תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לפניי כשבועיים רכשתי מחשב, ברגע זה הוא היה ב -SLEEP כבר מאתמול, עדיין לא כל כך ייצא לי להשתמש בו ( תוכנות עריכה שאני ממתין עבורם ו - עדיין לא רכשתי כרטיס רשת ) לפניי דקותיים נכנסתי להפעיל את המחשב, הוא לא הגיב.. (לא ייצא ממצב SLEEP ) שמעתי שהמאווררים החלו לפעול, ניסיתי פעם נוספת וזה גרר קצר בחדר וצליל חזק מהמחשב, בזה הרגע הוא לא מראה שום סימניי חיים.. רציתי לדעת עם יש אפשרות לאתר את התקלה לפניי שליחתו לחברה
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי איזו בעיה מסויימת ואני כבר פניתי לכמה פורומים ואתרים ואני חושב פה באמת יעזרו לי... יש לי שכנים שיש להם מחשב די ישן (7 שנים) פנטיום 3 ... הבעיה היא שהביוס כאילו נמחק... יענו מתי שאני מפעיל את המחשב הביוס לא עולה ולא מריץ כלום (לא בדיקת חומרה ולא F8 ו- DEL לא פעילים) אחרי שאני מפעיל את המחשב... אני מחכה שניה ואז עולים לי שני מסכים בלבד.... עשיתי לכם צילום מסך עם הפלאפון... זה אחר זה... מרגע שמפעילים את המחשב ועד להודעה השניה.. שום דבר לא מופיע באמצע... עכשיו הלוח אם הוא מדגם via vt82c596b די ישן.. יש לי גם דיסק שגם הוא לא כל כך מפותח... דיסק עם תיקיות שאני לא כל כך מתמצא בהם... וחשבתי אולי יש שם איזה תוכנה שבעזרתה אני יכול "לפרמט" את הביוס.... …
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב , כל דקה הוא נתקע לי והוא חדש קניתי היום מה הבעיה? זה המפרט amd phenom 2 955 sapphire 5770
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה, amd daul core +3800 MSI K9N Neo 1024 MB RAM הבעיה מתחילה כל יו כשאני מדליק אותו - יש פתאום כיבוי אקראי אחר-כך כשאני ממשיך לנסות להדליק אותו - יש שוב כיבויים פתאומיים עד שזה מסתדר וכל היום המחשב עובד טוב מה שאני יכול לשלול זה: 1 - ספק - לא ספק ג'נרי 2 - חום - המחשב קר בבוקר והטמפרטורות נמוכות 30-35 תודה לכל מי שיציע פתרון...
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד ms-16362 של MSI המחשב נדלק כלומר נדלקים אורות יש רעש של מאורר וכו' אבל המסך לא מראה כלום המחשב לא נפל או משהו כזה ואין צפצוף או רעש שמעיד על תקלה ועוד שאלה האם חיבור של מסך חיצוני צריך דרייבר או משהו או שהמחשב אמור לזהות ולקרוא מסך שחובר דרך כבל ישר בבוט? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמעט שנה עם ווינדוס אקס פי שלאחר שימוש של מספר שעות (3-4) פתאום חלונות לא נפתחים לי (מכל הסוגים, בין אם זה חלון רגיל או Popup נורמלי לחלוטין) עד שאני סוגר משהו קיים, בדרך כלל חלון של Internet Explorer שהיה פתוח לפני הופעת הבעיה, אבל אז התקלה חוזרת שוב אחרי שעה בערך. עוד מאפיין של התקלה הוא כשלוחצים כפתור ימני על הDesktop מקבלים תפריט מצומצם ולא את התפריט המלא (עם "Refresh" ו"Properties" וכו') שמקבלים בדר"כ מלחיצה כזאת, ואם לוחצים כפתור ימני בתוך חלונות אחרים (Internet Explorer, Visual Studio etc.) לא נפתח בכלל תפריט. ניסיתי הרבה גירסאות של Windows SP2. תמיד אותה הבעיה. בVISTA זה לא קורה אבל זה לא עוזר לי. מישהו אולי שמע על התקלה הזאת פעם או יודע איך לפתור א…
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שבועות כבל displayport to hdmi. עכישו אני מנסה לחבר את המחשב שלי (לנובו T410) לטלוויזיה של סוני אבל כתוב לי "אין אות". מה אפשר לעשות? (ניסיתי לחבר לעוד טלויזיה וגם שם זה לא עובד)
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה דקות ניקיתי את העכבר עם אציטון בטעות ועכשיו כנראה האציטון הגיע מתחת ללחצן של העכבר ונורא קשה ללחוץ על הלחצן מישהו יודע איך אני יכול להסיר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. נכון שלפעמים שרוצים להתקין מערכת הפעלה ואז באמצע ההתקנה מופיע לך הודעה שהWINDOWS לא מזהה את ההר דיסק שלך? אז הביאו לי פתרון ,שאני יכול להכנס לביוס ולהפוך את המחשב למצב PATA. השאלה שלי היא כזאת: האם זה מוריד מביצועי המחשב? תודה.
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. אני לוחץ על כפתור ההדלקה, ומיד שומע צפצוף יחיד וקצר מהמחשב, לא מהרמקולים. אז עולה המסך של הלוח אם יענו, שכתוב עליו intel וזה, ואז עוד צפצוף, ועולה המסך שטוען את הווינדוס, השחור הזה שכתוב WINDOWS XP, יש באמצע את הסמל של וינדוס ופס למטה כחול שנטען. ואחרי שהמסך הזה נגמר, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש. יש לכם רעיונות מה הבעיה? זה די דחוף! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
היי, אין לי כאן את הכלים מותקנים. מישהו יכול בבקשה לנתח את ה-Dump? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
[כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נתקע לאחר כמה דקות ומופיעה הודעת שגיאה בקובץ igxprd32 . אמרו לי שזו כנראה בעיה בהתקנה של הדרייבר של כרטיס המסך. מישהו יודע איך עושים זאת או איך פותרים את הבעיה??? אשמח לעזרה !!
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את המארז antec 300 והייתה לי בו בעיה מאז שיש לי אותו, כשמחברים אוזניות לפאנל הקדמי ישנו רעש סטאטי מעצבן ביותר. חיפשתי היום ומצאתי פתרון, את זה: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=208880 יש לציין שעשיתי את זה כשהמחשב היה דולק. יצאת מפגר? לאחר מכן המחשב המשיך לפעול, הלכתי לאיזה חצי שעה וכשחזרתי הוא היה תקוע. עשיתי לו ריסטארט, ומאז לא עולה. כל העסק מסתובב בפנים, כל המאווררים והאורות עובדים, אבל המסך לא מקבל אות. ניסיתי גם עם מסך אחר. ניתקתי כל פיסת חומרה במחשב וניסיתי להעלות בלעדיה, וכלום. חשבתי שאולי הפנל הקדמי מקצר או משהו כזה, וניתקתי אותו לגמרי וניסיתי - כלום. החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כוננים, נאדה. הלך הספק? כמו כן לא היה ריח שרוף כלשהו בכלל…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9500 Pro, על המחשב הראשון במפרט היום חזרתי למחשב לאחר שהוא עבד כמה שעות, ולהפתעתי ראיתי פסים צבעוניים על המסך יחד עם התצוגה הרגילה של מערכת ההפעלה (כלומר, התצוגה של מערכת ההפעלה + פסים בהירים אנכיים). הבעיה קיימת גם במסך הטעינה של ה-Bios, ובמסכי הטעינה של חלונות. מבחינה חיצונית לא נראה שיש בעיה בכרטיס (המאוורר עובד). לא עשיתי לכרטיס OC, דאגתי לאוורור במארז (גם מתחת לכרטיס) יש עוד משהו שאני יכול לבדוק / לעשות לפני שאני מממש את האחריות (ונתקע עם Riva TNT2 :-\) ? עריכה: למקרה שלא ברור, אין בעיה עם כרטיס אחר (למשל Riva TNT2)
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם אפשרות הקישור הזו, שבה לנייד תהיה גישה לכל תיקיות הנייח, אפשרית גם כאשר הנייד בחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח ABIT NF7 v2.0 שמגיע עם כרטיס קול 5.1 וחמש יציאות... (גם ווינדוס XP פרו) כשהתקנתי בפעם הראשונה ווינדוס הכל הלך טוב, הורדתי בדיקה של סראונד (אומרים את שמות הערוצים והקול יוצא כל פעם מהרמקול המתאים לו) והרצתי אותה... בדקתי ברמקולים רגילים, פעם חיברתי אותם ליציאת פרונט (שמעתי רק את הערוצים הקדמיים) ופעם ליציאת סראונד (שמעתי רק אחוריים). כמובן שנרגעתי בידיעה שהסראונד עובדועזבתי את זה. לפני כשלושה שבועות קרס לי הווינדוס, עשיתי פירמוט והתקנתי את הווינדוס מחדש ואת כל הדרייברים. קניתי רמקולים 4.1 וכשחיברתי אותם ראיתי (שמעתי...) שאין ערוצים אחוריים!! הרצתי את הבדיקה שוב ושמעתי את כל הערוצים ברמקולים הקידמיים!! לא יצא שום קול מהאחוריים... נכנסתי ללוח הבקרה ולאפשרויות הסאונ…
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
החומרה: מחשב asus zenbook i7-3517u התוכנה: win 8 הבעיה: כאשר אני מאתחל את המחשב מחדש הסאונד עוןבד בסדר גמור, אבל כאשר אני סוגר את המכסה ופותח מחדש אין סאונד. לא רק שאין סאונד גם תוכנת לניגון קבצי סאונד לא עובדות. יוטיוב לא עובדת. מה עשיתי: הרצתי troubleshooting ולא נמצאו בעיות . סרקתי את המחשב לוירוסים ולא נמצאו. אני חושד שאולי avg cleanup התוכנת טיונינג אולי מחכה או שינתה משהו שעכשיו דפק את המחשב מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, השבוע התחילה להופיע לי הודעת שגיאה בשם explorer.exe כאשר המחשב עולה ולא רשום בה כלום ! הנה תמונה של השגיאה: חשוב לציין שפשוט אני לוחץ אישור והמחשב עובד כרגיל היא פשוט סתם מופיעה... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מנסה לדבר במיקרופון וזה פשוט לא עובד אני נסיתי הכל וזאת אומרת, הכל.. לשנות את ההגדרות, להיות בטוח שזה לא על השתק, לבדוק עם טלסקופ שזה החיבור הנכון, בקיצור. הכל! ד"א נסיתי על שתי מיקרופונים שונים ושניהם תקינים במחשב אחר רק אצלי לא עובדים שניהם.
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המחשב מפעיל מחדש את עצמו פעם ביום. לא בצורה הרגילה אלא בבום... נכבה ונדלק כאילו ריסט! במהלך משחקים כבדים (רגילים NFS, SCARFACE...) המחשב עושה ריסט בזמנים שונים: פעם אחרי דקה מהפעלת המשחק ופעם אחרי שעה של משחק רצוף... זאת בעיה שהתחילה לא מזמן!, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים החדשים והדיירקט איקס הכי חדש... וזה לא עזר!.. אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך (ATI RADEON 9550 256MB) ... בגלל שבזמן משחקים זה קורה יותר הריסטים! יש למישהו רעיון לפני שאני הולך לחנות וקונה כרטיס מסך חדש ואולי זה גם לא יפתור את הבעיה ? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בצורב NEC 3540A ותוכנת צריבה Nero. בעת צריבה מופיעה לי שגיאת Power calibration error והצריבה נפסקת (זה קורה בערך ב5% של הצריבה). לפעמים אני מצליח לצרוב (גם לעיתים רחוקות) על מהירות 8X. הבעייה הופיעה אצלי לפני חודשיים בערך. הצורב בן בערך שנה וחצי ולא צרבתי איתו הרבה - כך שאני לא מאמין שהוא נשחק. ניסיתי את כל ההצעות שמצאתי באינטרנט: החלפתי מדיות צריבה (השתמשתי פעם בLG וכעת בSILVERLINE) החלפתי גרסאות נרו, השתמשתי בתוכנות אחרות ואפילו בתוכנה המובנת בXP שיחקתי עם כבלי הPOWER ועם כבלי IDE עידכנתי את הFIRMWARE לגרסה החדשה ביותר מהאתר של NEC http://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/ אני לא יודע מה לעשות, אני משתגע! אודה לעזרה מצורף קובץ LOG [at…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי..אשמח באם תוכלו לעזור לי. יש לי מסך מחשב LG וגם מסך טלויזיה LCD סמסונג. מסך המחשב מחובר בצורה אנלוגית. מסך הטלויזיה מחובר עם כבל HDMI מכרטיס מסך שלי לטלויזיה. בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרתי את המסך המחשב שלי כצג העיקרי שלי. משום מה בכל פעם שאני עושה BOOT למחשב את כל תהליך ה BOOT אני רואה במסך הטלויזיה שלי ולא במסך המחשב. גם מסך ה LOG IN עם יוזר של ווינדוס מופיע בטלויזיה. רק אחרי שאני עושה LOGIN למחשב רק אז מופיע לי שולחן העבודה במסך המחשב. חשוב לי לציין כי כאשר הייתי מחובר עם כבל DVI למסך מחשב וHDMI לטלויזיה לא היתה לי בעיה. כרגע חיברתי ככה כי כנראה יש לי בעיה אחרת בשקע ה DVI אבל זה לא קשור כרגע. כיצד אני משנה שאוכל ליראות גם את תהליך ה BOOT במסך המחשב ולא בטלויזיה מבלי…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את הקירור שיש לי על המעבד. הקירור שקיים כרגע הוא הקירור stock שהגיע עם המעבד עצמו מהחנות. לפני שאני קונה היטסינק חדש החלטתי לנסות ולראות אם אני מצליח להבין איך לפרק את ההיטסינק הקיים. הבנתי שבשלב הראשון אני צריך להרים את ידית הפלסטיק הנמצאת בצד התושבת. בשלב השני הבנתי שצריך לפרק את הקליפסים המתכתיים שמחזיקים את ההיטסינק משני צדדיו וכאן נתקלתי בבעיה, לא ממש הצלחתי להבין איך אני משחרר את הקלפיסים ומשחרר את ההיטסינק מאחיזתם. קצת חששתי לעשות ניסויים. אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה מה אמורים לעשות בשלב הזה אני אודה לו מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מאבד כל תקווה כבר! עם ה- 6800LE הראשון שלי משחקים קרסו עד שהוא מת (כן כן הוא מת) והחליפו לי אותו. בכרטיס השני הם קרסו על השניה שהפעלתי אותם. אתמול הגיע אלי עוד כרטיס בפעם השלישית וגם עכשיו הם קורסים!!! אני לא יכול יותר! זה לא הזיכרונות אז יכול להיות שזה הלוח אם? אפילו ספק חדש של HEC לא עזר! מה לעשות?! תודה מראש. המפרט: P4 2.8C ASUS P4P800SE 2x256 kingmax 512 A-DATA xfx 6800LE
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הבעיה: הלוח אם אחרי 5-10 שניות עושה ריסט הפתרון: ניתקתי הכל, עד שנשארתי עם לוח ומעבד אחרי שהוצאתי את המעבד הלוח נשאר לדלוק... אז... הבעיה היא המעבד? או שאולי המשטח קרור לא עושה עבודה טובה? במידה וכן הבעיה היא המעבד... המחשב נקנה באיבורי לפני 4 שנים, האחריות שלהם היא ל3 שנים אבל אחריות על מעבד היא לכל החיים... אז לבוא אליהם רק עם המעבד ביד ולהגיד להם קחו תחליפו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שקרה לו משהו דומה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-