עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נראה לי התחיל לאחר שהתקנתי SP2. לרוב קורה כשאני משחק במשהו (רק פעם אחת בלי). הבעיה היא שקופץ לי מסך כחול ואני לא יכול לעשות כלום. רשום בו " A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. MACHINE_CHECK_EXCEPTION אם זו הפעם הראשונה תפעיל מחדש, אם לא תבדוק תוכנות אחרונות שהותקנו וכד'... עוד כמה שטויות ו *STOP: 0X0000009C(0X00000000,0X80540370,0X842A4000,0X00000136) לפעמים המחשב פשוט סתם נתקע, או שקופץ מסך כחול שלא רשום בו בכלל כלום. יש מצב שזה בגלל התחממות? למרות שאני בספק, כי למה דווקא בזמן האחרון זה התחיל. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, למלא אנשים יש את השגיאה אבל לכולם יש סיבה. כלומר בהתקנה של משהו, בפתיחה של תוכנה כלשהיא וכד'. אצל…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by eggnoob,

קניתי אר דיסק חדש ושאני מתקין את הוינדאוס אז אחרי שהמסך הכחול יוצא (של הפירמוט ) אז זה עושה ריסט ואז במקום להמשיך להתקנה של וינדאוס זה נכנס לי שוב להתקנה ואני לא לוחץ על שום כפתור.. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך לסדר את זה?? תודה =]

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

Bugcode_USB_Driver מה זה יכול להיות? הדרייברים של הUSB מוגדרים, מה יכול להיות מקור הבעיה...

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by supermario,

אתמול בזמן שעבדתי עם המחשב פתאום המסך נהיה לבן, היו עליו קווים אלכסוניים כאלו, הכל ניראה מטושטש והוא נכבה הנורית של המסך הבהבה מהר בצבע ירוק.. מסך samsung 19" 997mb אחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב , לא עזר, עדיין ראו את הקווים ולבן ומטושטש ושוב המסך נכבה לקחתי את המסך לחנות ושלחו אותו להחלפה.. עכשיו מישהו בחנות שמבין במסכים זרק איזה מילה שזה בגלל ה FLYBACK שנאי משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה קרה פתאום ככה למסך?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. לפני כמה שנים קניתי מסך חדש. חיברתי אותו כמסך הראשי והשארתי את הישן כמסך המשני. שמתי לב לתופעה משונה: המסך המשני קיבל גוון ירקרק יחסית לראשי. חשבתי שזה כיול לא נכון או אולי המסך הישן מפגין את גילו או אולי זה היה ככה כל הזמן ורק עכשיו, כשהוא צמוד למסך חדש, אני רואה את זה. אבל עכשיו קניתי מסך חדש, המסך הישן-ישן הלך למחסן והמסך החדש-ישן הפך מהמסך הראשי למשני - וקיבל גוון ירקרק! מה לעז...? בדקתי את הגדרות המסך הישן, שום דבר לא השתנה. אני לא יכול להיפטר מהירקרקות. אפילו אם אני מוריד את רמת הירוק למינימום, המסך עדיין ירוק מידי! ניסיתי שני כבלי DVI, שתי יציאות DVI על כרטיס המסך, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס לגרסה עדכנית (שנה שלא עשיתי את זה), שום דבר לא משתנה. מה זה יכול להיות? W…

6. תשמעו היום ניקיתי את המחשב וכשחיברתי אותו, המחשב נידלק, אבל המסך מהבהב בצבע כתום (כאילו כבוי) ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר... מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה לקנות ב2000 שקל מחשב חדש, זה מחשב לאינטרנט ולWORD . (לא שלי, כן??) מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by VolTAge,

אני השארתי את המחשב דולק ללילה כמו כל שאר הימים, ופתאום שאני פותח אותו בבוקר אני רואה שהרוחב שלו הצטמצם, ולי אין מושג ממה זה.. אני יודע שלא נגעו פיזית בכפתורים שעל המסך, וגם שלא נגעו במחשב עצמו.. ניסיתי דרך הכפתורים במסך להרחיב אותו, אבל זה לא מספיק להגיע עד הקצוות. גם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקין מחדש וזה גם לא עבד.. הנה תמונה.. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/v/o/l/t/u/s/h/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200206241456519181/200309061251495551/DSfffffCF0288f.jpg תודה לעוזרים.. :-X

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by edeNF,

שלום כשפתחתי את המחשב היום ראו הכל בגוון כחול (כולל ההתחלה לפני שהוא נכנס לווינדוס) זה לא בהגדרות של המסך כי בדקתי והכל בסדר אשמח עם תוכלו לעזור לי צירפתי תמונה. תודה http://img252.imageshack.us/img252/858/bluescreenxy0.jpg

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by Spring,

כל המסך, התהפך בצורה כזאת שהשורה הכחולה שלמטה בווינדוס עכשיו בצד ימין והכל בצד ימין.. מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר את זה? אגב זה וינדוס ויסטה, ועשיתי את זה ע"י לחיצה על כפתורים כלהם ככה שאי אפשר לתקן את זה דרך המסך עצמו..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by lir@n,

שלום כולם ! יש לי מסך LG75FT ולאחרונה קורה דבר מוזר כל מידי פעם הוא פשוט 'ממצמץ' הוא כיאלו מסגר לחלקיק שניה והתמונה חוזרת, זה מעולם לא קרה לי לפני זה, האם זה מעיד על גסיסות המסך? המסך אגב מחובר לראדון 9700, אם תזדקקו לעוד מידע אל תתביישו לשאול. בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by Taco,

היי חברים, אני עובד עם פנטיום 4 לוח GYGABYTE ומסך Mag 931C (גרוע מאוד לדעתי, לא ממליץ למי שעובד עם אופיס בעיקר). לפני כמה ימים התכווץ המסך לכיוון שמאל באיזה 5 אחוזים ונשאר פס שחור בימין המסך. במסך זה אין אפשרות לשלוט ברוחב של התמונה, רק במיקומה. כדי לבודד את הבעיה חיברתי את המסך ללפטופ ברזולוציה של המחשב שלי והכל נראה טוב, וגם החלפתי כבל, ככה שהבעיה כנראה במחשב ולא במסך. האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך פשוט (אני לא משחק, רק עבודה) וזהו או שאפשר לבדוק מה הבעיה עם איזו תוכנה ולעשות אולי עדכון FIRMWARE או משהו כזה? תודה !

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום לכולם.יש לי ווינדוס 10מסך: 144HZ benq 27" xl2720כרטיס מסך: GeForce GTX 970\הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך בחיבור DVI, אני רואה מסך קטן ומכווץ הבעיה היא שדרך חיבור זה (DVI) הוא אפילו לא מזהה לי את המסך (את הדגם) בהגדרות.זה פתאום קרה זה עבד תמיד בסדר. שאני מחבר את המסך בכבל HDMI הכל עובד רגיל הוא מזהה את המסך והמסך גדול ורואים בסדר.נסיתי למחוק את הדרייברים להתקין (גם לכרטיס מסך וגם למסך עצמו)תודה רבה חייב את עזרתכם!!!

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות
  13. Started by Shugii,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התקנתי דריוורים לרדאון משהו בטא, ומשום מה קפץ לי פתאום המסך והוא נהיה ורוד, התקנתי בחזרה על הדרייברים האלה דרברים רשמיים לא בטא שבעבר השתמשתי בהם ללא בעיות. אך הבעיה חזרה. המסך שלי נהיה שוב ורוד! אתמול זה קרה אחרי כמה זמן נעלם היום לפני שעה ככה זה חזר. עשיתי ריסט לא עוזר כלום! אולי אני צריך למחוק לגמרה את כל הדריברים ולהתקין מחדש מ-0? ולא אחד על השני? יכול להיות שזה בכלל לא קשור להתקן של הדריברים זה פשוט צרוף מקריים עם הזמן שהתקנתי את הדרייברים בטא??? כי הבעיה באה ונעלמת ( כרגע היא לא נעלמת ) help

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by nofari:],

שלום! יש לי מחשב נייד דגם acer aspire 5612ZWLMI. בימים האחרונים אני כמעט ולא רואה במסך. הוא חשוך מאוד ולא עוזר כל המשחק עם הבהירות והגמא. האם יכול להיות שנשרפה נורה? יש בעיה בכרטיס עצמו? איך אני בודק את זה? בתודה, שתהיה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by kobibo,

יש לי תופעה שלא ברורה לי כל כך ואני מאוד מקווה שהיא לא קשורה לכרטיס מסך שלי. כאשר אני משחק ב Splinter Cell Chaus Theory לפעמים כאשר אני דווקא לא משחק פיזית אלא המשחק פועל ברקע המסך נכנס למצב של StandBy ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי וזה לא עניין של טמפ' ( לא מגיעה ל 60 מעלות ), החלפתי דרייבר לקאטליסט החדש במקום אומגה ( שגם שם התופעה התרחשה ),הורדתי תדרים של הכרטיס ל 540/600 ( ב 3DMARK התופעה לא קורת ). לא יודע אולי איזה באג במשחק ? אציין שתופעה זאת לא קרתה לי בשום משחק אחר ( לא ב FEAR לא ב COD2 ). אנא הצעתכם.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by WarNet,

אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by eliortomer,

שלום! המסך הכחול חזר לי למחשב יש לציין שבתיקייה Minidump אין קבצים והיא ריקה לחלוטין עכשיו ביחד עם חבר של אחותי שהוא טכנאי מחשבים החלפתי תדרייברים לדרייברים חדשים בנוסף אני בעצמי עשיתי בדיקה לזיכרון באמצעות התוכנה Memtest86_4.0a והזיכרון יצא כתקין עשיתי סריקות באמצעות האנטי וירוס שלי ועוד אחד שהורדתי בשם Malwarebytes Anti-Malware והוא הסיר כמה דברים זדוניים ווירוסים אך המסכים הכחולים עדיין נשארים עשיתי chkdsk עשיתי תיקון שגיאות באמצעות כלים לכל הכוננים והתיקיות אבל זה לא עוזר יש למישהוא מושג מה הבעיה ומאיפה להתחיל?

