עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עידן01,

שלום רב, יש לי בעיה בחיבור הרשת. יש לי ווינדוס 10. כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת, אם אני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו. כיצד ניתן לתקן את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  2. יש לי ווינדוס 10 והייתה לי בעיה באפטר אפקטס זה לא מה שחשוב אבל זה הרקע... בקיצור ההייתי צריך להכנס לmsconfig ולאשר בboot את הsafemod וזה מה שעשיתי זה אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט לאחר הריסטרט המחשב נדלק כרגיל וניסיתי את זה עוד פעם אבל לא רק שלא הצלחתי יש לי מסך שחור, ניסיתי להדליק מחדש את המחשב אבל זה לא עבד בנוסף אני לא רואה גם את המסך עוד מההתחלה כשאני מדליק את הווינדוס כי הוא שחור. בנוסף כל הדברים במחשב עובדים לדוגמא המקלדת האוזניות העכבר ... אני חייב עזרה, באמת תודה לעוזרים!.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  3. Started by פניצילין,

יש לי בעיה מוזרה בגלגל העכבר כשאני מגלגל למטה כל שנייה הוא עושה לי קפיצות קטנות כלפי מעלה וזה ממש מעצבן. אני לא יודע אם לקנות חדש אם הבעיה בעכבר. מישהוא נתקל בבעיה כזו?, והאם אפשר לנסות משהוא בהגדרות. מי שמכיר את הבעיה אשמח לעזרה.

4. הכרטיס מסך שהזמנתי הוא ?X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? כשהמחשב הגיע הביתה בדקתי תכרטיס מסך והיה כתוב : x1950 series וגם ראתי שכתוב במהירות שעון 702mhz ממקום 1400 אז השאלה שלי האם שמו לי תכרטיס הנכון?

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  5. שלום זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום כאן אז אני מקווה שתוכלו לעזור בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת אחרי שאני מדליק את המחשב בערך בשלב ש WIN עולה ( אחרי שאני נכנס ליוזר שלי ולפעמים לפני) המחשב פשוט נכנס למצב של POWER SAVING ואי אפשר להחזיר אותו, וכל מה שאפשר לעשות זה אתחול מחדש למחשב ואחרי אתחול מחדש למחשב זה קורה שוב ככה פעמיים או שלוש פעמים עד שהוא עולה נורמלי ואחרי שהוא עולה טוב אין שום בעיות עם המחשב חשוב לציין שאם המחשב עובד ואני עושה אתחול למחשב אז הוא עולה בלי שום בעיות הבעיה היא רק שהמחשב היה כבוי לגמרי ואז אני מדליק אותו יש לי WIN XP SP2 GEFORCE 5200 FX הורדתי גם דרייברים ל כרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  6. בס"ד טוב , האשכול הזה היה בהתחלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178337.msg1533574;topicseen#msg1533574 מאז המחשב עבר כמה שינויים , זכרונות הוחלפו נבדק כ.מסך שונה לוח הוחלף בחדש על ידי היבואן של GB בארץ.. (מור לוי) הוספתי קירור BT למקרה שזה היה קירור החלפתי לספק 460WATT נקי כי אולי היו בעיות מתח והכל פשוט כמו תמיד , אותו מסך כחול , בלי קשר לעומס , אין OC , פשוט נמאס מהמחשב אני מרגיש כאילו רכשתי אותו כדי ללכת לחברה כל שנייה על מנת להחליף חומרה.. ניסיתי גם להחליף את הדרייבר של הכרטיס קול של הNVIDIA MIXER כי שמעתי שהוא עושה בעיות.. אז התקנתי AC97 הכי חדש.. והכל פשוט חוזר כמו סרט עצוב . הורדתי גם דרייבר מ AMD.. מה זה יכול להיות? נשארה עוד תקווה? מה שכן המסך הכח…

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  7. אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  8. מדובר במחשב נייד HP Pavilon ze4523EA אני מעוניין לפרמט ולהתקין חלונות מחשב. הבעיה היא שאין לי את הדיסקים של חומרת המחשב, אני חושש שלאחר הפירמוט אני אדרש לדרייברים של לוח אם / סאונד / כרטיס רשת וכו', כמו כן מותקן איזה דרייבר שמאפשר להשתמש בכפתורים ובמשטח העכבר (עם האצבע) המובנה במחשב (OneTouch למיטב זכרוני). מה עלי לעשות כדי להבטיח שלאחר הפירמוט לא אתקע ? תודה !

9. Started by nim901,

היום הפעלתי סריקה ב NOD ופתאום אני רואה מלא "כחולים" (סתכלו למטה), חוץ מהראשון אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר. אני גם בטוח שזה וירוס \ תהליך מסויים שלא אמור לפעול גורם לכך, כשאני לוחץ ctrl + alt + del אני רואה מלא תהליכים שאף פעם לא היו :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  10. יש לי בעיה שכשאני מדליק משחק, נגיד כמו DOOM 3, אז פתאום המחשב לא מגיב והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום. רק לשם הבהרה, זה לא קורה כל פעם, זה פעם קורה ופעם לא, תלוי במצב רוח של המחשב. וזה גם קורה רק כשהמשחק עולה מבחינת הגרפיקה ולא התפריט. יש לי 6600GT חדש ו-f700p של LG. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר משתגע. תודה מראש, דור לוי

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by b555,

לפעמים מופיע לי מסך כחול המחשב אינו תקוע אני יכול לכבות אותו מהמקלדת ומהרשת ניסיתי להחליף לוח אם וכרטיס מסך (לאותו דגם לוח IPE1000L כרטיס מסך LEADTEK A170MYVIVO) הבעיה לא נפתרה ניסיתי עדכון ביוס לפי הסבר של חברת גיגה בית זה יכול להיות אולי התנגשות בין הכרטיס מסך לבורד??? לינקים לתמונת המסך http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG'>http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg]http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by EasyPooper,

לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש מבית ASUS המודל היא AH2600PRO הוא בנוי על צ'יפסט RADEON HD 2600 PRO תומך ב DIRECTX 10. בהתחלה הכל היה בסדר גמור. הייתי מריץ COD 2 על המקסימום עם 50 FPS בלי בעיות.... לא מזמן התחילה כזאת בעייה. בCOD4 למשל. כשאני מכוון דרך הכוונת של הרובה (מקש ימני בעכבר) אני רואה שני פסים צבעוניים מרוחים בצד ימין (לכל אורכו) ולמטה (כנ"ל) הרוחב נע בין חצי סנטים לסנטים. הבנתי שיש איזושהי בעייה עם הטישטוש..... מה יכולה ליהיות הבעייה? האם זה המסך (מסך LCD ישן יחסית... בן שנתיים....) הכרטיס מסך או אולי בעייה בחיבור ה AGP?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by Elad_m,

שלום קרה לי משהו מוזר במחשב אני מדליק אותו ומופיע לי מסך שחור עם הודעה: invalid partition table ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של xp ולא הצלחתי ניסיתי לפרמט דרך partition magic גם לא הצלחתי מופיע שם שגיאה בצהוב. מה הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by Master Blaster,

ההיגיון אומר שמן הסתם אחד המאווררים התקלקל או נתקע, אבל הייתי רוצה לדעת אם יכולות להיות סיבות נוספות. עכשיו, בהנחה שבאמת אחד המאווררים נתקע בגלל הצטברות של אבק או משהו, איך אני אמור להסיר אותו? שמעתי שאפשר לקנות באופיס דיפו מיכלים עם אוויר דחוס שאמורים לנקות את הדברים האלה. הם בכלל שווים משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by Chiba,

הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  16. הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  17. שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by orichayun,

שלום רב חברי פורום יקרים, ברשותי מחשב שנקנה באוגוסט וזה המפרט שלו: Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) RAM : 24GB GIGABYTE nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 HARD DRIVE INTEL SSD 250GB ATA DEVICE WD 2TB 6G per sec Seasonic X-Series 850 W Power Supply GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard הרכיבו לי מחשב שאמור להיות מפלצתי ולעבוד כמו סוס עבודה (הוא נקנה בKSP) משום מה המחשב לא טס כמו שציפיתי ונתקע בתוכנות מסויימות כמו אייטונס, סוני וגאס (וידאו), בפוטושופ הוא מאוד איטי לעיתים כשאני שומע ביוטיוב אז יש קפיצות של שירים (לאחר שהשיר כבר …

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by amitrotem,

יש לי לוח אם X58A-UD3R אך שהביוס עולה (שאני לוחץ על DEL כדי לעלות אותו) הוא נתקע במסך הראשון שמופיע בביוס של גיגבייט מישהו נתקל בדבר כזה..? אך אפשר לפתור את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. התקנתי על המחשב שלי 3 מערכות הפעלה, XP, חלונות 7 עברי וחלונות 7 אנגלי. לאחרונה, בעקבות הפסקת חשמל פתאומית, השתבשו שתי התקנות החלונות 7. הצלחתי להתקין מחדש את המערכת העברית, אך זו האנגלית, אינה עולה. כשאני מפעיל את המחשב באמצעות כונן ה-DVD וכדיסק ההפעלה של חלונות 7 בתוכו, מופיעה ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert the windows installation disk and restart your computer. 2. Choose your language settings, and then click "Next" 3, Click "Repair your computer" ... Status: 0xc0000017 Info: An unexpected error has occurred. כשאני מבצע את ההוראה, התופעה חוזרת. כשאני מקיש על ה"המשך", מופיעה אפ…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by iyehuda,

חיפשתי ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. התקנתי מחדש את הWIN 7 שלי... יש לי פיזית 3 ארדיסיקים, וחוץ מהכונן שהתקנתי עליו כולל המחיצה שלו שאותם אני רואה שני ארדיסיקים אני לא רואה למרות שפיזית אני רואה אותם על המחשב תמונה מצורפת את מה שאני רואה זה את C ו.. D כל השאר לא.. תודה מראש לעוזרים חבר'ה שכחתי לעשות משהו פשוט כמו להוסיף להם DRIVE LETTER לא צריך עזרה, תודה בכל אופן ולאחראים אתם יכולים למחוק את זה בכיף, פתאום עליתי על זה פשוט

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  23. התקנתי windows 7 ואת הדיסק הקשיח השני הוא לא מציג כמחיצה.. אני רואה אותו במנהל ההתקנים אבל הוא כאילו לא קיים.. ד"א זה שני דיסקים קשיחים שכל אחד 320GB. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by ff10,

שלום לכולם קניתי ליפני שבוע את המשחק battlefield bad company 2 ( משחק ענק !!!!! ) ואז התחלתי לשים לב לבעיות בגרפיקה ובסאונד מצד הגרפיקה אני רואה את התקסתורות של הריצפה מישתנות בקצב מהיר ומשגע חושים חח ומצד הסאונד אני שומע ברמקול ימיני קידמי כאילו הוא רמקול אחורי ??? המפרט שלי הוא ככה : מעבד E6750 כרטיס מסך X1950 PRO לוח אם GIGABYTE P35 והכרטיס קול מובנה התיכנון שלי זה לקנות כרטיס מסך חדש ( HD 5770 ) אבל לגבי הסאונד אני לא יודע מה לעשות :-\ תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים עם 2 יציאות USB מקדימה ו-4 מאחרונה. לאחרונה נתקלתי בבעייה שכאשר אני מחבר ל-USB מקדימה או לכמה יציאות USB מאחור המחשב מבצע restart כל פעם מחדש. האם הבעייה בלוח אם ? האם צריך להחליף אותו ? ברצוני לציין גם שבעבר היתה לי בעייה שהמחשב היה מבצע restart מיידי פעם וזאת "כנראה" בגלל המאוורר של הכרטיס מסך. אומנם החלפתי אותו ועכשיו המחשב עובד אבל נראה שעדין הוא כבד מיידי. מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.