תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הערב הרצתי 3DMark 2001 (שכבר הרצתי בעבר ) עם אוברקלוק קטן . התוכנה קפאה באמצע ואילצה אותי לעשות Reset למחשב . לאחר האתחול לפני הרצת הווינדוס , קיבלתי הודעה שחסר איזשהו מאפיין ברגיסטרי של SYSTEM.INI ובהודעה היה כתוב לעשות Uninstall או Reinstall . בסוף ההודעה היה כתוב את הקובץ הבעייתי - viagart.vxd . בדקתי , והקובץ הזה שייך לצ'יפסט שלי ולכניסת ה AGP בלוח האם , ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר . ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך כאשר הוא הריץ את הסקנדיסק לפני כן הוא מצא שגיאה שאמר שאי אפשר לתקן שם ויצא החוצה . המחשב עדיין מציג את ההודעת שגיאה לאחר הבוט אבל , מפשר לי להכנס לווינדוס לאחר לחיצה קטנה על אנטר . כעת , המחשב שלי על כרעי תרנגולת , הרבה ישומים מותק…
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
I took out the memory cards (X2) and now I can hear a continous beep. I inserted one memory card and te PC starts booting but it is stuck. may be because it expect dua channel. Should I try different memory cards?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כמו כל יום אחרי 6 שעות מייגעות בבי"ס אני בא היום הביתה, פותח את המחשב (שיש לי בו WIN XP Home) ומכיוון ששמתי ב-Startup את ההתחברות שלי לאינטרנט אז כמובן שעלה לי מיד חלון ההתחברות (לי זה הרבה יותר נוח) כרגיל אני לוחץ Connect, אחרי 2-3 שניות זה מתחבר ואני בא לפתוח את ה-IE לראות מה חדש בגיימר ופתאום...בום!!!! לא סתם אבל ה-IE לא עולה ובמקומו מופיע החלון המעצבן הזה שמיקרוסופט תקעו ב-XP אני מנסה לפתוח את My Computer ובדיוק אותו דבר רק שבמקום internet Explorer כתוב My Computer!!! בעצם כל דבר כמעט מופיע לי החלון המעצבן הזה!!! אני כהרגלי הולך לכפתור הקדוש שנקרא Restart במחשבה שהכל יסתדר...אבל לא!!! אבל מה גיליתי??? שאני יכול לפתוח כל מה שאנ…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם,הבעיה שלי היא כזאת:אני מחבר למחשב שלי (LENOVO G510) (עם מערכת הפעלה WIN7 32BIT) מיציאת הHDMI טלוויזיית LG ומעביר תמונה באופן מצויין.הסאונד אינו עובר לטלויזיה ולזה מצאתי פיתרון - עדכנתי את כ. המסך שלי (INTEL HD GRAPHIC 4600)אחרי התקנת הדרייבר הכל מצויין יש תמונה וסאונד אבל אחרי הפעלת המחשב מחדש או אחרי שהוא מתעורר ממצב שינה, הדרייבר החדש שהותקן אינו נשמר ואני חוזר לאותה הבעיה שיציאת הHDMI לא מעבירה סאונד.מישהו מכיר את הבעיה הזאת?אני ניסיתי את מזלי באתרים אחרים ללא הצלחה...אשמח למציאת פיתרון לבעיה.תודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני נמצא על ווינדוס 7 גרסת בית אינטרנט של 15 מגה ו1 בבזק ואקספון ראוטר של D-Link בתקן N שמסופק מבזק פתאום שמתי לב שהאינטרנט זוחל לי. הרצתי בדיקת מהירות והוא נמצא על 1.5 מגה בהורדה ו0.05 בהעלאה !! עשיתי בדיקה עם אנטי וירוס avas ואנטי ספיוור (שתי תוכנות שלא זוכר את שמם כרגע) ולא נמצא כלום. יש רעיון למשהו ? תודה וגם לא יודע אם זה קשור, אבל הדיסק הקשיח לא מפסיק לכתוב/לקרוא. כל הזמן שומע אותו
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. יש לי win XP אתמול הדלקתי את המחשב כשלפתע קפצה לי ההודעה: widows cuold not start because the following file is missing or corrupt: windows root\system32\ntoskrnl.exe plz re-install a copy of the above file מה אני אמור לעשות?? לא נתקלתי בדבר כזה לפני כן יש לי המון דברים חשובים לא מגובים במחשב!! אני לא רוצה פירמוט :\ תודה לכל העונים אגב, אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אין לי הרבה נסיון עם מארזים אחרים חוץ משלי קניתי מחשב במארז HEC Compucase CI-6A21 ואני לא מצליח לפתוח את המארז כמובן שהוצאתי את הברגים בצד המארז מה יכול להיות הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
צהריים טובים ומועדים לשמחה, לפני שלושה חודשים חויתי מכת וירוסים נוראית (לא זה לא בעית וירוסים רק קצת רקע). בכל מקרה, כשנפטרתי מכל הנגע והחולרע התחילה תופעה חדשה של ריסטים ללא כל ביקורת מבלי קשר למשהו מסוים. זה יכול להיות איך שווידוס עולה, או כשאני מוריד קובץ או צופה בסרט און ליין. חשבתי שזה קשור לוירוסים, עשיתי פירמוט. עדין אותה תופעה. קראתי את המדריכים בפורום, ע"פ אחד המדריכים עם הבעיה היא ב- , win32k.sys זו ככל הנראה בעיית דרייברים. אז הסרתי את כל הדרייברים (למרות שאפעם לא הייתה לי בעיה עם זה והמחשב רץ 4 וחצי שנים ללא תקלה), והתקנתי שוב, הכל הכי מעודכן מהאתר של החברה. (עד שמצאתי הכל, שאלוהים ישמור אותי). ועדין אין מזור. אין לי כרגע את הניתוח של ה- DUMP כי אני מוריד את …
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי דיסקים קשיחים W.D 80GB 8MB CACHE 7200RPM WD 30GB 2MB CACHE 7200RPM עכשיו לאחרונה הלוח אם לפעמיים לא מזהה את אחד הדיסקים או לפעמיים את שניהם האם זה יכול לנבוע מאחד מהסיבות הבאות: 1. Overclock שהיה די הרבה זמן ועכשיו אני במהירות Stock 2.אחד מ ATA 133 cable דפוק 3.או שבאמת שניהם גוססים? 4.לוח אם נדפק הם משמיעים לפעמיים תיקתוקים שמעידים על גסיסתם אבל זה די מוזר ע"פ תוכנת האבחון של W.D הדיסקים קשיחים תקינים לחלוטין ממה נובע הסיבה לכך שהדיסקים קשיחים "מתנהגים ככה" תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אחרי איזה רבע שעה שהמחשב דולק הוא פשוט נתקע (כלום לא זז) וכדי שזה ימשיך לעבוד צריך לעשות ריסט. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? ד'א הטמפ של המעבד שלי במהלך הכתיבה של הנושא הוא 53 צלזיוס ובמאמץ (סריקת וירוס מלאה של נורטון) אני לא יודע כי המחשב נתקע (אבל אני מעריך שהטמפ' הן בין 60-70 מעלות צלזיוס. יכול להיות שהמחשב נתקע בגלל הטמפ'? ד'א 2 הרצתי בדיקה של ווינדוס וושר, אד אוואר 6 וזה לא עוזר. אז עכשיו אני נמצא עם מאוורר בגודל כל הדלת עם הדלת פתוחה ומפעיל אותו לכיוון המארז. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה במחשב נייח שהוא מבצע ריסטארט בלופים כמה שניות לאחר ההדלקה, על המסך לא מוקרן כלום עדיין והוא פשוט שחור. מה ניסיתי לעשות : להוציא את הסוללה של לוח האם - לא עבד לנקות את הזיכרון - לא עבד להעביר את הזיכרון לסלוטים אחרים - לא עבד לנתק את כל מה שמחובר ללוח האם שהוא לא הכרחי (צורב, מאווררים) - לא עבד להדליק את המחשב ללא חיבורים חיצוניים רק עם חיבור כבל מתח - לא עבד מה לדעתכם הבעיה? מה עוד כדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מסך 19" (DAEWOO EF1901) בן כמה שנים לפחות, וכנראה גם לא עבד הרבה זמן. ניסתי לחבר אותו כ-DUAL SCREEN עם המסך שלי, אך התצוגה בו "צהובה" מדי. איך אפשר לקבוע שהמסך תקול? בעיה אולי בעיה בחומרה? תוכנה? בפריט סקרין הצהוב לא נתפס, כשעושים AUTO ADJUST למסך זה לא פותר הבעיה. לדעתי המסך תקול. איך אפשר לקבוע את זה בוודאות?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב הוא E8400 לוח אם גיגהבייט מדגם G31M-ES2L 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך OB עבדתי עם המחשב פתחתי את ה CPUZ המעבד עמד קבוע על 3000MHZ בדרך כלל הוא עומד על 2000MHZ לאחר כ 10 שניות קיבלתי מסך כחול לא הספקתי לקרוא מה כתוב והמחשב עשה RESET
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה לפעמים המחשב לא עובר את הקטע של הMEMORY TESTING במסך הראשוני(איך שאני מדליק את המחשב) הוא פשוט נתקע עליו וכותב לי MEMORY T כדי לפתור את הבעיה אני כל פעם עושה ריסט מכבה את המחשב וגם את הספק מדליק ורק אז זה מסתדר זה קרה לי כל הזמן שהOC בביוס שלי היה דלוק,עכשיו כיבתי אותו והחזרתי הכל להגדרות ברירת מחדל וזה עדיין קורה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב פועל באופן תקין אבל המסך שלו לא נדלק, ניסיתי להחליף כרטיס מסך לאחד שעובד וגם לא עובד החלפתי סלוטים לזיכרון עשיתי איפוס ביוס ועדיין אין כלום ואפילו אין רמז לבעיה הזאת המחשב עושה רעש שהוא עובד והכול תקין והמסך פשוט לא נדלק כמובן שניסיתי על כמה מסכים את זה ולא עובד אשמח אם למישו יש עוד אופציה שיכולה לעזור לי לפתור את התקלה תודה..
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב. יש לי כרגע זיכרון 256DDR במהירות 333 לוח האם שלי הוא של אסוס, אין לי מושג איזה דגם. (עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב) עכשיו אני מעוניין לקנות זכרון 512 שיותקן בנוסף ל256. האם לקנות אותו במהירות 333 ? או שעדיף יותר מהיר ? האם זה משנה בכלל המהירות הזאת ? אלא ש 768MB זיכרון 333 יספיקו לי ? האם זיכרון 333 יכול לעבוד ביחד עם זיכרון מהיר יותר ? ואיך אני יכול לדעת האם הלוח שלי תומך בזיכרון שכזה ? אם למישהו יש טיפים, הצעות, וכו' אני ישמח ! אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמוכר בזול (ובתשלומים) זה גם יהיה מצויין ! תודה !
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום במחשב הנייד שרשמתי הודעה קודמת יש בעיה אני לא יכול להכנס למחשב בגלל שיש חסימה של סיסמא ששמתי ושכחתי הבעיה היא שגם לאדמיסטטור יש סיסמא אז ככה אי אפשר למחוק את הסיסמא למישהו יש רעיון איך אפשר לפרוץ את נסיסמא וכמו הודעה קודמת אין לי כונן סידי אולי יש דרך הfloopy תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אינני יכול להפעיל את המחשב, לחילופין אינני יכול לפרמט עם דיסק הווינדוס... מה אני יכול לעשות ?! ההודעה הרשומה בעת הדלקת המחשב Non-System Disk or Disk error replace and strike any key when ready
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בזמן משחק, כמעט כל משחק אשר מותקן על המחשב שלי: - Need For Speed: Most Wanted. - Age of Empires 3. - FIFA 2006. - NBA 2006. ועוד... ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר" (קיפאון ביט המוזיקה באותו רגע), ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. הדרייברים מעודכנים (81.95), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
איך אני יכול להפתור את הבעיה??? ניסיתי בשני התוכנות Roxio Easy CD & DVD Creator 6 וב NERO כיצד ניתן לגרום לו לצרוב במהירות של 48 באופן רציף של הצריבה ? זוות לא הבעיה של הדסקים כי ניסיתי מספר דסקים וזה לא עוזר
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנסה לתקן את המחשב שלי לאחר שקרס. ההודעה שמתקבלת היא Scanning BIOS Image in Hard Drive Can Not Find BIOS Image in Hard Drive ניסיתי לעשות לו עדכון ביוס להורדתי מאינטרנט אך ללא הצלחה הוא בכלל לא מפעיל את כונן הדסקטים ומשמיע רעש של צפצוף מעוות אולי מישהו יכול ליעץ לי מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
החלטתי לפנק מחשב ישן שברשותי ב-SSD לכבוד 2013, אך שחיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו מערכת הפעלה קצת התאכזבתי המחשב מקרטע יותר מהארד רגיל, לא עולה מהר כמו שאמור SSD לעלות, לחיצות על אייקונים ו-right click לוקחות שנייה שתיים שלוש המפרט שלי הוא: לוח אם - http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/ מעבד - Core2Dou זיכרון - 2gb מערכת הפעלה - win7 SSD - קורסייר ניורטון GTX 120 יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, האם ל-SSD יש Compability issues?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 ישן ונחמד שעובד כמו סוס ( והואגם למכירה ד"א) אבל המאוורר שלו מרעיש ואני שואל עם מה אוכל לשמן את זה ואיפה אפשר יהיה לקנות את זה? תיתחשבו בזה שאני גר בישוב שאין בו חנות מחשבים ורק הום סנטר ושאולי אוכל להשיג משהם בזול ככה שהמאוור לא ירעיש... תודה *מיצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל לא ידעתי איפה לכתוב את זה...
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש, קיבלתי אותו היום. אני מקבל ארור שכותב לי - "אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר שXINPUT1_3.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו." התקנית משחקים מחדש, וזה קורה בכמה משחקים שונים. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-