תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב נכבה לאחר כדקה ולפעמים לאחר מספר שניות. החלפתי ספק, ניתקתי את ה- HD וכונן DVD ללא הועיל. נשמע (לפי רעש המאוורים) רגע לפני הכיבוי שיש האטה בעוצמת סיבוב המאוורים ואז נכבה המחשב. יש מצב שיש בעיה בלוח ? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה שאול
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
טמפ בחצי שנה אחרונה של I/O CONTROLLER HUB (ICH) הייתה 48 מעלות.פתאום היא 68 מעלות. קפיצה של כ 20 מעלות. מה קרה שם? החלפתי משחה בדקתי אם זה חם וזה לא יותר מידי. האם החיישן נדפק?
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, עבדתי עד עכשיו עם 4 סטיקים של 256 והכל היה טוב ויפה פתאום המחשב החליט לא לקבל אותם, ניסיתי לשנות גירסאות ביוס כלום לא עוזר בדקתי את הסטיקים כולם תקינים, מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני משחק ב-world of warcraft, ובשבוע האחרון המשחק כל הזמן מתנתק לי או שקופא לכמה שניות כל הזמן וה-FPS לפעמים מגיע ל-10! בדקתי את הטמפ' של המעבד, ושמתי לב שהיא עומדת על 69-70C! זה נראה לי די גבוהה, אבל לא מעודכן יותר בדברים האלה, אז רציתי לבדוק אתכם. לבנתיים אני אנקה אבק במארז לבדוק מה קורה, מבחינת מריחת משחה לעשות את זה? פשוט יש לי את גוף הקירור טייפון 3, ויש שם חלק שהוא חד פעמי או שאני טועה? ספוג כזה. מבחינת איורור, המארז פתוח.
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום מידי פעם במחשב נתקע - קורה..... הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הRESET הוא מבצע RESET אבל לא עולה חזרה, אפילו לא שלב הביוס. אני רק רואה מסך שחור בלי שום שיוני וגם הנוריות של הגוננים (DVD,CD) דולקות לסירוגין וגם לא ניתן ללחוץ על הPOWER. אני פותר תבעיה בצורה די פרימיטיבית ע"י כיבוי והדלקה של הPSU והפעלה של המחשב לגמרי מחדש. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
פירקתי היום את כל המחשב שלי הוצאתי הכל ובדקתי ניקיתי ואחרי שחיברתי הכל בחזרה הכפתור לא מדליק את המחשב , אני בטוח שהבעיה היא שהתבלבלתי בחיבור הכפתור . איך בידיוק צריך לחבר אותו לפינים .
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 mhz 600 והבעיה היא כזאת, כשאני לא נוגע במחשב זמן מה הוא מרסט את עצמו. הבעיה הזאת נמשכה לי כבר כמה חודשים אך מאז השבוע האחרון זה הלך ונהיה בתדירות יותר גבוהה, המחשב פשוט נכנס ללופים של ריסטרט ואתמול ניסיתי להדליק את המחשב ולא הייתה שום תגובה. איפסתי את הביוס הוצאתי את הבטרייה והחזרתי ניסיתי להדליק עם זיכרון אחד במקום שניים ושום דבר. חוץ מזה שהספק עובד ומוציא אוויר ויש שני לדים דולקים שום דבר לא זז, הספק די חדש בסביבות ה- 400 וואט. אם למישהו יש איזה פתרון אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
נכנסתי לראות משהו בYOUTUBE .. פתאום המסך נהיה שחור לשניה ושהוא חזר למצב הרגיל כתוב למטה ליד השעון במשולש צהוב NVIDIA Windows kernel mode driver version 258.96 מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה עכשיו למרות שהוא אומר שזה "בהצלחה" אני רואה את הסרטו ביוטיוב כמסך ירוק.. זה קורה על כל סרטון שאני נכנס אני רואה שניה ממנו ואז זה הופך להיות ירוק תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (ראו מפרט) מופיע מסך כחול כל פעם כשאני מתחיל להשתמש במיקרופון, זאת אומרת שנגיד ואני מתחיל לעשות שיחה בSKYPE, אז על השנייה שאני מתחיל לדבר, מופיע מסך כחול. עזרה??? הוספתי קובצי מינידמפ, אני לא יודע למה יש כל כך הרבה... תודה בהקדם נ.ב: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול. לא עבד. הגירסה של הSigmaTel High Definition Audio CODEC היא: 5.10.4449.0 נראה לי... הכטיס קול הוא O/B: Intel 8280 1GB ICH7 - High Definition Audio Controller עזרה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: gigabyte h87d3h i4770 gtx760 4 סטיקים של 4 גיגה זיכרון במהירות 1600 ו9CL המסכים הכחולים חוזרים כל 24-48 שעות שהמחשב עובד ברצף, זה קרה גם בעבר ששיניתי משהו בהגדרות מהירות זיכרון בביוס וגם עכשיו שיניתי משהו בביוס בהגדרות זיכרון, אבל אני לא זוכר איך זה היה קודם. גם בהגדרות הדיפוליביות זה קורס (לא תקין בעליל). חשוב לציין שלא עשיתי שינוי במתחים או תזמונים אלא רק פרופיל turbo extreme וכו'... אשמח לעזרה, כמו כן צירפתי את 2 הDUMP של שני המסכים הכחולים האחרונים http://www.sendspace.com/file/frs7q0 אגב, בהפעלה של 7 שעות OCCT לא נראו קריסות. האם התקנהמחדש של ווינדוס 7 תסדר את הבעיה? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי. כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS. לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר) עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת. ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10. הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART. מפרט: amd 64 x2 3800 windsor core asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&am…
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים? ADSL 5MB או HOT 5MB ? היום עברתי מכבלים לבזק מ5 מגה ל 5 מגה, וה5 מגה של בזק אכן יותר מהירים!! ידעתם?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב עולה לי בסדר גמור אך שאני בא להכנס לתקיות המחשב נתקע ל-5-10 שניות ואז עושה את הפעולה שאני רוצה לעשות בתקייה יש לי מעבד פנטיום 4 2000
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היו לי בעיות עם הכרטיס מסך ופשוט ניסיתי למחוק את הדרייברים ולהתקין חדש ועשיתי את זה אבל אז באו הבעיות שלא היו לפני היו חסרים לי קבצים(בעצם לא היו חסרים אבל הוידנאוס אמר שכן חסר) קיצר אני הלחתי והורדתי את אותם הקבצים: d3d8.dll ddraw.cll והדבקתי אותם וזה לא הופיע שהם חסרים אבל שהיה חסר KERNEL32.dll שניסיתי להדביק אותו גם הוא אמר שהקובץ הקיים בשימוש ואיאפשר להעתיק עליו אבל איך יכול להיות שהוא בשימוש אם כל התוכנות אומרות לי שהם לא מוצאים אותו? אני פשוט לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מאינטרנט מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש שום דבר לא עוזר :\
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מסך LCD. חיברתי אותו עם DVI והוא עבד עד חלון הטעינה של WINDOWS ואז המסך נעשה שחור.. אז חיברתי אותו בחיבור רגיל והוא כן עבד. ניסיתי שוב DVI ועדיין כלום ואז חיברתי את שני החיבורים בו זמנית. המסך עבד והוא הראה לי שהוא עובד על חיבור ה DVI. אז ניתקתי את החיבור הרגיל עשיתי ריסט והכל עבד. ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב המסך עובד עד לנקודה שWINDOWS טוען, אז המסך נעשה שחור ואחרי דקה המחשב עושה ריסט ועולה כרגיל(כשהוא עושה ריסט הארד דיסק עושה צא'ק צא'ק). עכשיו כל פעם ש WINDOWS עולה ככה הוא כותב לי שהיתה שגיאה רציתי וכשאני לוחץ על more details הוא כותב שזה קשור ל display drivers. כרטיס המסך שלי הוא radeon 9600 pro. ניסיתי שלושה דרייברים שונים וכולם נותנים לי את אותה הב…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלחתי את המחשב למעבדה כי אחד המאווררים התחיל להרעיש. הטכנאי ביצע סריקת וירוסים ומצא 160 וירוסים! ראוי לציין שיש לי את ESET Internet Security, לכן אני לא מבין למה נדבקתי. יכול להיות שלא נפטרתי מכל הווירוסים? כדאי לעשות פרמוט?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב הבעיה היא כזאת: מחשב נידלק כלומר הספק כח מתחיל לעבוד אבל אבל אין bios, אין צפצוף של זכרון או כרטיס מסך. הורדתי את כל הכרטיסים שעל המחשב כולל כרטיס מסך אותה תופעה ספק נידלק מחשב לא נידלק. ( עוד פעם אין bios ואין צפצופים) החלפתי ספק כח + מעבד + זכרון אותה תופעה נשארת.(ספק דולק מחשב לא נידלק) החלטתי בסופו של דבר להחליף לוח אם, הדלקתי את המחשב הכל עבד יופי, כיביתי אותו והדלקתי (לצורך הבדיקה) התופעה חזרה. דבר נוסף שאני יכול לציין (אולי יעזור לכם בפתרון הבעיה): 1) התופעה הזאת קוראת לפעמים ( כלומר יכולה לחזור אחרי שבועיים או חודשיים) מה שמקשה על הפיתרון. 2)שהתופעה קוראת על צג המסך מופיעים רבועים כמו של לוח דמקה,( כלומר המסך אינו שחור לגמרי) אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
יש לי דואל בוט במחשב וכשאני מנסה להעלות את ה-xp המחשב מתנתק ומבצע restart . אפילו לא מגיע לחלון הלוג אין,מה עושים,עזרה בבקשה? :-[
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון? [br]פורסם בתאריך: 11.06.2010 בשעה 00:59:57 מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, (אזהרת סיפור ארוך) התקלה היא כזו הדיסק הקשיח משמיע צליל הדומה לשריקה כזו כמו שקורה כש"שומעים צלצול באוזן" אחרי חשיפה לרעש חזק מידי. בהתחלה בכלל חשבתי שבאמת יש לי "צלצולים" באוזן (: הצליל עצמו הינו בטון קבוע ולא משתנה אם כי העוצמה כן משתנה (חזק יותר\ חלש יותר). התקלה מלווה בקפיאה של המחשב. הצלצול הזה לא נשמע כל הזמן אלא בא והולך והרגשתי היא שהדבר קורה כאשר כותבים\קוראים חומר לדיסק אם כי לעיתים זה קורה גם כשאני כלל לא ליד המחשב. התקלה מחמירה משמעותית אם כי לא מייד בזמן צפיה בסרטים. הצלצולים האלו הפסיקו להופיע אחרי שניתקתי את הדיסקים הקשיחים והמשכתי לעבוד (כמה שעות כדי באמת לראות שזה לא חוזר). התקלה הזו קרתה לפני כמה חודשים. בזמנו המחשב כולו נשלח למעבדה אחרת מהיכן שהמח…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
זה מאט את העכבר, עושה קולות רובוטים במוזיקה, ומקרטע בסטרימינג. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום SVCHOST לוקחת 95 אחוז ב CPU המחשב איטי ביותר, אני רואה את התהליך הזה 4 פעמים במנהל המשימות ,כשאני מבטל את התהליך המחשב נתקע. ראיתי לפני 2 דפים שמישהוא העלה את הבעיה והוריד עידכון של מיקרוסופט וטען שעזר לו הורדתי את העדכון ולא עזר לי,המחשב איטי ביותר אודה על עזרה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם gigabyte ga-945gzm-s2 לאחר פרמוט המחשב כמה פעמים והתקנת WINDOWS 7 אני לא מצליח להפעיל שום רכיב חיצוני על ידי USB 2.0 למשל את האייפון אחרי ניסיונות רבים כמו למשל לבדוק בביוס אם הוא על דיסייבל גיליתי לדעת שהוא על אנייבל ועדיין לא פועל אך כאשר אני משנה אותו לדיסייבל הוא מעלה את האייפון אבל על USB 1 ככה שזה לא מועיל לכלום עד כה לפני הWINDOWS 7 הייתי מתקין את הדרייברים מהדיסק והכל היה עובד חלק כרגע נכנסתי לאתר של gigabyte הורדתי דרייברים ולא הבנתי איך בדיוק להתקין אותם מכיוון שבחיים לא נתקלתי בדרייברים כאלה פשוט סתם קבצים שאין לי מושג איפה להניח אותם אז מי שידוע לו על פיתרון או על דרייברים נורמליים אשמח אם יעזור
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9500 Pro, על המחשב הראשון במפרט היום חזרתי למחשב לאחר שהוא עבד כמה שעות, ולהפתעתי ראיתי פסים צבעוניים על המסך יחד עם התצוגה הרגילה של מערכת ההפעלה (כלומר, התצוגה של מערכת ההפעלה + פסים בהירים אנכיים). הבעיה קיימת גם במסך הטעינה של ה-Bios, ובמסכי הטעינה של חלונות. מבחינה חיצונית לא נראה שיש בעיה בכרטיס (המאוורר עובד). לא עשיתי לכרטיס OC, דאגתי לאוורור במארז (גם מתחת לכרטיס) יש עוד משהו שאני יכול לבדוק / לעשות לפני שאני מממש את האחריות (ונתקע עם Riva TNT2 :-\) ? עריכה: למקרה שלא ברור, אין בעיה עם כרטיס אחר (למשל Riva TNT2)
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-