תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים נשבר לי הPCB של ההארד דיסק והוא הפסיק לעבוד, אז פתחתי אשכול בHW ZONE ושאלתי איך אני יכול להחליף אותו ושהוא יעבוד לי שוב. אז הציעו לי להזמין PCB חדש ורק להחליף איזה צ'יפ מהPCB הישן ואחרכך ההארד דיסק יעבוד לי שוב. זה האשכול: http://hwzone.co.il/community/threads/537411-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%99%D7%A9-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D?p=4826062#post4826062 בכל מקרה, אני עכשיו רוצה להזמין את החלק שהציעו לי בתגובות ורציתי לשאול שוב אם זה יעבוד (לפני שאני מזמין ואולי מבזבז …
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח פנימי שמורכב בתוך Xtreamer ומחובר כרגע למחשב בUSB. ככל הנראה הדיסק פגום, לא מצליח לפרמט ע"י לחצן ימני פורמט לא מצליח לעשות check disk > שגיאה The disk check could not be performed because windows cannot access the disk לא מצליח לפרמט דרך Disk Management ניסיתי להוריד KillDisk של Active אך הוא מביא לי שגיאה Cannot write on sector Error 5. מה אפשר לעשות? איזה תוכנות אפשר להריץ או פעולות על מנת לפתור את הבעיה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לחבר את המחשב הנ"ל לטלוויזיה פנסוניק THL-L42U30 למחשב זה אין כניסה ואו יציאת HDMI עם איזה סוג כבל יתן את הטוב ביותר כולל אודיו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי. בהדלקת המחשב עוברים מעל 5 דקות עד שהוא מתחיל לעלות על המסך רשום MSI MotherBoard V-class Press <Tab> to switch to POST or <DEL> to run BIOS Setup לאחר כדקה וחצי המסך מתחלף למסך שחור עם סמן מהבהב. לאחר כארבע דקות המחשב מתחיל לעלות נתוני המחשב לוח האם של MSI עליו רשום K9N6SGM-V NVIDIA MCP61 Chipset/VGA Drivers קישור לפרטים על לוח האם http://uk.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.html כרטיס מסך, Nvidia GeForce 8400 GS 512MB RAM Windows XP SP2 or SP3
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שמפריעה לי ובענק - אני מתחיל את הווינדוס וזה מראה לי שיש לי 10 ג'יגה מקום פנוי בSSD של הסמסונג שלי, כעבור 20 דקות של עבודה בתוכנות במחשב וקצת גלישה באינטנרט, זה יורד לי ל7 , ואז ל4 ג'יגה , ואז בסופו של דבר זה מגיע לי ל30 מגה !!! ואומר לי שאני לא יכול להמשיך יותר פעולות במחשב, אני נאלץ לעשות ריסטרט והכל חוזר לאותה נקודה מעצבנת... ככה חוזר חלילה... בנוסף , שמתי לב שהמסך שלי "מגמגם" בכל פעם שאני פותח את המחשב או משתמש בתוכנות כבדות - זה מתבטא בריצוד כחול ומעיק כזה שמראה כאילו המסך גוסס (מדובר על מסך DELL 29 WIDE ובכלל מחשב מפגר שהשקעתי עליו טונה כסף) - צירפתי תמונה כדוגמה לריצוד הכחול והלא מובן.... - עכשיו קניתי גם SSD חדש של 240 ג'…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לעוזרים. *למה לו להתאמץ ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שפעם ב 3 שנים צריך לחדש את המשחה שיש בין המעבד למאורר שיש עליו המחשב שלי כבר 3 שנים וחצי לא הוחלף השאלה איך מורידים מלוח האם את המאורר הזה: http://www.aria.co.uk/Products/Components/Cooling/CPU+Coolers/Nexus+HOC-9000+Universal+Fan+(Socket+754,+775,+940,+AM2,+LGA775)+?productId=30430&rqcRate%5Brating%5D=1&rqcRate%5BitemId%5D=183526&rqcType=r&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת קשה להסביר את הבעיה שיש במחשב שלי, אבל אנסה בכל זאת. מחשב נייד Dell Inspirion 5521, windows 8.1 64x, chrome ביומיים האחרונים, בעת שימוש באינטרנט או בוורד או בכל תוכנה אחרת במחשב שנפתחת בחלון משלה, כל דקה בערך יש כמו מן קטיעה ברצף העבודה. באותו זמן, צבעו של החלון משתנה, כאילו הופעלה תוכנה אחרת ברקע/נפתח חלון אחר ברקע אך בפועל הדבר לא קרה. לאחר כשלוש שניות, צבעו של החלון משתנה שוב והעבודה חוזרת לסדרה- אבל אז זה קורה שוב כל כמה דקות. זה מפריע מאוד בעבודה, בעיקר בוורד. אני כותבת ברצף, ואז "כאילו" תשומת הלב של המחשב הולכת לחלון אחר (על אף שאין עוד חלונות פתוחים) והכתיבה בוורד נקטעת. כך נוצר מצב שלעתים חסרות לי מילים או אותיות במסמכים, על אף שכתבתי אותן…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס לגוגל (זה כולל youtube,gmail,חיפוש וכל השאר) זו בעיה שקוראת פעם ביום לפחות ורק ניתוק של החיבור לאינטרנט וחיבור מחדש עוזר לכך אבל אחרי זמן מסויים (שעה שעתיים או אפילו 10 דקות ) הבעיה חוזרת,העניין הוא שזה רק במחשב הספציפי שלי בבית בכל שאר המחשבים והפלאפון שלי הכל בסדר ניסתי גם דרך דפדפנים אחרים(אני משתמש בFIREFOX) אבל זה לא עוזר והבעיה היא ספציפית לאתרים שקשורים לגוגל תודה מראש על ההעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עיצבן אותי לאחרונה אז פירמטתי את כונן סי והתקנתי מחדש את מערכבת ההפעלה ומאז אני לא מצליח להפעיל את רוב המשחקים שלי שיכולתי להפעיל קודם וגם משחקים חדשים שאני מוריד. אני כל פעם מקבל error 0xc00007b במקרה הזה ניסיתי להפעיל batman arkham origins ואני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת: ראיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ואף אחד מהם לא עובד. ניסיתי להריץ chkdsk וזה סתם לקח כמה שעות ולא עזר בכלל, התקנתי מחדש .net framework, עידכנתי את microsoft visual C++ וניסיתי להוסיף כל מיני קבצי dll שנתנו לי שהיו אמורים לתקן את זה וכלום לא עבד. יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי לי את המארז הזה http://www.itstor.com/products/cases/item/9-cases/7-h-550. הפאנל הקדמי שלי (זה שיש בו 2 חיבורים USB, שמע ורמקול) הלך, אני לא מצליח למצוא כרטיס\בקר כזה חלופי באינטרנט, יש למשהו מוג מאיפה ניתן לרכוש כזה חלופי? תודהההה מיכאל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי משחק watch dogs. כל פעם הודעה שגיאה. נסיתי לסגור הכול תוכניות. עדיין הודעה שגיאה(תמונה) יש לי מחשב חזק מספיק מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux B3 כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB דיסק קשיח samsung 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204U מה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי נדלק, המאווררים מסתובבים והכל - אבל שום דבר לא עולה (אפילו לא הביוס, מסך שחור!) בדקתי כל מה שאפשר - המסך תקין הכרטיס מסך תקין הזכרונות יושבים טוב המחשב נקי לגמרי, אין טיפת אבק בשוק רכיב ניסיתי גם לאפס את הביוס- להוציא בטריה ולהעביר ג'אמפר ולהחזיר...גם זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה אם לא אחד מאלה? פעם ראשונה שאני נתקל בזה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין למה המחשב סתם ככה על 50 אחוז CPU ללא שום סיבה מוצדקת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש והנה המפרט: Windows 8.1 Processor: i5-4590-Quad core 3.3GHz 16GB Ram HD: 1 SSD 128GB Crucial MX100 Series 1 HDD 500GB Seagate Motherboard: GA-H97N-WiFi - Gigabyte Graphics card: GV-R939OC-4GDu - Radeon R9 290 פתחתי את המחשב שהכל היה בסדר בפעם הראשונה, אבל אחרי הריסטארט הראשון(במהלך התקנת הווינדוס) המסך פשוט מהבהב וכלום לא עולה. אי אפשר להכנס לביוס ולא כלום. הדבר היחיד שעוזר זה לכבות את המחשב, לבצע פריקת חשמל ע"י הוצאת כבל החשמל מהמחשב ולחיצה על כפתור ההפעלה, ואז חיבור מחדש והפעלת המחשב. גם כשאני מבצע ריסטארט מהווינדוס, יש אותה בעיה, אם אני מבצע כיבוי, אז המחשב עולה כרגיל אחרי הדלקה, רק הפעלה מחדש גורמת לבעיה. עדכנתי את כל הדרייברים וכל שאר הדברי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף מארז למפרט הקיים שלי. פשוט פירקתי את כל המפרט והרכבתי בחזרה במארז החדש. מהלוח לא הוצאתי את המעבד והזכרונות, אלא העברתי אותם כמו שהם. חיברתי ספק כח ללוח ולמעבד, כרטיס מסך, החוטים של המארז ללוח, ובקיצור, החזרתי את החומרה למצב הקודם... וכעת המחשב לא נדלק. החלפתי כבל חשמל, ניסיתי להדליק ידנית על ידי סגירת מעגל בין שני הפינים של PW SWITCH, הוצאתי והכנסתי חיבורי חשמל בין ספק ללוח וכלום. המחשב לא נדלק. יש למישהו רעיונות נוספים שאפשר להריץ? משהו נוסף עשוי לקצר הדלקה? (מפרט המחשב נמצא ב"מפרט שלי").
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 והוא עובד מצויין. הבעיה התחילה כשקניתי דיסק קשיח חיצוני של טושיבה, כשאני מכניס אותו למחשב האינטרנט (שגם הוא מחובר למחשב ב USB ) מתחיל לעשות בעיות ולהתנתק.. כשאני מחבר את האינטרנט הדיסק קשיח לא מזוהה בווינדוס.. בקצור, אי אפשר לחבר את ההתקנים ביד למחשב צריך וותר על 1 מהם... מה הבעיה? ומה עליי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את לוח-אם הזה: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 ויש עליו 4 כניסות לram, שתיים אפורות ושתיים שחורות. אני יודע שיש הבדל בין הכניסות אבל אני לא יודע איזה הבדל. יש לי 3 כרטיסי ram, 1 של 8 גיגה ו2 של 2 גיגה כל אחד ואני רוצה לחבר את שלושתם. האם ישנה איזושהי דרך נכונה לחבר אותם מבחינת הכניסות או שפשוט אפשר לחבר אותם לכל כניסה וזה יהיה אותו הדבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעייה מאוד מעצבנת ואין לי מושג איך לפתור אותה. כל פעם שאני מנסה להיכנס לסייר הקבצים שנעוץ לשורת ההתחל נפתח לי מסך כחול ואחרי כמה שניות יוצא ממנו וחוזר לשולחן העבודה. בנוסף שאני לוחץ מקש ימני על המחשב שלי קוראת אותה תקלה. גם בניסיון לפתוח תמונות. מצורף פה סרטון שהעלתי ליוטיוב שמתאר את הבעייה. (לא להתייחס לתיבה הפתוחה) תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ושקט לכולנו!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיות חוזרות ונשנות נוגע להתחברות לשרתים של ea דרך hot. בכל פעם שאני מנסה להתחבר אני מצליח לשחק משחק או שניים עד שלב מסוים שבו אני מקבל את ההודעה הבאה: unable to connect to the EA Servers at this time. Please check your network connection or try again later האינטרנט שלי הוא 100 מגה , והוא עובד תקין (מוריד במהירות של כ50 מגה דרך וויפי ומגיע ל100 דרך חיבור ישר). בנוסף אני רוצה לציין שכאשר אני חוזר לבית של ההורים הדבר לא קורה, אני משחק באופן חלק כמה משחקים שאני רוצה ללא התנתקויות. אשמח מאוד אם למישהו כאן יש רעיון כלשהו כיצד לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
גם אחרי פירמוט מופיע המסך הזה באתחול יש אפשרות לבטל ? מחשב נייד
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-