תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כל זמן התנתק ותוקע מודם (usb adsl modem ale 130) של נטויטיון אני הוריד מיני הורדות אח"כ חצי שעה מיד הנתק מודם שלי גם תוקע מערכת הפעלה שלי חלונות 98 מהדורה שניה מה פתרון בעיה? אני מחכה תשובתך תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בדקתי וניסיתי אני חושב הכל... בדקתי זיכרון... מעבד... כרטיס מסך... ,חשבתי שזה התנגשות של דרייברים אז אפילו מרוב ייאוש פירמטתי וזה עדיין חוזר על עצמו... :'( אין לי מושג מה זה אבל המשחק או המחשב ממשיך לעבוד אבל פשוט המסך פיתאום מאבד קשר ונכבה.... ויוצא מצב שהוא מנסה להראות תמונה מחדש ואין פשוט... יוצא מין מסך שחור מהבהב... למישהו פה יש מושג איך אני יכול לבדוק את זה???? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, יש בעיה בשמע. לא רק במשחקים אלה בהכל, פשוט אין שמע. זה לא בעיה של החיבורים עשיתי דבל צ'ק על הכל. וגם בדקתי עם רמקולים אחרים, שיש לי במחשב השני. Volume Control בדקתי שהכל מורם למעלה. הכרטיס קול שלי הוא SB LIVE. WIN XP PRO. התקנתי גם את הדרייברים שלי מחדש, מהדיסק המקורי. אם יש למישהו רעיון אחר, אשמח לישמוע(גם במחשב). בתודה מראש. נ.ב. אם צריך עוד פרטים, אני אוסיף.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כאשר באקס פי אני מבצע כיבוי הוא לא נכבה אלא עושה ריסטר לעצמו האם למישהו יש פיתרון אני משתמש באקס פי פרופישונאל SP1
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היום חיברתי כונן cd נוסף למחשב.. כשאני הדלקתי את המחשב היה קצת בעיות אבל סידרתי הכל הכונן דיסקים נפתח וכשאני מכניס לו דיסק אין שום סימן חיים מהכונן.. זאת אומרת שכאילו לא הכנסתי כלום.. ואין אפילו כונן נוסף במחשב שלי נכנסתי לביוס והכל על אוטומט.. עשיתי את הכונן עד השני ולא על הראשי..מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הכל התחיל כשקניתי זיכרון 2GB.. מפרט: Intel P4 3000 Mhz Asus P5vd2-mx Kingston 2GB DDR2 667 Gigabyte Geforce 7300GS 512mb יש לציין שהלוח אם תומך עד מהירות זיכרון 533, בכל זאת המוכר הציע לי לקנות 667 בטענה שזה אמור לעבוד. בהתחלה הוא הביא לי זוג סטיקים של חברת TEAM , הם עבדו כשבועיים מצויין עד שהמחשב התחיל לקפוא במשחקים פשוט להתקע איך שהוא ולא לזוז, ולא משנה על מה אני אלחץ הוא פשוט לא מתכוון לזוז, לפעמים הוא גם היה מצפצף! המצב החמיר והמחשב היה סתם נתקע גם בשימוש באינטרנט וגם באי שימוש, פשוט סתם. הלכתי לבעל החנות וביקשתי ממנו שיביא לי זכרונות של 533, הוא אמר שאין צורך כי זה לא קשור למהירות וגם הוא טען שבקושי משווקים במהירות זו ואמר שאולי ישנה בעיה עם הכרטיסים המסויימים והוא …
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, מת לי הלוח אם והוא הוחלף במעבדה במסגרת האחראיות (אני מאוד מקווה שהוא הולף לאותו הדגם כמו שהיה לי). האם יש צורך לפרמט/להתקין מחדש את וינדוס? תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים? ADSL 5MB או HOT 5MB ? היום עברתי מכבלים לבזק מ5 מגה ל 5 מגה, וה5 מגה של בזק אכן יותר מהירים!! ידעתם?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה יום אחד אני מדליק אותו ורואה שהוא לא נותן לצאת ממצב דוס אלא רק ב-safe mode ובאותו יום אני מדליק את המחשב והוא עובד אבל במסך לא רואים כלום... אגב גם המאוורר בתוך הנייד לא מסתובב... מה הבעיה ??? בבקשה HELP ...
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד ms-16362 של MSI המחשב נדלק כלומר נדלקים אורות יש רעש של מאורר וכו' אבל המסך לא מראה כלום המחשב לא נפל או משהו כזה ואין צפצוף או רעש שמעיד על תקלה ועוד שאלה האם חיבור של מסך חיצוני צריך דרייבר או משהו או שהמחשב אמור לזהות ולקרוא מסך שחובר דרך כבל ישר בבוט? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום! הבעיה היא במחשב נייד של טושיבה satellite l300 הבעיה היא שהמחשב נכבה בצורה פתאומית איך שהוא מנסה לעלות את הוינדוס\התקנה של הוינדוס בשלב קבוע הבעיה היא שהוא נכבה אבל המנורה שמסמנת שהמחשב דלוק נשארת דלוקה(המסך כבה וכ"ל כל המערכת, מאווררים דיסק קשיח סידירום וכו...) ורק אחרי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הא נכבה לגמרי ושאני מדליק אותו הוא נדלק שוב ניסיתי לפרק אותו לנקות אבק ולחדש משחה טרמית והבעיה חוזרת על עצמה שפירקתי את הלוח שמתי לב לחלק מסוים ששינה את הצבע שלו כנראה בעקבות חימום יתר העלתי תמונות תגידו לי אם זה הגיוני שזה החלק שגורם לבעיה או שיכול להיות שהבעיה היא אחרת לגמרי נ.ב זה החלק שכתות עליו 100 ו 3F לא כ"כ רואים בתמונות את השינוי של הצבע אבל הוא שינה את הצבע…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן יש לי 512 RAM אני כבר זמן מה חושב שיש לי בעיה עם הזכירון ויותר ראיות מצטברות... פעם שהיה לי רק 256 כל הזמן קפץ לי שהזיכרון הוירטואלי נמוך אבל מאז הסופתי עוד סטיק של 256 זה נעלם וזהכבר איזה 8 חודשים ככה... הרגע קפצה לי ההודעה של הזיכורן הוירטואלי נמוך זה לא הגיוני אני מפעיל רק מסבנג'ר איי סי קיו פיירפוקס וינאמפ ומדיה פלייר שנמצא על סטופ זה ממש ממש לא מספיק בשביל לקבל כזאת הודעה... מה הולך? אולי הזיכרון דפוק כי עד לפני שבועיים קיבלתי הודעות כאלו EROR יש בעיה בזיכרון 0x00000 וכל מיני בעיות שמקשרות לזיכרון אבל לא מזמן שלחתי את המחשב למעבדה הם אמרו לי שהחליפו את הסזיכרון ועדין אותה בעיה וגם פירמטו לי ומאז אין את הבעיה של הEROR בעיה בזיכרון אב להמחשב בקושי מריץ דברים מה ה…
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
זה בעצם שתי בעיות שאני חושש שיש קשר ביניהן. הראשונה, המחשב לא עושה שום פוסט שום צפצוף (רק נדלק) ואחרי כמה הדלקות פתאום הוא כן עושה פוסט ועולה. זאת בעיה שכבר נמשכת חצי שנה. בזמן הזה החלפתי ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך, עשיתי בדיקה לזכרונות והמסקנה שעולה זה שהלוח תקול, והחלפת לוח תחייב אותי בהחלפת זכרונות ומעבד גם, עלות לא קטנה שאני מעדיף לחסוך עכשיו כל עוד המחשב עובד איכשהו. הבעיה השניה שהיא זאת שמשגעת אותי עכשיו היא כזאת. זה התחיל בערך לפני חודש, הוינדוס טוען את עצמו איזה 2-3 דקות ואז יש מסך כחול וריסט וככה זה חוזר על עצמו ואי אפשר להעלות אותו. הפעלתי את הגיבוי שיש לי בעזרת הGHOST, ולאחר כמה ימים שוב פעם זה חזר, הוינדוס מסרב לעלות. וככה כל פעם אני מעלה מחדש את הגיבוי. אין לז…
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שבועות כבל displayport to hdmi. עכישו אני מנסה לחבר את המחשב שלי (לנובו T410) לטלוויזיה של סוני אבל כתוב לי "אין אות". מה אפשר לעשות? (ניסיתי לחבר לעוד טלויזיה וגם שם זה לא עובד)
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אהלן כונן חיצוני של seagate 2TB USB3 מחובר לפורט של USB 3 וכשאני בוחר ב- SLEEP MODE המחשב מיד מתעורר. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
פעם באיזה שבוע שבועיים פתאום באמצע גלישה \ שמיעת מוזיקה בWINAMP \ שניהם מופיע מסך כחול של WINDOWS, ואיתו תקיעה של השיר, ואני נאלץ לעשות RESTART אני לא זוכר מה רשום אבל בכל זאת אני שואל: מה יכול להיות הגורם? דבר שני: בפעם הבאה איך אני שומר את מה שזה רושם? :
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייבר של LOGITECH MX518 שלי מחדש כי החלפתי לDEATHADDER והחזרתי חזרה לMX518,את הדרייבר הורדתי מהאתר הראשי כמובן. ההתקנה הייתה מהירה מאוד אבל אחרי ההתקנה פשוט לא הופיעה התיקייה של הדרייבר במחשב,והדרייבר פשוט "לא נמצא",ניסיתי להתקין מחדש,לעשות ריסטארט ומה לא.. עדיין לא מופיע הדרייבר... מה אפשר לעשות ? ע:איך שהוא סידרתי חלק מהבעיה,הצלחתי להתקין את הדרייבר אבל הבעיה שאין לי אפשרות לשנות DPI,כמו שהייתה לי קודם...(כאילו מדובר על דרייבר אחר...)
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
היום חיברתי צורב ide כי הצורב הישן sata 2 לא פועל כמו שצריך והמחשב וגם הביוס לא מזהים אותו הצורב עבד מעולה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי פסים הכל המסך באורך מה סיבה יכול להיות ואם זה קשור לכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך hd5570
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... עש היום שהמיקרופון שלי היה מחובר למחשב דרך השקע הכתום הוא נשמע במחשב אחר בשתי הרמקולים... כאן שאני מחבר את המיקרופון למחשב החדש של hp אני שומע רק בצד שמאל... ומוזיקה שומע בשתי הרמקולים... מה יכול להיות הבעיה ??
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( :'( אני עובד עכשיו על Windows XP PRO אני רוצה להתקין אחרי הפירמוט Windows XP ו-Windows 98 אז השאלה שלי היא האם אפשר להתקין את שניהם על אותו Hard-Disk יש לי עוד בעיה: לא הצלחתי לפרמט את D, יצאה לי הודעה: אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל כלי שירות לדיסק או מתוכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג החלון כלשהו. לאחר מכן נסה שוב לבצע אתחול. ולא פעל לי שום כלי שירות לכונן והתוכן לא היה מוצג בשום חלון. מה לעשות??? בתודה מראש ניצן אגלמז Nitsan Aglamaz מצטער על שתי הנושאים שפתחתי אבל המערכת שלי התמוטטה ולא ידעתי עם זה שלח!
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הורדתי עידכון... אני לא יודע עם הוא מתאים.... וגם אץ התוכנה aflash.... ולא הצלחתי לעדכן... מבקש עזרה...
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי..אשמח באם תוכלו לעזור לי. יש לי מסך מחשב LG וגם מסך טלויזיה LCD סמסונג. מסך המחשב מחובר בצורה אנלוגית. מסך הטלויזיה מחובר עם כבל HDMI מכרטיס מסך שלי לטלויזיה. בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרתי את המסך המחשב שלי כצג העיקרי שלי. משום מה בכל פעם שאני עושה BOOT למחשב את כל תהליך ה BOOT אני רואה במסך הטלויזיה שלי ולא במסך המחשב. גם מסך ה LOG IN עם יוזר של ווינדוס מופיע בטלויזיה. רק אחרי שאני עושה LOGIN למחשב רק אז מופיע לי שולחן העבודה במסך המחשב. חשוב לי לציין כי כאשר הייתי מחובר עם כבל DVI למסך מחשב וHDMI לטלויזיה לא היתה לי בעיה. כרגע חיברתי ככה כי כנראה יש לי בעיה אחרת בשקע ה DVI אבל זה לא קשור כרגע. כיצד אני משנה שאוכל ליראות גם את תהליך ה BOOT במסך המחשב ולא בטלויזיה מבלי…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני מאבד כל תקווה כבר! עם ה- 6800LE הראשון שלי משחקים קרסו עד שהוא מת (כן כן הוא מת) והחליפו לי אותו. בכרטיס השני הם קרסו על השניה שהפעלתי אותם. אתמול הגיע אלי עוד כרטיס בפעם השלישית וגם עכשיו הם קורסים!!! אני לא יכול יותר! זה לא הזיכרונות אז יכול להיות שזה הלוח אם? אפילו ספק חדש של HEC לא עזר! מה לעשות?! תודה מראש. המפרט: P4 2.8C ASUS P4P800SE 2x256 kingmax 512 A-DATA xfx 6800LE
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי... אני לא יודע אם המפרט הזה מציין את סוג ספק הכח שלי אז אני אגיד מראש שהספק שלי הוא של HEC 450W ועכשיו לבעיה: המחשב פאקינג מתחמם לי בצורה מטורפת עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה המצב הטמפרטורות שלו הוא: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 51 °C (124 °F) CPU 79 °C (174 °F) CPU #1 / Core #1 90 °C (194 °F) CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F) CPU #1 / Core #3 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #4 89 °C (192 °F) GPU 71 °C (160 °F) GPU Diode 77 °C (171 °F) GPU Ambient 64 °C (…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-