תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, 1. לוח האם הוא :p4i45gv 2. מערכת הפעלה : win home 3. אין לי כונן a 4. בזמן העליה של המחשב זו השגיאה שהוא נותן:DISK BOOT FAILURE , INSERT DISK AND PRESS ENTER,וכן הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן a שאין לי. 5. נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הדרייברים של הביוס ,במחשב אחר. 6. יש לי אפשרות לצרוב את זה על cd ,אם כן איך אני צורב את זה בכדי שזה יעלה עם הפעלת המחשב ואוכל לעדכן את הביוס. 7. האם יש פתרון לבעיה מבלי שאשנה ואו אעדכן את הביוס. תודה אהוד
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הצילו!!!! יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק ואחרי 3 שנים היא הפסיקה לעבוד... עכשיו כשאני מחבר את המקלדת של אחותי המחשב לא מגיב למקלדת הזו ואצל אחותי היא עובדת מצויין אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
טוב אז ככה השגתי כרטיס מסך אם VIVO עכשיו יש אפשרות לחבר את הממיר לכרטיס מסך וסוף סוף לראות טלויזיה?? הכרטיס הוא TI4600 של MSI יש למישהו הדגמה מה עושים? גם באיך להתקין את התוכנה ואיך לפתוח את זהד רך התוכנה?
-
שלום, הבעיה נמצאת במחשב נייד מסוג קומפאק, שנקנה לפני פחות משנה, אז בעיקרון המחשב עדיין בתקופת האחריות ולכן אני יכול לשלוח אותו למעבדה, אבל מעניין אותי לגלות את הסיבה לתקלה מכיוון שלא נתקלתי בבעיה כזאת שאני מגדיר אותה כמוזרה - בעבר. הבעיה היא שבמחשב נייד מותקן הארדיסק בנפח של 250GB במקור, אבל בפועל המערכת הפעלה (VISTA) מראה שיש רק 90 גיגה זיכרון כולל בכול הכונן. לא מצאתי קישורים לבעיה בחו"ל (GOOGLE) , אז אני בודק אפשרות שאולי מישהו יוכל לעזור. הערכה שלי היא מערכת קבצים שאולי היא FAT ולא NTFS אך זה נראה לי מוזר שהמחשב יגיע מקומפאק (HP) עם FAT . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P5PL2 הדרייבר של כרטיס הקול המובנה של לוח זה הוא SOUND MAX , הבעיה: לא יודע למה אבל הוא גורם לצפייה בסרטים כל פעם לקפיצות של כמה שניות קדימה כאילו רץ כמה שניות קדימה. הההפרעות האלו פסקו לגמרי כאשר הסרתי את הדרייבר SOUNDMAX. וכשהתקנתי אותו מחדש הם חזרו. (תאמינו לי ניסיתי גם להחליף הרבה סוגים של קודקים זה לא עזר, זה בגלל הדרייבר של SOUNDMAX) ניסיתי להוריד שתי גרסאות היחידות שהיו באתר של ASUS של הדרייבר המתאים ללוח שלי שלי וניסיתי להתקין אותו למחשב שלי אך לא עזר. מה עושים ? אי אפשר להיות בלי הדרייבר, כי אני רוצה להשתמש במיקרופון למשל (בלי הדרייבר מיקרופון לא עובד)
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שואל בשביל מישהי שלא רשומה לפורום. הפלאפון שלה לא עובד. היא לא זוכרת את הסיסמה אבל בחשבון שלה מוגדר המספר פלאפון שלה. היא ניסתה לעשות שחזור סיסמה לפי מספר פלאפון, קיבלה קוד ואחרי זה ביקשו ממנה מג'ימייל לבחור איך לאפס כאשר היו שתי אופציות: 1. דרך חשבון מייל שהיה שייך לספק אינטרנט קודם והתיבה מזמן נסגרה 2. דרך החשבון מייל שאין לה את הסיסמה (שזה ממש מטומטם. אם אין את הסיסמה איך היא תכנס לחשבון כדי לאפס אותה?) האם יש לכם רעיונות מה ניתן לעשות? יש דרך ליצור קשר עם ג'ימייל? עוד שאלה אחת, היא לקחה לכמה טכנאים את הפלאפון ואמרו לה שאין כלום על הכרטיס זכרון (ושאי אפשר לתקן את הפלאפון). היו על הכרטיס דברים חשובים (חלקם סנטימנטליים). איך יכול להיות ש…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם הצורב שלי הוא דיי חדש לא ממזמן קניתי אותו של LG רציתי ליצרוב כמה סרטים ומשחקים על דיסקי DVD והוא לא רוצה לעשות את זה CD הוא צורב מאוד יפה אבל DVD הוא לא רוצה כותב כל הזמן שגיעה לפני זה לא היה לי דבר כזה אההה ואגב אני גם לא מצליח להעתיק מדיסק לדיסק לא משנה אם זה מCD ל CD או מ DVD ל DVD הוא לא רוצה גם כותב הודעת שגיעה התוכנה שאני מתשתמש בא היא כמובן NERO 6 מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המישחקים עצמם עובדים יפה אבל יש תקיעות מעצבנות בדרך.. לדוגמא GENERALS המשחק עובד טוב אבל יש קפיצות קטנות מדי פעם ואני חושב שזה נגרם כתוצאה מלחץ... מה אני עושה?? יש אפשרות לסדר את זה?? מפרט מחשב : p4 1700mhz Asus P4S8X 512 DDR 266mhz driver 41.09 Geforce 4 44omx 8X 64mg maxtor 40gb 7200rpm 133ata ... מה אני יכול לעשות?? בבקשה זה חשוב אני יושב על זה יותר מידי זמן וזה מתסכל...
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
מה יותר טוב Geforce 8500 GT 512 MB או Redeon X1650 pro 256mb או Redeon X1650 pro 512mb?
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. הערה: שמתי את האשכול בטעות בפורום לוחות אם.. נראה לי שזה י…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (בלי שום OC) ABIT NF7 KINGSTONE 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM JB פירקתי את כל המחשב, ניקיתי את המשחה התרמית הישנה מהמעבד ומרחתי אחת חדשה של ARCTIC SILVER. חיברתי את הכל מחדש, וכשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בחלון של הביוס. אני לא שומע שום ציפצוף מהמחשב. זה מה שכתוב: המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח ואת הצורב. הוא מזה בצורה מוטעה את המעבד שלי גם. בזמן מריחת המשחה התרמית, קצת משחה נפלה לי לאזור שמסביב לליבה. ניסיתי לנקות עם קיסמיי שיניים, ובאמת שניקיתי את זה המון אבל עדיין נשאר האזור הזה חלקית בצבע אפור (הצבע של המשחה). אז מה קורה פה? המעבד הוא שנשרף? הכונן קשיח? ניסיתי לבדוק את החיבורים של הכונן הקשיח, והם בצורה נכונה...בדקתי גם כמה פעמים לי…
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה אני עושה? תודה רבה רבה! אה ועוד דבר שאני מאתחל את המחשב ושם דיסק אז רשום לי "not found any disc" זה בטח בגלל זה מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שמעו אנשים שאני מפעיל את המחשב שלי אני שומע ציפצופים מהמחשב .... פתחתי את המארז של המחשב ואני רואה זה מהארד דיסק.. ושאני מפעיל את המחשב הווינדוס לא עולה .. רשום לי משהו כזה.. DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER בבקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה 9600XT של סייפר עכשיו הוצאתי אותו בשביל לעשות סידור וזה ושהחזרתי ...... פתאם נהיו לי קווים לבנים על המסך שמפעילים ולא מבינים כמעט כלום ועכשיו נגיד שאני מחר את המצלמה של ב USB המחשב נדלק מחדש האם זה נכונה ההשערה שלי שהספק שלי Simbbada 480w הוא הגורם לבעיה בכל מקרה הזמנתי את הHEC 480 יש מצב שזאת הבעיה כי אני לא רוצה לזרוק סתם כסף
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מותקן על המחשב 8GB ראם התחדשתי בעוד 4GB לפני כמה ימים (מתוך מחשבה על העתיד ... מחיר הסטיקים ירד ממש נמוך, אז רציתי לקנות לפני שיצאו מיצור ואז תיהיה לי בעיה להשיג דגם כזה ... ואז אני יצטרך לקנות סט חדש ) בקיצור אני לא כזה מודאג מזה אבל יש צריכה מאוד גבוהה של ראם כ1.9-2.3 גיגה במצב מנוחה ושיא של 5.7 גיגה תפוס ב BF3 לאחר כשעה של משחק . . . (רק המחשבה שיש צורך ב 5.7 ושעד עכשיו היה רק 4 עושה לי חום ) *לפני שקניתי את הזכרונות, היתי יצוא מהמשחק וכול המחשב היה מגמגם עד שה RAM היה מתפנא (הוא היה מתמלא 100% ) זה כבר לא קיים עכשיו זה נורמאלי ?(צריכת ה RAM הזאת )
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי זכרון של GEIL, שהחליט ביום בהיר להפסיק לעבוד, אין לי שמץ של מושג מה גרם לבעיה, ואני מעולם לא ביצעתי OC למחשב. הביטוח דרך החנות שקנית את המחשב עצמו נגמר (עברו שנתיים מאז). הבנתי שהכרטיס זכרון שלי ניתן עם ביטוח לכל החיים (אין לי תעודה אבל יש לי מדבקות על הכרטיס של אמינות) יש לי גם כן קבלת קניה עם תאריך אם זה בעל חשיבות. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 עכשיו איך אני יכול ליצור קשר עם החברה\יבואן בכדי שיבדקו את הנושא (תכלס בכדי שיחליפו לי את הכרטיס זכרון)? אני אשמח אם מישהו עם נסיון בדבר, יכול להצביע לי על נקודות שיעזרו לי להחליף את הזכרון הבלוי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד windows xp והייתה לי בעיה, מישהו נחמד מהקבוצה מנסה לעזור אך שנינו לא הצלחנו.. הבעיה הייתה מחקתי את הכוננים הקשיחים, ואני מנסה עוד פעם להכניס את הדיסק און קי אך זה לא מזיז כלום.. אני יכול בלי בעיה להתקין ווינדוס 7/10. רק בxp יש בעיה.אשמח לעזרה, תודה רבה! זאת השגיאה שמופיעה לי אחרי שמחקתי את הכוננים
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATA עכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס.. ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם ..יש לי הארדיסק 1TB של סגייט לארונה הוא התחיל לעשות לי בעיות ואחרי בדיקה התגלה שיש לו 4 באד סקטור האם אני יכול להמשיך לעבוד איתו ? האם אחריות על הארדדיסקים כוללת באד סקטור כלומר האם זה מספיק שיש לו 4 באדסקטור בשביל לדרוש שיחליפו לי אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לאחי כבר מלא זמן מחשב נייד דל לא תקין (לא יודע למה) , פירמטתי אותו והתקנתי חלונות XP SP3 , במהלך ההתקנה קיבלתי BSOD אני חושד בזיכרונות 2X2 שאולי אחד לא תקין.. אני מקבל : STOP : 0x000000F4 (0X00000003 , 0X8A3BC020,0X8A3BC194,0X805D2970) I אשמח לעזרה במציאת גורם התקלה..
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-