עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה (לא LCD) למחשב (כ.מסך geforce 8800gt). קניתי כבל וחיברתי את כרטיס לטלווזיה נכנסתי ללוח בקרה של הכרטיס ועשיתי את כל מה שצריך לעשות שמה, אחרי ששינתי את ההגדרות היו כמה הבזקים על הטלוויזיה של המסך ואז כלום. אני לא יודע כבר מה לעשות. עזרה בבקשה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  2. Started by ziv124,

המחשב שלי נתקע דיי הרבה פעמים זה יכול להיות באותו יום 4 פעמים או לא לקרות שבוע.. אחרי שנתקע אי אפשר לעשות כלום רק לכבות.. התקיעה זה לא מסך שחור או משהו פשוט נתקע זה לא תקלה בווינדוס כי פירמטתי מה יכולה להיות התקלה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  3. נכנסתי עם חשבון OUTLOOK לאפליקציית 'דואר' ושם בהגדרות הלכתי להוספת חשבונות. גם הג'ימייל וגם המייל של העבודה הוא לא מאשר ואומר שהפרטים שגויים. והם לא! כרגע אני נכנס לג'ימייל ולמייל של העבודה דרך הדפדפן, אבל זה לא נוח לי. מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  4. יש לה לוח אם של אסוס P5QPL-AM סטיק אחד של סמסונג 2GB רגיל כרטיס של ספיר 5670 512MB כונן קשיח של WD 250 SATA רגיל ומעבד 775 אבל לא דואל קור על 3.2 GHZ שמנגנים סרטים רגילים וסדרות מנגן מעולה וחלק החלונות 7 סבבה הכל פיקס אבל כשהיא מנגנת סרט HD מלא יש תקיעות ייתכן וזה המעבד שיוצר צוואר בקבוק? מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  5. תופעה מוזרה שלפתע קרתה. אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק ,יש רעש קטן, המאווררים מסתובבים, ולאחר שנייה אחת - נכבה. אחרי 5 שניות זה קורה שוב - נדלק ואז נכבה אחרי שנייה. ככה כל הזמן. המחשב עצמו יחסית חדש. הנה הסרטון של מה שקורה (הסרטון עם קול) הסרטון תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  6. שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by KF,

שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by galitt23,

שלום לכולם. ב Windows 7 המנוח היה לי את המדיה סנטר ששימש אותי לצפות / להקליט שידורי טלויזיה דרך העידן+. מאז שהמחשב עודכן ל 10, התוכנה הזו נעלמה. יש דרך להתקין אותה? ניסיתי את הדרך שמציעים פה אבל זה לא באמת עובד, אני לא רואה שאחרי התהליך התוכנה נמצאת. אם יש למישהו שיטה שבאמת עובדת, יעזור לי מאוד. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות להשתמש ב"קודי" אבל אני מחפש את המדיה סנטר דווקא.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  10. ברשותי כונן קשיח של WESTERN DIGITAL 80GB IDE, שאותו חיברתי ככונן משני עליו שמרתי את כל התמונות שלי והמסמכים וזאת לאור חשש שמערכות הפעלה מדי פעם קורסות ויש צורך לפרמט את המחשב. (לכונן היו שתי מחיצות כאשר ) רעיון זה אכן הוכיח עצמו כיעיל עד שלאחרונה נעלמה לי מחיצה (לא זו עם התמונות) ושלשום נעלם לי הכונן מהמחשב לגמרי (כנראה שהייתי צריך להבין את איתותי הגסיסה של הכונן) . ב DISK MANAGMENT אני רואה את המחיצה אך אין לי אפשרות לעשות INITIALIZED (יש אפשרות לעשות ALLOCATE, שאין לי מושג מה זה). ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר אבל לא ראיתי אפילו את המחיצה השניה (זו עם התמונות- אני מקווה). בכל מקרה האם יש אפשרות לנסות ולהריץ איזושהי תוכנה לחלץ את המידע או מאחר שמדובר (ככל הנראה) בבע…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by juve12,

כאשר אני עולה ב WINDOWS אז אין לי סימן של העכבר ת העכבר לא מןפיע אבל כאשר אני עולה ב REAL MODE אז העכבר עולה האם יתכן שיש בעיה עם הDRIVER? האם כדי לי להוריד את הDRIVER הישן ולעלות את ה WINDOWS מחדש? האם יש פיתרון אחר? תודה על העזרה

12. פתחתי EVEREST ובמחשב של אחי רשום שהטמפרטורה של הגשר הצפוני ציפסט H61 היא 68 מעלות זה נשמע גבוה מדי , נגעתי בציפסט עצמו בצלעות וזה חם אי אפשר להשאיר את היד קבוע עליו , מישהו פה יודע על כמה מעלות אמור להיות הציפסט ? חיפשתי טמפרטורה באתר של אינטל לא מופרט שם . ועוד שאלה : מה הסיפטום של ציפסט חם ? המחשב ניהיה כבד ? איטי ? מקרטע ?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  13. כי אני רוצה להפעיל את גיפורס שלי והוא לא מזזה אותו הוא מפעיל לי את זה של הלוח איך אני מבטל אותו בבקשה

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by scohen360,

gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w שלום אני מפעיל תמחשב ולוחץ f12 להיכנס לboot לבחור מה המחשב יעלה קודם בשביל לבחור מה המחשב יעלה קדום זה מגיעה לי לרשימה של הדברים אבל הboot לא מגיב אי אפשר לזוז שם ולבחור תאופציה הרצויה משהו ניתקל בבעיה כזאות ?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by Neus,

אתמול פתחתי את האשכול הנ"ל בנוגע להחלפת לוח אם: http://hwzone.co.il/community/threads/537272-צריך-ייעוץ-בנוגע-ללוח-אם-חדש בכל אופן, קריאת האשכול כבר לא ממש רלוונטית, מכיוון שאסביר את הבעיה שהתעוררה בקצרה: יש באמתחתו של סבא שלי מחשב מלפני כ-5 שנים(אני בכוונה מציין שהמחשב שייך לסבי, משום שרכיבי החומרה שלו פשוט ישנים להחריד), ולאחרונה לוח האם של המחשב יצא מכלל שימוש. עכשיו, הרעיון שעלה לי הוא החלפת לוח האם בלוח אם אחר. הטכנאי במעבדה אליה לקחנו את המחשב (שם גם נאמר לנו כי לוח האם יצא מכלל שימוש) הסביר לנו שאם נחליף את לוח האם, המערכת עלולה שלא לעלות, בקיצור, אין לי מושג על מה הוא דיבר, אשמח אם מישהו יסביר לי אם קיים חשש כלשהו בהחלפת לוח האם. בנוסף, אשמח אם מישהו יסביר או…

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by asilic,

היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים. חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשב המשני אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב מחכה לפתרון

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  17. בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  18. שלום רב, המחשב הנייד שלי נשבר, אנימנסה להציל קבצים מהדיסק באמצעות חיבור מחבר- כבל IDE -USB אני לא ממש יודע איך למצוא את הכונן במחשב החדש. יש למחשב החדש מערכת הפעלה WIN 7 אשמח אם מישהו יודע איך עושים זאת ויסביר לי. אפשר לשלוח לי למייל: davidon@walla.co.il תודה דוד

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by marta88,

שלום רב האינטרנט מתנתק כל יומיים בערך בגלל בעיית dns. ריססת פותר את בעיית הגלישה ואחרי ימיים שוב מתנתק ואי אפשר לגלוש רק אחרי ריססת. להלן הודעת שגיאה : the DNS name does not exit error code : INET_ E_ RESOURCE_ NOT_FOUND אבקש לקבל פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. ניסיתי לנקות כמה פעמים עם מטלית יבשה את התוף המבריק ובכלל בפנים, המצב מאוד השתפר אבל עדיין יש מריחת צבע אפור. האם אני מנקה לא נכון? אולי יש מקומות שאני מפספס? איך להתקדם - חוץ מלקנות מדפסת שאולי לא תהיה ברירה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by okfir,

שלום לכולם, אתמול הרכבתי מחשב מחלקים שהזמנתי לצערי בשניה של חוסר תשומת לב שברתי שלושה פינים USB 3.2 VER 1 שנמצא על הMB האם קיים מתאם בין כבל ה USB VER 1 שמגיע מהמארז לחיבור VER 2 שנמצא בנוסף על הMB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by bennnn,

קניתי הרדיסק סאטה 2 של סיגייט באתי לחבר אותו במקום הישן ופתאום אני רואה שהחיבור מהלוח אם של הכבל סאטה יצא ונדפקו הפינים שניסיתי להחזיר יש לי לוח אם p4p800se ויש חיבור סאטה 2,ההרדיסק עובד עכשיו על הסאטה 2.אבל מציק לי שהלך לי חיבור 1 של הסאטה 1 כך שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק. אפשר להלחים את הפינים?ולסדר?או לשים מפצל?יש פיתרונות?תודה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by motorishta,

שלום רב. אני סובל מזה כבר כיומיים, זה לא קורה באופן קבוע, זה יכול לקרות גם כשאני סתם מקליד ברגע זה את ההודעה, אבל לרוב זה קורה לי ב-GTA המספר הודעה הוא 0x0000008e. לפי מה שאני הבנתי מאתר של מיקרוסופת זה הזיכרונות. עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל, את האמת זה קרה לי אחרי שפירמטתי את המחשב. לא יודע אם זה קשור, אבל היה אובר קלוק על המערכת לפני הפירמוט, ביטלתי את האובר קלוק ואז פירמטתי . כאשר היה אובר קלוק זה לא קרה לי אפילו פעם אחת! המפרט שלי הוא E6750 GA-P35-DS3L 1X2GB 1066MHZ OCZ CL5 8800GT איך אני בוודאות יכול לדעת מה זה? אין לי כוח לפרמט שוב את המחשב בשביל להיות בטוח אם זה זה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by lior505,

קניתי מחשב לפי מפרט שהביאו לי פה לפני כמה חודשים ואני מרגיש שלא הוא ממש את עצמו מפרט: מעבד : amd 1075t x6 שתי כרטיסים readon 6850 crossfirex enable crossfire מופעל זכרון : 4GB לוח: 890GPA-UD3H יש לדוד שלי מחשב יותר חלש core 2 due 7000 ומשהו וכרטיס אחד 4500 משהו כזה ושאני נכנס למשחק נגיד MAFIA 2 עובד חלק אבל פה ומשם פתרום יש ירידה של FPS לכמה שניות ולדוד שלי אין ויש לו מחשב יותר חלש איך אני מסביר את זה?! תוצאת 3DMARK 11 FULL EXPRINCE http://3dmark.com/3dm11/1635210;jsessionid=1dzzfqd44y5ku?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1635210%3Fkey%3Djd7LNnsf0sb3MckWTJQKvBU56Arqtb

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by Vortex,

בזמן האחרון, בזמן עבודה עם המחשב, אני שומע רעש מבתוך המארז, כאילו ההארדיסק מתכבה (רעש שאני שומע כשאני עושה ריסט), ואז נדלק מחדש. ברגע שהוא מתכבה התמונה קופאת ואז "משתחררת". איך אני מסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים