תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, השמע אצלי במחשב הפוך, ז"א שאני שומע את ימין כשמאל ואת שמאל כימין (כן כן אני שם את האוזניות בסדר גמור) ברשותי כרטיס קול asus rog xonar phoebus , זה ככה גם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם. הלוח אם שלי הוא asus p8z68-v. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? אני מעדיף שלא לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט הארד דיסק חדש דרך FDISK זה יצר את המחיצות אבל מתי שבאתי לפרמט הוא רשם לי Invaild Media או משהו כזה אחרי זה מחקתי מחקתי את המחיצות ... יש לי הארד דיסק 4 ג'יגה ... אותו ג'ימפרתי שיהיה מאסטר ואת ה - 40 ג'יגה (החדש) שיהיה Slave .... ב 4 ג'יגה יש ווינדוס דרייברים תוכנות הכל (מה שנכנס ) .. חיברתי אליו את ההארד דיסק השני ... ניכנסתי ל - Partition Magic בשביל לפרמט את החדש ... ו - Partition Magic לא זיהתה אותו ... אני ממש חייב את ההארד דיסק הזה ! תעזרו לפרמט אותו וליצור מחיצות ... תודה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
פעם בחודשיים שלוש הביוס חוזר להגדרות המקוריות שלו בלי שום סיבה דבר שמפריע מאוד כי המחשב מנסה לעלות מההרדדיסק שאין בו מערכת הפעלה הלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
תראו...אני לוחץ על שיר למשל והמדיה פלייר נשאר לי כמו בתמונה =\ עכשיו תראו אפילו שאני לוחץ על "פועל כעת" הוא לא מראה לי את השיר - וגם לא משמיע. שהתחילה לי הבעיה היה לי WMP 9 ועכשיו התקנתי 10 ועדיין =\ ממה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס RTX 2060 TUF של ASUS שאני מחבר DVI, עובד שאני מחבר DIsplayport, עובד אם אני מחבר את שניהם, רק Displayport נותן תמונה. שני המסכים הם Dell. (יש דרייברים של המסכים לווינדוז ועשיתי לשניהם איפוס להגדרות יצרן) עדכנתי את FIRMWARE של לוח אם, עדכנתי דרייבר של Nvidia (וגם ניסיתי אחד ישן יותר) משום מה לא מצאתי שיש דרך לעדכן את FIRMWARE של ה2060 הכרטיס הזה בעבר עבד עם 2 מסכים בוודאות רעיונות? תמונה: Midjourny 5.1
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אהלן מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז ככה.....בהתחלה הייתה לי בעיה שהייתי פותח את המחשב המסך לא היה נדלק....הייתי מכבה אותו מחכה טיפה מדליק פתאום זה עובד....אני עושה ריסט המסך לא עובד...החלפתי כרטיסי מסך הבנתי שהכרטיס מסך לא קשור ושהוא לא נשרף.. אח"כ הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאתי על הלוח אם הפעלתי את המחשב פתאום המסך עובד.....עשיתי ריסט המסך לא עובד..... טוב אז החזרתי את הסוללה...חשבתי להחליף אולי ספק... החלפתי ספק בין המחשבים....עכשיו המסך התחיל לעבוד אבל פתאום זה כותב לי Uknown Flash Type ואז זה נעלם הווינדוס מנסה לעלות...ואז בום עושה לעצמו ריסט... ולפני הריסט מראה מסך כחול לשבריר שנייה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ?! בבקשה אני חייב את עזרתכם וקניתי הארד דיסקחדש וזכרון חדש..ככה שאיתם אין בעיה אמ…
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למחשב שלי אז הופיעו לי יום אחד ניכנסתי למחשב שלי ואני רואה ש-2 מהכוננים נעלמו לי לא כוננים שאני מאחסן בהם את כל הדברים של המחשב כונן f ועוד כונן לא זוכר איזה אות הוא..
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום, יש לחברה שלי בעיה ואני קצת הלכתי לאיבוד. אני חייבת לסדר לה את זה. אז ככה, עד שלושם הכל היה בסדר, משחקים, תוכנות, התקנות, הפעלות... הכל עבד רגיל! _ (שני קליקים והכל פועל) אבל לפני יומיים התחילה התופעה המחשב פתאום רוצה להפעיל הכל ב ADMIN. אם אני רוצה להתקין משהו מ ISO ואני עושה דאבל קליק ממסך המחשב שלי עם ה IMAGE, אני מקבלת תקלה אם אני נכנסת לISO ומנסה דאבל קליק על SETוP, אני גם מקבלת תקלה. רק אם אני עושה קליק ימני ואז "RUN AS ADMIN"... הדברים עובדים. אני חייבת לציין שוב, עד שלושום הכל עבד יפה וחלק ללא שום צורך בהרשאות ADMIN (נו רוב הדברים). במחשב יש רק חשבון אחד והוא ADMIN. הנה הגדרון ה UAC:
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת הפעלה windows 8.1 אתמול הייתה לי בעיה להעלות את המחשב, לאחר שהכנסתי את הסיסמה המחשב היה נתקע על חלון הWELCOME ולא מעלה את המחשב ניסיתי לעשות שחזור מלפני יומיים וזה הסתדר. עכשיו יש לי בעיה אחרת, אני לא יכול להעלות אפליקציות ואפילו אין לי אפשרות להיכנס ל"הגדרות מחשב" זה פשוט זורק אותי החוצה לשולחן העבודה..דבר נוסף כשהמחשב לא עלה הופיעה הודעה של תיקון לכונן הבא שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע (הוספתי קובץ מצורף)תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כל כמה זמן יש לי קריסות כאלה עם צליל כזה מעצבן בול שתי שניות ואז חוזר לווינדוס עם הודעה למטה שהדרייברים של הכרטיס קרסו אבל הצליחו להתאושש, יש לי sli 560ti וזה קורה לי רק עם הדרייברים החדשים,משהו רציני או שזה לא כזה נורא?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני סובל מזה כחודש מהתנתקויות באינטרנט בהתחלה חשבתי שזה נסע מהראוטר של אורנג' אבל עכשיו החלפתי לראוטר אחר שהיה ברשותי וגם בו התנתק אחרי שעתיים . מודם גם הגיע טכנאי להחליף למודם אחר ..( מודם של הוט ) בהגדרות כרטיס הרשת רשום פועל כראוי . יש לציין שהחיבור לאינטרנט חוזר אחרי ריסט למחשב . למישהו יש רעיון ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
בן משפחה שלי הוא רופא והוא התחיל לעבוד על מחקר על המחשב הישן שלו שכל מה שאני יודע עליו זה שיש לו פנטיום 3 וחלונות 2000, ביום בהיר אחד כאשר בן משפחתי הדליק את המחשב במקום לטעון את תכנת החלונות כרגיל נכתב על המסך שיש להכניס את הדיסק המקורי וללחוץ על R הבעיה היא שהדיסק המקורי כבר שנים איננו בנמצא ושאלתי היא זו: האם יש דרך לתקן את הבעיה ללא שימוש בדיסק המקורי? באם התשובה הייתה שלילית היכן ניתן להשיג דיסק מקורי? בהינתן שיש למחשב יציאות USB האם ניתן לחלץ את המידע שעל הקשיח (שנפחו פחות מ 8GB ) על אף שתכנת החלונות לא עולה? תודה מראש מר. מישהו
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה מוזרה שהמחשב שלי הורס כל דיסק און קי שאני מחבר אליו. מה שקורה הוא שכשמחברים את הדיסק, רואים את הקבצים כרגיל ולאחר כמה שניות פתאום הם נעלמים ובמקומם רואים קיצורי דרך לקבצים. אם אני מסמן את הקיצורי דרך האלה המשקל שלהם אפסי, אבל עדיין המחשב מראה שהדיסק מלא באותו גודל של הקבצים שהיו בו מלכתחילה. כמובן שבדקתי אם יש קבצים מוסתרים ואין. אשמח לעזרה ממכם תודה.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי משגע אותי!!! מפרט: pentium 2gh זיכרון: 512 RDRAM כרטיס מסך: 6600 GT דיסקים קשיחים: 250, 120, 40 כרטיס קול: SBLIVE 7.1 עוד: LG DVDRW בקיצור הרבה שטויות.... מחובר ל-LCD כחלק ממערכת קולנוע ביתי. המחשב מחרפן אותי, לפני כמה זמן, הוא התחיל להיתקע, המסך היה פתאום נעלם, הרבה bluescreens, קפיאה של המסך, reset פתאומי ועוד ועוד ועוד... נראה לי שהכל התחיל בניגון של high-definition content... הבנתי שכנראה זו בעיית חימום יתר, העניין הוא שלאט לאט זה מחמיר. כרגע, לאחר ההחמרה הגרועה ביותר, הוא פועל רק אם הוא פתוח ותקוע לו מאוורר רצפה גדול בפנים. הוא נתקע ברגע שאני מדליק אותו ללא מאוורר, עוד לפני שהוא מתחיל לחשוב שהוא צריך להתחיל להתחמם, שזה מאוד מוזר, עוד דבר מוזר זו…
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש אחרי שהמחשב פשוט זחל לי. בבדיקה בעזרת HD TACH גיליתי אחרי ההתקנה מחדש של כל הדרייברים VIA 4IN1 ו ATI וכמו כן SP1a עבור WINDOWS XP PRO שהHD חדש ומפורמט WD 80G SE 7200RPM עובד בסדר רק שהוא צורך יותר מ50% זמן מעבד מה שלא אמור להיות ולא היה בעבר ! יש לי לוח של MSI KT3 ULTRA עם RAID פעיל עם HD אחד של 120G גם SE של WD. זכרון 256 DDR PC 3000 ומעבד AMD 1800XP+ כמו כן כרטיס מסך של הקרולס 8500LE ATI. לא יודע למה ה עושה לי את זה כבר פעם שניה !
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
רציתי לדעת בגלל שמיקרוסופט דורשים לשדרוג למערכת וינדוס 11 מעבד של core is gen 8 האם אפשר להחליף מעבדים שתומכים בתושבת של 1356 למשל i7-8650U אודה לכם חברים לתשובות
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
- 2 followers
-
-
אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\ :-\
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת שמחברת בין שני מחשבים באחד מותקן WIN7 ובשני XP, המחשבים מחוברים בכבל, ובכל זאת הXP לא מזהה את הדיסקים הקשיחים של הWIN7, אציין שהWIN7 מזהה את הXP. כמו"כ יש לי נייד שבו WIN7 ואני לא מצליח לחבר אותו באלחוטי לרשת של שני המחשבים הנייחים, בבזק נאמר לי שהמודם משדר אלחוטי ובכל זאת אני לא מוצא את הרשת בין ההצעות של המחשב הנייד לרשתות פעילות באזור. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי למקומות בהם יש מידע שייסע לי.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מידי פעם יש לי ציפצוף במחשב רק אחד כמו ביפ כזה וזהו כמעט פעם בשבוע שבועיים זה קורה אין שום הודעה שום תקלה איך אני יכול לדעתמה זה ,ומאיפה זה בא ?? והאם יש איזה סריקה שבודקת תקלות בחומרה במחשב ?
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בשרותי אקספי כשניסיתי להתחבר גיליתי להפתעתי איקון חמוד בטריי שאומר לי שהקאבל של הכ רשת אינו מחובר למזלי יש לי עוד כ רשת חיברתי את אותו הקאבל ולהפתעתי הכל עובד עכשיו השאלה האם הכרטס רשת המובנה נידפק ככה פתאום או שזה העיה אחרת? תודה לעוזרים :
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת מה מתחי האדווה המותרים ביציאות של ספק כח של מחשב (ספק רגיל)
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-