תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם אפשר להשתמש ב3-4 פרופילי פייסבוק (כולם אמיתיים, ותיקים, עם חברים והכל) במחשב נייד אחד או שייתכן ופייסבוק יחשבו שיש פה זיופים ויחסמו כמה מהם או את כולם? בבקשה לענות רק למי שיש ניסיון ומבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת ביתית. לאחרונה, המוזיקה/צלילים היוצאים מהמחשב מלווים בקולות צורמים ברמה שלא ניתן להבין. שומעים ממש גרוע! במערכת עצמה, ניתן לשמוע (דיסקים, רדיו) בלי בעיות. כל סאונד שיוצא מהמחשב הוא צורם - מוזיקה בWINAMP או MEDIAPLAYER, או סתם צלילי WINDOWES. בדקתי את החיבורים והם בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שהסיבה שהיטמן 2 לא פועל היא הכרטיס קול שלי. לאחר שהסרתי את הדרייברים זהפעל מצויין, ולאחר שהתקנתי אותם שוב זה כשב לי EROR והעיף אותי משהמשחק. הכרטיס זה CREATIVE VIBRA 128 . ויש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של קריאטייב. מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
הבעיה היא של חבר שלי, לא שלי. בזמן האחרון התקנתי לו זוג זכרונות ו-9600XT, התקנתי דריברים מעודכנים והכל עבד מצויין עד לפני יומיים. הדאמפים מצביעים על הדריברים אבל הייתי רוצה שמישהו קצת יותר מנוסה יסתכל על זה. הדאמפים מצורפים.(כולם מהיום ואתמול) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היום חיברתי צורב ide כי הצורב הישן sata 2 לא פועל כמו שצריך והמחשב וגם הביוס לא מזהים אותו הצורב עבד מעולה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני יש לי כרטיס מסך של שאפיר x1900gt עכשיו אני התקנתי דרייברים וזה...אני משחק פיפ"א 2007 באמצע המסך נכבה כאילו הולך לעשות ריסט , אבל הוא לא עושה ריסט... הוא פשוט יוצא לוידואס ומביא לי את ההודעה הבאה : מה זה ??? למה זה עושה את זה??? איך אני פותר את זה ??? תודה רבה ! ! ! יום טוב
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש אחרי שהמחשב פשוט זחל לי. בבדיקה בעזרת HD TACH גיליתי אחרי ההתקנה מחדש של כל הדרייברים VIA 4IN1 ו ATI וכמו כן SP1a עבור WINDOWS XP PRO שהHD חדש ומפורמט WD 80G SE 7200RPM עובד בסדר רק שהוא צורך יותר מ50% זמן מעבד מה שלא אמור להיות ולא היה בעבר ! יש לי לוח של MSI KT3 ULTRA עם RAID פעיל עם HD אחד של 120G גם SE של WD. זכרון 256 DDR PC 3000 ומעבד AMD 1800XP+ כמו כן כרטיס מסך של הקרולס 8500LE ATI. לא יודע למה ה עושה לי את זה כבר פעם שניה !
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה SpeedFan ודרכה אני מתבנון במתחים. כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא האם שאומרים מתחים יצבים הכוונה ל 100 אחוז שהם לא זזים לא משנה באיזה קנה מידה למשל מתח הליבה כמו שאני רואה אותו פעם 1.79 פעם 1.81 ומשתנה מדי פעם 3.3 וולט לא ראיתי שמשתנה כל כך 5 וולט הוא משתנה בין 4.90 ל 4.95 וה 12 ראיתי משתנה לפעמים מ 12.66 ל 12.79 או משהו כזה.. ה 5 משתנה די תכופות זאת אומרת שלפעמים אפילו כל כמה שניות הספק שלי הוא CODEGEN 300W ואני משאר שמדובר בספק ג'נרי ובנוסף למפרט שלי יש לי עוד שני מאוררי מארז מחוברים. אשמח לקבל תשובה בהקדם.. תודה מראש. אם יורשה לי להוסיף נתקלתי לא פעם אחת ברעש מתוך המארז שכאילו משהו מתנתק ושוב חוזר וזה תוקע לי את המחשב למאית שניה.. אני מבין שמדובר בספק,…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי Windows XP Professional Edition 2002 SP2 מחשב AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61Ghz 2.00 GB of RAM כרטיס מסך ATI Radeon x1950Pro 256MB לוח אם של ASUS וביוס של Phoenix עשיתי ריסטארט רגיל למחשב שלי, Start -> Restart ומאז, המסך לא נדלק לי... נשאר על נורה צהוהב, ובמקום שיעשה צפצוף 1 וידלק, הוא עושה מין ארבעה צילצולים, אחד קצת ארוך יותר ועוד שלושה מהירים כאלו. אני מנתק את הבטריה של הביוס, מדליק את המחשב, זה חוזר לעבוד הכל טוב ויפה, אבל כאשר אני עושה ריסטארט זה חוזר שוב והמסך לא נדלק לי. כל הדרייברים מעודכנים. כל הרכיבים לא שרופים, ארד דיסק יושב כמו שצריך, כולל זכרונות, אין ריח שרוף, מאווררים וספק עובדים כראוי. לוח אם, הנורה שלו דלוקה ואין קבלים נזילים ו/א…
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
המחשב כבר זמן מה מאתחל בזמנים אקראיים - אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את קובץ הMinidump. תודה, נדב. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כשאני מנגן סרט הרעש של המנוע של הסי די ממש חזק ומפריע. האם יש דרך למנוע את זה?
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הבעיה: הלוח אם אחרי 5-10 שניות עושה ריסט הפתרון: ניתקתי הכל, עד שנשארתי עם לוח ומעבד אחרי שהוצאתי את המעבד הלוח נשאר לדלוק... אז... הבעיה היא המעבד? או שאולי המשטח קרור לא עושה עבודה טובה? במידה וכן הבעיה היא המעבד... המחשב נקנה באיבורי לפני 4 שנים, האחריות שלהם היא ל3 שנים אבל אחריות על מעבד היא לכל החיים... אז לבוא אליהם רק עם המעבד ביד ולהגיד להם קחו תחליפו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שקרה לו משהו דומה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כאשר המחשב מגיע ל"ברוכים הבאים" של xp, המסך נכבה והמקלדת קופאת. ואין מה לעשות אלא לכבות את המחשב מהמארז. זה קורה גם במצב בטוח מתי זה לא קורה? כאשר אני נכנס לביוס טמפ' 53 מעלות [code]motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לכרטיס הזה, אבל חבל לי לזרוק אותו לפח כי הוא עדיין נותן את הסחורה. מה גם שהוא של אסוס! ובזמנו הוא עלה לי הרבה כסף. הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, הכל עובד כמו שצריך אפילו הווינדוס עולה אבל לא מבינים כלום ממה שמוצג על המסך. זה הכל צבעים צבעוניים לא ברורים! בבקשה תעזרו לי, זה ממש מדכא, אפילו אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיכול לתקן בתשלום אני אשמח. אמרו לי בחנות מחשבים שאפשר לזרוק את הכרטיס כי אף אחד לא מתקן דבר כזה. מקווה שתוכלו לגרום להם לצאת מטומטמים :s05:
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם מישהו יענה על זה, זה התחיל ככה: התקנתי טריל של קאפקאסי, סורק את המחשב, מחשב נתקע באמצע, נזכרתי שקודם שמלפני כמה ימים במקום 1GB RAM המחשב מוצא רק 764, כיביתי את המחשב, ניקיתי בפנים (ראבק כמה אבק מחשב אחד יכול לצבור), התחלתי להוציא את הזיכרונות ומצאתי חתיכת אבק בתוך החיבור (איך היא הגיעה לתוך החיבור? אין לי מושג), הוצאתי את המודם פקס, אבל על זה אחר כך. הפעלתי מחדש, בדקתי בביוס, 1 GB זיכרון, יופי, ווינדוס עולה... ומסך כחול: בעית תאימות ל HDs (היתה לי בעיה דומה לפני כחודש, בזמנו חשבתי שהלך הכבל אז החלפתי אותו, הפעם פשוט ניתקתי וחיברתי וזה עבד). הפעלתי מחשב בsafe mode, מחשב עולה בלי בעיות, ביטלתי את הקאפקסי, ריסטארט, אותה בעיה, נתקתי דברים לא ח…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בשרותי אקספי כשניסיתי להתחבר גיליתי להפתעתי איקון חמוד בטריי שאומר לי שהקאבל של הכ רשת אינו מחובר למזלי יש לי עוד כ רשת חיברתי את אותו הקאבל ולהפתעתי הכל עובד עכשיו השאלה האם הכרטס רשת המובנה נידפק ככה פתאום או שזה העיה אחרת? תודה לעוזרים :
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאחר התקנת ווינדוס 7 המסמכים שאני מקבל נפתחים בגיבריש, אציין ששפת המחשב והאזור הם בעברית!! . האם יש איזו שהיא תוכנה להמרת קבצים מגיבריש לעברית ? אודה לכם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
היום חיברתי כונן cd נוסף למחשב.. כשאני הדלקתי את המחשב היה קצת בעיות אבל סידרתי הכל הכונן דיסקים נפתח וכשאני מכניס לו דיסק אין שום סימן חיים מהכונן.. זאת אומרת שכאילו לא הכנסתי כלום.. ואין אפילו כונן נוסף במחשב שלי נכנסתי לביוס והכל על אוטומט.. עשיתי את הכונן עד השני ולא על הראשי..מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, בנייד הקודם שלי של לנובו, דגם Thinkpad אני חושב, הייתה אפשרות פשוט ללחץ על Fn + F6 (או F אחר) והמסך היה משחיר, בלי להיכנס למצב שינה. בחדש, Ideapad, אין את האפשרות הזאת בF. אף אחד מהם לא משחיר את המסך. יש אפשרות להשחיר את המסך דרך המקשים ולא דרך תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, מת לי הלוח אם והוא הוחלף במעבדה במסגרת האחראיות (אני מאוד מקווה שהוא הולף לאותו הדגם כמו שהיה לי). האם יש צורך לפרמט/להתקין מחדש את וינדוס? תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש סיכוי שספק כוח מקולקל גורם לדברים אלו? שאני מבצע בדיקה בתוכנת מאמץ המחשב נתקע בבדיקה של הספק כוח.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים של לוגיטק z110 (אני חושב הכי זולים שלהם). כשהם מחוברים למחשב ואין מוזיקה הם משמיעים זמזום מעצבן כזה שמגיע מהמחשב. יש לי אוזניות שלא משמיעות את הרעש הזה כשהן מחוברות למחשב. כשהרמקולים מחוברים לנגן MP3 הם לא משמיעים את הרעש הזה. למישהו יש רעיון? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שמתי לב שנשרפו לי שני פיקסלים במסך... (לא יודע אם זה קשור) היום שהייתי במחשב המסך נכבה ורשום עליו no single ואז המחשב עצמו נתקע (אני יודע שהוא נתקע כי שמתי שירים ברקע והם גם נתקעו) פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך רותח והמאורר לא עובד....גם המאוורר של המארז עצמו לא עובד, רק של המעבד עובד....ניקיתי קצת את הכרטיס מסך המאוורר חזר לפעול אבל אחרי כמה זמן שוב הוא שבק..... ניסיתי להעזר בתוכנה speed fan אבל היא מזהה רק מאוורר אחד....מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-