עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by coperl,

מחשב חדש לחלוטין, הורדתי את כל העדכונים, והוא מופיע בחנות אלא שכל פעם הוא אומר אחרי דקה שהוא לא הצליח להוריד. אין בעיה באינטרנט, ולא בחומרה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by snirf,

קרה לי משהו הזוי...פתאום בלי סיבה אני נכנס למחשב שלי ו-2 כונני הדיסקים שלי לא מופיעים(צורב, וצורב DVDׂ) נכנסתי למנהל ההתקנים, ומסתבר ששניהם מופיעים עם סימן קריאה לידם. כשאני לוחץ על פרטי הבעיה מופיעה לי ההודעה הזאת- ‏‏ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)‏‏ מה עושים?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  3. שלום ,היו לי דפים וכרטסיות פתוחות בגוגל כרום ! נשמרו במשך זמן ממושך (בהגדרות היה מסומן המשך מאיפה שהפסקתי )היום פתחתי איזה קישור עם לוגו של גוגל ופתעום אין זכר לדפים והכרטסיות שלי ! (הקישור היה כנראה אמור להפתח עם כול הכרטסיות וכל הדפים , אבל הוא נפתח לבד וכך הלכו לי כל הדפים והכרטסיות !יש לי את ההיסטוריה ,אבל לחזור לכל הכרטסיות שהיו לי פתוחות זה בלתי אפשרי ,אני לא יודע כמה זמן הן היו פתוחות !בבקשה עזרו לי עם הצרה הזו (היום היה לי יום רע וזה עוד אחד מהדברים הרעים שקרו לי )תודה חשוב לי לציין יש לי חשבון ג'מייל על שמי , והיום התנתקתי מהחשבון שלי והתחברתי לשל אמא שלי.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  4. אהלן, הייתה לי בעיה במחשב לפני כמה זמן שנאלצתי לאפס את ה BIOS. אחרי האיפוס המאווררים של המחשב לא מפסיקים לעבוד על 100% והרעש בחדר לא יאמן.. ניסיתי כל מיני טוויקים של speedfan וכאלה אבל לדעתי זו בגדרה של ה BIOS של הלוח שלי.. מה עושים חברים? חיפשתי בהגדרות של ה BIOS לנסות לעשות auto למאווררים אבל לא מצאתי דבר. ברשותי asus p5q pro (דיי ישן), וגרסת BIOS מספר 1306.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  5. קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש שהכל הלך בו חלק האיטרנט המשחקים הכל לפני כ3-4 שבועות התקנתי עליו את הווינדוס 7 התקנתי לו את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב אבל יש לי בעיות עם משחקים יש לי את המשחק GTA IV אמיתי ושאני מנסה להתקין אותו הוא כותב לי שיש לו בעיות גם שאני מחבה את המחשב זה כותב לי מתקין עידכונים וזה תמיד נכשל איך אני יוכל לתקן את הדברים האלה כי קניתי את המחשב למשחקים ואני כבר חודש בילעדייהם תודה לעוזרים

6. Started by yossia23,

שלום אנשים המחשב שלי איטי במשחקים כבדים שבעבר היה מריץ אותם בקלות עדכנתי דרייברים של קול וידאו DIRECTX ולא עזר כלום. הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה של 4874 זה המפרט שלי: Your system 3DMark Score 4874 OS Microsoft Windows XP CPU Intel Core 2 Duo Processor E7200 CPU Speed 2533 GPU NVIDIA GeForce 9600 GT Memory 2048 MB איך אני יודע איזה חלק במחשב הוא הבעיה : אם זה הכרטיס מסך או הספק כוח או המעבד? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  7. יש לי רמקולים חדשים ומרגע שהחלפתי אליהם אין לי סאונד באנטרנט(סירטונים וכו...) **Firefox אין סאונד ו ב- Internet Explorer יש.... יש לכם מוסג למה?? :'( תודה מראש למגיבים :xyxthumbs: (**אני מקווה שפתחתי ת'דיון במקום הנכון....)

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  8. שלום רב , בסופ"ש האחרון התחילו לי מספר בעיות במחשב , תחילה כאשר ההיתי נכנס למשחק מחשב {ישן} מדי פעם המשחק היה נתקע למספר שניות וממשיך ללא כל תופעות נוספות ... לאחר זמן מה הבעיה אף החמירה שההיתי משחק במשחקי מחשב {גם כאלו שלא דורשים כוח רב מהמחשב} המשחק היה קופא והמערכת היתה קורסת WINDOWS XP {מסך כחול} . ראיתי שלא ניקיתי המון זמן את המחשב , אז עשיתי לו ניקיון יסודי ואף עידכנתי את הדריברים של הכרטיס מסך 260GTX. ואז התחילה לי בעיה נוספת ... כאשר הווינדוס עולה המסך מחשב נכנס למצב חיסכון ללא אפשרות לעלות את התמונה מחדש . בנוסף עדין במאמץ אפילו קטן ביותר תופעה זו קורה שוב ושוב ... בנוסף במשחקי מחשב אחרי 2-3 דקות המחשב קורס . היכן הבעיה שלי ? - האם יש המלצות ? מערכת : מעבד I7 7…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by Nemesis,

היי, אין לי כאן את הכלים מותקנים. מישהו יכול בבקשה לנתח את ה-Dump? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. Started by saarxee,

שלום אתמול שיחקתי במשחק שנקרא FIFA ובאמצע הופיע מסך כחול, זה קרה לי פעם ראשונה.. לאחר שהמסך הופיע ניסיתי ריסטרט והמחשב לא הצליח לפעול עד שניתקתי את החשמל ולאחר שהחזרתי הכל היה בסדר בינתיים.. היה כתוב MEMORY או משהו בסגנון.. לכל בעלי התוכנה לניתוח המסכים, תוכלו לנתח לי את הקובץ? http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.f2h.co.il%2Fhf78tvuhkwh&h=hAQFEgTkG תודה.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by Frequency,

אממ מצאתי הכי מתאים לפרסם את זה פה, אם זה לא מתאים אז אשמח אם תעבירו. יום בהיר אחד המחשב החליט לקרוס באמצע עבודה איתו. המחשב עולה ולאחר זמן מה המסך הופך שחור והמחשב עושה ריסטרט. נראה שכאשר דורשים מאמץ רב יותר מהמחשב אז הוא נוטה לקרוס מהר יותר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by ledan1991,

ברשותי מחשב מסוג M520 של חברת MSI (אני יודע שזה חר*) . אני לוחץ על כפתור ההדלקה ויש גם אור שהוא מודלק אך המאוורר למטה לא פועל ולא זז, והמסך נשאר שחור, פשוט אין שום רעש. זה מאוד מוזר כי זה קרה ממש יום אחרי שהוא עבד פיקס. מה יכול להיות שנשרף? מעבד? HD ? RAM ? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש!

14. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS 7 64BIT ו 4 G של זיכרון הביוס מראה רק 3 ה WINDOWS רושם שיש 4 אבל עובד עם 3 חבל לי 1G לא בשימוש הדגם זה 3000 N100 TEYP-0786-6VG אני חיפשתי ולא מצאתי כלום

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by sharonp,

היי! לפני יומיים התחילה בעיה כשאני כותב במחשב חלק מהאותיות לא נקלטות בפעם הראשונה שאני לוחץ עליהן ולפעמים אפילו בפעם השנייה והשלישית, או שחלק מהאותיות "נתקעות" ומופיעות מספר פעמים, הרווח לא מתפקד וכו'. חשבתי שהבעיה במקלדת אז החלפתי אותה באחת אחרת והבעיה נשארה. חיברתי את המקלדת המקורית למחשב אחר בבית והכל עובד כמו שצריך (ככה אני מסוגל בכלל לכתוב כרגע) מה שמוביל למסקנה שמדובר במשהו שקשור למחשב ולא למקלדת עצמה. מה פשר התקלה? אין לי מושג מה יכול להיות הגורם.. מודה לעוזרים!

16. כל דרייבר אפשרי שהורדתי באתר או כל טריק, אבד למשך יום ואחרי זה שוב לא רואים כמו שצריך? אני עובד עם 6GB זכרון. יש פתרון או שעדיף לרכוש כרטיס חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by liran2003,

היי חבר שלי ניסה להתקין ווינדוס מ-DOK. הוא הכניס את ה-DOK והפעיל את המחשב, אחרי המסך הראשוני (שממנו נכנסים לביוס), הופיע מסך שחור, חלק, בלי צפצופים. מאז המסך הזה תמיד מופיע.. ההגדרות בוט בביוס מוגדרות כמו שצריך. עד הנסיון התקנה הזה, המחשב עבד חלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  18. Started by dovik,

הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אז ככה השגתי כרטיס מסך אם VIVO עכשיו יש אפשרות לחבר את הממיר לכרטיס מסך וסוף סוף לראות טלויזיה?? הכרטיס הוא TI4600 של MSI יש למישהו הדגמה מה עושים? גם באיך להתקין את התוכנה ואיך לפתוח את זהד רך התוכנה?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by dayan73,

שלום אני רוצה לעשות בדיקה מקיפה למעבד וכמו כן לחומרה נוספת איזה תוכנת אמינות וטובות עושות זאת?? אבקש לינק על מנת להוריד אותם ישירות . כמו כן איך התוכנות האלו עובדות?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

מה הסיבה ל PageFile גבוה ומה עושים נגד זה , אחרי ריסט זה עומד על 180 אחרי שעתיים זה כבר מכפיל את עצמו מבלי לפתוח מספר שיא של תוכנות בנוסף לזה ה cpu usage "רוקד" 12 - 70 - 36 - 8 - 98 (האחוזים) זה כמובן משפיע על התפקוד של המחשב

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  22. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  23. כשאני מנגן סרט הרעש של המנוע של הסי די ממש חזק ומפריע. האם יש דרך למנוע את זה?

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by bgs,

לפני כמה שבועות החלטתי לעבור לעכבר אופטי קניתי עכבר שבמדבקה שיש עליו מאחורה כתוב: premium optical wheel mouse m/n: M-BT58 (העכבר הא כאמור מתוצרת logitech) שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט "קופץ" לי למקום אחר במסך, ולא הצלחתי לעלות על שורש הבעיה. העכבר לא היה זול, ועלה לי 89 ש"ח (כן, אני יודע שישנם עכברים ב200 ואף יותר). מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה? אולי כי הפד שלי אדום?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  25. יש לי לוח ABIT NF7 v2.0 שמגיע עם כרטיס קול 5.1 וחמש יציאות... (גם ווינדוס XP פרו) כשהתקנתי בפעם הראשונה ווינדוס הכל הלך טוב, הורדתי בדיקה של סראונד (אומרים את שמות הערוצים והקול יוצא כל פעם מהרמקול המתאים לו) והרצתי אותה... בדקתי ברמקולים רגילים, פעם חיברתי אותם ליציאת פרונט (שמעתי רק את הערוצים הקדמיים) ופעם ליציאת סראונד (שמעתי רק אחוריים). כמובן שנרגעתי בידיעה שהסראונד עובדועזבתי את זה. לפני כשלושה שבועות קרס לי הווינדוס, עשיתי פירמוט והתקנתי את הווינדוס מחדש ואת כל הדרייברים. קניתי רמקולים 4.1 וכשחיברתי אותם ראיתי (שמעתי...) שאין ערוצים אחוריים!! הרצתי את הבדיקה שוב ושמעתי את כל הערוצים ברמקולים הקידמיים!! לא יצא שום קול מהאחוריים... נכנסתי ללוח הבקרה ולאפשרויות הסאונ…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.