תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט של המחשב שלי... אני לא יודע אם המפרט הזה מציין את סוג ספק הכח שלי אז אני אגיד מראש שהספק שלי הוא של HEC 450W ועכשיו לבעיה: המחשב פאקינג מתחמם לי בצורה מטורפת עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה המצב הטמפרטורות שלו הוא: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 51 °C (124 °F) CPU 79 °C (174 °F) CPU #1 / Core #1 90 °C (194 °F) CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F) CPU #1 / Core #3 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #4 89 °C (192 °F) GPU 71 °C (160 °F) GPU Diode 77 °C (171 °F) GPU Ambient 64 °C (…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי עכבר עם גלגלת שפשוט עובדת רק כאשר לוחצים אותה איך לפתור את הבעייה שהיא לדעתי בעיית דרייבר האם יש דרייבר שיתאים לכל עכבר ויעזור עם הגלגלת
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שאני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו אני מקבל הודעה שאי אפשר לגשת אליו וצריך לפרמט. כאשר אני עושה CHKDSK הוא נתקע על 2 אחוז ולא זז. האם זה הסוף?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני כמה ימים סרט DVD שצולם ע"י חבר ונצרב בפורמט DVD. רציתי לדעת כיצד אני אוכל להמיר אותו לDivx על מנת לערוך אותו אצלי. תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד שמתחמם פתחתי אותו כדי לנקות אבק וגילית שהאוורר של המעבד לא עובד. הוא עובד כמה שניות לאחר ההדלקה של המחשב ואחרי זה מפסיק.ניסתי לסובב אותו ידנית והוא עדיין לא עובד. נ.ב במקרה ואני צריך להחליף מאוורר אז אם אפשר תצרפו קישור מאתר שאפשר לקנות ממנו. דגם מחשב acer travelmate 2490
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
באתי לפני כמה ימים לשים שירים מהMP3 ולהוריד תמונות מהמצלמה, חיברתי אותם לUSB והמחשב לא קלט אותם. שמתי לב גם שאם אני מנתק משהו מ USB אחר הוא לא נקלט בחזרה, אלא אם המכשיר מחובר למחשב לפני שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע/שמע על הבעיה הזאת, ממה היא נגרמת ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים.!
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחר שפתרתי את הבעיה הקודמת (זהה) על ידי החלפת רכיבים במחשב שלי, התפניתי לבנות לאח שלי מערכת יחסית זהה. המפרט הוא כזה : PHENOM 9500 ASUS M3N78-EMH HDMI CORSAIR 2GB DHX 800MHZ 500 SEAGATE RAID EDITION GALAXY 8800 GT (אגב, מאוד מרעיש בסל"ד גבוה) התקנתי XP, הורדתי דרייברים עדכנים של NVIDIA והורדתי גם כן K-LITE CODECS. לפעמים המחשב מריץ HD טוב, לפעמים לא. מה לעזאזל עושים ? בבקשה עיזרו לי. האם החלפה למעבד אינטל 6420 (יש לי מיותר) וללוח של GIGABYTE GA-73PVM-S2H תפתור את הבעיה ? או שהאם אני צריך רק לבצע התקנות של תוכנות מסויימות ?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המחשב הוא Asus UX331U לא מצאתי בעמוד של המחשב באתר של ASUS פרטים כלשהם על חיבור מסכים. יש חריץ HDMI אחד, אבל יש גם חריצי USB הבנתי שיש מחשבים שתומכים בחיבור מסך באמצעות USB
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בזמנים בלתי צפויים. לא רק רק שהמערכת עובדת גם עושה בוט תוך העלאה של המחשב עושה פעמיים בוט וגם שנכנסתי לראות בביוס. זה קרה לי לפני שבוע. ניקיתי אבק. סגרתי לכמה זמן . והופ עבד היום בערב שאין עומס חום חזרה התקלה בתדיות גבוהה. הבית עצמו ממוזג. כך שאין השפעה. ברגע זה שאני כותב אין בוט. מקווה שאספיק לכתוב הכל. נראה לי שזאת בעיית חומרה. רק שאני לא יודע היכן. עשיתי היום ניקיון של אבק נוסף בכרטיס מסך(היה מלא) ובכל המחשב. האם מישהו יכול להדריך מה עושים לפני שהולכים לטכנאי שיקרע אותי (גם בחוסר ידע וגם במחיר מיותר על חלקים לא הגיוניים). בינתיים המחשב עובד כ-5 דקות. ללא בוט תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין למה!!! המחשב קורס כל הזמן - אם תוכלו לעזור לי לאבחן אני אודה לכם מאוד - מאסתי כבר בפירמוטים.. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה במשחקים המחשב שלי נתקע לא יודע...זה הרבה קורה לי שאחרי שאני מתקין משחק ומשחק בו באמצע נתקע המחשב..לא יודע להסביר את זה אולי הבעיה היא בכרטיטס מסך? כי אני די חושד בו...אולי הוא מתחמם יותר מדי יש לי ati readion 9600Xt p.4 2.6Ghz 512Mb אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה הפעם זה קורה בRIDDICK אבל זה קרה גם בדום 3 וזה בעיקרון 2 הדברים האחרונים שזה קרה בהם...
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, משום מה אני לא מצליח לגרום לכרטיס+לוח לעבוד עם AGP Fast-write פעיל. איך ניתן לפתור את הבעיה? מפרט: Athlon Tbird B 1400 ECS K7S5A V1 עם cheepoman bios עדכני- chb0327f http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5abios/cheepobios.htm XpertVision Radeon 8500LE Omega Drivers עדכניים תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר זמן היא התחילה בזה שהאנטרנט שלי לא עבד היטב ומהירות ההורדה כל הזמן הייתה יורדת מ 1.3MB [ יש לי 10MB אנטרנט ] ל 200-300KB אחרי כמה דקות של הורדה ואז המהירות הייתה נישארת ככה , אם הייתי עושה ריסט לאנטרנט זה היה שוב עובד ואחרי כמה דקות חוזר על עצמו שוב עם מהירות הורדה נמוכה . החלטתי לפרמט את המחשב ושמתי WINDOWS מחדש עשיתי פירמוט כללי . ועכשיו כשאני מנסה להוריד אני מצליח להוריד על המקסימום מהירות אבל ברגע שאני מוריד קובץ גדול לדוגמא 10GB על מהירות של 1.1MB המהירות מתחילה לרדת ל 0 לפי דעתי הבעיה אני חושב היא בהארדדיסק כי ברגע שאני שומר לכונן C זה מוריד על מקסימום מהירות בלי לרדת וברגע שאני שומר נניח לכונן D אז המהירות מתחילה לרדת ולהידפק , …
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי עכשיו הארדיסק 250 ג'יגה סיגייט ברקודה SATA. הכנסתי את ההארדיסק לסלוט שלו, חיברתי את הכבל SATA בינו לבין הלוח וחיברתי אותו לספק. המוכר מחשבים הנחמד בחנות הסביר לי איך אני אמור לאייש אותו דרך ה-XP PRO אבל אני לא בדיוק זוכר מה הוא עשה. אפשר בבקשה הסבר איך אני מאייש אותו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מארז קטן ויש לי בו 2 הראד דיסקים , פלופי דיסק,2 כונני דיסקים עכשיו אני רוצה לחבר עוד הראד דיסק ואין לי חיבור פנוי בכבל דאטא אני יכול להשיג מפצל לכבל דאטא??? או לחבר את הארד דיסק בדרך אחרת?
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המאוורר של הספק, ורציתי עיצה לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה שם הוא יעמוד שבועיים. הבוקר הפעלתי ( אחרי זמן מה שלא עשיתי זאת ) את תוכנת Asus PC Probe שקיבלתי עם לוח האם, הבודקת את מצב החומרה ( בעיקר מאווררים וטמפ' ). התחלתי לקבל הודעות אזהרה אדומות. בקטגוריה של " Power Fan", קצב הסיבובים לדקה ( RPM ), משתנה כל הזמן, כל כמה שניות, כשמדי פעם הוא יורד ל - 0, ואז אני מקבל הודעה אדומה. מדי פעם הוא גם קופץ גבוה, לדעתי גבוה ממה שצריך, ולעיתים זה נורמלי. אני צריך לציין שבעבר הפעלתי רבות את התוכנה ואף פעם לא קיבלתי מצב בו הקצב ירד לאפס, בעוד עכשיו זה קורה באופן קבוע (!!) כל כמה שניות ואז זה מסתדר ושוב חוזר חלילה. ?( צירפתי גרף שעשיתי המראה את הממצאים בטווח זמן מד…
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
באתי לנגן מוזיקה מתוך התיקייה ושמתי לב שהיא נעלמה. מה אני אמור לעשות?( שחזור?) יחזיר את התיקייה? אני בטוח שלא מחקתי אותה "בטעות". חייב עזרה בדחיפות הספרייה הזאת היא האוצר של המחשב. *עדכון:שחזור לא פתר את הבעיה. איך זה יכול להיות ששעתיים לפני היא הייתה קיימת תיקייה וכשחזרתי למחשב היא נעלמה?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברה יש לי את הלוח אם הזה 8i945pl-g עידכנתי אותו לגירסה חדשה יותר ואז החזרתי לאותה גירסה ופתאום נעלמה לי אופציה בביוס בקטגורייה mb intelligent tweaker ובקיצור (M.I.T) נעלמו לי שתי האופציות הראשונה cpu clock ratio c.a.m איך אני מחזיר אותם?
-
- 13 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן, מה יכולות להיות הסיבות שהמחשב נתקע בזמן עבודה?(המחשב הוא לא זה שבמפרט בצד ימין). זהו מחשב P4 PRESCOTT. הטמפ שלו סביב ה60 מעלות.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום רב אני פשוט מתחרפן, אני שומע רעשים מכיוון הHD כשאני כשאני עושה scroll באתרים מסויימים אלו לא רעשים כמו ששומעים כשהוא קורה/כותב יותר כמו זימזומים קטנים כאלו בכל פעם - חריקות קטנות עוד דוגמא, נגיד שאני מתקין תוכנה/משחק ופותח עוד חלון על חלון ההתקנה וכשאני מזיז אותם אחד על השני יש את הרעשים האלו ??? למה לעזאזל זה קורה ? :'( תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן חברה, שבת שלום. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי 7600GT AGP וקירור למעבד BIG TYPHOON. הוצאתי את הלוח אם מכל החיבורים+מהמחשב בכדי להתקין את הביג טייפון והחזרתי ולאחר מכן התקנתי גם את ה7600 מבחינת חומרה. כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד למסך שבו צריך להכניס סיסמא לWINDOWS ונכבה. כך פעם אחר פעם,השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים ??? הספק הוא ספק 400W של ANTEC סמארט פאוור. אני ממש נושא,אני אודה לכם לעזרה. תודה רבה לתותחים שנותנים פה את הנשמה תמיד בכל שאלה !
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את המארז antec 300 והייתה לי בו בעיה מאז שיש לי אותו, כשמחברים אוזניות לפאנל הקדמי ישנו רעש סטאטי מעצבן ביותר. חיפשתי היום ומצאתי פתרון, את זה: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=208880 יש לציין שעשיתי את זה כשהמחשב היה דולק. יצאת מפגר? לאחר מכן המחשב המשיך לפעול, הלכתי לאיזה חצי שעה וכשחזרתי הוא היה תקוע. עשיתי לו ריסטארט, ומאז לא עולה. כל העסק מסתובב בפנים, כל המאווררים והאורות עובדים, אבל המסך לא מקבל אות. ניסיתי גם עם מסך אחר. ניתקתי כל פיסת חומרה במחשב וניסיתי להעלות בלעדיה, וכלום. חשבתי שאולי הפנל הקדמי מקצר או משהו כזה, וניתקתי אותו לגמרי וניסיתי - כלום. החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כוננים, נאדה. הלך הספק? כמו כן לא היה ריח שרוף כלשהו בכלל…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-