תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
האם זה עוזר? כי כנראה אם הלך קבל זה כנראה כתוצאה ממשהו לא? השאלה זה האם כדי לתקן לוחות ע"י החלפת קבלים או שזה לא מומלץ תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן שקצת שיפצתי הבעיה שאני רוצה לפתור היא כזאת כל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל (ממש מוציא אותו מהשקע) הbios מתאפס. אני חושב שצריך להחליף בטריה, אך לא הצלחתי למצוא הוראות בנושא.. האם כל בטריה מתאימה.. איזה בטריה אני צריך.. לוח אם: Via p4pb 266e אשמח לעצות ועזרה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ההיגיון אומר שמן הסתם אחד המאווררים התקלקל או נתקע, אבל הייתי רוצה לדעת אם יכולות להיות סיבות נוספות. עכשיו, בהנחה שבאמת אחד המאווררים נתקע בגלל הצטברות של אבק או משהו, איך אני אמור להסיר אותו? שמעתי שאפשר לקנות באופיס דיפו מיכלים עם אוויר דחוס שאמורים לנקות את הדברים האלה. הם בכלל שווים משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, לאחר ש"תיקנתי" את בעיית המסך הכחול שלי במחשב, צצו לי מספר בעיות חדשות שמאוד מאוד מאוד מעצבנות אותי. קניתי היום עכבר חדש ומקלדת חדשה. חיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, כאשר המחשב עלה, הן העכבר והן המקלדת הראו אותות חיים (לייזר וכו') אך לצערי, העכבר לא הגיב והמקלדת כן הגיבה. לאחר מכן ניסיתי להחליף בין העכבר החדש לישן וזה תקע את המקלדת ואת העכבר החדש. 1) כשהמחשב עולה עם העכבר החדש - העכבר קופא 2) כשאני מחליף בין העכברים - העכבר והמקלדת קופאים 3) כשאני מעלה את המחשב בSAFE MODE, לפעמים זה קופא ולפעמים לא עם החדש. בעיה נוספת ששמתי לב אליה, היא ERROR שאני מקבל כול הזמן בEVENT VIEWER, כנראה בעקבות הבעיה הזאת: The COM+ Event System detected a bad return code during its inter…
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס גרפי מהסוג Geforce 8800GT OC 512MB בימים האחרונים כשאני משחק משחקים אחרי זמן קצר המאוורר של הכרטיס הופך למטוס קטן. אני מפחד שהכרטיס ימריא יחד עם המחשב ואני לא אראה אותו יותר מה יכולה להיות הבעיה? ומה יכול להיות הפתרון? ניסיתי לעדכן דרייבר וניסיתי גם כמה משחקים שונים והתופעה חוזרת. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק סאטה 2 של סיגייט באתי לחבר אותו במקום הישן ופתאום אני רואה שהחיבור מהלוח אם של הכבל סאטה יצא ונדפקו הפינים שניסיתי להחזיר יש לי לוח אם p4p800se ויש חיבור סאטה 2,ההרדיסק עובד עכשיו על הסאטה 2.אבל מציק לי שהלך לי חיבור 1 של הסאטה 1 כך שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק. אפשר להלחים את הפינים?ולסדר?או לשים מפצל?יש פיתרונות?תודה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש לפני קצת פחות מחודשיים . המסך הוא LCD של חברת LG מדגם 1960TR . אתמול באמצע שאני עובד איתו הוא נכבה ומאז הוא לא רוצה להידלק אלא אם כן אני מכבה ומדליק אותו ואז הוא נדלק לכשתי שניות [ובשתי שניות האלה התמונה נראית בסדר גמור לא מעוותת או משהוא כזה] ואז המסך נכבה שוב . כפתור ה-POWER במסך דולק כל הזמן כך שזה לא נראה כבעיית חשמל . שללתי אפשרות של בעיות מחשב ע"י שחיברתי מסך CRT ישן שיש ברשותי והוא עבד טוב . אשמח מאוד אם משהוא יוכל לייעץ לי מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש והכל היה בסדר עד שהתחילו המסכים הכחולים להלן קובץ הDMP של המסך הכחול האחרון שאירע הבוקר, הייתי רוצה מאוד לדעת ממה בדיוק נובעת הבעיה. http://rapidshare.com/files/143273846/Mini090708-02.dmp.html תודה רבה מראש תוספת: סרקתי כרגע את הקובץ בעצמי והנה ולהלן פרטי התקלה: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 3B, {c0000005, fffff800020fdc5b, ff…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי מצב שאני מדליק את המחשב, אני מקבל NO SIGNAL על המסך, כל המאווררים כולל של הכרטיס מסך פועלים על העוצמה הכי גבוהה ולא מפסיקים, הלד של ההארד דיסק דולק בלי הפסקה, לא מגיב לריסטים. בדקתי כבר הכל, כולל זכרונות, הוצאת המעבד והחזרתו 3 פעמים, פירוק כל הלוח והרכבתו על משטח נייטרלי, הרכבתי ספק אחר ובדקתי את הספק שלי במחשב אחר. מה שנשאר זה לוח אם שהכי סביר שכנראה הלך אבל השאלה איך אפשר לדעת???? אין לי אפשרות לשים מעבד אחר על הלוח, איזה עוד דרכים יש לדעת? ואין לי ספיקר במארז למרות שיש חיבור אבל אין לי משהו שמתאים. מה שקדם לכל זה שפתחתי את המארז כדי לנקות אותו, ראיתי שהוא די נקי חוץ מההיטסינק אז החלטתי לפרק אותו, לא ממש הצלחתי אז הפעלתי טיפה כוח (ממש טיפהההה) אחרי שלא הצלחתי החלט…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע אם לשייך את ההודעה לכאן או לפורום רשתות ואינטרנט, אז אם היא לא שייכת לכאן נא להעביר. אחרי החלפה של כל הרכיבים במחשב אחד אחרי השני, הבעיה עדיין ממשיכה. הזיכרונות, הדיסקים הקשיחים וטמפ' המעבד תקינים, כך שזה לא קשור אליהם. הגעתי למסקנה שהבעיה קשורה לאינטרנט, כי כשאני נכנס לאתרים שכנראה עמוסים, או כשאני מוריד משהו מהאינטרנט - המחשב פשוט קופא. הקטע העוד יותר מוזר - במיקום אחר בבית (קומה תחתונה לצורך העניין), או כשאני מחבר אותו בעזרת כרטיס רשת אלחוטי - הוא לא נתקע. ד"א, ניתקתי את כבל הרשת מהמחשב וחיברתי אותו למחשב נייד, שבינתיים לא נתקע למרות שהעמסתי עליו עם הרבה מאוד הורדות מהאינטרנט. איך אני פותר את הבעיה המאוד מאוד מציקה הזו? :-\
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי הבעיה : כפתור הריסטרט לא נותן תחושה של ריסטרט כאילו במחשבים קודמים אז המאווררים היו נעצרים לשניה ואז ממשיכים במחשב הזה זה לא קורה הוא כאילו ממשיך רצוף ומה שקורה בעצם זה שאין הכבות ואז הידלקות אחרי הריסטרט רק מחשב שדולק מבלי צפצופים של הספיקר של המחשב(שהכל נטען מחדש) והמסך שמראה לי NO SIGNAL והווינדוס לא עולה( כי אין רעש מהרמקולים של וינדוס שעולה). בשביל להדליק אותו כמו שצריך לא יעזור שום דבר חייבים להוציא מהחשמל ולחבר שוב אחרי חמש שניות בערך(כשהנורה בתוך הלוח אם נכבת לגמרי רק אז אני מחזיר את החשמל). *יכול להיות שהספק לא פורק את הזרם כמו שצריך ? הבעיה קוראת לי גם שאני מכבה את המחשב עם כפתור הכיבוי, לפעמי םזה קורה עם האופציה של כיבוי או ריסטרט דרך הוינדוס VISTA. וזה ק…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב , במקום עבודתי יש לי מחשב שיש לו רק יציאות USB , המקלדת אליה התרגלתי ואיתה הכי נוח לי היא מקלדת PS2 , לכן רכשתי את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/PS-2-TO-USB-ADAPTER-CONVERTER-ADAPTOR-MOUSE-PS_W0QQitemZ330268734486QQihZ014QQcategoryZ45340QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אולם , כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזהה מקלדת (מדובר על win 2003 server ) , לאחר שאני מקיש על הרבה מקשים במקלדת אני מקבל הודעה שווידוס זיהה התקן USB לא מוכר. כמו כן , בבדיקה שערכתי על הלפטופ שלי (וינדוס ויסטה) גם הוא לא מזהה מקלדת כאשר אני מחבר את המתאם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חווה קפיצות מעצבנות בכל קובץ מדיה שאני מנגן (מוזיקה או וידאו). אני סגור על זה שהקבצים עצמם לא פגומים, מהסיבה שהנגן קופץ כל פעם בקטע אחר. הבעיה גם לא נובעת מכרטיס הקול, כי דיסקים למשל עובדים בלי בעיות סאונד כלשהן. נשאר ההארדיסק. כיצד מוודאים שהוא מתכנן למות בקרוב? הוא לא מרעיש או משהו כזה. מכירים את תקתוקי הגסיסה הידועים האלה? אין אותם. מה שכן, יש לי מארז ג'נרי, ככה שההארדיסק מוברג מצד אחד למארז והצד השני תלוי באוויר. אולי זה מה שגורם לבעיות היציבות האלה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, אני בד"כ פותר קלות כאלו לבד אבל הפעם אני פשוט לא מצליח לאבחן את מקור הבעיה, אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי. בכל משחק שניסיתי, TF2, CSS, CS, COD4, CRYSIS ואחרים המשחק רץ ב FPS נורמלי (100~FPS חוץ מ crysis כמובן שרץ על 30FPS), כל 2 דקות בערך יש FPS DROP רציני שנמשך עוד 2 דקות, ה FPS ת-מ-י-ד צונח ל 7, נשאר המשחק כמובן מקרטע ולא זז ל 2 דקות ואז חוזר לעצמו, אחרי 2 דקות שוב זה קורה וכך הלאה... פירמטתי את המחשב, לא עזר, עברתי לויסטה, לא עזר, ניסיתי XP, לא עזר, שוב חזרתי לויסטה. אני חושד שהבעיה בכרטיס מסך מכיוון שהיא אף פעם לא הייתה לי עם הכרטיס מסך הקודם (NVIDIA 7600GT), כרגע יש לי ATI X850XT PE. דריברים מותקנים כמובן, ניסיתי 8.7 ו 8.8, גם לא עזר. מקווה לתשובה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מתקין את התוכנה של hp יש קטע שהוא בודק אם יש מדפסת והוא לא מוצא אותה, אבל יש דרך לעבור את זה. ואז כשאני מחבר את המדפסת אני מקבל ארור של device unknown ואני לוחץ לעדכן דריבר ממפה אותו לcdrom או לתיקיה של הדריבר שהורדתי מהאתר של Hp והוא לא מוצא וגם כשאני רושם לו שיחפש את הדריבר אוטומטית
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כאשר אני עושה ריסט למחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה: disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart ואז שעושים את זה אז הוא חוזר לאוטו מצב אותה הודעת שגיאה... מה עושים!?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המחשב עובד לאט ואני חושד שהתקלה נובעת מאחד הדיסקים קשיחים... אילו תוכנות אתם ממליצים לי לבדיקת תקינות דיסק קשיח ? כנ"ל לתוכנות בדיקת מהירות עבודה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן! ברשותי (האמת שאח שלי משתמש בו) מחשב פנטיום 4 2.4, 512MB RAM ב2 סטיקים, כ.מסך Geforce 5200FX של ASUS, ולוח אם P4V533-MX של ASUS. המחשב מריץ WINDOWS XP המחשב פעם היה שלי, עד שלפני קצת יותר מחצי שנה הוא עבר לאחי כי קניתי מחשב חדש. עוד בזמן שהוא היה שלי, היו תקופות כאלה שבהן הוא היה פשוט קופא באמצע משחק. הייתי מנקה אותו מאבק מדי פעם, אבל הבעיה לא הייתה נפתרת. בסופו של דבר התקופה הזאת הייתה חולפת והוא לא היה נתקע יותר עד התקופה הבאה. זה תמיד היה סביל בעיני ולא טרחתי לדאוג לבעיה. לאחרונה, הבעיה צצה בשנית, הפעם כשאח שלי משתמש במחשב. היא נהייתה תכופה יותר ויותר ולעיתים קורה שאחרי 10 דק' משחק הוא נתקע (ומדובר על כל משחק שהוא, בין אם זה MAPLESTORY,MU ONLINE או NEED FOR SPEED …
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: עזרתכם חשובה לי מכיוון שהמון מידע מונח על הכף.... היום לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה פתאום הופיע לי "מסך כחול". :'( כשעשיתי ריסטרט למחשב התחלתי לשמוע צלילים של נקישות מההארדיסק. המחשב התחיל לטעון את המערכת הפעלה אבל לא נכנס אליה ועצר במסך השחור שיש בין הטעינה של XP לבין השולחן עבודה. מה היא הבעיה ?? ממה היא נובעת ? איך אני יכול סדר את זה ? תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מין צליל ארוך והמסך לא נידלק. מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה בבקשה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה בעיה מוזרה קרתה לחבר שלי, הגיע הביתה מהעבודה פתח את המחשב..הוא הגיע לשלב העלייה שצריך לבחור משתמש בחשבון של ה- XP ושם הוא עושה אתחול ניסיתי לעלות אותו ב- SAFEMODE אבל זה מגיע למסך הבחירה אבל שום מקש במקלדת לא עובד אבל ב- BIOS כולם עובדים! גם כשאני מנסה לטעון דיסק של XP לפרמט או לתקן את הווינדוס אני לא יכולה ללחוץ על שום מקש לאחר שהמסך של ה- BIOS עובר..כאלו הוא מתעלם מהמקלדת.. בחיבורים לא נגעו.. אני אובד עצות, אני לא יכול לפרמט ולא יכול לטעון את ה- XP ב- SAFE MODE אפילו.. יש פתרונות ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי ספק טרמלטייק 550w rx והרכבתי הכל. מאז המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן... אני צריך לשנות משהו בביוס כשאני מחליף ספק? לעשות איזה משהו במקום אחר? הרכבתי את כל החיבורים שעל הלוח אם, יש כאלה שצריך לוותר עליהם? דרך אגב המערכת היא amd 3000 939 ו-dfi lanparty4 ו-gforce7800gt...
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, כ-5 דקות לאחר שאני מפעיל את המחשב התמונה במסך תקועה. כאשר אני מפעיל אותו מחדש המחשב מצפצף ולא עולה (לא רואים כלום במסך). החלפתי את כרטיס המסך אך הבעיה לא נפתרה, אולי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ולעזור לי. תודה!!!!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אתם יודעים איפה שזה רושם מתקין את Windos אז זה נתקע על 34 דקות כבר יותר משעה וחצי ... נסיתי לעשות פורמט שוב אבל עדיין זה ככה... זה אמור להיות ככה או שיש בעיה?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-