עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם! לפני כחודש קניתי מחשב חדש: .amd 3200+, k8nf9,wd 120 sata, 6600 gt gigabite, raidmax cobra משום מה הכרטיס מסך מתחמם מאוד , בצורה רצינית מאוד הוא מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ששניות לאחר הפעלת המחשב ו70-75 מעלות בעבודה מאומצת של משחקים או תוכנות. יש לציין שהמעבד והלוח אם מכיעים לטמפרטורה סבירה של 40 מעלות. מה ניתן לעשות, שמתי לב לאחרונה כי המשחקים או התוכנות החלו להאיט טיפה לאחר עבודה של שעה או יותר למשך שניות ואף דקות. מה הטמפרטורה הנורמלית לכרטיס ואיזו תוכנה נוספת ניתן להוריד על מנת לבדוק את הטמפרטורה? תודה.

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  2. PC הפסיק לעלות לוח אם GA-B75M-D3H סוקט 1155 ניסיתי כל מה שידוע, לפרק את כל הרכיבים, לבצע CLR_CMOS. התופעה היא שהמחשב מציג את מסך הביוס הראשוני - מוצגות האפשריויות ללחוץ DEL, F9,F12 וכדומה אבל אז הוא מנסה להעלות את מסך הביוס הראשי כותב כתובת UEFI BIOS אבל לא מצליח להיכנס ונכבה. היות וניסיתי כנראה הכל וזה בעיה כנראה בלוח אם אני רוצה המלצה לחנות אמינה ומקצועית רצוי באיזור תל אביב שיטפלו לי במחשב. תודה.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  3. Started by Chaos,

שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בזמן משחק, כמעט כל משחק אשר מותקן על המחשב שלי: - Need For Speed: Most Wanted. - Age of Empires 3. - FIFA 2006. - NBA 2006. ועוד... ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר" (קיפאון ביט המוזיקה באותו רגע), ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. הדרייברים מעודכנים (81.95), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by sar_007,

המחשב לא מזהה את הסידירום מה אני יעשה? בהתחלה חשבתי שזה בגללל שהכבלים לא מהודקים היטב אבל הם כן

5. יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים. לצורך הצגת הבעייה: אחד 20 ג'יגה ושני 5 ג'יגה. ה-20 מחובר כ-Primery Master, כאשר הג'אמפר במצב ברירת המחדל. ה-5 מחובר כ-Secondary Master, כאשר הג'אמפר במצב Master. יחד עם ה-5 (עם אותו הכבל) מחובר הסידירום כ-Secondary Slave. כולם מזוהים ע"י הביוס והווינדוז (XP) כמו שצריך והכל בסדר. אני מעוניין לחסום את ה-5 כך שלא תהיה גישה אליו. נכנסתי לביוס והחלפתי לאופציה Not Available. מכאן שיערתי שהוא לא יופיע כשאכנס לווינדוז, אך הוא בכל זאת הופיע, וכמובן היה אפשר לעשות איתו פעולות כרגיל. מה אני לא עושה נכון פה?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  6. אוקיי, קודם כל שלום חבר'ה! כפי שאתם רואים אני חדש פה, אבל אני מקווה שזה לא יפריע לי להשתלב או לקבל את מיטב התמיכה מאנשים. אז ככה: אתמול רכשתי כונן קשיח חדש - WD 80GB SATA, ברצון לא לשלם הפעם לגנבים האלה מהחנות שלוקחים 50 שקל על הרכבה מסכנה. ההרכבה הפשוטה הלכה לי בקלות, וכך מהר מאוד הפעלתי את המחשב והגעתי למסך ה-BIOS של הלוח שלי (GA 8IK1100) על מנת לקנפג את ההארד דיסק. בקטגוריית ה-PERIPHERALS סימנתי את יציאת ה-SATA כ-SATA 0 (יש אפשרות ל-SATA 0, SATA 1, Master IDE, Slave IDE), לא שזה משנה, לדעתי, כי הלוח זיהה את ה-SATA0 כפעיל באופן אטומטי. את אופציית ה-SATA RAID כיביתי, והפעלתי מחדש את המחשב. התקנתי מחדש את הווינדוס על הכונן באופן ראשוני (במסך הכחול הזה של הדיסק), ולאחר שה…

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  7. היום בצהריים צפיתי בסרט באמצעות הTV-OUT שבכרטיס מסך שלי שמחובר לטלויזיה. כדי לראות סרט אני מנתק את הכבל של הכבלים מהטלויזיה כדי שיראו נקי. כשנגמר הסרט החזרתי תקבל ושמתי לב שכל ערוצי הVHF רואים בצורה מקולקלת, סריקה מחדש של ערוצים לא עזרה. הטלויזיה היא טלויזיה של ספקטרה. ניסיתי לנתק מהחשמל לזמן מה וזה עדיין מראה את אותה בעיה. את המפרט שלי אפשר לראות, לא שזה יעזור. מה אפשר לעשות? ולמה זה קרה משימוש בטי וי אווט??

8. ניסיתי fixmbr עוזר לפעם אחת ואז במקרה של ריסט שוב אותו סיפור. אני מפחד לעשות fixboot כי הוא כותב שיש מצב שאני לא אוכל לגשת למחיצות

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by temstet12,

אני מדבר מבית של חבר. מה שקרה שאתמול שמתי את המחשב להורדה ופתאום הייתה הפסקת חשמל והמחשב נפל. שהדלקתי אותו הוא פתח את הביוס והוא דורש סיסמא כדי להמשיך . ניסיתי כל מיני אני לא יודע מה לעשות עכשיו...... אם משהו יודע איך לפתוח את הסיסמא הזאת אני מאודדדד מאוודדדד יודההה לו

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  10. מישהו יכול לעזור לי שיחקתי במשחק (שד''א היה לו פסים שחורים כאלה על המסך ולא יכולתי לראות כלום) ושיצאתי במחשב פשוט נחבה זה קורה לי לפעמים וגם קורה לי שיש מין מסך כחול כזה וכתוב הרבה דברים ואז הוא עושה reset לא יודע זה קורה לי הרבה מישהו יכול לעזור? ד''א אני רוצה להשקיע במחשב בכרטיס מסך חדש ואולי גם בזיקרון או בדיסק קשיח ואני לא רוצה להשקיע במחשב שעושה לי כל הזמן בעיות ונתקע לי כל הזמן אז אני מבקש תעזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by tamirushb,

לפני כמה ימים התקנתי את הרשת הביתית שלי בהצלחה, רק נוצרה בעיה שמהירות ההורדה באימיול ירדה בצורה דרסטית כשאני מתחבר לאימיול אז מופיע לי הקקישור שאומר לי שיש לי "low id" ועם הדעדים לתיקון הבעיה עברתי על כל צעד וצעד והוספתי את היצתיאות שהם ביקשו - udp incoming ו tcp incoming עם הפורטים שהם ביקשו לשנות ועם כתובת האיי פי שהם רשמו. . אבל עדיין כשאני מפעיל את האי מיול הקישור הזה חוזר כאילו לא עשיתי כלום ומהירותת ההורדה לא השתנתה מה יכול להיות שלא עשיתי? מה אני צריך לעשות בקיצר??

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. Started by ross,

במחשב שלי יש לי רייד של שני דיסקים של 1TB של סמסונג שכונן C יושב עליהם. היום בבוקר המחשב נתן לי מסך שחור עשיתי הפעלה מחדש ואני שם לב שבמסך של הרייד (לפני שמערכת ההפעלה עולה) על אחד הדיסקים כתוב ERROR OCCURD הפעלתי את המחשב דרך MINI WINDOWS XP ואני יכול לגשת לכל הקבצים (מ-MINI XP אני שולח את ההודעה הזאת), אני מתכוון לגבות הכל, אבל יש דרך (אחרי הגיבוי) לתקן את הרייד בלי לעשות הפעלה מחדש?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by Gimel,

השילוש שזכיתי בו בתחרות ה-OC של האתר הפסיק לעבוד. אתמול עלה קצת ריח שרוף מהמחשב אחרי הפעלה מחדש (המסך החשיך ולא נדלק מאז), ועכשיו המחשב לא מראה סימני חיים. בהדלקות חוזרות הריח השרוף כבר לא מופיע, אך המחשב לא מבצע POST. ניסיתי לנתק הכל, להחליף כרטיס מסך להרכיב מחדש את המעבד ולאפס את הביוס. את הספק אני מפחד להרכיב במחשב אחר. מה אתם אומרים? הלך הלוח, הספק, או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  14. יש לי בעיה במחשב השני שלי כל האייקונים נעלמו לצדדים וגם ההתחל נעלם לצדדים וגם שנכנסים לאינטרנט אז רואים הכל בגדול ואי אפשר להיכנס לכלום שאני מוציא תאייקונים למחשב ועושה עוד פעם סדר לפי שם זה בורח לצדדים עכשיו אין כלום בשולחן עבודה לא רואים תהתחל לא רואים כלום מה אני צריך לעשות?תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. של XBOX? אחד עובד יופי...וכאשר אני מחבר את השני שתיהם מפסיקים לעבוד

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  16. יש לי מערכת עריכת וידאו מקצועית- עיקר המפרט: לוח אסוס חדיש, מעבד Q9550, כרטיס מסך- ATI4850 של גיגה בייט, וכרטיס עריכה של קנופוס- DVSTORM2. יש לי בעיה שהרבה זמן לא מצאתי בה פיתרון. מי שמבין בתצוגה יודע מה זה בכיות קווים Interlace , בדומה לזה: http://www.dtek.chalmers.se/groups/dvd/interlace_demo.jpg בהתחלה, חבר אמר שכנראה צריך להחליף כרטיס מסך- היה לי אותו כרטיס רק של חברת "ספייר", החלפתי- וזה לא פתר את הבעיה בכלל. זה קורה תוך כדי עריכת וידאו, וגם שאני מנגן סרט במדיה פלייר ,או אפילו PREVIEW בתוכנת צריבה. זה כבר ממש נמאס, מה יכול להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות: 1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה: 2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים: - במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא. - באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי). - באתר Gamer אנ…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  18. שלום לכולם... כותרת... מישהו יודע מה עושים אם זה? the application was unable to start correctly 0xc00000a5 ? זה קורה שפותחים את הכרום או שפותחים עוד דף או עוברים בין דפים...!?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  19. שלום לכולם לפני יומיים קניתי דיסק קשיח wd3200aaks של Western Digital המחשב שלי מסרב לזהות אותו. בחיפושים באינטרנט מצאתי שלצ'יפסט בלוח האם שלי - vt8237 אין תאימות עם SATA II (אבל יש עם SATA I). באתר של ווסטרן דיגיטל הציעו לשים ג'מפר וכך לקבע את הדיסק למהירות של SATA I אבל זה לא עובד... אני ממש אשמח לשמוע הצעות לפני שאחזור לחנות לבקש שיחליפו לי לדגם אחר (והרבה פחות משתלם..)

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  20. כבר התייאשתי איך אפשר לנהל שיחת טלפון ממודם רגיל אני מצליח לחייג ואני שומע אבל לא שומעים אותי והמיקרופן עובד בסדר ומחובר אני עובד עם חלונות xp :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  21. Started by Lipman,

בניתי 3 מחשבים 2 של אינטל עם מעבדים של סלרון ואחד אתלון 64 ביט של AMD והבעיה היא כזאת שלושתם עבדו הכול בסדר אבל היו איטיים ניסיתי לבודד רכיב רכיב וכלום לעומת זאת לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן עם לוח פולק עממי והכול רץ שם ...אצלי על הנייר הכול חדש מתקדם ועדיין איטי ..אם בשלושת המחשבים יש איטיות אז זה כבר אומר שהבעיה לא בלוח ולא במעבד או בספק כח או בזיכרונות ... הדיסק הקשיח חדש Sata 1.5 GB / 150MB/S בנפח 120GB. יכול להיות שאני שוכח לעשות משהו ובגלל זה יש איטיות מחפירה ? אני חייב לציין שבשלושת המחשבים עשיתי פירמוט דרך ה XP אבל פירמוט מלא .. לא מהיר אולי פה הבעיה צריך לפרמט קודם כל מה DOS ? הקטע שהדיסק הקשיח ממש חדש קיבלתי אותו באריזה בלי וירוסים בלי קבצים בלי כלום אפילו פירמוט מה…

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  22. הייתי בכמה מעבדות בארץ ואמרו לי שצריך להחליף לוח , והמאוורר לא עובד ,בקיצור סלט ! אם יש למישהו רעיון או בעיה דומה אז בבקשה להגיב או לשלוח לי sms למספר 0523-475709 (או תתקשרו)

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  23. לפני כחצי שנה רכשנו מחשב עבור עבודת ניהול חשבונות. במחשב הזה לא משחקים, והוא מיועד אך ורק לעבודה יומיומית (לכן זה גם דחוף לי). בחודש וחצי האחרונים החלו בעיות רבות עם המחשב, תצוגות תקלה שונות, פעם המחשב נתקע, פעם הוא לא עולה, וכו'. כרגע יש ברשותי רק הודעה אחת, שבאה לפני שעולה הווינדוס, והיא מופיעה רק לפעמים. אני אתן קצת אינדיקציה לגבי ההודעות שמופיעות : כאשר הווינדוס כן עולה, מופיעות לפעמים הודעות שונות שמתייחסות למיטב זכרוני להארד-דיסק. הם מופיעות בצורת בועה עם סימן קריאה במשולש צהוב (Windows XP) בצד סרגל ה"התחל". לאחרונה גם החלו לפעמים להופיע הודעות שגיאה במרכז המסך, עם משולש צהוב גם כן, ומוצגים הודעות שגיאה לגבי קבצים שונים, של הווינדוס ולמרבה ההפתעה גם של המודם האלחוטי…

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by jackal,

חברים שלום יש לי מחשב פנטיום 4 2.80 ,אשר מוברים לו 3 הרדיסקים . 1- סטאה ושניים חיבור רגיל ( הכבל הרחב) הוספתי לו עוד הרד דיסק של 1 טרה סטאה על מנת להוציא את שני ההרדיסרים הרגילים. ההרדיסק מחובר רואים אותו בביוס ובדיוויס מנגר , אבל !! לא רואים את הכונן ב: My Computer. מה עושים . לעזרתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים