עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sar_007,

המחשב לא מזהה את הסידירום מה אני יעשה? בהתחלה חשבתי שזה בגללל שהכבלים לא מהודקים היטב אבל הם כן

2. Started by ranzz1,

התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom: http://www.minicom.com/kvm_usb.htm על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM. בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין. עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה. ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום. בעיקרון ה CAT…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by yaki cohen,

בעל כונן (ssd (c וכונן נוסף בקיבולת 1 טרה בייט (d),בהגדרות שמירה של כונן להורדות הגדרתי את כונן D ,משום ומה מוריד שמירות משחק ועוד לכונן C ומקבל הודעות על חוסר מקום אחסון -----אנא עזרתכם !!

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  4. המחשב כבר זמן מה מאתחל בזמנים אקראיים - אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את קובץ הMinidump. תודה, נדב. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by hzhz24,

התחיל מהיום ממש קריסות של מסך כחול (היו בעבר פעם ב.. ) הכל התחיל אחרי שכמה פעמיים נפל החשמל בבית,והמחשב נכבה בבום. ביטלתי את האוברקלוק של המעבד.הוצאתי את הבטריה בלוח אם,שחזרתי את המערכת. מה עוד עלי לעשות? עשיתי הרגע תיקון של קבצי הויינדוס על ידי הכנסת הדיסק, זה גם יכול לפתור ? עידכון:זה לא עזר שוב מסך כחול (תמונה 2 ) אגב המחשב . I5 2500K Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 8GB DDR3 1333 Samsung 1TB Sata II 32MB F3 GTX570 1280MB

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  6. ניסיתי לחבר דיסק של 4.3 ג"ב של מקסטור למחשב DX2 66 מה"צ עם ביוס AWARD משנת 94. הביוס לא זיהה את הגודל הנכון וחשבתי שעם תוכנת MAXBLAST II שאמורה לפתור את מגבלות הגודל אוכל "לרמות" את המחשב. לזה היא נועדה הרי. הבעיה היא שעברתי את כל השלבים בתוכנית, מחיצות, פירמוט, מערכת הפעלה והתקנת EZ-BIOS ובכ"ז הדיסק לא מוכר עם האתחול. פעם זה INVALID SYSTEM DISK, פעם I\O ERROR ויש פעמים שאני מקבל את מסך ה-EZ-BIOS שמבקש לבחור בין אתחול דיסק לאתחול תקליטון ואחרי בחירה כלשהי הכל נתקע. אז רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי חיבור כזה ואם כן האמנם רק באמצעות MAXBLAST? ואם יש מישהו שמתמצא בסדר השלבים הנכון בתוכנית ויכול לעזור אשמח לשמוע ממנו, אפשר גם ב-ICQ : 115600486. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by galai198777,

אני יכול לחבר את זה עם זה ביחד למחשב נייח זה יעבוד לי ?

8. Started by h_yoav,

בזמן האחרון יש יש לי מלא מסכים כחולים מה אני יכול לעשות? ולפעמיים המחשב נתקע גם בלי מסך כחול הוא נתקע בתמונה האחרונה שהוא הראה או שהסמך נהיה שחור או שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולפעמיים גם הוא כותב כמו שנגיד למסך לא מחובר כלום אז המסך כותב sync out of range אין לי בעיות של חום במחשב מה זה יכול להיות?

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by odedraz,

שלום חברים, יש לי לוח אם ConRoe945G-DVI המעבד שמותקן עליו כרגע Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz אני עוניין להחליף מעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) האם הלוח יתמוך? במדה וכן האם אני נדרש לעשות שינויים כלשהם בלוח?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  10. אני מנסה להתקין XP על מחשב כלשהו, הדיסק בפנים, אני מדליק את המחשב, והוא פותח לי תפריט הגדרות BIOS בלי שביקשתי. כשאני מדפדף שם בין התפריטים, באחד מהם רשום שבBOOT הקודם שלו הייתה לו בעיה עם המהירות של המעבד ושעכשיו הוא בSAFE MODE. אבל רשום בביוס שהמעבד על 2400MHz בדיוק כמו שרשום על המעבד. בנוסף רשום גם שהוא על מכפלה 18 של 133/33, אבל כמובן שאי אפשר לשנות את זה כשאני במוד של 2.4 ולא של יידני. מה הבעיה שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by greenvector,

שלום כמו שנכתב בכותרת, יש לי כרטיס מסך ATI 4850 שכאשר הרצתי משחקים מעט כבדים (כמו Witcher) המחשב פשוט נכבה. לאחר בדיקה בלוג של הווינדוס + תוכנה PC WIZARD 2008 גיליתי שגם במצב מנוחה הטמפרטורה של כרטיס המסך היא כ- 90 מעלות ובזמן הרצת משחק הטמפרטורה מעל 100 מעלות. רכשתי את הכרטיס ב- KSP (עדיין תחת אחריות) , כשהלכתי לשם הם אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות ואם זה בכלל מוגדר כבעיה בכרטיס ושגם אם ניתן לעשות משהו אני אקבל כרטיס מתוקן במקום כאשר כל הפוצדורה תיקח לא פחות משלושה שבועות. האם בוודאות הכרטיס שברשותי דפוק? עשיתי כל בדיקה שעולה לי בראש והכל מצביע לכיוון הכרטיס.. וגם מה הנהלים המקובלים בכל הנוגע להפעלת אחריות על מוצר מחשב אם מישהו יודע.. תודה.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by asmy999,

אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס רשת של LG , הכרטיס הוא LG GOLDSTREAM LNPC||-10/100 של BIT 16 , אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר בו קיים דרייבר כזה , או לחילופין יעלה אותו תודה מראש אסף

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by YinnoN,

קנינו את המשחב החדש לש אחי ויש בו mb של abit kv8 pro לa64. בקיצר אינ מתקין את הדרייברםי של הסאונד והרשת ועכשיו יש לי שם 3 דרייברםי כאלה האם אני צריך להתקןי אותם ? via usb 2.0 צריך להתקין ? via sata raid צריך להתקין ? הhd הוא ata amd64 processor צריך להתקין ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  15. כבר התייאשתי איך אפשר לנהל שיחת טלפון ממודם רגיל אני מצליח לחייג ואני שומע אבל לא שומעים אותי והמיקרופן עובד בסדר ומחובר אני עובד עם חלונות xp :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  16. Started by aviad024,

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  17. Started by OmerCohen,

שלום לכולם,הבעיה שלי היא כזאת:אני מחבר למחשב שלי (LENOVO G510) (עם מערכת הפעלה WIN7 32BIT) מיציאת הHDMI טלוויזיית LG ומעביר תמונה באופן מצויין.הסאונד אינו עובר לטלויזיה ולזה מצאתי פיתרון - עדכנתי את כ. המסך שלי (INTEL HD GRAPHIC 4600)אחרי התקנת הדרייבר הכל מצויין יש תמונה וסאונד אבל אחרי הפעלת המחשב מחדש או אחרי שהוא מתעורר ממצב שינה, הדרייבר החדש שהותקן אינו נשמר ואני חוזר לאותה הבעיה שיציאת הHDMI לא מעבירה סאונד.מישהו מכיר את הבעיה הזאת?אני ניסיתי את מזלי באתרים אחרים ללא הצלחה...אשמח למציאת פיתרון לבעיה.תודה, עומר.

18. Started by ice-t,

אמרו לי פה בפורום שיכול להיות שיש לי התנגשות של כרטיס רשת עם רכיב אחר. התמונה הזאת מראה משהו שמעיד על זה??

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by ymizrachi,

היי חברה.. אני פשוט רוצה לברר.. יש לי זיכרון של TWINMOS PC2-6400 DDR2 800MHZ. בדקתי כמה דברים מCPU-Z וPC WIZARD מראה שהמהירות לא 800 אלה 400. אולי חשבתי שהעיניין הוא שDDR2 שווה ל400X2 שזה כל DDR עובד במהירות של 400 >> וכך זה יוצא DDR2 800MHZ ??? מישהו יכול לעזור לי להבין את זה? זה מv שמופיע c PC WIZARD >> : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] תודה [br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 19:52:01 vbv v,aucv ! xdur! Hi, Everything seems right with your memory. Here is the explanation: Clock: DDR, DDR2 and DDR3 memories are labeled with double their real clock rate. DDR2-800 memories run in fact at 400 MHz transferring two data per clock cycle.…

20. Started by megahertz8,

למרות שאני יודע שזאת בעיה שקוראת מדי פעם במסכים של LG, בכל זאת זה מאוד מאוד מעצבן. הבעיה למי שלא מכיר: יש לי מסך F900B מסדרת Flatron, מדובר במסך CRT כמובן, והבעיה היא שפעם בכמה זמן הוא מתחיל לצפצף, וזה לא עובר עד שאני מכבה את המסך (ואז כשאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לצפצף). הרעש עצמו הוא High pitch, כלומר מאוד מאוד גבוה, ומפריע מאוד. אפשר לטפל בעניין? או שצריך ללכת לחנות שמכרה לי את המסך? תודה מראש, ערן.

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by lior505,

קניתי מחשב לפי מפרט שהביאו לי פה לפני כמה חודשים ואני מרגיש שלא הוא ממש את עצמו מפרט: מעבד : amd 1075t x6 שתי כרטיסים readon 6850 crossfirex enable crossfire מופעל זכרון : 4GB לוח: 890GPA-UD3H יש לדוד שלי מחשב יותר חלש core 2 due 7000 ומשהו וכרטיס אחד 4500 משהו כזה ושאני נכנס למשחק נגיד MAFIA 2 עובד חלק אבל פה ומשם פתרום יש ירידה של FPS לכמה שניות ולדוד שלי אין ויש לו מחשב יותר חלש איך אני מסביר את זה?! תוצאת 3DMARK 11 FULL EXPRINCE http://3dmark.com/3dm11/1635210;jsessionid=1dzzfqd44y5ku?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1635210%3Fkey%3Djd7LNnsf0sb3MckWTJQKvBU56Arqtb

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  22. יש ברשותי שתי דיסקים קשיחים W.D 80GB 8MB CACHE 7200RPM WD 30GB 2MB CACHE 7200RPM עכשיו לאחרונה הלוח אם לפעמיים לא מזהה את אחד הדיסקים או לפעמיים את שניהם האם זה יכול לנבוע מאחד מהסיבות הבאות: 1. Overclock שהיה די הרבה זמן ועכשיו אני במהירות Stock 2.אחד מ ATA 133 cable דפוק 3.או שבאמת שניהם גוססים? 4.לוח אם נדפק הם משמיעים לפעמיים תיקתוקים שמעידים על גסיסתם אבל זה די מוזר ע"פ תוכנת האבחון של W.D הדיסקים קשיחים תקינים לחלוטין ממה נובע הסיבה לכך שהדיסקים קשיחים "מתנהגים ככה" תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by Ooga,

אהלן, יש לי טלווזיה חכמה ומחשבים אשר יושבים על אותה רשת. לא רוצה להוריד קבצים על המחשב ולהעביר בדיסק און קי לטלווזיה. האם יש דרך לעשות סטרימינג ישירות אליה? VLC בנייד מאפשר סטרימינג לטלווזיה בצורה טובה, האם יש דרך דומה במחשב?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  24. Started by almog14,

שלום רב לתותחי הפורום אני עובד על מחשב עם מעבד i7 ומערכת הפעלה win7. אני מבקש לדעת האם אפשר לגרום לכך ששני עכברים ושתי מקלדות המחוברים למחשב יעבדו כל אחד באופן עצמאי עם שני סמנים נפרדים, ויעבדו כל אחד על תוכנה נפרדת. ובעצם איך להפוך מחשב אחד לשתי תחנות עבודה. באופן תיאורטי הדבר אפשרי מאחר וניתן להגדיר למעבד מרובה ליבות סוג של "פיצול קשב" בprocessor affinity דרך הtask manager. וגם ניתן לחבר מסך נוסף למחשב שיעלה יישומים נפרדים. עכשיו נשאר רק העכבר, והאפשרות להגדיר שני חלונות פעילים בו-זמנית... אשמח לכל תשובה בנושא

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by ohadzamir,

אז זה הסיפור... המחשב עולה ממש לאט אבל ממש לאט!! (פעם הוא היה טס) חשבתי שזה הארד דיסק אבל החלפתי אחד וממשיך אז זה לא הארד דיסק! גם זיכרון החלפתי!! מה הבעיה?? לוח או מעבד?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים