תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
האם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש כדי שהכרטיס החדש יעבוד טוב והאם זה בכלל משנה ? (WINXP) בבקשה תענו 8)
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי עושה המון ריסטים פתאומיים, זה מונע ממני לשחק במשחקים. לשמוע שירים, ועוד כל מני דברים קטנים. עשיתי כמה בדיקות ואני סבור שזאת בעיה בטמפרטורה. בדרך כלל אחרי שהמחשב עושה ריסט ואני בודק בביוס, הטמפרטורה עומדת על 52-56 מעלות, ולפני שהיה ריסט (לפני שהפעלתי בכלל משחק או משהו כזה) היה משהו כמו 40-45. אני רוצה להעלות טיפה את הטמפרטורה שבה יהיה לי ריסט, אך לא מצאתי שום אפשרות. בביוס חיפשתי - ולא מצאתי. האם יש תוכנה שיכולה לעזור ? משהו ?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כרטיס מסך ati 1900 XTX 512mb ,תוכנה 10.2 של ATI לפני חודש מחשב שלי מחובר לטלויזיה LG סרטים איכות מצוין היום פתאום סרט עם נקודות אדום הרבה, לא הצלחתי לתקן מבוטל נקודות אדום. מסכי מחשב אין בעיה אין נקודות אדום ,כן טלויזיה מוזר מה בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
כי אני רוצה להפעיל את גיפורס שלי והוא לא מזזה אותו הוא מפעיל לי את זה של הלוח איך אני מבטל אותו בבקשה
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד של Intel 3.4Ghz שהוא Daul Core, ראו תמונה: אבל ב Task Manager אני רואה רק גרף אחד של CPU (תמונה שנייה) איך אני מסדר את זה? איך אני אראה שני גרפים של CPU ב Task manager? האם הביצועים שלי נפגעים כתוצאה מכך? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים. חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשב המשני אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב מחכה לפתרון
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
טוב,הבעיה היא לא אצלי,ככה שאני לא יוכל להביא את כל הפרטים. אבל לחבר שלי יש בעיה והוא לא יכול להפעיל את הסי די רום. טוב אז ככה: הוא היה באמצע התקנת משחק ואז הייתה פתאום הפסקת-חשמל [כן קורה לפעמים ] אז אחרי זה שהוא הפעיל את המחשב מחדש,אז הוא קולט שהסי די רום לא עובד.. הוא ניסה להכניס דיסקים ויש אור של חשיבה אבל זה לא קולט את הדיסק... אז בסוף איכשהו הוא הצליח לגרום לסי די רום לפעול שוב על-ידי,פתיחת משתמש חדש ב ווינדוס.. [נוו אתם יודעים לפתוח USER חדש,לא משהו מסובך] אבל הייתה לו שוב הפסקת חשמל,ועכשיו שהוא ניסה לפתוח משתמש חדש,הטריק הזה לא עזר שוב הסי די רום שוב לא פועל.. אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לו [מסכן,לא רק שאין לו אינטרנט גם אין לו משחקים ] אני חושב שזה מש…
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ניסיתי לנקות כמה פעמים עם מטלית יבשה את התוף המבריק ובכלל בפנים, המצב מאוד השתפר אבל עדיין יש מריחת צבע אפור. האם אני מנקה לא נכון? אולי יש מקומות שאני מפספס? איך להתקדם - חוץ מלקנות מדפסת שאולי לא תהיה ברירה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כמו כל יום אחרי 6 שעות מייגעות בבי"ס אני בא היום הביתה, פותח את המחשב (שיש לי בו WIN XP Home) ומכיוון ששמתי ב-Startup את ההתחברות שלי לאינטרנט אז כמובן שעלה לי מיד חלון ההתחברות (לי זה הרבה יותר נוח) כרגיל אני לוחץ Connect, אחרי 2-3 שניות זה מתחבר ואני בא לפתוח את ה-IE לראות מה חדש בגיימר ופתאום...בום!!!! לא סתם אבל ה-IE לא עולה ובמקומו מופיע החלון המעצבן הזה שמיקרוסופט תקעו ב-XP אני מנסה לפתוח את My Computer ובדיוק אותו דבר רק שבמקום internet Explorer כתוב My Computer!!! בעצם כל דבר כמעט מופיע לי החלון המעצבן הזה!!! אני כהרגלי הולך לכפתור הקדוש שנקרא Restart במחשבה שהכל יסתדר...אבל לא!!! אבל מה גיליתי??? שאני יכול לפתוח כל מה שאנ…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
זה ממש מצעבן קניתי HD חדש מחבר אותו למחשב נכנס לBIOS נכנס לזיהוי IDE ומחכה....ומחכה...ומחכה...חשבתי אולי יש מצב קטן שזה בגלל שהרד דיסק בגודל 80G אז נתתי לו זמן ראיתי שלאחר 32 דקות שום דבר לא עוזר התחלתי לשחק: החלפתי ג'אמפרים, החלפתי כבלים, שמתי אותו פעם בMASTER פעם כSLAVE עם CD ופעם עם HD אחר לא עוזר. הניחוש הכי טוב שלי שלוח אם שלי לא תומך בסדר גודל HD שכזה אולי PATCH לBIOS והכל סבבה? השחקנים: MAXTOR DiamondMax 80GB 8MB ATA 133 Gigabyte GA-6BXC BIOS AWARD 1998 PII 350 הצעות כלשהם?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אין לי מושג מה נסגר עם המחשב שלי, פתאום מחשקים בתלת מימד לא עובדים כמו שצריך, משחקים שנהגו לעבוד. שיחקתי לי במשחק ופתאום הגרפיקה קפצה והפכה למעוותת ומאז כל המשחקים או מעוותים או עובדים קטוע בצורה שלא מאפשרת לשחק. מבחינת דרייברים זאת לא הבעיה מכיוון שהדרייברים הכי חדשים מותקנים והמשחק לא עובד כמו שצריך. לקחתי את המחשב לחנות מחשבים שתעבור בדיקה והטכנאי הגיע למסקנה שהבעיה נובעת מכיוון שהמאוורר לא עובד, דבר שנראה הגיוני, רק שהמשחקים אחרי החלפת מאוורים לא עובדים. אני פונה אליכם בניסיון נואש, עזרו לי, כוונו אותי-מה עליי לעשות? בתודה רבה מראש, EnZeR
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני כרגע בארה?ב וקיבלתי כמה רכיבים למחשב חדש שיורכב בארץ כשאחזור עוד כמה ימים. אין לי אפשרות מעשית לבדוק תקינות מלאה של כולם כמערכת אבל האם ניתן לבצע איזשהן בדיקות מקדימות רק לוודא שלא אקח אתי דברים שהם כבר DOA או שבעייתיים, למרות שסיכוי קלוש שכן הכל אמור להיות חדש. הרכיבים הם: לוח אם DFI Lanparty Ultra-D, ספק כח TAGAN 480W U-22, זכרון OCZ PC4000 Gold VX, כרטיס מסך MSI X800XL. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק סאטה 2 של סיגייט באתי לחבר אותו במקום הישן ופתאום אני רואה שהחיבור מהלוח אם של הכבל סאטה יצא ונדפקו הפינים שניסיתי להחזיר יש לי לוח אם p4p800se ויש חיבור סאטה 2,ההרדיסק עובד עכשיו על הסאטה 2.אבל מציק לי שהלך לי חיבור 1 של הסאטה 1 כך שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק. אפשר להלחים את הפינים?ולסדר?או לשים מפצל?יש פיתרונות?תודה
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של 400GB. הייתה לי עליו תיקיה של מוזיקה והכל היה טוב ויפה. לאחרונה צירפתי עוד שתי תיקיות לספרית המוזיקה ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני מקבל שגיאה "עליך לאתחל את הכונן בטרם תוכל להשתמש בו" חשוב לציין ששאר התיקיות בכונן נפתחות כרגיל. תודה ויום טוב נדב
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח GA-8I945PG-RH, ויש לו 3 חיבורי IDE. ב IDE1 הוא מזהה הכל, כולל כוננים אופטיים, אך בשניים האחרים שמלכתחילה לא אמורים לזהות כוננים אופטיים, הוא לא מזהה גם כוננים קשיחים, שלי אתר החברה הוא כן אמור לזהות. אם כן, יש לכם מושג מה יכולה הבעיה? וזה לא ג'מפרים. בדוק.
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בזמן האחרון, בזמן עבודה עם המחשב, אני שומע רעש מבתוך המארז, כאילו ההארדיסק מתכבה (רעש שאני שומע כשאני עושה ריסט), ואז נדלק מחדש. ברגע שהוא מתכבה התמונה קופאת ואז "משתחררת". איך אני מסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים כבר איזה תקופה, וזה מעיק! כל פעם השגיאה שמופיעה במסך זה בגלל nv4_disp.dll ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, אפילו ניסיתי עם דרייבר קלינר... כלום! זה עדיין ממשיך... מה אפשר לעשות עוד? העליתי את הקובץ minidump. נ.ב. הגירסאת דרייבר שאני עובד איתה היא 71.89 עריכה: המפרט שלי, משום מה לקחתי את זה בתור משהו מובן מאליו P4 3.0 ASUS P4P800 DELUXE 512 KINGSTON GAINWARD 6800GT GS ספק: Tt ButterFly 480W
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1 לא מיזמן חיברתי לו הארדיסיק חדש לבדיקה דגם שונה כנירא זה לא היה מתאים. אז החזרתי לישן ועכשיו המחשב לא פועל וכאשר אני מדליק ללא הארדיסיק אז הוא עולה ורושם שהוא לא מזהה את הארדיסיק מישהו יודע אם אולי חיברתי משהו או שנישרף משהו בתודה יקיר.
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מסך 19" (DAEWOO EF1901) בן כמה שנים לפחות, וכנראה גם לא עבד הרבה זמן. ניסתי לחבר אותו כ-DUAL SCREEN עם המסך שלי, אך התצוגה בו "צהובה" מדי. איך אפשר לקבוע שהמסך תקול? בעיה אולי בעיה בחומרה? תוכנה? בפריט סקרין הצהוב לא נתפס, כשעושים AUTO ADJUST למסך זה לא פותר הבעיה. לדעתי המסך תקול. איך אפשר לקבוע את זה בוודאות?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש בעיה שאיך שהוא מדליק את המחשב יש את המסך השחור הזה בהתחלה שכתוב את הממורי וכל זה אז שם נתקע המחשב, והדבר היחידי שהיא יכול לעשות זה ריסט למחשב עם CTRL + ALT + DELETE. האמת שאני לא הייתי אצלו כדי לבדוק את הבעיה בדיוק, יכול להיות שכתוב שם מה הבעיה. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעזור לו, כי הוא בכלל לא מבין בעניין הזה ואני עוזר לו בטלפון. אז אם מישהו יכול לחשוב על איך אני יכול לעזור לו אני ישמח. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איך אני יכול להפתור את הבעיה??? ניסיתי בשני התוכנות Roxio Easy CD & DVD Creator 6 וב NERO כיצד ניתן לגרום לו לצרוב במהירות של 48 באופן רציף של הצריבה ? זוות לא הבעיה של הדסקים כי ניסיתי מספר דסקים וזה לא עוזר
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים. מי מאלה מעודכן יותר? האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה? למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר. כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המחשב נדלק לי lenovo ונתקע על המסך שמראה ארבע קוביות כחולות של ווינדוס. אי אפשר לעשות כלום רק לכבות ולהדליק עד המסך הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי?? יש לי שיעור עוד מעט.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-