תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
פעם באיזה שבוע שבועיים פתאום באמצע גלישה \ שמיעת מוזיקה בWINAMP \ שניהם מופיע מסך כחול של WINDOWS, ואיתו תקיעה של השיר, ואני נאלץ לעשות RESTART אני לא זוכר מה רשום אבל בכל זאת אני שואל: מה יכול להיות הגורם? דבר שני: בפעם הבאה איך אני שומר את מה שזה רושם? :
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON 9600XT, והלוח הוא ECI P4VXASD2. כשחיברתי את הכרטיס ללוח אם, הלוח פשוט מצפצף ולא מזהה שהכרטיס מחובר. שאלתי היא: האם זו בעיה בלוח? צריך להגדיר מתחים שונים ללוח האם? מה לעשות??? HELP!!! חיכיתי לכרטיס מסך חדש כבר מלא זמן ודווקא עכשיו זה לא פועל.....
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק 80 גיגה עם 8 מגה זכרון. התקנתי אותו במחשב פנטיום 3 והוא מזהה אותו ואני רואה אותו בביוס והכל בסדר מהבחינה הזאת אך המחשב עובד מאוד מאוד מאוד לאט... ובלי ההארד דיסק הוא עובד שוב בסדר... הלוח אם הוא של גיגהבייט .. מה עושים??
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן: P3 450 mhz לוח אם אני לא זוכר אבל אני חושב של אסוס HD 15 giga creative sound blaster 128 geforce 4 mx 440 tvcard flyvideo המחשב הזה לא היה שלי אבל הרקע של המחשב הזה הוא שמי ששיחק בו הפיל אותו בטעות והמחשב לא עבד לו אחר כך אז לקחתי אלי את המחשב ולא נגעתי בו מאז... היום החלטתי לבדוק את המחשב וניקיתי את הספק כח ולמרבה הפלא המחשב התחיל לעבוד אחרי שנתיים שלא עבד בכלל... אחרי כמה זמן שקצת מעמיסים על המחשב הישן הזה הוא מתכבה או עושה לעצמו רסטארט... עכשיו ניסיתי להחליף לו ספק כח והוא נדלק אבל אין פוסט, לא שומעים את ההארדיסק נדלק, הסידירום לא עובד והנורות בקרה שעל המארז נדלקות וגם אין צפצופים מהספיקר הפנימי למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה או מה אפשר להתחיל לבד…
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, יש בעיה בשמע. לא רק במשחקים אלה בהכל, פשוט אין שמע. זה לא בעיה של החיבורים עשיתי דבל צ'ק על הכל. וגם בדקתי עם רמקולים אחרים, שיש לי במחשב השני. Volume Control בדקתי שהכל מורם למעלה. הכרטיס קול שלי הוא SB LIVE. WIN XP PRO. התקנתי גם את הדרייברים שלי מחדש, מהדיסק המקורי. אם יש למישהו רעיון אחר, אשמח לישמוע(גם במחשב). בתודה מראש. נ.ב. אם צריך עוד פרטים, אני אוסיף.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם לוח של אסוס. ביצעתי עדכון ביוס באמצעות תוכנת העדכון האוט' של אסוס דרך WINDOWS . לצערי התוכנה לא הצליחה לבצע את שלב ה- VERIFY ....אין לי מושג למה ... :-\ כמובן שלפני העדכון ביצעתי גיבוי של הביוס הישן שלי לדיסקט . מישהו יודע כיצד אני יכול לשחזר את הביוס (אני אנסה היום לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה) או האם מישהו יכול לעזור לי לצרוב את הביוס מחדש .... אני צריך את המחשב דחוף !!!!! מבחני האוניברסיטה מתקרבים .
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי דיסקים קשיחים W.D 80GB 8MB CACHE 7200RPM WD 30GB 2MB CACHE 7200RPM עכשיו לאחרונה הלוח אם לפעמיים לא מזהה את אחד הדיסקים או לפעמיים את שניהם האם זה יכול לנבוע מאחד מהסיבות הבאות: 1. Overclock שהיה די הרבה זמן ועכשיו אני במהירות Stock 2.אחד מ ATA 133 cable דפוק 3.או שבאמת שניהם גוססים? 4.לוח אם נדפק הם משמיעים לפעמיים תיקתוקים שמעידים על גסיסתם אבל זה די מוזר ע"פ תוכנת האבחון של W.D הדיסקים קשיחים תקינים לחלוטין ממה נובע הסיבה לכך שהדיסקים קשיחים "מתנהגים ככה" תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נוסף (pentium 166 - מעבד, זכרון 64 מגה בייט , וודוו3, בלאסטר סאונד וכרטיס רשת). מותקנת בו מערכת הפעלה של windows 98 (לא se) לאחרונה הוא נתקע אם במצב הטעינה או בתוך הווינדוס כאשר פותחים תיקייה או תוכנה בקיצור פעולה כלשהי בווינדוס. ד"א, הכוונה שהוא נתקע היא שהסמן של העכבר תקוע והנורה של ההארד דיסק נכבית והמחשב תקוע... העניין הוא שהוא לא נתקע בדוס וגם לא במצב בטוח אלא כאשר הווינדוס מופעל במצב רגיל (32 סיביות צבע ו800X600 רזולוציה). נסיתי: לאחות את הדיסק, לבדוק שגיאות (scandisk)- לא עזר . נסיתי לפרמט ולהתקין מחדש גם לא עזר. מה הבעייה (חוץ מזה שזה ווינדוס 98). נראה ממבט ראשוני על החומרה שהכול פועל כשורה (כל המאוררים וכו') (מצד שני אולי כולה להיות בעייה בחומרה…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שאלה מעניינת, כי לגעת במסך אסור... כך שזה בעיה לנקות אותו : יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (ראו מפרט) מופיע מסך כחול כל פעם כשאני מתחיל להשתמש במיקרופון, זאת אומרת שנגיד ואני מתחיל לעשות שיחה בSKYPE, אז על השנייה שאני מתחיל לדבר, מופיע מסך כחול. עזרה??? הוספתי קובצי מינידמפ, אני לא יודע למה יש כל כך הרבה... תודה בהקדם נ.ב: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול. לא עבד. הגירסה של הSigmaTel High Definition Audio CODEC היא: 5.10.4449.0 נראה לי... הכטיס קול הוא O/B: Intel 8280 1GB ICH7 - High Definition Audio Controller עזרה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה שידרגתי לוח אם גם את המעבד ליותר חזקים , איך שהוא בחנות היצליחו לעביר את הWINDOWS שהיה לי עם כל הדברים ותוכנות. אכשיו לפי מה שאני יודעה ש מחלפים את הלוח חייבים להתקין את WINDOWS מהתחלה. הWINDOWS שהם היצליחו לעביר לא עושה בעיות ועולה כמו שצריף אבל הבדלים שמערכת נהיתה יותר מהירה אני לא רואה. השאלה היא העם בכל זאת כדי להתקין את הWINDOWS מהתחלה. השידרוג היה ממעבד רגיל של 3.00g למעבד 3.4 כפול ליבה . לוח אם מGIGABYTE עם CHIPSET של ENTEL ללוח של ASROCK 775DUAL-VSTA עם CHIPSET של VIA ש בקיצור תומכת בכל התכנולוגיות החדשות
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן). אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה. שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה. עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב. חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב סימפטומים: -שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פ…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הצילו!!!! יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק ואחרי 3 שנים היא הפסיקה לעבוד... עכשיו כשאני מחבר את המקלדת של אחותי המחשב לא מגיב למקלדת הזו ואצל אחותי היא עובדת מצויין אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק ושחזרתי המחשב עבד והמסך היה שחור. בדקתי כל חלק במחשב שלי והתברר לי שזה הכרטיס היה לי FX 5200 שלא עבד יותר מאז שהלכתי ויש לי בארון עוד גיפה 4 שגם משום מה לא עובד(הוא עבד לפניכן) ניסיתי לבדוק מה קרה לכרטיסים שלי ואפילו מרחתי עליהם משחה טרמית חדשה ולא עבד... בנתיים אני תקוע עם הכרטיס הכי הכי הכי מעפן בעולם:RAGE 128 PRO עם 32 זיכרון מעפןןןןןןןןןןן מישהו יכול לעזור לי לתקן את הכרטיסים?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום SVCHOST לוקחת 95 אחוז ב CPU המחשב איטי ביותר, אני רואה את התהליך הזה 4 פעמים במנהל המשימות ,כשאני מבטל את התהליך המחשב נתקע. ראיתי לפני 2 דפים שמישהוא העלה את הבעיה והוריד עידכון של מיקרוסופט וטען שעזר לו הורדתי את העדכון ולא עזר לי,המחשב איטי ביותר אודה על עזרה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי חברה, אולי מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי- בזמן עבודה שגרתית על המחשב, פתאום נכבה המחשב וסירב להידלק בחזרה. (לא מחובר לו UPS) פתחתי את המחשב אך לא היה שום ריח שרוף- כשניסיתי להדליק אותו שוב, ראיתי שהספק כוח בכלל לא עובד אך למרות זאת יש מנורה שנדלקת על הלוח. מה זה יכול להיות?!?!
