצהובים בגלל המאוורר הענק של TT למעבד. מה אני מאבד מבחינת ביצועי מערכת עקב כך? ??? כי במדריך של הלוח כתוב שמומלץ לחבר את הזכרונות לצהובים ולא לשחורים. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם לפעמים שאני משחק במישחק איזה שעה פתאום קופץ לי מסך כחול ( לא משנה איזה מישחק אני משחק ) הפעם התקנתי את UT3 איך שהפעלתי אותו היה מסך שחור וקפץ מסך כחול צילמתי את המסך הכחול הינא קוד השגיא (0X000000EA (0X863DEDA8, 0X864E65E8, 0XF7A47CB4, 0X000000001) אם אתם צריכים את התמונה תבקשו אני יעלה (אני לא בטוח שמה שקרה עם UT3 זה הבעיה שקורה אחרי שעה במישחק מסוים ) תודה לעוזרים יש לי הרגשה שזה היתחממות הכרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היום הרכבתי מחשב חדש עם לוח של GIGABYTE EP45-DS3 וכרטיס מסך של ATI ה-4850. בקיצור...אני מדליק ת'מחשב הכל עובד סבבה כאילו אבל!@# וזה אבל גדול הכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת והמאורר אולי עובד על 10% מהמהירות שלו...ואפילו יש טיפה ריח..לא של שרוף אבל ריח קצת מוזר. בכל מקרה אני מפחד להמשיך להתעסק עם המחשב לפני שאני מבין למה זה קורה ואם זה טבעי או לא. אני רק יכול לציין שעשיתי חיפושים בגוגל קצת וזה..וברוב המקרים מדובר במצבים של התחממות שהפתרון להם הוא במצב שכבר אחרי מערכת ההפעלה ולא לפני שזה מה שמוזר. המחשב נדלק המאוור רץ חזק ואז יורד משמעותית והכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת..זה לא הגיוני תודה רבה לכל שישפוך קצת אור על התופעה המוזרה הזאת...
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן התחלתי לקבל את ההודעה הזו פתאום וכמובן שהווינדוס לא עולה. החלפתי מקלדת - ובכל זאת עדיין אותה ההודעה. חיברתי מקלדת USB אבל כפי ששיערתי עדיין אני מקבל את ההודעה הזו. אשמח אם מישהו יתן עצה בעניין תודה וערב נעים.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מבקש את עזרת המומחים.... פרטי המחשב מעבד:6300 זכרון:2gb מארז רגיל ספק רגיל כרטיס מסך:gigabyte x1950 pro הבעיה: נשבר לי כבר מהכרטיס מסך הזה כל פעם יש איתו בעיה אני משחק בעיקר במשחקי רשת כמו 2מונס ומלא פעמים יש לי הפרעות קפיצות כאלה לא אחידות המחשב קופא בעיית ה VPM ההרורה ניסית הכל פירמוט עדכנתי ביוס עכנתי דרייברים אין וירוסים ואי ספייוורים אבל עדיין יש לי בעיה במשחקים מלא פעמים המחשב קופא או נותן ארורים מה יכול להיות הבעיה???? נראה לי אני מחליף כרטיס מסך לאנוידייה וזהו
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מדובר במחשב HTPC. כאשר אני מקבל פריזים וארטיפקטים לרוב, כבר משלב של התקנת וינדווס. חשבתי שזה כרטיס המסך, החלפתי כבר שניים. הרצתי בדיקות על הזיכרונות, נמצאו תקינים לחלוטים אבל אפילו בMEMTEST אני מקבל ארטיפקטים. מדובר בלוח P4P800 DELUXE של ASUS, מעבד 2.8GHZ. הקשיח עובד MHDD בתוצאות משביעות רצון. מה יכולה להיות הבעיה? אגב לא משנה אם מדובר בXP או בויסטה, שניהם עבדו בצורה יציבה, ועכשיו שנייהם לא מסוגלים לתפקד.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בקיצור ה"טכנאי" שלי נקרא לו ככה.. משום מה החליט לשים לי סיסמא בכניסה לביוס שאני רוצה להיכנס להגדרות.. עכשיו אני לא יכול להיכנס לשנות דברים... למשל לתקן את זה שכל פעם שאני מעלה את המחשב לבחור מאיזה בוט להעלות תמחשב... אז השאלה שלי אם יש דרך לעקוף או לשנות תסיסמא הזאת.. תודה מראש לכל העוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפה זה המקום היחיד שניראה לי הגיוני...
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היו לי בעיות ב2 המחשבים הנייחים הישנים שלי אז ניסיתי לסדר אותם... בדקתי כל מיני דברים ובקיצור הדלקתי את שניהם בלי הארד דיסק אחרי זה סגרתי אותם והכנסתי את ההארד דיסק בחזרה.. עכשיו שני המחשבים לא קולטים את שני ההארד דיסקים... עלי לציין שלשניהם מפרט זהה פרט לכונן דיסקים 1 ופרט שבאחד מהם יש כרטיס טלוויזיה (2 גורמים שלדעתי לא ישפיעו...) אז אני מתחנן ניסיתי הכל מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שבשני המחשבים נדפק משהו או ששני הכוננים נדפקו? תודה רבה מראש...
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה לעשות ? ^ הHDD הוא WD500AAKS, מחשב חדש.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רקע: התקנתי XP על (SATA =(sata as ide . כאני מדליק את המחשב (אך ורק כשאני מדליק אותו ממצב כבוי), המחשב עובר את הפוסט ומחפש CD ,שהוא ההתקן הראשון לBOOT אך הוא אינו עובר הלאה להתקן הבא שהוא הHD. יש לי את ההודעה הבאה disk-boot-failure-insert-system-disk-press-enter . אם אני לוחץ אני שומע את הפלופי מנסה לקרוא. רק לאחר שאני לוחץ alt ctrl del או reset הוא עולה כמו שצריך איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה רונן
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה..... מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון. בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל...... אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות.... חומרה רלוונטית: e7200 gb ep43ds3l ocz dual 1gbx2 800 mhz sata 2 wd 320gb sapphire hd3450 256/1gb hiper mem speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....) ללא o.c. ???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסיפור מתחיל בבוקר בהיר שבו גיליתי ששני המחשבים שברשותי לא מצליחים 'לדבר' עם המצלמה שלי (canon 520A). הסמפטום היה הודעת השגיאה הסתומה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it אני הנחתי שמקור הבעיה באחד מההגורמים הבאים: 1. כרטיס זכרון של המצלמה 2. תקלה במצלמה 3. כבל מצלמה תקול 4. עדכון של windows שדפק משהו בתקשורת דרך ה USB בשני המחשבים (שניהם מתעדכנים אוטומטית). גורמים 1 ו 3 נפסלו ע"י הצלבה עם כרטיס וכבל אחרים. גורם 2 נראה היה סביר. גורם 4 נראה לא סביר, אבל אפשרי. ליתר בטחון הסרתי והתקנתי את ה USB כמה פעמים. בשלב זה רכשתי קורא כרטיסים פשוט מתוך הנחה שאם התקלה במצלמה אוכל לעקוף זאת ע"י שימוש בקורא כרטיסים. להפת…
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצם הכותרת מדסרת בעד עצמה. עשיתי חיפוש די ארוך ברשת, ולא הגעתי למקום בו מסבירים איך אני יכול לעשות booting מדיסק און קי בנוגע ללוח אם הנ"ל. יכול להיות שהביוס לא תומך? כלומר הלוח ישן מידי? אני נורא צריך לעבוד עם הלוח הזה ואני פשוט לא יודע איך להעלות את המערכת הפעלה מהדיסק און קי (שמתי שם dsl - damn small linux) תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
Gigabyte 8l945gmf intel paentium 3.2 Ghz הדרייבר של Audigy 2 sound blaster מותקן sound: Audio codecs creative game port creative sb audigy legeacy audio driver legacy video capture devieces media control devices realtek High defintion audio אני שומע קול משני קרטיסי הקול עי שינויי בהגדרות אבל כשאני מנסה להגדיר משהו בCreative speaker setting מסך כחול ורסטרת כשאני מכבה את המחשב אין כיבוי בריא אלא מסך כחול מופיע בשלבים האחרונים איך אני פותר את הבעיה בביוס יש חמישה אפשריות לSATA disabled auto combined non combined enchanted איך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה, קניתי את הצורב להלן ^ בינואר השנה,ומאז הוא עובד סבבה,צורב DVD ISO קורא DVD בלי בעיה אבל היום שהכנסתי אליו CD רגיל,הוא פשוט לא קורא אותו,לא משנה כמה פעמים אני מכניס ומוציא,מעדכן firmware אבל זה לא משפיע... לעוד מישהו הייתה בעיה עם הצורב הזה? או שזה פשוט צורב עם עינית CD דפוקה?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום... לא הייתי בבית מס' שבועות והמחשב בכל התקופה הזאת היה מנותק מהחשמל כשחזרתי הדלקתי אותו ולא רואים פשוט כלום... המסך פשוט שחור ונותן הודעה של NO SIGNAL. חשבתי שאולי זו בעיה במסך/הכבל המחבר וחיברתי את המחשב למסך אחר עם כבל אחר אבל כלום לא השתנה... ניקיתי אותו מאבק לפני הניסיון הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אמרו לי משהו בקשר לציפצופים אז: בהתחלה אני מדליק ויש צפצוף בודד ונראה לי שהוא נורמאלי תמיד כשמדליקים את המחשב ויש את המסך של המעבד.. ואחרי מס' שניות יש 3 צפצופים מהירים כלומר" טה-טה-טה" תודה
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הCPU FAN לא עובד אף על פי שהוא מחובר היטב. כל שאר המאווררים המחוברים כן מסתובבים, אבל הCPU FAN שמחובר ללוח לא מסתובב משום מה. זה עוד לפני שהגעתי להתקנה של הווינדוס. המעבד הוא E7200 P35-DS3L VX450
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא מציג את המסך של המעבד, ואחר-כך הוא מציג לי מסך שיש בעיה (מסך שחור) עם אפשרויות לבחור Windows Normaly או לבחור ב-Safe Mode ועוד כמה אפשרויות שקשורות ל-(Safe Mode (With Networking, With Command כשאני נכנס ל-Windows Normaly, הוא טוען את המסך עם הסמל של ה-Windows (יש לי XP). אחר-כך הוא מראה מסך שחור, ואז אני רואה באורות שבמארז המחשב (הירוקה והאדומה) שיש את הירוקה כל הזמן והאדומה קצת מהבהבת ואז היא ניכבת. ככה המחשב נתקע והוא לא זז לי יותר. אם אני עושה ריסט הוא עושה את אותו הדבר. (מציג את המסך של המעבד, מציג את המסך השחור עם האפשרויות ואז נתקע). אם אני נכנס דרך Safe Mode הוא לא נתקע אבל הוא לא נותן לי להשתמש באינטרנט ואי אפשר לעבוד נוח …
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה במחשב, בעיקר כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן (יש לי שני הארדיסקים), בפתיחת קבצי ראר, בהורדות ובכלל כשיש הרבה תוכנות פתוחות והמחשב עמוס הוא פשוט נתקע. האם זה בעיה עם הזיכרון או עם התוכנה. אני שוקל לעשות פורמט האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות לפני שאני עושה פורמט? יש לי 512 זיכרון פנטיום 4 2.6 האם זה חכם להוסיף זיכרון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שכן ביקש שאפרמט ואתקין לו מערכת הפעלתי את המחשב ומ"ה עולה אומנם לאט אבל עולה. כאשר העברתי בביוס ל בוט מהסידי : מסך הביוס עולה אך ההודעה PESS ANY KEY TO .................... לא מופיעה. כאשר אתחלתי שוב וחיכיתי לאחרי מסך הביוס לחצתי על המקלדת (בליינד) ושמעתי את הסידי עובד ולדעתי בוצעה העתקת קבצים - אך לא נראה כלום במסך. לקחתי IMAGE שעשיתי למחשב שלי וביצעתי ממנו בוט למחשב הזה - גם כאן מסך שחור אך שומעים בוודאת שהאתחול מתבצע. הערה: בכל פעם בדקתי אחרי שניסיתי משהו להעלות את המ"ה הקיימת ולא הייתה כל בעיית תצוגה או אתחול - המערכת עולה ללא בעיה. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה??
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם זה אומר שהבעיה בחומרה כלומר הזכרון פגוע כך שצריך להחליפו? ממה זה יכול להיגרם והאם זה נדיר?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך : Nvidia geforce le 7300 וברגע שאני מפעיל משחק המשחק עולה רגיל וגם אפשר לשחק ,לאחר מספר דקות המשחק הופך את המהירות שלו למאוד מאוד מהירה וכמובן שבמהירות כזאתי לא ניתן לשחק נורמלי הבעיה שאין לי מושג ממה הבעיה נובעת והאם הכרטיס מסך פגום או שזה בעיה אחרת למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-