18. Started by dog,

קרה לי כבר 3 פעמים בשבועיים האחרונים שאחרי זמן מה שאני לא משתמש במחשב, המסך שלי חשוך והזזת העכבר שבדרך כלל מוציאה אותו ממצב שמירת מסך, לא מצליחה . כלומר המסך נשאר חשוך. אני נאלץ לכבות ידנית ולאחר הריטסטרט הכל חוזר להיות בסדר. כיווני שמירת המסך אצלי הם להפעיל את כיבוי המסך לאחר 10 דקות של אי שימוש וההגדרה של מתי שיעבור לשינה, עומד על never. מצב שמירת אנרגיה עומד על balanced מה יכולה להיות הסיבה לנ"ל? עריכה: קראתי עוד קצת מפורומים בחו"ל. מסתבר שיש אותה בעיה לאנשים נוספים. נראה שזה קשור איכשהו לוינדוס 8.1, לפחות אלו שהתלוננו יש להם את מע' ההפעלה הזו. יש כל מיני הצעות כמו לכוון ששומר המסך לא יופעל כלל, לא נראה לי כל כך בריא. יש אחד שטוען שזה חוזר לו אחרי שעושה cntrl, alt,…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב כאילו הוא מכובה...רק שאני עושה ריסט למחשב הוא מגיב ...למה זה קורה..?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. שלום חברים , מיזה הרבה זמן שהמחשב שלי לא עובד ... משום מה כאשר אני מדליק אותו לא נדלקת תמונה על המסך , ניסיתי להחליף זיכרונות/כ.מסך/ לוח אם / אבל התוצאה היא אותה תוצאה ... המסך לא מגיב כאשר אני מדליק את המחשב..., ( מציין שגם המסך נבדק ונמצא תקין ) יכול להיות שהמעבד לא תקין ? אין צפצופים ואין כלום ... אני אובד עצות ומחכה לעזרתכם ... בתודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  21. חיברתי את המסך שלי (PHILIPS 227EL) למחשב (כרטיס מסך: HD7950 Sapphire) דרך VGA המסך שלי כותב את ההודעה הזאת UNSUPPORTED VIDEO FORMAT מה זה אומר? ולמה זה ככה? ואיך מתקנים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אז עשיתי ריסט למחשב, פתאום אלוהים החליט להחזיר לי על זה שהרגתי את הזבוב ההוא אתמול בלילה, כי פתאום המסך לא נדלק. אחריי שאני מדליק את המחשב המסך צריך לעשות את הרעשון הזה של ההדלקה ואז הנורה הופכת מכתומה לירוקה, אז זהו שלא, והמחשב/מקלדת/עבכר עובדים כמו גדולים, גם המנורה הקטנה על הלוח עובדת. החלפתי מסך, כרטיס מסך והרד דיסק, לא עוזר. נראה לי הסלוט של הכרטיס מסך דפוק, יכול להיות? סתם ככה מהפעלה מחדש סטנדרטית מהווינדוס? יש עצות מה זה יכול להיות ואיך להתמודד?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  23. Started by HilaX3,

יש לי מחשב מדגם פנטיום ארבע, ומאז שניסיתי לחבר זכרונות חדשים - וויתרתי והחזרתי את הישנים - המחשב עולה, אבל לא נראה על המסך. הכוונה, שכשאני מחברת את המסך - ניסיתי מסכים שונים, הבעיה לא במסך - המסך שחור לגמרה, והנורה שלו, הירוקה, מהבהבת. ניסיתי ספק אחר, ואותו הדבר. לאחר מיכון ניסיתי לחבר לו כרטיס מסך - עד עכשיו הוא פעל על כרטיס מסך מובנה, ושוב, לא עובד. ניסיתי אחר כך ספק חדש וכרטיס מסך חדש, ולא עובד. אשמח לפתרונות כי זה נורא חשוב לי המחשב הזה. והחשד שלי - שהלך המעבד/הלוח אם. למרות שכשחיברתי את הכרטיס מסך החדש ללוח אם, הוא הגיב, המאוורר שלו הסתובב רק המסך לו הגיב לחיבור. בתודה, הילה.

• 40 תגובות
    • 10.5k צפיות
  24. Started by massinvallus,

שלום, אתמול הכבלים של החשמל טיפה זזו לי ופתאום המסך כבר לא הגיב למחשב (הנורות דולקות והיה לו חשמל אבל הוא לא הראה כלום), אז עשיתי ריסט וסגרתי והדלקתי את החשמל אבל זה לא עזר. חשבתי שאולי משהו במגעים עם המחשב השתבש, אבל בדקתי את הכבל של המסך שמחובר למחשב והוא לא רופף. יש לי עוד מחשב בבית, והחלפתי בין המסכים, והמצב לא השתנה- המסך מצוי במצב שכאילו המחשב כבוי. מה הבעיה ואיך לטפל בה? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by d_v,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש (תודות לכם על כל העזרה בבחירת המפרט ) חיברתי את הכל , אולם כשהדלקתי אותו לא הייתה לי תמונה במסך, והוא רשם לי מיד going to sleep . אני צריך להתקין את הכל (XP, דרייברים). אני חייב לציין, שהכבל מתח של המסך הוא מהמחשב במקורו, ואני החלפתי אותו ישירות לחשמל, כי בספק אין לי חיבור מתח למסך. יש למישהו הפיתרון? המון תודה!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.