עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש ל מחשב PC רגיל עם לוח אם GigaByte 880gma-ud2h ו-HD שמחובר ב-SATA. ה-BIOS לא מזהה את ה-HD, וכשהמחשב עולה הוא מנסה לעשות boot רק מה-DVD וכמובן נכשל. מה אפשר לעשות? לא מזמן עשיתי עדכון BIOS, יש דרך לחזור אחורה? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Ronen Mars,

אהלן, יש לי בעיה קטנה. יש לי במחשב 3 הארד דיסקים: 1) Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 2) WesternDigital 1TB 3) Samsung 1TB כשהייתי נכנס WD,אז למערכת היה לוקח משהו כמו 5 שניות לעלות את כל התיקיות, שזה הרבה זמן(ויש משהו כמו 15 תיקיות, שזה לא הרבה). א) עם איזו תוכנה מומלץ לעשות בדיקה ? ב) האם יכול להיות שבגלל שהמחיצה לא הייתה מסומנת כ-Active בתוך DiskManagament, אז לכן הייתי צריך לחכות ? תודה מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: למעלה מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. זו מערכת AWIA ישנה ואין לי את המחבר הנכון אני לא יודע מה השם של החיבור הזה זה בעצם 4 פינים יש לי תמונה של החיבור במערכת אני מחפש מלא זמן ולא מוצא את השם של החיבור או אותו לקנייה .. אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לקנות כזה או איפה להשיג תודה רבה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by alexml902,

שלום לכולם,היום להפתעתי גיליתי שכל המקום שלי בכונן מלא. התחלתי להריץ בדיקות ודרך תוכנה שנקראית RIDNACS מצאתי שיש לי באחת התיקיות כמות אדירה של מקום תפוס. הכתובת של התיקיה היא C:\Users\Alex\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilitie והשם שלה הוא CrashDumps בתוכה קיימים מלא קבצים בגדלים של כ100 מגה לאחד. על המחשב היתה מותקנת תוכנה בשם TuneUp 2014 מאז קניית המחשב, מחקתי אותה ומסתבר שאין לה שום קשר לתוכנה הנ"ל. אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות והאם אפשר פשוט למחוק את כל תוכן התיקיה שמוגדרת כרגע לקריאה בלבד. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש למי מחשב נייד של HP המחשב לא חדש הדגם שלו DV6 1330ej במחשב היו 2GB של RAM ועלפי אתר היצרן ניתן להרחיב עד 8 GB ,היום הוספתי לו זיכרון עבד כמו שצריך אחריי פירמוט והתקנת עידכונים המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בעצמו ולהתקע מדי פעם במסך החלון (האנימציה של החלון הזז) אחרי שניסיתי לעשות כמה פעמים שחזור לנקודה קודמת זה לא עזר.. עשיתי פורמט שוב פעם אבל הוא בזמן ההתקנה עושה ריסטרטים בעצמו.. לעזרתכם אודה..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ithamar21,

שלום אז ככה נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו asrok m4 extreme זה הלוח כשאני מחבר את הכבל רשת יש נורה אחת ירוקה ואחת צהובה מהבהבת במחשב עצמו כתוב לי חיבור מוגבל עם סימן קריאה fun jin ft16-04b זה הכרטיס רשת שלקחתי ממחשב ישן אבל אני לא מוצא לו דרייבר אני מחבר אליו כבל רשת שתי הנורות ירוקות אבל במחשב עצמו יש על האינטרנט איקס דרייבר יפתור את זה אבל אני לא מוצא

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז ככה, אם המחשב נכנס למצב שינה ואני "מעיר אותו", המסך פשוט לא נדלק. הוא רושם לי POWER SAVING MODE, ושום תזוזה של העכבר או המקלדת לא עוזרים. כנ"ל כאשר המסך נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן שלא נגעתי במחשב. מדגיש, זה לא קורה בכל פעם, אבל כן לעיתים תכופות וזה חד-משמעית לא היה ככה. זה מסתדר ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by khsur1,

שלום , האם המערכת הפעלה הזאת ( WINDOWS 8.1ׂ) מהרגע שאני מתקין אותה במחשב החדש שלי ..היא תאתר אוטומטית את הדרייבר של המעבד והכרטיס קול והרשת או שאני צריך להסתבך ולהתקין לבד ...? ועוד שאלה קטנה האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך שלי דרייבר מ nvidia או מ EVGA כי הוא נקרא EVGA GTX 770 .... ? תודה רבה לכל הועזרים .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by user1552,

http://www.addictivetips.com/windows-tips/clear-past-notification-icons-in-windows-7/ יש לי סמלים של תכנות שהוסרו הבעיה שצריך להתעסק פה ים ערכי הרג'סטרי זה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מדובר בכרטיס קול מובנה. באתר של creative אין אזכור לדריברים עבורו. באתר יצרן הלוח יש דריבר ישן (לא מדי, אבל לא הכי חדש). ב windows update יש עדכון, אבל אני מעדיף להוריד ZIP או EXE ולנבור (וגם לא רשום לאיזה גרסא זה מעדכן). ב softpedia יש דריברים אבל לא ברור איך המספור שם הולך. המלצות איפה אפשר למצוא באופן מסודר דריברים לכרטיס הזה ?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by FARKASH7,

המחשב נתקע על הלוגו של הביוס לאחר ההדלקה ולא ממשיך. ממה זה יכול להגרם?

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. שלום לכולם יכול להיות שהכותרת לא ברורה כי אין לי מושג איך אני יכול לקרוא למה שאני צריך ואני גם לא בטוח אם זה הפורום המתאים אז תתקנו אותח אותי אם צריך. יש לי מצלמת וידאו רגילה כזאת שמתחברת למחשב ( בשביל סקייפ ) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כמצלמה שמצלמת את החדר ומשדרת לי את זה לטלפון כדי שאני ידע מה קורה בחדר כשאני לא נמצא דרך הטלפון הנייד או מחשב אחר. יש אפשרות כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 3emi,

לעזאזל אני שונא שדברים כאלו קורים התחיל לי היום שמתי לב אחרי כמה דקות הכרטיס מסך עובד על 98 אחוז ב IDLE בדסקטופ אפילו שאני כותב מזיז את העכבר ועובד רגיל אני חייב לכבות ולהדליק מחדש ואז זה בסדר עד שהוא מתחיל שוב אחרי כמה דקות הרצתי malwarebytes לא מצא משהו וגם רוט קיט מה אני יעשה עם זה עכשיו :\ גם קיבלתי מסך כחול לא יודע אם זה קשור כתב לי משהו CLOCK CYCLE שלא ענה השעון בזמן אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת הערב עדכנתי כונן SAMSUNG 840 EVO עם התוכנה שאמורה לפתור בעיה של ביצועים אולי זה קשור? עריכה " עכשיו סגרתי STEAM וזה עדיין רץ ב 98 אחוז ואז סגרתי STEAM דרך ה TASK MANAGER וה GPU חזר ל 0-1 אחוז שימוש מה זה ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by gman_il,

יש לי gigabyte gtx 570 עם הבעיה הנ"ל. למי פונים? לחנות? ליבואן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dor1995,

היי הרשת אצלנו בבית קצת מבוזרת, וכנראה שנגרמה עכשיו התקלה הראשונה בגלל זה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור. רקע: משהו בבטון אצלנו מפריע (יותר מ"בטון רגיל") לאותות wifi / סלולאר. בכל החדרים יש כבל רשת, אבל בשביל לפטופ/סמארטפונים שמנו ראוטר במרכז הבית. הרשת בנויה בצורה הבאה: נתב HOTBOX שאחראי על קשר מול הוט וספקית (נטויז'ן), ועל חלוקת IP או DHCP. סוויצ' של 8 פורטים, מחבר את ההוטבוקס עם שאר הכבלים שהולכים לחדרים. נתב TPLINK שמבוטל אצלו הDHCP, משמש לגישה אלחוטית (מן הסתם מחובר בכבל דרך הסוויצ' אל ההוטבוקס) עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר, אבל בחלק מהחדרים לא היתה קליטה בכלל. החלטנו להחליף לראוטר עם שלוש אנטנות ולא שתיים, בתקווה שזה יעזור (עזר חלקית, לא מספיק.) הראוטר החדש קונפג כרגי…

16. Started by fenix5545,

שלום, תחילת השבוע התחילה תופעה במחשב שלי אחרי בארך חצי שעה שבלי שימוש ובשימוש באזור השעה (קרה לי פעם אחת בזמן שימוש כי לא יצא לי להישתמש רצוף מעל 15-20 דקות) המחשב נכבה\קורס כאלו נותק מימנו החשמל,בדקתי בעיות חשמל מהשקע שהמחשב מחובר ולא היו בעיות, הספק שלי כבר עשה לי בעיות בעבר כמו מאווררים שמחוברים ישירות לספק לא פועלים או הLED שבהם לא פועל או נפילות מתח לכרטיס מסך לכן חשבתי בהתחלה שזאת בעיה בספק אבל אחרת המחשב סביר להניך לא היה עולה או משו בסיגנון מה יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק את מקורה? מפרט מחשב: מעבד:I5 2500K לוח אם:gigabyte z77x-ud5h-wb כרטיס מסך: sapphire hd7950 ספק:enermax naxn 550W הרד דיסק: WD green 1TB ssd: micron 120GB (לא זוכר דגם ספציפי) זיכרון REM:kingstin …

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Bishop1,

התקנתי דרייבר לכרטיס מסך עכשיו שאני לוחץ מקש ימיני על שולחן העבודה ונכנס ל amd catalyst control center זה חושב חושב עושה מסך שחור ויוצא וגם אני לא רואה את ההורדה בצד שמאל למטה איפה שהסקייפ והכל מה לעשות???? כל פעם התקנתי ומחקתי את הדרייבר וזה עדיין לא עובד! זה הכרטיס מסך שיש לי amd redon R9 290 series ובגלל זה אני רואה מטושטט!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי חבר'ה. לפני כשבוע היתה לי מתקפת וירוסים ענקית - עשרות ניסייונות פריצה בכמה דקות לפי דיווחי האנטיוירוס. האנטיוירוס תפקד והדף את ההתקפות. יום למחרת לא הצלחתי לפתוח את דפדפן הכרום ואתר הבית הפך לאתר של האנטיוירוס ונכתב שם שהאתר נחסם (דף בית של גוגל) כי הוא לא חוקי. הדפדפן של כרום עולה אך לא ניתן להעלות אף קישור כלשהו ומופיע דף לבן. האקספלורר כן עולה אך גם אליו נחסמים כל אתרי גוגל (המייל וכו'), וישנם עוד אתרים כמו בהצדעה שנחסמים לי מאז אותו יום גם דרך הסלולרי שגם הוא מקושר לאותו חשבון בג'ימייל. מקווה שהבנתם מה הבעיה. אני רוצה להבין מה אני יכול לעשות, כי נראה לי שמדובר בבעיית אבטחה כלשהי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Kukishin,

הווינדוס לא מזהה אחד מהם ואת השני הוא לא יכול לפתוח ולא לפרמט. אמנם הביוס כן מזהה אותם. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל וכבל המידע ואז לחבר אבל זה לא שינה כלום. מערכת הפעלה ווינדוס 7 2 HD של חצי טרה סיגייט.

20. Started by Albetron,

חיברתי בין 2 מחשבים נייד ונייח כבל usb זכר זכר ואף אחד מהם לא זיהה את ההתקן. מה הבעיה כאן? אגב בשניהם מערכות הפעלה שונות. 7 ו8.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אז ככה המחשב היה במצב שינה כשבאתי להפעיל אותו הנורית של המסך נשארה מהבהבת ולא עלה המסך לאחר מכן כיביתי ונסיתי להעלות מחדש ושוב אין אות הוצאתי את הזכרונות והשארתי רק 2 אוצאתי את הבטריה של הלוח והמתנתי מספר דקות חיברתי את המחשב למסך אחר מה שנשאר זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר אבל אין לי איפה מה עוד יכולה להיוץ הבעיה??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Archon,

היי, קניתי מחשב ללא התקנה של WINDOWS, והתקנתי WIN7 ULTIMATE. מהרגע שהסתיימה ההתקנה והתקנתי את הדרייברים יש לי מספר בעיות: 1. מחשב קורס כל פעם שהוא חוזר ממצב שינה, מסך כחול, ניסיתי לבטל את הכניסה לתרדמה של ה- HD אבל זה לא עזר. 2. חלק מהתמונות בדפדפנים לא נטענות עד הסוף. ניקוי המטמון עוזר, אבל זה חוזר אחרי כמה דקות. 3. חלק מהסרטונים לא נפתחים. אני ממש אובד עצות לגביי מה אני יכול לעשות, לא יודע אפילו אם יש לי בעייה חומרה או תוכנה. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש? לשלוח לחנות לבדיקה? אני הרצתי בדיקות ל- HD וזיכרון ולא נמצאה בעייה. גם חיפוש ברשת על התופעות שיש לי לא ממש נתנו תשובה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by StrikeEagle,

היום בבוקר המחשב עבד ואחרי כמה שעות שמפעילים מחדש הוא מראה את ההודעה הזאת:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by amnesia,

שמתי לב שפעם בכמה חודשים קורה מצב יחסית מוזר שפתאום ה Aero הופך ל Basic בווינדוס 7 והמחשב עושה רעש של זמזום, חריקה חריקה כזאת בצליל מאוד גבוה אך יחסית חלש, לא רועש. כשהרעש עובר אחרי דקה ה Basic הופך חזרה ל Aero ואין יותר זמזום, וככה אחרי כמה חודשים שוב פעם. זה יכול לקרות גם סתם כשאני רק בדסקטופ או באמצע משחק, ואז ה FPS יורד בצורה דרסטית וחוזר למצב המקורי כשהזמזום נעלם וה Aero חוזר, אין לי ספק ששלושת הדברים (זמזום Aero ו FPS) זה נובע מאותה בעיה. עכשיו, זה לא קשור לכ.מסך כי יש לי שני כרטיסים שמחוברים יחד ב SLI 670GTX, ואני חושד שהספק מתחיל לפשל, יש לי seasonic 750W. זה קורה אחת לכמה חודשים, יחסית מקרה נדיר אבל עדיין מסקרן אותי לדעת מה העניין, זה עובר לבד אחרי דקה וזהו, למשה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Nimrod14,

אז קניתי מחשב חדש וניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והמסך לא הראה שום תפריט היה רשום פשוט No signal ואפשר לראות את התפריט של המסך. ניסיתי גם להיכנס לBIOS דרך del/F2/F10F11F12, שום דבר לא עבד. אפשר עזרה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.