עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב כבר פתחתי דיונים כאלה בכמה פורומים אחרים (VG סטלה), אבל שום דבר לא עזר אז אני בא למקצוענים ביום ראשון בערב קיבלתי 2 ריכיבים חדשים שהזמנתי מסקייפיסי: 1. כרטיס מסך Club3d ATI Radeon HD4850 2. ספק Cooler Master eXtreme power 500W כבר אני אומר, שאני יודע להרכיב דברים כאלה, ככה שלא נראה לי שהתעסקתי שם עם משהו, או הרסתי משהו קודם כל מחקתי את הדרייברים של נוידיה, לאחר מכן כיביתי את המחשב, והתחלתי להתקין את הדברים. קודפ כל פירקתי את כל חיבורי הספק, והתקנתי את הספק חדש. לאחר מכן חיברתי את הכרטיס והפעלתי את המחשב. התקנתי את הדרייברים של ATI (מעודכנים מהאתר - catalyst 8.9) והפעלתי COD4. לאחר שראיתי את ביצועי הכרטיס (שהיו טובים מאוד) התחלתי לשחק קצת, ואחרי 10 דקות המחשב…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. המחשב שלי קורס רק במשחקים רק כבדים כמו Rainbowsix vegas 2 או Call of Duty 4, או בFlatOut Ultimate Carnage ולא קורס במשחקים פחות כבדים כמו Pro evolution soccer 2008. בעבר בד"כ כשהמחשב שלי היה קורס במשחקים, הוא היה משלב מסך כחול ולכן הייתי יודע מה בדיוק הבעיה במחשב אבל כרגע כשהמחשב שלי קורס באמצע משחק (בממוצע 5 דקות אחרי תחילת משחק), המשחק בעצם די נתקע, המסך נהיה שחור ורשום NO SIGNAL ויש לופים חוזרים של המוזיקה של המשחק והאפשרות היחידה היא לעשות reboot מאולץ. הפעלתי כל מיני תוכנות כדי לראות כיצד המעבד והזכרון פועלים בעת מאמץ והמחשב לא קרס או משהו ואפילו לא נמצאו תקלות.(ORTHOS פעל במשך 15 שעות בלי בעיות, OCCT עבר שעה בהצלחה) הרצתי גם את 3DMARK06 והמחשב קרס באמצע סצינה של תלת…

• 28 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by Zeev86,

שיחקתי כשעה בCrysis Wars, ואז המחשב נתקע והופיעו משולשים בצבעים שונים על כל המסך. יש סיכוי שהכרטיס התחמם (8800 GTS), או שזה בגלל שעדכנתי היום את הדרייברים לגרסה הכי אחרונה? זה מאוד מוזר, כי בקרייסיס הראשון, שהוא יותר כבד, הרצתי אותו על הגדרות יותר גבוהות ולא היו לי כאלה בעיות. יש לי Vista 32 bit. המשחק רץ על DX10. עריכה: שכחתי לציין עוד פרט. התקנתי את הדרייברים האחרונים ללא הסרת דרייברים קודמים. האם זה יכול לגרום לבעיה שתיארתי?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by mc_elad,

לוקח לי שעה להעביר מדיסק להר-דיסק.... הבעייה היא במערכת הפעלה או הכונן אצמו?? (המארכת היא ויסטה הום פרימיום 64 + SP1) בבקשה עזרה..

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by Kalisto,

אני קניתי מחשב חדש,קיבלתי אותו היום,חיברתי את הכבל של המסך,מקלדת ועכבר הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS XP והפעלתי את המחשב. וכל מה שאני רואה על המסך זה 3 צבעים : ירוק,אדום וכחול ומופיע לי ההודעה CHECK YOUR PC AND SIGNAL CABLE. מזה אומר? בתודה.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  6. טוב אז ככה הלכתי לבדוק מחשב לחבר ויש לו כזו בעייה הוא נגיד מכניס דיסק של GTA S.A יש לציין שהדיסק מקורי ונדבדק והוא תקין אז ככה הוא מכניס אותו עולה הפתיחה לוחצים התקנה המחשב מעכל שנייה ואז קורס ומפעיל את עצמו מחדש..! יש לציין שהמקרה חוזר בכל מיני וריאציות מסויימות עם דיסקים אבל יש דיסקים שעולים והכל בסדר..! חוץ מזה למחשב יש עוד כל מיני תגובות מוזרות ...! עכשיו אני מאד מתוסכל אם זה תוכנה או חומרה..! אמרתי אולי הספק כח אבל מה פעם עובד פעם לא..! ניטרתי טמפ' והכל במצה מצויין..! מה יכול להיות אני לא מצליח להבין?? תודה רן

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by amirxbox,

היי הבעיה כזאת: בשבועות האחרונים המחשב החל לעשות בעיות: בקשת STAND BY היתה בעצם עושה כיבוי מלא. אתמול כיבינו אותו והוא לא נדלק יותר - ניסיתי להוציא מהחשמל ולהחזיר, יש לציין שיש אור בעכבר האופטי וגם נורת הביקורת של לוח האם דולקת חוץ מזה שום דבר. ניסיתי גם להחזיק את ההדלק כמה שניות ללא הועיל.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by zam,

שלום לכולם. קיבלתי לתיקון מחשב של ידידה שטענה כי המחשב לא עולה. בבדיקה שלי ראיתי שתהליכי איתחול מתחילים יפה אבל בכניסה לחלונות המסך נהיה שחור ואין תצוגה. המחשב היה מפוצץ באבק וקורי עכביש אותם ניקיתי ביסודיות. החלפתי משחה במעבד וניקיתי גם את הספק. כל המאווררים שומנו והמחשב עובד יפה (לכאורה). במצב בטוח המחשב עולה בחלונות והכל נראה בסדר. בכניסה למצב נורמאלי העניין חוזר, ואין תצוגה. מתוך נקודת הנחה כי הבעיה היא בעית תוכנה, פירמטתי את המחשב. הבעיה חוזרת על עצמה שוב. אני אשמח לעזרה. מה עוד אני יכול לבדוק. האם יש מצב לבעיה בכרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  9. כשאני עושה ריסטרט אחרי התקנה של כל מיני תוכנות וגם אחרי התקנה של דרייבר לכרטיס המחשב נתקע לפני העלייה של הWELCOME SCREEN, אחרי ריסט או שניים זה מצליח לעבוד והמחשב פועל בסדר גמור(משחקים עובדים טוב מאוד, טמפרטורות בסדר, בדקתי מאמץ עם S&M, OCCT, FURMARK הכול כשורה). כשאין דרייבר לכרטיס אין את הבעיה. גם כשהתקנתי ויסטה X64 יש לי את הבעיה הזאת רק שלפני הWELCOME SCREEN שמה יש מסך כחול לכמה שניות וכתוב למטה שהבעיה בכרטיס מסך. התקנתי את העידכונים מהדיסק של הלוח אם וניסיתי כמה גרסאות של דרייברים. הווינדוס אחרי התקנה חדשה. המפרט בצד. המחשב חדש, לפני שבוע קניתי אותו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by amit1242,

היי,עכשיו אני פותח את ה"מחשב שלי" ואני לא מוצא את הצורב... פתחתי את המחשב,כל הכבלים מחוברים...ניתקתי וחיברתי והוא כותב "ההתקן של הצורב נכשל" מה לעשות? הצורב הוא LG H20...צהוב.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by דניאל י.,

שלום! קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו יותר מתאים מזה כל פעם שאני נכנס לתיקיית "המחשב שלי" לוקח הרבה זמן עד שהסמלים מופיעים, בוא עושה כל הזמן סמל של "מחפש".. ולוקח בערך חצי דקה עד שזה עולה בעקבות זה גם הפעלה אוטומטית של דיסקים לא עובדת וגם לדוגמא בכל פעם שרוצים לעשות "עיון" (BROWS) לוקח גם הרבה זמן עד שזה נפתח יש למישהו פתרון או כיוון ממה זה נובע? ובבקשה אל תגידו לי לכתוב את המפרט כי זה חתיכת סיפור בשבילי לבדוק את זה, חוץ מזה שהבעיה לא היתה קיימת לפני כמה ימים ולא שיניתי משהו בחומרה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by eli308,

המחשב שלי חטף כנראה כמה וירוסים והווינדוס לא עולה .. לאחר נסיונות חוזרים ונשנים לפרמט הצלחתי לפרמט רק במחשב הנוסף ולא דרך המחשב שלי (העברתי את ההרדיסק), בגלל שכל ניסיון פירמוט היה עולה בקריסה של המחשב או שהוא פשוט היה נתקע, לעיתים גם היה נותן כל מיני צפצופים מהלוח אם. לאחר שהעברתי בחזרה את ההרדיסק למחשב שלי לאחר הפירמוט, המחשב שוב לא עולה, הוא כל פעם קורס, לפעמים מגיע למחסך הכחול כי מציין שיש בעיית חומרה כלשהי וקורס שוב לאחר פחות משניה. לאחר ההדלקה החוזרת לאחר הקריסה הוא מכניס אותי ל BIOS ורושם כי המערכת קרסה עקב מהירות לא נכונה בה המעבד עובד ויש לבדוק האם המהירות המוגדרת ב BIOS תואמת את מהירות המעבד... אני חושש כי יש בעיה במעבד ויכול להיות כי הוא הלך עקב אחד הוירוסים. מה…

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by shashkavil,

שלום ברשותי נייד X31 שלאחרונה החל להציג מסכים כחולים. פרמטתי את המחשב, אך הבעיה ממשיכה לחזור. במסך הכחול רשום: Techniacl information: STOP: 0X000000C5 (0X1825FF04,0X00000002,0X00000001,0X8054B5304 *** עזרתכם

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  14. שלום, לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב,ופירמטתי את הכונן הלא נכון,לכן השתמשתי בתוכנה שנקראת DATA DOCTOR RECOVERY כדי לשחזר את הקבצים שאבדו,למחרת קמתי ואני רואה מסך שחור ורשום, ,A DISK READ ERROR OCCURRED PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESART אני עושה ריסטרט,וחוזר לאותו מצב. אח"כ ניסיתי להכניס דיסק XP כדי לפרמט שוב, הוא שואל אותו אם אני רוצה לעשות BOOT מהדיסק אז ללחוץ על כל כפתור,לחצתי ואז הוא רושם לי שהוא בודק את החומרה או משהו כזה...ואחרי כמה שניות הכיתוב נעלם ויש מסך שחור וזהו.....! מה לעשות בבקשה תעזרו לי !!!!

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  15. לפני שבוע בידיוק קניתי את המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~TDG1002~97~0.htm הלכתי לאתר SystemRequirments Lab כדיי לבדוק איך הוא יריץ את את Assasins Creed התוצאה הייתה משמחת כי הבאר שמה הראה שהוא קרוב מאוד לFast אז קניתי את המשחק,והרבה ופלא,חמש שניות המשחק עובד חלק וחמש שניות או יותר עובד עם לאגים. אני לא מבין כול כך במחשבים אבל אני חושד שיש לי כרטיס מסך מובנה בנוסף לזה שיש לי כבר והלוח לא תומך בשילוב בין שנייהם,ד"א איך קוראים לזה?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by kobiatti,

ברשותי כרטיס מסך saphhire 4870 ומסך samsung 2253bw.עכשיו יש לי בעיה כאשר אני משחק בפרו אבולשיין אני רואה מין קו מרצד מדי פעם לרוחב המסך. אותו דבר קורה לי ב-grid אבל לא במשחק עצמו אלא רק בסרטונים של ההתחלה. לעומת זאת ב-cod4 לא הבחנתי בבעיה זו בכלל... ניסיתי לצלם את הבעיה וכשראיתי את התמונות לא ראיתי את הקו המרצד מכאן אני חושש שהבעיה היא במסך.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by domuzy,

מחשב ישן שאני חייב את המידע על הHD שלו. אין לי מושג איזה לוח אם זה (לא רשום יצרן בשום מקום) אבל הוא כל פעם מתריע מיד בהתחלה: DETECTING FLOPPY A, עוד משהו עם MEDIA בהקשר לפלופי, ולא נותן לי לעבור את זה. זה ממש לפני ה-כ-ל! אין פלופי מחובר, וכשאני מחבר כדי להרגיע אותו או משהו כזה, הוא מצפצף שני סוגי צפצופים- או מהיר וגבוה, או צליל חד פעמי נמוך כזה של שגיאה. החלפתי 4 כונני פלופי ושני כבלים, הוצאתי את כל מה שהיה מחובר ללוח האם והחזרתי (חוץ מהמעבד, שאותו אני לא מצליח לפתוחח משום מה). אין לי מושג איפה שם צריך לג'מפר את הביוס כדי לאפס אותו, אבל את הסוללה הוצאתי לא אחת. ניסיתי גם לשים דיסק מקורי של WIN98 אבל הוא בכלל לא מצליח להגיע לשם, כי הקטע עם הפלופי עוצר אותו ומונע כל התקדמות…

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by jfkk,

שבתלום 1בעת עליית המחשב מדי פעם הוא נתקע על המסך הזה ואחר כך מערכת ההפעללה עולה . http://img156.imageshack.us/my.php?image=28092008184217tr3.jpg בעיית מסכעם כלולים . http://www.upfree.net/4994754 מסך שני קוד שגיאה 0x00000050 fastfat.sys הדיקת זיכרונות תקין ללא שגיאות . בדיקת דיסק קשיח על-ידי מערכת ההפעלה -לא נמצאו סקטורים פגומים. קובץ minidump-http://www.upfree.net/1042189 win xppro sp3 ,usv nrta

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by RDS,

שלום... בזמן האחרון, משום מקום, החלו תקלות של תקיעת המחשב... זה קורה בדרך כלל כשאני מעביר קבצים לכונן חיצוני, אבל ביעוד הרבה פעולות אחרות... בזמן התקיעה הסאונד נתקע, והתמונה נמרחת... ניסיתי לעשות שחזור אך ללא הועיל... מה אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by most,

שלום, בעבודה אך גם במנוחה המחשב מאתחל כל פעם בנק' זמן אחרת החלפתי ספק, ניתקתי פלופי, חיבורי USB, מאוורר מארז לא ניתקתי: כונן אופטי וקשיח וכמובן מאוורר מעבד ניסיתי עם לינוקס לייב כדי לנטרל את הקשיח והמחשב לא אתחל אבל המערכת קפאה לי מס' פעמים (לאחר כל פעם שטענתי מחדש את המערכת)בזמן אחר. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון (הוצאתי אותו ושמתי אותו בסלוט השני).

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  21. הלוח אם שלי: Asus P5KPL-VM הבעיה התחילה אתמול שאני מכבה את המחשב ה Power Led והאור של העכבר נשארים דולקים אבל בעוצמה קטנה יותר כשהם פועלים שהמחשב דלוק למישהו יש פיתרון?? ניסיתי דרך הביוס לשנות הגדרות ולא הצלחתי ואל תכתבו לי להוציא את המחשב מהחשמל

22. Started by Rmely,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם מדגם Gigabyte GA-P35-DS3 לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים שמגיעים עם לוח האם עדיין יש בעיה עם כרטיס הקול (OB). מערכת ההפעלה לא מזהה אותו וב- setting של סאונד ואודיו מופיע: No audio device אשמח לדעת אם יש למישהו רעיון לפתרון לפני שאאלץ להביא את הבחור הפרובלמטי לחנות... תודה מראש ושתהיה שנה טובה לכולנו. Rmely

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by Xilver,

לפעמים אחרי כמה זמן שהמחשב דלוק, הכל נהיה מהיר יותר... למשל אם לקח לפיירפוקס להפתח תוך שנייה, אז הוא נפתח תוך חצי שנייה וכד'. כאילו הביצועים משתפרים. אבל במשחקים, המשחק רץ מהר מדי. יש פיתרון? וכן יש איזה אוברקלוק קטנטן, אבל אני לא חושב שזו הבעיה כי זה היה גם לפני כן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ramboli,

שלום לכם ושנה טובה! ברשותי מחשב חדש יחסית עם Windows Vista SP1. את המפרט המלא תוכלו לראות בקישור בצד. ביצעתי OC למעבד מ2.4 GHZ ל3 GHZ דרך הגדרות הBIOS (הגדרות המתח היו על אוטומט). עבדתי עם הOC הזה במשך תקופה ארוכה יחסית ללא כל בעיות. יום אחד בעת שיחה עם חבר במסנג'ר, קפא לפתע המחשב (כלומר כלום לא זז, גם לא העכבר) ולאחר שניות ספורות, הופיע מסך כחול (ראו קובץ תמונה מצורף). הפעלתי את המחשב מחדש, תוך כדי התעלמותי מהתופעה החד פעמית שקרתה, והמשכתי להשתמש במחשב עם OC כרגיל. עבר זמן די רב (חודש בערך) , ושוב נתקלתי באותו מסך שגיאה כחול שהופיע פתאום באופן דומה לקודם (הפעם צפיתי בסרטון פלאש, קפא המחשב והופיע המסך הכחול לאחר כמה שניות). כמובן שבמקרה השני לא ישבתי בשקט, ולכן החזרתי את…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by rafiisak,

שלום רציתי לדעת איך אני משנה ממצב RAID למצב IDE תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים