תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי המחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתיים לפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעין הכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49 מערכת ההפעלה מעודכנת גם היא ניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר הוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישה כול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאת תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש לפי כשלושה ימים, כשאני מריץ משחקים, המחשב פשוט "קופא" - שום דבר לא מגיב, אני נאלץ לעשות ריסטרט (פיזית על ידי לחיצה על הכפתור במארז). יש לציין שזה לא קורה בכל פעם, אבל בפעמים שזה קורה זה נורא מרגיז. המפרט: ASUS 8800 GTS 250 GB SATA2 WS GYGABYTE 965P 2GB DDR2 667 MHZ TWINMOS ENERMAX LIBARTY 500W ASUS WS 22" LCD 2 MS בעיקרון דברים שכבר שללתי שיכולים להיות גורם לבעיה: * ספק כח, הספק חזק מאוד וזה לא מקור הבעיה. * חום, כל הטמפרטורות תקינות, גם של המעבד, של הכרטיס מסך, אין שום בעיה. * DRIVERS של כל חלק במחשב הכי עדכניים שיש. * מערכת הפעלה XP התקנה "טרייה" הכל תקין (לא אין לי שום וירוס ולא כלום... *דופק על עץ*) מה שהכי נשמע לי הגיוני זה כשל כלשהוא בהארד דיסק …
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הכונן SSD מערכת הפעלה שלי הפסיק לעבוד. הביוס לא עלה עד שניתקתי את הכונן. במארז USB גם המחשב לא מזהה אותו. 1. האם יש מה לעשות או הוא הלך וגם החומר עליו? (הרוב מגובה) 2. אני בנתיים רוצה להחליף אותו, שוקל אם לשים m.2 נוסף לOS כאשר כבר יש אחד לחומרים וקאש או שמבחינת מהירות זה ישפיע על הm.2 המהיר שכבר קיים? לא שמעתי עדיין על SSD שהפסיק לעבוד, אשמח להבין כמה זה נפוץ. זה הרכיבים של המחשב AR7-3800XB AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Box 1 RR-212TR-16PR-R1 Cooler Master Hyper 212 LED Turbo (Red Top Cover) …
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני חיפשתי בכל מיני אתרים מארז וראיתי את המושגים האלו ונהיה לי קצת בלגן. מישהו יכול לעשות קצת סדר בכל המושגים האלה שבכותרת . תודה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הקיצר חיברתי את ההרדיסק למחשב החדש ( WD 120GB SATA) והדלקתי את המחשב הכל עלה בסדר.. אבל כשאני מנסה לכתוב fdisk דרך הדיסק של הWINDOWS זה רושם שהרדיסק לא קיים :\ אז אני לא יודע מה לעשות,אולי צריך דיסקט מיוחד. אולי צריך להגדיר משהו בביוס? תודה
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הלוח אם אז הבטריות שלו מנופחות אבל לא יוצא חומר.. והבעיה היא שכול איזה חצי שעה המחשב מתכבה.. מה הבעיה? (חשבתי אולי היתחממות או בגלל הלוח..) דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1 לא מיזמן חיברתי לו הארדיסיק חדש לבדיקה דגם שונה כנירא זה לא היה מתאים. אז החזרתי לישן ועכשיו המחשב לא פועל וכאשר אני מדליק ללא הארדיסיק אז הוא עולה ורושם שהוא לא מזהה את הארדיסיק מישהו יודע אם אולי חיברתי משהו או שנישרף משהו בתודה יקיר.
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
PC הפסיק לעלות לוח אם GA-B75M-D3H סוקט 1155 ניסיתי כל מה שידוע, לפרק את כל הרכיבים, לבצע CLR_CMOS. התופעה היא שהמחשב מציג את מסך הביוס הראשוני - מוצגות האפשריויות ללחוץ DEL, F9,F12 וכדומה אבל אז הוא מנסה להעלות את מסך הביוס הראשי כותב כתובת UEFI BIOS אבל לא מצליח להיכנס ונכבה. היות וניסיתי כנראה הכל וזה בעיה כנראה בלוח אם אני רוצה המלצה לחנות אמינה ומקצועית רצוי באיזור תל אביב שיטפלו לי במחשב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. לצורך הצגת הבעייה: אחד 20 ג'יגה ושני 5 ג'יגה. ה-20 מחובר כ-Primery Master, כאשר הג'אמפר במצב ברירת המחדל. ה-5 מחובר כ-Secondary Master, כאשר הג'אמפר במצב Master. יחד עם ה-5 (עם אותו הכבל) מחובר הסידירום כ-Secondary Slave. כולם מזוהים ע"י הביוס והווינדוז (XP) כמו שצריך והכל בסדר. אני מעוניין לחסום את ה-5 כך שלא תהיה גישה אליו. נכנסתי לביוס והחלפתי לאופציה Not Available. מכאן שיערתי שהוא לא יופיע כשאכנס לווינדוז, אך הוא בכל זאת הופיע, וכמובן היה אפשר לעשות איתו פעולות כרגיל. מה אני לא עושה נכון פה?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom: http://www.minicom.com/kvm_usb.htm על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM. בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין. עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה. ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום. בעיקרון ה CAT…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה מוזרה לגמרי... אחד מהזכרונות של ה ram ( 2gb) מתפקד באופן בעייתי.. כול פעם שאני מחבר אותו ללוח אם המחשב עובד במשך יומיים באופן מצויין (אין מסכים כחולים ואין קריסות ובמשך יומיים ניתן לכבות את המחשב ולהדליק ואין שום בעייה). אבל ביום השלישי כשאני מדליק את המחשב (בבוקר) יש מסך שחור ואני לא יכול לעשות דבר עד שאני מוציא את הסטיק מהמחשב... מה אני אמור לעשות? האם הלך הזיכרון? חשוב לציין שמדובר בשני זכרונות של 1 ג'יגה ורק אחד מהם בעייתי (לפי האבחנה שלי)..
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המחשב נכבה באמצע משחק - בפתאומיות, ללא שום טריגר נראה לעין לחיצה על הפאואר מדליקה אותו לשבריר שניה (אולי 0.1 שניה) והוא נכבה שוב. אין לי מושג מה גרם לזה, לכן גם אין לי ממש כיוון
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? האם חסרים קבצים? (לפי חודשיים ראיתי בו את החמישייה הקאמרית שזה היה ב-DVD)
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בוקר טוב :-) אני כבר כמה שנים עובד עם שתי סטיקים של זיכרון ( 256 + 512 ) של A-Data והמחשב עובד מצוין. לפני כמה ימיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון, וקניתי סטיק 1G של Kingston על מנת להחליף את הסטיק של ה 256M. פה התחילו הבעיות. אין סוף התרסקויות של משחקים ומערכת ההפעלה. אפילו MemTest86 התרסק שניסיתי לבדוק את הזיכרונות. אחרי ששיחקתי אם זה קצת - הסרתי את הזיכרון של ה A-Data ונשארתי רק עם סטיק אחד של Kingston - ולשמחתי הרבה MemTest86 עבר ללא שום בעיות. מאז אכן הבעיות כמעט נעלמו - אולם אני עדיין חווה Random Reset של המחשב - ולפעמים World of Warcraft לדוגמא מתרסק על Errror שטוענים שקורא בגלל בעית קריאה מהזיכרון. האם יכול להיות ש Kingston לא עובד כמו שצריך על הלוח אם שלי? …
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר שניתן לעלות אליו קבצים והוא מספק לינק להורדה שלהם (לא מעוניין לשתף דרך חשבון ג'ימייל). אני צריך גם שהלינק יהיה זמין לפחות לחצי שנה. מישהו מכיר משהו רלוונטי? ניסיתי את imgur, אבל אני שם לב שזה פוגע באיכות קול (וגם לא מספק לינק להורדה).
-
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי כונן חיצוני 1TB המשתמש אותי להפעלת משחקים פרוצים בXBOX. המערכת שם חייבת להיות FAT32 כי רק את זה הXBOX קורא , אני רוצה בערך 600 GB למשחקים ואת השאר אני רוצה לעשות NTFS. זה אפשרי ? אם כן , יש דרך שלא כוללת פירמוט של הדיסק ?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS N75F יש לו את הכרטיס מסך של אינטל מובנה ובנוסף יש כרטיס מסך של NIVIDIA GT 555M. לאחרונה התקנתי כמה משחקים ישנים וכמה חדשים כמו סקיירים RYL משחקי רשת למינהים אבל לא משהו מטורף שהמחשב לא יכול לעמוד בזה. המשחק האחרון ששמתי לב לזה היה סקיירים התקנתי אותו הכל טוב הפעלתי הוא זהה את הכרטיס מסך של NIVIDIA ורץ מצויין זה היה לפני 3 ימים. ופתאום היום שבאתי לשחק נכנסתי למשחק ואז הוא עשה לי מזהה הגדרות ושם אותי על LOW שנכנסתי להגדרות ראיתי שהוא בוחר אוטמטי את הכרטיס של INTEL ולא נותן לי לבחור את NIVIDIA. הדברים שניסיתי עד עכשיו הם. עדכון דרייבר של NIVIDIA וגם NIVIDIA EXPERENCE. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על המשח…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני שלי כל האייקונים נעלמו לצדדים וגם ההתחל נעלם לצדדים וגם שנכנסים לאינטרנט אז רואים הכל בגדול ואי אפשר להיכנס לכלום שאני מוציא תאייקונים למחשב ועושה עוד פעם סדר לפי שם זה בורח לצדדים עכשיו אין כלום בשולחן עבודה לא רואים תהתחל לא רואים כלום מה אני צריך לעשות?תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות חומרה בשני מחשבים שונים בבית : 1. במחשב אחד - כשאני מדליק אותו יש ציפצוף ארוך ואחרי עוד כמה שניות שוב פעם ציפצוף ארוך וחוזר חלילה, זה לא יפסיק אם לא אכבה אותו. במקביל לזה המסך לא נדלק כלל. שחור לגמרי. אמרו לי שככל הנראה זה בעיה בכרטיסי RAM או בכרטיס מסך. את ניסתי לשחק עם זה, השארתי כרטיס RAM אחד וניסתי, החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. ניקיתי אותם לגמרי מאבק, גם את הסלוטים, עד שפתאום השארתי שוב כרטיס RAM אחד מחובר והמחשב עלה ישר לביוס, ושם קיבלתי את ההודעה הבאה : During the last boot up your system hung for improper frequency combination. your system is now working in safe mode. to optimize the system performance and reliability, make sure the fre…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איסיקיו אמיול וכו.. איך אני מבטל את זה שהם לא יעלו כל פעם שעולה הוינדוס? תודה
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
החלפתי את ה-2 גיגה(2X1G) שהיה לי עד עכשיו ב-4 גיגה (2X2G) אלה זכרונות DDR2 800MHZ הבעיות הם שלפעמים המחשב קורס(אני חוזר למחשב ורואה אותו במסך כניסה) או כשאני עובד עם VMWARE או שהתוכנה נופלת לי או שאפליקציות/פאקגים בתוך ה-VMWARE קורסות הייתי חושב שזה אולי הזכרונות לא טובים(למרות שהם חדשים) אבל לפני כמה חודשים הביאו לי עוד שני סטיקים של 1 גיגה, הוספתי אותם למחשב ואותם דברים היו קורים.. ככה שזה גורם לי להאמין שזה לא הזכרונות שבעייתים יש לי WIN7
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קודם כל תודה לאנשי האתר שעזרו לי בשאלות קודמות- כל החלקים הגיעו ויש לי מחשב חדש (גם) בזכותם! בעיה ממש רצינית היא הרעש שהמחשב מייצר- מחשב חדש וכל כך רועש! קניתי במיוחד מארז שאני יודעת שהוא שקט. והמעבד מהיר רק במעט מהמעבד שהיה לי במחשב קודם שלא ייצר בכלל כזאת כמות של רעש (היה לו מארז זהה). איך אני יכולה לבדוק כמה מאווררים פועלים בתוך המארז? אני משתמשת במחשב לאינטרנט ופוטושופ בעיקר, כך שאין לי בעיות של חימום וכאלה, אולי אני יכולה להפעיל רק את המאוורר של המעבד? תודה!
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, כבר במשך הרבה זמן אני חווה גמגומים ונפילות FPS במשחקים עם V - SYNC, שלרוב מסתכמים בנפילה ל59 FPS, מה שיוצר גמגום, ולפעמים הFPS עולה ל61 (למרות שהכרטיס ב50% ניצול לדוגמא), בinsurgency המצב חמור עוד יותר כי הFPS נופל ל 50 -+, גם כאשר הכרטיס על 20% ניצול, ורק כאשר אני מנמיך את ההגדרות בצורה משמעותית הנפילות פוחתות, יש משחקים בהם הבעיה פחות משמעותית כמו GTA V וBF4, אך היא עדיין מתרחשת, מה שכבר ניסיתי: להפעיל V - SYNC דרך לוח הבקרה של NVIDIA, להפעיל טריפל בפר, להפעיל adaptive V - SYNC (יוצר קריעות), לחסום את הFPS ב58 דרך NVIDIA inspactor, לחפור שעות באינטרנט . אשמח לפתרון כי זה ממש מתסכל.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-