תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרגל מהאתר ourtoolbar או ליתר דיוק של conduit הוא מותקן אבל מסרב להופיע כאשר אני מנסה לפתוח את ההרחה אני לא רואה אותה לוחץ שוב לפתוח הוא אומר לי ביקשת להסתיר את הסרגל ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך עדיין לא עובד. סרגלי כלים אחרים עובדים כמו שצריך הספציפי הזה הפסיק להופיע פתאום ככה ניסיתי לעשות שחזור מערכת ואיפוס דפדפן לא עזרו בכלל. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים חייב לציין שמדובר בדפדפן ie8
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם לכל הספקים יש גודל סטנדרטי, ככה שבוודואות ספק חדש יתאים למארז שלי. וכמו כן האם תהיה בעיה אם אני אתקין ספק 500W במחשב שהיה בו קודם 350W? המון תודה
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב אז לאחר כמה חיפושים באינטרנט, הגעתי ללינק הבא: http://www.svp-team.com/ זוהי חבילת מקודדים שמבטיחה לכם שיותר לא תתקלו בסרטי HD מקרטעים ונפילות FPS, עד עכשיו כשניסיתי לנגן סרטי 1080 תמיד היו מקרים שהאיכות ירדה, התמונה נהייתה קצת איטית והיו אצלי נפילות FPS, ברגע שהסרתי את כל הנגנים והמקודדים שהיו אצלי והתקנתי את זה, הכל נעלם וסרטים באיכות הכי גבוהה רצים באופן הכי חלק שיש! החבילה הזו בעצם מאפשרת לכם לצפות בסרטים באיכות הכי גבוהה בעזרת Frame Interpolation וכמובן משתמשת ב GPU Acceleration של הכרטיס מסך שלכם: אז לכל מי שחווה את הבעיה הזו, פשוט תסירו הכל, תתקינו את החבילה הזו (שכוללת את MPCHC כמובן), בהתקנה תבחרו את האפשרות להעלות את SVP Manager כשוינדואס עולה ותגידו של…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לחברה שלי בעיה של מסכים כחולים( תדירות משתנה) בין פעמיים בשבוע לפעם בחודש. התחלתי בכול מיני בדיקות שיגרתיות כמו בידקת ב blue screen dump לראות אם יש איזשהו דריבר או חומרה ספציפית שגורמת לבעיה אך כול פעם מדובר על דריבר אחר. ניסיתי אתמול להריץ memtest וקיבלתי ERRORS אבל אני לא יודע לפענח אותם.. אני מעלה 2 צילומי מסך. אשמח לחוות דעת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלוויזיה USB , חיברתי את הכרטיס ליואסבי יש לו אנטנה קטנה. נשאר לי לחבר אנטנה חיצונית שאין לי מושג לאן מחברים אותה. מישהו יכול בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ניקתי קצת את המאווררים ופתאום המחשב לא נדלק, הנורות של הלוח אם דולקות אך עדיין שום דבר לא נדלק חוץ מזה.\ זה קרה לי לפני כמה ימים אך אחרי כמה פעמים פתאום המחשב נדלק, אך הפעם כל מה שניסתי בנתיים, לחזק חיבורים מסוימים, לנתק את הספק וכו' לא עזר למישהו יש עוד רעיון? אני חייב את המחשב למחר!!!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש עם המפרט הבא core i5 750 2.66 לוח intel DP55WB זיכרון kingston 4 gb 1333 (2xgb) כרטיס מסך geforce gts 250 HD 500 GB SATA 2 הבעיה היא כזאת בעת התקנת מערכת ההפעלה בשלב העתקבת הקבצים מקבל מסך כחול ונתקע ניסיתי כמה פעמים זב קורה בשלב הרחבת קבצים כל פעם באחוז אחר פעם אחת הגעתי גם ל 97 אחוז והמחשב נתקע ראוי לציין הדיסק של ההתקנה תקין התקנתי לפני יומיים על מחשב אחר (windows 7 86x) ועשיתי FDISK תקין NTFS דרך ההתקנה יכול להיות שהגרסא לא מתאימה לCORE I 5 אולי צריך 64 ביט ? מה עוד יכול לגרום לבעיות אלו ?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך מומלץ לחבר על הכבל דיסק בודד, בקצה הכבל או באמצע ? בנוסף אם מחברים על אותו הכבל מאסטר וסלייב, היכן מומלץ למקם את המאסטר בקצה הכבל או באמצע ?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב פיליפס אחרי קנו לי מחשב חדש אז שמתי את הצורב והוא לא צורב לי טוב אין לי מושג למההוא אכילו נכון השהוא צורב הוא עושה עיגול כזה מאחורי הדיסק אז עכשיו הוא עושה לי עיגולים עם רווחים מישהו אולי יודע מה קרה ויכול לעזור לי?? :s05:
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את האינטרנט אקספלורר 6. למרות שאיתחלתי מחדש את המחשב האקספלורר החדש לא עלה. ברשותי תוכנת הפעלה חלונות 98 בעברית. מה יכולה ליהיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (בלי שום OC) ABIT NF7 KINGSTONE 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM JB פירקתי את כל המחשב, ניקיתי את המשחה התרמית הישנה מהמעבד ומרחתי אחת חדשה של ARCTIC SILVER. חיברתי את הכל מחדש, וכשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בחלון של הביוס. אני לא שומע שום ציפצוף מהמחשב. זה מה שכתוב: המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח ואת הצורב. הוא מזה בצורה מוטעה את המעבד שלי גם. בזמן מריחת המשחה התרמית, קצת משחה נפלה לי לאזור שמסביב לליבה. ניסיתי לנקות עם קיסמיי שיניים, ובאמת שניקיתי את זה המון אבל עדיין נשאר האזור הזה חלקית בצבע אפור (הצבע של המשחה). אז מה קורה פה? המעבד הוא שנשרף? הכונן קשיח? ניסיתי לבדוק את החיבורים של הכונן הקשיח, והם בצורה נכונה...בדקתי גם כמה פעמים לי…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE מובנה על הלוח ויש בו יציאה לאופטי אבל איך משתמשים בזה ומה זה עושה בכלל????????!?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הבעיה הזאת באה והולכת כבר כמעט חודשיים ואני כבר ממש לא יודע מה נשאר לעשות ??? זה התחיל כשהמחשב היה נתקע אחרי כמה זמן במשחקים ואפשר היה לעשות רק reset. ראיתי שמאורר כרטיס המסך שלי מקרטע אז קניתי חדש שפועל מצויין כרגע. גם אחרי זה התקיעות נמשכו - יש ימים שאין בכלל ויש ימים שזה נתקע אחרי 2 דקות של משחק אפילו - לפעמים זה אפילו נתקע בגלישה באינטרנט/התקנה של תוכנה/צפייה בסרט וכו'... הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור. כבר עשיתי Format והחלפתי את כל הדרייברים שרק אפשר וזה לא עזר. אין לי מוסג מה עוד נשאר לעשות אז יש מישהו שיוכל להציל אותי...? תודה ------------------------------------ AMD Athlon XP 1600 GigaByte GA-7VTXH 768mb 266mhz DDR Maxtor ATA 100 Geforce 4 Ti…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז ככה בניתי מחשב עם כרטיס מסף geforce fx 5200 512 ddr ram hynix baraton 2500+ segate 80gigs עכשיו מה שקורה זה שכאשר אני מדליק את המחשב המסך דולק עם נורה כתומה לא רואים כלום ובמסך שעל הלוח אם זה מראה לי C1. האם זה קרה למישהו מכם??? אם כן איך פתרתם את הבעיה ואם לא תציעו רעיונות. ** ניסיתי להחליף את הזיכרון עם עוד זיכרון וגם את המעבד אך הבעיה חוזרת על עצמה. בתודה דניאל
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי בתקופה האחרונה בעייה חמורה במחשב. כל התפקוד של המחשב השתבש בעקבות הבעייה הזו, עד כדי כך שאני לא יכול להפעיל את המחשב יותר מ - 20 עד 30 דקות ברציפות. הבעייה יכולה להתרחש בכל רגע נתון. זה יכול להתרחש בעת הפעלת משחק, גלישה באינטרנט וכדומה. הסימפוטמים: המחשב מתחיל לעבוד באופן רגיל כאשר אני מפעיל אותו, כלשפתע הכל משתבש - הוא מתחיל להיות איטי לחלוטין. אי אפשר לעשות כמעט דבר, אפילו לא להיכנס ל - Windows Task Manager בנוסף - הרבה צבעים משתבשים וחלק מהאיקונים (Icons) משתבשים. במצב הזה, לא נותרת לי ברירה אלא לכבות את המחשב. אם אני מדליק אותו מייד - אני רואה כל מיני בעיות בהצגת הטקסט עוד בזמן ה BIOS. הבעייה מופיעה מייד. אם אני ממתין כשעה ומדליק את המחשב - הבעייה נעלמת ואז מופי…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
למומחים שלום קניתי מחשב חדש ודי חזק כשכולי ציפיות לראות את הביצועים שלו במישחקים אחרי התקנת מערכת ודריברים וכו (הכל מעודכן טיפ טופ) התפנתי להתקנת מישחקים. התקנתי 2 מישחקים שקיבלתי אם המחשב. 1) thief - deadly shadows 2) joint operations - typhoon rising כמו כן התקנתי cs ו cs sours להפתעתי נתקלתי באותה בעיה בכל המישחקים: המסך קופא בפריים ומישתחרר רק אחרי כ 5 שניות, דבר זה קורא בזמנים לא קבועים, לפעמים כל 5 דקות לפעמים כל דקה. אני מדגיש שוב שהבעיה היא רק במישחקים, ואין שם בעיה אם שאר פעולות המחשב. בדקתי ציון aqua mark וקיבלתי ציונים בין 48.5k ל49.5k ולסיום המפרט הוא מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררי…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מערכת הפעלה חדשה - מדיסק און קי - על מחשב שיש בו כרגע מערכת הפעלה קיימת - בכדי להחליף את הישנה בחדשה. כיוונתי את הביוס שיעלה מהיו.אס.בי. הדלקתי את המחשב, הוא אכן ניסה "לחפש" בדיסק און קי, אך מהר מאוד המשיך והעלה את מערכת ההפעלה הרגילה, ללא שיתקין את המערכת ההפעלה החדשה. למה זה קורה? והיכן הטעות? המון המון תודה!!!|4U|
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
לפני שבועיים +-, המחשב שלי והמסכים (שניים, של LG) החליטו שהם ברוגז. לסירוגין כשאני מדליק את המחשב הם מסרבים להגיב, המחשב עולה בצורה תקינה לחלוטין ומגיב לקלט מהמקלדת והעכבר, אבל המסכים נשארים במצב סטנד-ביי, ולא מראים שום תמונה. כל פעם אני מנסה לחבר מסך אחד, או להפוך את החיבורים שלהם, מכבה ומדליק את שניהם לסירוגין, אבל שום דבר לא עובד. הדבר היחיד שנראה כאפקטיבי הוא פשוט לעשות מיליארד ריסטרטים עד שפתאום המחשב עולה והמסכים מגיבים. אבל כשזה קורה, מדי פעם המחשב מאט ואז מחשיך לכמה רגעים, חוזר, ואני מקבל הודעה של "הדרייברים של כרטיס המסך שלך כשלו והיו צריכים להידלק מחדש". אני כבר אבוד עצות, המחשב בדיוק אחרי פירמוט (עשיתי אותו לפני פחות מחודש), עשיתי סריקות וירוסים בכמה תוכנות שונ…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה אני חווה בעיה קשה ומוזרה בגלישה באינטרנט. ברשותי מחשב חדש, מערכת הפעלה Win xp Pro 32Bit, ותשתית אינטרנט של בזק (ספק- בזק בינ"ל) במהירות של 5 מגה, מודם-ראוטר חדש של TP-LINK וכן כרטיס רשת אלחוטית של TP-LINK . הקליטה האלחוטית היא מצויינת וכך גם ההורדות שאני מבצע שזורמות בקצב של 600KB לשנייה בערך. הבעיה היא הגלישה בדפי אינטרנט - באיזשהו שלב הדפדפן מחליט שהוא פשוט לא זז !!! הוא פותח בקושי רב דפי אינטרנט והדפדוף נהיה מסורבל ונורא קשה, הדבר המוזר הוא שאם אני מנסה להפעיל טורנט או הורדה רגילה (-כדי לבדוק האם החיבור תקין) ההורדה זורמת בקצב של 600 KB לשניה כאילו הכל בסדר, כמו כן שירותי רשת אחרים כמו שליטה מרחוק וכדו' עובדים חלק, רק הדפדוף תקוע. ניסיתי ב…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום כאשר אני נכנס בווינדוס 10 להגדרות=רשת ואינטרנט , לא מופיע לי האופציה "נקודה חמה ניידת", למה? ואיך עושים זאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קניתי באיביי דיסק און קי גנרי שאמור להחיל 32 ג"ב, והוא מראה שהתפוסה יכולה להיות 32 ג"ב אבל אחרי 3 ומשהו ג'יגה הוא לא שומר, היינו או שהוא שומר וברגע שמנתקים (באופן תיקני) המידע נמחק אבל הזיכרון עדיין תפוס, או שהוא כלל לא שומר ועדיין תופס את הזיכרון. אני מאמין שאין הרבה מה לעשות, אבל בכ"ז ניסיתי לפרמט כמה פעמים עם כל ההגדרות, אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב חבר'ה לילה טוב. אני רק היום הורדתי את התוכנה של Everest ונדהמתי לראות את המדחום שמודד לי את הטמפרטורה של כ.מסך. בסה"כ המחשב שלי יחסית חדש בן 3 חודשים ולא עושה לי בעיות ולא ריסטרטים למיניהם, אך לא יכולתי להתעלם מהסנסורים של תוכנת Everest. מבחינת טמפרטורת מעבד ולוח אם נראה הכל תקין. אך טמפרטורת הארד דיסק עומדת על 60 מעלות צלסיוס וטמפרטורת GPU כ.גרפי על 81 מעלות!!! החום של הארד דיסק עוד איכשהו מתקבלת על הדעת, ברם טמפרטורה של GPU נראה לי קצת יותר מידי, למרות שהוא לא עושה לי בעיות. דרך אגב כ.גרפי של Geforce 7600 GT. זה נראה לכם תקין? ???
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-