עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-uot וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמוץ של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by avivz,

אני לא בטוח שהבעיה בחומרה אבל ככה יש לי שני ארדיסקים במחשב וזה שמערכת ההפעלה מותקנת בו מחולק ל2 מחיצות אחת המחיצות נעלמה! היא מופיעה בתהקנים אך ללא אות ולא ניתן להוסיף לה אות וניסתי עם תוכנת צד שלישי (EASEUS Partition Master) גם היא מזהה את הכונן אך לא ניתן לעשות איתו כלום בעזרת התוכנה אני יכול לראות את הקבצים אך לא לגשת אליהם. בבקשה זה ממש חשוב מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים, לפני 4 חודשים בערך אחותי קנתה מחשב חדש מ KSP עם מעבד Intel P4 3GHz תומך ב HT עם 256 מ"ב זיכרון הארד דיסק 80 ג'יגה 7200 והמחשב פשוט לא זז!!! (וזה ככה מהיום הראשון שהיא קיבלה אותו.) כרגע מותקנת במחשב מערכת הפעלה + אנטי וירוס. (Windows XP SP2 + Anti Virus NOD32) כדי להכנס למחשב שלי לדוגמא, לאחר לחיצה כפולה על האייקון אני צריך להמתין בערך 6-7 שניות עד שהוא נפתח. (ולפעמים אפילו יותר ) לפתוח את האקספלורר בשביל לגלוש לוקח נצח נצחים (הבנתם את הרעיון ) מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by tood,

היי, 1. לוח האם הוא :p4i45gv 2. מערכת הפעלה : win home 3. אין לי כונן a 4. בזמן העליה של המחשב זו השגיאה שהוא נותן:DISK BOOT FAILURE , INSERT DISK AND PRESS ENTER,וכן הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן a שאין לי. 5. נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הדרייברים של הביוס ,במחשב אחר. 6. יש לי אפשרות לצרוב את זה על cd ,אם כן איך אני צורב את זה בכדי שזה יעלה עם הפעלת המחשב ואוכל לעדכן את הביוס. 7. האם יש פתרון לבעיה מבלי שאשנה ואו אעדכן את הביוס. תודה אהוד

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  5. אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by tnt studios,

במחשב החדש שלי (ראו מפרט) מופיע מסך כחול כל פעם כשאני מתחיל להשתמש במיקרופון, זאת אומרת שנגיד ואני מתחיל לעשות שיחה בSKYPE, אז על השנייה שאני מתחיל לדבר, מופיע מסך כחול. עזרה??? הוספתי קובצי מינידמפ, אני לא יודע למה יש כל כך הרבה... תודה בהקדם נ.ב: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול. לא עבד. הגירסה של הSigmaTel High Definition Audio CODEC היא: 5.10.4449.0 נראה לי... הכטיס קול הוא O/B: Intel 8280 1GB ICH7 - High Definition Audio Controller עזרה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר למימוש אחריות של כרטיס מסך... יש לי את המחשב שפה בצד ועכשיו המחשב עושה לי רסטים כבר מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך....בהתחלה היה לי את הדגם הרגיל של c3d כ איזה שבועיים ואז החליפו לי לגרסאת ה twin turbo....לאחר שהחליפו לי את הכרטיס מסך המחשב התחיל לעשות לי ריסטים לסרוגין בתוך משחקים והחשד העיקרי של הוא בכרטיס מסך.... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הדגם של הכרטיס מסך בכרטיס מסך שווה ערך לכרטיס שלי או שהם יביאו לי את אותו דגם שיש לי..? תודה לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  8. יש לי ווינדוס 10 והייתה לי בעיה באפטר אפקטס זה לא מה שחשוב אבל זה הרקע... בקיצור ההייתי צריך להכנס לmsconfig ולאשר בboot את הsafemod וזה מה שעשיתי זה אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט לאחר הריסטרט המחשב נדלק כרגיל וניסיתי את זה עוד פעם אבל לא רק שלא הצלחתי יש לי מסך שחור, ניסיתי להדליק מחדש את המחשב אבל זה לא עבד בנוסף אני לא רואה גם את המסך עוד מההתחלה כשאני מדליק את הווינדוס כי הוא שחור. בנוסף כל הדברים במחשב עובדים לדוגמא המקלדת האוזניות העכבר ... אני חייב עזרה, באמת תודה לעוזרים!.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  9. Started by Shocko,

אהלן.. קניתי לפני כמה ימים שני כרטיסי מסך של ati מדגם 6850. אני רוצה לחבר את שניהם יחד כמובן. השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד מעבר לחיבור הרגיל של שניהם על הלוח אם? כמו חיבור פיזי בין שניהם, מעבר לזה שהם מחוברים על הלוח אם? או איזה הגדרה מיוחדת אחרת? *הלוח אם תומך cf והספק לא אמור לעשות בעיות (650w cooler master) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by אלון לטמן,

אחרי שהתחדשתי בכרטיס מסך חדש התחיל כל הבלגן... קניתי gigabyth gtx960 windforce 2gb התקנתי על הלוח התרגשתי מהנושא אך בזמן התקנת הדרייבר קיבלתי מסך שחור וניתן לשמוע ברקע כי המחשב ממשיך לרוץ נתתי לזה כשעה אך עדיין ללא הואיל... הפעלתי מחדש את המחשב ואז הכרטיס מסך חזר לחיים... כלומר עד שהגיע לוינדוס שם שוב מסך שחור והמחשב ברקע ממשיך לעלות... כדי לוודא שאין בעיה אצלי במחשב לקחתי את כרטיס המסך למחשבים אחרים מתקדמים יותר משלי (הוסיף תיאור למחשב שלי בסוף) ועדיין אותה התקלה ניסיתי לעדכן bios לא עזר (יכול להיות שהייתי צריך לעשות ריסט ללוח לפני אך לא עשיתי זאת) לפי החברה הכרטיס אולי תקין אולי לא, מה ניתן לעשות? Motherboard Gigabyth GA-G41MT-S2PT Kingstone hyperx blu DDR3 1600 Ssd Ocz…

11. שלום לכולם ככה יש לי מערכת חדשה שקנתי לפני שבוע ויש לי בעיה דיי מוזרה קודם כל זה המפרט : AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower עכשיו עבדתי עם המחשב בערך יומיים ואז התחילו להופיע מסכים כחולים עם שגיאה driver irql not less or equal חשבתי שזאת בעית דרייבר ניסיתי להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט והמחשב שוב בצע ריסטרט וקרס לגמרי ניסיתי להתקין שוב את המערכת ההתקנה כל הזמן נפלה עם מסך כחול בזמנים שונים של ההתקנה... ניסיתי גם גירסאת ווינדוס אחרת ושוב אותה בעיה ניתקתי את כל הדברים הל…

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by 1337gamer,

לפני כמה זמן התחילולהופיע על המסך פסים באיזור הסמן של העכבר, טקסט לא היה מוצג כראוי, ולפעמים המסך היה נכבה ונדלק בלי הפסקה. החלפתי מסך, והבעיה נמשכה. גם לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. ניקיתי אם הכרטיס מאבק, אבל זה לא עזר ממש. התקנתי את התוכנה SmartDoctor של ASUS, ונראה כי הפסיקו הבעיות האלה, אלה שעכשיו קבצי וידאו לא נראים טוב, ונתקעים. רציתי לשאול אם הבעיה היא בכרטיס מסך, ואם כן, האם יש דרך לפתור אותה חוץ מקנייה של כרטיס חדש. ברשותי לוח-אם P4T של ASUS, דיי ישן, ולכן החיבור הוא AGPx4. רציתי לדעת אילו אפשרויות קנייה יש לי, אם אפשר לקנות AGPx8, כי קשה למצוא כרטיסים מתאימים (אני לפחות לא מצאתי). אם מישהו מכיר כרטיס מתאים טוב, במחיר סביר (כפי שאתם מבינים, המחשב ישן, ולא שווה הש…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by Raanan97,

יש לי במחשב שני חיבורים קדמי ואחרוי איפה אתם אומרים שהמחשב יפיק צליל יותר איכותי?לאיזה חיבור לחבר את האוזניות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  14. ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  15. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר של NVIDIA במחשב שלי הוא אומר לי שהוא לא מוצא קובץ שאמור להיות מותקן לי במחשב בשם isscript.msi מה זה הקובץ הזה ? ואיך אני מתקין אותו במחשב שלי ?

16. שלום, (אזהרת סיפור ארוך) התקלה היא כזו הדיסק הקשיח משמיע צליל הדומה לשריקה כזו כמו שקורה כש"שומעים צלצול באוזן" אחרי חשיפה לרעש חזק מידי. בהתחלה בכלל חשבתי שבאמת יש לי "צלצולים" באוזן (: הצליל עצמו הינו בטון קבוע ולא משתנה אם כי העוצמה כן משתנה (חזק יותר\ חלש יותר). התקלה מלווה בקפיאה של המחשב. הצלצול הזה לא נשמע כל הזמן אלא בא והולך והרגשתי היא שהדבר קורה כאשר כותבים\קוראים חומר לדיסק אם כי לעיתים זה קורה גם כשאני כלל לא ליד המחשב. התקלה מחמירה משמעותית אם כי לא מייד בזמן צפיה בסרטים. הצלצולים האלו הפסיקו להופיע אחרי שניתקתי את הדיסקים הקשיחים והמשכתי לעבוד (כמה שעות כדי באמת לראות שזה לא חוזר). התקלה הזו קרתה לפני כמה חודשים. בזמנו המחשב כולו נשלח למעבדה אחרת מהיכן שהמח…

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by dannygnh,

הקפיץ שתופס את צלעות קירור המעבד אין לא מקום אחיזה, כיוון שקצה תושבת המעבד נישבר. למשהו יש רעיון מעשי,איך אפשר לתפוס את הקפיץ.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by skuki1,

שלום! אחרי שהתקנתי משחק חדש, בכל פעם שאני מפעיל תמשחק המסך מרצד בצורה מפחידה ונתקע. לפעמים, זה קורה גם לא בזמן משחק אלא בזמן גלישה ברשת. אני עידכנתי את הדרייברים לעדכניים ביותר. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: intel 2.8C Asus p4S800D 2X512 DDR Radeon 9800 pro

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  19. ברשותי לוח אם gigabyte ga-945gzm-s2 לאחר פרמוט המחשב כמה פעמים והתקנת WINDOWS 7 אני לא מצליח להפעיל שום רכיב חיצוני על ידי USB 2.0 למשל את האייפון אחרי ניסיונות רבים כמו למשל לבדוק בביוס אם הוא על דיסייבל גיליתי לדעת שהוא על אנייבל ועדיין לא פועל אך כאשר אני משנה אותו לדיסייבל הוא מעלה את האייפון אבל על USB 1 ככה שזה לא מועיל לכלום עד כה לפני הWINDOWS 7 הייתי מתקין את הדרייברים מהדיסק והכל היה עובד חלק כרגע נכנסתי לאתר של gigabyte הורדתי דרייברים ולא הבנתי איך בדיוק להתקין אותם מכיוון שבחיים לא נתקלתי בדרייברים כאלה פשוט סתם קבצים שאין לי מושג איפה להניח אותם אז מי שידוע לו על פיתרון או על דרייברים נורמליים אשמח אם יעזור

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  20. Started by zag_zag,

יש לי Radeon 9500 Pro, על המחשב הראשון במפרט היום חזרתי למחשב לאחר שהוא עבד כמה שעות, ולהפתעתי ראיתי פסים צבעוניים על המסך יחד עם התצוגה הרגילה של מערכת ההפעלה (כלומר, התצוגה של מערכת ההפעלה + פסים בהירים אנכיים). הבעיה קיימת גם במסך הטעינה של ה-Bios, ובמסכי הטעינה של חלונות. מבחינה חיצונית לא נראה שיש בעיה בכרטיס (המאוורר עובד). לא עשיתי לכרטיס OC, דאגתי לאוורור במארז (גם מתחת לכרטיס) יש עוד משהו שאני יכול לבדוק / לעשות לפני שאני מממש את האחריות (ונתקע עם Riva TNT2 :-\) ? עריכה: למקרה שלא ברור, אין בעיה עם כרטיס אחר (למשל Riva TNT2)

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב נייח, אני מעוניין לחבר אותו בעזרת כבל רשת, יש לי יציאת אינטרנט אך לא מחובר בה נתב, האם יש אפשרות לחבר את המחשב ישירות ליציאה או שחובה להתקין נתב?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  22. שלום כשאני ניחנס לוינדוס אקספי רושם לי ככה לא קיימים די משאבי מערכת להשלמת ה api וכשאני ניכנס במצב בטוח יש מסך כחול ורושם stop c00021a

23. Started by Naftul1000,

שלום חברים אני קניתי לפני שבוע מאמזון מחשב נייד של חברת MSI( מדובר במחשב עם מפרט של: i7 9750H עם כרטיס מסך GTX 1660Ti) עכשיו אני מפעיל עליו משחק ששוקל 10 גיגה הוא מתחמם ברמה ממש ממש גבוהה השאלה אם זה נקרא נורמלי כי סך הכל הפעלתי NEED FOR DPEED המשחק ששוקל 10 גיגה והוא התחמם מאוד מאוד השאלה האם זה דבר שאפשר לסדר בכרטיס מסך או שכדאי להחזיר את זה מישהו עוד אחד נתקל בזה ?

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by snirf,

קרה לי משהו הזוי...פתאום בלי סיבה אני נכנס למחשב שלי ו-2 כונני הדיסקים שלי לא מופיעים(צורב, וצורב DVDׂ) נכנסתי למנהל ההתקנים, ומסתבר ששניהם מופיעים עם סימן קריאה לידם. כשאני לוחץ על פרטי הבעיה מופיעה לי ההודעה הזאת- ‏‏ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)‏‏ מה עושים?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by d.c.n,

שלום, יש לי ארד דיסק בנפח של 80 גיג'ה. אני רוצה להוסיף עוד אחד של אותה כמות וכשאני מחבר את שניהם הווינדוס לא עולה זתומרת הוא מעלה רגיל את המחשב ואז שצריך לעלות הקטע של הטעינה של הווינדוס הוא כזה נתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש כילו זה מכוון שזה יהיה על הארד דיסק שהוספתי ולא על הראשון שבו בעצם מותקן הווינדוס. הכבלים שאני מחבר איתם זה עוד יציאה שיוצאת מהארד דיסק הראשון, זתומרת החיבורים שמחוברים לארד דיסק יוצאים משניהם עוד אחת זתומרת מפצל לשניהם. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים