עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי יש לי 2 לוחות אם של חברת ASUS P800 , אני מחבר להם את המתח + זיכרון + כרטיס מסך AGP (לא בתוך מארז) ללא חיבור של דיסק קשיח בחיבור של 40 פינים , ברגע שאני מפעיל את כפתור ההפעלה ,נישמע לאחר שניות ציפצוף אחד ורואים כיתוב על המסך (זה מראה את הלוגו של לוח האם ) , אבל כשאני מחבר להם דיסק קשיח בחיבור ה40 פינים,ומפעיל את המחשב ,לא נישמע הציפצוף בעליה של המחשב , אבל רואים את כל הכיתוב , יכול להיות שיש בעיה בלוח אם? עוד לא חיברתי CD ללוח בכדיי לבדוק אם אפשר להתקין מערכת הפעלה , אבל יש לי הרגשה שלוחות האם מקולקלות. מבקש את עזרתכם. רוני

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות? (אולי זה לא ההרד דיסק?)

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by nirdil,

שלום לכולם, המחשב שלי משגע אותי!!! מפרט: pentium 2gh זיכרון: 512 RDRAM כרטיס מסך: 6600 GT דיסקים קשיחים: 250, 120, 40 כרטיס קול: SBLIVE 7.1 עוד: LG DVDRW בקיצור הרבה שטויות.... מחובר ל-LCD כחלק ממערכת קולנוע ביתי. המחשב מחרפן אותי, לפני כמה זמן, הוא התחיל להיתקע, המסך היה פתאום נעלם, הרבה bluescreens, קפיאה של המסך, reset פתאומי ועוד ועוד ועוד... נראה לי שהכל התחיל בניגון של high-definition content... הבנתי שכנראה זו בעיית חימום יתר, העניין הוא שלאט לאט זה מחמיר. כרגע, לאחר ההחמרה הגרועה ביותר, הוא פועל רק אם הוא פתוח ותקוע לו מאוורר רצפה גדול בפנים. הוא נתקע ברגע שאני מדליק אותו ללא מאוורר, עוד לפני שהוא מתחיל לחשוב שהוא צריך להתחיל להתחמם, שזה מאוד מוזר, עוד דבר מוזר זו…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by NoamOpp,

אהלן, יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב הוא נדלק בלי אינטרנט (כבל רשת מחובר למודם), ורק אחרי ריסטרט האינטרנט עולה. זה קורה לי רק במחשב הזה בדקתי את הכבל והמודם על מחשבים אחרים והכל תקין. יש פתרונות לבעיה?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  5. התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by bd,

יש לאחי מחשב ננניד פתאום בלי שום התראה מוקדמת כאשר מפעילים את המחשב אחרי שמופיע הפרטים על המחשב מופיע לי הודעה משו שקשור בהרדיסק שיש בו שגיאה 1720 זה מה שכתוב SMART Failure Predicted on Hard Disk 0 : TOSHIBA MK3025GAS - (PM) 1720 - S.M.A.R.T Hard Drive detects imminet failure (Failing Attr :05h) Please back up the cpntents of the hard drive and run Hdd seld test in F2 setup וF2 זה להיכנס ל HARD DRIVE SELF TEST כאשר מפעלילים תמחשב כדי לעשות בדיקה ו F1 זה להמשיך אם אני ממשיך F1 כתוב לי EROR LOADING OPERATING SYSTEM חשבתי שזה בעיה בוינדוס אז התקנתי מחדש אותו וההתקנה הייתה איטית מאוד ונתקע באמצע התקנה עכשיו אני עושה בדיקה כמו שרשום, אחרי שבסוף הצלתי שעשיתי יוזר הוא נתקע איז…

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by eran2,

איך אני בודק זאת? האם גם בDEFRAGMANTATION של הכונן אני אוכל לראות BAD SECTIONS. עשיתי DEFRAGMANTATION ולא ראיתי כלום העניין הוא שגם בפלט אין שום אטזכור לזה אז איך אני יכול לדעת אם יש לי BAD SECTORS גם שיראה לי אפס אחוז ?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by ilanyaacov10,

שלום רב המקלדת במחשב הנייד שלי לא מחוברת פיזית כי הכבלים שלה נקרעו לי .איך מדליקים את המחשב ללא המקלדת? מחשב X541UA של אסוס

9. Started by mor1995,

זה המפרט של המחשב שלי... אני לא יודע אם המפרט הזה מציין את סוג ספק הכח שלי אז אני אגיד מראש שהספק שלי הוא של HEC 450W ועכשיו לבעיה: המחשב פאקינג מתחמם לי בצורה מטורפת עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה המצב הטמפרטורות שלו הוא: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 51 °C (124 °F) CPU 79 °C (174 °F) CPU #1 / Core #1 90 °C (194 °F) CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F) CPU #1 / Core #3 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #4 89 °C (192 °F) GPU 71 °C (160 °F) GPU Diode 77 °C (171 °F) GPU Ambient 64 °C (…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by b555,

לפעמים מופיע לי מסך כחול המחשב אינו תקוע אני יכול לכבות אותו מהמקלדת ומהרשת ניסיתי להחליף לוח אם וכרטיס מסך (לאותו דגם לוח IPE1000L כרטיס מסך LEADTEK A170MYVIVO) הבעיה לא נפתרה ניסיתי עדכון ביוס לפי הסבר של חברת גיגה בית זה יכול להיות אולי התנגשות בין הכרטיס מסך לבורד??? לינקים לתמונת המסך http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG'>http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg]http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by avivboker,

לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  12. שלום לכם, יש לי מחשב נייד הפעם עם שלוש שנות אחריות אבל כמעט שנתיים ובמאי שנה הבאה היא נגמרת, אזי אני מקווה שאוכל להרשות לעצמי לקנות מחשב נייד טוב, כרגע לא. הבעיה היא הייתה גם מתחילה כשרכשתי את מחשב נייד אזי כאשר הייתי משמיע מדיה, לא משנה מאיפה אזי הייתי משמיע מדיה, גם ממחשב, תקליטור או אינטרנט הייתי שומע מין רטט, מין רעד בשמע. אזי התקשרתי לתמיכת HP ואזי הם אחרי טרטור נפשות להסיר איזושהי תוכנה מהמחשב אזי מרגע זה כל הפרעות השמע שהיו במחשב נעלמו ועד לאחרונה, אולי מאזי העדכון אבל אולי בהגדרות שמע צריך לסדר. גם כאשר אני לא משמיע דרך אוזניות שומעים עם רטט. אני אנסה גם לעבור על החוברת שוב פעם של מחשב נייד לראות אם משהו יעזור לי את הבעיה ובכלל אני אכנס לאתר תמיכה של מחשב נייד ו…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  13. אודה למי שיוכל לעוץ עצה אני בעליו (הגאים) של EPOX 4G4A ולאחרונה עברתי להשתמש בשני כוננים קשיחים על בקר HPT372 בתצורת RAID1 MIRROR אבל מאז בכל פעם שהמחשב נכנס למצב STANDBY ב-XPPRO הכוננים לא כבים כמו שהיה כאשר היו מחוברים לבקרי ה-IDE המקוריים של הלוח. אם מישהו יודע איזו הגדרה לא שיניתי או האם בגלל ה-RAID הכוננים פשוט לא אמורים להיכבות אז בבקשה שיגיב.... תודה

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  14. היום חיברתי כונן cd נוסף למחשב.. כשאני הדלקתי את המחשב היה קצת בעיות אבל סידרתי הכל הכונן דיסקים נפתח וכשאני מכניס לו דיסק אין שום סימן חיים מהכונן.. זאת אומרת שכאילו לא הכנסתי כלום.. ואין אפילו כונן נוסף במחשב שלי נכנסתי לביוס והכל על אוטומט.. עשיתי את הכונן עד השני ולא על הראשי..מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by yair71,

המחשב שלי עושה בזמנים בלתי צפויים. לא רק רק שהמערכת עובדת גם עושה בוט תוך העלאה של המחשב עושה פעמיים בוט וגם שנכנסתי לראות בביוס. זה קרה לי לפני שבוע. ניקיתי אבק. סגרתי לכמה זמן . והופ עבד היום בערב שאין עומס חום חזרה התקלה בתדיות גבוהה. הבית עצמו ממוזג. כך שאין השפעה. ברגע זה שאני כותב אין בוט. מקווה שאספיק לכתוב הכל. נראה לי שזאת בעיית חומרה. רק שאני לא יודע היכן. עשיתי היום ניקיון של אבק נוסף בכרטיס מסך(היה מלא) ובכל המחשב. האם מישהו יכול להדריך מה עושים לפני שהולכים לטכנאי שיקרע אותי (גם בחוסר ידע וגם במחיר מיותר על חלקים לא הגיוניים). בינתיים המחשב עובד כ-5 דקות. ללא בוט תודה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by shlomoreuven,

עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  17. יש לי מחשב חדש וכונן חדש, כשאני מחברת את הכונן החיצוני המחשב מזהה אותו, אך האנטרנט (WIFI) מפסיק לעבוד. יש פיתרון?

18. שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by hwforcer,

מה אתם מעדיפים? ADSL 5MB או HOT 5MB ? היום עברתי מכבלים לבזק מ5 מגה ל 5 מגה, וה5 מגה של בזק אכן יותר מהירים!! ידעתם?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש... חלקים כמובן..! החלטתי לקנות גם ביג טייפון למחשב. התחלתי להרכיב את המחשב(עם עזרא מחבר שעובד כטכנאי בivory כי זה הפעם הראשונה שיוצא לי להרכיב מחשב פיזי. קיצר סיימנו להרקיב הכל חיברנו לחשמל והמחשב לא נידלק(כאילו בא להידלק וניכבה) שיארנו שהבעיה בביג טייפון אז פירנו והרכבנו מחדש והמחשב עבד. קיצר התקנתי ווינדוס והכל והיום הביאו לי עוד מאוורר 120 וכשבאתי להרכיב את המאוורר המערכת שוב לא נידלקה פיקתי את המוורר ושוב לא נידלק פירקתי חלק חלק ושוב לא נידלק. מה לעזאזת הבעיהההה?!??! אני חייייבבבבבב עזרא מלאה פה בקשהההה כל מי שיש לו מושג למה המחשב מקצר!! נ.ב הספק שלי הוא Thermaltake TR2 W0070 ATX 430W Power Supply

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  21. שלום, החלפתי לאחרונה לוח אם, מעבד וספק, וזאת לאחר שהתברר לי שהספק ככל הנראה זייף וגרם לשריפת לוח האם והמעבד. החלפתי את שלושתם, מהבנה שככל הנראה הדבר נגרם מעומס על הספק ושהוא לא יספיק גם בהמשך. לאחר ההחלפה, החזירו לי מהחנות גם את הספק "המזייף", באריזה בצד. שאלתי היא, האם עם מחשב שצורך כמות חשמל הרבה פחות גדולה הספק יכול עדיין לעבוד? או שנגרם לו נזק כלשהו וצריך לזרוק אותו? תודה, יונתן

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by LRa,

לא מזמן קניתי מסך LCD. חיברתי אותו עם DVI והוא עבד עד חלון הטעינה של WINDOWS ואז המסך נעשה שחור.. אז חיברתי אותו בחיבור רגיל והוא כן עבד. ניסיתי שוב DVI ועדיין כלום ואז חיברתי את שני החיבורים בו זמנית. המסך עבד והוא הראה לי שהוא עובד על חיבור ה DVI. אז ניתקתי את החיבור הרגיל עשיתי ריסט והכל עבד. ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב המסך עובד עד לנקודה שWINDOWS טוען, אז המסך נעשה שחור ואחרי דקה המחשב עושה ריסט ועולה כרגיל(כשהוא עושה ריסט הארד דיסק עושה צא'ק צא'ק). עכשיו כל פעם ש WINDOWS עולה ככה הוא כותב לי שהיתה שגיאה רציתי וכשאני לוחץ על more details הוא כותב שזה קשור ל display drivers. כרטיס המסך שלי הוא radeon 9600 pro. ניסיתי שלושה דרייברים שונים וכולם נותנים לי את אותה הב…

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by SyndromE,

אתמול הרכבתי את המפלצת שלי. ניגש לעניין: (לוח אם eVGA 680i בתוך המארז) כשאני מחבר את הפאנל הקדמי (2xUSB) ללוח - הלוח לא מזהה שום התקן USB ב-post (לא מקלדת ולא disk-on-key) - ז"א ה-USB האחוריים של הלוח ושל המארז לא מתפקדים עד הרגע בו אני נכנס לחלונות (או להתקנה) - חלונות מזהה את ה-USB האחוריים, אבל הקדמיים של המארז עדיין לא פועלים. עכשיו, אני לא יכול לטעות בפינים כי זה מתחבר עם plug מוכן... כשאני מנתק את ה-USB של המארז מהלוח הכל מתפקד מצויין (יש USB אחורי ב-post). למטרת הבדיקה חיברתי את תוספת הUSB של הלוח עצמו וזה עובד בלי הבעייה הנ"ל. מסקנה - יש בעייה עם ה-USB של המארז - שהוא בכל מקרה לא עובד! אני לא חזק באלקטרוניקה, אבל משהו יכול אולי להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, מה יכולות להיות הסיבות שהמחשב נתקע בזמן עבודה?(המחשב הוא לא זה שבמפרט בצד ימין). זהו מחשב P4 PRESCOTT. הטמפ שלו סביב ה60 מעלות.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  25. יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE מובנה על הלוח ויש בו יציאה לאופטי אבל איך משתמשים בזה ומה זה עושה בכלל????????!?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים