עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yortem,

לפני כמה דקות פתחתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי כל השבת והוא נדלק ל2-3 שניות ונכבה. אחרי זה בלי שלחצתי על משהו הוא ניסה להידלק שוב ונכבה וכך זה חזר על עצמו עד שניתקתי את המחשב מהשקע (לא הייתה אפשרות לכבות מהכפתור) ניתקתי את המחשב וניקיתי אותו ואז חיברתי מחדש והוא נדלק. מה לדעתכם הייתה יכולה להיות הבעיה? ייתכן וזה רלוונטי: ביום שישי קניתי מקלדת אלחוטית וחיברתי את ה-USB שלה למחשב מאחורה. בזמן הנסיונות של המחשב להידלק ניתקתי את החלק הזה לראות אם המחשב יידלק בכל זאת והוא לא נדלק בכל זאת.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eldar4455,

אני לא בטוח שזה הכי קשור לפה..אבל מקסימום תעבירו.. בכל מקרה יש לי את המשחק Watch dogs..הכל רץ על אולטרה חלק ותקין.. באיזשהו שלב במהלך המשחק יש כל מיני הפרעות בגרפיקה שממש מפריעות למשחק.. ניסתי לשחק קצת בהגדרות של המשחק ושמתי לב שכשאני משנה את ההגדרות של anti aliasing.ומוריד רמה אחת פחות בMSAA אז זה מסתדר.. מישהו יודע אולי להגיד לי ממה יכולה לנבוע הבעיה?כי המשחק רץ מעולה לפני שזה מגיע לשלב הזה.. תודה רבה..=]

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by torrent,

החור הירוק שבו הכנסתי את האוזניות למחשב עד עכשיו נפגם והחיבור דפוק לגמרי, עובד לשנייה אם אני נוגע בו ואז מפסיק לעבוד. מה מומלץ שאעשה? אפשר להחליף בדרך מסוימת את החור שאליו יחוברו האוזניות (חור בצבע אחר) או שדרוש תיקון נקודתי של החיבור? כתבתי אוזניות, כמובן שהדבר תקף במידה זהה לגבי רמקולים.... תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Adam Vic Rotbard,

שלום, לפני כחודש קניתי מחשב נייד מסוג נוטבוק (לצערי ללא אחריות). מאתמול מופיעה במסך תקלה מוזרה: כמו שאפשר לראות בתמונה, המסך זז הצידה והחלק העליון שלו שוכפל גם לתחתון. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה אך ללא הועיל. האם יש משהו שאפשר לעשות מעבר לקנייה של כרטיס מסך חדש? המחשב הוא lenovo x130, עם ווינדוס 7 תודה, אדם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by chris_topher,

שלום לכולם. נעלתי תיקייה בעזרת המדריך הזהhttp://www.2all.co.il/Web/Sites5/InCOOl/PAGE83.asp ושכחתי את הסיסמה! מה אני יכול לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מחשב חדש שמותקן עליו ווידוס 7 64 ביט, מהרגע הראשון יש בעיה מוזרה שהמחשב קופץ חזרה לשולחן עבודה, למשל אם אני באינטרנט אז החלון של הכרום נשאר פתוח אבל השורה למעלה נהיית "שקופה" וכאילו כדי לחזור לאתר אני צריך להקליק פעם אחת ואז שוב אני באתר, בזמן הקלדה לדוגמא (ברגעים אלו קורה גם כן) זה קורה והחלון של הכרום נשאר פתוח אבל אני מקליד באוויר וכדי להקליד שוב אני צריך ללחוץ על תיבת הטקסט ולהקליד, זה קורה המון בזמן גלישה משהו כמו אחת לדקה או שתיים ולפעמים גם יותר, גם כשאני במשחק זה ממזער לי את המשחק לחלון קטן (ווינדוס מוד) ובאותו רגע למרות שאני רואה את המשחק אני לא בשליטה עליו וצריך להקליק עם העכבר כדי לחזור אליו זה מאוד מתסכל ניסיתי לחפש פיתרון באינטרנט אבל קשה לי לנסח את הבע…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Liam Levi,

שלום , חבר אחרי כמה שנים טובות החליט לקנות כמה חלקים ולשדרג את המחשב . הוא קנה לוח אם msi - H61M-P32/W8 מעבד - i5-2320 דיסק קשיח היה לו כבר מהמחשב הישן של 500 גיגה וחבר הביא לו זיכרון 4 GB RAM והוא קנה כרטיס מסך 750GTX עכשיו הרכבנו הכל ברגע שאנחנו מדליקים תמחשב רשום 99 בצד ימין למטה כל המסך שחור ורק 99 בקטן בלבן .. אם מישהו יודע מה הבעיה זה מאוד יעזור תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shaul930,

זה המפרט שלי נכון להיום: Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 Cooler Master HAF ספק כוח 650w לא יודע אם כדאי לשדרג את מה שיש לי כרגע הוא לקנות מחשב חדש לגמרי, תודה משחק משחקים כגון COD וכו מחשב משמש גם ללימודים (תכנות וכו)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הי, *מפרט מלא של החומרה שלי מעודכן בפרופיל. מעולם לא בוצע OC. השבוע, באופן פתאומי יחסית התחלתי לחוות מגוון BSOD עם windows 8.1 (שהותקן רק לפני חודשיים). כל פעם מסיבה אחרת ותמיד הבעיה כללה את התהליך ntoskrnl.exe. אחרי troubleshoot ארוך של החומרה גיליתי בבדיקת memtest שאחד הסטיקים של הזיכרון תקול (מאוד! תוך זמן קצר מאוד הגעתי ל-70,000 שגיאות). הסטיק השני תקין (Pass 4). אחרי הוצאת הסטיק, פחתו המסכים הכחולים אבל נותרתי עם 2 הבעיות הבאות: 1. המעבד מתנהג כאילו יש לי מחשב 286, בכל פעולה שאני מבצע הוא מיד טס ל-90%-100% (מספיק להפעיל כרום, אופיס או סתם סייר קבצים - לא דברים כבדים) 2. עדיין מתקבלים לי מסכי BSOD בעיקר בדברים שקשורים ללוח האם (דרייבר gdrv.sys) מה כבר ביצעתי: …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה פתאום נתקלתי במסך כחול במחשב, הראשון אומנם אך לפני שיהיה מאוחר מדי אשמח לעזרה בנושא. המסך הכחול רושם לי את זה: whea_uncorrectable_error משום מה יש לי הרגשה שהמחשב נעלבה כי אני עומד להחליף אותה ולזרוק אותה לאישתי מפרט תכני: מעבד: i5 2500K לוקח: P8Z68-V זיכרון: 8GB כ.מסך: R9 280X זה הכל אני חושב. תודה מראש לעוזרים. אביחי נ.ב. בעבר הלא רחוב המחשב הייתה מריצה את המשחקים הכבדים בקלות רבה, אך פתאום בזמן האחרון היא מזייפת באותן משחקים כגון LEAGUE OF LEGENDS שזה משחק ממש לא כבד ואם זאת עדיין ה-FPS נוחת ל4+- ככה שאין לי מושג מה הבעיה שלה (המחשב) כשהחלטתי שאני רוצה להתגרש (לפני כמה ימים) היא פתאום מתחילה לזייף והינה האות הראשונה מסך כחול. יש מצב שהי…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by cablord,

שלום לכם, יש ברשותי כרגע מחשב (מובסס AMD AMD) עם HDD 2TB שעליו מותקן הכל (זה הדיסק היחיד במחשב) אני כרגע בהליכים של קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם יש דרך לגרום לתוכנות\משחקים שמותקנים על המחשב הנוכחי שלי לעבוד בחדש, המחשב החדש יהיה עם SSD בנפח 256GB וישמש בעיקר למערכת הפעלה, כמה תוכנות שאני משתמש בהן הרבה, ומשחק שניים (תלוי בגודל שלהם וכמה אני הולך לשחק בהם). הקטע הוא שהמחשב החדש לא דומה בשום צורה מבחינת דרייברים למחשב הישן (החדש עם מעבד INTEL וכ.מ. של NVIDIA), אז אני מניח (ומעדיף) לבצע התקנה נקייה של ווינדוס (ועל הדרך לעבור מ7 ל8.1 או 10, תלוי מתי כל החלקים של המחשב יגיעו), האם יש דרך לגרום לכל השמירות לעבוד? האם יש דרך לא להתקין הכל הכל מחדש? ובלי קשר, אי…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by naory159,

שלום לכולם יש לי בבית טלויזיה עם חיבור HDMI. אני מחבר רק אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו (אני לא ראוה כלום על המסך). המחשב נמצא באופן קבוע ליד הטלויזיה ומחובר באופן קבוע אליה. עכשיו, אני לוקח מסך מחשב רגיל, מחבר אותו למחשב במקביל לחיבור ה-HDMI ואז נכנס להגדרות של התצוגה ומגדיר את התצוגה שתעבור ב-HDMI. ואז אני רואה את המחשב בטלויזיה. הבעיה מתחילה כשאני מכבה את המחשב. אני לא רואה את המחשב בטלויזיה!!! ואז אני לוקח מסך מחשב רגיל וחוזר על התהליך שמתואר לעיל כדי שאוכל לראות את המחשב בטלויזיה! איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? אני לא רוצה להגדיר מחדש כל פעם את התצוגה של המחשב! יש דרך להגדירה באופן קבוע? שישלח את הסיגנל ישירות לחיבור HDMI? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13.   שלום רב, התקנתי חלונות 8.1 לוח האם שברשותי: GA-P55A-UD3 באתר היצרן הופתעתי לראות שכל הדרייברים אינם נתמכים בחלונות 8.1 לכן השתמשתי בישום : intel driver update utility אלא שאז גילתי שכונן ה-DVD נעלם. סימן צהוב מופיע ליד marvell 91xx config ata device משום מה, גם צורב DVD חיצוני של סמסונג איננו מזוהה. הרעיון היחיד שעולה לי בראש - לנסות בכל זאת להתקין את הדרייברים של לוח האם מהאתר של GIGABYTE, למרות שהם נתמכים רק בחלונות 7 ומטה. האם זה עשוי לעבוד? אשמח לדעת אם משתמשים נוספים נתקלו בבעיה דומה, ומצאו פתרון לכך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. צריך מתאם זכר/זכר (או אפילו סתם כבל שאוכל לחבר אחד לשני כדי ליצור מתאם) של חיבור 8 פינים כמה בתמונה. אני לא מצליח למצא אפילו את השם של החיבור. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה מאוד זמן שניסיתי לעשות המון דברים ועד עכשיו לא הצלחתי להבין ממה היא נובעת. קודם כל אני אתאר לכם את הבעיה בכללי. אני משתמש בכרום, הרבה מאוד פעמים הכרום נתקע ורושם Not Responding וכתוצאה מזה הכל מתחיל לזחול במחשב. המפרט של המחשב שלי יחסית ממש טוב ואני לא מבין למה זה קורה. זאת תמונה של ה-TASK MANAGER ברגע שזה קורה: זה המפרט של המחשב שלי: (ספק כח לא מופיע, הספק כוח הוא Seasonic 620W) חשדתי שמדובר בבעיה של טמפרטורות, אבל זה לא המצב. על כל מקרה ניקיתי את כל האבק במחשב עם קומפרסור וכרגע הוא נקי לגמרי. אלה הטמפרטורות שלי: חשדתי שמדובר בבעיה של ההארדיסק, ואכן להארדיסק שלי היו שגיאות. (אפשר לראות בנושא הזה שפתחתי: http://goo.gl/0JWzd9)…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Amit Shani,

היי, עד היום היה לי כרטיס מסך HD5870 והיום קיבלתי HD5970. רציתי לשים אותם בCF, חיברתי את שניהם ללוח אם (X58A-UD7) והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים (אחרי שמחקתי את הישנים עם Driver sweeper). כשאני מריץ בדיקות Unigine או 3DMark 11 המסך שלי מתחיל לרצד. הBenchmarkים לא קורסים ואף התוצאה מראה שכולם עובדים כמו שצריך ונותנים תוצאה גבוהה. הבעיה היא שפיזית על המסך היו ריצודים משוגעים לאורך כל הבדיקה. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש, עמית.

17. שלום לכולם, לא מזמן ביצעתי פירמוט למחשב ולמרות שהתקנתי את כל הדרייבים של המחשב אני מעוניין לוודא כי היציאות של הUSB3 שלי אכן מתפקדות במהירות הגבוהה ביותר האפשרית. במנהל ההתקנים אומנם אני לא מזהה בעייה http://gyazo.com/afbaddac17ef3279a4a17e5d7c56a930 אם זאת בגלל שיש לי מלא יציות USB3 ו 2 אני רוצה לעבור אחד אחד פיזית ולדעת שהוא עובד במהירות גבוהה. איך ניתן לבדוק זאת?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by rico,

שלום חברים, יש לי בעיה ב- Realtek HD Audio Manager יש לו חיים מעצמו. הסבר: נכנסתי ל- Device advanced settings ואז לחצתי על Make front and rear output devices playback two different audio streams simulaneously. (חשבתי שיעזור שיהיה אפשר לשמוע דרך האוזניות והרמקולים ביחד). וה- Audio Manager מחק את ה- Speakers ואז החזרתי לקודם: Mute the rear output device, when a front headphone plugged in. ניתקתי ואז החזרתי את החיבור האחורי של הרמקולים- Speakers כי הם נעלמו, קיוויתי שיחזרו. עכשיו זה נמצא אצלי על Digital Output (Optical) with V לשונית ה- Speakers נעלמה נכנסתי ל- Sound ואני רואה ש- Speakers- realtek High Definition Audio= Not Plugged in חץ אדום כלפי מעטה, וה-…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ntc6,

אהלן, לפני כשבוע התחילו להופיע לי באופן פתאומי מסכים כחולים בעליית הווינדוס ולפעמים כשהווינדוס כן מצליח לעלות אז כמה דקות אח"כ זה קורה, במסך הכחול רשום attempt to restart display driver failed ושיש בעיה כלשהי עם הדרייבר או החומרה של התצוגה הכרטיס שבו אני משתמש הוא radeon hd 7950 משומש שנקנה מפלונטר לפני כחודש וקצת, (שאר המפרט seasonic 620W, i5 4460, gigabayte b85m, 8gb RAM ) כרגע ניתקתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המובנה של המעבד והמחשב עולה כרגיל לפני שאני אנסה לממש אחריות של פלונטר(כדי לחסוך בינתיים שליחה או הגעה אליהם), יכול להיות שזה בעיה של דרייברים ויש מה לעשות? בינתיים ניסיתי למחוק לגמרי בעזרת מדריך ולהתקין מחדש את הדרייבר וניסיתי גם גירסה ישנה יותר ועם כולם עד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by עמוסס,

חלונות 7 ultimate 64bit 6 גיגה זיכרון + 6גיגה pagefile. אני מפעיל רק את פיירפוקס 35 וכלי פיתוח לאנדרואיד. ברקע רצים עוד מספר דברים כמו AVG אבל כששתי התוכנות האלה באויר אחרי ריסטרט, הזיכרון הוא באיזור 2.6 גיגה (performance tab ב task manager). ככל שעובר הזמן, הזיכרון התפוס עולה ללא קשר למה שרואים ב processes* וכשזה מגיע לאיזור 4.6-5 גיגה, המחשב מתחיל להתריע על בעיות זיכרון וממליץ לי לסגור תוכנות כדי להמשיך לעבוד. אם אני מתעלם, הוא מתחיל להשתגע, לתקוע דברים עד שאני חייב לעשות ריסטרט לגמרי. אם אני סוגר את שתי התוכנות ומסתכל על הזיכרון הוא כבר יותר גבוה מהזיכרון שהיה אחרי ריסטרט כאילו משהו אוכל לי מהזיכרון אבל מצליח להסתתר. 1) איך זה שכמות הזיכרון גבוהה יותר מסך כל מה שהוא מצ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avrahams1,

היי, יש לי מחשב נייח שכפתור ההדלקה שלו נדפק (הכפתור הפיזי, החלקים הפנימיים עובדים מצוין). מה הדרך הכי מהירה וזולה לתקן את זה? הזמנתי מאיביי כפתור בכמה שקלים אבל ייקח לו המון זמן להגיע, למישהו יש מושג אם יש מקום בארץ שאפשר להשיג כפתור הדלקה שמתחבר ללוח אם? או אולי אתם מכירים דרך אחרת שתחזיק עד שהכפתור יגיע? תודה מראש, אבי.

22. Started by POPCORN,

יש לי מחשב נייח מעבד intel e7500 core 2 due חיברתי 4 זכרונות של 2gb כל אחד שאני עושה מאפיינים על המחשב אני רואה שרשום זיכרון מותקן ram: 8gb (2.96 gb ניתנים לשימוש) משהו יודע למה זה?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by fenix5545,

אהלן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) ניסיתי לשאול בפורום ספקים ומארזים אבל לא ענו לי שם לכן אני שואל פה יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי (לא לקנות 8 מ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by boss,

עשיתי בפורמט חלונות 7. ריסט פתאום לא עולה ביוס והרבה זמן לא שינוי. (תמונה) עשיתי ללחץ DEL או TAB F5ועוד לא עוזר. לוח אם gigabyte GA-EP43-S3L בבקשה עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אוקי אז ככה שלשום אבא שלי התעורר בבוקר אחרי עבודה וכשהגיע לפתע הרגע שהוא ניגש למחשב והתחיל להשתמש בו ובידיוק אחרי 5 10 דקות הוא טוען שהמחשב נכבה לו ולא נדלק מאז ויש לציין שהכפתורים power ו rest דלוקים בכחול כזה אך המאוררים הארדיסק והכל הכל לא פועל ולא נותן תרחיש של רעש כאילו דממה ובמסך רשום not input יש לציין שניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל לא עזר חיברתי לשקע אחר גם בחדר אחר גם לא עזר החלפתי לכבל אחר גם לא עזר אז אם הספק הלך אז איך הכפתורים של ה ppwer ו rest כן דלוקים שזה מראה שהמחשב כן מקבל מתח מהספק אחרת לא היו נדלקים המנורות הללו שציינתי את שמם יש לציין עוד שפתחתי את המחשב ולא הרחתי שום ריח של משהו שרוף ולא התנתק שום כבל מהספק ללוח וגם המחשב לא קיבל מכה ולא נפל כלום כלו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.