תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני עוזב את המחשב , חוזר אחרי חצי שעה , ורואה מסך שחור ובו הודעת השגיאה NTDLR is missing press ctrl+alt+del to restart אחרי הריבוט הוא עדיין נתן לי את ההודעת שגיאה , רק פעם שלישית הוא הצליח התחברתי לאינטרנט , ה norton warm protection טען שהיה נסיון חדירה , ואז החיבור התנתק בנוסף לזה , לאחר תקופה של יותר מחודש , שוב פעם מישהו פרץ לאייסיקיו שלי עושה לי spam ומנסה לשלוח לי קבצים
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני לא מצליח להדפיס בWord את הסמל ¤, כלומר במדפסת או שלא יוצא כלום או שיוצא סימן שאלה. למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם: כאשר אני מפעיל את ה WINDOWS XP לאחר ה LOGGING, אני מקבל הודעה The system has recovered from a serious error. ב ERROR SIGNATURE רשום: BCCode : 1000008e BCP1 : C000001D BCP2 : 804DC126 BCP3 : 80550864 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 א. מה זה אומר והאם בעיית חומרה/תוכנה? ב. איך פותרים את הבעיה? *לאחר ההודעה המחשב מתפקד כרגיל (אין בעיית התנגשות חומרה)מלעט הבעיה בסעיף הבא. * קיימת בעיה שפתאום באמצע עבודה המחשב מבצע RESTART לבד... *אין וירוסים -סרק באמצעות NAV 2005 ולא נמצאו וירוסים * מדו"ח MICROSOFT חוזר לתקלה נכתב כי נראה שמקור הבעיה ב RAM - איך אני מוודא את הבעיה והאם זה בזכרון עצמו או שה SLOT של ה MOTHERBOARD נדפק? בברכה גב…
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, התוכנה speedfan מראה שהטמפרטורה של המחשב גבוהה. האם יש משהו שאפשר לעשות? (להחליף מאוורר?) איך אני יודע מה זה tempX? תודה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אמממ קרתה לי בעיה גדולה מאוד... התקנתי אצל אח שלי True image 10 לאחר קצת משחק (אני מודה) עם התוכנה, אומנם לא סימנתי את הכונן שנעלם (F;/) בחיים אלה רק את C:\, אך להפתעתי הרבה כונן F פשוט נעלם כלא היה. זאת אומרת שגם 50 ג'יגה הלכו מהמחשב. עכשיו אני צריך 2 אפשרויות: או להחזיר את הכונן, או ליצור כונן חדש. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הנייד שלי נשבר, אנימנסה להציל קבצים מהדיסק באמצעות חיבור מחבר- כבל IDE -USB אני לא ממש יודע איך למצוא את הכונן במחשב החדש. יש למחשב החדש מערכת הפעלה WIN 7 אשמח אם מישהו יודע איך עושים זאת ויסביר לי. אפשר לשלוח לי למייל: davidon@walla.co.il תודה דוד
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מהיום מחשב Hp pavilion dv4-1225dx מסך שחור. נראה שעולה אבל לא מציג. ניסיתי: ניתוק סוללה ומטען. ניתוק זיכרונות והחלפה ביניהם. חיבור hdmi והפניה. ניסיון כניסה לbios עם כפתור windows+b+power. ניתקתי והחזרתי את הכבל של המסך שנמצא מעל הכפתורים. שום דבר לא עוזר, מה כדאי לנסות? תודה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ההודעה הזו החלה לקפוץ לי על המחשב כל דקה בערך, זה התחיל ביומיים האחרונים. מערכת הפעלה win7 rc 64bit שאני בכל מקרה הולך להחליף ולגירסה הסופית תוך ימים ספורים (לא רק בגלל הבעיה הזו אבל גם) אני לא מצליח לזהות איזה רכיב USB עושה בעיות, ניתקתי את כולם אחד אחד וההודעה המשיכה לקפוץ, כולל את החיבורים הפנימיים ללוח האם. גם איתחול של המחשב לא עזר. יש לימשהו רעיון מה זה יכול להיות, כל הרכיבים עובדים. תודה רבה, גלעד
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה אני לא אקצר אלא אכתוב את כל הסיפור עד עכשיו. הורדתי את הדמו של פיפ"א 2004 והתקנתי, הרצתי את הדמו הכל טוב ויפה עד השלב שבו אמור לעלות המגרש עם השחקנים יענו המשחק עצמו וברגע הזה המסך נכבה ואין שום אפשרות לצאת מהמשחק אז עשיתי ריסט. לאחר הריסט וטעינת הווינדוס המסך שוב פעם נכבה וכך מספר פעמים עד שלבסוף הוא לא נכבה והצלחתי להגיע לווינדוס(מצב רגיל לא "בטוח"). חשבתי שאולי מדובר בדרייברים אז התקנתי את הדרייברים 45.23 של נוידיה (יש לי טיטניום 4600) במקום הדרייברים הישנים שהיו 44.03. אחרי ריסטרט עלה הווינדוס כרגיל, שוב נכנסתי למשחק והרי אותו דבר בדיוק, מסך נכבה, מחשב לא מגיב, ריסטרט ושוב מסך לא נדלק ואחרי כמה פעמים המסך נדלק והנה אני פה רושם על הבעיה. אז אם יש למישהו רעי…
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני נמצא על ווינדוס 7 גרסת בית אינטרנט של 15 מגה ו1 בבזק ואקספון ראוטר של D-Link בתקן N שמסופק מבזק פתאום שמתי לב שהאינטרנט זוחל לי. הרצתי בדיקת מהירות והוא נמצא על 1.5 מגה בהורדה ו0.05 בהעלאה !! עשיתי בדיקה עם אנטי וירוס avas ואנטי ספיוור (שתי תוכנות שלא זוכר את שמם כרגע) ולא נמצא כלום. יש רעיון למשהו ? תודה וגם לא יודע אם זה קשור, אבל הדיסק הקשיח לא מפסיק לכתוב/לקרוא. כל הזמן שומע אותו
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הרכבתי מחשב מחלקים שהזמנתי לצערי בשניה של חוסר תשומת לב שברתי שלושה פינים USB 3.2 VER 1 שנמצא על הMB האם קיים מתאם בין כבל ה USB VER 1 שמגיע מהמארז לחיבור VER 2 שנמצא בנוסף על הMB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום למי שקורא אני חדש בפורום .. יש לי בעייה מעצבנת ... אני רוצה לעשות רשת אבל כשאני מוסיף כרטיס רשת נוסף הלוח לא מזהה לי אותו ..!! ערכתי בדיקה קטנה חיברתי את הכרטיס הרשת החדש ל מודם (ROUTER) של נזק (בזק) והוא לא הראה לי נורה של LINK דולקת !!! לפי זה קבעתי שהלוח לא מזהה לי תכרטיס .. האים יש איזה ג'אמפר בלוח אם שעושה מין combo לשתי כרטיסי הרשת .. בבקשה תעזרו לי אני השתגעתי כבר ??? תודה רבה מראש DeMoN :-\
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אין לי הרבה נסיון עם מארזים אחרים חוץ משלי קניתי מחשב במארז HEC Compucase CI-6A21 ואני לא מצליח לפתוח את המארז כמובן שהוצאתי את הברגים בצד המארז מה יכול להיות הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה: בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם הסאונד.. אני לא זוכר בדיוק מתי זה קרה אבל נראה לי שאחרי שלקחתי את הרמקולים שלי לבצפר ואז בבית חיברתי והבעיה התחילה(אני יודע שזה מוזר). אז הבעיה היא כזאת: זה כאילו שהמחשב משדר לי רק לרמקול אחד.. השמאלי(או הימני אם אני מחליף בהגדרות את המרכז) בWINAMP וMEDIA PLAYER הוא משמיע לי סאונד, אבל באינטרנט אין לי סאונד.. גם הICQ והMSN משמיעים, אבל נגיד במשחקים, כמו PRO EVOLUTIN SOCCER 9 אני לא שומע מוזיקת רקע או אפקטים, רק את השדרים. כאילו שחלק מהדברים המחשב משמיע וחלק לא.. באינטרנט שום דבר לא משמיע, לא יוטיוב ולא כלום. לקחתי רמקולים מבן דוד שלי וזה אותו דבר( כי שלי פשוט מאוד ישנים, חשבתי שזה בגלל זה). הורדתי סאונד פאץ' מהאתר של אסו…
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צורב עם NERO והוא צורב לי את הקובץ הזה:MSO410.NRI מה זה הקובץ הזה?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום , היום קיבלתי את המחשב עכשיו הזמנתי אותו ללא כונן DVD בכל מקרה פתחתי את המארז וניסיתי לחבר את הכונן DVD בפעם הראשונה לא עבד אבל המחשב עלה , בפעם השנייה גם לא הצלחתי והמחשב עלה בפעם השלישית חיברתי שוב ומאז המחשב לא עולה , ניסיתי להזיז תכפור ה I/O ל O ואז I וההפך וזה פשוט לא נדלק המחשב חדש חדש היום קיבלתי , אין מצב שקרה משהו ניסיתי לנתק את החיבורים של ה DVD וזה עדיין לא עובד מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד DELL XPS M1530 שבו הHDD נמצא בחזית.לעיתים אני שומע "טיק" חד פעמי.האם זה אומר משהו לגבי עתיד הHDD? זה לא רעש טיקטוקים של HDD מת,אלא "טיק" חד פעמי. תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אחרי איזה רבע שעה שהמחשב דולק הוא פשוט נתקע (כלום לא זז) וכדי שזה ימשיך לעבוד צריך לעשות ריסט. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? ד'א הטמפ של המעבד שלי במהלך הכתיבה של הנושא הוא 53 צלזיוס ובמאמץ (סריקת וירוס מלאה של נורטון) אני לא יודע כי המחשב נתקע (אבל אני מעריך שהטמפ' הן בין 60-70 מעלות צלזיוס. יכול להיות שהמחשב נתקע בגלל הטמפ'? ד'א 2 הרצתי בדיקה של ווינדוס וושר, אד אוואר 6 וזה לא עוזר. אז עכשיו אני נמצא עם מאוורר בגודל כל הדלת עם הדלת פתוחה ומפעיל אותו לכיוון המארז. למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לאחר החלפת מאורר למעבד החלה לצוץ תופעה מוזרה במחשב שלי, לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא ( ניתן להבחין בהתעוררות ע"י שמיעת beep בודד ) כשהמחשב לא מתעורר אין שום סידרה של צפצופים קצרים או ארוכים או כל אינדיקציה לתקלת חומרה. מה שכן הצלחתי להבחין זה שאם אני משחרר את הברגים שתופסים את המאוור למעבד יש נטייה למחשב להדלק בלי כל בעיה . נכון להיום לאחר החלפת ספק וכרטיס מסך הבעיה החמירה והמחשב עובד רק במצב מאוזן שהמאורר של המעבד מונח עליו ( בצורה טובה עם משחה ) לפעמים הוא מפסיק לעבוד ואני צריך קצת לשחק עם הלחצים של המאורר על המעבד ( פעם לשחרר ופעם ללחוץ ) המאורר הוא של Zalman ולא מקורי של אינטל. ( בעבודה המעבד ב-35 מעלות ) פירקתי והרכבתי מחדש את המחשב כולל ניקוי יסודי ובדקתי חיבור…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפי אבא שלי הכל התחיל כשהוא הפעיל את המחשב והאינטרנט לא עלה לו, הוא עשה ריסט למחשב, הוא פעל אבל המסך היה שחור. כשהוא ניסה לסגור את המחשב עם כפתור הPOWER הוא לא נכבה אז לבסוף הוא הוציא את החוט מן השקע. כרגע המחשב לא פועל אבל בבדיקה שעשיתי לספק גיליתי שהוא כן פועל (קיצור החוט הירוק והשחור). לפי ההגיון הלוח נראה לי הגורם בגלל שגם הנורה של הכרטיס רשת בו לו נדלקת אבל האם זה יכול להיות משהו אחר? הלוח אם נראה חיצונית בסדר גמור, הזכרונות וכל הכרטיסים תפוסים חזק והמעבד הוא northwood שהיה בעבר בOC אבל בפעולתו השותפת בחצי שנה האחרונה הוא עבד בברירת מחדל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נכנסתי עם חשבון OUTLOOK לאפליקציית 'דואר' ושם בהגדרות הלכתי להוספת חשבונות. גם הג'ימייל וגם המייל של העבודה הוא לא מאשר ואומר שהפרטים שגויים. והם לא! כרגע אני נכנס לג'ימייל ולמייל של העבודה דרך הדפדפן, אבל זה לא נוח לי. מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת(אולי זה צריך להיות כך?), הצורב לא יתן לי לצרוב יותר מעל מהירות x40 בעצם Nero מזהה את הצורב כאשר המהירות צריבה המקסימלית שלו היא x40 אז אם זה כך, למה רשום על הצורב שהוא אמור לצרוב על 52 לשכתב על 32 ולקרוא 52? או שזה פשוט בעיה אצלי?
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן לחסום קבצי קוקיס מסוג LSO מלרדת למחשב שלי וכיצד ניתן להסירם?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-