תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
טוב, נעה מחשבים עושקים אותי, ופה זה המקום האחרון בו אני יכול להחליט אם לשלם 240 ש"ח לככל הנראה הגדרת מתחים ותזמונים, או לעשות זאת בעצמי. Q9550 EP45-DS3 TT QFan 650W וכל השאר לא חשוב למקרה הזה... המחשב שלי חדש, בניתי אותו לבד, והוא עובד בובה כשה-OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz עובדים בסינגל (גם ביחד בסינגל). כשהם מורכבים ב-DC, קורים דברים מוזרים, לרבות קיפאון בביוס. שמתי זכרונות של אח שלי ב-DC והמחשב עבד טוב (עלה לויסטה הצנוע ללא דרייברים שהותקן על ההארדיסק ואפילו נערכו משחקים עם הוינדוס - כניסה לכל מיני תקיות ושטויות - רק כדי לוודא שזה עובד טוב). שמתי את הזכרונות שלי במחשב של אח שלי ב-DC וגם הם עבדו שם בובה. רק אצלי הם עושים בעיות. כנראה שצריך להגדיר את התזמונים והמתח בביוס, אבל…
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב HTPC הכולל מארז של EZCOOL. לצערי ספק הכוח של המארז הוא רק 400W. כאשר קניתי את המחשב לא חשבתי על ספק רציני ולכן לא בררתי את הנושא לעומקו. כרטיס המסך של CLUB3D דורש ATX2.2 ובדרישות המינימום של הוא מבקש 450W. כאשר אני מחבר ומנצל את כול חיבורי החשמל כלומר: 2 כוננים קשיחים וכן צורב אחד פלוס כמה יציאות USB המחשב מתחיל לעבוד מוזר ולפעמים הוא נתקע על BLUESCREEN או לא מזהה חלק מההתקנים אחרי RESTART. כאשר אני מנתק את הצורב - חיבורIDE העסק שובחוזר לעבוד. אתמול חשבתי שיש לי בעיה בחיבור IDE והחלפתי ל צורב SATA אך שוב אחרי זמן מסוים המחשב קרס על הודעת BLUESCREEN. שאלותי הם איך אני יודע בוודאות שהבעיה בספק הכוח? האם יש תוכנה כלשהי שמודדת האם הספק מספיק חזק? האם ספק ה…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המחשבים סובלים מאיטיות מסויימת, רעש וחום גבוה... יש רעיונות למעבר לניקוי כללי וחידוש משחה טרמית? מה הסבירות שזה רק זה? (לא רוצה להשקיע סתם עבודה ולגלות שבסוף אני צריך להחליף אותם במילא) אם זהו הפתרון, אני חושב לעשות את זה לבד אבל בינתיים כנראה לא מוצא זמן. כמה יעלה טיפול כזה לכל מחשב? (המחשבים בני 5-6 שנים הם מספקים לכל מה שאני צריך אבל תלוי במחיר הטיפול אולי כבר אחליף אותם למחשב חדש פשוט ב- 1000 ש"ח? אני משער שמחשב כזה בכל מקרה יהיה יותר טוב) חג שמח, טל
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתשתמש חדש במערכת התקנתי ויסטה אולטימייט, ההתקנה עברה בהצלחה. יש לי דיסקים קשיחים חדשים כל אחד מהם 160 גיגה. המערכת הפעלה אומרת שהיא גילתה בעיה עם אחד הדיסקים הקשיחים למרות שהם חדשים בני שבוע. איך זה הגיוני??? בבקשה תעזרו לי וגם בהתקנה הראשונית כתוב: the disk may fail soon. דיסקים חדשים לגמרי. מה עושים. הויסטה מבקשת ממני לעשות גיבוי. חייב עזרה דחופה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- עשיתי פורמט לוינדוס וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. התקנתי את הדרייברים מהדיסק התקנה של הכרטיס מסך והתבקשתי לעשות רסטרט וברגע שהוינדוס עולה (צי'ק צ'וק של שינוי רזולוציה) שם המחשב נתקע כלומר אין מסך המסך נהפך לשחור הכל עולה ויש צלילים אבל המסך לא מראה שום סימנים של וינדוס . נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך (מה שמותקן ביחד עם הוינדוס (צג ברירת מחדל סוג מתאם וכו' ) ופרטים הופיעו לי הדברים הבאים שיש התנגשות חומרה נכנסתי לסוג מתאם ושם מופיע לי התקן מוזר בשם VGASAVE ושם גם מופיעה ההתנגשות הבאה : טווח קלט/פלט 03B0 - 03BB בשימוש על-ידי: VIA CPU to AGP Controller טווח קלט/פלט 03C0 - 03DF בשימוש על-ידי: …
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי, לפני זמן מה שהמחשב עלה לWindows הופיעה לי הודעה של שגיאת lsass ולאחר מכן המחשב התכבה. ניסיתי לפרמט את המחשב\להתקין מחדש את הwindows דרך ההתקנה הרגילה (bootable cd) אך ללא הצלחה כיוון שזה הגיע לשלב מסויים (אחרי ה starting windows) ונכבה המחשב, העברתי את ההארד דיסק שלי למחשב אחר ודרכו התקנתי את הwindows - הפעם בהצלחה לאחר שהעברתי את ההארד דיסק למחשב שלי הwindows עלה ,הגיע למצב שאני רואה את הdesktop אך לאחר כ-2 דקות של שימוש המחשב שוב נכבה. השאלה היא כזאת - לפני שאני מחליף את הספק שלי, ישנה אפשרות אחרת שגורמת למחשב שלי להתכבות מעצמו?..
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש שהורכב בבית מעבד AMD X2 5600 לוח אם ga-ma78gm-s2h של ג'יגה בייט הרדיסק WD 320GB 16MB חיברתי הכל כמו שצריך חיברתי את ההרדיסק עם חיבור SATA ומתח אחרי האתחול על המסך מופיעה הודעה שההרדיסק רץ בתור IDE במקום בתור SATA ואם אני רוצה לשנות את ההגדרה אז אני עושה Y וזה מאתחל מחדש ומגיע לשלב שהוא רושם dmi pool data...... והמחשב פשוט נתקע שם! מה הגדרתי לא בסדר?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
lg gh22ns dl sata איך הצורב ? נחשב לצורב טוב ? היה אותו למישהו פה פעם או עכשיו ועשה לכם בעיות .. למה יש לי אותו כולה שבוע וגם התחיל עם בעיות כמו למשל הקטע עם הוצאת הדיסק .. לוקח לו איזה 10-15 שניות עד שהוא מוציא את הדיסק מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה .. הורדתי איזה תוכנה שתעדכן כול פעם את הצורב .. אין לי מושג במה אבל זה מעדכן אותו חח. אולי זאת הבעיה ? אולי זה גרם לבעיות ? תודה מראש לעונים.. ול-milk inc מה אתה ישר סוגר לא יודע איך משנים את הכותרת אז לא שניתי..וגם זאת לא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http והיה צריך להיות שהקבצים היו דריך rar אני הורדתי את הסרט ויצא לי קבצים אחרים איך אני יעשה שאני יראה את הסרט? הוא איזה תוכנה אני צריך אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הרבה זמן יש לי רעשחזק מהמחשב, לפעמים כשאני מדליק אותו הוא נשמע ממש כמו הנעת אוטו קטן, לפעמים זה פחות חזק אבל עדיין אני יודע שזה לא הרעש הטבעי של המחשב ומשהו לא בסדר שם. (לפעמים גם אין בכלל רעש) אני מכיר 4 מאווררים במחשב- על המעבד, על הכרטיס מסך, כללי ובספק, וכולם עובדים בסדר, אין שום חוט שנמצע שם וגורם לרעש המיותר. הפתרון המיידי שלי בא כאינסטינקט של קווקזי, זה לבעוט במחשב עד שהוא נרגע, עם זאת, אני מבין שזה פתרון מיידי ויכול לגרום נזק למחשב, או לרגל. (הפינה של השולחן, עם האגודל... לא נעים בכלל) אני ממש נואש למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב של אבא שלי מחשב בן 5 שנים AMD שכולל 1 גיגה ודיסק קשיח 200 גיגה של WS וזאתי הפעם השנייה שאבא שלי מנתק את המחשב מהחשמל בצורה לא מסודרת והדבר גורם למחשב לפריז במצב של עלייה וינדוס רגיל יש לציין שהמערכת עולה וכאשר מתחיל הגדיר נתוני משתמש או פרופיל לא זוכר מה היה רשום שם זה נתקע אבל אם אני מתחבר בSAFE MODE זה נפתח הכל תקין לפני שפתחתי את הדיון בתקלה הראשונה שלו עשיתי תיקון דרך הדיסק BOOT CD 9.5 של הירו או משהו כזה וזה חזר לעבודה תקינה חבר שלי זרק שזה אולי סוללה של ביוס זה לא נראה לי כי במצב בטוח זה עובד טוב מחכה לעזרה תודה מראש מוש
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק "ספיידרמן 3" שלא נחשב משחק כבד במיוחד, אני משחק 10 דקות בערך ואז המשחק קופא, והמחשב עושה ריסט. אותו דבר קורה עם ניסיון רינדור קטעי וידאו שאני עורך ב-After Effects, זה מתחיל לרנדר כמה דקות ואז קופא ועושה ריסט. וכנ"ל גם עם הצמדת כתוביות ב-Virtual Dub. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: מעבד - intel dc e7200 @ 3.8gh לוח אם - gb p35 כ מסך - geforce 8800gt 512mb זיכרונות של מושקין 4 ג"ב WIN XP HOME EDITION SP2 תודה מראש~!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נדלק המסך לא ואין ציפצופים, כל המאררים עובדים תקין. לפני איפוס ביוס נראה כאילו שמחשבה עושה ריסטרטים בלי הפסקה(המאורר של המעבד נדלק ונכבה בלי הפסקה) אחרי איפוס ביוס אותו מצב רק שהפעם המאורר של המעבד דלוק קבוע והמחשב נכבה מעצמו אחרי 15-20 שניות. בדקתי חיבורים של הרכבים והכבלים כמו כן ניסית לנתק את כל הרכיבים הלא נחוצים(HD CD) והשארתי רק את המסך מחובר,אותה בעיה נשארה. יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב קצת ישן לתיקון והבעיה איתו שהוא לא מזהה SATA כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הערה שהוא לא מזהה את הSATA וגם אי אפשר לפרמט אותו. בדקתי את הקבל SATA הוא בסדר ניסיתי לאפס הגדרות ביוס זה גם לא עזר. מחכה לתגובות תודה מראש וגמר חתימה טובה.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעלה 3500 שקל בלי מסך והוא עובד לאט וזה מוזר וממש מבאס..ציפיתי שהוא יעבוד ממש מהר והו לא עובד יותר מהר ממחשב שקניתי לפני 4 שנים ב3000 שקל אולי אפילו יותר לאט !! נגיד אני מפעיל סרט ב-bs player ומעביר לאמצע זה נתקע לכמה שניות עד שזה עובד מה שלא היה קורה הרבה במחשב הקודם ופה זה קורה כמעט כול פעם.. תגידו לי אם זה אמור לקרות עם מפרט כזה : ספק כוח: ezcool led 12cmf500w real דיסק קשיח 500 gb seagate 32mb sata 2 כרטיס מסך:dvi hdcp/hdmi 9500gt 512mb pcie זכרון: 1g ddr2 800mhz mushkin *2 לוח אם : p5q pro p45 מעבד : q9400 core 2 quad גם הצורב שקבלתי עובד לאט: lg gh22ns dl sata שחור עד שהוא מוציא את הדיסק אני לא מגזים לפחות 10-15 שניות.. יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק מה ה…
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש AMD 5600 לוח ASUS ציפסט 780G זיכרון 2G OCZ המחשב נדלק. התקנת WINXP32BIT מסתימת והמחשב לא מפסיק לקרוס. האם יש איזו הגדרה בביוס ל32BIT יש משהו שצריך להגדיר שאני לא יודע. לחבר שלי יש בדיוק אותו מחשב אשר הורכב בחנות והמחשב עובד טוב מאוד.(אני התקנתי לו WIN ודריברים). תודה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש השבוע, וכשאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שניות ואחרי זה ישר נכבה לשניה ושוב נדלק ולא נכבה, מה הסיבה לדעתכם? המחשב חדש, חיברתי אותו רק לחשמל כדי לראות אם המאווררים שהוספתי עובדים, 4 מאווררים שעובדים יפה מאוד, אני משוכנע שחיברתי אותם היטב, ואני לא רואה סיבה הגיונית שהמחשב נכבה ונדלק? זאת המערכת: (אם זה משנה). Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 עריכה: שכחתי להוסיף שהתק…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב: כאשרק המארז עומד המחשב לא נדלק ומשמיע קולות חרחור ורק כאשר אני משכיב את המחשב על הצד הוא נדלק... מה לעשות? זה מפריע לי שמהחשב שכוב...
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף של כמה שניות,ובהדלקות אחרות פשוט המחשב נתקע על הנורה האדומה(חושב) ולא זז,מזה יכול להיות? הכרטיס מסך תקין ויחסית חדש. יש מצב שהלך הלוח אמ?(ואם הלך,לקנות מחשב חדש?) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לבד. הכול עבד חלק עד אחרי חודש וחצי בערך אחרי הפירמוט שהמחשב התחיל לכבות את עצמו ולעשות רעשי צפירה רצופים כאלה מהמעבד. בישביל להפסיק זאת הייתי צריך ידנית ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב -לכבות את המחשב לחכות כמה שניות ולהדליקו מחדש. פירמטתי שוב את המחשב לבד. מה שקרה עכשיו זה שהמחשב עובד חלק כמה דקות עולה הכול מצויין ואחרי עשר דקות בערך -המסך מתכבה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט. או שהמחשב ממשיך לעבוד ורק המסך מתכבה. פתחתי את המעבד וראיתי שהכול עובד חלק חוץ אולי מאיזה מאורר קטן שלא כל כך חשוך לעין. בצבא לבן קטן קטן שלא מסתובב באמצע המחשב שאני חושב אולי שזה המאורר של הכרטיס מסך שלא מסתובב. מישהו יודע מה הפיתרון?איזה בעיה זאת?אשמח לתשובת כי ארצה מחשב בח…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. היום פתחתי את הדלת של המארז לרגע (דבר שאני נוהג לעשות מדי פעם) כדי לראות שינוי טמפ' כשהדלת פתוחה. אני לא יודע אם יש קשר או לא, אבל קצת אחרי זה התחילה בעיה מוזרה כזו- אחרי שמדליקים את המחשב (מSTANDBY,מHIBERNATE או מכיבוי מוחלט) אין תצוגה על המסך. התסכלתי עליו קצת, לראות אם ומה עובד בפנים. בהתחלה הכל עבד חוץ מהתצוגה במסך.. אחרי קצת התעסקות עם זה, ניסיתי חיבור אחר (VGA) וזה כביכול פתר את הבעיה, השגתי תצוגה.. לאחר מכן הלכתי וכיביתי את המחשב (המתנה או HIBERNATE אם אני זוכר נכון), וכשחזרתי- אותה תקלה, רק שהפעם גם המאורר של המעבד לא הסתובב. שיחקתי עם זה, חשבתי שאולי הזזתי משהו.. דחפתי קצת את הכ. מסך פנימה, את הBIG TYPHOON שעל המעבד (הוא לא 100% מקובע למקום מאז ומתמיד- אפשר…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום! היום אני מדליק את המחשב ופתאום יש לי מסך כחול (אחרי שיש את הלוגו של ווינדוס ואת הפסים הכחולים) שאומר שיש בעיה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ניסיתי להעלות במצב SafeMode ואותה שגיאה, גם ב Last Known Configuration קורה לי אותה שגיאה. לפי מה שקראתי באינטרנט זה בעיה עם הפקד RAID... יש לי הארד דיסק SATA של 80 ג'יגה של חברת ExcelStore והלוח אם Biostar P4VMA-M. מה אני עושה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך הסט האלחוטי של מקלדת ועכבר התחיל לא לעבוד לסירוגין.הוצאה והכנסה לUSB לפעמים היה עוזר.עד שאחרי כמה ימים הסט הפסיק לעבוד.למחרת כל המחשב לא נדלק.המחשב בן שנתיים.כבר החליפו לו ספק ולוח אם פעם אחת.גם הפעם החליפו את הספק וגם ראו שמאוורר האחורי של המארז לא עובד והחליפו אותו גם.אחרי שהחזרתי את המחשב גיליתי שהמדפסת לא עובדת.התקנתי דרייבר מחדש כמה פעמים וכלום עד שהבנתי שהמחשב לא מזהה את המדפסת בשום חיבור USB.בדקתי את כל היציאות כולל בסלוט נפרד שלא שייך ללוח אם.גם הסורק והמצלמה לא עובדים.שום התקן שמתחבר בUSB לא עובד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בDEVICE MNGR כל היציאות USB נראות תקינות. תודה מראש זה המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 …
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה לוח אם חדש מסוג GA-Ma69gm-s2h המבוסס על AMD 690 שהחליף את לוח האם הישן שלי שמת. המפרט שלי כלל וכולל כרטיס מסך של POINT OF VIEW המבוסס על 7100, כרטיס TV של WINFAST, דיקס קשיח, צורב DVD, ואחד ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. בבואי להתקין את מערכת הפעלה XP התחילו הבעיות. המחשב עולה לעיתים, אך לרוב לא, וגם כשעולה מופיע מסך כחול ללא כל זיהוי מיוחד, אשר לאחריו לעיתים לא ניתן להעלות את המחשב (אין זיהו של הדיסק הקשיח). יש בעיות הלתקין חלק ניכר מהדרייברים. תשאלו למה אני חשוב שהבעיה היא בכרטיס המסך (או בקשר אליו למעשה) - כאשר אני מפעיל את המערכת במצב VGA לרוב העבודה יותר נקיה, וכמעט ואין תקיעות. יש רעיון לפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-