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה יותר טוב Geforce 8500 GT 512 MB או Redeon X1650 pro 256mb או Redeon X1650 pro 512mb?
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש ווינדוס וויסטה 64 ביט, לאחרונה יש לחבר שלי מסכים כחולים , אז בקשתי ממנו שיצלם לי וביינתים אני מחפש פיתרון לבעייה (התמונה כלולה למטה) ממה שהבנתי לפי כמה חיפושים מצאתי שיכול להיות שזה מדרייבר של מודם USB ואני זוכר שהתקנו לו דרייברים של מודם אבל הם לא היו תואמים , אבל הסרתי אותם אחר כך , בכול מקרה, ביקשתי ממנו להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח אם ולכרטיס מסך אך עדיין יש את הבעיה, אשמח אם תנסו לעזור, ביינתים אני עוד מחפש , ואם אני יבוא עם תשובה אני אפרסם פה, אשמח לעזרה, תודה! המערכת : Vista 64BIT SP1 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התקלה התחילה אתמול מדי פעם אחרי שעה-שעתיים של עבודה במחשב המחשב עשה ריסט לבד או נתקע. ואז אחרי כמה פעמים שזה קרה, התקלה החמירה, כמעט ישר עם אחרי עליית הWINDOWS כשצריך לבחור משתמש המסך קופא (לא בנקודה קבועה לפעמים זה קופא גם אחרי הבחירה של המשתמש) שאני מדבר על מסך קופא אני מתכוון שהתמונה במסך קופאת ושום INPUT למחשב לא עובד, שום דבר לא זז במחשב, התמונה קופאת בדיוק כמו שהיא, הנורית של הCPU מצביעה על כך שאין עיבוד מיוחד או תקלה מסויימת. מדי פעם לאחר הריסטרט המסך (LCD) לא התחיל לפעול ופשוט לא זיהה INPUT מהמחשב והייתי צריך לעשות ריסט. עכשיו ניסיתי לעשות בדיקה עם הזיכרון דפוק (MEMTEST) עם דיסק BOOT... וגם שם המסך קפא אחרי כמה דקות/חצי שעה. (מה ששולל שהבעיה היא בתוכנ…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, הגיע לי אתמול מחשב חדש.. עם כרטיס מסך 9800GT. ושאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: מה זה באמת אומר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי Windows XP Professional Edition 2002 SP2 מחשב AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61Ghz 2.00 GB of RAM כרטיס מסך ATI Radeon x1950Pro 256MB לוח אם של ASUS וביוס של Phoenix עשיתי ריסטארט רגיל למחשב שלי, Start -> Restart ומאז, המסך לא נדלק לי... נשאר על נורה צהוהב, ובמקום שיעשה צפצוף 1 וידלק, הוא עושה מין ארבעה צילצולים, אחד קצת ארוך יותר ועוד שלושה מהירים כאלו. אני מנתק את הבטריה של הביוס, מדליק את המחשב, זה חוזר לעבוד הכל טוב ויפה, אבל כאשר אני עושה ריסטארט זה חוזר שוב והמסך לא נדלק לי. כל הדרייברים מעודכנים. כל הרכיבים לא שרופים, ארד דיסק יושב כמו שצריך, כולל זכרונות, אין ריח שרוף, מאווררים וספק עובדים כראוי. לוח אם, הנורה שלו דלוקה ואין קבלים נזילים ו/א…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה אני עושה? תודה רבה רבה! אה ועוד דבר שאני מאתחל את המחשב ושם דיסק אז רשום לי "not found any disc" זה בטח בגלל זה מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
והאם כדאי לקנות לא מקורי? דרשו 200 שקלים בחנות ונראה לי שזה לא עבור מקורי תודה!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-