עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hellyeahmofo,

אני עוזב את המחשב , חוזר אחרי חצי שעה , ורואה מסך שחור ובו הודעת השגיאה NTDLR is missing press ctrl+alt+del to restart אחרי הריבוט הוא עדיין נתן לי את ההודעת שגיאה , רק פעם שלישית הוא הצליח התחברתי לאינטרנט , ה norton warm protection טען שהיה נסיון חדירה , ואז החיבור התנתק בנוסף לזה , לאחר תקופה של יותר מחודש , שוב פעם מישהו פרץ לאייסיקיו שלי עושה לי spam ומנסה לשלוח לי קבצים

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב פנטיום 4 3GHZ.. לא מזמן היה לו זיכרון של 512 מ"ב והחלטתי להרחיב לעוד 1 ג"ב. בדרך כלל אני לא נוהג לכבות את המחשב אך מידי פעם זה קורה שאני כן מכבה אותו. כאשר אני מכבה את המחשב ונותן לו לנוח ליממה ומנסה להדליק אותו לאחר לילה שלא דלק הוא עושה לי בעיות. מה שקורה זה שהוא נדלק לכמה שניות אפילו לא מעלה את המסך של הבדיקה וישר עושה ריסטרט וזה יכול לחזור על עצמו מספר רב של פעמים עד שקורה נס והוא מחליט להידלק סופית.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה, חומרה, תוכנה, ספק כוח חלש מידי, חומרה רופפת על הלוח אם, המאוורר של המעבד תקין ואין איתו בעיות, אשמח לקבל עזרה ויעוץ מה לעשות. שיהיה לכולם יום נעים!

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  3. Started by zeevc,

יש לי לוח אם k8nf-9 של ג'יגה בייט הגרסה שהייתה לי ב bios הייתה f1 עדכנתי את הביוס לגירסה f4. העדכון עבר בהצלחה אך מאז הכרטיס רשת הפסיק להגיב. התקנתי כרטיס רשת בנוסף והוא עובד. הגדרתי את כל ההגדרות האפשריות בביוס, הכרטיס מופיע ב device manager כתקין לגמרי. אם למשהו יש רעיון לגבי איך אני פותר זאת אני אודה לכם מאוד. פרטי המחשב הם: מעבד: amd athlon 64bit s939 +3500 לוח אם:nforce 4 4x k8nf-9 זכרוןן: 256*2 dual chanel ddr 400 של קינגסטון כרטיס מסך: ati radeon x700 pro pci e

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  4. לא יודע למה אבל קורים לי מבכים כחולים לאחרונה,מחשב חדש. עריכה: יש לי לוח מסוג DFI LANPARTY DK X48-T2RS ועליו יש לי 4 זכרונות של ST 800MHZ 1 ג'יגה כ"א,יכול להיות שזו הבעיה ? יש אולי בעיה עם 4 סלוטים של זכרונות על להוח הזה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by danny52,

ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????

6. פתחתי EVEREST ובמחשב של אחי רשום שהטמפרטורה של הגשר הצפוני ציפסט H61 היא 68 מעלות זה נשמע גבוה מדי , נגעתי בציפסט עצמו בצלעות וזה חם אי אפשר להשאיר את היד קבוע עליו , מישהו פה יודע על כמה מעלות אמור להיות הציפסט ? חיפשתי טמפרטורה באתר של אינטל לא מופרט שם . ועוד שאלה : מה הסיפטום של ציפסט חם ? המחשב ניהיה כבד ? איטי ? מקרטע ?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  7. לא הצלחתי לתקן עם CD של חלונות 7 עכשיו המלצה קטנה למי שמחפש ביטחון בעבודה התקנתי חלונות 7 מחדש - עבר במהירות מאחר ומדובר על SSD כל מה שחשוב נמצא בגיבוי ענן חינמי אצל גוגל ועוד חברה נוספת הדואר של גוגל ממילא מחוץ למחשב בקיצור תוך שעה המחשב עבר פירמוט כולל התקנה מחדש של חלונות, אופיס, אנטי וירוס וכל הדרייברים. והכל כרגיל.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by AxeOr,

היי יש לי כונן חיצוני 1TB המשתמש אותי להפעלת משחקים פרוצים בXBOX. המערכת שם חייבת להיות FAT32 כי רק את זה הXBOX קורא , אני רוצה בערך 600 GB למשחקים ואת השאר אני רוצה לעשות NTFS. זה אפשרי ? אם כן , יש דרך שלא כוללת פירמוט של הדיסק ?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  9. אוקי אז עשיתי טעות רצינית, ניסיתי לעדכן את הדרייבר, לחצתי שיחפש עידכונים באינטרנט, לאחר מספר דקות והורדת העידכונים קפץ לי חלון נפרד של Nvidia שאאשר את התנאים והתחיל הורדה של האפדייט, אישרתי והתחלתי להוריד לאחר מספר דקות המחשב נתקע אז כיביתי אותו והלכתי (פה הטעות הרצינית) כאשר חזרתי והדלקתי את המחשב המסך שחור לגמרי למרות שהמחשב דלוק ואין לי דרך לשחזר גרסא או לנסות התקנה מחדש. מה עושים ??

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by Ido.G,

היי, משום מה אני לא מצליח לגרום לכרטיס+לוח לעבוד עם AGP Fast-write פעיל. איך ניתן לפתור את הבעיה? מפרט: Athlon Tbird B 1400 ECS K7S5A V1 עם cheepoman bios עדכני- chb0327f http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5abios/cheepobios.htm XpertVision Radeon 8500LE Omega Drivers עדכניים תודה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  11. והאם כדאי לקנות לא מקורי? דרשו 200 שקלים בחנות ונראה לי שזה לא עבור מקורי תודה!

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  13. היי, נתקלתי בתקלה מוזרה שלא ראיתי עד היום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה רק מסך שחור וכאשר ה Windows עולה המסך נדלק ומופיע ה Windows על המסך. אך כאשר אני מחבר מסך נוסף לכרטיס מסך אני רואה את תצוגת ה Boot על המסך המשני ואת ה Windows על המסך הראשי. ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה של ה Windows, ניסיתי בהגדרות תצוגה של Nvidia, ניסיתי למחוק את ה Driver של Nvidia ולהתקין מחדש התקנה נקייה (כמובן שאחרי Restart של המערכת) אך ללא הועיל . חיפשתי בגוגל גם באנגלית ומצאתי כמה אנשים שמתארים את הבעיה אבל לא מצאתי פיתרון. לרוב מדברים על Dual Boot שאין לי. ניסיתי גם פריקת קבלים. וגם ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולחבר שוב, שום דבר לא עזר. פרטי המערכת: Windows 7 Ultimate x64 Gigabyte …

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by Or ei,

יש לי WIN XP ואני מנסה לפרמט את המחיצה שהוא יושב עליה עם PM7 (ואני משתמש בו) אני לא יודע אם זה אמור לעבוד או לא אבל בכל מקרה זה נותן לי הודעת שגיאה אחרי שאני אומר לו לאשר את השינויים access violation at adress 0052dc00 in module 'pmagicnt.exe'.read of adress 00000008 ניסיתי גם דרך הדוס אבל כשאני בוחר מחיצה C הוא מראה לי את G כשאני בוחר את D הוא מראה לי את D וכשאני לוחץ G הוא אומר INVAILD יש לי 2 הרדיסקים אחד מחולק ל2 C,D ואחד G אני בסך הכול רוצה לפרמט את המחיצה הזאת לא איכפת לי איך יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by amitt_22,

שלום לכולם אני חדש בפורום. יש לי win XP אתמול הדלקתי את המחשב כשלפתע קפצה לי ההודעה: widows cuold not start because the following file is missing or corrupt: windows root\system32\ntoskrnl.exe plz re-install a copy of the above file מה אני אמור לעשות?? לא נתקלתי בדבר כזה לפני כן יש לי המון דברים חשובים לא מגובים במחשב!! אני לא רוצה פירמוט :\ תודה לכל העונים אגב, אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  16. שלום למי שקורא אני חדש בפורום .. יש לי בעייה מעצבנת ... אני רוצה לעשות רשת אבל כשאני מוסיף כרטיס רשת נוסף הלוח לא מזהה לי אותו ..!! ערכתי בדיקה קטנה חיברתי את הכרטיס הרשת החדש ל מודם (ROUTER) של נזק (בזק) והוא לא הראה לי נורה של LINK דולקת !!! לפי זה קבעתי שהלוח לא מזהה לי תכרטיס .. האים יש איזה ג'אמפר בלוח אם שעושה מין combo לשתי כרטיסי הרשת .. בבקשה תעזרו לי אני השתגעתי כבר ??? תודה רבה מראש DeMoN :-\

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by assaf83,

שלום יש לי בעיה במחשב הישן שלי והאמת לא יודע ממה היא נגרמת מה שקורה זה כזה דבר: המחשב לא תמיד נדלק זאת אומרת המאוורר של המעבד פועל ושומעים את הרעש שהוא עובד יעני אך כאילו אין לו עוצמה מספיק והוא לא נדלק ( הכוונה שלי בנדלק שיש ציפצוף קטן כזה ואז הוא מאתחל את עצמו ורואים כבר על המסך שהביוס עולה וכו') . אני יכול להדליק ולכבות אותו מיליון פעם ..נגיד על כל עשרות פעמים הוא מצליח להידלק פעם אחת. כאילו הוא לא מקבל עוצמה מספיקה להידלק לא יודע... ממה זה נובע הדבר הזה? ואיך ניתן לטפל בזה למניעתו? בתודה אסף

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  18. שלחתי את המחשב למעבדה כי אחד המאווררים התחיל להרעיש. הטכנאי ביצע סריקת וירוסים ומצא 160 וירוסים! ראוי לציין שיש לי את ESET Internet Security, לכן אני לא מבין למה נדבקתי. יכול להיות שלא נפטרתי מכל הווירוסים? כדאי לעשות פרמוט?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by Shadowman,

יש רק הארד אחד... וינדווס אקס פי מערכת קבצים FAT32 (לא תומכים ביותר מ 4 גיגה קובץ) עכשיו איך אני עובר ל NTFS בלי לפרמט את המחשב? תוכנה ?דיפרגמנט? משהוא?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  20. שלום לכולם , לפני כמה ימים קניתי שני דיסקים קשיחים של WD 160GB SATA . לפני זה היה לי דיסק קשיח IDE 80GB ושמתי לב מבדיקות שעשיתי שהמערכת הפעלה עולה כעת יותר לאט מאשר קודם לכן. אחרי ה BOOT כאשר החלון הראשון של המערכת הפעלה מופיע עם הסמן הכחול הזה שרץ.. ההרד דיסק כאילו נכנס לדיליי כזה ולא עובד בכלל. רק לאחר 10 שניות בערך הוא מתחיל לעבוד ומפה והלאה הכל בסדר. חשבתי אולי זה רק אצלי ( לוח אם או משהו ) אז הלכתי לאח שלי שיש לו הרד דיסק רגיל IDE והמערכת הפעלה עולה תוך כמה שניות כמו שצריך להיות. מתוך סקרנות חיברתי אצלו הרד דיסק SATA ושוב.. המערכת הפעלה עולה באופן משמעותי יותר לאט ! יש הבדל של איזה 15-20 שניות. משהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת ? יש איזה אופצייה אולי בביוס שצריך להגד…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by adu,

אחרי איזה רבע שעה שהמחשב דולק הוא פשוט נתקע (כלום לא זז) וכדי שזה ימשיך לעבוד צריך לעשות ריסט. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? ד'א הטמפ של המעבד שלי במהלך הכתיבה של הנושא הוא 53 צלזיוס ובמאמץ (סריקת וירוס מלאה של נורטון) אני לא יודע כי המחשב נתקע (אבל אני מעריך שהטמפ' הן בין 60-70 מעלות צלזיוס. יכול להיות שהמחשב נתקע בגלל הטמפ'? ד'א 2 הרצתי בדיקה של ווינדוס וושר, אד אוואר 6 וזה לא עוזר. אז עכשיו אני נמצא עם מאוורר בגודל כל הדלת עם הדלת פתוחה ומפעיל אותו לכיוון המארז. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מסך 19" (DAEWOO EF1901) בן כמה שנים לפחות, וכנראה גם לא עבד הרבה זמן. ניסתי לחבר אותו כ-DUAL SCREEN עם המסך שלי, אך התצוגה בו "צהובה" מדי. איך אפשר לקבוע שהמסך תקול? בעיה אולי בעיה בחומרה? תוכנה? בפריט סקרין הצהוב לא נתפס, כשעושים AUTO ADJUST למסך זה לא פותר הבעיה. לדעתי המסך תקול. איך אפשר לקבוע את זה בוודאות?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by xDa,

שלום, קניתי מחשב חדש,הוא הגיע לי עם HDD 1TB ו SSD 120G. ישר שמתי דיסק של חלונות,ובלי לחשוב לחצתי על ה- SSD והתקנתי. עכשיו מה אני לא אוהב? "במחשב שלי" מופיע רק ה SSD עם 12GB. וכל דבר שאני מתקין נשמר עליו. אז איך אני עושה מחיצות על ה- HDD וגורם להם להופיע "במחשב שלי"? ד"א אפשרי לעשות שתיקיית Program files תהיה על ה- HDD? אני מתכוון שכל התקנה תהיה על ה- HDD ולא על ה- SSD. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by b007,

שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  25. יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)

• 4 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים